Temelsiz kıskançlığa eziyet etmekten nasıl kurtulurum?
-
Автор темыBu Mahaon99
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 1 year
Temelsiz kıskançlığa eziyet etmekten nasıl kurtulurum?
Cuma günü erkek arkadaşım ve ben arkadaşımın doğum günü partisindeydik ve erkek arkadaşım diğer arkadaşı Tanya’ya bakıyordu. O da bunu fark etti ve ona bakmaya başladı. Doğum günü kızının arkadaşları arasında en uzunu, en irisi ve bize benzemiyor 20-25 ama 30 yaşında benden genç olmasına rağmen 5 yaş büyük görünüyor. göğüsleri ve kalçası var ve uzun. Karşısında oturuyorlardı ve onun doğrudan ona baktığını gördüm. Sonra başka bir arkadaşıyla sigara içmek için dışarı çıktı ve benimki de sigara içmemesine rağmen onları takip etti. Sonra geri döndüler ve o da ona bakıp gülümsemeye başladı. Ve şimdi kıskançlıktan çatladım. VKontakte’ye gittim ve onu arkadaş olarak eklediğini gördüm. Ve kahretsin, onun hala benimle olduğunu ve fotoğrafları beğenmenin hiçbir şey ifade etmediğini anlıyorum ama gerçekten kıskanıyorum. Büyük olasılıkla bu, özgüven eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Ben kısayım ve onunki gibi büyüklerim yok. Görünüşe göre bilinçaltım bana her konuda ondan aşağı olduğumu söylüyor. Çok daha genç görünmeme rağmen hala aynı. Bu da hayatımda bir kez gördüğüm bir kız için. Bu daha önce hiç olmamıştı! Peki ne yapmalıyım???
- These users thanked the author Bu Mahaon99 for the post:
- Yün
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 1 year 4 months
Re: Yersiz kıskançlıktan nasıl kurtuluruz?
Adamın kafasına vur ki başka kadınlara bakmasın. O da gözlerini ayırmasın...
Erkek aşık olsaydı. diğer kızlara bakma...
Erkek aşık olsaydı. diğer kızlara bakma...
-
Автор темыBu Mahaon99
- İlgi gösteriliyor
Onu tanıdığımdan beri başına ilk kez böyle bir şey geliyor. Orada bir sürü kız vardı ve o Tanya’ya bakıyordu. Her ne kadar bizden yaşlı görünse ve kendisi de iri olsa da
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
Şey...belki sihir...onu büyüledi...YanaMahaon99: ↑05 Jun 2024, 18:50 Onu tanıdığım kadarıyla bu onun başına ilk kez geliyor. Orada bir sürü kız vardı ve o Tanya’ya bakıyordu. Bizden daha yaşlı görünmesine ve kendi çapında iri olmasına rağmen
- These users thanked the author Don Şeytanı for the post:
- Takma ad
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Bu durumda kıskançlık yersiz değil. Onunla bir görüşme ayarlayın ve eğer sizi yalnız bırakmazsa tüm saçlarını yolacağınızı söyleyin.YanaMahaon99: ↑05 Jun 2024, 18:21 Cuma günü erkek arkadaşım ve ben arkadaşımın doğum günü partisindeydik ve erkek arkadaşım diğer arkadaşı Tanya’ya bakıyordu. O da bunu fark etti ve ona bakmaya başladı. Doğum günü kızının arkadaşları arasında en uzunu, en irisi ve bize benzemiyor 20-25 ama 30 yaşında benden genç olmasına rağmen 5 yaş büyük görünüyor. göğüsleri ve kalçası var ve uzun. Karşısında oturuyorlardı ve onun doğrudan ona baktığını gördüm. Sonra başka bir arkadaşıyla sigara içmek için dışarı çıktı ve benimki de sigara içmemesine rağmen onları takip etti. Sonra geri döndüler ve o da ona bakıp gülümsemeye başladı. Ve şimdi kıskançlıktan çatladım. VKontakte’ye gittim ve onu arkadaş olarak eklediğini gördüm. Ve kahretsin, onun hala benimle olduğunu ve fotoğrafları beğenmenin hiçbir şey ifade etmediğini anlıyorum ama gerçekten kıskanıyorum. Büyük olasılıkla bu, özgüven eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Ben kısayım ve onunki gibi büyüklerim yok. Görünüşe göre bilinçaltım bana her konuda ondan aşağı olduğumu söylüyor. Çok daha genç görünmeme rağmen hala aynı. Bu da hayatımda bir kez gördüğüm bir kız için. Bu daha önce hiç olmamıştı! Yapmam gereken bu mu???
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- Yün, Don Şeytanı, Nicolausblind
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Önce bu sorunu çözün. Ve kıskançlık ortadan kalkacak ve adamlarınız başkalarına bakmayı bırakacak
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
-
Автор темыBu Mahaon99
- İlgi gösteriliyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
- Registered for: 1 year 7 months
Bu olmayacak’ hiç yardımcı olmuyorum. Öncelikle kendinden şüphe etme sorununu ortadan kaldırmamız ve herkesi “genç ve yaşlı” diye yargılamayı bırakmamız gerekiyor. Güçlü yanlarınıza odaklanmalısınız!! Ve sekste “akıllı” olun!!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
Evinizin yakınındaki bir mağazada, kurnaz ve vicdansız bir pazarlamacı hile yapacak ve siz de kendinizi araştıracak ve onun sizi neden aldattığını düşüneceksiniz? Güçlü yönlerinize mi odaklanacaksınız? Alıcı akıllı olacak mı? İnanın bana, siz tehdit edene kadar sizi aldatacaktır... bu pazarlamacı kadın.
TS kendi içini araştırırken erkek arkadaşı da elinden alınacaktır.
Erkek arkadaşı başka biriyle flört ediyor ve kendinden emin değil mi?Anatolich: ↑05 Jun 2024, 21:58Bu kesinlikle yardımcı olmayacaktır. Öncelikle kendinden şüphe etme sorununu ortadan kaldırmamız ve herkesi “genç ve yaşlı” diye yargılamayı bırakmamız gerekiyor. Güçlü yanlarınıza odaklanmalısınız!! Ve sekste "akıllı" olmak!!Onunla buluşmayı kabul et ve eğer o seninkini bırakmazsa tüm saçını çekeceğini söyle
Evinizin yakınındaki bir mağazada, kurnaz ve vicdansız bir pazarlamacı hile yapacak ve siz de kendinizi araştıracak ve onun sizi neden aldattığını düşüneceksiniz? Güçlü yönlerinize mi odaklanacaksınız? Alıcı akıllı olacak mı? İnanın bana, siz tehdit edene kadar sizi aldatacaktır... bu pazarlamacı kadın.
TS kendi içini araştırırken erkek arkadaşı da elinden alınacaktır.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 589 Views
-
Last post by Shumsky
-
- 5 Replies