Oğlumun isteği üzerine vajinamı gösterdim
-
- Potansiyel seks nesnesi
Oğlumun isteği üzerine vajinamı gösterdim
Merhaba, 42 yaşındayım, oğlumla birlikte yaşıyoruz, o da 15 yaşında. Eşimden bir yıl önce boşandım. Son zamanlarda çocuğumla seks yapmaya yol açan aşağıdaki durum meydana geldi. Bir kurumsal partiden geldim, biraz mangal altında soyundum ve duşa gittim. Bitirdiğimde tek bir havlu bile kalmadığını fark ettim ve oğlumdan getirmesini istedim. Getirdiğinde, bakmadan ve ayrılmadan hızlıca teslim etmek yerine, orada asılı kalmış, bana bakıyormuş gibi görünüyordu. Penisinin nasıl ayağa kalktığını, şortunun arasından dışarı çıktığını fark ettim. Ne yaptığını sordum. Özür diledi, havluyu verdi ve gitti. Onun gafına bakınca biraz heyecanlandım ve pantolonunun içinde ne olduğunu bilmek istedim. Yanına gittim ve beni çıplak gördüğü için ona kıyafetsiz bakmak istediğimi ve soyunmasını söylediğimi söyledim. Böyle bir istekten biraz kurtulduktan sonra tekrar özür dilemeye başladı. Onu durdurdum ve bana daha yakından bakmasına aldırış etmediğimi, ancak isteğimden sonra dedim. Soyundu ve karşımda durdu. Bacaklarının arasında güzel, temiz traşlı bir penis asılıydı. Ona kalkmak için neye ihtiyacı olduğunu sordum. Bacaklarımın arasını göstermemin yeterli olduğunu söyledi. Oturmasını söyledim, bornozumu çözdüm ve daha iyi görebilmek için ayağımı kanepenin yanına koydum. Penisi anında etkileyici bir boyuta ulaştı ve damarları dışarı çıktı. Eğer isterse amcığa dokunabileceğini söyledim. Parmaklarını dudakların üzerinde gezdirdi ve klitorise masaj yapmaya başladı. Bundan keyif almaya başladım, sonra dilini kullandı ve titreyen bir sesle ona durmamasını istemeye başladım. Bir dakika sonra artık kendimi kontrol edemedim, aletinin önünde eğildim, yağlamak için biraz emdim ve aletinin üzerine oturup başımı kasıklarıma yasladım. Ben durmadığım sürece her şeyi yapmaya hazır olduğu yüzünden belliydi. Başını labiaya koyarak iradesini biraz alay ettikten sonra yavaşça penisinin üzerine oturdum. Sanki vajinam için yaratılmış gibi içime girdi. Pelvisimi hareket ettirmeye başladım. Ancak birkaç saniye sonra bebeğim gerildi ve amımı [/url]spermiyle dolu. İçeriye boşalmanın tavsiye edilmediğini, özellikle de geldiği yerden çıktığı için bunun genellikle tabu olduğunu anlatmaya başladım. Şu anda yaptığımız hiç doğru değil, o da içeri aldırdı. Konuştuktan sonra beğenip beğenmediğini sordum. Muhteşem olduğunu söyledi. O sırada hâlâ penisinin üzerinde oturuyordum ama düşmüştü. Ancak bir dakika sonra tekrar ayağa kalktığını hissettim. Oğlum bana baktı ve ona bir şans daha vermemi istedi. Kabul ettim. Bu sefer neredeyse onunla aynı anda bitirdim ve hapı yiyebileceğim konusunda bana güvence vererek tekrar içime dalmasına izin verdim. Daha sonra biraz uzandık, konuştuk ve bunu ara sıra yaparsak sorun olmayacağına karar verdik ama asıl önemli olan bunun bir alışkanlık haline gelmemesiydi.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Oğluma kendi isteği üzerine vajinamı gösterdim
Ne olmuş yani kızım ve ben hep çıplakız
- These users thanked the author Timuryai for the post (total 18):
- Sibiryak89, Oleg257, kaptan63, Sergey.v, Julikos, Sonya69bi, Vik.ruba80, mihuil678, Alex Alex, sapık, Mishanya090, frenk, alex56, Esinti, Vvvvv40, Pol66, Dal, Duster1979
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
birbirimize mi bakıyoruz?
1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Birbirimizi iyi hissettirdikLench: ↑26 Aug 2022, 03:51 Merhaba, 42 yaşındayım, oğlumla yaşıyorum, o 15 yaşında. Ben kocamdan bir yıl önce boşandım. Son zamanlarda çocuğumla seks yapmaya yol açan aşağıdaki durum meydana geldi. Bir kurumsal partiden geldim, biraz mangal altında soyundum ve duşa gittim. Bitirdiğimde tek bir havlu bile kalmadığını fark ettim ve oğlumdan getirmesini istedim. Getirdiğinde, bakmadan ve ayrılmadan hızlıca teslim etmek yerine, orada asılı kalmış, bana bakıyormuş gibi görünüyordu. Penisinin nasıl ayağa kalktığını, şortunun arasından dışarı çıktığını fark ettim. Ne yaptığını sordum. Özür diledi, havluyu verdi ve gitti. Onun gafına bakınca biraz heyecanlandım ve pantolonunun içinde ne olduğunu bilmek istedim. Yanına gittim ve beni çıplak gördüğü için ona kıyafetsiz bakmak istediğimi ve soyunmasını söylediğimi söyledim. Böyle bir istekten biraz kurtulduktan sonra tekrar özür dilemeye başladı. Onu durdurdum ve bana daha yakından bakmasına aldırış etmediğimi, ancak isteğimden sonra dedim. Soyundu ve karşımda durdu. Bacaklarının arasında güzel, temiz traşlı bir penis asılıydı. Ona kalkmak için neye ihtiyacı olduğunu sordum. Bacaklarımın arasını göstermemin yeterli olduğunu söyledi. Oturmasını söyledim, bornozumu çözdüm ve daha iyi görebilmek için ayağımı kanepenin yanına koydum. Penisi anında etkileyici bir boyuta ulaştı ve damarları dışarı çıktı. Eğer isterse amcığa dokunabileceğini söyledim. Parmaklarını dudakların üzerinde gezdirdi ve klitorise masaj yapmaya başladı. Bundan keyif almaya başladım, sonra dilini kullandı ve titreyen bir sesle ona durmamasını istemeye başladım. Bir dakika sonra artık kendimi kontrol edemedim, aletinin önünde eğildim, yağlamak için biraz emdim ve aletinin üzerine oturup başımı kasıklarıma yasladım. Ben durmadığım sürece her şeyi yapmaya hazır olduğu yüzünden belliydi. Başını labiaya koyarak iradesini biraz alay ettikten sonra yavaşça penisinin üzerine oturdum. Sanki vajinam için yaratılmış gibi içime girdi. Pelvisimi hareket ettirmeye başladım. Ancak birkaç saniye sonra bebeğim gerildi ve amımı [/url]spermiyle dolu. İçeriye boşalmanın tavsiye edilmediğini, özellikle de geldiği yerden çıktığı için bunun genellikle tabu olduğunu anlatmaya başladım. Şu anda yaptığımız hiç doğru değil, o da içeri aldırdı. Konuştuktan sonra beğenip beğenmediğini sordum. Muhteşem olduğunu söyledi. O sırada hâlâ penisinin üzerinde oturuyordum ama düşmüştü. Ancak bir dakika sonra tekrar ayağa kalktığını hissettim. Oğlum bana baktı ve ona bir şans daha vermemi istedi. Kabul ettim. Bu sefer neredeyse onunla aynı anda bitirdim ve hapı yiyebileceğim konusunda bana güvence vererek tekrar içime dalmasına izin verdim. Daha sonra biraz uzandık, konuştuk ve bunu bazen yapsak sorun olmayacağına karar verdik, ama asıl önemli olan bunun bir alışkanlık haline gelmemesiydi
- These users thanked the author İsveç125 for the post (total 6):
- Onizm, Vik.ruba80, Mishanya090, Danah, Pol66, Duster1979
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
İlginç bir hikaye, devamı gelecek mi?Lenchik: ↑26 Aug 2022, 03:51 Merhaba, 42 yaşındayım, oğlumla birlikte yaşıyoruz, o da 15 yaşında. Kocamdan bir yıl önce boşandım. Son zamanlarda çocuğumla seks yapmaya yol açan aşağıdaki durum meydana geldi. Bir kurumsal partiden geldim, biraz mangal altında soyundum ve duşa gittim. Bitirdiğimde tek bir havlu bile kalmadığını fark ettim ve oğlumdan getirmesini istedim. Getirdiğinde, bakmadan ve ayrılmadan hızlıca teslim etmek yerine, orada asılı kalmış, bana bakıyormuş gibi görünüyordu. Penisinin nasıl ayağa kalktığını, şortunun arasından dışarı çıktığını fark ettim. Ne yaptığını sordum. Özür diledi, havluyu verdi ve gitti. Onun gafına bakınca biraz heyecanlandım ve pantolonunun içinde ne olduğunu bilmek istedim. Yanına gittim ve beni çıplak gördüğü için ona kıyafetsiz bakmak istediğimi ve soyunmasını söylediğimi söyledim. Böyle bir istekten biraz kurtulduktan sonra tekrar özür dilemeye başladı. Onu durdurdum ve bana daha yakından bakmasına aldırış etmediğimi, ancak isteğimden sonra dedim. Soyundu ve karşımda durdu. Bacaklarının arasında güzel, temiz traşlı bir penis asılıydı. Ona kalkmak için neye ihtiyacı olduğunu sordum. Bacaklarımın arasını göstermemin yeterli olduğunu söyledi. Oturmasını söyledim, bornozumu çözdüm ve daha iyi görebilmek için ayağımı kanepenin yanına koydum. Penisi anında etkileyici bir boyuta ulaştı ve damarları dışarı çıktı. Eğer isterse amcığa dokunabileceğini söyledim. Parmaklarını dudakların üzerinde gezdirdi ve klitorise masaj yapmaya başladı. Bundan keyif almaya başladım, sonra dilini kullandı ve titreyen bir sesle ona durmamasını istemeye başladım. Bir dakika sonra artık kendimi kontrol edemedim, aletinin önünde eğildim, yağlamak için biraz emdim ve aletinin üzerine oturup başımı kasıklarıma yasladım. Ben durmadığım sürece her şeyi yapmaya hazır olduğu yüzünden belliydi. Başını labiaya koyarak iradesini biraz alay ettikten sonra yavaşça penisinin üzerine oturdum. Sanki vajinam için yaratılmış gibi içime girdi. Pelvisimi hareket ettirmeye başladım. Ancak birkaç saniye sonra bebeğim gerildi ve amımı [/url]spermiyle dolu. İçeriye boşalmanın tavsiye edilmediğini, özellikle de geldiği yerden çıktığı için bunun genellikle tabu olduğunu anlatmaya başladım. Şu anda yaptığımız hiç doğru değil, o da içeri aldırdı. Konuştuktan sonra beğenip beğenmediğini sordum. Muhteşem olduğunu söyledi. O sırada hâlâ penisinin üzerinde oturuyordum ama düşmüştü. Ancak bir dakika sonra tekrar ayağa kalktığını hissettim. Oğlum bana baktı ve ona bir şans daha vermemi istedi. Kabul ettim. Bu sefer neredeyse onunla aynı anda bitirdim ve hapı yiyebileceğim konusunda bana güvence vererek tekrar içime dalmasına izin verdim. Daha sonra biraz uzandık, konuştuk ve bunu ara sıra yaparsak sorun olmayacağına karar verdik, ama asıl önemli olan bunun bir alışkanlık haline gelmemesi
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Endişeli
-
- En güçlü orgazm!
1 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
ikimiz de beğendik mi?Lenchik: ↑26 Aug 2022, 03:51 Merhaba, 42 yaşındayım, oğlumla birlikte yaşıyoruz, o da 15 yaşında. Kocamdan bir yıl önce boşandım. Son zamanlarda çocuğumla seks yapmaya yol açan aşağıdaki durum meydana geldi. Bir kurumsal partiden geldim, biraz mangal altında soyundum ve duşa gittim. Bitirdiğimde tek bir havlu bile kalmadığını fark ettim ve oğlumdan getirmesini istedim. Getirdiğinde, bakmadan ve ayrılmadan hızlıca teslim etmek yerine, orada asılı kalmış, bana bakıyormuş gibi görünüyordu. Penisinin nasıl ayağa kalktığını, şortunun arasından dışarı çıktığını fark ettim. Ne yaptığını sordum. Özür diledi, havluyu verdi ve gitti. Onun gafına bakınca biraz heyecanlandım ve pantolonunun içinde ne olduğunu bilmek istedim. Yanına gittim ve beni çıplak gördüğü için ona kıyafetsiz bakmak istediğimi ve soyunmasını söylediğimi söyledim. Böyle bir istekten biraz kurtulduktan sonra tekrar özür dilemeye başladı. Onu durdurdum ve bana daha yakından bakmasına aldırış etmediğimi, ancak isteğimden sonra dedim. Soyundu ve karşımda durdu. Bacaklarının arasında güzel, temiz traşlı bir penis asılıydı. Ona kalkmak için neye ihtiyacı olduğunu sordum. Bacaklarımın arasını göstermemin yeterli olduğunu söyledi. Oturmasını söyledim, bornozumu çözdüm ve daha iyi görebilmek için ayağımı kanepenin yanına koydum. Penisi anında etkileyici bir boyuta ulaştı ve damarları dışarı çıktı. Eğer isterse amcığa dokunabileceğini söyledim. Parmaklarını dudakların üzerinde gezdirdi ve klitorise masaj yapmaya başladı. Bundan keyif almaya başladım, sonra dilini kullandı ve titreyen bir sesle ona durmamasını istemeye başladım. Bir dakika sonra artık kendimi kontrol edemedim, aletinin önünde eğildim, yağlamak için biraz emdim ve aletinin üzerine oturup başımı kasıklarıma yasladım. Ben durmadığım sürece her şeyi yapmaya hazır olduğu yüzünden belliydi. Başını labiaya koyarak iradesini biraz alay ettikten sonra yavaşça penisinin üzerine oturdum. Sanki vajinam için yaratılmış gibi içime girdi. Pelvisimi hareket ettirmeye başladım. Ancak birkaç saniye sonra bebeğim gerildi ve amımı [/url]spermiyle dolu. İçeriye boşalmanın tavsiye edilmediğini, özellikle de geldiği yerden çıktığı için bunun genellikle tabu olduğunu anlatmaya başladım. Şu anda yaptığımız hiç doğru değil, o da içeri aldırdı. Konuştuktan sonra beğenip beğenmediğini sordum. Muhteşem olduğunu söyledi. O sırada hâlâ penisinin üzerinde oturuyordum ama düşmüştü. Ancak bir dakika sonra tekrar ayağa kalktığını hissettim. Oğlum bana baktı ve ona bir şans daha vermemi istedi. Kabul ettim. Bu sefer neredeyse onunla aynı anda bitirdim ve hapı yiyebileceğim konusunda bana güvence vererek tekrar içime dalmasına izin verdim. Daha sonra biraz uzandık, konuştuk ve bunu bazen yapsak sorun olmayacağına karar verdik, ama asıl önemli olan bunun bir alışkanlık haline gelmemesiydi
1 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
tabii ki olacak, nasıl olabilir onsuz yaşıyoruz)))İlginç bir hikaye, devamı gelecek mi?Lenchik : ↑26 Aug 2022, 03:51 Merhaba, 42 yaşındayım, oğlumla birlikte yaşıyoruz, o da 15 yaşında. Kocamdan bir yıl önce boşandım. Son zamanlarda çocuğumla seks yapmaya yol açan aşağıdaki durum meydana geldi. Bir kurumsal partiden geldim, biraz mangal altında soyundum ve duşa gittim. Bitirdiğimde tek bir havlu bile kalmadığını fark ettim ve oğlumdan getirmesini istedim. Getirdiğinde, bakmadan ve ayrılmadan hızlıca teslim etmek yerine, orada asılı kalmış, bana bakıyormuş gibi görünüyordu. Penisinin nasıl ayağa kalktığını, şortunun arasından dışarı çıktığını fark ettim. Ne yaptığını sordum. Özür diledi, havluyu verdi ve gitti. Onun gafına bakınca biraz heyecanlandım ve pantolonunun içinde ne olduğunu bilmek istedim. Yanına gittim ve beni çıplak gördüğü için ona kıyafetsiz bakmak istediğimi ve soyunmasını söylediğimi söyledim. Böyle bir istekten biraz kurtulduktan sonra tekrar özür dilemeye başladı. Onu durdurdum ve bana daha yakından bakmasına aldırış etmediğimi, ancak isteğimden sonra dedim. Soyundu ve karşımda durdu. Bacaklarının arasında güzel, temiz traşlı bir penis asılıydı. Ona kalkmak için neye ihtiyacı olduğunu sordum. Bacaklarımın arasını göstermemin yeterli olduğunu söyledi. Oturmasını söyledim, bornozumu çözdüm ve daha iyi görebilmek için ayağımı kanepenin yanına koydum. Penisi anında etkileyici bir boyuta ulaştı ve damarları dışarı çıktı. Eğer isterse amcığa dokunabileceğini söyledim. Parmaklarını dudakların üzerinde gezdirdi ve klitorise masaj yapmaya başladı. Bundan keyif almaya başladım, sonra dilini kullandı ve titreyen bir sesle ona durmamasını istemeye başladım. Bir dakika sonra artık kendimi kontrol edemedim, aletinin önünde eğildim, yağlamak için biraz emdim ve aletinin üzerine oturup başımı kasıklarıma yasladım. Ben durmadığım sürece her şeyi yapmaya hazır olduğu yüzünden belliydi. Başını labiaya koyarak iradesini biraz alay ettikten sonra yavaşça penisinin üzerine oturdum. Sanki vajinam için yaratılmış gibi içime girdi. Pelvisimi hareket ettirmeye başladım. Ancak birkaç saniye sonra bebeğim gerildi ve amımı [/url]spermiyle dolu. İçeriye boşalmanın tavsiye edilmediğini, özellikle de geldiği yerden çıktığı için bunun genellikle tabu olduğunu anlatmaya başladım. Şu anda yaptığımız hiç doğru değil, o da içeri aldırdı. Konuştuktan sonra beğenip beğenmediğini sordum. Muhteşem olduğunu söyledi. O sırada hâlâ penisinin üzerinde oturuyordum ama düşmüştü. Ancak bir dakika sonra tekrar ayağa kalktığını hissettim. Oğlum bana baktı ve ona bir şans daha vermemi istedi. Kabul ettim. Bu sefer neredeyse onunla aynı anda bitirdim ve hapı yiyebileceğim konusunda bana güvence vererek tekrar içime dalmasına izin verdim. Daha sonra biraz uzandık, konuştuk ve bunu ara sıra yaparsak sorun olmayacağına karar verdik, ama asıl önemli olan bunun bir alışkanlık haline gelmemesi![]()
- These users thanked the author İsveç125 for the post (total 3):
- Onizm, Sibiryak89, Ted_2023
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
Lenchik, Lenchik Oğlunuzla ve ilişkinizle hayatın tadını çıkarın sadece daha iyi olacaklar! Ensesti kabul ettiyseniz, bu çok heyecan verici olmasının yanı sıra aile içindeki ilişkileri de büyük ölçüde güçlendirir! Sen dünyadaki en iyi annesin, çünkü herkes bunu ön sevişme veya herhangi bir hazırlık olmadan hemen kabul etmeyecektir!
-
- En güçlü orgazm!
Sana katılıyorumDed: ↑26 Aug 2022, 07:51 Lenchik, Lenchik Hayatın tadını çıkar oğlum ve ilişkiniz daha da iyiye gidecek! Ensesti kabul ettiyseniz, bu çok heyecan verici olmasının yanı sıra aile içindeki ilişkileri de büyük ölçüde güçlendirir! Sen dünyanın en iyi annesisin, çünkü herkes bunu ön sevişme ve hazırlık olmadan hemen kabul etmeyecektir!
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
Benim yaptığım gibi bir spiral oluşturun ve devam edin. Hiçbir koca seni bu kadar sevmeyecek ve önemsemeyecek. İyi şanlar
- These users thanked the author Maşa12 for the post (total 19):
- SergeiKa, Sibiryak89, Katia, Onizm, artmen88, Zulook, Eski Şeytan, andrey.petrov, kaptan63, Mart, Sanek, Gami, Julikos, Esnek, Endişeli, Duster1979, Valeron4ik, Tolkala, rulo
-
- Orgazm!
Veya aynen böyle Penisin ağza düştüğü ortaya çıktı.
Eh, kesinlikle hemen değil.
Neden hemen? Daha başlangıçta berbat. Veya yanlışlıkla yanından geçiyoruz.
Veya aynen böyle Penisin ağza düştüğü ortaya çıktı.
Eh, kesinlikle hemen değil.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
-
- En güçlü orgazm!

11 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Ne zaman ben tuvalete gidiyorum, hemen ağzıma sikiyorum, ağızda iyi, göze değil))))

11 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Bir keresinde tuvalete girdim, hemen ağzıma bir alet geldi, güzel ağzım ve gözüm kayıyor))))

- These users thanked the author İsveç125 for the post (total 6):
- Sibiryak89, Onizm, George, içimizde, Danah, Duster1979
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
svetik125, işyerinde kendini suçlu hissettin mi? :soru:
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
Yarından sonra hava daha da soğuyacak)))
- These users thanked the author İsveç125 for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
Tabii ki bu kimi istediğine bağlı. )))
Bunu yapacağını düşünmüştüm de ki - "Kıçta olmaması iyi"

Tabii ki bu kimi istediğine bağlı. )))
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
Sana tamamen katılıyorum.
- These users thanked the author Katia for the post (total 7):
- Sibiryak89, kaptan63, Eski Şeytan, Sonya69bi, Esnek, Esinti, İskender
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
Ağaç, Güzel fantastik... Peri yazmalısın masallar... :)
- These users thanked the author Tolyan for the post (total 4):
- VladdalV, Mart, Eski Şeytan, vlasm
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
Ded,
Ve her şey yoluna girecek normal ve güzel bile... bu Lenchik olmasaydı... aslında Lenchik.... Bu, bilim kurgu meraklıları arasında yaygın bir sorundur....((((
Ve her şey yoluna girecek normal ve güzel bile... bu Lenchik olmasaydı... aslında Lenchik.... Bu, bilim kurgu meraklıları arasında yaygın bir sorundur....((((

- These users thanked the author Eski Şeytan for the post (total 3):
- temiz, Mart, erzak
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
Prensip olarak iki satırdan fazlasını okumam. Kısalık yeteneğin kız kardeşidir (A.P. Chekhov)
21 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
21 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Wanker, edebiyatta yeni bir tür olan bir bilim kurgu yazarıdır.
- These users thanked the author Çekiç for the post (total 2):
- Vadim77, Eski Şeytan
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 395
Tanrım ne....a!!!!!!!!!!!!!!!! dünya nereye gidiyor!!!!!!!!!!!!

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
Masha12,
Ben de şunu koydum: parmak kaldır... Ama gerçek hayatta olduğundan bir an bile şüphe etmedim.... hâlâ bir ERKEK....((((ve sayfada tabii ki Maşa....
Ama fantezilerin özü.... clear MISHA.................
Ben de şunu koydum: parmak kaldır... Ama gerçek hayatta olduğundan bir an bile şüphe etmedim.... hâlâ bir ERKEK....((((ve sayfada tabii ki Maşa....
Ama fantezilerin özü.... clear MISHA.................

- These users thanked the author Eski Şeytan for the post:
- Mart
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 319
Lenusik, şimdi her şey yolunda mı?Lenchik: ↑26 Aug 2022, 03:51 Merhaba, 42 yaşındayım, oğlumla birlikte yaşıyoruz, o da 15 yaşında. Kocamdan bir yıl önce boşandım. Son zamanlarda çocuğumla seks yapmaya yol açan aşağıdaki durum meydana geldi. Bir kurumsal partiden geldim, biraz mangal altında soyundum ve duşa gittim. Bitirdiğimde tek bir havlu bile kalmadığını fark ettim ve oğlumdan getirmesini istedim. Getirdiğinde, bakmadan ve ayrılmadan hızlıca teslim etmek yerine, orada asılı kalmış, bana bakıyormuş gibi görünüyordu. Penisinin nasıl ayağa kalktığını, şortunun arasından dışarı çıktığını fark ettim. Ne yaptığını sordum. Özür diledi, havluyu verdi ve gitti. Onun gafına bakınca biraz heyecanlandım ve pantolonunun içinde ne olduğunu bilmek istedim. Yanına gittim ve beni çıplak gördüğü için ona kıyafetsiz bakmak istediğimi ve soyunmasını söylediğimi söyledim. Böyle bir istekten biraz kurtulduktan sonra tekrar özür dilemeye başladı. Onu durdurdum ve bana daha yakından bakmasına aldırış etmediğimi, ancak isteğimden sonra dedim. Soyundu ve karşımda durdu. Bacaklarının arasında güzel, temiz traşlı bir penis asılıydı. Ona kalkmak için neye ihtiyacı olduğunu sordum. Bacaklarımın arasını göstermemin yeterli olduğunu söyledi. Oturmasını söyledim, bornozumu çözdüm ve daha iyi görebilmek için ayağımı kanepenin yanına koydum. Penisi anında etkileyici bir boyuta ulaştı ve damarları dışarı çıktı. Eğer isterse amcığa dokunabileceğini söyledim. Parmaklarını dudakların üzerinde gezdirdi ve klitorise masaj yapmaya başladı. Bundan keyif almaya başladım, sonra dilini kullandı ve titreyen bir sesle ona durmamasını istemeye başladım. Bir dakika sonra artık kendimi kontrol edemedim, aletinin önünde eğildim, yağlamak için biraz emdim ve aletinin üzerine oturup başımı kasıklarıma yasladım. Ben durmadığım sürece her şeyi yapmaya hazır olduğu yüzünden belliydi. Başını labiaya koyarak iradesini biraz alay ettikten sonra yavaşça penisinin üzerine oturdum. Sanki vajinam için yaratılmış gibi içime girdi. Pelvisimi hareket ettirmeye başladım. Ancak birkaç saniye sonra bebeğim gerildi ve amımı [/url]spermiyle dolu. İçeriye boşalmanın tavsiye edilmediğini, özellikle de geldiği yerden çıktığı için bunun genellikle tabu olduğunu anlatmaya başladım. Şu anda yaptığımız hiç doğru değil, o da içeri aldırdı. Konuştuktan sonra beğenip beğenmediğini sordum. Muhteşem olduğunu söyledi. O sırada hâlâ penisinin üzerinde oturuyordum ama düşmüştü. Ancak bir dakika sonra tekrar ayağa kalktığını hissettim. Oğlum bana baktı ve ona bir şans daha vermemi istedi. Kabul ettim. Bu sefer neredeyse onunla aynı anda bitirdim ve hapı yiyebileceğim konusunda bana güvence vererek tekrar içime dalmasına izin verdim. Daha sonra biraz uzandık, konuştuk ve bunu ara sıra yaparsak sorun olmayacağına karar verdik, ama asıl önemli olan bunun bir alışkanlık haline gelmemesi
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
Eğer oğlum bunu zaten denemişse, bu işlemin onunla sürekli olarak haftada en az bir kez yapılması gerekecektir. Bende de aynı durum var, tek sorun oğlumun yanı sıra bir de eşim ve üç yaşında bir kızım var. Kocanın kendisi, oğlunun ilk kezbenimle denedi. Artık kocam haftada bir beni oğlumun yatak odasına kendisi gönderiyor. Artık oğlunu utandırmamak için kendisi artık orada değil ama her zaman her şeyin nasıl olduğunu soruyor. Beni oğlumun yanına göndermeden önce bana hangi sütyen ve külotu giymem gerektiğini söylüyor. Bütün bunların bana nasıl göründüğünü görene kadar oğlumun yanına gitmeyeceğim. Genellikle bunlar göğüsleri zar zor tutan braletler ve kasık kıllarının genellikle görülebildiği külotlardır. Bir keresinde oğluma sordum, böyle bir sutyen ve böyle bir külot giymemden hoşlandığını itiraf etti. Kocam beni aynı gün mağazaya götürdü ve bu sütyen ve külotlardan altı takım satın aldık, aynı anda. Peki, oğlunun olabildiğince uyarılması ve biriken spermden iyi bir şekilde kurtulması için başka bir şey. O akşam bunun oğlumda gerçekten işe yaradığını fark ettim. Oğlumla birkaç kez güçlü bir orgazma daldığımız ve babama söylememeyi, ertesi gün her şeyi tekrarlamayı kabul ettiğimiz cinsel ilişki yaşadık. Kocam bana her zaman uzak durmanın oğlum için zararlı olduğunu söyler. Oğlunuzdan hamile kalmak istemiyorsanız haplara geçmeniz ve bunları talimatlara göre almanız gerekir. 15 yaşındayken, penisin olası küçük boyutuna ve hatta kasık kıllarının henüz yeni çıkmaya başlamasına rağmen, erkek çocuk büyük olasılıkla ilk cinsel ilişkiden sonra annesini hamile bırakacaktır (eğer anne bebekteyse). yumurtlama dönemi :det2:Lenchik: ↑26 Aug 2022, 03:51 sikinin üzerine oturdu ve başını kasıklarına yasladı. Ben durmadığım sürece her şeyi yapmaya hazır olduğu yüzünden belliydi. Başını labiaya koyarak iradesini biraz alay ettikten sonra yavaşça penisinin üzerine oturdum. Sanki vajinam için yaratılmış gibi içime girdi. Pelvisimi hareket ettirmeye başladım. Ancak birkaç saniye sonra çocuğum gerildi ve amımın onun spermiyle dolduğunu hissettim. İçeriye boşalmanın tavsiye edilmediğini, özellikle de geldiği yerden çıktığı için bunun genellikle tabu olduğunu anlatmaya başladım. Şu anda yaptığımız hiç doğru değil, o da içeri aldırdı. Konuştuktan sonra beğenip beğenmediğini sordum. Muhteşem olduğunu söyledi. O sırada hâlâ penisinin üzerinde oturuyordum ama düşmüştü. Ancak bir dakika sonra tekrar ayağa kalktığını hissettim. Oğlum bana baktı ve ona bir şans daha vermemi istedi. Kabul ettim. Bu sefer neredeyse onunla aynı anda bitirdim ve hapı yiyebileceğim konusunda bana güvence vererek tekrar içime dalmasına izin verdim. Daha sonra biraz uzandık, konuştuk ve bunu ara sıra yaparsak sorun olmayacağına karar verdik, ama asıl önemli olan bunun bir alışkanlık haline gelmemesi
Last edited by O Yanochka on 01 Oct 2022, 12:59, edited 2 times in total.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 13):
- Sibiryak89, annem adam yaptı, Zebr111, kaptan63, Onizm, Eski Şeytan, Mika, Mart, Alex Alex, Esnek, Mishanya090, Endişeli, Duster1979
-
- Nirvana’dayım
Karmaşık program, talimat veya rapor olmadan sadece seks yapın???)) =Yana-Yanochka: ↑01 Oct 2022, 12:22Eğer oğlum zaten denemişse, haftada en az bir kez bunun mutlaka onunla yapılması gerekecektir. Bende de aynı durum var, tek sorun oğlumun yanı sıra bir de eşim ve üç yaşında bir kızım var. Kocanın kendisi, oğlunun ilk kezbenimle denedi. Artık kocam haftada bir beni oğlumun yatak odasına kendisi gönderiyor. Artık oğlunu utandırmamak için kendisi artık orada değil ama her zaman her şeyin nasıl olduğunu soruyor. Beni oğlumun yanına göndermeden önce bana hangi sütyen ve külotu giymem gerektiğini söylüyorlar. Bunlar genellikle göğüslere çok az destek sağlayan veya hiç destek sağlamayan braletlerdir. Bir keresinde oğluma sordum ve böyle bir sütyen giymemden hoşlandığını itiraf etti, bu yüzden kocam beni mağazaya götürdü ve onlarla birlikte gitmek için aynı anda altı takım sütyen ve külot satın aldık. Peki, oğlunun olabildiğince uyarılması ve biriken spermden iyi bir şekilde kurtulması için başka bir şey. Bana uzak durmanın oğlum için zararlı olduğunu söyledi. Oğlunuzdan hamile kalmak istemiyorsanız haplara geçmeniz ve bunları talimatlara göre almanız gerekir. 15 yaşındayken, muhtemelen büyük olmasa da penis boyutuve kasık kıllarının henüz yeni büyümeye başlayabileceği gerçeğine rağmen, eğer anne yumurtlama dönemindeyse, erkek çocuk büyük olasılıkla ilk cinsel ilişkiden sonra annesini hamile bırakacaktır.Lenchik: ↑26 Aug 2022, 03:51 penisi üzerine oturdu ve başını kasıklarına yasladı. Ben durmadığım sürece her şeyi yapmaya hazır olduğu yüzünden belliydi. Başını labiaya koyarak iradesini biraz alay ettikten sonra yavaşça penisinin üzerine oturdum. Sanki vajinam için yaratılmış gibi içime girdi. Pelvisimi hareket ettirmeye başladım. Ancak birkaç saniye sonra çocuğum gerildi ve amımın onun spermiyle dolduğunu hissettim. İçeriye boşalmanın tavsiye edilmediğini, özellikle de geldiği yerden çıktığı için bunun genellikle tabu olduğunu anlatmaya başladım. Şu anda yaptığımız hiç doğru değil, o da içeri aldırdı. Konuştuktan sonra beğenip beğenmediğini sordum. Muhteşem olduğunu söyledi. O sırada hâlâ penisinin üzerinde oturuyordum ama düşmüştü. Ancak bir dakika sonra tekrar ayağa kalktığını hissettim. Oğlum bana baktı ve ona bir şans daha vermemi istedi. Kabul ettim. Bu sefer neredeyse onunla aynı anda bitirdim ve hapı yiyebileceğim konusunda bana güvence vererek tekrar içime dalmasına izin verdim. Daha sonra biraz uzandık, konuştuk ve bunu ara sıra yaparsak sorun olmayacağına karar verdik, ama asıl önemli olan bunun bir alışkanlık haline gelmemesi![]()
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Vik.ruba80, Juravl
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
Okumadım ama kınıyorum.
Benim hikayem.
Yoldan geçen birine doğru yürüdü ve şöyle dedi: “Açıklamaya vaktim yok! Ben senin oğlunum, sen benim annemsin! Neredeyse aynı yaşta olmamızın bir önemi yok. Acilen diyorum, acilen!!! Hey teyze, nereye koşuyorsun? Dur! :evet:
Benim hikayem.
Yoldan geçen birine doğru yürüdü ve şöyle dedi: “Açıklamaya vaktim yok! Ben senin oğlunum, sen benim annemsin! Neredeyse aynı yaşta olmamızın bir önemi yok. Acilen diyorum, acilen!!! Hey teyze, nereye koşuyorsun? Dur! :evet:
- These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post (total 8):
- Bacakları seviyorum, sptlh, Sibiryak89, Juravl, Roman89, Danah, Endişeli, Rexx
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
15 yaşında erkeklerin bedenleri iyidir. Ve saç konusunda daha da fazlası.
14 yaşımdan beri işin içindeyim. Ve 16 yaşımda evlendiğimde, aynı yaştan 48 yaşına kadar farklı yaşlarda yaklaşık 30 kadınım vardı. Sperm gelince, bazıları zaten 10-11 yaşlarında buna sahip.

- These users thanked the author Herurg for the post (total 4):
- Mart, Sibiryak89, Endişeli, Esinti
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Yakında yenileme yapılacakLenchik: ↑26 Aug 2022, 03:51 Merhaba, 42 yaşındayım, oğlumla birlikte yaşıyoruz, o da 15 yaşında. Kocamdan bir yıl önce boşandım. Son zamanlarda çocuğumla seks yapmaya yol açan aşağıdaki durum meydana geldi. Bir kurumsal partiden geldim, biraz mangal altında soyundum ve duşa gittim. Bitirdiğimde tek bir havlu bile kalmadığını fark ettim ve oğlumdan getirmesini istedim. Getirdiğinde, bakmadan ve ayrılmadan hızlıca teslim etmek yerine, orada asılı kalmış, bana bakıyormuş gibi görünüyordu. Penisinin nasıl ayağa kalktığını, şortunun arasından dışarı çıktığını fark ettim. Ne yaptığını sordum. Özür diledi, havluyu verdi ve gitti. Onun gafına bakınca biraz heyecanlandım ve pantolonunun içinde ne olduğunu bilmek istedim. Yanına gittim ve beni çıplak gördüğü için ona kıyafetsiz bakmak istediğimi ve soyunmasını söylediğimi söyledim. Böyle bir istekten biraz kurtulduktan sonra tekrar özür dilemeye başladı. Onu durdurdum ve bana daha yakından bakmasına aldırış etmediğimi, ancak isteğimden sonra dedim. Soyundu ve karşımda durdu. Bacaklarının arasında güzel, temiz traşlı bir penis asılıydı. Ona kalkmak için neye ihtiyacı olduğunu sordum. Bacaklarımın arasını göstermemin yeterli olduğunu söyledi. Oturmasını söyledim, bornozumu çözdüm ve daha iyi görebilmek için ayağımı kanepenin yanına koydum. Penisi anında etkileyici bir boyuta ulaştı ve damarları dışarı çıktı. Eğer isterse amcığa dokunabileceğini söyledim. Parmaklarını dudakların üzerinde gezdirdi ve klitorise masaj yapmaya başladı. Bundan keyif almaya başladım, sonra dilini kullandı ve titreyen bir sesle ona durmamasını istemeye başladım. Bir dakika sonra artık kendimi kontrol edemedim, aletinin önünde eğildim, yağlamak için biraz emdim ve aletinin üzerine oturup başımı kasıklarıma yasladım. Ben durmadığım sürece her şeyi yapmaya hazır olduğu yüzünden belliydi. Başını labiaya koyarak iradesini biraz alay ettikten sonra yavaşça penisinin üzerine oturdum. Sanki vajinam için yaratılmış gibi içime girdi. Pelvisimi hareket ettirmeye başladım. Ancak birkaç saniye sonra bebeğim gerildi ve amımı [/url]spermiyle dolu. İçeriye boşalmanın tavsiye edilmediğini, özellikle de geldiği yerden çıktığı için bunun genellikle tabu olduğunu anlatmaya başladım. Şu anda yaptığımız hiç doğru değil, o da içeri aldırdı. Konuştuktan sonra beğenip beğenmediğini sordum. Muhteşem olduğunu söyledi. O sırada hâlâ penisinin üzerinde oturuyordum ama düşmüştü. Ancak bir dakika sonra tekrar ayağa kalktığını hissettim. Oğlum bana baktı ve ona bir şans daha vermemi istedi. Kabul ettim. Bu sefer neredeyse onunla aynı anda bitirdim ve hapı yiyebileceğim konusunda bana güvence vererek tekrar içime dalmasına izin verdim. Daha sonra biraz uzandık, konuştuk ve bunu ara sıra yaparsak sorun olmayacağına karar verdik, ama asıl önemli olan bunun bir alışkanlık haline gelmemesi
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
Kötü bir seks fantezisi değil!Lenchik: ↑26 Aug 2022, 03:51 Merhaba, 42 yaşındayım, oğlumla birlikte yaşıyoruz, o da 15 yaşında. Kocamdan bir yıl önce boşandım. Son zamanlarda çocuğumla seks yapmaya yol açan aşağıdaki durum meydana geldi. Bir kurumsal partiden geldim, biraz mangal altında soyundum ve duşa gittim. Bitirdiğimde tek bir havlu bile kalmadığını fark ettim ve oğlumdan getirmesini istedim. Getirdiğinde, bakmadan ve ayrılmadan hızlıca teslim etmek yerine, orada asılı kalmış, bana bakıyormuş gibi görünüyordu. Penisinin nasıl ayağa kalktığını, şortunun arasından dışarı çıktığını fark ettim. Ne yaptığını sordum. Özür diledi, havluyu verdi ve gitti. Onun gafına bakınca biraz heyecanlandım ve pantolonunun içinde ne olduğunu bilmek istedim. Yanına gittim ve beni çıplak gördüğü için ona kıyafetsiz bakmak istediğimi ve soyunmasını söylediğimi söyledim. Böyle bir istekten biraz kurtulduktan sonra tekrar özür dilemeye başladı. Onu durdurdum ve bana daha yakından bakmasına aldırış etmediğimi, ancak isteğimden sonra dedim. Soyundu ve karşımda durdu. Bacaklarının arasında güzel, temiz traşlı bir penis asılıydı. Ona kalkmak için neye ihtiyacı olduğunu sordum. Bacaklarımın arasını göstermemin yeterli olduğunu söyledi. Oturmasını söyledim, bornozumu çözdüm ve daha iyi görebilmek için ayağımı kanepenin yanına koydum. Penisi anında etkileyici bir boyuta ulaştı ve damarları dışarı çıktı. Eğer isterse amcığa dokunabileceğini söyledim. Parmaklarını dudakların üzerinde gezdirdi ve klitorise masaj yapmaya başladı. Bundan keyif almaya başladım, sonra dilini kullandı ve titreyen bir sesle ona durmamasını istemeye başladım. Bir dakika sonra artık kendimi kontrol edemedim, aletinin önünde eğildim, yağlamak için biraz emdim ve aletinin üzerine oturup başımı kasıklarıma yasladım. Ben durmadığım sürece her şeyi yapmaya hazır olduğu yüzünden belliydi. Başını labiaya koyarak iradesini biraz alay ettikten sonra yavaşça penisinin üzerine oturdum. Sanki vajinam için yaratılmış gibi içime girdi. Pelvisimi hareket ettirmeye başladım. Ancak birkaç saniye sonra bebeğim gerildi ve amımı [/url]spermiyle dolu. İçeriye boşalmanın tavsiye edilmediğini, özellikle de geldiği yerden çıktığı için bunun genellikle tabu olduğunu anlatmaya başladım. Şu anda yaptığımız hiç doğru değil, o da içeri aldırdı. Konuştuktan sonra beğenip beğenmediğini sordum. Muhteşem olduğunu söyledi. O sırada hâlâ penisinin üzerinde oturuyordum ama düşmüştü. Ancak bir dakika sonra tekrar ayağa kalktığını hissettim. Oğlum bana baktı ve ona bir şans daha vermemi istedi. Kabul ettim. Bu sefer neredeyse onunla aynı anda bitirdim ve hapı yiyebileceğim konusunda bana güvence vererek tekrar içime dalmasına izin verdim. Daha sonra biraz uzandık, konuştuk ve bunu ara sıra yaparsak sorun olmayacağına karar verdik, ama asıl önemli olan bunun bir alışkanlık haline gelmemesi
- These users thanked the author aleksey.malashihin for the post:
- Ivan.Antipov
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 48 Replies
- 1184 Views
-
Last post by 12345