Dokunsal bekaretini kaybettikten sonra kötü duygulardan nasıl kurtulurum?

Bu bölüm, bir kadının hayatında bekaretinin bozulması gibi önemli bir olaya ayrılmıştır
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 2 months
 Dokunsal bekaretini kaybettikten sonra kötü duygulardan nasıl kurtulurum?

Unread post by sveta1989 »

Bekaretimi vibratörle kaybettim ama bir erkekle ilişkiye girmedim ama vajinamda küçük bir şey hareket etmeye başladı ve acı vermeye başladı, uzun süre randevu alarak bayan jinekolog beklemeye dayanamadım ve muayeneye gittim. bir erkek jinekoloğa görünün çünkü vajinamda anlaşılmaz bir şeyin hareketi dayanılmaz derecede ağrıyor, jinekolog adam hiçbir şey bulamadı ve yardım edemedi ve bu ziyaretten sonra ruhumda çok hoş olmayan hisler oluştu, çünkü erkek jinekolog dokunan ilk erkeğimdi. vajinam ve ben bu adamı gerçekten sevmedim, bunun benim hatam olduğunu biliyorum çünkü sıra ona geldiğinde kadının jinekologuna ulaşmasını beklemedim, ayrıca vajinadaki şiddetli ağrıdan da korktum, ama ben Bir erkek jinekologla her şeyin bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim, şimdi bu randevudan sonra hoşlandığım biriyle seks düşünmek istemiyorum ve hislerini beğendiğim bir erkekle seks yapmayı denemek istemiyorum körelmiş ve ruhta da hoş olmayan bir his var, bu duygulardan nasıl kurtulursunuz?
These users thanked the author sveta1989 for the post:
Sibiryak89
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 8 months
 Re: Dokunsal bekaretini kaybettikten sonra kötü bir duygudan nasıl kurtulurum?

Unread post by yedili »

Bekaretinizi 33 yaşında vibratörle mi kaybettiniz? Eğer öyleyse, o zaman her şey gerçekten çok kötü.
Duruma gelince, asıl mesele üzerinde durmamak, sana dokunan ilk adam muhtemelen bir kadın doğum uzmanıydı ve sonra annenle baban yıkanırken sana dokundu. sen, giydirdin vs. o yüzden cinsel muayene için canını sıkma Kesinlikle buna değmez.
Ayrıca eğer ağrı devam ederse tekrar herhangi bir jinekoloğa gidebilirsin. Psikolojik kaygılarınız varsa iyi bir psikolog en iyisidir. Özel mesajla yazabilirsin, sana tavsiyelerde bulunacağım.
These users thanked the author yedili for the post:
Sibiryak89
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Kardeş »

sveta1989, sonunda bahar geldi :bel_flag :
Birisi alevlenme yaşamaya başladı)
These users thanked the author Kardeş for the post:
Vladimir69
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Sibiryak89 »

sveta1989: 23 Mar 2022, 15:26 Bekaretimi vibratörle kaybettim ama bir erkekle seks yapmadım ama vajinamda küçük bir şey hareket etmeye başladı ve acı vermeye başladı, kadın jinekoloğun muayene için uzun süre beklemesine dayanamadım. randevu alıp erkek jinekoloğa gittim çünkü vajinamda anlaşılmaz bir şeyin hareketleri dayanılmazdı acı veriyordu, erkek jinekolog hiçbir şey bulamadı ve yardım edemedi ve bu ziyaretten sonra ruhumda çok hoş olmayan hisler oluştu çünkü erkek jinekolog vajinama dokunan ilk erkeğimdi ve bu adamdan gerçekten hiç hoşlanmadım, biliyorum bu benim hatamdı çünkü yapmadım jinekoloğa gitme sırası kadının gelmesini bekledim üstelik korktum vajinadaki şiddetli ağrıdan dolayı, ama bir erkek jinekologla her şeyin bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim, şimdi bu randevudan sonra hoşlandığım biriyle seks yapmayı düşünmek bile istemiyorum ve hoşlandığım bir erkekle seks yapmayı denemek istemiyorum İstemiyorum çünkü duygularım körelmiş ve ruhumda da hoş olmayan bir his var, bu duygulardan nasıl kurtulabilirim?
Başka bir şey önermeyin, arkadaşlarınızla bir içki içip mola verin... Ve adamlar gelecek
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by sveta1989 »

Belki hoşlandığın erkekle iyi bir seks yaparak bu durumu tedavi edebilirsin elbette? beğenmek?
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 799
Registered for: 3 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by lanaaas341 »

Büyük olasılıkla kızlık zarı yırtılmamıştı; bende de aynı sorun vardı.
Slon_mt
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Slon_mt »

Doktora gitmek daha iyidir, size herhangi bir tavsiyede bulunmaları pek mümkün değildir, belki bir doktor bulurlar
Kedi Matroskin.
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Kedi Matroskin. »

Vajinal mukozanın bir bölgesinin iltihaplanma olasılığı yüksektir. Daha sonra şişer ve sanki ortada fazladan bir şey varmış gibi hissedilir. Doğal olarak acı da var. Bunu bir penisle ve hatta daha fazlasını bir vibratörle yapabilirsiniz. Bundan sonra 7-10 gün uzak durma gereklidir. Benim ailemde de benzer bir şey oldu. Nimesulid bu tür iltihapları gidermede harikadır ancak mideyi mahveder.
Bir erkek bulmaya çalışın. Daha önce evli (tecrübeli) olması gerekmektedir. Ve kompleksler yok olacak.
Tavsiye körfezden değil, sertifikalı bir psikologdan geliyor. Aile deneyimi 23 yıllık.
These users thanked the author Kedi Matroskin. for the post:
Juravl
Shumsky
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Shumsky »

ve yine bakire sveta1989 :) 33 yaşında ve hala bakire :)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Bekaret ve onunla ilgili her şey”