Görünüşe göre karım beni aldatıyor. Tekrar.

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520
Registered for: 3 years
Orientation: heteroseksüel
 Görünüşe göre karım beni aldatıyor. Tekrar.

Unread post by YeniDim »

Herkese günaydın. Buradaki pek çok kişi, eski bir fahişe olan karım hakkındaki kişisel yazışmaları okumuş veya biliyor. Ama görünüşe göre gerçekten eski fahişeler yok. Benimki bu arada eski eşyaları yeniden topladı)
O ve ben son birkaç aydır ayrı yaşıyoruz. Kavga etmedik, hayır, ben sadece taşrada yaşıyorum, çoğunlukla burada ve işe daha yakın ve o da şehirde, bizim apartman dairemizde. Her gün iş yerinde, evimde görüşüyoruz.
Seks var, her şey yolunda ama son zamanlarda her zamanki gibi olmaktan kaçınıyor: ya bitirmeden önce oral seks yapıyor, bazen otuzbir çekiyor ama gerçekten sikişmek istemiyor. Bazen kadınların günlerinden bahsediyor, bazen sadece evde mastürbasyon yaptığını ama artık yapmak istemediğini söylüyor vs.
Eh, pek stresli değilim, sonbahar kapıda)) ) ve benim buna gerçekten ihtiyacım yok.
Ve dün akşama doğru tekrar şehre gitmeye hazırlanıyordu, yarın erken gelmeyeceğini, bir işi olduğunu söyledi. Başım ağrıyordu, haplarımı bulamadım, hepsi gitmişti, ben de çantasına girip onu aradım. Ve orada, bütün o kadın ıvır zıvırının arasında bir paket prezervatif!!! Ve çıktısı alındı! O kadar bunaldım ki o ve ben bunları hiç kullanmıyoruz. Ve hatta XXL beden! Bir çeşit siyah ambalaj, onları hiç anlamıyorum.
Ona hiçbir şey söylemedim, hazırlandım, yanağından öptüm ve oradan ayrıldım. Huşu içinde oturuyorum, ne düşüneceğimi ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kaç yıldır değişmek istedim, eskisi gibi yine sürtük olmasını istedim, bu konuyu hem kendim hem de birlikte ne kadar hayal ettim ama şimdi yaşlılığımda hazır değilim))))
Akşam birbirimizi aradık, her şey yolunda, evde, televizyonda, çamaşır yıkamada, temizlikte, her şey her zamanki gibi. Geceleri biraz konyak içtim ve bir şekilde uykuya daldım. Sabah erkenden WhatsApp’ta çevrimdışıydım, aradım, telefon kapalıydı ama bu normal, belki oturdum.
Ben de burada paylaşmaya karar verdim. Henüz herhangi bir acı hissetmiyorum, henüz hiçbir şey olmamış gibi görünüyor.
Eğer bu doğruysa kiminle birlikte olabileceğini hayal edemiyorum. Yine de artık ilk tazeliğin kızı değil, 49 yaşındaydı.
Kısacası şakadaki o can sıkıcı bilinmeyen beyefendi gibi))) Takip etmeyeceğim, o gelecek, konuşacağız. İlgilenen olursa elbette sonuçları yayınlayacağım (
These users thanked the author YeniDim for the post (total 4):
Tolkala, Fargal94, Sibiryak89, Kuklacılık
Vadim1972
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Eşim beni aldatıyor gibi görünüyor. Tekrar.

Unread post by Vadim1972 »

Peki neden acele ediyorsun? O seninle! Her şey yolunda. Sikişecek ve gelecek. Birçok insan böyle eşlerin hayalini kurar. Belki MFM’yi denemelisin?
These users thanked the author Vadim1972 for the post:
YeniDim
Автор темы
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Lanet olsun, bunu nasıl söyleyeceğimi bile bilmiyorum... Yıllardır bunu sadece hayal ediyordum ve sonra tren tamamen gitmiş gibi göründüğünde bir şekilde hazır değildim. Özellikle mzhm’ye.
Tüm sabah telefon kapalıydı, yaklaşık yarım saat önce kendimi arayıp uyuyakaldığımı ve öğle yemeğinden sonra geleceğimi söyledim. Sesi gerçekten uykulu. Şimdilik susuyorum, hiçbir şey sormuyorum. Yolda hâlâ bir şeyler vardı.
Neyse ki şu anda işte sıkışıp kaldım, bunun hakkında fazla düşünecek zamanım yok ama içimde her şey titriyor, tıpkı gençliğimdeki gibi))))
These users thanked the author YeniDim for the post:
Eski Şeytan
Akteya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Akteya »

Ooooh dostum, seni boynuzlu bir adama dönüştürüyorlar gibi görünüyor ve en önemlisi bundan hoşlanman)
These users thanked the author Akteya for the post (total 2):
palyaço, Eski Şeytan
Автор темы
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Hayır))) Boynuzlanmaya kesinlikle hazır değilim) Ve en önemlisi, o da pek olası değil. O tabiri caizse tek eşlidir
Akteya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227

Unread post by Akteya »

YeniDim, nasılsın?)
Автор темы
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Akteya: 03 Nov 2022, 13:17 NewDim, emin misin?)
Bilmiyorum. Belki daha önce. Ve şimdi... yani, üzerinden yıllar geçti, sanırım biraz çılgınca olacak. Ve en önemlisi, şehrimiz çok büyük değil, birçok insan bizi tanıyor, her şey apaçık ortada, korkarım ki konuşmalar devam edecek ve onlar da anlamayacaklar)))
Eğer o bir şeyse sessizce birini sikiyorum ama öyle..
Genel olarak önce bunu öğrenmemiz gerekiyor, belki de sadece uyduruyordum. Az ya da hiç, belki tesadüfen))))
Fargal94
Motor
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Motor »

NewDim: 03 Nov 2022, 07:29 Henüz özel bir acı hissetmiyorum
Kardeşim, eğer bir eş aldatmak isterse değişir ve hiçbir şeye bakmaz. Benimki yakın zamanda beni aldattı, her şey üç yıl önce erkeklerle yakın yazışmalarla başladı, meslektaşlarım her türden ucubeyi gezdirmeye çalıştı, onları kovaladı, ona hem iyi hem de kötü öğretti, bu arada çocuklarımız küçük, uzun bir süre sonra sözler aklını başından aldı, duyamıyorum, gözleri cam gibi oldu ve sonra kız arkadaşlarım, fahişeler, boşanmış sürtükler kulaklarına oturmaya başladı, iyi bir ailemiz olduğunu kıskandılar. Yazışmalar, fotoğraflar, siklerle tanışma girişimleri sonucunda şişman patronumla seks yaptım, en hafif tabirle çok endişelendim. Ona ağır bir ders verdim. Çocuklara üzülüyorum. Kadınların neye ihtiyacı olduğunu anlamıyorum; o çikolatayla yaşadı, herkesin ihtiyacını karşıladı ve ona karşı nazik ve saygılıydı. Karınızın kız arkadaşına tecavüz edilmesini hayal edenleri anlamıyorum. Gerçekten ne istediğini bilmiyorsun. Kendine acımak yok, kendime bir ders aldım: Kimseye güvenemezsin, en yakınındakine bile. Çok faydalı bir hayat dersi.
These users thanked the author Motor for the post (total 3):
Sibiryak89, SergeiKa, Denach
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

Bu konuyu konuştuğumuzu hatırlıyorum, dilekler aynıydı ve tıpkı alkolikler, uyuşturucu bağımlıları gibi eski sevgililerin (fahişelerin) olmadığını söylediklerini hatırlıyorum, bazen bir süreliğine bırakıyorum ama denemeye değer😄 Ödüller bunun kanıtıdır, bunlar Ulusal Birlik Günü balonları değildir😊, bakın ne kadar kaldı?
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
George, Denach
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146

Unread post by Veronika »

Merak etmeyin, eğer hile yapıyorsam o benim.
These users thanked the author Veronika for the post (total 5):
Sibiryak89, Tolyan, kaptan63, Artem.Maxsimov, artmen88
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261

Unread post by Kadın »

NewDim: 03 Nov 2022, 13:11 içindeki her şey gençlikteki gibi titriyor)
eduygular harika!
Bunların ihanetten kaynaklanması çok yazık ( mümkün, henüz gerçek değil).
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrey Lukashov »

Arkadaşlarımdan biri, eğer bir adam içkiyi bırakırsa er ya da geç yeniden başlayacağını söyledi. Sigara içmek için de durum aynıdır, yani sigarayı bırakan bir adam eninde sonunda yeniden başlar. Ve sadece sikişmeyi bırakan bir adam buna bir daha asla başlamaz. Kadınlarda işler o kadar basit değil. Hatta eşimden seksten asla vazgeçme ihtimalinin düşük olduğunu görebiliyorum. Bunda kesinlikle kötü bir şey görmüyorum. İyi bir seksten sonra, önümüzdeki hafta için havasındadır ve ev derli topludur, mutfak neredeyse bir restoran gibidir ve bir şeylerin ters gitmeye başladığını gördüğümde karımın neye ihtiyacı olduğunu zaten bilirim.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 4):
Sibiryak89, George, Fargal94, Denach
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261

Unread post by Kadın »

Engine: 03 Nov 2022, 13:39ona hem iyiyi hem de kötüyü öğretti
Siz onun "çikolata içinde" yaşadığını düşünüyorsunuz...
Umarım siz ona "zorlu bir ders verdikten" sonra dövmeyi bırakır, polise gider ve boşanma davası açar.
Motor
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by Motor »

Dayak olduğu fikrine nereden kapıldınız? Bütün erkekler redneck değildir. Ona parmağımı bile sürmedim, kavga etmeden öğretmenin yolları var. Aile içinde fahişeliğe tahammül etmeniz normal mi?
These users thanked the author Motor for the post (total 2):
Sibiryak89, Denach
Автор темы
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Motor,
Kardeşim, ben biraz farklı bir hikaye) Onunla iyi geçindiğimde neye bulaştığımı bir bakıma biliyordum ve prensip olarak buna da hazırdım, bu beni pek rahatsız etmiyor. Peki, bu olur.
Sibiryak89,
Geldiğinde mutlaka sayacağım. Ancak başlangıçta ne kadar olduğunu saymadım, kutu henüz açılmamıştı. Veronika,
Ne tür insanlar ! Nereye gittin, üç aydır tek kelime duymadın. Peki orada kimi aldatıyorsun, özgür bir kadın gibi görünüyorsun?
Sibiryak89
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

15 Eylül’de evlendim. Özgürlük aşkımı hesaplamadım. Birkaç hafta sonra kocamı ona garanti vermeme rağmen aldattım. Kardeşleriyle... İlk önce küçük kardeşim beni becerdi. Kocamı uyandırmaya çalıştım ama sarhoştu. Özellikle direnmedi. Beni kocamın yanında sik. Sonra beni çıplak olarak koridora götürdü, burada kocamın erkek kardeşleri de beni tüm deliklerimde sikti. Geçen cumartesi, kocam iş gezisindeyken küçük ağabeyim beni yine becerdi. Ön tarafta zayıfım.
These users thanked the author Veronika for the post (total 4):
Sibiryak89, kaptan63, artmen88, Vik.ruba80
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

NewDim,
Kullanıcılar burada neler söylüyor haklı... aldatmak istiyor... ve bu konuda yapabileceğin hiçbir şey yok... Başlangıçta kendin karar verirsin... nasıl bir eşe ihtiyacın var... Sadık ve mütevazı bir rahibe, sadık ama ahlaksız , sevgi dolu fahişe veya ahlaksız fahişe. Ve bundan başlayıp dans etmelisin... Sen kendin karının seni aldatmasını isterdin... Çantasında prezervatif bulduğunda neden sevinmedin? Sonuçta hayaliniz gerçek oldu… ya da aldırış etmiyorsunuz ama kimsenin bunu bilmesini de istemiyorsunuz… ya da onun sizi aldatmadığına alıştınız mı…? Yani mutlu olabilmen için önce kendinde sevginin olması gerekiyor!!!
Peki, eğer hile yapmak istemiyorsan asla sonuçlarıyla mücadele etme... bu olmayacak yardım... ama sebep! Karınla ​​konuş... ama skandal olmadan... sitem etmeden... sebebini bul ve ortadan kaldır...
These users thanked the author Şalun70 for the post (total 3):
Sibiryak89, ukrop1972, Denach
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Teşekkür ederim ama benimkini karıştırdım, ben hâlâ bir kadınım.

2 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Buna inanmana izin mi vereyim? Gelin.

7 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Kızımla geleceğim, bekle, nereye?
These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
Sibiryak89, kaptan63
Автор темы
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Veronika,
Eğer bana diyorsan, o zaman davetiniz için teşekkür ederim elbette, ama benim de fırtınalı bir seks hayatım var)))

Kısacası, hanımım tam anlamıyla bir saat önce benimle çalışmaya geldi, akşam yemeği getirdi , kalmadı ve kuzeniyle buluşmayı kabul ettiğini söyledi. Çanta yanımda değildi))) Ne kadar kaldığını göremedim) Konuşamadım, ziyaretçilerim vardı. Yarın sabah orada olacağını söyledi.
Az önce WhatsApp’a bana bir şey söylemek isteyip istemediğini sorduğumda tam olarak ne olduğunu anlamadığımı söyledi)
İş gününün bitmesini bile sabırsızlıkla bekliyorum eğer irkilirsem))) bir çocuk gibi duruyor, kalbi çarpıyor))
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ona inanıyor musun?............. İnanmazdım.
These users thanked the author Veronika for the post:
kaptan63
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Vladtsst »

Andrey Lukashov,
12 yıl önce sigarayı bıraktım. Ve bir daha asla sigara içmedim.
Автор темы
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Veronika: 03 Nov 2022, 17:27 Ona inanıyor musun?.......... İnanmazdım.
Elbette inanmıyorum. Bugün burada oturuyordum, geçen ayı hatırlıyordum: bir kez tamamen sikiştik, geri kalanını sadece oral seksle ve daha sıklıkla sadece ellerimizle öpüşmeyi bıraktım, her şeyden önce. Telefonuna girmiyorum ama telefon her zaman onun elinde olduğundan yazışma olup olmadığını bilmiyorum. Akşamları telefon sanki eskimiş ve iyi dayanmıyormuş gibi sürekli kesiliyor. Her şey buna işaret ediyor)
Prensip olarak ben zaten sakinleştim, gitmesi pek mümkün değil, birbirimize çok fazla bağlandık, bir sürü sorunu olacak ve bundan gerçekten hoşlanmıyor.
Yaşlılığında seks yapmaya karar verdiyse öyle olsun, özellikle de prezervatif kullandığına göre ve işi biten biriyle birlikte olması pek olası değil.
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

YeniDim,
Konuş, söyle, skandal olmayacak, sanırım ortaya çıkacak))
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Kızımla geleceğim, ona inanacaksın.

53 saniye sonra gönderildi:
Ve kontrol edin, her yerde veriyor........

1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Her yere verdiğim gibi.....

1 dakika 31 saniye sonra gönderildi :
Unuttum, her yere veriyorum, üç deliğe
These users thanked the author Veronika for the post:
kaptan63
Автор темы
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Sibiryak89: 03 Nov 2022, 17:40 NewDim,
nKonuş, söyle bana, skandal olmayacak, sanırım ortaya çıkacak))
Sanırım olmayacağını biliyor) daha önce böyle olmamıştı))
nO böyledir, direnebilir, sanki sorun yokmuş gibi, ve sonra, bir yıl sonra, zaten öyle olduğunu kendine söyleyebilir. Ve prezervatifler - yani, onları bir nedenden ötürü vibratör için aldım)))
Az önce görüntülü olarak aradım, aslında kız kardeşimin evinde, ikisi oturuyor, akşam yemeği yiyor, şarap içiyor. Daha sonra eve döndüğünde yazacağını söyledi.

2 saat 56 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Az önce kendimi aradım, çok sarhoştum, zaten evde olduğumu söyledim, telefonu kapattım ve yatmaya gittim. Şakacı bir şekilde orada tek başına sıkılmıyorsun, belki gelirsin, özledim seni, ya da orada yalnız değilsin, bilemezsin dedim. Biraz duraksadı, bir süre sessiz kaldı, sonra ne düşündürdü, ne saçmalık, yarın erken geleceğim, her şey yoluna girecek dedi.
Kahretsin, yolda biri onu beceriyor. Ve bugün de öyle olacak. Taksi çağırıp gitsen bile direksiyona kendim geçmeyeceğim, ben de içtim...
Sibiryak89
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Topçik »

NewDim: 03 Nov 2022, 07:29 sıkıcı belirsizlik))) Ben takip etmeyeceğim, o gelecek, konuşacağız.
Neden konuşalım ki?
Git biriyle seks yaparsan hemen hastalanırsın.
Ve bu düşünceleri tamamen unutacaksınız.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Topchik: 03 Nov 2022, 21:36 Neden konuşalım ki?
Gidip biriyle seks yaparsan hemen rahatlayacaksın.
Ve bu düşünceleri tamamen unutacaksın.
Sanırım %100 güvenlik görevlisi olarak çalışıyor... bilgisayarla birlikte bir kabinde oturuyor... hiçbir şey yapmıyor ve hayal kuruyor... paspas öncesi için özür dilerim... Adama iyi bir tavsiye verdim. .. duymuyor... Anladım ki, bunun üzerinde daha fazla zaman harcamaya değmez.....
These users thanked the author Şalun70 for the post:
ukrop1972
Автор темы
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Neyse, ihbarcı bulundu. Aynen öyle, burada vakit kaybetmeye gerek yok, önce astarı okuyarak geçirmek daha iyi, yoksa burada karalama yaptığınızı fark edeceksiniz. Ayrıca tavsiyelerde de bulunuyor)))

2 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Topchik,
Tavsiyeniz için teşekkür ederim, şu anda buna ihtiyacım yok. Bilen herkes anlayacaktır)
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

NewDim: 03 Nov 2022, 21:59 Yanıt: Eşim beni aldatıyor gibi görünüyor. Tekrar.ŞikayetAlıntıTeşekkürler
Okunmamış mesaj NewDim » 1 dakika önce

Vay canına, ihbarcı bulundu. Aynen öyle, burada vakit kaybetmeye gerek yok, önce astarı okuyarak geçirmek daha iyi, yoksa burada karalama yaptığınızı fark edeceksiniz. Ayrıca tavsiye de veriyor)))
=====
Başlık: Görünen o ki karım beni aldatıyor. Tekrar.
Eh, forumdaki her GEYİK’in tavsiyesine ihtiyacım yok... sen burada ağladın... Tavsiyeye ihtiyacım var.. . onu sana verdiler... tatmin edici değil... yani, bunlar senin sorunların... Senin aksine ben 30 yıldır evliyim ve karım beni aldatmadı... Ve senin histerik kadının... sadece HAKLI olduğumu doğruladım... Kavga istemiyorum... Tartışmaya devam etmeyeceğim...
Автор темы
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Lanet olsun, bunu sana nasıl anlatayım... Kimse ağlamıyor, şikayet etmiyor. Tam tersine bu durum konusunda çocukça değilim: Eşimin 20 yılı aşkın evlilikten sonra yeniden birini bulması, büyük olasılıkla gençliğinde olduğu gibi yine mümkün olan her şekilde kızartılması, onu istiyorlar, kahretsin. Bu seni tahrik ediyor, biliyor musun?
Genel olarak bu forum evlilikte sadakat ve bakire fanatikleriyle ilgili değil, burada boynuzlular ve biseksüeller var, kendi kızlarının sevgililerinden bile bahsetmiyorum. Buradaki herkesin büyük bir kısmı sapık.
Bunun gibi bir şeyim var. Ve burada tavsiye aramıyorum, sadece duygularımı beni burada tanıyanlarla paylaşıyorum, hem de sadece.
Ve geliştikçe paylaşmaya devam etmeyi düşünüyorum, inanın pek çok kişi ilgilenecektir.
Автор темы
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Kısaca konuşuyorum. Bütün bunlarla başkasının ilgilenip ilgilenmediğini bilmiyorum, umurumda da değil. Konuşmam gerek.
Genel olarak her şey yolunda gitti, evet, gerçekten çılgına döndü.
Bu sabah geldim, hâlâ uyuyordum, işe gitmedim. Yanına uzandı, onu okşamaya başladı, külotunun içine uzandı, ben de yanına gittim, her şey yolundaydı ve sonra sordum tavşancık, çantanda ne tür prezervatif var? Sarsıldı, geri çekildi, benden uzaklaştı ve sessiz kaldı. Sonra diyor ki: er ya da geç zaten öğrenecektin.
Ben ona söyleyeyim, sonra bana neyi ve kim olduğunu söyle. Genel olarak, bu bir aydan fazla bir süredir devam ediyor, hiperin yakınındaki otoparkta buluştuk, arabalar yakına park edilmişti, ya ona kapıyla çarptı ya da hatırlamıyordu.
Bölge merkezinden 55 yaşında, Rus olmayan bir adam buraya sık sık iş için geliyor. İlk başta araba yüzünden yakalandılar, sonra ne bir ezik ne de bir çizik olmadığını anladılar, yani kelime kelime telefon numarasını istedi. İlk başta kafasının karıştığını, uzun süredir kimsenin ona yaklaşmadığını söylüyor. Sonra biraz flört etmeye karar verdim ve ona numarayı verdim. Peki, yazışmaya başladık. Neredeyse hemen birbirini daha iyi tanımayı ve bir yere gitmeyi teklif etti. Reddediyor, ben evliyim, ayrıca şehir küçük, gitmediğin yerde her şey soluk.
Bizden 50 kilometre uzakta, kimsenin bizi görmeyeceği komşu bir kasabaya gitmeyi önerdi. Eh, diyor ki, zaten halledilmiş durumda, işlerin nereye gittiğini görüyor, ona yazıyor, neden bekleyelim, sadece bana gel, hepsi bu, sadece geceye yaklaştık. Beklerken, ilk buluşmadan önceki bir kız gibi her yerim titriyordu, güzel iç çamaşırları giydim, genel olarak hazırlandım.
Eh, geldi, çiçekler ve şampanya, kısacası olan bu kadar, kendisinden beklemediğini, bir orospu gibi aktığını, kelimenin tam anlamıyla sikinin üzerine atladığını söylüyor. O gece zar zor uyudular, seviştiler, konuştular, adamın yaşına rağmen ereksiyon vardı ve o da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı.
Sabah erkenden yola çıktı, hava hâlâ karanlıktı, uyuyakaldı, uyandığında yaptığı şey karşısında dehşete düşmüştü. Bundan sonra ne olacağı konusunda neredeyse ağlayacaktım. Sonra sakinleşti, adam onu ​​aradı, teşekkür etti, neredeyse aşkını ilan etti. Kısacası çıkmaya başladık. Elbette her gün değil, onu nadiren evine davet etti, toplamda üç kez, daha sık olarak banliyödeki kiralık dairesine, yani arabada da gittiler.
Sadece prezervatifle seviştik, diye ısrar etti hemen ve ondan kendisini giydirmesini istedi.
Dün gece yine onunlaydı ama çok uzun sürmeyecek, bir iki haftalığına ayrılması gerekiyor, geceyi orada geçirmedi.
Bana şimdi ne yapması gerektiğini soruyor? Boşanma söz konusu değil, o beni hâlâ seviyor ve o da evlenme teklif etmiyor, ikisi de yetişkin ve bunun sadece seks olduğunu anlıyorlar. O da ondan ayrılmak istemiyor, ondan hoşlanıyor, son yıllarda ilk kez böyle bir arzusu olduğunu söylüyor.
Bilmiyorum, şimdilik her şeyi olduğu gibi bırakmaya karar verdik. Bugün bütün gün deli gibi seviştiler, geceyi bende geçirdi, şimdi yan odada uyuyor.
İşte bunlar...
These users thanked the author YeniDim for the post (total 3):
Sibiryak89, Kuklacılık, Hız Adamları
Dmanson
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15

Unread post by Dmanson »

Ve boşandım. Hayat çok daha kolay hale geldi.
Bir denizkızı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Bir denizkızı »

Peki neden boynuzlu olmadığına karar verdin?
Автор темы
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Neden boşanalım? Yıllarca onu bu konuda ben ikna ettim.

3 dakika 9 saniye sonra gönderilir:
Denizkızı,
En azından o sikilirken orada olmadığım için)
Bunun doğru olmadığına her zaman kendinizi inandırabilirsiniz, ben kendim görmedim)))
Dmanson
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Dmanson »

Kendimden bahsediyorum)) elbette her şeye kendiniz uygun gördüğünüz gibi karar verirsiniz. Ama kişisel olarak peri masallarına inanmıyorum. Erkeğini aldatan kadın her şeyden önce ona olan saygısını kaybeder. Ve tüm sorunların başladığı yer burasıdır. Bu sadece an meselesi.

5 dakika 8 saniye sonra gönderildi: Kendi kendime konuşuyorum)) elbette her şeye kendiniz karar veriyorsunuz, uygun gördüğünüz gibi. Ama kişisel olarak peri masallarına inanmıyorum. Erkeğini aldatan kadın her şeyden önce ona olan saygısını kaybeder. Ve tüm sorunların başladığı yer burasıdır. Bu sadece bir zaman meselesi.
Автор темы
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Dmanson,
Bilmiyorum tartışmak. Ama bizim durumumuz görünüşe göre bir istisna))) İlişkinin başlangıcında daha havalı bir şeyimiz vardı, bunu gerçekten başarmamız gerekiyordu, her şey oldu. Ve son 15 yıldır bana sadık kaldı. Güven ve saygıyla, şu ana kadar her şey yolunda.
Bir denizkızı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Bir denizkızı »

Bu hikayeyi okuyanların çoğu size ve karınızın sevgilisine sana saygı duymuyor, belki de arkadaşlarıyla onun hakkında konuşuyor ve hepsi sana gülüyor ve onun uyuyabileceği tek kişi o değil. Ve karınız sana saygı duymuyor ama sorun onda bile değil ama sen kendine saygı duymuyorsun
Ve onu aramış olman onun sana ihtiyacı olmadığını, sadece aradığı kişiyi bulamadığını gösteriyor çaresizlikten sana ihtiyacı vardı ve seninle evlendi
Автор темы
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Denizkızı,
Elbette . Burada kendi anasını sikip, karısına erkek köpek arayanlara saygı duyuyorlar. Burası çok eşsiz bir forum.
Evet, prensipte benim için önemli değil. Sarhoş gibi anlaştılar, saygı duyarsınız ya da saygı duyarsınız (((
Duygularım şu anda dolup taşıyor ve bir erkek gibi duruyor, umarım bu uzun süre devam eder, bu benim için çok daha değerli) Genel olarak orta yaşlı bir kadının nasıl bir kız gibi arabasına atladığını, onu öptüğünü ve sonra başka bir şey yaptığını hayal edebiliyorum, arabanın içinde, kalbim yerinden fırlayacak. Gidip onu uyandıracağım, muhtemelen sevgilisi hafta sonu için gitmiştir, onunla yalnız kalacağız.
Sibiryak89
Dmanson
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Dmanson »

Tamam, her şey yolunda)). Durumun tadını çıkar)) ve seni yalıyorum ve bu yüzden hala ayaktayım -)) peki, tamam.
These users thanked the author Dmanson for the post:
YeniDim
Автор темы
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Evet, yine de bundan keyif alıyorum. Zaten sabah bir kez oldu, şimdi daireye gidiyorum, temizlik yapıyorum, şunu falan.
Henüz ona gerçekten işkence etmedim, bunu tam olarak ne ve nasıl yaptılar, ama kendisi onu hatırlamaya başladığında zaten yüzüyor)) orada ona ne yaptığını bilmiyorum yapamam)
Bugün onunla tekrar konuştuk, onu yasaklayamayacağımı söyledim, bir şartla: yanma, şehrin yarısı bizi tanıyor sonuçta, açıklayamazsın herkese. Tabi ki kendinizi koruyun, bunu kendiniz anlamalısınız, zaten yetişkin bir teyze.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”