Fakat bu muhtemelen gerçeğe daha yakın. Hayatım boyunca birçok bakireyle çıktım ve onların arzuları her zaman yeteneklerine üstün geldi. Dolayısıyla cinsel hayata başlayanlar sadece 2 saat sonra yeni bir hayata geçmekle kalmıyor, 5 dakika içinde de acele ediyorlar.Mart: ↑19 Oct 2022, 08:56Sonra ilk mi? erkek çocuk? 2 saat sonra mı?!!!Yana-Yanochka: ↑29 Aug 2022, 21:52 Sanırım ilk cinsel ilişkiden sonra, birkaç saat içinde oğul daha fazlasını isteyecek.
Yalvarırım... İlk üç seferin acısını bir kadından hiç çıkarmadım.
Oğlum için fahişe
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Oğluma fahişelik yapmak
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Sibiryak89, annem adam yaptı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Oğlanın hayal kırıklığına uğradığında ilk tepkisi utanç ve hafif bir hayal kırıklığı oldu. Ve onu çıkarma arzusu - evet. Bir kadın onu çıkarmasına izin vermezse, tekrar kalkmasına gerek kalmaz - düşmeye bile vakti olmaz.
Adam ilk kez Ayağa kalkamayabilirim - evet, sadece gergindim ve her şey burada. Ama eğer onu koyarsanız ve kız akıllı ve incelikliyse - üç veya dört kez çıkarmadan - genel olarak bu oldukça mümkündür. İki, ne lanet bir şey.Tania: ↑19 Oct 2022, 09:15Fakat bu muhtemelen gerçeğe daha yakın. Hayatım boyunca birçok bakireyle çıktım ve onların arzuları her zaman yeteneklerine üstün geldi. Bu nedenle cinsel hayata 2 saat sonra başlamakla kalmayıp, 5 dakika sonra yeni bir hayata adım atanların acelesi var.İlkinden sonra mı? erkek çocuk? 2 saat sonra mı?!!!Yana-Yanochka: ↑29 Aug 2022, 21:52 Sanırım ilk cinsel ilişkiden sonra birkaç saat içinde oğul daha fazlasını isteyecek.
Yalvarırım... İlk üç seferin acısını bir kadından hiç çıkarmadım.
Oğlanın hayal kırıklığına uğradığında ilk tepkisi utanç ve hafif bir hayal kırıklığı oldu. Ve onu çıkarma arzusu - evet. Bir kadın onu çıkarmasına izin vermezse, tekrar kalkmasına gerek kalmaz - düşmeye bile vakti olmaz.
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
:lol :
O kadar asosyalsin ki, her şey, genel olarak her şey, her konu pedofili ve ensestle ilgili.
Hmmm)) )
Yönetici tekrar yasaklayabilirsiniz, yine tüm sürünüzü rahatsız ettim.
12345: ↑19 Oct 2022, 08:34 karınız, yani annesi onu erkek yapsın.
Yozlaşır

O kadar asosyalsin ki, her şey, genel olarak her şey, her konu pedofili ve ensestle ilgili.
Hmmm)) )
Yönetici tekrar yasaklayabilirsiniz, yine tüm sürünüzü rahatsız ettim.
-
- En güçlü orgazm!
Henüz yetişkin değilseniz, lütfen forumu terk edin. Aksi takdirde kaynak yönetiminde aslında sorunlar yaşanabilir.
Sevgili! Neden bu kadar heyecanlısın? İnsanlar kendilerini rahatsız eden konuları tartışırlar. Bazıları deneyimlerini paylaşıyor, bazıları düşüncelerini paylaşıyor, bazıları fantezilerini paylaşıyor... Gördüğüm kadarıyla kimse sizi ensest, pedofili, hatta alkollü içki içmeye yönlendirmiyor gibi görünüyor. Birinin sorunları varsa, bu onların sorunudur.
Henüz yetişkin değilseniz, lütfen forumu terk edin. Aksi takdirde kaynak yönetiminde aslında sorunlar yaşanabilir.
-
- Orgazm!
Sağ eliniz sikinizde, kurgusal bir dünyada yaşamaktan yorulmadınız mı?
Burada heyecanlanıyorsunuz ve yetersiz fantezilerinizi dile getirirken ve "hayat hikayeleri" karalarken ağzınızın suyu akıyor. ".Mart: ↑19 Oct 2022, 11:07Sevgili! Neden bu kadar heyecanlısın? İnsanlar kendilerini rahatsız eden konuları tartışırlar. Bazıları deneyimlerini paylaşıyor, bazıları düşüncelerini paylaşıyor, bazıları fantezilerini paylaşıyor... Gördüğüm kadarıyla kimse sizi ensest, pedofili, hatta alkollü içki içmeye yönlendirmiyor gibi görünüyor. Birinin sorunları varsa, bu onların sorunudur.Yozlaşır
Henüz yetişkin değilseniz, lütfen forumu terk edin. Aksi takdirde kaynağın yönetiminde gerçekten sorunlar yaşanabilir.
Sağ eliniz sikinizde, kurgusal bir dünyada yaşamaktan yorulmadınız mı?
-
- En güçlü orgazm!
Sevgili, dürüstçe söyle bana, ilk defa iş yerinden gelen referansları ve tavsiyeleri stokladın parti ve Komsomol örgütlerinden mi?
-
- Orgazm!
Partiler, Komsomol kuruluşları vb. - bu sizin için
İlk defa yeterli bir genç olmak benim için yeterliydi)
Partiler, Komsomol kuruluşları vb. - bu sizin için
-
- En güçlü orgazm!
Ah, kahretsin... Seni dürtmek utanç verici değil miydi? yaşayan bir insana sikmek mi? Sana okulda böyle mi öğrettiler? Bu kadar yüksek bir ahlakla. En azından kamuoyunun onayı alınmalıydı.
-
- Orgazm!
Devam et
Siz, en hafif deyimle, beni hipertrofik aseksüellik kategorisine indirgeyemezsiniz, sadece daha da saçmala.
Devam et

-
- En güçlü orgazm!
Sen kimsin burada? Her türlü baharatlı forumda dolaşıyorsunuz, tüm bunlara sizi çeken bir şey var. Zoofillere gidin - orada daha ilginç bulacaksınız.
-
- Orgazm!
Şu anda orospu çocukları sana yasaklanacak gibi görünüyor
Sarsıntı yapma, kendine bir sakinleştirici ver, her şey düzelecek iyi ol
Zoofillerin hassas duygularına hakaret ettiğim için zaten bir hafta süreyle yasaklandım.
Şu anda orospu çocukları sana yasaklanacak gibi görünüyor

Sarsıntı yapma, kendine bir sakinleştirici ver, her şey düzelecek iyi ol

-
- En güçlü orgazm!
Mazoşist ha? Ben de bunu hemen söylerdim. Bakın burada da onlara ait bir bölüm var.
-
- Orgazm!
Hayır, burada olmayı tercih ederim, en azından burası komik ama burası da iğrenç.
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 6 months

Öyleyse Sezar’ın hakkını Sezar’a bırakın. Ve siz de sandbox’a gidin,, yeterli"...
Alınmak istemem. Tavsiye.
Peki sen nesin oğlum, yani “yeterli” ve "doğru", bu berbat olamaz, burada mı yapılıyor?.. Forumda sübyancılar, hayalperestler ve çapkınlar"?.. En akıllıları çerezleri sıralıyor...
Öyleyse Sezar’ın hakkını Sezar’a bırakın. Ve siz de sandbox’a gidin,, yeterli"...
Alınmak istemem. Tavsiye.

-
- En güçlü orgazm!
Hayır... burada her şey daha basit. Kişinin bir çeşit sapkınlığı var ama karar veremiyor ve zoofillere, "anne bebeklere" ve ensest aşıklarına ilgi duyuyor ve bunu denemek istiyor. Bu yüzden forumda koşturup duruyor, her şeye yetişmeye çalışıyor...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 150
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
-
- Orgazm!
Ben amca, merakımdan bakmaya geldim, burada bir tür sirk olduğunu sanıyordum ama burası daha da eğlenceli!
ve ben sizinkine tecavüz etmiyorum, gülüyorum ve sadece ellerimi çırp
çerezleriniz yenmez, yapabilirsiniz yıllarca yalan söyleyerek "hastanede" bile zehirlenebilirsinizEn akıllı olanlar çerezleri incelerler...
Gösteriyi biraz daha eğlenceli ve doğrudan sanal alana doğru izleyeceğim
Sizin gibi insanlar alınmaz. Ve tavsiye dinlemeyi severim, lütfen bana başka bir şey tavsiye et)
- These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
- Andrey Lukashov
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 6 months
-
- En güçlü orgazm!
Görüyorsun, insan tavsiye dinlemeyi sever. Başkalarının görüşlerini dinler. Er ya da geç buna karar verilecek. Bu genel olarak iyimserliğe ilham veriyor. Bu onun henüz toplumdan tamamen kaybolmadığı anlamına geliyor. Belki hayvanlarla cinsel ilişki ona daha yakındır, ancak bu konuda yapılacak hiçbir şey yoktur - kalbinizi sipariş edemezsiniz. Mesela kızım için aldım. Komşusunun Böceği için bir tane alabilir. Olur. Karşılıksız aşk, unutma...
Last edited by Mart on 19 Oct 2022, 12:57, edited 1 time in total.
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
Yani bu soru tam da böyle bir bölüm için. Buna göre kendisine aynı cevap verildi.
Eskiden öyle güzel bir gazete vardı ki "Edebiyat Gazetesi", yani içinde o kadar güzel ve komik bir bölüm vardı ki "Soru nedir - cevap bu".
Yani bu soru tam da böyle bir bölüm için. Buna göre kendisine aynı cevap verildi.
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
Bence sadece bir telekız. Ama bu konuda ne biliyor olursa olsun, onlar için bir şans buluşması ayarlayın ki kız ondan çok da büyük olmasın.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
Yapma. Bunu yapmaz. İlk seks bilinçaltında ertelenir. Sonra bunu ancak fahişelerle yapabilir. Gerçi... Hangi eşin daha iyi olduğunu kim bilebilir?İp yürüteç: ↑12 Jun 2022, 17:06 Yakında oğlum 16 yaşında olacak. Onun için bir fahişe sipariş etmek istiyorum. Buna değeceğini kim düşünüyor?
-
- Nirvana’dayım
Böyle bir tehlike olabilir ama tam tersine bakirenin, hatta pek tecrübeli olmayan genç bir erkeğin yeteneklerine güven kazanması çok daha yaygındır. Ve fahişe mutlaka ona bu güveni verecektir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Çoğu zaman olduğu gibi ikinize de katılıyorum! Bir fahişeyle
para karşılığında güvenilir amcığa alışma riski büyüktür. Ve sonra diğer ilişkiler anlaşılmaz olacak. Ve bir bakire söz konusu olduğunda risk vardır; her ikisi de seksten korkacak ve
ondan uzak durmaya çalışacaktır. Daha kötü olan ne? Daha da kötüye gidiyor!..
para karşılığında güvenilir amcığa alışma riski büyüktür. Ve sonra diğer ilişkiler anlaşılmaz olacak. Ve bir bakire söz konusu olduğunda risk vardır; her ikisi de seksten korkacak ve
ondan uzak durmaya çalışacaktır. Daha kötü olan ne? Daha da kötüye gidiyor!..

-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 3 years
Eşim 26 yaşında bir arkadaşının isteği üzerine oğluyla yattı, askere alındı, yaş farkı çok değildi, oğlan kızlarla bir şekilde anlaşamıyordu, bu yüzden annem arkadaşını ikna etti. Mesela Olya Teyze’yi veda ettikten sonra eve götürmek için eşim onu sürükleyip tam hizmet verdi, yaklaşık bir ay boyunca kimsesi yoktu, kendisi istedi. Aşık olmadım ama annem aracılığıyla düzenli olarak selamlar gönderdim) Ve taburcu olduğumda benimkine geldim ve tekrarlamak istedim ama o benimle çoktan tanışmış ve reddetmişti.
- These users thanked the author YeniDim for the post (total 4):
- Mart, Tanya, Fargal94, PavelNokia
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Onu bir fahişe olarak görmeye alıştığında onu bir canavara dönüştüreceksin.
-
- Nirvana’dayım
Bence bu Batı sisteminin belirli bir etkisi. Ama artık var olduğu kesindir. Özellikle büyük şehirlerde.
nBir oğul veya kızın benzer sorular için ebeveynlerinden yardım istediği bu senaryo, yaklaşık 20 yıl önce oldukça yaygın hale geldi. Üstelik annelerin arkadaşlarının yardımına, babaların ise fahişelere daha çok başvurduğunu fark ettim.NewDim: ↑19 Oct 2022, 21:13 Eşim 26 yaşında bir arkadaşının isteği üzerine oğluyla yattı, askere alındı, yaş farkı fazla değildi, oğlan kızlarla bir türlü anlaşamıyordu, bu yüzden annem arkadaşını ikna etti. Mesela Olya Teyze’yi veda ettikten sonra eve götürmek için eşim onu sürükleyip tam hizmet verdi, yaklaşık bir ay boyunca kimsesi yoktu, kendisi istedi. Aşık olmadım ama annem aracılığıyla düzenli olarak selamlar gönderdim) Ve terhis olduğumda benimkine geldim ve bunu tekrarlamak istedim ama o benimle çoktan görüşmüştü ve reddetmişti.
Bence bu Batı sisteminin belirli bir etkisi. Ama artık var olduğu kesindir. Özellikle büyük şehirlerde.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
- 12345, Mart, annem adam yaptı, PavelNokia
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 1 month
Peki ya bir kız?! Baba kızına kimi getirebilir ve anne kimi getirebilir? :soru:
Bir oğul söz konusu olduğunda bu çok açık; baba sekreterini çağırıyor. yardım edin, annem arkadaşını çağırıyor.
Peki ya bir kız?! Baba kızına kimi getirebilir ve anne kimi getirebilir? :soru:
-
- Orgazm!
Ancak kural olarak ebeveynlerin yardımı hafta sonu kulübeye gitmek anlamına gelir ve genç adam eve getirecek birini bulmaya kendisi karar verir.
Bir arkadaşımın babası vardı (ayrı yaşıyorlardı), bize doğrudan söyledi, eğer hiçbir yer yoksa kızları bana getirin, anahtarları her zaman vereceğim.
Mesela ben hiç görmedim veya duymadım. annelerin bu tür konulara her türlü katılımını sağlamak. Babalar, evet yapabilirler, konu temelde gözden kaçtı.
Ancak kural olarak ebeveynlerin yardımı hafta sonu kulübeye gitmek anlamına gelir ve genç adam eve getirecek birini bulmaya kendisi karar verir.
Bir arkadaşımın babası vardı (ayrı yaşıyorlardı), bize doğrudan söyledi, eğer hiçbir yer yoksa kızları bana getirin, anahtarları her zaman vereceğim.
-
- Orgazm!
Bu hiçbir zaman olmadı daha önce de oldu. İlk kez seks yaptığınızda tüm heyecan ve heyecan budur ve o bunu ilk kez başarmanıza izin verir. Bu, daha sonra her zaman tekrarlamak isteyeceğiniz bir duygu ve heyecan fırtınasıdır.
- Herurg
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 1 month
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 5 months
Para karşılığında sorunsuz sekse alışmak ve bir canavar yetiştirmek hakkında yazanlara:
Öncelikle "arızalara karşı güvenli" diyenler, bu konuda "müşteri her zaman müşteridir" diye bir sistem yoktur. doğru", eğer fahişeleri kastediyorsak; müşteri bundan hoşlanmayabilir, telefonu açmayabilir ve hepsi bu, onu bir daha göremeyeceksiniz
İkincisi, eğer istemiyorsanız oğlunuzun ruhunu travmatize etmek, normal bir kızı alın, en ucuzunu değil, Moskova’da böyle bir kızın dairesinde saati 5 bin, sonuç olarak ortalama bir maaşınız varsa kullanamayacaksınız bu hizmetleri düzenli olarak
Üçüncü olarak, oğlunuza kızlarla iletişim kurmayı başarılı bir şekilde öğretemediğinizi hissediyorsanız ve özgüven sorunu yaşadığını görüyorsanız, birkaç kez bir araya getirebilirsiniz (ilk kez doğduğunda) Utanabilir, onu sakinleştirebilir, ikinci kez bir sonuca varabilir) ve ardından akranları arasında kendini daha güvende hissedecektir çünkü şişirilmiş bir ESV ekranının arkasında normal bir insanın oturduğunu bilir
Bunu tamamen kendi deneyimlerime dayanarak deneyimledim, annem ve babam sürekli olarak ilişkiler hakkında teorik bir şekilde çalıştılar ve konuştular, örneğin iyi bir çocuk ol ve her şey yoluna girecek gibi - sonunda: bazen ne zaman olduğunu fark etmedim belirli eylemlere geçmek gerekiyordu, kız arkadaşlarımdan gelen sinyalleri kaçırdım
Öncelikle "arızalara karşı güvenli" diyenler, bu konuda "müşteri her zaman müşteridir" diye bir sistem yoktur. doğru", eğer fahişeleri kastediyorsak; müşteri bundan hoşlanmayabilir, telefonu açmayabilir ve hepsi bu, onu bir daha göremeyeceksiniz
İkincisi, eğer istemiyorsanız oğlunuzun ruhunu travmatize etmek, normal bir kızı alın, en ucuzunu değil, Moskova’da böyle bir kızın dairesinde saati 5 bin, sonuç olarak ortalama bir maaşınız varsa kullanamayacaksınız bu hizmetleri düzenli olarak
Üçüncü olarak, oğlunuza kızlarla iletişim kurmayı başarılı bir şekilde öğretemediğinizi hissediyorsanız ve özgüven sorunu yaşadığını görüyorsanız, birkaç kez bir araya getirebilirsiniz (ilk kez doğduğunda) Utanabilir, onu sakinleştirebilir, ikinci kez bir sonuca varabilir) ve ardından akranları arasında kendini daha güvende hissedecektir çünkü şişirilmiş bir ESV ekranının arkasında normal bir insanın oturduğunu bilir
Bunu tamamen kendi deneyimlerime dayanarak deneyimledim, annem ve babam sürekli olarak ilişkiler hakkında teorik bir şekilde çalıştılar ve konuştular, örneğin iyi bir çocuk ol ve her şey yoluna girecek gibi - sonunda: bazen ne zaman olduğunu fark etmedim belirli eylemlere geçmek gerekiyordu, kız arkadaşlarımdan gelen sinyalleri kaçırdım
-
- Orgazm!
sadece anahtarları verdi ve birkaç veda konuşması yaptı
Hayır

- Fargal94
-
- Orgazm!
n Başlangıçta da aynı hatalar vardı. Her zaman çok iyi olmaya değmez; genellikle arkadaş bölgesine uçarlar ve kural olarak kız sizi oradan çıkarmak istemez.
-
- ön sevişme
Yani, özgüveninizi geliştirmek için oğlunuzu bir "kız"a indirgeyebileceğinizi kastetmiştim. Ebeveynler olarak nasıl davranıp olumlu sonuç almaları gerektiğini açıklayacak kelime bulamıyorlar.
Neyin "iyi" ve neyin "kötü" olduğu önemli değil demek istedim
Yani, özgüveninizi geliştirmek için oğlunuzu bir "kız"a indirgeyebileceğinizi kastetmiştim. Ebeveynler olarak nasıl davranıp olumlu sonuç almaları gerektiğini açıklayacak kelime bulamıyorlar.
-
- Orgazm!
Bu arada, ikisi de bundan keyif aldı. Yeterli büyüklükteydi ve yeterli güce sahipti. Benimkinin iyi bir deneyimi var, bu yüzden tam bir uyum var)
Bizim durumumuzda oğul annesiyle iletişime geçmedi) Annem hediyeyi kız arkadaşı şeklinde kendisi verdi. Bakire olarak askere gitmeyesin diye.Tania: ↑20 Oct 2022, 09:09nBir oğul veya kızın benzer sorular için ebeveynlerinden yardım istediği bu senaryo, yaklaşık 20 yıl önce oldukça yaygın hale geldi. Üstelik annelerin arkadaşlarının yardımına, babaların ise fahişelere daha çok başvurduğunu fark ettim.NewDim: ↑19 Oct 2022, 21:13 Eşim 26 yaşındayken bir arkadaşının isteği üzerine oğluyla yattı, oğlan askere alındı, yaş farkı fazla değildi, oğlan bir şekilde alamadı kızlarla birlikte annem de arkadaşını ikna etti. Mesela Olya Teyze’yi veda ettikten sonra eve götürmek için eşim onu sürükleyip tam hizmet verdi, yaklaşık bir ay boyunca kimsesi yoktu, kendisi istedi. Aşık olmadım ama annem aracılığıyla düzenli olarak selamlar gönderdim) Ve terhis olduğumda benimkine geldim ve bunu tekrarlamak istedim ama o benimle çoktan görüşmüştü ve reddetmişti.
Bence bu Batı sisteminin belirli bir etkisi. Ama artık var olduğu kesindir. Özellikle mega şehirlerde.
Bu arada, ikisi de bundan keyif aldı. Yeterli büyüklükteydi ve yeterli güce sahipti. Benimkinin iyi bir deneyimi var, bu yüzden tam bir uyum var)
- These users thanked the author YeniDim for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Tanya
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Oğullarını anlamaya ve onlarla normal iletişim kurmaya çalışan bu tür annelerin hala azınlıkta olması üzücü.
İyi anne) Oğlu, onun düşüncelerini ve arzularını hissettiği için ona sahip olduğu için şanslıydı. bu kadar. Ve askere gitmeden önce bir hediye verilmesi çok uygundur.
Oğullarını anlamaya ve onlarla normal iletişim kurmaya çalışan bu tür annelerin hala azınlıkta olması üzücü.
- These users thanked the author d4d for the post:
- annem adam yaptı
-
- Orgazm!
İsteğe yanıt verdi, gösteriş yapmadı, her şeyi güzelce yaptı oğlan: oral seks yaptı ve onun içine boşalmasına izin verdi, yani ben de)
Ve karım "iyi" değil mi?))
İsteğe yanıt verdi, gösteriş yapmadı, her şeyi güzelce yaptı oğlan: oral seks yaptı ve onun içine boşalmasına izin verdi, yani ben de)
- These users thanked the author YeniDim for the post:
- annem adam yaptı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Ve karınız her şeyi doğru yaptı, arkadaşının arzusunu desteklediği ve oğluna yardım ettiği için onu onurlandırın ve övün. Herkes bunu yapmaya cesaret edemez ama dünyada böyle kadınların olması ne kadar harika!
- These users thanked the author d4d for the post:
- annem adam yaptı
-
- ön sevişme
Her kadın ensest ilişkide bulunamaz; bir kızı tavlamak çok daha kolaydır;
-
- Similar Topics
- Replies