Tıraşlı ve tıraşsız kedi

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Seks_Makinesi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 30
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Tıraşlı ve tıraşsız kedi

Unread post by Seks_Makinesi »

Belki öyle, belki değil... Her şey kendinize ve başkalarına karşı tutumunuza bağlıdır)
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Gudgeon »

fedor36: 30 Jul 2022, 17:56 Tek partneri (kocası, erkek arkadaşı vb.) olan kadınlar için. çoğunlukla tıraşsız kedi.
Ne düşünüyorsun??
Bunun saçmalık olduğunu düşünüyorum :) Farklı kızlarım oldu. Çok olmasa da... Tıraşsız olsalardı herkesle sikişirlerdi. Tıraşlı olanlar vardı - çok sadık. Benim dışımda kimseyle yatmayan bir karım var (nereden bildiğimi sormayın ama eminim) ama her zaman epilasyona gidiyor.

1 dakika sonra gönderilir 40 saniye:
Vladka: 24 Sep 2022, 01:10 Ve kel olanlar, bu kabarık, hoş bir am değil , ama bir sfenks, kısacası geniş tüketici
Tıraşsız olanı yalamayı denediniz mi? Her 30 saniyede bir kürk tükürmeli miyim? :-D Aynı!
These users thanked the author Gudgeon for the post:
Vladtsst
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Kadın »

Zhet4: 02 Aug 2022, 00:47 bir koca için zaten işe yarar
ne dehşet!
Yani makyaj yapmak zorunda değilsin ve makyaj yapmana da gerek yok Kendini yıkamana bile gerek yok... Kocan için de öyle!

Ve sonra bir konu olacak: "Kocam neden beni aldatıyor?"
These users thanked the author Kadın for the post:
Gudgeon
topçu2
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by topçu2 »

Sadece tıraşsız sikeyim)
Автор темы
Fedor36
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Fedor36 »

Kocasının sola yürüyeceğine inanarak saçını tamamen tıraş etmesini yasaklayan bir arkadaşım vardı.
İvannavi
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 179

Unread post by İvannavi »

Çılgın ustura!) :evet: :evet: :evet:
These users thanked the author İvannavi for the post:
seksforumu_
Aslan 123540
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 199
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Aslan 123540 »

Traş olsan iyi olur (benim fikrim). Benimki tıraş olmadan önce lazere gitmeye başladı. Tekrar ediyorum, bu bir hijyen meselesi, her şey temiz ve pürüzsüz. İhanete gelince, mesele am değil kafa meselesidir.
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 503

Unread post by Tekrar Geri Dön »

Tıraş, rahatlık ve hijyen anlamına gelir. Ve bunun fahişelikle hiçbir ilgisi yok.

Bu erkekler için de geçerlidir.
These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
Kadın
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Kadın »

fedor36: 07 Oct 2022, 14:29 kocası, onu gür saçlarla becermeyeceklermiş gibi
sola doğru yürüyeceğine inanarak saçını tamamen tıraş etmesini yasakladı) )))
These users thanked the author Kadın for the post (total 3):
Yün, İlk Rus, alimdjan
vslv
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81

Unread post by vslv »

Ayrıca tıraş olup olmamanın sadece tercih ve hijyen meselesi olduğunu düşünüyorum.
These users thanked the author vslv for the post:
alex56
Duvar
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 4 years
Orientation: eşcinsel

Unread post by Duvar »

Ben de kıllı olanları severim.
These users thanked the author Duvar for the post:
sptlh
Avcı999
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10

Unread post by Avcı999 »

Ve bu benim için hiç önemli değil. Eşim ya tıraş ediyor ya da büyütüyor, hiç umurumda değil.
Taşenka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Taşenka »

Her zaman tıraş oluyordum, son zamanlarda uzatmaya karar verdim, sevgilim sordu
These users thanked the author Taşenka for the post (total 3):
Fedor36, Oldsnake2104, sptlh
Nik18
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Nik18 »

Artık büyütmeye başladılar, erkekler sormaya başladı))) bu trend başladı, artık milfler moda
These users thanked the author Nik18 for the post:
sptlh
Makhudik76
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 115

Unread post by Makhudik76 »

Kediyi, kediyi, lotus çiçeğini tıraş edin. Bir kedi traş edildiğinde süper pürüzsüz ve lezzetli olur. Cunnilingus hem kız hem de partner için büyük bir heyecandır. Ağzınıza hiçbir şey sığmıyor ama boğazınıza bir kıl girip gırtlağına yapışırsa bu çok korkunç. Tıraş olun ve yalnızca tıraş olun.
Herurg
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 309

Unread post by Herurg »

Benim için tüylü kedi ya da kel olması pek önemli değil. Her iki durumun da kendine has özellikleri var. Daha da önemlisi kadının kendisi, mizacı, duygusallığı, açıklığıdır. Herhangi bir gözleme gelince, örneğin, uzun süredir seks yapmamış, aşırı büyümüş kedilerle sık sık karşılaşıyorum. Bir sonraki buluşmamızda, kedinin düzgün bir şekilde tıraş edildiği ortaya çıkıyor. :) Acaba neden? Şansınızı kaybetmekten mi korkuyorsunuz? :göz kırp:
These users thanked the author Herurg for the post (total 3):
Fargal94, Fedor36, sptlh
Arsız Joe
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 69

Unread post by Arsız Joe »

Ne saçmalığı? Kişisel hijyen ve estetik görünüm artık tıraş olmak için bir sebep sayılmıyor mu? Artık kocanızın iyi görünmesi için bir neden değil mi? Yoksa her yerde parmak halkası ve çalı yetiştirmek mümkün mü?
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Kadın »

vslv: 08 Oct 2022, 21:29 traş oldu mu traş olmadı mı?
bütün mesele bu... :ROFL:
Oldsnake2104
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75

Unread post by Oldsnake2104 »

Kabarıklıkları seviyorum. Bu bir zevk meselesi
Kuklacılık
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 527

Unread post by Kuklacılık »

fedor36, ister tıraşlı ister tıraşlı olsun fark etmez Olumsuz. Önemli olan ıslak olmaktır
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Skwidvard: 13 Sep 2022, 08:16 Tamamen saçmalık, yazara kesinlikle katılmıyorum! Saçlarım düzgün ve çizgili. Bu, onu birine gösterdiği veya kullanması için verdiği anlamına gelmez.
Bunu başkalarına verip vermediğini nasıl anlarsınız? Zihin okumayı biliyor musun, yoksa sen Rab Tanrı mısın?
Bunu bu kadar güvenle söylemem. Kendiniz karar verin - örneğin, iş yerinde güzel evli bir kadın size aşık oluyor. Ve sana doğrudan erişim izni vermiyor.
Seni görünce utanarak gülümsüyor, seninle bir şey hakkında konuşmaya çalışıyor. Genel olarak, mümkün olan her şekilde, tüm görünüşünüzle ona karşı kayıtsız olmadığınızı açıkça ortaya koyuyor.
Ve şimdi bunu bize değil kendinize söyleyin - eğer kimsenin bunu yapmayacağından kesinlikle eminseniz öğren, sonunda bu kadını sikecek misin, sikmeyecek misin?
Sanırım öyle, elbette onu iş yerinde tenha bir yere yapıştıracaksın. Ve bir veya iki defadan fazla düşünüyorum.

Sonraki...
İşte, bir tür kurumsal etkinlik veya birinin doğum günü, bir içki partisi. Bir kadınla dans ediyorsunuz ve sarhoş bir kadın sigara içmeyi öneriyor. Sonra elinden tutuyor ve seni karanlık, süpürge kokan ama eski bir kanepenin olduğu bir tür çamaşır odasına sürüklüyor. Ve bu kadın göğüslerini sana bastırıyor ve sıcak dudaklarıyla seni uzun süre dudaklarından öpüyor.
Ne olmuş yani!? Sen öyle olmadığını ona söyleyeceksin, tramvayı mı bekliyorsun!? :-)
Sanırım bu durumda hemen ona arka arkaya üç sopa fırlatacaksınız, bu muhtemelen sadece onu değil kendinizi de şaşırtacak.
Elbette daha sonra suçluluk duygusu hissedeceksiniz, ancak bu daha sonra gelecek.

Yani kadınların cinsellik açısından erkeklerden hiçbir farkı yok . Onlar da aynı şekilde heyecanlanma yeteneğine sahiptirler. Ayrıca birisi onu bir şekilde ve bir şekilde heyecanlandırabildiği için kendiliğinden sikişmek istiyorlar. Erkekler için genellikle dış hoş formlar, cinsel organların gösterilmesi, net doğrudan eylemler yeterlidir.
Kadınlar için bu biraz farklı işleyebilir - bakımlı bir erkek, cesur kur yapma, iyi dans etme yeteneği , kendine güven, uzun boy ve güzel görünüm, dilin askıya alınması.
Bütün bunlar bir araya geldiğinde her sarhoş kadını çılgına çevirebilir. Ki hepimizin bildiği gibi amın sahibi değil. İçtiğinde.

İşe giden kadınların neredeyse tamamının en az bir kez iş yerinde biriyle yattığını varsayarsam yanılmayacağımı düşünüyorum. Ve bunun kelimenin tam anlamıyla tüm kadınlar için geçerli olduğunu düşünüyorum. Ve evli olanlara ve evli olmayanlara. Ve bunların hepsi, günümüzde iş, bir insanın tüm yaşamının fiilen gerçekleştiği tek sosyal kurum olduğu için. İş yerinde her şey insanların başına gelir. İnsanlar eve sadece uyumak için gidiyor.

Bu nedenle, işyerindeki birinin karınızı düzenli olarak sikmesi oldukça olası. Veya düzenli olarak değil, zaman zaman. Hatta bunun aynı kişi olmaması da mümkündür. Ve her seferinde farklı olması da mümkündür. Örneğin, bir şirket partisinde birisi sarhoş bir şekilde karınızı sikti ve elbette meslektaşlarına bundan bahsetti ve bunun sadece ateş olduğunu söyledi! Amcık sıkıydı, sıcaktı ve on beş yaşındaki bir çocuk gibi her yeri sızdırıyordu. Ve kendisi de başlatıcıydı. Ve onun için gereken tek şey, iyi içki içmesiydi.

Ve sanırım insanlar tüm bu konuyu ev sahibesinin dikkatine sunacaklar ve sanırım bir sonraki kurumsal partide veya kutlamada orada olacaklar. Kesinlikle karınıza ekstra bir şeyler vermek isteyenler olacaktır. Ve daha güçlü. Ortaya çıkan sonuçlarla birlikte.
:-)
Ben şahsen tüm bunlara fahişelik muamelesi yapardım ve elbette her şeyi kınadım ve eğer bunu öğrenseydim eşim oralarda bir yerde biriyle birlikte...
Genel olarak kıskançlık, boşanma ve kızlık soyadı.
Artık öyle düşünmüyorum. Daha akıllı oldum.
Bütün bunlara gözlerinizi kapatmanız gerektiğini düşünüyorum. Erkekler için olan ve kadınlar için olan nedir? Orada iş yerinde biriyle sevişmiş. Ya da o. Tanrıya şükür! Öyle olsun!
İnsanların istedikleri ve yapabildikleri, arzu edildikleri gerçeğiyle sevinmelerine izin verin. Birisinin onlara ihtiyacı var ve birisinin onlarla sorunu var. Ve iyi duruyor! :-)

Tıraşsız amcıklar hakkında...
Çıplak amcıkların lezzetli seks yapmayı sevenler için olduğu hâlâ doğru diye düşünüyorum ve kimin için kocanızın veya MCH’nin arkasından uyumak için kendinizi kırmanıza ve bir tür iç yasağı aşmanıza gerek yok.
Öncelikle, amlarının her yerinde kıl olan kadınlar için tamamen çıplak bir am rahatsız edici ve sıra dışıdır. Kıvrımlardaki cilt birbirine sürtünerek hoş olmayan bir etki yaratır. Genel olarak her şey sürtünür ve çok hassastır. Herhangi bir hareket cinsel organlarda ve etraflarındaki her şeyde yankılanır. İç çamaşırını tahriş etmeye başlar. Bir kadın terlerse ter damlacıkları aşağı doğru akar ve bu can sıkıcı bir durumdur.

Yine, tıraş olursanız sakalını her gün makineyle tıraş eden erkeklerle aynı maviliği elde edersiniz.
Tüm kedi ve çevresi siyah noktalarla kaplanır. Yine tıraştan kaynaklanan tahriş - küçük sivilceler.
Yani, fotoepilasyonu tercihen hemen kedi, tüm bacaklar ve ayrıca tüm kıç çevresi alanı boyunca yapmak iyidir. O zaman güzel ve temiz olacak. Ve kedi bir ergeninki gibi temiz ve pembe olacak. :-)
Fakat çok pahalıdır.
Uçurtma
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48

Unread post by Uçurtma »

Jilet hoşuma gidiyor, güzel ve estetik, eşim destekleyici ama teknik olarak güzel, çalılar bir tür dağınıklıktan hoşlanmıyor. Penisimi ve taşaklarımı kendim tıraş ediyorum.
Sergeizhm
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12

Unread post by Sergeizhm »

Ben kesinlikle tıraştan yanayım :cat1:
LisNik
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by LisNik »

Uzun saç kesimi hoşuma gidiyor, hatırladığım kadarıyla kasık kılları beni hep heyecanlandırmıştır.
Nelli2000
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 161
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Nelli2000 »

Vasyanitsa: 14 Oct 2022, 13:04 Ve işe giden kadınların neredeyse tamamının en az bir kez iş yerindeki biriyle yattığını varsayarsam yanılmayacağımı düşünüyorum. Ve bunun kelimenin tam anlamıyla tüm kadınlar için geçerli olduğunu düşünüyorum. Ve evli olanlara ve evli olmayanlara. Ve bunların hepsi, günümüzde iş, bir insanın tüm yaşamının fiilen gerçekleştiği tek sosyal kurum olduğu için. İş yerinde her şey insanların başına gelir. İnsanlar eve sadece uyumak için giderler.
Bu iş nerede?
Vasyanitsa: Sanırım çıplak amcıkların sevenler için olduğu hala doğru Lezzetli seks yapmak ve Bir kocanın ya da askerin arkasında uyumak için kendini kırmak ve bir tür iç yasağı aşmak zorunda olmayan biri için.
Evet, şakadaki gibi:
- Dostum, sigara içiyor musun?
- Hayır.
- Bu iktidarsız anlamına geliyor.
These users thanked the author Nelli2000 for the post:
Fargal94
Kurt ayı
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Kurt ayı »

Evet, tam da senin sevdiğin gibi. Bu, bir erkeğin koltuk altlarını tıraş ettiğini, yani onun bir kız arkadaşı olduğunu söylemek gibidir. Tıraş olmuyor, bu da el freninde oturduğu anlamına geliyor😁 veya başka bir benzetme. Bunların hepsi saçmalık)
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Wolcmaan: 15 Oct 2022, 18:25 Evet, nasıl istersen. Bu, bir erkeğin koltuk altlarını tıraş ettiğini, yani onun bir kız arkadaşı olduğunu söylemek gibidir. Eğer tıraş olmuyorsa el frenine basmış demektir ya da başka bir benzetme. Bunların hepsi saçmalık)
Bir kişi bir şey yaptığında veya tam tersi bir şey yapmadığında, bunun her zaman nedenleri vardır.
Bu sıradan insanlar için geçerlidir. Peki, geçimini sağlamak için çalışmak zorunda kalanlar.

Daha önce böyle şeyleri hiç düşünmemiştim. Ama düşünürseniz, neden hepimiz işe gidiyoruz?
Meslek ve diğer saçmalıklarla ilgili tüm ikiyüzlülüğü bir kenara bırakırsak, o zaman insanlar sırf bunun için para kazanmak için işe giderler.
Çünkü Gerekli yaşam standardını korumak için paraya ihtiyaç vardır. Eğer varsa bir dairenin parasını ödeyin, ardından kamu hizmetlerini, kıyafetleri, cep harçlıklarını ve bazı mütevazi ihtiyaçlarınızı karşılayın. Ve kural olarak, ihtiyaçlarınız için kazandığınız paraya ancak yetebiliyorsunuz. Ve kural olarak neredeyse hiçbir şey kalmaz. Ve bu işe gitmek zorunda kalıyorsun.

Fakat tüm gün iştesin ve hayatının büyük bir kısmı burada geçiyor. Ve işe gitmek için işe gidip para kazandığınız ortaya çıktı. Sizce de biraz berbat değil mi?
Ama eğer gökyüzünde yeterince yıldız yoksa durum böyledir. Bir kariyer yaparsanız ve bir şekilde ilerleyip kıçınızı yırtarsanız daha fazla kazanabilirsiniz. Geriye daha fazlası kalacak ve o zaman iş bir anlam kazanacak.

Fakat kariyer yapmak çok zor. Okulda mükemmel bir öğrenci olmak kadar zor. Veya bir üniversiteden veya kolejden onur derecesiyle nasıl mezun olunacağı. Tüm konularda A almak çok zordur.
Böylece eğitiminiz boyunca hata yapmazsınız. Böylece her zaman her şeyde başarılı olursunuz ve her zaman A ile cevap verebilirsiniz. Genel olarak en iyi olmak çok zordur.
Bu yüzden çoğunluk hâlâ kariyer yapmak istemiyor; sıradan yönetici veya sıradan çalışkan işçi olarak çalışıyorlar.
Ama şimdi, tüm bu arka plana rağmen, çalışmaya ihtiyacı olmayan insanların olduğunu hayal edin. Yani sayıyoruz. Diyelim ki işinizden ayda iki bin dolar kazanıyorsunuz. Bir yıl 24 bin dolar. On yıl 240 bin dolar. Yirmi yıl 480 bin dolar. Neredeyse yarım milyon dolar!
Yani birisinin bu parası var ve çalışmasına gerek yok. Üstelik hâlâ hayatının on ya da yirmi yılında kazanacağı parayla aynı tutarda konutu var.

Demek istediğim, sadece çalışmaya değil, aynı zamanda bir hizmetçi tutmaya da gücü yeten böylesine zengin bir tembelin tıraş olmak ya da tıraş olmamak koltuk altlarınızı veya amınızı aynen böyle , kendi zevkiniz için. Peki ya hastanede iki günde bir çalışan berbat bir hemşireyseniz?
Hala birkaç çocuğunuz olduğu ve hâlâ yemek yemeniz gerektiği gerçeğini hesaba katarsanız, kendinizi yalamak için zamanınız ve arzunuz var mı? , yemek pişir ve mağazaya git ve daireye çık. Ayrıca yeni perdeler almamız gerekiyor.
Daha fazla çamaşır ve kocamın daha fazla tişört ve külot alması gerekiyor. Çocukların da kıyafetleri var çünkü büyüyorlar.

Bence her kadın yarım gününü çeşitli gerekli ve faydalı kurumlarda geçirmeyi hayal eder. Sabah havuza gidin, ardından masaj yapın. Daha sonra salona. Daha sonra spor salonundan sonra rahatlayın, biraz yemek yiyin ve mutlaka iki saat uyuyun.
Ve her kadın bunun hayalini kurar. Bunu herkes yapamaz. Ancak desteklenenler ve işe gitmek zorunda olmayanlar için.
Ve zaman ve para gerektirdiği için herkes amını düzenli olarak cilalayamaz.
Ve çünkü bunu yalnızca zengin insanlar karşılayabilir . Ve işe gitmenin nasıl bir şey olduğunu çoktan unutmuş olanlar.
Anonim
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Anonim »

Vasyanitsa: 15 Oct 2022, 23:48
Evet, nasıl istersen. Bu, bir erkeğin koltuk altlarını tıraş ettiğini, yani onun bir kız arkadaşı olduğunu söylemek gibidir. Eğer tıraş olmuyorsa el frenine basmış demektir ya da başka bir benzetme. Bunların hepsi saçmalık)
Bir kişi bir şey yaptığında veya tam tersi bir şey yapmadığında, bunun her zaman nedenleri vardır.
Bu sıradan insanlar için geçerlidir. Peki, geçimini sağlamak için çalışmak zorunda kalanlar.

Daha önce böyle şeyleri hiç düşünmemiştim. Ama düşünürseniz, neden hepimiz işe gidiyoruz?
Meslek ve diğer saçmalıklarla ilgili tüm ikiyüzlülüğü bir kenara bırakırsak, o zaman insanlar sırf bunun için para kazanmak için işe giderler.
Çünkü Gerekli yaşam standardını korumak için paraya ihtiyaç vardır. Eğer varsa bir dairenin parasını ödeyin, ardından kamu hizmetlerini, kıyafetleri, cep harçlıklarını ve bazı mütevazi ihtiyaçlarınızı karşılayın. Ve kural olarak, ihtiyaçlarınız için kazandığınız paraya ancak yetebiliyorsunuz. Ve kural olarak neredeyse hiçbir şey kalmaz. Ve bu işe gitmek zorunda kalıyorsun.

Fakat tüm gün iştesin ve hayatının büyük bir kısmı burada geçiyor. Ve işe gitmek için işe gidip para kazandığınız ortaya çıktı. Sizce de biraz berbat değil mi?
Ama eğer gökyüzünde yeterince yıldız yoksa durum böyledir. Bir kariyer yaparsanız ve bir şekilde ilerleyip kıçınızı yırtarsanız daha fazla kazanabilirsiniz. Geriye daha fazlası kalacak ve o zaman iş bir anlam kazanacak.

Fakat kariyer yapmak çok zor. Okulda mükemmel bir öğrenci olmak kadar zor. Veya bir üniversiteden veya kolejden onur derecesiyle nasıl mezun olunacağı. Tüm konularda A almak çok zordur.
Böylece eğitiminiz boyunca hata yapmazsınız. Böylece her zaman her şeyde başarılı olursunuz ve her zaman A ile cevap verebilirsiniz. Genel olarak en iyi olmak çok zordur.
Bu yüzden çoğunluk hâlâ kariyer yapmak istemiyor; sıradan yönetici veya sıradan çalışkan işçi olarak çalışıyorlar.
Ama şimdi, tüm bu arka plana rağmen, çalışmaya ihtiyacı olmayan insanların olduğunu hayal edin. Yani sayıyoruz. Diyelim ki işinizden ayda iki bin dolar kazanıyorsunuz. Bir yıl 24 bin dolar. On yıl 240 bin dolar. Yirmi yıl 480 bin dolar. Neredeyse yarım milyon dolar!
Yani birisinin bu parası var ve çalışmasına gerek yok. Üstelik hâlâ hayatının on ya da yirmi yılında kazanacağı parayla aynı tutarda konutu var.

Demek istediğim, sadece çalışmaya değil, aynı zamanda bir hizmetçi tutmaya da gücü yeten böylesine zengin bir tembelin tıraş olmak ya da tıraş olmamak koltuk altlarınızı veya amınızı aynen böyle , kendi zevkiniz için. Peki ya hastanede iki günde bir çalışan berbat bir hemşireyseniz?
Hala birkaç çocuğunuz olduğu ve hâlâ yemek yemeniz gerektiği gerçeğini hesaba katarsanız, kendinizi yalamak için zamanınız ve arzunuz var mı? , yemek pişir ve mağazaya git ve daireye çık. Ayrıca yeni perdeler almamız gerekiyor.
Daha fazla çamaşır ve kocamın daha fazla tişört ve külot alması gerekiyor. Çocukların da kıyafetleri var çünkü büyüyorlar.

Bence her kadın yarım gününü çeşitli gerekli ve faydalı kurumlarda geçirmeyi hayal eder. Sabah havuza gidin, ardından masaj yapın. Daha sonra salona. Daha sonra spor salonundan sonra rahatlayın, biraz yemek yiyin ve mutlaka iki saat uyuyun.
Ve her kadın bunun hayalini kurar. Bunu herkes yapamaz. Ancak desteklenenler ve işe gitmek zorunda olmayanlar için.
Ve çünkü bunu yalnızca zengin insanlar karşılayabilir . Ve işe gitmenin nasıl bir şey olduğunu çoktan unutmuş olanlar.
saç gömlek:
Wolcmaan: Evet, nasıl isterseniz. Bu, bir erkeğin koltuk altlarını tıraş ettiğini, yani onun bir kız arkadaşı olduğunu söylemek gibidir. Eğer tıraş olmuyorsa el frenine basmış demektir ya da başka bir benzetme. Bunların hepsi saçmalık)

Ve çünkü bunu yalnızca zengin insanlar karşılayabilir . Ve işe gitmenin nasıl bir şey olduğunu çoktan unutmuşlar.
Bu aptalca eserleri yazmaya yetecek kadar zamanın olduğu için kesinlikle çalışmıyorsun
These users thanked the author Anonim for the post:
Fargal94
Lara
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 185
Registered for: 3 years

Unread post by Lara »

Bir şirket partisinde bir meslektaşınızla birlikte yürekten gelen bir çığlık 🤔 Kötü şöhretli bir aptal olmalısınız.
Prematüre
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Prematüre »

Kedi kıllı olmalı…….
Lara
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 185

Unread post by Lara »

Saç gömleğinin ne olduğunu okudum.
Deniz hıyarı
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Deniz hıyarı »

Peki bunu nasıl söyleyebilirim? Amıyla ilgilenen kadın oldukça temizdir. Geçmişte fahişeler amını kaldırmamak için tıraş olurlardı... ama şimdi gür saçlı bir hayat düşünemiyorum.
These users thanked the author Deniz hıyarı for the post:
Fargal94
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Lara: 16 Oct 2022, 00:03 İçten ağlayın ama bir şirket partisinde iş arkadaşınızla kötü şöhrete sahip bir aptal olmalısınız.
Asıl mesele şu ki herkes böyle düşünüyor ayıkken. Bu yüzden sarhoş bir kadının am sahibi olmadığını söylüyorlar. Ayık, hepimiz akıllıyız ve hepimiz iyi olan her şeyden yanayız ve kötü olan her şeye karşıyız.
Peki bir erkek iş yerinde birinden hoşlanıyorsa ve kurumsal bir etkinlikte birisi ona ilgi işaretleri gösteriyorsa ne yapmalıdır?

Aslında her şey en sıradan çekim ve heyecanla ilgili. Adamın biri biriyle dans etmiş ve heyecanlanmış. Ya da onun yanına oturup dizlerine dokundu. Ve diyelim ki kadın ondan çekinmiyor, gözlerini devirmiyor ve kaçmaya çalışmıyor. Ne olmuş!? Bir sonraki aşama bu kadına dokunmak. Ne olursa olsun, ne olursa olsun, nasıl olursa olsun. Sadece ona dokunun. Onun eliyle fal bakabilirsin. Gözündeki kirpiği basitçe fırçalayabilirsiniz. Alışılmadık manikür sizi şaşırtabilir ve daha iyi bir görünüm elde etmek için parmaklarınızdan tutabilirsiniz. Arkada bir nevi beyaz nokta var diyebiliriz. Bir yere yaslanan sıva gibi, izin istemeden bu sözde sıvayı fırçalamaya başlayın. Yine de orada olup olmadığını göremeyecek.

Sonra tepkiyi izleyin. Dokunmanız onu rahatsız ediyorsa, kibarca özür dileyin ve bu kadına bir daha dokunmayın ve ona saldırmayın. En azından şimdilik. En azından çekinmiyorsa ve sizden olabildiğince çabuk uzaklaşmak için acele etmiyorsa, en azından sizden hoşlanmıyor demektir. Ve bu zaten çok büyük bir artı. Sarhoş olduğu göz önüne alındığında, sonraki eylemleriniz onu ciddi anlamda heyecanlandırabilir. Kendisini birisinin ofisinde bir yere kilitlemeye hazır olduğu bir gerçek değil. Ama bunu ona teklif etmeyi deneyebilirsin. Ve yüzde elli ellisi o da kabul edecektir.

Ve bunların hepsi kadınların erkeklerden farklı olmaması nedeniyle. Belki cinsel organlar hariç. Aynı şekilde heyecanlanırlar, sadece heyecanlı durumlarının rehberliğinde spontane kararlar da verebilirler. Aslında her şey onu baştan çıkarmaya çalışan adamla ilgili. En azından tiksinmemeli. Pek çok erkeğin hatası, kendisinden hoşlanmayan kadınların üstüne çıkmaya çalışmalarıdır. Yani seks prensipte imkansızdır.
Ancak üçlüden bahsediyorsak bunun artık işe yaramadığını da belirtmek gerekir. Bir kadının kendisine hoş gelen ve hoşlandığı biri tarafından baştan çıkarıldığını söylersek. Ve geri kalan her şey sadece bacaklardaki siklerden ibaret.

Genel olarak, mantıklı düşünürseniz, evet, işte sikişmek bir kadın için son şeydir. Adam ikinci gün herkesi arayacak ve herkes bunu bilecek. Peki diğer yandan neden ofis aşkları düzenli olarak yaşanıyor? İnsanlar neden düzenli olarak kurumsal içki partilerinde sikişiyor? Kural olarak, neden iyi bir takımda herkes uzun süredir birbiriyle sevişir?
Neden herhangi bir işte, bir meslektaşla iş gezisine çıkmak onunla neredeyse yüzde yüz seks yapmaktır ?
Neden bazı mağaza sahipleri veya mağaza çalışanları arasında kolektif sarhoşluk var ve mağaza herkesin herkesle grup seks yapmasıyla bitiyor?

Sanırım insanlar haklı olmaktan yoruldu. Yıllar geçtikçe, her gün doğru şeyi yapmaktan yorulurlar. Ve hayat bundan daha iyi olamaz. Geçer ve kural olarak çok az neşe vardır - ancak birbiri ardına bir dizi sorun vardır. Ve sonra tekrar - ve midede kelebekler uçuşuyor! Birisi sizi elinizden tutarak bir yere çekiyor ve kadın birdenbire bunu kendisinin istediğini fark ediyor. Bir saat önce bunu düşünmüyordum bile. Ama şimdi o bunu istiyor.

Şu veya bu işteki erkekler aslında utangaç ve çekingen davranarak çok şey kaybederler. Çoğu zaman, kadının şu anda romantik bir ilişkiye meyilli olduğunu açıkça anlamalarına rağmen, sadece korkaktırlar. Ancak erkekler takılıyor ve rahatlık bölgelerine koşuyorlar - bunu sonraya bırakıyorlar. Yarın başarıya ulaşacağımı söylüyorlar - onunla öğle yemeğine gideceğim ve sonra onu bir restorana davet edeceğim. Ama yarın hiçbir şey olmayacak. Bunların hepsi bugün olabilir.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Deniz Salatalığı: 16 Oct 2022, 00:47 Peki nasıl söyleyeyim. amına bakan bir kadın oldukça temizdir
Diyelim ki bir kadın olduğunuzu ve olacağınız bir yerde bir iş bulduğunuzu hayal edin ayda iki bin dolar ödüyordu. Hayal ettiniz mi?
Ama şimdi bu işe gitmek zorunda olmadığınızı, ancak başka bir iş bulamamanız koşuluyla hayal edin. Tanıtıldı mı?
Yani sabah saat on bir civarında bu şekilde uyanıyorsunuz. Unutmayın, altı ya da yedide değil.
Duş almanız, ardından tüylerinizi temizlemeniz, yüzünüze ve vücudunuza bakım yapmanız bir saatinizi alır. Sonra rahat bir kahvaltı.

Saat ikide havuz aboneliğiniz var. Abonelik altı ay boyunca haftada beş kez ödenir. Akşam spor salonu üyeliğiniz var. Spor salonundan sonra hafif bir akşam yemeği yersiniz.
Ve gece saat 12’ye kadar dilekleriniz için serbest zamanınız olur. Bütün gününüzü evde bilgisayar başında geçirebilirsiniz. Tek başına bir yere gidebilirsin. Ya da birisinin randevu davetini kabul edebilirsiniz.
Biri sizi davet ederse onu ziyarete gidebilirsiniz.

Yani tüm gün kendinizle meşgul olursunuz. sevgili. Ve kendinize bakacak zamanınız var. Yüzünün arkasında, vücudunun arkasında. Ve tabii ki amınıza iyi bakın.
Sadece açık bir şekilde tıraş etmeyin, tam bir fotoepilasyon yapın. Hatta iç dudaklar ve anüs etrafındaki pigmentasyonu bile beyazlatabilir.
Ve fotoepilasyondan sonraki yaklaşık bir hafta boyunca çok dikkatli olmanız gerekir; çok fazla terlememeye çalışın. Fotoepilasyonun yapıldığı tüm yerlerde daha az ıslanmaya çalışın.
Genel olarak bu, işle bağdaşmaz. Özellikle iş bir tür fiziksel aktivite içeriyorsa.

Ancak kural olarak, ayda iki bin dolarınız olduğunda ve işe gitmek zorunda olmadığınızda çok az kişi böyle bir bedavaya sahip olur .
Ve yukarıda anlattıklarımın yerine sabah yedide uyanıp akşam yedide evde olmanız gerekiyor. Ve saat on ikide sabah yediye kadar uyuyabilmek için zaten uyumanız gerekiyor.
Akşam yediden gece on ikiye kadar tüm kişisel yaşamınız için beş saatiniz var. Ve tüm bunlarla ne istersen yap.
nekto38
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318

Unread post by nekto38 »

Ve onu traşlı ve bakımlı bir amcıkla seviyorum
These users thanked the author nekto38 for the post:
Fargal94
Kurt ayı
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Kurt ayı »

Kısacası... Zevk ve istekleriniz meselesi.. IMHO🙃 yani, bir de dış dünyanın etkisi, çünkü artık moda)
Moskova
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by Moskova »

tıraş olmaktan her zaman daha iyidir
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Moskvich: 16 Oct 2022, 21:11 bu her zaman tıraş olmaktan iyidir
Hangisi daha iyi?
O
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 211

Unread post by O »

Bilmiyorum, tıraş olmak temizlik ya da düzenli seks anlamına da gelebilir, hepsi bu
These users thanked the author O for the post:
Fargal94
Moskova
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by Moskova »

Vasyanitsa: 16 Oct 2022, 23:18¿En önemlisi ne?
görünüşün yanı sıra, saç yememesi de
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”