[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Specification mandates value for attribute dosya in Entity, line: 1 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 1 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag EKLENTİ line 1 in Entity, line: 1 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: r line 1 and ATTACHMENT in Entity, line: 1 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 1 Eski fahişe - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
[attachment=5]MByByqhxxuM.jpg[/attachment][attachment=4]lueFwjWKSqg.jpg[/attachment][attachment=3]WOJm0n-90o8.jpg[/attachment][attachment=2]2340bRCB4FA.jpg[/attachment] [attachment=1]yeni-burada-daha-fazla-bmn3uy3il4-810x1080.jpg[/attachment][attachment=0]tüm gün boyunca-zonkluyordu- nihayet-yapmak-zorunlu-5yqmz2vfzi-608x1080.jpg[/attachment]
[quote=Syshu post_id=34924 time=1633680565 user_id=625] Eski fahişe diye bir şey yok. Şöhretleri kendilerinden önce geliyor [/quote] Görünüşe göre eski sevgilisinin bir fahişe olduğunu söylemek istiyordu.
[quote=6996 post_id=34926 time=1633681082 user_id=2904] [quote=Syshu post_id=34924 time=1633680565 user_id= 625] Eski fahişe yok. Şöhretleri kendilerinden önce geliyor [/quote] Görünüşe göre eski sevgilisinin bir fahişe olduğunu söylemek istemiş. [/quote] Yani eğer onu terk ettiyse bu onun bir fahişe olduğu anlamına mı gelir?
[quote=Syshu post_id=34927 time=1633681240 user_id=625] [quote=6996 post_id=34926 time=1633681082 user_id= 2904] [quote=Syshu post_id=34924 time =1633680565 user_id=625] Eski fahişe yok. Şöhretleri kendilerinden önce geliyor [/quote] Görünüşe göre eski sevgilisinin bir fahişe olduğunu söylemek istemiş. [/quote] Yani eğer onu terk ettiyse bu onun bir fahişe olduğu anlamına mı gelir? [/quote] Sanırım öyle. Belki de fahişe olup ayrıldığı içindir :unknown:
Ilya Mikhin, kendilerini ikna eden erkekler kadınlara fahişe kadın diyor Üçlü veya dörtlü seks için Bir kadını kendileri tatmin edemiyorsa, doğası gereği seks için yaratılmıştır ve onu kullandıktan sonra ona isim takmak aptalcadır.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 5):
[ref=#0000ff]Ilya Mikhin[/ref], kendilerini ikna eden erkekler kadınlara fahişe kadın diyor Üçlü veya dörtlü seks için Bir kadını kendileri tatmin edemiyorsa, doğası gereği seks için yaratılmıştır ve onu kullandıktan sonra ona isim takmak aptalcadır.
Ben buna böyle derdim, bu kadın seninle yatmaktan çekinmeyen bir kadın, sen kocasın, aynı zamanda patronuna da veriyor.
Tesis’e gittim, iki öğrenciye verdim.
Evde arkadaşınız geldi, bazı belgeler aldı, onu yatağına yatırdı.
Sonra diyelim ki oğluna seks hakkında ders veriyor.
Trafik polisine geldim, onlar da Kaza çağrısı yaptı, kaza kapatıldı, şefe verdi.
These users thanked the author alex503311 for the post (total 3):
Ben buna böyle derdim, bu kadın seninle yatmaktan çekinmeyen bir kadın, sen kocasın, aynı zamanda patronuna da veriyor. Tesis’e gittim, iki öğrenciye verdim. Evde arkadaşınız geldi, bazı belgeler aldı, onu yatağına yatırdı. Sonra diyelim ki oğluna seks hakkında ders veriyor. Trafik polisine geldim, onlar da Kaza çağrısı yaptı, kaza kapatıldı, şefe verdi.
[quote="Tap’a hafifçe vurun" post_id=41524 time =1635869782 user_id=3977] görünemez [/quote] zaten boynuzsuz mesajlarınızla tüm forumu çöpe attınız, onlar da sana asla erişim izni vermem
[quote=Sergey79 post_id=116504 time=1664541042 user_id=11117] Ah, fotoğrafı göremiyorum, üzücü [/quote] İnanın bana zaten asil bir statüm var ama bunları göremiyorum fotoğraflar da var, çünkü bu şekilde yazılmış - 1633679737366_oa69wAAxrVs .jpg :unknown:
[quote=Sergey79 post_id=116633 time=1664552844 user_id=11117] 50 üzücü mesaj söylemen gerektiğini söylüyorlar [/quote] Diyorlar ama bu konuda bir yanlışlık var. Ya konunun kendisi eskidir ya da yazar fotoğrafları silmiştir ya da başka bir şey! :bilinmiyor:
Eski sevgilim yazdı ...(eski sevgilim gibi, 3 haftadır tanışıyoruz😆) Ona buna neden ihtiyacın olduğunu söyledim, Seks istediğini sanıyordum. Seks ima etmediğini, sadece iletişim kurmak istediğini...
Last post
Çevrelerde aynı şeyi sürüyorlar
Yanıtla Önceki. konuSonraki konu
35 yaşındaki birçok kadın neden kendilerini yaşlı kadın olarak görüyor? Sonuçta, çoğu durumda bu bir kadın vay be
Last post
35 yaşındaki kadınların çoğu neden kendilerini yaşlı kadın olarak görüyor? Sonuçta çoğu durumda bu bir kadın vay
Sanırım esas olarak görünüş yüzünden. Fahiş boyutlara kadar şişmanlıyorlar, yüz...
Eski sevgilim fahişeliğini erkek çokeşliliği ile meşrulaştırarak beni aldattı. Bir erkeğin yan yana seks yapmasının normal olduğuna inanıyordu. Ama ben onu hiçbir koşulda aldatamam. Beni kimseyle...
Last post
Düşünecek bir şey bile yok, buna tahammül edemezsin