Kızı ve babası
-
Gebelik
- Potansiyel seks nesnesi
Cevap: Kızı ve babası
Kızımı istiyorum, çekici geliyor, 19 yaşında, onu nasıl sekse sokacağımı bile bilmiyorum, anlıyorum ki baba benim ve o arayı koruyor, diyor baba ve hepsi bu. Nasıl olunur
-
Boris
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Orientation: heteroseksüel
-
Pişmanlık yok
- Sürtünmeler

- Total posts: 453
-
miktar
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
-
André
- Penetrasyon

- Total posts: 286
1 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Bu benim karım mı???Kuzen: 25 Nov 2020, 02:55Bir nedenden dolayı bunu kendim için yaptım. Bilgisayar konusunda bana yardım etti.Anon, söyle bana...
Merak ediyorum: son birkaç günde başka neler oldu?
Şu sıska şeyi çekecek misin...? Cevap!
1 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Hamilelik: 24 Jul 2021, 00:34 Kızımı istiyorum, o çekici, 19 yaşında, nasıl olduğunu bile bilmiyorum onu sekse sokmak için, babanın ben olduğumu ve babasının söylediği süreye uyduğunu anlıyorum, hepsi bu. Ne yapmalı
[/quote
Onu istediğini söyledin mi?
-
Alena
- Penetrasyon

- Total posts: 268
- Orientation: biseksüel
Zaten gelişmiş çıplak bir kızın görüntüsü sizi heyecanlandırıyorsa neden bir doktora görünmeniz gerekiyor?
Tam tersi olsaydı bir doktora görünmeniz gerekirdi
Tam tersi olsaydı bir doktora görünmeniz gerekirdi
- These users thanked the author Alena for the post (total 9):
- Vlad.Ilyin, Nikk, George, görünüyor_normal, frenk, Anonim, Alinka, Altı, Mart
-
Kaptan6574
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
-
İvspir
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
-
Senatör213
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
-
Nick Nick
- Seksi sinyaller gönderme

- Total posts: 10
-
Avare
- Orgazm!

- Total posts: 890
Beni biriyle mi karıştırdınız?Gezgin , Merhaba. Mümkünse fotoğraf ve video gönderin)
-
bir maceracı

- Total posts: 20
-
ilya.kuzmin

- Total posts: 14
Kızım 15 yaşında. Etrafımda sürekli külotuyla dolaşmasına ve onu kazara birçok kez çıplak görmeme rağmen daha önce ona dikkat etmemiştim. Ama telefonunda kendisinin ve erkek arkadaşının fotoğraflarını çektiği bir fotoğraf bulduğumda kimseye bir şey söylemedim ama fotoğrafları kendime gönderdim ve şimdi onlara mastürbasyon yapıyorum
- These users thanked the author ilya.kuzmin for the post (total 2):
- görünüyor_normal, Mart
-
Tanuşka
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1092
Sadece kapı konusunda. kız kardeş ve olduğu gibi başka kimse yok.avanturist: 23 Aug 2021, 02:56 Tanushka, bu deneyimi yaşadın ensest konusunda biraz yardıma ihtiyacım var
-
bir maceracı

- Total posts: 20
Öyleyse anlayın, her şey normal.... olgun bir erkeğin feromon bombardımanına tutulmuş genç bir adama olan ilgisi normaldir... aynı zamanda meraklıdır....
Yazması kolay , ancak bu adımı gerçekleştirmek zordu, ancak benim durumumda öyle
Yazması kolay , ancak bu adımı gerçekleştirmek zordu, ancak benim durumumda öyle
- These users thanked the author bir maceracı for the post:
- görünüyor_normal
-
Saç gömlek
- Potansiyel seks nesnesi
Psikoloğa ihtiyacınız yok. Bunun normal olduğunu düşünüyorum. İncil ve Eski Ahit’in yazıldığı Eski Ahit zamanlarında insanlar köle pazarından cariye satın alırlardı. Yani genç kızlar. Ayrım gözetmeksizin tüm erkekler üzerinde çok heyecan verici bir etkiye sahiptirler. Genç bir vücut, hassas cinsel organlar ve hayal gücünüz, onu taktığınızda ne kadar sıkı olduğunu da hayal edebilir.
Ve kızı da göğüsleri ve amcıkları olan genç bir kız ve herkesin sigara içmesine neden olacak.
nBu durumda ne yapılacağını söylemek zor. Kardeşler ve hatta akrabalar arasındaki seks insanlar için bir şekilde daha meşru ve anlaşılır. Ve ateşe verirlerse gösteriş yaparlar.
Ama baba, karısı hayattayken ergenlik çağındaki kızının üzerine tırmandı...
İkisinin de aklının başında olması sorun değil omuzlar ve ikisi de partizanlar gibi sessiz ve şifreli. Peki ya aynı akşam arkadaşlarına da söyleseydi? Ve elbette arkadaşlarım bana daha fazlasını anlattı. Ve olaylar, düşünmemenin daha iyi olduğu senaryolara göre gelişmeye başlayabilir.
Genel olarak ben buna ince buz diyorum. Hiç ince şeffaf buz üzerinde yürüdünüz mü? Kışın altınızdayken, buzun altında su temiz, temiz. Alttaki her çakıl taşı görülebilir. Ve yürüyorsun ve altınızda gözle görülür şekilde bükülüyor ve çatırdıyor. Ve istediğiniz zaman bir sütun halinde buzun altına girebilirsiniz. Ve bunun bir gölet olması sorun değil. Peki ya akıntısı olan bir nehir varsa?
Yani sen buzun altına gireceksin ve sonra dalgıçlarla geri gelecekler.
Burada da...
Peki cariyeleri hatırlarsanız, onları tam da sizi çok rahatsız ettiği için aldılar. Çünkü yetişkin erkekleri bu şekilde etkiliyorlar. Ve bu her zaman böyle olmuştur. Erkekler için ise bu adrenalin ve arzu artışı sağlığa çok faydalıdır. Genel olarak yaşlı erkekler arasında genç kızlarla cinsel ilişkinin kendileri üzerinde oldukça olumlu bir etki yarattığı gözlemlenmiştir. İnsanlar yaşlarını unutuyor. Ve buradaki mesele erkeklerin daha genç görünmeye başlaması değil. HAYIR. Bundan dolayı kendilerini gerçekten daha genç, daha güçlü, daha güçlü hissetmeye başlıyorlar.
Her zaman başka bir eşe sahip olmak için çabalayan her türden Arap aptal değil. Ve yüzde yüz bu genç eşin genç ve kocasından iki kat daha genç olacağı.
Hayır...Anon: 18 Nov 2020, 20:42 Arkadaşlar, gerçekten yardıma ihtiyacınız var mı yoksa bu normal mi? Eşim ve biri 19, diğeri 26 yaşında iki kızımla kendi evimde yaşıyorum. 55 yaşındayım. En küçüğüyle aram hep kötü oldu. Yemin ettiler. Pek iletişim kuramadık ama şimdi her şey yolunda ve onun beni öyle ya da böyle heyecanlandırdığını fark etmeye başladım. Ailenin tek zayıfı o, üçüncüsü ise sert göğüslü... Kendi evimizde yaşıyoruz. Şey, onunla yaşarken her türlü ışığı çekerdim... Gündüzleri bazen onun odasında uyurum (o evin en sessizidir), o da yürüyüşe hazırlanır ve öyleymiş gibi davranır. uyuyor, nasıl hazırlandığını izliyor. Kısa süre önce çok uzun bir süre uyudu ve ben de kontrol etmemeye karar verdim, odaya girdim ve orada yüzünü duvara bastırmış, battaniyesini çekmiş ve poposu dışarı bakarken uyuyordu. Ve yatağa oturdu ve külotunun hafifçe yerinden oynatıldığını fark etti ve ben de onu görebildim. Benim yaşımda, daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim. Birkaç saniye izledikten sonra odadan çıktım. Ayrıca bir hamamımız var ve ben soyunma odasında oturup sigara içtiğim bir durum vardı, banyo yapmaya geldi ve her zamanki gibi havluya sarılıydı... Acele etmeyin, sigarayı bırakın dedi ve yaptı onun hazırlık çalışması. O anda bir nedenden dolayı koni çok güçlü bir şekilde duman çıkarmaya başladı. Tuvalete gittim ve tankların sifonu çektim. Eşime karşı güçlü bir arzum yok ve o çok çalışıyor. Bir psikoloğa gitmenin zamanı geldi mi?
Psikoloğa ihtiyacınız yok. Bunun normal olduğunu düşünüyorum. İncil ve Eski Ahit’in yazıldığı Eski Ahit zamanlarında insanlar köle pazarından cariye satın alırlardı. Yani genç kızlar. Ayrım gözetmeksizin tüm erkekler üzerinde çok heyecan verici bir etkiye sahiptirler. Genç bir vücut, hassas cinsel organlar ve hayal gücünüz, onu taktığınızda ne kadar sıkı olduğunu da hayal edebilir.
Ve kızı da göğüsleri ve amcıkları olan genç bir kız ve herkesin sigara içmesine neden olacak.
nBu durumda ne yapılacağını söylemek zor. Kardeşler ve hatta akrabalar arasındaki seks insanlar için bir şekilde daha meşru ve anlaşılır. Ve ateşe verirlerse gösteriş yaparlar.
Ama baba, karısı hayattayken ergenlik çağındaki kızının üzerine tırmandı...
İkisinin de aklının başında olması sorun değil omuzlar ve ikisi de partizanlar gibi sessiz ve şifreli. Peki ya aynı akşam arkadaşlarına da söyleseydi? Ve elbette arkadaşlarım bana daha fazlasını anlattı. Ve olaylar, düşünmemenin daha iyi olduğu senaryolara göre gelişmeye başlayabilir.
Genel olarak ben buna ince buz diyorum. Hiç ince şeffaf buz üzerinde yürüdünüz mü? Kışın altınızdayken, buzun altında su temiz, temiz. Alttaki her çakıl taşı görülebilir. Ve yürüyorsun ve altınızda gözle görülür şekilde bükülüyor ve çatırdıyor. Ve istediğiniz zaman bir sütun halinde buzun altına girebilirsiniz. Ve bunun bir gölet olması sorun değil. Peki ya akıntısı olan bir nehir varsa?
Yani sen buzun altına gireceksin ve sonra dalgıçlarla geri gelecekler.
Burada da...
Peki cariyeleri hatırlarsanız, onları tam da sizi çok rahatsız ettiği için aldılar. Çünkü yetişkin erkekleri bu şekilde etkiliyorlar. Ve bu her zaman böyle olmuştur. Erkekler için ise bu adrenalin ve arzu artışı sağlığa çok faydalıdır. Genel olarak yaşlı erkekler arasında genç kızlarla cinsel ilişkinin kendileri üzerinde oldukça olumlu bir etki yarattığı gözlemlenmiştir. İnsanlar yaşlarını unutuyor. Ve buradaki mesele erkeklerin daha genç görünmeye başlaması değil. HAYIR. Bundan dolayı kendilerini gerçekten daha genç, daha güçlü, daha güçlü hissetmeye başlıyorlar.
Her zaman başka bir eşe sahip olmak için çabalayan her türden Arap aptal değil. Ve yüzde yüz bu genç eşin genç ve kocasından iki kat daha genç olacağı.
-
Nikk
- Nirvana’dayım

- Total posts: 14344
Peki nasıl? Yeterli?Tanushka: 23 Aug 2021, 22:56Yalnızca iki kişiyle. kız kardeşim ve başka hiç kimse yok.Tanushka, y Ensest deneyimi yüzünden mağlup oldun, biraz yardıma ihtiyacın var
-
Tanuşka
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1092
O bana sordu, ben de ona cevap verdim. Artık bilmiyorum... Ensest konusunda hiç deneyimim olmadığı söylenebilir.
Ne yeterliydi???
O bana sordu, ben de ona cevap verdim. Artık bilmiyorum... Ensest konusunda hiç deneyimim olmadığı söylenebilir.
-
İskender

- Total posts: 13
Peki ne çektin?
2 dakika 3 saniye sonra gönderildi: Peki orada ne var? Kızını sikmeyi başardın mı?
2 dakika 3 saniye sonra gönderildi: Peki orada ne var? Kızını sikmeyi başardın mı?
-
ilya.kuzmin

PM’ye yazın. Kim bu konuyla ilgili fotoğraf alışverişinde bulunmak ister?
- These users thanked the author ilya.kuzmin for the post:
- seksforumu_
-
Uyra129

Ve tüm hikayeler 2,5 ya da 3 göğüs büyüklüğü ile başlıyor, bu boyutların dışında başka boyut yok ya da hayal ürünü değil mi?
53 saniye sonra gönderildi:
Basit tavsiye; kızınıza benzeyen bir fahişe arayın, onu kucağınıza alın ve tüm hastalıklı fantezilerinizi onunla yapın
53 saniye sonra gönderildi:
Basit tavsiye; kızınıza benzeyen bir fahişe arayın, onu kucağınıza alın ve tüm hastalıklı fantezilerinizi onunla yapın
- These users thanked the author Uyra129 for the post:
- görünüyor_normal
-
bir yunus
- ön sevişme

- Total posts: 124
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Forum
- ön sevişme

- Total posts: 113
başka fotoğraf var mı?Kuzen: 25 Nov 2020, 02:55Bir nedenden dolayı bunu kendim için yaptım. Bilgisayar konusunda bana yardım etti.Anon, söyle bana...
-
CYBE
- Sürtünmeler

- Total posts: 315
так и хочется ее куснуть нежненько
Какая милая попаAlinka: 26 May 2021, 15:59 Eşim için hazırladığım koleksiyondan...aynı zamanda zaten Papachkai adını verdiğim kayınpederimin göz açıp kapayıncaya kadar nasıl göründüğünü fark ediyorum. akşam geç saatlerde küçük odalarından dışarı çıktığımda sigara içmek için mutfağa...
pic/2176.jpg pic/2176.jpg
так и хочется ее куснуть нежненько
-
Bir yap

- Total posts: 21
-
şefkatli
- Sürtünmeler

- Total posts: 321
Bunun normal olduğunu kanıtlayabilirim! Çoğu erkek için kız çocuklarına duyulan cinsel çekim bilinçaltında kalır. Doğası gereği erkekler çok eşlidir ve penis ereksiyonunu yalnızca çıplak kadın bedeni (kimin olduğu önemli değil) ve dokunma duyuları da dahil olmak üzere cinselleştirici bir ortam etkiler. Bu nedenle, karşı cinsin temsilcisi olarak bir kıza ilgi duymak, kendini nasıl kontrol edeceğini bilen ve onunla ilgili tabunun farkında olan her erkek için doğaldır. Ama cazibe şehvete dönüştüğünde zaten tehlikelidir! Bu sadece kızın yozlaşmış olması nedeniyle değil, aynı zamanda kendi kızıyla sıklıkla kontrolsüz seks yapmanın hamileliğiyle sonuçlanması nedeniyle de tehlikelidir! Rusya, genç gebeliklerde dünyada ikinci sırada yer alan ABD’nin çok ilerisinde birinci sırada yer alıyor! Ve bu gebeliklerin yapısında aslan payı babalar ve kardeşler tarafından işgal ediliyor!
-
Tura
- ön sevişme

- Total posts: 146
Aklı olan her şeyi mükemmel anlar! Bu fanteziler fantezi olarak kalmalı.Tender: 31 Oct 2021, 11:52 Dolayısıyla karşı cinsin temsilcisi olarak bir kız çocuğuna ilgi duyması, kendini kontrol etmesini bilen ve kızla ilgili tabunun farkında olan her erkek için doğaldır. Ama çekim şehvete dönüştüğünde bu zaten tehlikelidir!
-
şefkatli
- Sürtünmeler

- Total posts: 321
Tura, Doğru. Kimin kafası var ve onunla düşünen ve sadece "şapka takan" değil. Bahsettiklerim bunlar...
12 dakika 18 saniye sonra gönderilir:
Başka bir şey de çekiciliğin şehvetten ne kadar farklı olduğudur... Cazibe, kural olarak, özellikle kıza karşı sıcak duygularla, aşırı hassasiyetle, kızı okşama ve şımartma arzusuyla ifade edilir. özellikle erken ergenlik döneminde, kız gelişirken ancak henüz son şeklini almadığında. Aynı zamanda babanın kızıyla seks fantezileri yoktur ancak her şey bilinçaltı düzeyde kalır. Ama baba kızını yetişkin bir kadın olarak hayal ettiğinde, onu rüyalarında (kusura bakmayın, penisinin üzerinde) gördüğünde, rüyasında onu belirsiz bir pozisyonda gördüğünde ve baba bu resimden ereksiyon halindeki bir penisle uyandığında - bu zaten şehvet, bu tehlikeli! Fanteziler ve hayaller zamanla babayı tamamen ele geçirir. Bu çoğunlukla kızla cinsel ilişkide sona erer.
12 dakika 18 saniye sonra gönderilir:
Başka bir şey de çekiciliğin şehvetten ne kadar farklı olduğudur... Cazibe, kural olarak, özellikle kıza karşı sıcak duygularla, aşırı hassasiyetle, kızı okşama ve şımartma arzusuyla ifade edilir. özellikle erken ergenlik döneminde, kız gelişirken ancak henüz son şeklini almadığında. Aynı zamanda babanın kızıyla seks fantezileri yoktur ancak her şey bilinçaltı düzeyde kalır. Ama baba kızını yetişkin bir kadın olarak hayal ettiğinde, onu rüyalarında (kusura bakmayın, penisinin üzerinde) gördüğünde, rüyasında onu belirsiz bir pozisyonda gördüğünde ve baba bu resimden ereksiyon halindeki bir penisle uyandığında - bu zaten şehvet, bu tehlikeli! Fanteziler ve hayaller zamanla babayı tamamen ele geçirir. Bu çoğunlukla kızla cinsel ilişkide sona erer.
Last edited by şefkatli on 07 Nov 2021, 08:22, edited 1 time in total.
- These users thanked the author şefkatli for the post (total 5):
- Kasım, Piero, Evgeniy-Spb, Sibiryak89, kaptan63
-
Tura
- ön sevişme

- Total posts: 146
Hayatımda üç kez, tanıdıklarımın ve arkadaşlarımın eşlerinin benimle seks yapmak istediklerini açıkça bildirdikleri durumlarla karşılaştım. Ama buna tek bir temel nedenden dolayı izin bile vermedim: Bu sadece bir arkadaşın karısını sikmek değil, aynı zamanda genel olarak Birinin karısını da sikmek erkeğe yakışmaz... Ahlak olmadan sakince sikebileceğin bir sürü özgür kadın var. vicdanınızdan sitem. Hayat da bir bumerangdır, bugün Birinin karısını sikiyorsun ve yarın birisi seninkini sikecek, kimse karmayı iptal etmedi. Ve kızınızı ve genel olarak bilinci olgunlaşmamış bir çocuğu gerçekten yozlaştırmak için üzgünüm, ama bu hiç de erkekçe ve hiç de insani değil.
Her şey erkeğin ahlakına bağlıdır. Bir erkek, ruhu önünde bir erkek olmalı!Tender: 31 Oct 2021, 12:25 Fanteziler ve hayaller zamanla babayı tamamen ele geçirir. Bu çoğunlukla kızla cinsel ilişkiyle sonuçlanır
Hayatımda üç kez, tanıdıklarımın ve arkadaşlarımın eşlerinin benimle seks yapmak istediklerini açıkça bildirdikleri durumlarla karşılaştım. Ama buna tek bir temel nedenden dolayı izin bile vermedim: Bu sadece bir arkadaşın karısını sikmek değil, aynı zamanda genel olarak Birinin karısını da sikmek erkeğe yakışmaz... Ahlak olmadan sakince sikebileceğin bir sürü özgür kadın var. vicdanınızdan sitem. Hayat da bir bumerangdır, bugün Birinin karısını sikiyorsun ve yarın birisi seninkini sikecek, kimse karmayı iptal etmedi. Ve kızınızı ve genel olarak bilinci olgunlaşmamış bir çocuğu gerçekten yozlaştırmak için üzgünüm, ama bu hiç de erkekçe ve hiç de insani değil.
-
Zarina
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
-
Hayalperest
- ön sevişme

- Total posts: 118
-
Evgen626262
- Flört etmek

- Total posts: 28
Alex, bu hoş değil ama sen bir okuma yazma bilmeyen orospu çocuğu!
7 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
3 dakika 44 saniye sonra gönderildi: n
7 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Eh, 8 çekici kızım var en küçüğü 3 yaşında en yaşlısı 19 yaşında Herkesi zevkle sikiyorum
Alec:01 Apr 2021, 09:39 Eh, çoğunlukla oral seks yapıyorduk kıçından ve az önce onu ikiliğinden mahrum bıraktım, artık hiç delik yok, sadece dikkatli ol ve fışkırmıyorum
. Sen okuma yazma bilmeyen bir amcıksın.nEh, çoğunlukla kıçından oral seks yaptık ve yakın zamanda onu dualitesinden mahrum ettim, bu yüzden artık hiç delik yok, dikkatli ol ve ateş etmiyorum
3 dakika 44 saniye sonra gönderildi: n
o mizahtan anlamayacak.Fritz: 02 Apr 2021, 13:20öyle olsun, inanmış gibi yapalım. Bu yaştaki kızlar orgazm olamasa da sizin durumunuzda bırakın olsun. Aferin, idareli ve az yazılmış, ancak deneyimle birlikte hayal gücünüz çılgına dönecek ve yazılarınızla bizi şaşırtacaksınız.
![]()
- These users thanked the author Evgen626262 for the post (total 2):
- Piero, şefkatli
-
Evgen626262
- Flört etmek

- Total posts: 28
-
fildişi
- ön sevişme

- Total posts: 101
Savaş tüm hastaların işini bitirmedi, bu bir sapkınlık bile değil, iğrenç bir şey.Alec: 02 Apr 2021, 13:07 Sabah 3 yaşındaki Dasha’nın yanına geldim, onu uyandırdım, öpüşmeye başladık, öpüşmeye başladık, tişörtünü ve külotunu çıkardım, sonra tişörtümü, pantolonumu ve külotumu çıkardım , Dasha’yı sırtına koydum ve onu kedi yalamaya ve parmaklarımla çalıştırmaya başladım, kız ağır nefes almaya başladığında klitorise özellikle dikkat ederek, dikkatlice penisimin yarısı kadar kedisine girdim ve onu sikmeye başladım yavaş yavaş, yavaş yavaş tempoyu artırıyoruz, kız avaz avaz bağırıyor, neredeyse bilincini kaybediyor, ikimiz de neredeyse aynı anda geldik, hatta ben geldim ve kız orgazm oldu bile diyebilirsiniz, kendimizi çok iyi hissettik
-
Forum
- ön sevişme

- Total posts: 113
onun başka fotoğrafı var mı???Kuzen: 25 Nov 2020, 02:55Bir nedenden dolayı bunu kendim için yaptım. Bilgisayar konusunda bana yardım etti.Anon, söyle bana...
-
Soull

- Total posts: 16
-
Alan
- Flört etmek

- Total posts: 45
In Benim düşünceme göre, baba, ne kadar tersini isterse istesin, baba olarak kalmalı ve sevgili olmamalıdır.
Ve fotoğraf tek kelimeyle muhteşem!!!
:wink :
...ama babanın bununla ne alakası var.
In Benim düşünceme göre, baba, ne kadar tersini isterse istesin, baba olarak kalmalı ve sevgili olmamalıdır.
Ve fotoğraf tek kelimeyle muhteşem!!!
:wink :
- These users thanked the author Alan for the post:
- Sibiryak89
-
Ufa adamı
- Oral stimülasyon

- Total posts: 163
-
genzel_nl