Koca yandan ve yukarıdan seksten memnun. Tüm! Ve gerçek dışı cinselliğim uyandı. Her şeyi ve hatta daha fazlasını istiyorum! Onu benimle köpek stili sikmeye ikna ediyorum (bu pozisyonu sevmiyor), ona neredeyse zorla oral seks yapıyorum (sözlerine göre ona karşı kayıtsız), onu anal seks (analde ben), bunu hiç yapmadı..
Onunla dikkatlice, baskı veya zorlama olmadan, şakacı, şefkatli konuşmaya çalıştım... Sikini ağzıma almak istediğimi, ona oral seks yapmak istediğimi söyledim.. . ve bana dedi ki, istersen yap ama ben onu umursamıyorum..
5 yıldır elime dokunmadı göğüsler, dokunmuyor, öpmüyor... Cooney yapmıyor... Bir şekilde seks denemeleri yapıyorum, ah, artık ondan bunu beklemiyorum... Kocam ondan memnun olduğumu söylüyor , benimle yaptığı seks beni tatmin ediyor.
Geçenlerde gençliğimin geçtiğini, hiçbir zaman şimdiki gibi olamayacağımı fark ettim... ve günlerimin sonuna kadar sikilmeyeceğimi istediğim gibi... aldatma düşüncelerim.. aldatmak istemiyorum.. ağlıyorum.. ne yapacağımı bilmiyorum.