Daha iyi böylece klitorisi yazım hataları gibi aramayı öğrendiler
Erkek jinekoloğa gittikten sonra kendimi tecavüze uğramış ve aşağılanmış hissediyorum, yardım edin.....?
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 2 months
Re: Erkek jinekoloğa gittikten sonra kendimi tecavüze uğramış ve aşağılanmış hissediyorum, yardım edin.....?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Erkek jinekoloğa gittikten sonra kendimi tecavüze uğramış ve aşağılanmış hissediyorum, yardım edin.....?
Hiçbir kelime yok, burada yeniyim ama yorumları okuduktan sonra kimin burada olduğu ve ne yaptıkları belli değil. Sorunu olan bir kişi ve sonra x......., ben psikolog değilim ama eşinizden veya arkadaşınızdan nasıl duyduğunuzu anlatacağım. Bir jinekoloğa göründünüz mü? Peki sırada ne var? Koca birkaç gün sersemlik içinde olacak, karısı ne derse desin, arkadaşı ona güven verecek ve tavsiyelerle daha çok yardımcı olacaktır. Tecrübelerime dayanarak, eşim ve ben sallansak da bu tür anlarda gergin olduğumu söyleyeceğim.
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
4 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
En azından desteğiniz için teşekkür ederim. tek kişiden haber almak daha kolaydır, o doktor olmasına rağmen her zaman erkektirDim180378: ↑30 Sep 2022, 15:04 Hiçbir kelime yok, burada yeniyim ama yorumları okuduktan sonra kimin burada olduğu ve ne yaptığı belli değil. Sorunu olan bir kişi ve sonra x......., ben psikolog değilim ama eşinizden veya arkadaşınızdan nasıl duyduğunuzu anlatacağım. Bir jinekoloğa göründünüz mü? Peki sırada ne var? Koca birkaç gün sersemlik içinde olacak, karısı ne derse desin, arkadaşı ona güven verecek ve tavsiyelerle daha çok yardımcı olacaktır. Tecrübelerime dayanarak, eşim ve ben sallansak da bu tür anlarda gergin olduğumu söyleyebilirim.
4 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Ben de bu sorunu psikolojik olarak yaşadım. forum ve herkes orada psikiyatri hakkında çok saçma şeyler yazdı ve her türlü saçmalıkDim180378: ↑30 Sep 2022, 15:04 Hiçbir kelime yok, burada yeniyim ama yorumları okuduktan sonra kimin burada olduğu ve ne yaptığı belli değil. Sorunu olan bir kişi ve sonra x......., ben psikolog değilim ama eşinizden veya arkadaşınızdan nasıl duyduğunuzu anlatacağım. Bir jinekoloğa göründünüz mü? Peki sırada ne var? Koca birkaç gün sersemlik içinde olacak, karısı ne derse desin, arkadaşı ona güven verecek ve tavsiyelerle daha çok yardımcı olacaktır. Tecrübelerime dayanarak, eşimle birlikte sallanmamıza rağmen böyle anlarda gergin olduğumu söyleyebilirim.
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 3 years 9 months
sveta1989 ve herkesin senin yanında olmasını bekliyordun Şeytanlarla seks hakkındaki masallarından sonra sevindin mi?
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
Eğer ateistsen bu herkesin ateist olması gerektiği anlamına gelmez
-
- İlgi gösteriliyor
Herhangi bir koca, bir jinekolog veya ultrason uzmanını ziyaret ettikten sonra karısına karşı şüpheler (kıskançlık) duyacaktır. Yani dokunarak ihanet şüphesinden kaçınmak için kocanızın gereksiz endişe ve duygulara kapılmasına gerek yok, ancak onunla (kocanızla) doğrudan ihaneti yaşamadığınızı konuşmak daha iyidir, sizin için kolaylaşacaktır, anlayacaktır. Kapatmayın. Zaman geçmeyecek.
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
Kocam yok ve bu erkek jinekolog benimle tanışan ilk erkeklerden biriydi ilk kez Dokundum, baktım, okudum benim konumum, bana konuyu okumadın gibi geldiDim180378: ↑30 Sep 2022, 15:51 Her koca, bir jinekoloğa veya ultrason uzmanına gittikten sonra karısına karşı şüphe (kıskançlık) duyacaktır. Yani dokunarak ihanet şüphesinden kaçınmak için kocanızın gereksiz endişe ve duygulara kapılmasına gerek yok, ancak onunla (kocanızla) doğrudan ihaneti yaşamadığınızı konuşmak daha iyidir, sizin için kolaylaşacaktır, anlayacaktır. Kapatmayın. Zaman geçmeyecek.
-
- İlgi gösteriliyor
Peki, düşününce, birden fazla kez dokunacak erkek jinekologlar (ihtiyaç ve koşullar nedeniyle) olacak, eğer bunda kendi faydanızı (sağlığınızı) buluyorsanız, doktor bunun için var. Bir erkeğin ardından kötü duygular, VR’yi ziyaret etmekten daha fazla kaçınmaya çalışın. Giek. Size en iyi dileklerimle!
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 2 years 11 months
adamın dokunmadığı, bakmadığı sveta1989... 33 yaşında bir bakire mi? XD wankers’ın koşum takımını sikti
-
- İlgi gösteriliyor
Kendimden vazgeçtim, istedim, demek ki beklenen duyguları yaşayamadım
. Düzeltmenin bir anlamı yok, duygularından intikam al, kendini sev!
. Düzeltmenin bir anlamı yok, duygularından intikam al, kendini sev!
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
2 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
bir erkek jinekologla randevumda olduğumdan beri artık bakire değilim
2 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Yürüdüm çünkü amımdaki acı duvara tırmanmamı sağladı ve yapamadım Kadın jinekoloğu beklemeyin, onun için sıra daha uzun olduğu için erkek gibi oldu, sırf bu yüzden
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Gerçekten Sveta, takma adına bakılırsa zaten 30’un epey üzerindesin, daha kesin olmak gerekirse 33 yaşındasın. yaşlı ve sen - zaten bir jinekologla randevusu olan herkes var. Kadın jinekolog da olsa sizin “deliğinize” baktı, dokundu, açtı, smear aldı, elleriyle dokundu. Ne yani sana tecavüz ettiğini söylemeyecek misin?
Neden? Her şey çok tuhaf.
Görünüşe göre yalnızca erkek jinekologlar kadınların vajinalarını incelerken “tecavüz ediyor”. Ve sanırım uzun zamandır bakire değilsin ve bir erkek jinekologun tecavüzüne uğradığını hissetmek "DURUSION" (varsa öyle bir deyim var!)
Bana "deliğinin" bir fotoğrafını göster, tercihen öyle olmalı açık ol - bir bakacağım ve jinekoloğun sana tecavüz edip etmediğini söyleyeceğim! Kızlık zarı korundu mu? (Varsa bu SARCASM’dir!)
Gerçekten Sveta, takma adına bakılırsa zaten 30’un epey üzerindesin, daha kesin olmak gerekirse 33 yaşındasın. yaşlı ve sen - zaten bir jinekologla randevusu olan herkes var. Kadın jinekolog da olsa sizin “deliğinize” baktı, dokundu, açtı, smear aldı, elleriyle dokundu. Ne yani sana tecavüz ettiğini söylemeyecek misin?

-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
4 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Gönderildi 1 dakika 1 saniye sonra:
virgin - yani birden fazla kadın cinsel organını görmedim
Kızlık zarım yok, yapay penisle kendim yırttım ve uzun zaman önce kızlık zarıyla ilgili değil, erkek jinekologdan önce kadın jinekoloğa gittim ve ben de ahlaki açıdan mutsuzdum, ama kadını ziyaret etmek beni küçük düşürmedi çünkü o bir kadın ve ben aynı cinsiyettendik, ama bacaklarını bir erkeğin önünde açmak ve onun her şeye dokunmasına izin vermek başka bir mesele daha önce bir erkekle aşk seksi yapmadım ve bunun kızlık zarıyla ilgili olmadığını, ahlaki ve manevi anlamda olduğunu söylüyorumDebauchee: ↑30 Sep 2022, 17:39"deliğinin" bir fotoğrafını göster, tercihen açık olmalı - ben bakıp jinekoloğun sana tecavüz edip etmediğini söyleyeceğim! Kızlık zarı korundu mu? (Varsa bu SARCASM’dir!)
Gerçekten Sveta, takma adına bakılırsa zaten 30’un epey üzerindesin, daha kesin olmak gerekirse 33 yaşındasın. yaşlı ve sen - zaten bir jinekologla randevusu olan herkes var. Kadın jinekolog da olsa sizin “deliğinize” baktı, dokundu, açtı, smear aldı, elleriyle dokundu. Ne yani sana tecavüz ettiğini söylemeyecek misin?Neden? Her şey çok tuhaf.
Görünüşe göre yalnızca erkek jinekologlar kadınların vajinalarını incelerken “tecavüz ediyor”. Ve sanırım uzun zamandır bakire değilsin ve bir erkek jinekolog tarafından tecavüze uğradığını hissetmek "SAÇMALIK HARCI" (varsa öyle bir tabir var!)
4 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Bakire olduğunuzda, bir resepsiyonda penisinize kimin bakacağı, kadının mı yoksa erkeğin mi bakacağı sizin için bir fark yaratır mıydı?Debaucher : ↑30 Sep 2022, 17:39Bana “deliğinizin” bir fotoğrafını gösterin, tercihen açık olmalı - bakıp tecavüze uğradığımı söyleyeceğim Jinekolog musunuz, değil misiniz? Kızlık zarı korundu mu? (Varsa bu SARCASM’dir!)bu yüzden deliğim ağrımaya başladı ve bir erkek jinekoloğa gitmeye karar verdim
Gerçekten Sveta, takma adına bakılırsa zaten 30’un epey üzerindesin, daha kesin olmak gerekirse 33 yaşındasın. yaşlı ve sen - zaten bir jinekologla randevusu olan herkes var. Kadın jinekolog da olsa sizin “deliğinize” baktı, dokundu, açtı, smear aldı, elleriyle dokundu. Ne yani sana tecavüz ettiğini söylemeyecek misin?Neden? Her şey çok tuhaf.
Görünüşe göre yalnızca erkek jinekologlar kadınların vajinalarını incelerken “tecavüz ediyor”. Ve sanırım uzun zamandır bakire değilsin ve bir erkek jinekolog tarafından tecavüze uğradığını hissetmek "SAÇMALIK HARCI" (varsa öyle bir tabir var!)
Gönderildi 1 dakika 1 saniye sonra:
virgin - yani birden fazla kadın cinsel organını görmedim
-
- Orgazm!
Eğer bir kadın ürologla tanışsaydım çok mutlu olurdum, çünkü bir kadın ürologun bana daha sorumlu davranacağına inanıyorum. düşünmek. Ve erkek ürologlardan daha azı var!
hiçbir fark yaratmaz çünkü ürolog - kadın ya da erkek, her şeyden önce bir DOKTORdur - sapmalar ve hastalıklar konusunda uzmandır. Sağlıklı olmam için hastalıkları tespit edip tedaviyi sadece o belirleyebilir.
Eğer bir kadın ürologla tanışsaydım çok mutlu olurdum, çünkü bir kadın ürologun bana daha sorumlu davranacağına inanıyorum. düşünmek. Ve erkek ürologlardan daha azı var!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
Daha fazla saçmalık okumadım
Ve bazıları için bir erkeğin de bebek doğurduğunu hayal edin)
-
- Orgazm!
Katılıyorum. Size katılıyorum.
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
peki, eğer bir kişinin ruhunun arkasında Tanrı yoksa o kişi yoktur
-
- heyecanlanıyorum
Ama aslında, pratikte görüldüğü gibi, erkek jinekologlar en havalı doktorlardır.
Ve ellerini bir kadının amına soktuğu için değil
Ve ellerini bir kadının amına soktuğu için değil
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Ne kadar haklısın! Doğum tecavüzden çok daha kötü!!! :kasap:
-
- Orgazm!

Her zaman erkek ürologlarla karşılaştım ama kadınlarla hiç karşılaşmadım.
Kendi örneğinizden bunu biliyor musunuz?

Her zaman erkek ürologlarla karşılaştım ama kadınlarla hiç karşılaşmadım.
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
doğum yapanlar bakire değiller, aşk için sikiliyorlar ve dokunuluyorlar, erkeklerin jinekoloni kliniklerine gidebilirler ve bir erkek de doğum yapabilir, ancak Seks yapmadım, sevişmedim ve nasıl öpüleceğini bile bilmiyorum, bir fark var mı?
-
- Nirvana’dayım
Ne fark eder ki öpüşmeyi bilsen de bilmesen de! Yine de öğreneceksiniz!sveta1989: ↑30 Sep 2022, 18:21peki, doğum yapanlar bakire değiller, aşk için sikiliyorlar ve dokunuluyorlar, erkekler jinekoloni kliniklerine gidebilirler ve bir erkek de doğum yapabilir doğdum ama seks yapmadım, sevişmedim ve nasıl öpüleceğini bile bilmiyorum, bir fark var mı?Daha fazla saçmalık okumadımVe bazıları için bir adamın da aynı şeyi yaptığını hayal edin. bebeğim)

-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
Herkesin beni konu hakkında trollediği veya genel olarak insanların o kadar aptal oldukları ve sağlıklı ahlaki insani değerleri bile anlamadıkları izlenimine kapılıyorum
-
- heyecanlanıyorum
Seni kim trollüyor?
Değerler nelerdir? Bir adamı görmeye gittin. Bu bir DOKTOR. Herkes gibi o da seni ve pastanı umursamıyor. Orada kendisi için yeni bir şey görmedi. Her gün yırtık turtalar görüyor ve seni neyle deldikleri umrunda değil. Görevi sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu belirlemek ve sorundan kurtulmanıza yardımcı olmaktır.
Sizin için bu kadar önemliyse, yalnızca kadınları kabul eden çok sayıda ücretli klinik var.
Ama yine de erkek doktora gittin ve şimdi tecavüze uğramış gibi ağlıyorsun...
Değerler nelerdir? Bir adamı görmeye gittin. Bu bir DOKTOR. Herkes gibi o da seni ve pastanı umursamıyor. Orada kendisi için yeni bir şey görmedi. Her gün yırtık turtalar görüyor ve seni neyle deldikleri umrunda değil. Görevi sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu belirlemek ve sorundan kurtulmanıza yardımcı olmaktır.
Sizin için bu kadar önemliyse, yalnızca kadınları kabul eden çok sayıda ücretli klinik var.
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
Bilmiyorum orada bir adamın olması hoşuma gitmiyorDiana: ↑30 Sep 2022, 18:35 Sizi kim trollüyor?
-
- heyecanlanıyorum
Orada, nerede?
Gerçi cevap kendini gösteriyor...
Gerçi cevap kendini gösteriyor...
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
bacaklar arasında, kadın cinsel organlarında
-
- heyecanlanıyorum
Hmm, ne olduğunu bile bilmiyorum bir şey söylemek için...
Soru çok olgun, androfobiniz var mı?
Ya da çocuklukta yaşanan psikolojik bir travma olabilir mi?

Hmm, ne olduğunu bile bilmiyorum bir şey söylemek için...
Soru çok olgun, androfobiniz var mı?
Ya da çocuklukta yaşanan psikolojik bir travma olabilir mi?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
Bir kadının “deliğim acıdı” yazmasını tuhaf bulan tek kişi ben miyim? Bir kızın bunu nasıl söyleyebileceğini hayal edemiyorum. Bu nedir: Vücudunuza karşı nefret mi? Asla "sopam şişti" demem. Hala kendime saygı duyuyorum... Ve kızlar kendilerini ve bedenlerini gerçekten seviyorlar. Cinsel organlarınıza "delik" demek... işte bu kadar. Belirsiz şüpheler yüzünden eziyet çekiyorum. Ya bir psikiyatriste ihtiyaçları var ya da o hâlâ bir kız değil. Veya üçüncü bir şey, çok tuhaf bir üçüncü.

-
- Nirvana’dayım
Ya da belki orada doğanın bir gizemi vardır?!! A?!! :soru:
-
- heyecanlanıyorum
Tavsiye, kendinize bir jinekolog bulun. Bir taşla iki kuş vuracaksınız. Seni “sevgiden dolayı” muayene edecek)
Tavsiye, kendinize bir jinekolog bulun. Bir taşla iki kuş vuracaksınız. Seni “sevgiden dolayı” muayene edecek)
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
hiçbir tuhaflık yok, sadece toplum aşağılayıcı bir yapıya sahip ve zaten normal insanlara anormal gözüyle bakıyorGudgeon: ↑30 Sep 2022, 19:13 Bir kadının "delik acıyor" yazmasını tuhaf bulan tek kişi ben miyim? Bir kızın bunu nasıl söyleyebileceğini hayal edemiyorum. Bu nedir: Vücudunuza karşı nefret mi? Asla "sopam şişti" demem. Hala kendime saygı duyuyorum... Ve kızlar kendilerini ve bedenlerini gerçekten seviyorlar. Cinsel organlarınıza "delik" demek... işte bu kadar. Belirsiz şüpheler yüzünden eziyet çekiyorum. Ya bir psikiyatriste ihtiyaçları var ya da o hâlâ bir kız değil. Veya üçüncü bir şey, çok tuhaf bir üçüncü.![]()
-
- heyecanlanıyorum
sveta1989, Bana tam olarak ne olmadığını söyle muayeneden memnun musun? Aksi takdirde burada tahminlerle yaşıyoruz.) Belki de seni aletleriyle becermiştir. Veya parmaklarınızla... ama bitirmediniz
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
muayeneden sonra ellerini yıkarken şehvetli bir bakışla yan tarafıma amıma baktı, ama aynı zamanda muayene yaptığını da biliyordum: elini içeri soktu ve baktı - Ben de hoşuma gitmedi, çünkü o bir erkekti, çünkü o bir erkekti ve şehvetli bakışları
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
Bir anekdot hatırladım:
- Sanık, kurbanı neden dövdü?
- Evet görüyorsunuz, ben bir jinekoloğum. Bana her gün: bak, orası acıyor - bak, orada kaşınan bir şey var doktor, RİA’yı bana yerleştir, doktor, RİA’yı çıkar... Peki, vardiyam bittikten sonra otobüs durağında duruyorum. Eve gidip dinlenmek istiyorum.. Ve bu fahişe gelip diyor ki:
- Sana amımı göstermemi ister misin?
Bu kesinlikle kurgu. Bir jinekolog günde onlarca kadın organı görüyor, uzun süre umursamıyor, orada şehvet yok, tam tersi.
Bir anekdot hatırladım:
- Evet görüyorsunuz, ben bir jinekoloğum. Bana her gün: bak, orası acıyor - bak, orada kaşınan bir şey var doktor, RİA’yı bana yerleştir, doktor, RİA’yı çıkar... Peki, vardiyam bittikten sonra otobüs durağında duruyorum. Eve gidip dinlenmek istiyorum.. Ve bu fahişe gelip diyor ki:
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
evet, şehvet meselesi bile değil ama onun benim ilk adamım olması, olay şu ki, ben bunu her zaman yazarım, bir şey yazmadan önce yazıları sonuna kadar okuyun.Gudgeon: ↑30 Sep 2022, 19:57Bu kesinlikle kurgu. Bir jinekolog günde onlarca kadın organı görüyor, uzun süre umursamıyor, orada şehvet yok, tam tersi.
Bir anekdot hatırladım:
- Evet görüyorsunuz, ben bir jinekoloğum. Bana her gün: bak, orası acıyor - bak, orada kaşınan bir şey var doktor, RİA’yı bana yerleştir, doktor, RİA’yı çıkar... Peki, vardiyam bittikten sonra otobüs durağında duruyorum. Eve gidip dinlenmek istiyorum.. Ve bu fahişe gelip şöyle diyor:
-
- Nirvana’dayım
Eğer o da gösterseydi!!!...

-
- heyecanlanıyorum
İşte bu. Hadi hepimiz buradan çıkalım
- These users thanked the author Diana for the post (total 3):
- Firavun faresi, Yerine, Gudgeon
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
onlar gibi diyelim ki bir gün yeryüzüne indi, Tanrı yeryüzünde iman olup olmadığını öğrenmek istedi ama bütün dünyada iman bulamadı.
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
Az önce ne okudum ben? Açıklama ekibi alabilir miyim?
- These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post (total 2):
- Yerine, Dem180378
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 14 Replies
- 957 Views
-
Last post by Sibiryak89