Kızı ve babası

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
rytula
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Kızı ve babası

Unread post by rytula »

Serge_samara, bu nasıl oldu...?
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531

Unread post by Tolkala »

Arkadaşımla işten sonra bir süre oturmak için evine gittiğimizde durumu daha önce anlatmıştım. Eşinin çok güzel bir kızı vardı. Daireye yeni girdik, annesi gelip sarhoş babasını yanına koymasını istedi. Yatağımıza diyor ki: Sen buradasın, masayı hazırla, ben de yarım saate orada olacağım. Ancak o kapıda, karısı beni elimden tutup yatak odasına çekiyor. Nedenini anlamıyorum. Külotunu çıkarıyor, yatağa uzanıyor ve bacaklarını açıyor. Ben de orada duruyorum. O zaman bana git. Yura benim arkadaşım ve diğer saçmalıklar diye sordu: Yapmayacaksın değil mi? O, ayağa kalktı, külotunu giydi ve bir yıl sonra mutfağa gittik. ayrıldılar ve ben hala bu kadar güzel bir kıza yardım etmediğim için kendime lanet ediyorum.
These users thanked the author Tolkala for the post:
sapık
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_15 »

Tolqala: 14 Jan 2022, 15:31 Arkadaşımla iş çıkışı biraz oturmak için evine gittiğimizde durumu anlatmıştım. Karısı çok güzel bir kızdı. Daireye yeni girdik, annesi geldi ve Yura’ya gitmesini istedi. Sarhoş babası yatağa gidiyor. Bize şöyle diyor: Sen masayı hazırla, ben yarım saat sonra orada olacağım. Ama o kapıda, karısı beni elinden tutup yatak odasına çekiyor. Nedenini anlamıyorum. Külotunu çıkarıyor, yatağa uzanıyor ve bacaklarını açıyor. Orada çılgın gibi duruyorum. Peki, işte buradayım. Yura benim arkadaşım ve diğer saçmalıkları sordu: Yapmayacak mısın? Söyledikleri aptalcaydı. Bir yıl sonra mutfağa gittik. ayrıldım ve bu kadar güzel bir kıza yardım etmediğim için hâlâ kendime lanet ediyorum.
Evet, bu gönderinizi hatırlıyorum.
Evet, bu kızı becermeliydin Annenin de işbirliği içinde olduğunu ve iddiaya göre uzman olarak babayı sakinleştirme talebiyle geldiğini varsaymak elbette zor. Ama bir şekilde tüm bunlar her türlü düşünceye yol açıyor. Mesela "henüz bensiz buradasın..."
Bir şekilde bunların hepsi.
Genel olarak onu becermek zorunda kaldım. Üstelik bunu kendisi istedi ve sen onu hiçbir şekilde baştan çıkarmadın, hele onu yatağa kendin sürüklemedin.

Genel olarak, bir kadının seksini asla inkar etmemen gerektiğini düşünüyorum. Bir kadının bunu istemesi ve kendisinin istemesi durumunda bu takdir edilmelidir. Bu genellikle arzunun karşılıklı olması nedeniyle seksin iki kat daha keyifli olacağı anlamına gelir.
Her ne kadar sizin durumunuzu özel olarak ele alırsak, onun açısından bu kadar beklenmedik bir teklifin muhtemelen kızın acilen evlenme teklif etmesiyle açıklandığını düşünüyorum. çocuk.
Nasıl Kural şudur ki kızlar eğer kariyer yapmazlarsa evlendikten sonra ilk iş acilen hamile kalmaktır. Çünkü bu onun statüsünü büyük ölçüde değiştirir ve genellikle her şeyi yerine koyar. Ailedeki yeri belli, eşinin akrabalarıyla ilişkisi ve diğer her şey belli.

Yani mesela evlendiler ve hâlâ çocukları olmadı. Ve herkesin kafası zaten biraz karışık - sorun ne? Ve kız sorunu bu şekilde kolayca çözmeye çalışabilir. Hamile kalması ümidiyle. Yani kocamdan değil, başkasından. Önemli olan onun doğru ırk olması. Ve bunu kim anlayacak ve kimin çocuğu olduğunu kim anlayacak? Evet, önemli değil. Ve bu arada, belki de çocukları olmadığı için boşandılar.
Belki sorun ondadır, belki de arkadaşında...
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531

Unread post by Tolkala »

Boşandıktan sonra bir arkadaşımdan sadakatsizliği konusunda bir anlaşmazlık yaşadıklarını öğrendim. Görünüşe göre o onların eşit olmasını istiyordu.
These users thanked the author Tolkala for the post:
Mart
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_15 »

Tolqala: 14 Jan 2022, 18:10 Boşandıktan sonra, bir arkadaşımdan sadakatsizliği konusunda anlaşmazlık yaşadıklarını öğrendim. Görünüşe göre kız onların eşit olmasını istiyordu.
Eğer öyleyse. , o zaman tüm bunlara karışmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Seninle yatacak ve sonra bir şeyi kanıtlamak için bunu mutlaka kocasına anlatacak. Sonra seni silahla kovalayacak. Buna ihtiyacın var mı?

Birinin seni istemesi başka, seni kullanması bambaşka bir şey.
Bir zamanlar bir arkadaşım vardı. Karımla yatabileceği hiç aklıma bile gelmemişti. Ve boşandıktan hemen sonra bunu öğrendim. Ve o zaman bile diğer insanlardan. Arkadaşımla iletişimimi kestim. İlişkiyi yenilemek istedi ama ona sordum - neden!?

Bu arada, bir anekdot hatırladım...
:-)
Kadın, kendisine sürekli tuzak kuran ya da sürekli bir takım sorunlara neden olan arkadaşlarını kocasından uzak tutmak istiyordu.
Ve sonra bir gün o, karısı ve bir büyük bir arkadaş grubu şehrin dışındaki bir kulübeye gitti. Herkes sarhoş oldu. Ve karısı, sarhoş kocasının kıçına bir prezervatif soktu. :-)
Ertesi gün eve döndüklerinde koca tüm yol boyunca kasvetli ve suskundur. Eve vardık. Telefon görüşmesi. Karısı telefonu alır ve kocasına arkadaşlarının seni sorduğunu söyler.
Ve kocası da ona cevap verir: Hiç arkadaşım yok! :-)
Dmitrius
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213
Orientation: biseksüel

Unread post by Dmitrius »

Alec: 31 Mar 2021, 23:31 Eh, 8 güzel kızım var, en küçüğü 3 yaşında, en büyüğü 19 yaşında, hepsini zevkle sikiyorum
ve hangisi biri 9 aylık mı?
These users thanked the author Dmitrius for the post:
George
Soull
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by Soull »

@IgorEskin’in bir telgrafında bunun hakkında konuşmak istiyorum.
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333

Unread post by Kırk beşinci »

Dmitrius: 21 Mar 2022, 07:05
Alec: 31 Mar 2021, 23:31 Eh, 8 güzel kızım var, en küçüğü 3 yaşında, en büyüğü 19 yaşında, hepsini zevkle sikiyorum
ve hangisi 9 aylık?
Okuma yazma bilmiyor, aynı zamanda kötü sayıyor, dolayısıyla sayılar arasında her zaman bir fark oluyor.
oturum açma
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by oturum açma »

Kuzen: 25 Nov 2020, 02:55 Bir sebepten dolayı bunu kendim için yaptım. Bilgisayar konusunda bana yardım etti.
lanet olsun fotoğrafta görünmüyor, bir bakmak isterim
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 312
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Rudi »

Alec: 31 Mar 2021, 23:31 Eh, 8 güzel kızım var, en küçüğü 3, en büyüğü 19 yaşında, hepsini zevkle sikiyorum
halo , merhaba
savcılık ve diğer herkes nerede Burada neden saçma sapan konuşuyor, götürün onu müvekkiliniz
psişele
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by psişele »

İhale, Büyük ihtimalle bu tamamen sahte, ve hatta siz yazdıkça çok ileride gibi görünüyor... İnternette bu konuyla ilgili gerçek bir istatistik yok. Varsa da 2010-2014 yılına dayanıyor. Ve Rusya bu göstergede hiç de lider değil. Yani arkadaşlarınızla bir şeyi karıştırıyorsunuz veya onlara kontrol edilebilecek sitelerin adlarını veriyorsunuz. Bir arama motoru aracılığıyla kontrol ettim ve bilgilerinizin sahte olma ihtimalinin gerçek olmaktan daha yüksek olduğunu beyan ettim.
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

psihleh, İnternet sitelerini ciddi bilimsel literatürle karıştırmayın ! İnternette dilediğinizi okuyabilirsiniz ama her şeye inanamazsınız! Ve Laskovaya ne yazdığını biliyor, ona güvenebilirsin! Ensest ve cinsel konularda belki de buradaki en iyi uzman oydu... Ayrıca forumda uzun zamandır yer alıyor, 100 kez doğrulandı ama kim olduğunuzu, nereden geldiğinizi ve ne soluduğunuzu - biz bilmiyorum! Ancak internette yazılan her şeye körü körüne inandığınızı kesin olarak söyleyebiliriz, ancak kendi fikriniz yok! Burada onlardan çok var...
These users thanked the author Piero for the post:
Sibiryak89
psişele
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by psişele »

Piero, İyi şaka)))))) Forumda benden daha az mısın yoksa yine yanılıyor muyum?)))) 4 ay mı, yoksa 3 ay mı? Ve tam olarak bir fikrim yok, yani bunu sen çok iyi tanımladın))))
Piero: 01 Apr 2022, 13:07 İnternette dilediğinizi okuyabilirsiniz, ancak her şeye inanamazsınız!

Ve ben de aynı fikirdeyim, bu yüzden bu tür bilgilere inanmıyorum))) Ama artık herkes sizin provokatör olduğunuzu bilecek ve sizinle de şüpheyle iletişim kuracaklar. , bir odada kalmamak için sizi çıkışa doğru işaret ediyor!))
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

psihleh, Ve hoo-hoo, ho-ho değil ? Bunun benimle ve forumda kalma süremle ne ilgisi var? Sanırım Laskova’dan bahsediyorduk...
psişele
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by psişele »

Piero, seninle iletişim kurmak istemiyorum , bana kayıtsız olduğunu söylüyorsun, zaten kendini göstermişsin. Ve konu dışı spam yapıyorsun dostum. Yani bağlantının sonu))))))
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

psihleh, Siktir et, diye bağırdı misafirler.. !
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473

Unread post by Timuryai »

Kızımızla birlikte yaşıyoruz, şimdi 15 yaşında. Ben hep onunla çıplak uyuyorum ve hamama çıplak gidiyorum. O bir mayo giyiyor, geceleri pijama giyiyor
These users thanked the author Timuryai for the post (total 3):
Boynuzlar, kaptan63, Alex Alex
şahin
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by şahin »

logon: 31 Mar 2022, 21:19 Kuzen: ↑25 Kasım 2020, 02:55
bazı nedenlerden dolayı bunu kendim için yaptım. Bilgisayar konusunda bana yardım etti.
lanet olsun fotoğraf görünmüyor bu yüzden
aynı sorunla karşılaşmak istiyorum
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 321

Unread post by şefkatli »

Piero, Desteğiniz için teşekkür ederiz! Bu YOLDAŞ ile paylaşmadığınız şey nedir? Sorun nedir? Hala neyin sahte olduğunu anlamıyorum?
These users thanked the author şefkatli for the post:
kaptan63
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

İhale, Yaşasın! Sevgi ortaya çıktı! Tüm düzenli forum üyelerinden selamlar! Burada bekliyorduk! Bir şekilde forumdan aniden kayboldun, bir daha sayfalarında görünmeyeceğini düşündük! Ve biz "yoldaş" ile hiçbir şey paylaşmadık; onun için çok fazla onur olacak! Ancak siz baba-kız arasındaki ensest ilişkin istatistikleri aktardığınızda onun vatansever yüreği buna dayanamadı ve sizin verileri çarpıttığınıza ve gerçeğin yerine sahtesini sunduğunuza karar verdi! Ona göre Rusya bu tür ensest ilişkilerde dünyada ilk sırada olamaz! Tanrı onunla olsun! Daha da iyisi, bu kadar uzun süre yokluğunuza neyin sebep olduğunu bize anlatır mısınız?
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286

Unread post by Aion2012Ölü »

İhale,
Başka bir şey de çekiciliğin şehvetten ne kadar farklı olduğudur... Cazibe, kural olarak, özellikle kıza karşı sıcak duygularla, aşırı hassasiyetle ifade edilir, Kızınızı okşama ve şımartma arzusunda, özellikle erken ergenlik döneminde, kız şekillenmeye başladığında ancak henüz tam olarak oluşmadığında. Aynı zamanda babanın kızıyla seks fantezileri yoktur ancak her şey bilinçaltı düzeyde kalır. Ama baba kızını yetişkin bir kadın olarak hayal ettiğinde, onu rüyalarında (kusura bakmayın, penisinin üzerinde) gördüğünde, rüyasında onu belirsiz bir pozisyonda gördüğünde ve baba bu resimden ereksiyon halindeki bir penisle uyandığında - bu zaten şehvet, bu tehlikeli! Fanteziler ve hayaller zamanla babayı tamamen ele geçirir. Bu çoğunlukla kızla cinsel ilişkiyle sona erer.

Kızla cinsel ilişkinin kötü olduğuna katılmıyorum. Bana öyle geliyor ki tam tersine baba-kız arasındaki sevgi ve güvenin en üst seviyesi bu. Doğal olarak, ancak her şey şiddetsizse. Her şeyi gölgede bırakmadığı sürece kızınıza şehvet duymanız normaldir. Onu bir insan olarak sevmekten, öğretmekten, eğitmekten, onunla ve ihtiyaçlarıyla ilgilenmekten zarar gelmez. Bir baba, bir ebeveyn, bir destek olarak kalın. Kendinizi ve onun hayatındaki rolünüzü kaybetmeyin. O halde bu aşkın cinsel tezahürleri bence kabul edilebilir.
Şehvet her şeye engel değilse, baba olmaya engel değilse makbuldür.
Ve bence bir baba ile kızın ortak duyguları ve cinsel yaşamları varsa çok tatlıdır.
Benim için bu, birbirlerine olan duygularının en yüksek tezahürüdür.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 3):
İskender70, abartı, Guguk kuşu
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 660

Unread post by Evgeniy7519 »

derak: 02 Apr 2021, 13:31 2 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Kahretsin, artık çatıdan atlama zamanım geldiğini düşündüm, çünkü küçük sikimle annemi baygın bir şekilde sikiyordum ve burada insanlar 3’lerini sikiyor yaşındaki kızlar... .
Bu çok fazla dostum, bu çok fazla
Gerçekten kendime bir şeyler yapmayı düşündüm çünkü annem sarhoş olduğunda ondan faydalanıyorum ve hiçbir bok hatırlamıyor. Tek kelimeyle, normal değilsin
Evet...nefes alıyor gibi görünüyor. Peki, kendiniz düşünün, 3 yaşında ne tür klitoris-orgazmlar var?
These users thanked the author Evgeniy7519 for the post (total 2):
George, Piero
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

Aion2012Ölü,
Aion2012Ölü: 26 Apr 2022, 23:44 Buna katılmıyorum Kızınla seks yapmak kötü. Bana öyle geliyor ki tam tersine baba-kız arasındaki sevgi ve güvenin en üst seviyesi bu. Doğal olarak, ancak her şey şiddetsizse. Her şeyi gölgede bırakmadığı sürece kızınıza şehvet duymanız normaldir. Onu bir insan olarak sevmekten, öğretmekten, eğitmekten, onunla ve ihtiyaçlarıyla ilgilenmekten zarar gelmez. Bir baba, bir ebeveyn, bir destek olarak kalın. Kendinizi ve onun hayatındaki rolünüzü kaybetmeyin. O halde bu aşkın cinsel tezahürleri caizdir - bence.
Şehvet her şeye müdahale etmiyorsa, baba olmaya engel değilse caizdir.
Ve bence öyle bir baba ve kızın ortak duyguları olması ve cinsel hayatlarının ortaya çıkması çok güzel.
Benim için bu onların birbirlerine olan duygularının en yüksek tezahürüdür.
Peki Laskovaya bunun kötü olduğunu nerede yazdı? Bence tam tersine babaların bu tür eylemlerini onaylıyor, sadece kızları için tehlikeli olduğu konusunda uyarıyor! Babalar kızlarının üstüne çıktıklarında kafalarıyla değil kafalarıyla düşünsünler diye...
Şöhret
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7

Unread post by Şöhret »

sana iyi şanslar
These users thanked the author Şöhret for the post:
seksi seviyorum
Hayvanları seviyorum
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18

Unread post by Hayvanları seviyorum »

Anon, kızınla, benim için evlenebilir miyim? 34’ü birlikte yaşayacak Ben aptal değilim Her şeyi anlıyorum
Katya_Katerina
İlgi gösteriliyor

Unread post by Katya_Katerina »

Ishtar, çok küçük değil mi? Muhtemelen orada görülecek başka bir şey yoktur, yoksa bu kadar heyecanlıysanız bir şey mi arıyorsunuz?
These users thanked the author Katya_Katerina for the post:
kaptan63
Nastya
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119

Unread post by Nastya »

katya_katerina, 12 yaşında olanlar erkekler için çok çekicidir. Arıların bala akın ettiği gibi erkekler de kızıma akın ediyor.
Birçok kişi onları çok daha genç yaşta seviyor
These users thanked the author Nastya for the post (total 6):
Boynuzlar, Denis881, Mazih, Alex Alex, Tolkala, frenk
Varsayım
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Varsayım »

Alec: 02 Apr 2021, 13:07 dikkatli bir şekilde penisinin yarısı kadar olan amına girdi ve yavaşça onu sikmeye başladı, kız ciğerlerinin tepesine kadar çığlık atarken, neredeyse bilincini kaybederken yavaş yavaş tempoyu artırdık.
kafada bir sorun vardı.
viktor.shestakov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by viktor.shestakov »

Anon, bu kadar küçük bir şeyin üstesinden gelemezsin şey, ayakta durmadığın zaman pişman olacaksın
Varsayım
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Varsayım »

Uyra129: 28 Aug 2021, 15:26 Basit tavsiye; kızınıza benzeyen bir fahişe arayın, onu kucağınıza alın ve tüm hastalıklı fantezilerinizi onunla yapın
yapabilirsiniz o da.
viktor.shestakov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by viktor.shestakov »

Anon, kızınızın öyle bir cazibesi var ki ve siz sikişiyorsunuz o istemiyor
These users thanked the author viktor.shestakov for the post:
Alex Alex
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Alinka: 26 May 2021, 15:59 Eşim için hazırladığım koleksiyondan... :oops: aynı zamanda zaten Papachkai adını verdiğim kayınpederimin göz açıp kapayıncaya kadar nasıl göründüğünü fark ediyorum. akşam geç saatlerde dışarı çıktığımda sigara içmek için mutfaktan onları odamdan... :sumashed:
Koşardım dışarı da😄
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Alinka
yarov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by yarov »

Keşke bacaklarımı daha geniş açabilseydim
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830

Unread post by çapkın »

Irina: 04 Apr 2021, 07:58 Bazen üvey babamla sevişiyorum ama zaten 40 yaşının üzerindeyim. Bir erkeğim yok ve seks istiyorum
kaç yaşındayım üvey babam 60 yaşında mı? :dumayu:
Kuzen: 25 Nov 2020, 02:55 Bir sebepten dolayı bunu kendim için yaptım. Bilgisayar konusunda bana yardım etti
Bak, onun izni olmadan (en azından yazılı olarak) onu becerebilirsin, aksi halde biraz rahatlayacaksın Shurygina’nın teslim ettiği o adam kadar mesafeli! Ve orada - kendinize bakın!
Chmell
İlgi gösteriliyor

Unread post by Chmell »

Alinka: 26 May 2021, 15:59 Eşim için hazırladığım koleksiyondan... Aynı zamanda, zaten Papachkai adını verdiğim kayınpederimin, sigaram bittiğinde göz açıp kapayıncaya kadar mutfakta sigara içmek için belirdiğini fark ediyorum. akşam geç saatlerde oda..
NEDEN FOTOĞRAFLARI GÖRMÜYORUM, BU NASIL YAPILIR?
Oynamak
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6

Unread post by Oynamak »

Fotoğrafları neden göremiyorum? Onları görmelerini nasıl sağlayabilirim?
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 503

Unread post by Tekrar Geri Dön »

Kolio, kötü karman var, öyle olması gerekiyor düzeltildi, ensest konusuna 50 olumlu mesaj yazmanız gerekiyor
These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post (total 4):
Mart, Kırk beşinci, Alexs43, Alex Alex
Cheeff
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 30

Unread post by Cheeff »

Konu kesinlikle zor.
These users thanked the author Cheeff for the post:
kaptan63
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440

Unread post by Mart »

Tanushka: 22 Feb 2021, 00:20 Ama hâlâ aptal adamlar var.
)))))))))))))))))))))))) )

4 dakika sonra gönderildi:
hariç Var mı bu boyutlarda başka beden yok mu, yoksa onları hayal mi edemiyorsunuz?
Peki neden, bunlar oluyor... 14 yaşındayken komşumun bedeni şuydu: 5+ civarında. Dokunarak açıklamaya çalıştım ve histerik bir yanıt aldım. O zaman gerçekten canımı acıttı.
En iyi niyetim var...
Alexander Trofimoviç
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 154

Unread post by Alexander Trofimoviç »

Debauchee: 18 Sep 2022, 20:02 Bakın, onun izni olmadan (en azından yazılı olarak) onu sikerseniz, sonunda oyunu oynamak zorunda kalacaksınız...
Bir sorun var "en azından yazılı" ifadesi ile. Ve dedikleri gibi, tüm kurallara göre :)??? Üçüncü nesil teyzeler ve amcalar da dahil olmak üzere tüm akrabalarının yazılı rızası olması ve tüm bunların noter tarafından tasdik edilmesi için ne tür bir rıza olması gerekir? :muza:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zor durumlar”