Erkek jinekoloğa gittikten sonra kendimi tecavüze uğramış ve aşağılanmış hissediyorum, yardım edin.....?

Psikoloji, aşk, ilişkiler
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 2 months
 Re: Erkek jinekoloğa gittikten sonra kendimi tecavüze uğramış ve aşağılanmış hissediyorum, yardım edin.....?

Unread post by sveta1989 »

captain63: 30 Sep 2022, 14:10 sveta1989, dilbilgisi çalış
Daha iyi böylece klitorisi yazım hataları gibi aramayı öğrendiler
Dem180378
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Erkek jinekoloğa gittikten sonra kendimi tecavüze uğramış ve aşağılanmış hissediyorum, yardım edin.....?

Unread post by Dem180378 »

Hiçbir kelime yok, burada yeniyim ama yorumları okuduktan sonra kimin burada olduğu ve ne yaptıkları belli değil. Sorunu olan bir kişi ve sonra x......., ben psikolog değilim ama eşinizden veya arkadaşınızdan nasıl duyduğunuzu anlatacağım. Bir jinekoloğa göründünüz mü? Peki sırada ne var? Koca birkaç gün sersemlik içinde olacak, karısı ne derse desin, arkadaşı ona güven verecek ve tavsiyelerle daha çok yardımcı olacaktır. Tecrübelerime dayanarak, eşim ve ben sallansak da bu tür anlarda gergin olduğumu söyleyeceğim.
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

Dim180378: 30 Sep 2022, 15:04 Hiçbir kelime yok, burada yeniyim ama yorumları okuduktan sonra kimin burada olduğu ve ne yaptığı belli değil. Sorunu olan bir kişi ve sonra x......., ben psikolog değilim ama eşinizden veya arkadaşınızdan nasıl duyduğunuzu anlatacağım. Bir jinekoloğa göründünüz mü? Peki sırada ne var? Koca birkaç gün sersemlik içinde olacak, karısı ne derse desin, arkadaşı ona güven verecek ve tavsiyelerle daha çok yardımcı olacaktır. Tecrübelerime dayanarak, eşim ve ben sallansak da bu tür anlarda gergin olduğumu söyleyebilirim.
En azından desteğiniz için teşekkür ederim. tek kişiden haber almak daha kolaydır, o doktor olmasına rağmen her zaman erkektir

4 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Dim180378: 30 Sep 2022, 15:04 Hiçbir kelime yok, burada yeniyim ama yorumları okuduktan sonra kimin burada olduğu ve ne yaptığı belli değil. Sorunu olan bir kişi ve sonra x......., ben psikolog değilim ama eşinizden veya arkadaşınızdan nasıl duyduğunuzu anlatacağım. Bir jinekoloğa göründünüz mü? Peki sırada ne var? Koca birkaç gün sersemlik içinde olacak, karısı ne derse desin, arkadaşı ona güven verecek ve tavsiyelerle daha çok yardımcı olacaktır. Tecrübelerime dayanarak, eşimle birlikte sallanmamıza rağmen böyle anlarda gergin olduğumu söyleyebilirim.
Ben de bu sorunu psikolojik olarak yaşadım. forum ve herkes orada psikiyatri hakkında çok saçma şeyler yazdı ve her türlü saçmalık
Yerine
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 117
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Yerine »

sveta1989 ve herkesin senin yanında olmasını bekliyordun Şeytanlarla seks hakkındaki masallarından sonra sevindin mi?
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

Loco: 30 Sep 2022, 15:46 sveta1989 ve bunun olmasını bekliyordunuz Şeytanlarla seks hakkındaki masallarından sonra herkes senin adına sevindi mi?
Eğer ateistsen bu herkesin ateist olması gerektiği anlamına gelmez
Dem180378
İlgi gösteriliyor

Herhangi bir koca, bir jinekolog veya ultrason uzmanını ziyaret ettikten sonra karısına karşı şüpheler (kıskançlık) duyacaktır. Yani dokunarak ihanet şüphesinden kaçınmak için kocanızın gereksiz endişe ve duygulara kapılmasına gerek yok, ancak onunla (kocanızla) doğrudan ihaneti yaşamadığınızı konuşmak daha iyidir, sizin için kolaylaşacaktır, anlayacaktır. Kapatmayın. Zaman geçmeyecek.
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

Dim180378: 30 Sep 2022, 15:51 Her koca, bir jinekoloğa veya ultrason uzmanına gittikten sonra karısına karşı şüphe (kıskançlık) duyacaktır. Yani dokunarak ihanet şüphesinden kaçınmak için kocanızın gereksiz endişe ve duygulara kapılmasına gerek yok, ancak onunla (kocanızla) doğrudan ihaneti yaşamadığınızı konuşmak daha iyidir, sizin için kolaylaşacaktır, anlayacaktır. Kapatmayın. Zaman geçmeyecek.
Kocam yok ve bu erkek jinekolog benimle tanışan ilk erkeklerden biriydi ilk kez Dokundum, baktım, okudum benim konumum, bana konuyu okumadın gibi geldi
Dem180378
İlgi gösteriliyor

Peki, düşününce, birden fazla kez dokunacak erkek jinekologlar (ihtiyaç ve koşullar nedeniyle) olacak, eğer bunda kendi faydanızı (sağlığınızı) buluyorsanız, doktor bunun için var. Bir erkeğin ardından kötü duygular, VR’yi ziyaret etmekten daha fazla kaçınmaya çalışın. Giek. Size en iyi dileklerimle!
Shumsky
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Shumsky »

adamın dokunmadığı, bakmadığı sveta1989... 33 yaşında bir bakire mi? XD wankers’ın koşum takımını sikti
These users thanked the author Shumsky for the post:
Yerine
Dem180378
İlgi gösteriliyor

Kendimden vazgeçtim, istedim, demek ki beklenen duyguları yaşayamadım
. Düzeltmenin bir anlamı yok, duygularından intikam al, kendini sev!
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

shumsky: 30 Sep 2022, 16:07 sveta1989, adamın dokunmadığı, bakmadığı... 33 yaşında bir bakire mi? XD berbat herifler yanıyor
bir erkek jinekologla randevumda olduğumdan beri artık bakire değilim

2 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Dim180378: Pes ettim, istedim, demek ki yetişemedim beklenen duygulara
. Düzeltmenin bir anlamı yok, duygularından intikam al, kendini sev!
Yürüdüm çünkü amımdaki acı duvara tırmanmamı sağladı ve yapamadım Kadın jinekoloğu beklemeyin, onun için sıra daha uzun olduğu için erkek gibi oldu, sırf bu yüzden
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by çapkın »

sveta1989: 29 Sep 2022, 20:31 deliğim o kadar acıdı ki bir erkek jinekoloğa gitmeye karar verdim
Bana "deliğinin" bir fotoğrafını göster, tercihen öyle olmalı açık ol - bir bakacağım ve jinekoloğun sana tecavüz edip etmediğini söyleyeceğim! Kızlık zarı korundu mu? (Varsa bu SARCASM’dir!)
Gerçekten Sveta, takma adına bakılırsa zaten 30’un epey üzerindesin, daha kesin olmak gerekirse 33 yaşındasın. yaşlı ve sen - zaten bir jinekologla randevusu olan herkes var. Kadın jinekolog da olsa sizin “deliğinize” baktı, dokundu, açtı, smear aldı, elleriyle dokundu. Ne yani sana tecavüz ettiğini söylemeyecek misin? *x) Neden? Her şey çok tuhaf. :dumayu: Görünüşe göre yalnızca erkek jinekologlar kadınların vajinalarını incelerken “tecavüz ediyor”. Ve sanırım uzun zamandır bakire değilsin ve bir erkek jinekologun tecavüzüne uğradığını hissetmek "DURUSION" (varsa öyle bir deyim var!)
These users thanked the author çapkın for the post:
Diana
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

Debauchee: 30 Sep 2022, 17:39
sveta1989: 29 Sep 2022, 20:31 deliğim o kadar hastalandı ki erkek jinekoloğa gitmeye karar verdim
"deliğinin" bir fotoğrafını göster, tercihen açık olmalı - ben bakıp jinekoloğun sana tecavüz edip etmediğini söyleyeceğim! Kızlık zarı korundu mu? (Varsa bu SARCASM’dir!)
Gerçekten Sveta, takma adına bakılırsa zaten 30’un epey üzerindesin, daha kesin olmak gerekirse 33 yaşındasın. yaşlı ve sen - zaten bir jinekologla randevusu olan herkes var. Kadın jinekolog da olsa sizin “deliğinize” baktı, dokundu, açtı, smear aldı, elleriyle dokundu. Ne yani sana tecavüz ettiğini söylemeyecek misin? *x) Neden? Her şey çok tuhaf. :dumayu: Görünüşe göre yalnızca erkek jinekologlar kadınların vajinalarını incelerken “tecavüz ediyor”. Ve sanırım uzun zamandır bakire değilsin ve bir erkek jinekolog tarafından tecavüze uğradığını hissetmek "SAÇMALIK HARCI" (varsa öyle bir tabir var!)
Kızlık zarım yok, yapay penisle kendim yırttım ve uzun zaman önce kızlık zarıyla ilgili değil, erkek jinekologdan önce kadın jinekoloğa gittim ve ben de ahlaki açıdan mutsuzdum, ama kadını ziyaret etmek beni küçük düşürmedi çünkü o bir kadın ve ben aynı cinsiyettendik, ama bacaklarını bir erkeğin önünde açmak ve onun her şeye dokunmasına izin vermek başka bir mesele daha önce bir erkekle aşk seksi yapmadım ve bunun kızlık zarıyla ilgili olmadığını, ahlaki ve manevi anlamda olduğunu söylüyorum

4 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Debaucher : 30 Sep 2022, 17:39
bu yüzden deliğim ağrımaya başladı ve bir erkek jinekoloğa gitmeye karar verdim
Bana “deliğinizin” bir fotoğrafını gösterin, tercihen açık olmalı - bakıp tecavüze uğradığımı söyleyeceğim Jinekolog musunuz, değil misiniz? Kızlık zarı korundu mu? (Varsa bu SARCASM’dir!)
Gerçekten Sveta, takma adına bakılırsa zaten 30’un epey üzerindesin, daha kesin olmak gerekirse 33 yaşındasın. yaşlı ve sen - zaten bir jinekologla randevusu olan herkes var. Kadın jinekolog da olsa sizin “deliğinize” baktı, dokundu, açtı, smear aldı, elleriyle dokundu. Ne yani sana tecavüz ettiğini söylemeyecek misin? *x) Neden? Her şey çok tuhaf. :dumayu: Görünüşe göre yalnızca erkek jinekologlar kadınların vajinalarını incelerken “tecavüz ediyor”. Ve sanırım uzun zamandır bakire değilsin ve bir erkek jinekolog tarafından tecavüze uğradığını hissetmek "SAÇMALIK HARCI" (varsa öyle bir tabir var!)
Bakire olduğunuzda, bir resepsiyonda penisinize kimin bakacağı, kadının mı yoksa erkeğin mi bakacağı sizin için bir fark yaratır mıydı?

Gönderildi 1 dakika 1 saniye sonra:
virgin - yani birden fazla kadın cinsel organını görmedim
çapkın
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by çapkın »

sveta1989: 30 Sep 2022, 17:59 Bakireyken resepsiyonda bir kadının ya da bir erkeğin penisinize bakması sizin için bir fark yaratır mıydı?
hiçbir fark yaratmaz çünkü ürolog - kadın ya da erkek, her şeyden önce bir DOKTORdur - sapmalar ve hastalıklar konusunda uzmandır. Sağlıklı olmam için hastalıkları tespit edip tedaviyi sadece o belirleyebilir.
Eğer bir kadın ürologla tanışsaydım çok mutlu olurdum, çünkü bir kadın ürologun bana daha sorumlu davranacağına inanıyorum. düşünmek. Ve erkek ürologlardan daha azı var!
Diana
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 54

Unread post by Diana »

Daha fazla saçmalık okumadım🙊 Ve bazıları için bir erkeğin de bebek doğurduğunu hayal edin)
These users thanked the author Diana for the post (total 2):
Nikk, Fargal94
çapkın
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by çapkın »

Diana: 30 Sep 2022, 18:07 Daha fazla saçmalık okumadım ama bazıları için bir erkeğin de bebeği doğurduğunu hayal edin)
Katılıyorum. Size katılıyorum.
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

Diana: 30 Sep 2022, 18:07 Daha fazla saçmalık okumadım🙊 Ve bazıları için bebeği de bir erkeğin doğurduğunu hayal edin)
peki, eğer bir kişinin ruhunun arkasında Tanrı yoksa o kişi yoktur
These users thanked the author sveta1989 for the post:
Amanda
Diana
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Diana »

Ama aslında, pratikte görüldüğü gibi, erkek jinekologlar en havalı doktorlardır.
Ve ellerini bir kadının amına soktuğu için değil😂
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Diana: 30 Sep 2022, 18:07 Bazıları için bir erkeğin bebeği bile doğurduğunu hayal edin)
Ne kadar haklısın! Doğum tecavüzden çok daha kötü!!! :kasap:
çapkın
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by çapkın »

Diana: 30 Sep 2022, 18:13 Fakat aslında pratikte görüldüğü gibi erkek jinekologlar en havalı doktorlardır.
Kendi örneğinizden bunu biliyor musunuz? :-)
Her zaman erkek ürologlarla karşılaştım ama kadınlarla hiç karşılaşmadım.
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

Diana: 30 Sep 2022, 18:07 Daha fazla saçmalık okumadım🙊 Ve bazıları için bebeği de bir erkeğin doğurduğunu hayal edin)
doğum yapanlar bakire değiller, aşk için sikiliyorlar ve dokunuluyorlar, erkeklerin jinekoloni kliniklerine gidebilirler ve bir erkek de doğum yapabilir, ancak Seks yapmadım, sevişmedim ve nasıl öpüleceğini bile bilmiyorum, bir fark var mı?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

sveta1989: 30 Sep 2022, 18:21
Daha fazla saçmalık okumadım🙊 Ve bazıları için bir adamın da aynı şeyi yaptığını hayal edin. bebeğim)
peki, doğum yapanlar bakire değiller, aşk için sikiliyorlar ve dokunuluyorlar, erkekler jinekoloni kliniklerine gidebilirler ve bir erkek de doğum yapabilir doğdum ama seks yapmadım, sevişmedim ve nasıl öpüleceğini bile bilmiyorum, bir fark var mı?
Ne fark eder ki öpüşmeyi bilsen de bilmesen de! Yine de öğreneceksiniz! :cat1:
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

Herkesin beni konu hakkında trollediği veya genel olarak insanların o kadar aptal oldukları ve sağlıklı ahlaki insani değerleri bile anlamadıkları izlenimine kapılıyorum
Amanda
Diana
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Diana »

Seni kim trollüyor?
Değerler nelerdir? Bir adamı görmeye gittin. Bu bir DOKTOR. Herkes gibi o da seni ve pastanı umursamıyor. Orada kendisi için yeni bir şey görmedi. Her gün yırtık turtalar görüyor ve seni neyle deldikleri umrunda değil. Görevi sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu belirlemek ve sorundan kurtulmanıza yardımcı olmaktır.
Sizin için bu kadar önemliyse, yalnızca kadınları kabul eden çok sayıda ücretli klinik var.
Ama yine de erkek doktora gittin ve şimdi tecavüze uğramış gibi ağlıyorsun...
çapkın, Yerine
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

Diana: 30 Sep 2022, 18:35 Sizi kim trollüyor?
Değerler nelerdir? Bir adamı görmeye gittin. Bu bir DOKTOR. Herkes gibi o da seni ve pastanı umursamıyor. Orada kendisi için yeni bir şey görmedi. Her gün yırtık turtalar görüyor ve seni neyle deldikleri umrunda değil. Görevi sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu belirlemek ve sorundan kurtulmanıza yardımcı olmaktır.
Sizin için bu kadar önemliyse, yalnızca kadınları kabul eden çok sayıda ücretli klinik var.
Ama yine de erkek doktora gittin ve şimdi tecavüze uğramış gibi ağlıyorsun...
Bilmiyorum orada bir adamın olması hoşuma gitmiyor
Dem180378
Diana
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Diana »

Orada, nerede?

Gerçi cevap kendini gösteriyor...😂
çapkın, Yerine
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

Diana: 30 Sep 2022, 18:42 Orada, nerede?

Gerçi cevap kendini gösteriyor...😂
bacaklar arasında, kadın cinsel organlarında
Dem180378
Diana
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Diana »

*x) *x) *x)

Hmm, ne olduğunu bile bilmiyorum bir şey söylemek için...

Soru çok olgun, androfobiniz var mı?
Ya da çocuklukta yaşanan psikolojik bir travma olabilir mi?
These users thanked the author Diana for the post:
Yerine
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

Bir kadının “deliğim acıdı” yazmasını tuhaf bulan tek kişi ben miyim? Bir kızın bunu nasıl söyleyebileceğini hayal edemiyorum. Bu nedir: Vücudunuza karşı nefret mi? Asla "sopam şişti" demem. Hala kendime saygı duyuyorum... Ve kızlar kendilerini ve bedenlerini gerçekten seviyorlar. Cinsel organlarınıza "delik" demek... işte bu kadar. Belirsiz şüpheler yüzünden eziyet çekiyorum. Ya bir psikiyatriste ihtiyaçları var ya da o hâlâ bir kız değil. Veya üçüncü bir şey, çok tuhaf bir üçüncü. *x)
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
Yerine, Dem180378
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Ya da belki orada doğanın bir gizemi vardır?!! A?!! :soru:
Diana
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Diana »

sveta1989: 30 Sep 2022, 18:00 ancak daha önce bir erkekle aşk seksi yapmadıysanız bacaklarınızı bir erkeğin önünde açmak ve her şeye dokunmasına izin vermek başka bir konudur

Tavsiye, kendinize bir jinekolog bulun. Bir taşla iki kuş vuracaksınız. Seni “sevgiden dolayı” muayene edecek)
Yerine, Dem180378
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

Gudgeon: 30 Sep 2022, 19:13 Bir kadının "delik acıyor" yazmasını tuhaf bulan tek kişi ben miyim? Bir kızın bunu nasıl söyleyebileceğini hayal edemiyorum. Bu nedir: Vücudunuza karşı nefret mi? Asla "sopam şişti" demem. Hala kendime saygı duyuyorum... Ve kızlar kendilerini ve bedenlerini gerçekten seviyorlar. Cinsel organlarınıza "delik" demek... işte bu kadar. Belirsiz şüpheler yüzünden eziyet çekiyorum. Ya bir psikiyatriste ihtiyaçları var ya da o hâlâ bir kız değil. Veya üçüncü bir şey, çok tuhaf bir üçüncü. *x)
hiçbir tuhaflık yok, sadece toplum aşağılayıcı bir yapıya sahip ve zaten normal insanlara anormal gözüyle bakıyor
Dem180378
Diana
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Diana »

sveta1989, Bana tam olarak ne olmadığını söyle muayeneden memnun musun? Aksi takdirde burada tahminlerle yaşıyoruz.) Belki de seni aletleriyle becermiştir. Veya parmaklarınızla... ama bitirmediniz
These users thanked the author Diana for the post:
Yerine
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

Diana: 30 Sep 2022, 19:34 sveta1989, Bana özellikle ne olduğunu anlat Sınavdan memnun olmayan siz misiniz? Aksi takdirde burada tahminlerle yaşıyoruz.) Belki de seni aletleriyle becermiştir. Veya parmaklarıyla...ama bitirmedi
muayeneden sonra ellerini yıkarken şehvetli bir bakışla yan tarafıma amıma baktı, ama aynı zamanda muayene yaptığını da biliyordum: elini içeri soktu ve baktı - Ben de hoşuma gitmedi, çünkü o bir erkekti, çünkü o bir erkekti ve şehvetli bakışları
Dem180378
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

sveta1989: 30 Sep 2022, 19:39 şehvetli bir bakışla amıma baktı
Bu kesinlikle kurgu. Bir jinekolog günde onlarca kadın organı görüyor, uzun süre umursamıyor, orada şehvet yok, tam tersi.
Bir anekdot hatırladım:
- Sanık, kurbanı neden dövdü?
- Evet görüyorsunuz, ben bir jinekoloğum. Bana her gün: bak, orası acıyor - bak, orada kaşınan bir şey var doktor, RİA’yı bana yerleştir, doktor, RİA’yı çıkar... Peki, vardiyam bittikten sonra otobüs durağında duruyorum. Eve gidip dinlenmek istiyorum.. Ve bu fahişe gelip diyor ki:
- Sana amımı göstermemi ister misin?
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
Diana, Yerine
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

Gudgeon: 30 Sep 2022, 19:57
sveta1989: 30 Sep 2022, 19:39 şehvetli bir bakışla amıma yan yan baktı
Bu kesinlikle kurgu. Bir jinekolog günde onlarca kadın organı görüyor, uzun süre umursamıyor, orada şehvet yok, tam tersi.
Bir anekdot hatırladım:
- Sanık, kurbanı neden dövdü?
- Evet görüyorsunuz, ben bir jinekoloğum. Bana her gün: bak, orası acıyor - bak, orada kaşınan bir şey var doktor, RİA’yı bana yerleştir, doktor, RİA’yı çıkar... Peki, vardiyam bittikten sonra otobüs durağında duruyorum. Eve gidip dinlenmek istiyorum.. Ve bu fahişe gelip şöyle diyor:
- Sana amımı göstermemi ister misin?
evet, şehvet meselesi bile değil ama onun benim ilk adamım olması, olay şu ki, ben bunu her zaman yazarım, bir şey yazmadan önce yazıları sonuna kadar okuyun.
Dem180378
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Eğer o da gösterseydi!!!... :ireful1:
Diana
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Diana »

İşte bu. Hadi hepimiz buradan çıkalım😂
These users thanked the author Diana for the post (total 3):
Firavun faresi, Yerine, Gudgeon
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

Diana: 30 Sep 2022, 20:53 Ah, işte bu. Haydi hepimiz buradan çıkalım😂
onlar gibi diyelim ki bir gün yeryüzüne indi, Tanrı yeryüzünde iman olup olmadığını öğrenmek istedi ama bütün dünyada iman bulamadı.
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 503

Unread post by Tekrar Geri Dön »

Az önce ne okudum ben? Açıklama ekibi alabilir miyim?
These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post (total 2):
Yerine, Dem180378
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Psikoloji”