Oğlum fahişe olarak para kazandığımı öğrendi

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
Автор темы
Lyudmila76
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Oğlum fahişe olarak para kazandığımı öğrendi

Unread post by Lyudmila76 »

İyi günler, tavsiye almak istedim. 46 yaşındayım, saunada yönetici olarak çalışıyorum, biliyorsunuz müşteriler farklı, bazen kız sipariş ediyorlar, bana da teklif edildi, evliyim diye hep reddettim ama su taşları aşındırıyor ve bazen Müşterilerin bir gecede kalması ve başka kimsenin olmaması konusunda hemfikir olmaya başladım. Genel olarak son birkaç yıldır bu modda çalışıyorum, her şey yolundaydı ve son zamanlarda bir grup genç takılıyordu, hiç düşünmeden kabul ettim, oğlumun arkadaşları ortaya çıktı ve onlar bu bilgiyi onunla paylaştı (Artık bir çocuğun gözünün içine bakmaya utanıyorum, Ne yapacağımı bilmiyorum (
These users thanked the author Lyudmila76 for the post (total 10):
Niş, Nikk, Sonya69bi, sapık, Sibiryak89, Martin, Vladmar, hayalet, PavelNokia, sıfır
Çığlıklar
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45
Registered for: 2 years 7 months
 Re: Oğlum fahişelik yaparak para kazandığımı öğrendi

Unread post by Çığlıklar »

Durum hoş değil ama ölümcül de değil. Bunun eğlence gibi, geçici bir zayıflık olduğunu açıklayın. Ben yetişkin bir kadınım ve istediğim gibi liderlik ederim. Yıllar geçtikçe gençleşmiyoruz. Bir şekilde böyle olabilir. Küçük biri anlamamalı
These users thanked the author Çığlıklar for the post (total 3):
Endişeli, Sibiryak89, Geniş
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Geçit »

Ayrıca bunda yanlış bir şey olmadığını düşünüyorum. Tabii oğlunuzla konuşmanız gerekiyor.
These users thanked the author Geçit for the post (total 6):
Serg_A, Anne, Sibiryak89, Wolffr, ustikiya, Geniş
Niş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55

Unread post by Niş »

Benim için bu durumu unutup daha az düşünmek daha iyi; zamanla oğlum da unutacak.
Автор темы
Lyudmila76
İlgi gösteriliyor

Evet sorun bu: Bunu tam olarak açıklayamıyorum, peki ya bu işi para için yaptığımı söylersem beni hiç anlamayacak.
These users thanked the author Lyudmila76 for the post:
Sibiryak89
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Nis: 03 Jan 2023, 10:47 Benim için bu durumu unutup daha az düşünmek daha iyi; zamanla oğlum da unutacak.
Nasıl unutacak? ? Arkadaşları tekrar saunaya geldiklerinde ona hatırlatacaklardır. Konuşmamız gerek.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Sibiryak89, Wolffr
Kuklacılık
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 527
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Kuklacılık »

Lyudmila76, oğlunuz kaç yaşında? O küçük bir çocuk mu? Yoksa pembe filler dünyasında mı yaşıyor?
These users thanked the author Kuklacılık for the post:
Fedolar
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Lyudmila76: 03 Jan 2023, 10:49 Evet sorun da bu: Bunu doğru dürüst açıklayamıyorum, peki ya ona bunu para için yaptığımı söylersem beni hiç anlamayacak.
n Bunun sadece sizin için bir iş olduğunu açıklayın.
Serg_A, Endişeli
Niş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Niş »

Belki haklısın ama zaman unutmanın ve düşünmemenin ana aracıdır
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Nis: 03 Jan 2023, 10:57 Belki haklısın ama zaman unutmanın ve düşünmemenin ana aracıdır
Oğlunuzun arkadaşları beğendiyse , o zaman belki her hafta gitmeye başlarlar. Ben de bir dönem para karşılığında seks yaptım. En saf haliyle fuhuş değil, oldukça düzenli bir yarı zamanlı iş. Yani bir süre sonra düzenli müşteriler ortaya çıkıyor. Beni kim istedi? Ve sana hatırlatırlarsa nasıl unutabilirsin? Keşke iş değiştirsem.
Ama konuşmak daha iyi. Herkes için daha iyi.
These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
sapık, Serg_A, Sibiryak89, Tanya, Geniş
orion76
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by orion76 »

Lyudmila76, oğlunuzla konuşup açıklama yapmayı unutmayın Her şey olduğu gibi, Bu kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak, oğlunuz küçük değil ve her şeyi anlayacak
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Kocanız yarı zamanlı işinizi biliyor mu? Bana öyle geliyor ki bu, oğuldan daha büyük bir sorun. Oğul, annesinin erkeklerin gözünde değerli olmasından memnun olmalıdır. İlk önce onunla konuşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum; bu soruna odaklanmak isteyenin sen olduğunu düşüneceksin. Eğer seninle konuşursa doğruyu söyle. Neden utanasınız ki? Pek çok kız hediye için seks yapar ama siz para için yaparsınız ve bu daha sonra oğlunuza gider. Ancak cevap verin bana, kocanız biliyor mu ve oğlu kaç yaşında?
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
Endişeli
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Alex yapardı »

Lyudmila76,
Lyudmila76: 03 Jan 2023, 10:26 Şimdi bakmak utanç verici gözünde bir çocuk
Oğlunuzun arkadaşları saunaya gider ve bir teyzeye elli dolar sipariş ederse, o zaman çocuk açıkça 15 yaşında değildir ve bakması gerekir hayata gerçekçi bir şekilde. Durum hoş değil ve hiçbir şey olmamış gibi davranmak pek doğru değil. Ancak oğlunuza bahaneler uydurmak doğru bir karar değil; biraz ahlaka aykırı da olsa annenin aileden ve babadan uzakta kendi yaşam alanına sahip olabileceğini açıklayın.
These users thanked the author Alex yapardı for the post:
Sibiryak89
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

LustFromBeyond: 03 Jan 2023, 11:57 Kocanız yarı zamanlı işinizi biliyor mu? Bana öyle geliyor ki bu, oğuldan daha büyük bir sorun. Oğul, annesinin erkeklerin gözünde değerli olmasından memnun olmalıdır. İlk önce onunla konuşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum; bu soruna odaklanmak isteyenin sen olduğunu düşüneceksin. Eğer seninle konuşursa doğruyu söyle. Neden utanasınız ki? Pek çok kız hediye için seks yapar ama siz para için yaparsınız ve bu daha sonra oğlunuza gider. Ancak cevap verin, koca biliyor mu ve oğlunun kaç yaşında?
Kocasından tek kelime bile bahsetmedi. Bu onun orada olmadığı veya farkında olduğu anlamına gelir.
These users thanked the author Geçit for the post:
Sibiryak89
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marinka: 03 Jan 2023, 12:03 Kocasından tek kelime bile bahsetmedi. Bu onun orada olmadığı veya farkında olduğu anlamına gelir
"Evli olduğum için hep reddettim". Bahsedilen tek şey, ancak var. Bu yüzden soruyu sordum
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

LustFromBeyond: 03 Jan 2023, 12:06
Kocasından tek kelime bile bahsetmedi. Bu onun orada olmadığı veya farkında olduğu anlamına gelir
"Evli olduğum için hep reddettim". Bahsedilen tek şey, ancak var. Bu soruyu bu yüzden sordum
Haklısın. Bunu dikkatli okumadım. Üzgünüm
bpvtyf
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by bpvtyf »

"ve geçenlerde burada bir grup genç yürüyordu, hiç düşünmeden kabul ettim, oğlumun arkadaşları çıktılar" 1 soru) Bir arkadaşının annesi olduğunu nasıl anladılar 2) anlamadın. onları oğlunuzun arkadaşları olarak gördünüz.
These users thanked the author bpvtyf for the post (total 2):
Endişeli, Sibiryak89
Автор темы
Lyudmila76
İlgi gösteriliyor

Sırayla cevap vereceğim ama o kadar çok soru vardı ki, bir kocam var ama pratikte birlikte yaşamıyoruz, o giderek daha fazla yurtdışında. İlişkimiz kötü. Hayır, bilmiyor. 28 yaşındaki oğlum beş yıldır ayrı yaşıyor, dolayısıyla yeni arkadaşlarını tanımıyorum. Peki bunu öğrendiğimde bir nevi açıkladım, arkadaşlarım bana saunada fahişe sipariş ettiklerini, bir yöneticinin olduğunu anlattılar. Orada benden başka yönetici yok.
These users thanked the author Lyudmila76 for the post (total 4):
Nikk, Rasaroam, Serg_A, Sibiryak89
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Yün »

Lyudmila76: 03 Jan 2023, 12:24 Eh bunu öğrendiğimde bir nevi açıkladım, arkadaşlarım bana saunada sipariş verdikleri fahişeyi, bir yöneticinin olduğunu anlattılar. Orada benden başka yönetici yok.
Mantıklı. Biz inanıyoruz :evet:
These users thanked the author Yün for the post:
Livrik
Fedolar
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 39

Unread post by Fedolar »

Bu konuyu onunla konuşmaya değer mi? Bazı durumlarda oğul her şeyi bu şekilde anlayabilir ama annesiyle bu konuyu konuşmak bile istemez. Artık bu konudan uzaklaşalım ve daha önce yaşadığımız gibi yaşayalım.
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Lyudmila76: 03 Jan 2023, 12:24 Sırayla cevap vereceğim ama o kadar çok soru vardı ki, bir kocam var ama pratikte birlikte yaşamıyoruz, o giderek daha çok yurtdışında. İlişkimiz kötü. Hayır, bilmiyor. 28 yaşındaki oğlum beş yıldır ayrı yaşıyor, dolayısıyla yeni arkadaşlarını tanımıyorum. Peki bunu öğrendiğimde bir nevi açıkladım, arkadaşlarım bana saunada fahişe sipariş ettiklerini, bir yöneticinin olduğunu anlattılar. Orada benden başka yönetici yok
Her şey makul ve gerçekçi görünüyor. Kişisel görüşüm yaşananların üzerinde fazla durmamanız gerektiği yönünde. Hepiniz yetişkinsiniz. Oğlunuz bunu tartışmak isterse anlayacaksınız. Belki bu onun için tarafsızdır ve siz boşuna endişeleniyorsunuz. En azından seni burada kınamak için özel bir neden göremiyorum
Batmadan yüzmek
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 69

Unread post by Batmadan yüzmek »

Oğlunuz 28 yaşındaysa yine de konuşmaya değer, o artık küçük bir çocuk değil ve her şeyi anlaması gerekiyor.
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 3 years

Unread post by Maxik90 »

pet77: 03 Jan 2023, 15:33 Oğlunuz 28 yaşındaysa yine de konuşmaya değer, o artık küçük bir çocuk değil ve her şeyi anlaması gerekiyor.
Bilmiyorum anlayacak mı, anlamayacak mı? ama adamın kesinlikle bir cinsel fantezisi daha var. ve inanın bana bu arzuyla baş etmek çok zor
These users thanked the author Maxik90 for the post (total 3):
StepanGG, hayalet, PavelNokia
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Lyudmila76: 03 Jan 2023, 12:24 Sırayla cevap vereceğim ama o kadar çok soru vardı ki, bir kocam var ama pratikte birlikte yaşamıyoruz, o giderek daha çok yurtdışında. İlişkimiz kötü. Hayır, bilmiyor. 28 yaşındaki oğlum beş yıldır ayrı yaşıyor, dolayısıyla yeni arkadaşlarını tanımıyorum. Peki bunu öğrendiğimde bir nevi açıkladım, arkadaşlarım bana saunada fahişe sipariş ettiklerini, bir yöneticinin olduğunu anlattılar. Orada benden başka yönetici yok.
Oğlunuzla kesinlikle konuşmanız gerekiyor! Ve farklı mesleklerin olduğunu açıklayın. Para için
seksle ilgili olanlar da dahil. Adam artık küçük değil ve annesinin de cinsel isteği olduğunu anlamalı...
Alyoşa
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Alyoşa »

Lyudmila76: 03 Jan 2023, 12:24 Sırayla cevap vereceğim ama o kadar çok soru vardı ki, bir kocam var ama pratikte birlikte yaşamıyoruz, o giderek daha çok yurtdışında. İlişkimiz kötü. Hayır, bilmiyor. 28 yaşındaki oğlum beş yıldır ayrı yaşıyor, dolayısıyla yeni arkadaşlarını tanımıyorum. Peki bunu öğrendiğimde bir nevi açıkladım, arkadaşlarım bana saunada fahişe sipariş ettiklerini, bir yöneticinin olduğunu anlattılar. Orada benden başka yönetici yok.
Dediklerini açıklamaya çalışabilirsin:
"Seks istedim, istemedim uzun zamandır bendeydi ama burada gençler bana asılıyor ama saka kuşlarını bozmamak ve bunun her seferinde mümkün olabileceğini düşünmemek için cüzi bir ücret aldım."
These users thanked the author Alyoşa for the post (total 4):
Rasaroam, Sibiryak89, PavelNokia, yorgun
sergey.chirkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67

Unread post by sergey.chirkov »

Aslında durum pek hoş değil ve tavsiye vermek de zor.
Oğlunuzla ilişkiniz hala iyiyse, olanları karıştırmamanızı ve oğlunuzla hiçbir şey konuşmamanızı tavsiye ederim. Tabii kendisi bu konuya değinmediği sürece.
These users thanked the author sergey.chirkov for the post (total 2):
Ötesinden Gelen Şehvet, Martin
Niş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Niş »

Marinka: 03 Jan 2023, 11:04 Ben de bir dönem para karşılığında seks yaptım. En saf haliyle fuhuş değil, oldukça düzenli bir yarı zamanlı iş. Yani bir süre sonra düzenli müşteriler ortaya çıkıyor. Beni özellikle kim istedi.
Peki yarı zamanlı işini nasıl sevdin, beğendin mi?
These users thanked the author Niş for the post (total 2):
Livrik, hayalet
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Nis: 05 Jan 2023, 09:06
Marinka: 03 Jan 2023, 11:04 Ben de bir dönem para karşılığında seks yaptım. En saf haliyle fuhuş değil, oldukça düzenli bir yarı zamanlı iş. Yani bir süre sonra düzenli müşteriler ortaya çıkıyor. Beni özellikle kim istedi.
Peki yarı zamanlı işini beğendin mi, hoşuna gitti mi?
n Bu tür yarı zamanlı işleri nadiren kimse sever, ama her zaman olmasa da ben bundan keyif aldım)
Serg_A, Sibiryak89
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

Lyudmila76,
Buradaki pek çok kişi sana tavsiyelerde bulunuyor oğlunuzla konuşun... ama benim fikrim farklı.... Bahane üretmenize gerek yok... Onlar (yani adamlarınız, kocanız ve oğlunuz) kendinizi böyle bir durumda bulduğunuz için utanmalılar. ... Bunun bir evlilik olduğunu .. yurt dışında çalışan ve ailesine para sağlayamayan... *x) bu nasıl bir oğul, annesinin nasıl yaşadığıyla ilgilenmiyor. ... *x) Fransızcamı bağışlayın... ama bu iki aptalın yerinde ben olsaydım... :ireful1: Utançtan yanardım. ..
Başıma böyle bir şey gelse... Ben yokum anneme asla sitem etmezdim ama ona kurşundan hızlı uçardım... sordum canım anneme... ne yapayım? ihtiyacın var mı? Sana ne almalıyım, nasıl yardımcı olabilirim? Hayatınızı kolaylaştırmak için ne yapabilirim... Ama bu tamamen sizin yetiştirilme tarzınıza bağlı... Oğlunuza şefkatli olmayı, paylaşmayı, çocukların anne babalarına karşı görevlerini öğretmediğiniz için ancak sitem edilebilirsiniz. ... Affedersiniz .. 28 yaşında, bir kişinin düzgün bir yaşam için ayda ne kadar paraya ihtiyacı olduğunu zaten anlaması gerekir... bu, ikinci oğlunun sırayla ebeveynlerinin geliriyle ilgilenmesi gerektiği zamandır. onlara doğru zamanda yardım etmek... çünkü... o herkes... Lanet hayatımda başardıklarımı hayatlarının geri kalanında aileme borçluyum...
Eh, benim kocama tavsiye... eve daha yakın düzgün bir iş aramalıyız... ya da evlenmeliyiz ki melankolik bir anımızda bile tohuma ihtiyaç duymayalım, kalacak yer ve geri dönüş için yeterli para olsun...
Birisi bu kadar yarı zamanlı bir işten nadiren keyif alır, ama her zaman olmasa da ben bundan keyif aldım)
nHaklısın... birden fazla kadın bundan hoşlanmaz... ama kimseyi yargılamayacağım veya kınamayacağım... bu gerçekleştiğine göre, son derece gerekli bir durumdaydı... Yorumlarınıza bakılırsa, siz zeki ve iyi bir insansınız terbiyeli kadın... kendine değer veren... ama hayatın değirmen taşına yakalanmış... bu hayatın dibine batmamayı başarmış...
Oğlunuzla ilişkiniz hala iyiyse, olayı karıştırmamanızı ve oğlunuzla hiçbir şey konuşmamanızı tavsiye ederim. Tabii kendisi bu konuya değinmediği sürece.
Ortalığı karıştırıp bahane üretmeyin... çünkü bu durumda olan onun hatasıydı!!! Ama eğer bir erkek çok akıllı değilse... o zaman büyük olasılıkla kendi utancından dolayı annesini suçlayacaktır... Her ne kadar doğru zamanda annesine yardım etseydi... o zaman tüm bunlar olmayacaktı... onun anne, oğullarıyla haklı olarak alay ettikleri para arkadaşları için onu eğlendirmek zorunda kalmayacaktı... Ve tek çıkış yolu var... oğul bir erkek olmalı... ve kadınlarıyla ilgilenmeli ve onları mahvetmeli. .. şeref ve haysiyet ya kanunla, ya yumrukla... ama etkili olsun diye... Ve bu durumda ancak inanılmayacak kadar şımarık bir zayıf, suçu annede arayacaktır... bir kurala göre, bir zamanlar ebeveynlerinin ganimeti için ordudan satın alınmıştı...
niqk:03 Jan 2023, 17:24 Para karşılığında
ilgili cinsiyetler dahil. Adam artık küçük değil ve annesinin de cinsel arzuları olduğunu anlamalı...
Oğlan bir yetişkin... ve kelimeler olmadan anlamalı bu onun pervazı... Annemin müşterilerinin önünde alçakgönüllü olması yeterli değil, bu yüzden hepiniz anneyi, düzgün bir hayat kazanmaya çalıştığı gerçeği için bahaneler uydurmaya zorlayarak küçük düşürmek istiyorsunuz... Neden olmasın? Ona hesap sormak istemiyor musun? Kendisi sıcak bir dairede çay içerken ve bir zamanlar annesinin ona hayat boyu eğitim ve eğitim verdiği blog sayesinde kazandığı çörekleri atıştırırken annem neden böyle yarı zamanlı bir işten rahatsız olsun ki? başardığını başarabilirdi.. Belki de oğlumun yatırımını geri verme zamanı gelmiştir? Yani daha önce hiç düşünmediği evlatlık görevini yerine getirmek mi...? Ama sevgili yorumcu, oğluna babasından ona sormasını tavsiye etmeniz sizin için güzel olurdu... neden sevdiği kadına makul miktarda para ve şefkat sağlayamıyor ki o da onu almak zorunda kalmasın. hamamda erken vardiyalar...
=================================== ======================================== ========== =========================================== ======= ===============================
Zayıf bir kadını kınamakta hepimiz çok iyiyiz... anlamayacak kadar ... ve ne kadar güçlü adam olursa olsun onun hayatını değerli kıl... dünya onların üzerindedir.....
These users thanked the author Şalun70 for the post (total 2):
Serg_A, Sibiryak89
Livrik
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 207
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Livrik »

Oğlunuzun sizi ve arkadaşlarıyla saunada kalabalıkta sikişmesine izin verin, önce arkadaşlarınızın sizi gözlerinin önünde sikmesine izin verin ve son olarak zaten morarmış vajinanıza girmesine izin verin)
These users thanked the author Livrik for the post:
hayalet
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Livrik: 05 Jan 2023, 15:15 Oğlunuzun sizi ve arkadaşlarını kalabalık içinde saunada sikmesine izin verin, önce arkadaşlarınızın sizi onun gözleri önünde sikmesine izin verin ve son olarak zaten morarmış vajinanıza girmesine izin verin)
Bu daha çok tavsiye değil, hayal gücünüz gibi)
These users thanked the author Geçit for the post (total 6):
Ötesinden Gelen Şehvet, Şalun70, aryamari, Sibiryak89, Wolffr, Geniş
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Tanya »

Bilmiyorum elbette ama hiçbir şey açıklamayacağım çünkü bu tür konuşmaların hepsi suçlamalara ve bahanelere dönüşüyor. Artık çocuk olmayan oğul anlamak isteyecek, anlayacaktır, ancak istemiyorsa hiçbir konuşma onu kurtaramayacaktır.
Önceki formatta “çalışma” arzusu orada, çalış, hayır, istifa et, her şey senin elinde. Aynı arkadaşlar yine gelecekler, isterlerse gelsinler, ben onlarda bir sorun görmüyorum. Oğullarıyla birlikte gelirlerse kimse bu şirketi size hizmet vermeye zorlayamaz. Kutsal bir yer asla boş değildir; ona başkaları hizmet eder.
Kendi zevkinizle ve aklınızla yaşamalısınız....
These users thanked the author Tanya for the post (total 9):
Nikk, Şalun70, İskender, sapık, aryamari, Serg_A, Sibiryak89, Wolffr, PavelNokia
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Makul bir kadından makul sözler! :şampuan:
These users thanked the author Nikk for the post:
Serg_A
jonny_t
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by jonny_t »

Hala anlamıyorum, yani oğlum zaten iş mi istedi? Peki oğlunun bildiğini nereden biliyorsun? Eğer sorarlarsa zaten bir tür konuşma olmuş demektir.
Yoksa bu sadece başka bir fantezi mi, ki bunlardan çok var.

9 saniye sonra gönderildi:
Hâlâ anlamıyorum, yani oğlunuz zaten iş mi istedi? Peki oğlunun bildiğini nereden biliyorsun? Eğer sorarlarsa zaten bir tür konuşma olmuş demektir.
Yoksa bu da burada çok sayıda bulunan başka bir fantezi mi?
Kazankot
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34

Unread post by Kazankot »

jonny_t: 06 Jan 2023, 09:06 Hâlâ anlamıyorum, yani oğlunuz zaten iş istedi mi? Peki oğlunun bildiğini nereden biliyorsun? Eğer sorarlarsa zaten bir tür konuşma yapmışız demektir.
Sadece bunun hakkında yazmak istedim :shamp: nasıl yaptın arkadaşlarının ona ne söylediğini öğrenebilecek misin?
These users thanked the author Kazankot for the post:
tenzör
Kirill.sennikov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22

Unread post by Kirill.sennikov »

Lyudmila76 ve oğlumun bazı cinsel alışkanlıkları vardı senin tarafında mı?
Söylemek
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Söylemek »

Hiçbir şey söylemeyeceğim veya açıklamayacağım. Bu onu ilgilendirmez. Siz bir yetişkinsiniz ve nasıl davranacağınıza siz karar verirsiniz. Bırakın kendine baksın, çünkü kazarsanız herkes için çok şey bulabilirsiniz. Bir konuyu gündeme getirip ona bir şeyler anlatmaya çalışırken, sonra tekrar bu sohbete dönecek ve şöyle düşüneceksiniz: “Bunu söylememeliydim…” Biraz zaman geçecek ve her şey unutulacak. Kabul ediyorum, herkesin hayatında farklı anlar olmuştur ve bunları yalnızca siz hatırlarsınız ve diğer herkes zamanla unutur. Belki birisi hatırlar ama önemli değil.
paganel
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91

Unread post by paganel »

Hiçbir şey yapma. Kendin için yaşa!)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

paganel: 07 Jan 2023, 18:09 Hiçbir şey yapmayın. Kendin için yaşa!)
Artık bu şekilde yürümeyecek. Oğlu zaten onun hayatının farkında...
These users thanked the author Nikk for the post:
Serg_A
Toşa
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by Toşa »

Ensest temasının hayranlarını arıyorum. tg’ye yaz, @SYMUSITY
These users thanked the author Toşa for the post:
Artem.Maxsimov