Oğlumun isteği üzerine vajinamı gösterdim

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Lençik
Potansiyel seks nesnesi
 Oğlumun isteği üzerine vajinamı gösterdim

Unread post by Lençik »

Merhaba, 42 yaşındayım, oğlumla birlikte yaşıyoruz, o da 15 yaşında. Eşimden bir yıl önce boşandım. Son zamanlarda çocuğumla seks yapmaya yol açan aşağıdaki durum meydana geldi. Bir kurumsal partiden geldim, biraz mangal altında soyundum ve duşa gittim. Bitirdiğimde tek bir havlu bile kalmadığını fark ettim ve oğlumdan getirmesini istedim. Getirdiğinde, bakmadan ve ayrılmadan hızlıca teslim etmek yerine, orada asılı kalmış, bana bakıyormuş gibi görünüyordu. Penisinin nasıl ayağa kalktığını, şortunun arasından dışarı çıktığını fark ettim. Ne yaptığını sordum. Özür diledi, havluyu verdi ve gitti. Onun gafına bakınca biraz heyecanlandım ve pantolonunun içinde ne olduğunu bilmek istedim. Yanına gittim ve beni çıplak gördüğü için ona kıyafetsiz bakmak istediğimi ve soyunmasını söylediğimi söyledim. Böyle bir istekten biraz kurtulduktan sonra tekrar özür dilemeye başladı. Onu durdurdum ve bana daha yakından bakmasına aldırış etmediğimi, ancak isteğimden sonra dedim. Soyundu ve karşımda durdu. Bacaklarının arasında güzel, temiz traşlı bir penis asılıydı. Ona kalkmak için neye ihtiyacı olduğunu sordum. Bacaklarımın arasını göstermemin yeterli olduğunu söyledi. Oturmasını söyledim, bornozumu çözdüm ve daha iyi görebilmek için ayağımı kanepenin yanına koydum. Penisi anında etkileyici bir boyuta ulaştı ve damarları dışarı çıktı. Eğer isterse amcığa dokunabileceğini söyledim. Parmaklarını dudakların üzerinde gezdirdi ve klitorise masaj yapmaya başladı. Bundan keyif almaya başladım, sonra dilini kullandı ve titreyen bir sesle ona durmamasını istemeye başladım. Bir dakika sonra artık kendimi kontrol edemedim, aletinin önünde eğildim, yağlamak için biraz emdim ve aletinin üzerine oturup başımı kasıklarıma yasladım. Ben durmadığım sürece her şeyi yapmaya hazır olduğu yüzünden belliydi. Başını labiaya koyarak iradesini biraz alay ettikten sonra yavaşça penisinin üzerine oturdum. Sanki vajinam için yaratılmış gibi içime girdi. Pelvisimi hareket ettirmeye başladım. Ancak birkaç saniye sonra bebeğim gerildi ve amımı [/url]spermiyle dolu. İçeriye boşalmanın tavsiye edilmediğini, özellikle de geldiği yerden çıktığı için bunun genellikle tabu olduğunu anlatmaya başladım. Şu anda yaptığımız hiç doğru değil, o da içeri aldırdı. Konuştuktan sonra beğenip beğenmediğini sordum. Muhteşem olduğunu söyledi. O sırada hâlâ penisinin üzerinde oturuyordum ama düşmüştü. Ancak bir dakika sonra tekrar ayağa kalktığını hissettim. Oğlum bana baktı ve ona bir şans daha vermemi istedi. Kabul ettim. Bu sefer neredeyse onunla aynı anda bitirdim ve hapı yiyebileceğim konusunda bana güvence vererek tekrar içime dalmasına izin verdim. Daha sonra biraz uzandık, konuştuk ve bunu ara sıra yaparsak sorun olmayacağına karar verdik ama asıl önemli olan bunun bir alışkanlık haline gelmemesiydi.
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Oğluma kendi isteği üzerine vajinamı gösterdim

Unread post by Timuryai »

Ne olmuş yani kızım ve ben hep çıplakız
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704

Unread post by İsveç125 »

Timuryai: 26 Aug 2022, 03:53 Ne olmuş yani, kızım ve ben her zaman çıplakız
birbirimize mi bakıyoruz?

1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Lench: 26 Aug 2022, 03:51 Merhaba, 42 yaşındayım, oğlumla yaşıyorum, o 15 yaşında. Ben kocamdan bir yıl önce boşandım. Son zamanlarda çocuğumla seks yapmaya yol açan aşağıdaki durum meydana geldi. Bir kurumsal partiden geldim, biraz mangal altında soyundum ve duşa gittim. Bitirdiğimde tek bir havlu bile kalmadığını fark ettim ve oğlumdan getirmesini istedim. Getirdiğinde, bakmadan ve ayrılmadan hızlıca teslim etmek yerine, orada asılı kalmış, bana bakıyormuş gibi görünüyordu. Penisinin nasıl ayağa kalktığını, şortunun arasından dışarı çıktığını fark ettim. Ne yaptığını sordum. Özür diledi, havluyu verdi ve gitti. Onun gafına bakınca biraz heyecanlandım ve pantolonunun içinde ne olduğunu bilmek istedim. Yanına gittim ve beni çıplak gördüğü için ona kıyafetsiz bakmak istediğimi ve soyunmasını söylediğimi söyledim. Böyle bir istekten biraz kurtulduktan sonra tekrar özür dilemeye başladı. Onu durdurdum ve bana daha yakından bakmasına aldırış etmediğimi, ancak isteğimden sonra dedim. Soyundu ve karşımda durdu. Bacaklarının arasında güzel, temiz traşlı bir penis asılıydı. Ona kalkmak için neye ihtiyacı olduğunu sordum. Bacaklarımın arasını göstermemin yeterli olduğunu söyledi. Oturmasını söyledim, bornozumu çözdüm ve daha iyi görebilmek için ayağımı kanepenin yanına koydum. Penisi anında etkileyici bir boyuta ulaştı ve damarları dışarı çıktı. Eğer isterse amcığa dokunabileceğini söyledim. Parmaklarını dudakların üzerinde gezdirdi ve klitorise masaj yapmaya başladı. Bundan keyif almaya başladım, sonra dilini kullandı ve titreyen bir sesle ona durmamasını istemeye başladım. Bir dakika sonra artık kendimi kontrol edemedim, aletinin önünde eğildim, yağlamak için biraz emdim ve aletinin üzerine oturup başımı kasıklarıma yasladım. Ben durmadığım sürece her şeyi yapmaya hazır olduğu yüzünden belliydi. Başını labiaya koyarak iradesini biraz alay ettikten sonra yavaşça penisinin üzerine oturdum. Sanki vajinam için yaratılmış gibi içime girdi. Pelvisimi hareket ettirmeye başladım. Ancak birkaç saniye sonra bebeğim gerildi ve amımı [/url]spermiyle dolu. İçeriye boşalmanın tavsiye edilmediğini, özellikle de geldiği yerden çıktığı için bunun genellikle tabu olduğunu anlatmaya başladım. Şu anda yaptığımız hiç doğru değil, o da içeri aldırdı. Konuştuktan sonra beğenip beğenmediğini sordum. Muhteşem olduğunu söyledi. O sırada hâlâ penisinin üzerinde oturuyordum ama düşmüştü. Ancak bir dakika sonra tekrar ayağa kalktığını hissettim. Oğlum bana baktı ve ona bir şans daha vermemi istedi. Kabul ettim. Bu sefer neredeyse onunla aynı anda bitirdim ve hapı yiyebileceğim konusunda bana güvence vererek tekrar içime dalmasına izin verdim. Daha sonra biraz uzandık, konuştuk ve bunu bazen yapsak sorun olmayacağına karar verdik, ama asıl önemli olan bunun bir alışkanlık haline gelmemesiydi
Birbirimizi iyi hissettirdik
These users thanked the author İsveç125 for the post (total 6):
Onizm, Vik.ruba80, Mishanya090, Danah, Pol66, Duster1979
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Topçik »

Timuryai: 26 Aug 2022, 03:53 kızım ve ben her zaman çıplakız
Seni hiç emdi mi?
These users thanked the author Topçik for the post:
Sonya69bi
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Topchik: 26 Aug 2022, 04:54
Timuryai: 26 Aug 2022, 03:53 kızım ve ben her zaman çıplakız
Seni en az bir kez emdi mi?
Neden hemen berbatsın(((
These users thanked the author İsveç125 for the post:
kaptan63
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Lenchik: 26 Aug 2022, 03:51 Merhaba, 42 yaşındayım, oğlumla birlikte yaşıyoruz, o da 15 yaşında. Kocamdan bir yıl önce boşandım. Son zamanlarda çocuğumla seks yapmaya yol açan aşağıdaki durum meydana geldi. Bir kurumsal partiden geldim, biraz mangal altında soyundum ve duşa gittim. Bitirdiğimde tek bir havlu bile kalmadığını fark ettim ve oğlumdan getirmesini istedim. Getirdiğinde, bakmadan ve ayrılmadan hızlıca teslim etmek yerine, orada asılı kalmış, bana bakıyormuş gibi görünüyordu. Penisinin nasıl ayağa kalktığını, şortunun arasından dışarı çıktığını fark ettim. Ne yaptığını sordum. Özür diledi, havluyu verdi ve gitti. Onun gafına bakınca biraz heyecanlandım ve pantolonunun içinde ne olduğunu bilmek istedim. Yanına gittim ve beni çıplak gördüğü için ona kıyafetsiz bakmak istediğimi ve soyunmasını söylediğimi söyledim. Böyle bir istekten biraz kurtulduktan sonra tekrar özür dilemeye başladı. Onu durdurdum ve bana daha yakından bakmasına aldırış etmediğimi, ancak isteğimden sonra dedim. Soyundu ve karşımda durdu. Bacaklarının arasında güzel, temiz traşlı bir penis asılıydı. Ona kalkmak için neye ihtiyacı olduğunu sordum. Bacaklarımın arasını göstermemin yeterli olduğunu söyledi. Oturmasını söyledim, bornozumu çözdüm ve daha iyi görebilmek için ayağımı kanepenin yanına koydum. Penisi anında etkileyici bir boyuta ulaştı ve damarları dışarı çıktı. Eğer isterse amcığa dokunabileceğini söyledim. Parmaklarını dudakların üzerinde gezdirdi ve klitorise masaj yapmaya başladı. Bundan keyif almaya başladım, sonra dilini kullandı ve titreyen bir sesle ona durmamasını istemeye başladım. Bir dakika sonra artık kendimi kontrol edemedim, aletinin önünde eğildim, yağlamak için biraz emdim ve aletinin üzerine oturup başımı kasıklarıma yasladım. Ben durmadığım sürece her şeyi yapmaya hazır olduğu yüzünden belliydi. Başını labiaya koyarak iradesini biraz alay ettikten sonra yavaşça penisinin üzerine oturdum. Sanki vajinam için yaratılmış gibi içime girdi. Pelvisimi hareket ettirmeye başladım. Ancak birkaç saniye sonra bebeğim gerildi ve amımı [/url]spermiyle dolu. İçeriye boşalmanın tavsiye edilmediğini, özellikle de geldiği yerden çıktığı için bunun genellikle tabu olduğunu anlatmaya başladım. Şu anda yaptığımız hiç doğru değil, o da içeri aldırdı. Konuştuktan sonra beğenip beğenmediğini sordum. Muhteşem olduğunu söyledi. O sırada hâlâ penisinin üzerinde oturuyordum ama düşmüştü. Ancak bir dakika sonra tekrar ayağa kalktığını hissettim. Oğlum bana baktı ve ona bir şans daha vermemi istedi. Kabul ettim. Bu sefer neredeyse onunla aynı anda bitirdim ve hapı yiyebileceğim konusunda bana güvence vererek tekrar içime dalmasına izin verdim. Daha sonra biraz uzandık, konuştuk ve bunu ara sıra yaparsak sorun olmayacağına karar verdik, ama asıl önemli olan bunun bir alışkanlık haline gelmemesi
İlginç bir hikaye, devamı gelecek mi? 😄
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Endişeli
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Lenchik: 26 Aug 2022, 03:51 Merhaba, 42 yaşındayım, oğlumla birlikte yaşıyoruz, o da 15 yaşında. Kocamdan bir yıl önce boşandım. Son zamanlarda çocuğumla seks yapmaya yol açan aşağıdaki durum meydana geldi. Bir kurumsal partiden geldim, biraz mangal altında soyundum ve duşa gittim. Bitirdiğimde tek bir havlu bile kalmadığını fark ettim ve oğlumdan getirmesini istedim. Getirdiğinde, bakmadan ve ayrılmadan hızlıca teslim etmek yerine, orada asılı kalmış, bana bakıyormuş gibi görünüyordu. Penisinin nasıl ayağa kalktığını, şortunun arasından dışarı çıktığını fark ettim. Ne yaptığını sordum. Özür diledi, havluyu verdi ve gitti. Onun gafına bakınca biraz heyecanlandım ve pantolonunun içinde ne olduğunu bilmek istedim. Yanına gittim ve beni çıplak gördüğü için ona kıyafetsiz bakmak istediğimi ve soyunmasını söylediğimi söyledim. Böyle bir istekten biraz kurtulduktan sonra tekrar özür dilemeye başladı. Onu durdurdum ve bana daha yakından bakmasına aldırış etmediğimi, ancak isteğimden sonra dedim. Soyundu ve karşımda durdu. Bacaklarının arasında güzel, temiz traşlı bir penis asılıydı. Ona kalkmak için neye ihtiyacı olduğunu sordum. Bacaklarımın arasını göstermemin yeterli olduğunu söyledi. Oturmasını söyledim, bornozumu çözdüm ve daha iyi görebilmek için ayağımı kanepenin yanına koydum. Penisi anında etkileyici bir boyuta ulaştı ve damarları dışarı çıktı. Eğer isterse amcığa dokunabileceğini söyledim. Parmaklarını dudakların üzerinde gezdirdi ve klitorise masaj yapmaya başladı. Bundan keyif almaya başladım, sonra dilini kullandı ve titreyen bir sesle ona durmamasını istemeye başladım. Bir dakika sonra artık kendimi kontrol edemedim, aletinin önünde eğildim, yağlamak için biraz emdim ve aletinin üzerine oturup başımı kasıklarıma yasladım. Ben durmadığım sürece her şeyi yapmaya hazır olduğu yüzünden belliydi. Başını labiaya koyarak iradesini biraz alay ettikten sonra yavaşça penisinin üzerine oturdum. Sanki vajinam için yaratılmış gibi içime girdi. Pelvisimi hareket ettirmeye başladım. Ancak birkaç saniye sonra bebeğim gerildi ve amımı [/url]spermiyle dolu. İçeriye boşalmanın tavsiye edilmediğini, özellikle de geldiği yerden çıktığı için bunun genellikle tabu olduğunu anlatmaya başladım. Şu anda yaptığımız hiç doğru değil, o da içeri aldırdı. Konuştuktan sonra beğenip beğenmediğini sordum. Muhteşem olduğunu söyledi. O sırada hâlâ penisinin üzerinde oturuyordum ama düşmüştü. Ancak bir dakika sonra tekrar ayağa kalktığını hissettim. Oğlum bana baktı ve ona bir şans daha vermemi istedi. Kabul ettim. Bu sefer neredeyse onunla aynı anda bitirdim ve hapı yiyebileceğim konusunda bana güvence vererek tekrar içime dalmasına izin verdim. Daha sonra biraz uzandık, konuştuk ve bunu bazen yapsak sorun olmayacağına karar verdik, ama asıl önemli olan bunun bir alışkanlık haline gelmemesiydi
ikimiz de beğendik mi?

1 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Lenchik : 26 Aug 2022, 03:51 Merhaba, 42 yaşındayım, oğlumla birlikte yaşıyoruz, o da 15 yaşında. Kocamdan bir yıl önce boşandım. Son zamanlarda çocuğumla seks yapmaya yol açan aşağıdaki durum meydana geldi. Bir kurumsal partiden geldim, biraz mangal altında soyundum ve duşa gittim. Bitirdiğimde tek bir havlu bile kalmadığını fark ettim ve oğlumdan getirmesini istedim. Getirdiğinde, bakmadan ve ayrılmadan hızlıca teslim etmek yerine, orada asılı kalmış, bana bakıyormuş gibi görünüyordu. Penisinin nasıl ayağa kalktığını, şortunun arasından dışarı çıktığını fark ettim. Ne yaptığını sordum. Özür diledi, havluyu verdi ve gitti. Onun gafına bakınca biraz heyecanlandım ve pantolonunun içinde ne olduğunu bilmek istedim. Yanına gittim ve beni çıplak gördüğü için ona kıyafetsiz bakmak istediğimi ve soyunmasını söylediğimi söyledim. Böyle bir istekten biraz kurtulduktan sonra tekrar özür dilemeye başladı. Onu durdurdum ve bana daha yakından bakmasına aldırış etmediğimi, ancak isteğimden sonra dedim. Soyundu ve karşımda durdu. Bacaklarının arasında güzel, temiz traşlı bir penis asılıydı. Ona kalkmak için neye ihtiyacı olduğunu sordum. Bacaklarımın arasını göstermemin yeterli olduğunu söyledi. Oturmasını söyledim, bornozumu çözdüm ve daha iyi görebilmek için ayağımı kanepenin yanına koydum. Penisi anında etkileyici bir boyuta ulaştı ve damarları dışarı çıktı. Eğer isterse amcığa dokunabileceğini söyledim. Parmaklarını dudakların üzerinde gezdirdi ve klitorise masaj yapmaya başladı. Bundan keyif almaya başladım, sonra dilini kullandı ve titreyen bir sesle ona durmamasını istemeye başladım. Bir dakika sonra artık kendimi kontrol edemedim, aletinin önünde eğildim, yağlamak için biraz emdim ve aletinin üzerine oturup başımı kasıklarıma yasladım. Ben durmadığım sürece her şeyi yapmaya hazır olduğu yüzünden belliydi. Başını labiaya koyarak iradesini biraz alay ettikten sonra yavaşça penisinin üzerine oturdum. Sanki vajinam için yaratılmış gibi içime girdi. Pelvisimi hareket ettirmeye başladım. Ancak birkaç saniye sonra bebeğim gerildi ve amımı [/url]spermiyle dolu. İçeriye boşalmanın tavsiye edilmediğini, özellikle de geldiği yerden çıktığı için bunun genellikle tabu olduğunu anlatmaya başladım. Şu anda yaptığımız hiç doğru değil, o da içeri aldırdı. Konuştuktan sonra beğenip beğenmediğini sordum. Muhteşem olduğunu söyledi. O sırada hâlâ penisinin üzerinde oturuyordum ama düşmüştü. Ancak bir dakika sonra tekrar ayağa kalktığını hissettim. Oğlum bana baktı ve ona bir şans daha vermemi istedi. Kabul ettim. Bu sefer neredeyse onunla aynı anda bitirdim ve hapı yiyebileceğim konusunda bana güvence vererek tekrar içime dalmasına izin verdim. Daha sonra biraz uzandık, konuştuk ve bunu ara sıra yaparsak sorun olmayacağına karar verdik, ama asıl önemli olan bunun bir alışkanlık haline gelmemesi
İlginç bir hikaye, devamı gelecek mi? 😄
tabii ki olacak, nasıl olabilir onsuz yaşıyoruz)))
These users thanked the author İsveç125 for the post (total 3):
Onizm, Sibiryak89, Ted_2023
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065

Unread post by Ded »

Lenchik, Lenchik Oğlunuzla ve ilişkinizle hayatın tadını çıkarın sadece daha iyi olacaklar! Ensesti kabul ettiyseniz, bu çok heyecan verici olmasının yanı sıra aile içindeki ilişkileri de büyük ölçüde güçlendirir! Sen dünyadaki en iyi annesin, çünkü herkes bunu ön sevişme veya herhangi bir hazırlık olmadan hemen kabul etmeyecektir!
These users thanked the author Ded for the post (total 9):
İsveç125, Onizm, Mart, Tolkala, Julikos, Sonya69bi, Danah, Endişeli, Valeron4ik
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Ded: 26 Aug 2022, 07:51 Lenchik, Lenchik Hayatın tadını çıkar oğlum ve ilişkiniz daha da iyiye gidecek! Ensesti kabul ettiyseniz, bu çok heyecan verici olmasının yanı sıra aile içindeki ilişkileri de büyük ölçüde güçlendirir! Sen dünyanın en iyi annesisin, çünkü herkes bunu ön sevişme ve hazırlık olmadan hemen kabul etmeyecektir!
Sana katılıyorum
These users thanked the author İsveç125 for the post (total 3):
Ded, Gami, Mart
Babaska
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126

Unread post by Babaska »

Bunu neden yaptın?
These users thanked the author Babaska for the post (total 2):
kaptan63, alfabe97
Yardım77
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73

Unread post by Yardım77 »

Fena olmaz, birkaç parça daha 😂 😂😂
These users thanked the author Yardım77 for the post:
Vadim77
Maşa12
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101

Unread post by Maşa12 »

Benim yaptığım gibi bir spiral oluşturun ve devam edin. Hiçbir koca seni bu kadar sevmeyecek ve önemsemeyecek. İyi şanlar
Topçik
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Topçik »

svetik125: 26 Aug 2022, 04:59 Neden hemen berbat(((
Neden hemen? Daha başlangıçta berbat. Veya yanlışlıkla yanından geçiyoruz.
Veya aynen böyle Penisin ağza düştüğü ortaya çıktı.
Eh, kesinlikle hemen değil.
These users thanked the author Topçik for the post:
Mart
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473

Unread post by Timuryai »

Ne olmuş. Testere. Sorun ne?
These users thanked the author Timuryai for the post:
Mart
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Topchik: 27 Aug 2022, 03:59
svetik125: 26 Aug 2022, 04:59 Neden hemen emer(((
Neden hemen? Tam başlangıçta emersiniz. Veya yanlışlıkla yanından geçerken.
Ya da öyle oldu ki penis ağzına geldi
Eh, kesinlikle hemen değil.
Ne zaman ben tuvalete gidiyorum, hemen ağzıma sikiyorum, ağızda iyi, göze değil)))) :daypyat:

11 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Topchik: 27 Aug 2022, 03:59
svetik125: 26 Aug 2022, 04:59 Neden hemen berbat(((
Neden hemen? Daha başlangıçta em. Veya yanlışlıkla oradan geçerken.
Ya da öyle oldu ki penis ağza geldi.
Evet, kesinlikle hemen değil.
Bir keresinde tuvalete girdim, hemen ağzıma bir alet geldi, güzel ağzım ve gözüm kayıyor)))) :daypyat:
These users thanked the author İsveç125 for the post (total 6):
Sibiryak89, Onizm, George, içimizde, Danah, Duster1979
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868

Unread post by Yün »

svetik125, işyerinde kendini suçlu hissettin mi? :soru:
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Bolbol: 29 Aug 2022, 07:54 svetik125, suçlu musun? iş? :soru:
Sıcaklık öldürür
Onizm
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

svetik125: 29 Aug 2022, 08:47
Bolbol: 29 Aug 2022, 07:54 svetik125, sen Ne yani, işyerinde kendini suçlu mu hissettin? :soru:
Sıcaktan ölüyor
nSoğumaya gelin, sadece +7😄 Arktik
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Sibiryak89: 29 Aug 2022, 08:57
svetik125: 29 Aug 2022, 08:47
Bolbol: 29 Aug 2022, 07:54 svetik125, işyerinde kendinizi suçlu hissettiniz mi? :soru:
Sıcaktan ölüyor
nSoğumaya gelin, sadece +7😄 Kutup bölgesi
Yarından sonra hava daha da soğuyacak)))
Sibiryak89
Topçik
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Topçik »

svetik125: 29 Aug 2022, 07:41 Bir keresinde tuvalete girdim, hemen ağzıma bir penis girdim, yani gözüme değil
Bunu yapacağını düşünmüştüm de ki - "Kıçta olmaması iyi" :)
Tabii ki bu kimi istediğine bağlı. )))
Katia
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121

Unread post by Katia »

Masha12: 26 Aug 2022, 10:32 Benim yaptığım gibi kendinize bir spiral alın ve devam edin. Hiçbir koca seni bu kadar sevmeyecek ve önemsemeyecek. İyi şanslar
Sana tamamen katılıyorum.
These users thanked the author Katia for the post (total 7):
Sibiryak89, kaptan63, Eski Şeytan, Sonya69bi, Esnek, Esinti, İskender
Beştau
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33

Unread post by Beştau »

Şanslı oğul ve anne, şanslı adam :) :)
These users thanked the author Beştau for the post (total 2):
Endişeli, Esinti
mm
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 115

Unread post by mm »

svetik125, ну лизнуть
Tolyan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247

Unread post by Tolyan »

Ağaç, Güzel fantastik... Peri yazmalısın masallar... :)
These users thanked the author Tolyan for the post (total 4):
VladdalV, Mart, Eski Şeytan, vlasm
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192

Unread post by zıt »

Hades77: 26 Aug 2022, 09:41 Fena olmazdı, birkaç parça daha 😂😂😂
Dostum Nobel’i hak ediyor...edebiyat alanında))
These users thanked the author zıt for the post (total 2):
Tolyan, temiz
Eski Şeytan
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94

Unread post by Eski Şeytan »

Ded,
Ve her şey yoluna girecek normal ve güzel bile... bu Lenchik olmasaydı... aslında Lenchik.... Bu, bilim kurgu meraklıları arasında yaygın bir sorundur....(((( *x)
These users thanked the author Eski Şeytan for the post (total 3):
temiz, Mart, erzak
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699

Unread post by Çekiç »

Prensip olarak iki satırdan fazlasını okumam. Kısalık yeteneğin kız kardeşidir (A.P. Chekhov)

21 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Eski Şeytan: 29 Sep 2022, 18:55 sorun bu, bilim kurgu serserileri....
Wanker, edebiyatta yeni bir tür olan bir bilim kurgu yazarıdır.
These users thanked the author Çekiç for the post (total 2):
Vadim77, Eski Şeytan
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 395

Unread post by temiz »

Tanrım ne....a!!!!!!!!!!!!!!!! dünya nereye gidiyor!!!!!!!!!!!! *x) *x) *x)
Vova
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by Vova »

Masha12, siz de oğlunuzla yatıyor musunuz?
Eski Şeytan
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94

Unread post by Eski Şeytan »

Masha12,
Ben de şunu koydum: parmak kaldır... Ama gerçek hayatta olduğundan bir an bile şüphe etmedim.... hâlâ bir ERKEK....((((ve sayfada tabii ki Maşa....
Ama fantezilerin özü.... clear MISHA................. *x)
These users thanked the author Eski Şeytan for the post:
Mart
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319

Unread post by Travolta »

Lenchik: 26 Aug 2022, 03:51 Merhaba, 42 yaşındayım, oğlumla birlikte yaşıyoruz, o da 15 yaşında. Kocamdan bir yıl önce boşandım. Son zamanlarda çocuğumla seks yapmaya yol açan aşağıdaki durum meydana geldi. Bir kurumsal partiden geldim, biraz mangal altında soyundum ve duşa gittim. Bitirdiğimde tek bir havlu bile kalmadığını fark ettim ve oğlumdan getirmesini istedim. Getirdiğinde, bakmadan ve ayrılmadan hızlıca teslim etmek yerine, orada asılı kalmış, bana bakıyormuş gibi görünüyordu. Penisinin nasıl ayağa kalktığını, şortunun arasından dışarı çıktığını fark ettim. Ne yaptığını sordum. Özür diledi, havluyu verdi ve gitti. Onun gafına bakınca biraz heyecanlandım ve pantolonunun içinde ne olduğunu bilmek istedim. Yanına gittim ve beni çıplak gördüğü için ona kıyafetsiz bakmak istediğimi ve soyunmasını söylediğimi söyledim. Böyle bir istekten biraz kurtulduktan sonra tekrar özür dilemeye başladı. Onu durdurdum ve bana daha yakından bakmasına aldırış etmediğimi, ancak isteğimden sonra dedim. Soyundu ve karşımda durdu. Bacaklarının arasında güzel, temiz traşlı bir penis asılıydı. Ona kalkmak için neye ihtiyacı olduğunu sordum. Bacaklarımın arasını göstermemin yeterli olduğunu söyledi. Oturmasını söyledim, bornozumu çözdüm ve daha iyi görebilmek için ayağımı kanepenin yanına koydum. Penisi anında etkileyici bir boyuta ulaştı ve damarları dışarı çıktı. Eğer isterse amcığa dokunabileceğini söyledim. Parmaklarını dudakların üzerinde gezdirdi ve klitorise masaj yapmaya başladı. Bundan keyif almaya başladım, sonra dilini kullandı ve titreyen bir sesle ona durmamasını istemeye başladım. Bir dakika sonra artık kendimi kontrol edemedim, aletinin önünde eğildim, yağlamak için biraz emdim ve aletinin üzerine oturup başımı kasıklarıma yasladım. Ben durmadığım sürece her şeyi yapmaya hazır olduğu yüzünden belliydi. Başını labiaya koyarak iradesini biraz alay ettikten sonra yavaşça penisinin üzerine oturdum. Sanki vajinam için yaratılmış gibi içime girdi. Pelvisimi hareket ettirmeye başladım. Ancak birkaç saniye sonra bebeğim gerildi ve amımı [/url]spermiyle dolu. İçeriye boşalmanın tavsiye edilmediğini, özellikle de geldiği yerden çıktığı için bunun genellikle tabu olduğunu anlatmaya başladım. Şu anda yaptığımız hiç doğru değil, o da içeri aldırdı. Konuştuktan sonra beğenip beğenmediğini sordum. Muhteşem olduğunu söyledi. O sırada hâlâ penisinin üzerinde oturuyordum ama düşmüştü. Ancak bir dakika sonra tekrar ayağa kalktığını hissettim. Oğlum bana baktı ve ona bir şans daha vermemi istedi. Kabul ettim. Bu sefer neredeyse onunla aynı anda bitirdim ve hapı yiyebileceğim konusunda bana güvence vererek tekrar içime dalmasına izin verdim. Daha sonra biraz uzandık, konuştuk ve bunu ara sıra yaparsak sorun olmayacağına karar verdik, ama asıl önemli olan bunun bir alışkanlık haline gelmemesi
Lenusik, şimdi her şey yolunda mı?
These users thanked the author Travolta for the post:
Zabrus
O Yanochka
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 130

Unread post by O Yanochka »

Lenchik: 26 Aug 2022, 03:51 sikinin üzerine oturdu ve başını kasıklarına yasladı. Ben durmadığım sürece her şeyi yapmaya hazır olduğu yüzünden belliydi. Başını labiaya koyarak iradesini biraz alay ettikten sonra yavaşça penisinin üzerine oturdum. Sanki vajinam için yaratılmış gibi içime girdi. Pelvisimi hareket ettirmeye başladım. Ancak birkaç saniye sonra çocuğum gerildi ve amımın onun spermiyle dolduğunu hissettim. İçeriye boşalmanın tavsiye edilmediğini, özellikle de geldiği yerden çıktığı için bunun genellikle tabu olduğunu anlatmaya başladım. Şu anda yaptığımız hiç doğru değil, o da içeri aldırdı. Konuştuktan sonra beğenip beğenmediğini sordum. Muhteşem olduğunu söyledi. O sırada hâlâ penisinin üzerinde oturuyordum ama düşmüştü. Ancak bir dakika sonra tekrar ayağa kalktığını hissettim. Oğlum bana baktı ve ona bir şans daha vermemi istedi. Kabul ettim. Bu sefer neredeyse onunla aynı anda bitirdim ve hapı yiyebileceğim konusunda bana güvence vererek tekrar içime dalmasına izin verdim. Daha sonra biraz uzandık, konuştuk ve bunu ara sıra yaparsak sorun olmayacağına karar verdik, ama asıl önemli olan bunun bir alışkanlık haline gelmemesi
Eğer oğlum bunu zaten denemişse, bu işlemin onunla sürekli olarak haftada en az bir kez yapılması gerekecektir. Bende de aynı durum var, tek sorun oğlumun yanı sıra bir de eşim ve üç yaşında bir kızım var. Kocanın kendisi, oğlunun ilk kezbenimle denedi. Artık kocam haftada bir beni oğlumun yatak odasına kendisi gönderiyor. Artık oğlunu utandırmamak için kendisi artık orada değil ama her zaman her şeyin nasıl olduğunu soruyor. Beni oğlumun yanına göndermeden önce bana hangi sütyen ve külotu giymem gerektiğini söylüyor. Bütün bunların bana nasıl göründüğünü görene kadar oğlumun yanına gitmeyeceğim. Genellikle bunlar göğüsleri zar zor tutan braletler ve kasık kıllarının genellikle görülebildiği külotlardır. Bir keresinde oğluma sordum, böyle bir sutyen ve böyle bir külot giymemden hoşlandığını itiraf etti. Kocam beni aynı gün mağazaya götürdü ve bu sütyen ve külotlardan altı takım satın aldık, aynı anda. Peki, oğlunun olabildiğince uyarılması ve biriken spermden iyi bir şekilde kurtulması için başka bir şey. O akşam bunun oğlumda gerçekten işe yaradığını fark ettim. Oğlumla birkaç kez güçlü bir orgazma daldığımız ve babama söylememeyi, ertesi gün her şeyi tekrarlamayı kabul ettiğimiz cinsel ilişki yaşadık. Kocam bana her zaman uzak durmanın oğlum için zararlı olduğunu söyler. Oğlunuzdan hamile kalmak istemiyorsanız haplara geçmeniz ve bunları talimatlara göre almanız gerekir. 15 yaşındayken, penisin olası küçük boyutuna ve hatta kasık kıllarının henüz yeni çıkmaya başlamasına rağmen, erkek çocuk büyük olasılıkla ilk cinsel ilişkiden sonra annesini hamile bırakacaktır (eğer anne bebekteyse). yumurtlama dönemi :det2:
Last edited by O Yanochka on 01 Oct 2022, 12:59, edited 2 times in total.
These users thanked the author O Yanochka for the post (total 13):
Sibiryak89, annem adam yaptı, Zebr111, kaptan63, Onizm, Eski Şeytan, Mika, Mart, Alex Alex, Esnek, Mishanya090, Endişeli, Duster1979
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Yana-Yanochka: 01 Oct 2022, 12:22
Lenchik: 26 Aug 2022, 03:51 penisi üzerine oturdu ve başını kasıklarına yasladı. Ben durmadığım sürece her şeyi yapmaya hazır olduğu yüzünden belliydi. Başını labiaya koyarak iradesini biraz alay ettikten sonra yavaşça penisinin üzerine oturdum. Sanki vajinam için yaratılmış gibi içime girdi. Pelvisimi hareket ettirmeye başladım. Ancak birkaç saniye sonra çocuğum gerildi ve amımın onun spermiyle dolduğunu hissettim. İçeriye boşalmanın tavsiye edilmediğini, özellikle de geldiği yerden çıktığı için bunun genellikle tabu olduğunu anlatmaya başladım. Şu anda yaptığımız hiç doğru değil, o da içeri aldırdı. Konuştuktan sonra beğenip beğenmediğini sordum. Muhteşem olduğunu söyledi. O sırada hâlâ penisinin üzerinde oturuyordum ama düşmüştü. Ancak bir dakika sonra tekrar ayağa kalktığını hissettim. Oğlum bana baktı ve ona bir şans daha vermemi istedi. Kabul ettim. Bu sefer neredeyse onunla aynı anda bitirdim ve hapı yiyebileceğim konusunda bana güvence vererek tekrar içime dalmasına izin verdim. Daha sonra biraz uzandık, konuştuk ve bunu ara sıra yaparsak sorun olmayacağına karar verdik, ama asıl önemli olan bunun bir alışkanlık haline gelmemesi
Eğer oğlum zaten denemişse, haftada en az bir kez bunun mutlaka onunla yapılması gerekecektir. Bende de aynı durum var, tek sorun oğlumun yanı sıra bir de eşim ve üç yaşında bir kızım var. Kocanın kendisi, oğlunun ilk kezbenimle denedi. Artık kocam haftada bir beni oğlumun yatak odasına kendisi gönderiyor. Artık oğlunu utandırmamak için kendisi artık orada değil ama her zaman her şeyin nasıl olduğunu soruyor. Beni oğlumun yanına göndermeden önce bana hangi sütyen ve külotu giymem gerektiğini söylüyorlar. Bunlar genellikle göğüslere çok az destek sağlayan veya hiç destek sağlamayan braletlerdir. Bir keresinde oğluma sordum ve böyle bir sütyen giymemden hoşlandığını itiraf etti, bu yüzden kocam beni mağazaya götürdü ve onlarla birlikte gitmek için aynı anda altı takım sütyen ve külot satın aldık. Peki, oğlunun olabildiğince uyarılması ve biriken spermden iyi bir şekilde kurtulması için başka bir şey. Bana uzak durmanın oğlum için zararlı olduğunu söyledi. Oğlunuzdan hamile kalmak istemiyorsanız haplara geçmeniz ve bunları talimatlara göre almanız gerekir. 15 yaşındayken, muhtemelen büyük olmasa da penis boyutuve kasık kıllarının henüz yeni büyümeye başlayabileceği gerçeğine rağmen, eğer anne yumurtlama dönemindeyse, erkek çocuk büyük olasılıkla ilk cinsel ilişkiden sonra annesini hamile bırakacaktır. :det2:
Karmaşık program, talimat veya rapor olmadan sadece seks yapın???)) =
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Vik.ruba80, Juravl
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 503

Unread post by Tekrar Geri Dön »

Okumadım ama kınıyorum.

Benim hikayem.
Yoldan geçen birine doğru yürüdü ve şöyle dedi: “Açıklamaya vaktim yok! Ben senin oğlunum, sen benim annemsin! Neredeyse aynı yaşta olmamızın bir önemi yok. Acilen diyorum, acilen!!! Hey teyze, nereye koşuyorsun? Dur! :evet:
These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post (total 8):
Bacakları seviyorum, sptlh, Sibiryak89, Juravl, Roman89, Danah, Endişeli, Rexx
Herurg
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 309

Unread post by Herurg »

15 yaşında erkeklerin bedenleri iyidir. Ve saç konusunda daha da fazlası. :wink: 14 yaşımdan beri işin içindeyim. Ve 16 yaşımda evlendiğimde, aynı yaştan 48 yaşına kadar farklı yaşlarda yaklaşık 30 kadınım vardı. Sperm gelince, bazıları zaten 10-11 yaşlarında buna sahip.
These users thanked the author Herurg for the post (total 4):
Mart, Sibiryak89, Endişeli, Esinti
Bay_X
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 68

Unread post by Bay_X »

Herurg: 01 Oct 2022, 13:02 15 yaşındayken erkeklerin boyu gayet iyi.
15 yaşındayken zaten 19 cm ve çapım 4,5’ti .
These users thanked the author Bay_X for the post (total 3):
Herurg, Mart, Endişeli
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 503

Unread post by Tekrar Geri Dön »

Mister_X: 01 Oct 2022, 13:07 4,5 çapında
Bir kumpasla mı ölçtünüz? :-D

Büzme ipinin çevresi ölçülür
Bay_X
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 68

Unread post by Bay_X »

BackAgain: 01 Oct 2022, 13:13 Bir kumpasla mı ölçüm yaptınız?
Bir kumpasla. Başka ne?
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Esnek »

Yakında yenileme yapılacak
aleksey.malashihin
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42

Unread post by aleksey.malashihin »

Kötü bir seks fantezisi değil!
These users thanked the author aleksey.malashihin for the post:
Ivan.Antipov
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”