Anneye ilgi

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 9 months
 Anneye ilgi

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Herkese selam. Bunun burada popüler bir konu olduğunu görüyorum. Ensest dürtüsü olan çoğu erkek gibi benim de çekiciliğim ergenlik yıllarıma dayanıyor. Hem babanın hem de annenin "hatası" vardı. Şimdi ben 30 yaşlarındayım, o da 50 yaşlarında. Gizlilik nedeniyle kesin rakamlardan ve isimlerden bahsetmeyeceğim. Bu sadece bir fantezi değil, bu yüzden her ne kadar çok sıcak hikayeler beklememelisiniz. Her ne kadar aldırış etmesem de, hemen seks olmadığını söyleyeceğim. Durumu çok kısaca özetleyeceğim ve tüm sorularınızı cevaplamaya çalışacağım. Çocukluğumda ve ergenliğimde ailem özgürdü; çıplaklar plajına gitmek, çıplaklar filme almak, cinsiyet çeşitliliği. Bunların hepsini (veya çoğunu) zaten yetişkin bir erkek olarak öğrendim. Onları seks yaparken yakaladım, telefonumda videolar ve fotoğraflar buldum. Bütün bunları bilerek, çekimin hak sahibi olması mantıklıdır.
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 3):
Bulkin, Travolta, Fargal94
Bulkin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Anneye olan ilgim

Unread post by Bulkin »

Ne oldu? Evin içinde çıplak mı dolaştınız? Herhangi bir şekilde kışkırtıldınız mı?
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Takma ad »

Annenize olan ilginiz nasıl ortaya çıktı? Buna ne katkıda bulundu!
Автор темы
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Bulkin: 31 Aug 2022, 01:54 Ne oldu? Evin içinde çıplak mı dolaştınız? Seni bir şekilde kışkırttılar mı?
Evin içinde hiçbir zaman tamamen çıplak dolaşmadık. Ama sadece şort giymiş olabilirler. Üstelik annem tanga dışında külot giymiyor. Babamın, arkadaşlarıyla içki içtikten sonra zaten uyuyan annemi tamamen soyup onu benim görebileceğim bir yere bırakması provokasyon olarak adlandırılabilir

5 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Takma ad: 31 Aug 2022, 06:08 Annenize olan ilginiz nasıl ortaya çıktı? Buna ne katkıda bulundu!
Yukarıda açıklandığı gibi - babanın onu çıplak bırakabileceği durumlar. Provokasyon da olabilirdi, ihmal de olabilirdi. Ayrıca ara sıra onları seks yaparken yakaladım. Bu, kendi içinde seksi olduğu ve sıcakta evin içinde sadece tangayla yürüyebildiği gerçeğine ek olarak
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
Bulkin
Bulkin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Bulkin »

LustFromBeyond: 31 Aug 2022, 07:46 kendi içinde seksi olduğunu ve sıcakta evin içinde yalnızca tangayla dolaşabildiğini
Eh, belki bir provokasyon değil ama sadece çocuğun kadın vücuduna aşina olmasını istiyorlardı.

Anne yalnızca tanga giyerken ona sarılmak/öpüşmek veya annenin ereksiyon hakkında yorum yapması bir provokasyon olabilir , örneğin.

2 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Genel olarak, seni fena halde kıskanıyorum! Sanırım, koşulların iyi bir birleşimiyle annenle konuşabilirsin ve bakmayı/dokunmayı isteyin.

Anneleriyle gönüllü ve aşk dolu seks yapan kişiler daha iyi bir şey olmadığını söylüyor ve isteyerek inanıyorum.
These users thanked the author Bulkin for the post:
Esnek
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260

Unread post by Takma ad »

Ayrıca bunun hayatta yapabileceğiniz en iyi seks olduğunu ve hiçbir şeyin onunla karşılaştırılamayacağını düşünüyorum.
These users thanked the author Takma ad for the post (total 2):
Bulkin, Esnek
Автор темы
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Bulkin: 31 Aug 2022, 08:37 Belki bir provokasyon olmayabilir ama sadece çocuğun kadın bedenine aşina olmasını istediler
Sana katılıyorum, bu gerçeğin ta kendisi neredeyse tamamen çıplaklık bir provokasyon sayılmaz. Olası bir provokasyon, babanın aşırı sarhoşken anneyi soymasıdır. Aslında onunla ne istersem yapabilirdim (yukarıda söylediğim gibi seks yapmaya cesaret edemedim). Belki bu aynı zamanda kadın bedeniyle tanışmak içindi ya da belki babamın benimle ve karısıyla ilgili fantezileri vardı. Ne yazık ki, şu anda babamla bu tür konuları tartışacak kadar yakın olmadığım için bunu öğrenemiyorum. Babada ensest fantezilerden şüphelenirken annede şüphelenmiyorum.
Bulkin
Bulkin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Bulkin »

LustFromBeyond: 31 Aug 2022, 08:51 Temelde onunla istediğimi yapabilirdim (yukarıda söylediğim gibi seks yapmaya cesaret edemedim). Belki de bu aynı zamanda kadın bedenini tanımak içindi
Bu gelecekte sizi bir şekilde etkiledi mi? Örneğin kendimi benden genç biriyle seks yaparken hayal edemiyorum.
Автор темы
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Bulkin: 31 Aug 2022, 09:02 Bu sizi gelecekte herhangi bir şekilde etkiledi mi? Örneğin, kendimi benden genç biriyle seks yaparken hayal edemiyorum
Ensest ve rol yapma oyunlarıyla ilgili fanteziler dışında, sanmıyorum bunun bu konu üzerinde herhangi bir etkisi var. Geriye kalan bir şey daha var ama cinsel çekim açısından hem benden küçük kızlara hem de benden büyük kızlara ilgi duyuyorum. Yani ilgileneceğim spesifik bir tür yok, gerisini ihmal ediyorum
Bulkin
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Esnek »

Hemen hemen tüm oğullar annelerine karşı çekim duyarlar. Yani bunda doğaüstü hiçbir şey yok.
These users thanked the author Esnek for the post:
Bulkin
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 728
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by helikopter9 »

These users thanked the author helikopter9 for the post (total 5):
sptlh, Toronto, İvannavi, Ampland, Esnek