Görünüşe göre kocam artık beni istemiyor...

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
Автор темы
Anonim
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Görünüşe göre kocam artık beni istemiyor...

Unread post by Anonim »

38 yaşındayım. Kocamla 7 yıldır birlikteyiz. Çocuk sahibi olduktan sonra (4,5 yıl önce) cinsel hayatımız değişti.
Koca yandan ve yukarıdan seksten memnun. Tüm! Ve gerçek dışı cinselliğim uyandı. Her şeyi ve hatta daha fazlasını istiyorum! Onu benimle köpek stili sikmeye ikna ediyorum (bu pozisyonu sevmiyor), ona neredeyse zorla oral seks yapıyorum (sözlerine göre ona karşı kayıtsız), onu anal seks (analde ben), bunu hiç yapmadı..
Onunla dikkatlice, baskı veya zorlama olmadan, şakacı, şefkatli konuşmaya çalıştım... Sikini ağzıma almak istediğimi, ona oral seks yapmak istediğimi söyledim.. . ve bana dedi ki, istersen yap ama ben onu umursamıyorum.. 😩 O köpek stilini gerçekten çok sevdiğimi, %100 boşalacağımı, her yalvardığımda isteksizce kabul ettiğini, bunu tüm görünüşüyle ​​​​belirttiğini ve 2 dakikadan fazla sürmediğini söyledi..
5 yıldır elime dokunmadı göğüsler, dokunmuyor, öpmüyor... Cooney yapmıyor... Bir şekilde seks denemeleri yapıyorum, ah, artık ondan bunu beklemiyorum... Kocam ondan memnun olduğumu söylüyor , benimle yaptığı seks beni tatmin ediyor.
Geçenlerde gençliğimin geçtiğini, hiçbir zaman şimdiki gibi olamayacağımı fark ettim... ve günlerimin sonuna kadar sikilmeyeceğimi istediğim gibi... aldatma düşüncelerim.. aldatmak istemiyorum.. ağlıyorum.. ne yapacağımı bilmiyorum.
These users thanked the author Anonim for the post (total 4):
Fargal94, Yün, Bay x, Sibiryak89
Kahraman
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
 Cevap: Kocam artık beni istemiyor...

Unread post by Kahraman »

Bir yıl önce eşimle böyle bir dönemden geçtik. Artık her şey harika. Kişisel bir mesaj yazın, deneyimlerimi paylaşacağım.
Altı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308
Registered for: 4 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Altı »

Bu önemsiz olabilir ama ya kadının doğumdan sonra cinsel bir nesne olmaktan çıktığına dair stereotipler tarafından yönlendiriliyorsa? Kimsesi yok muydu? Doğum yaptıktan sonra fiziksel olarak sizde herhangi bir değişiklik oldu mu? Sezaryen mi yaptınız yoksa normal doğum mu yaptınız?
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 116
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Takma ad »

Aktif olmayı kesinlikle bırakın. Erişilemez modu açın. Biraz şirretlik ekleyin, daha seksi giyinin ve onların size yaklaşmasına izin vermeyin, izin vermemek için nedenler bulun. Tekrar peşinden koşmasına ve seni almasına izin ver.
These users thanked the author Takma ad for the post (total 2):
Kovboy2, Devam etmek
VKrisov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by VKrisov »

Daha önce seks böyleyse değişen şey bu değil. Canlanan sensin)
Автор темы
Anonim
İlgi gösteriliyor

Unread post by Anonim »

VKrisov: 26 Dec 2022, 00:11 Daha önce seks böyleyse değişen o değil demektir. Canlanan sensin)
Seksi her zaman sevdim ve hayatımı bu kadar sıkıcı bir adamla bağdaştıramadım. Pozisyonlar vardı, tutku vardı, her yerimi öptü...
Görünüşe göre tutku (benim gibi) gitti ve kaliteli uzun seks de gitti. Onun için bu normal ama ben bunu yapamam..
These users thanked the author Anonim for the post:
Sibiryak89
Sahaha
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 82

Unread post by Sahaha »

Onu heyecanlandırmak için ona erotik fotoğraflarınızı atın.
Birlikte bir yere gitmeyi deneyin. Rahat ol, konuş.
VKrisov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by VKrisov »

Anonim: 26 Dec 2022, 00:16 Sadece bu onun için normal ama bunu yapamam
O halde onu heyecanlandırmamız lazım. Böylece kan oynar.
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by romantizm kitabı »

Heroonheroine: 26 Dec 2022, 00:00 Eşimle bir yıl önce böyle bir dönemden geçtik. Artık her şey harika. Kişisel bir mesaj yazın
ve kısaca durumu nasıl çözdünüz?

Benim için şunları yapabilirsiniz: yazara tavsiyelerde bulun ki kocam bu forumu okusun, erotik fanteziler ortaya çıksın.
İkinci nokta onun sağlığına dikkat etmek, böylece daha fazla enerjiye, doğru beslenmeye, spora sahip olsun.
Автор темы
Anonim
İlgi gösteriliyor

Unread post by Anonim »

VKrisov: 26 Dec 2022, 00:20 O halde onu heyecanlandırmanız gerekiyor. Böylece kan oynasın.
İşte bugünkü seksin bir örneği..
Duştan çıktı ve uzandı. Geldim, çıplak soyunmaya başladım... Seni fena halde istiyorum dedim, şu an... Bornozunu çıkarıp uzandı. Açgözlülükle ona oral seks yapmaya, inlemeye başladım ve o bana bakmadı bile, arkasını döndü, gözlerini kapattı (((.. üstüne oturdum.. O yorulmadan bir fırsat yakalamayı başardım.. Beni köpek stili sikmesini istemeye başladım, istemediği konusunda ısrar etmeye başladı, bir şekilde ikna ettim... 2 dakika sonra yan tarafına tekme attı ((((ve neredeyse ağlıyorum. Diyorum ki, aşkım hadi ama bu pozisyonu sevmediğini, rahatsız olduğunu söylüyor.. Farklı durmayı, rahat bir pozisyon bulmayı öneriyorum ama bulamadık.. tabi ki bitiremedim (((
These users thanked the author Anonim for the post:
Sibiryak89
Kahraman
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Unread post by Kahraman »

Mastürbasyonu bıraktım, boşalma sorununu hızla çözmeye başladım, eşimle yeniden iletişim kurmaya ve onun hakkında birçok yeni şey öğrenmeye başladım.
VKrisov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by VKrisov »

Bir konuşma başlatmaya çalışmalıyız. Neyin yanlış olduğunu bulmak için. O zaman hep birlikte bunların üstesinden gelebiliriz. Burada hazır tavsiye veremezsiniz.
Автор темы
Anonim
İlgi gösteriliyor

Unread post by Anonim »

VKrisov: 26 Dec 2022, 00:42 Bir konuşma başlatmaya çalışmalıyız. Sorunun ne olduğunu bulmak için
Deniyorum. Bu o kadar basit değil. Bu benim için kolay değil... ve onu gücendirip kendimden daha fazlasını bırakmak istemiyorum. Doğru kelimeleri ve tonlamayı bulmanın zamanı geldi...
Wot_ja
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 286
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Wot_ja »

Anonim: 26 Dec 2022, 00:35
O halde onu heyecanlandırmanız gerekiyor. Böylece kan oynasın.
İşte bugünkü seksin bir örneği..
Duştan çıktı ve uzandı. Geldim, çıplak soyunmaya başladım... Seni fena halde istiyorum dedim, şu an... Bornozunu çıkarıp uzandı. Açgözlülükle ona oral seks yapmaya, inlemeye başladım ve o bana bakmadı bile, arkasını döndü, gözlerini kapattı (((.. üstüne oturdum.. O yorulmadan bir fırsat yakalamayı başardım.. Beni köpek stili sikmesini istemeye başladım, istemediği konusunda ısrar etmeye başladı, bir şekilde ikna ettim... 2 dakika sonra yan tarafına tekme attı ((((ve neredeyse ağlıyorum. Diyorum ki, aşkım hadi ama bu pozisyondan hoşlanmadığını, rahatsız olduğunu söylüyor.. Farklı bir şekilde ayağa kalkmayı, rahat bir pozisyon bulmayı önerdim ama bulamadı. tabi ki daha fazla bitiremedim((( aptalca, böyle bir mutluluk yakında, ama belki ruhunda bir şey vardır, öğren, yoksa olur) gelecekte hepiniz için kötü olacak
VKrisov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by VKrisov »

Anonim: 26 Dec 2022, 00:58Deniyorum
Bu konuya hassas yaklaşmamız gerekiyor.
Timas0
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27

Unread post by Timas0 »

:cat2:
31 çekerken seni yakalamasını sağla, faydası olacaktır. Eşimden pek hoşlanmadığım zamanlarda bunu kendim denedim ve ayrıca onun izin vermediği yerde onu becermeme izin verdim.
Telegramımı yaz
@Fjgltf
Tavsiye edeceğim
N@TyPaL
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194

Unread post by N@TyPaL »

gerçekten kötü bir çağrı. Yan tarafta daha ilginç bir nesneyi becermesi mümkündür ve karısının sıkıcı ve erişilebilir seçeneği için artık yeterince arzu yoktur. Değişmezse ve ereksiyonla ilgili herhangi bir sorun yoksa hala düzeltilebilir olabilir.
These users thanked the author N@TyPaL for the post (total 2):
Fargal94, Devam etmek
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Şişmanlığa kızıyor. Ona başka bir adama gideceğini söyle, hepsi bu. Ve yukarıda size doğru söylediler: Onun peşinden koşmayın ve seks için yalvarmayın, cesur ve ulaşılmaz davranın, kendinize iyi bakın, bir spor salonuna kaydolun, kıçınızı sallayın, kendinize bir grup genç, güzel hayran edinin, hatta onlarla yatmak istemezsin. erkeğin ilgisi sana güç ve enerji verecektir.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
Fargal94, Sibiryak89, Devam etmek
Denach
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 565
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Denach »

Burada genel olarak durumu daha ayrıntılı olarak bilmeniz gerekiyor ve sadece onun yana ve sonra zorla bir şey yaptığı ve tüm bunlardan hala memnun kalmadığınız gerçeğiyle ilgili değil!
Kimin meşgul olduğunu bilmeniz gerekiyor! Belki işi o kadar enerji tüketiyor ki hem fiziksel hem de zihinsel olarak tükenmiş durumda ve bu nedenle her şeyi yutup yatmaya vakti yok!
Ve belki de gerçekten hile yapıyordur!
Ayrıca senin hakkında! Belki çalışmıyorsunuz ve enerjinizi harcayacak yeriniz yok! Ve eğer çalışırsan, belki bu iş daha kolaydır ya da ona daha yumuşak davranırsın ve onun seni geçmesine izin vermezsin. Bu yüzden zihinsel ve fiziksel olarak daha şarjlıyım!
Ve seksle ilgili düşüncelerin taşması hakkında. İnsanlar yazarken, fitnessa giderken, yoga yaparken, dans ederken vb. veya başka bir hobiye başlarken gerçekten kendinize iyi bakın, ancak genel olarak yeni yemekler pişirmeye başlamak, tabiri caizse, mutfakta bir şeyler yapmak daha havalı) Sonuçta , dedikleri gibi, bir erkeğin yolu midesinden geçer) Genel olarak enerjinizi başkalarının kanalına yönlendirin!
Evet ve gerçekten, biraz da olsa kendinizi kontrol edebildiğinizde, bu ifade için çok üzgünüm, daha önce yazdıkları gibi onu size cinsel açıdan aç tutmaya çalışın!
Sizi kırdıysam şimdiden özür dilerim!
These users thanked the author Denach for the post:
Devam etmek
Kovboy2
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 104
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Kovboy2 »

Anonim: 26 Dec 2022, 00:35 , mesela bugünün seksi..
Duştan çıkıp uzandı. Geldim, çıplak soyunmaya başladım... Seni fena halde istiyorum dedim, şu an... Bornozunu çıkarıp uzandı. Açgözlülükle ona oral seks yapmaya, inlemeye başladım ve o bana bakmadı bile, arkasını döndü, gözlerini kapattı (((.. üstüne oturdum.. O yorulmadan bir fırsat yakalamayı başardım.. Beni köpek stili sikmesini istemeye başladım, istemediği konusunda ısrar etmeye başladı, bir şekilde ikna ettim... 2 dakika sonra yan tarafına tekme attı ((((ve neredeyse ağlıyorum. Diyorum ki, aşkım hadi ama bu pozisyonu sevmediğini, rahatsız olduğunu söylüyor.. Farklı bir şekilde ayağa kalkmayı, rahat bir pozisyon bulmayı önerdim ama bulamadı ve biz de onun tarafına geçtik. . tabi ki daha fazla bitiremedim(((
Bu yazının üzerinden zaten ikinci yıl geçti, bir şeyler açıkça kararlaştırdı. Ama sanırım sen Bir sevgili buldum, çünkü hiç kimse BÖYLE bir cehalete ve bir eşe saygısızlığa tahammül edemez...
These users thanked the author Kovboy2 for the post:
Sibiryak89
FEDOT FF
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by FEDOT FF »

yani belki de çok ürkütücüsün ve hiç de eğlenceli değilsin
Şalun 2010
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Şalun 2010 »

Her ailenin zorlukları vardır. Her durum için bir çözüm var.
Yukarıdaki öneriydi kullanılamaz hale gelir. Bu bir çözüm.
Erkeklerle flört etmek farklı bir çözümdür.
FFM’nin düzenlenmesi başka bir çözümdür.
FFM’nin devamı olan FFM’nin düzenlenmesi.
Kocanın başka bir kadından hoşlanması mümkündür.
Bu seçenekleri deneyin ve kocanızın neye ve nasıl tepki vereceğini görün.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zor durumlar”