Anneye ilgi
-
Автор темыÖtesinden Gelen Şehvet
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 9 months
Anneye ilgi
Herkese selam. Bunun burada popüler bir konu olduğunu görüyorum. Ensest dürtüsü olan çoğu erkek gibi benim de çekiciliğim ergenlik yıllarıma dayanıyor. Hem babanın hem de annenin "hatası" vardı. Şimdi ben 30 yaşlarındayım, o da 50 yaşlarında. Gizlilik nedeniyle kesin rakamlardan ve isimlerden bahsetmeyeceğim. Bu sadece bir fantezi değil, bu yüzden her ne kadar çok sıcak hikayeler beklememelisiniz. Her ne kadar aldırış etmesem de, hemen seks olmadığını söyleyeceğim. Durumu çok kısaca özetleyeceğim ve tüm sorularınızı cevaplamaya çalışacağım. Çocukluğumda ve ergenliğimde ailem özgürdü; çıplaklar plajına gitmek, çıplaklar filme almak, cinsiyet çeşitliliği. Bunların hepsini (veya çoğunu) zaten yetişkin bir erkek olarak öğrendim. Onları seks yaparken yakaladım, telefonumda videolar ve fotoğraflar buldum. Bütün bunları bilerek, çekimin hak sahibi olması mantıklıdır.
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 3):
- Bulkin, Travolta, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Anneye olan ilgim
Ne oldu? Evin içinde çıplak mı dolaştınız? Herhangi bir şekilde kışkırtıldınız mı?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
- Orientation: heteroseksüel
-
- Sürtünmeler
5 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Evin içinde hiçbir zaman tamamen çıplak dolaşmadık. Ama sadece şort giymiş olabilirler. Üstelik annem tanga dışında külot giymiyor. Babamın, arkadaşlarıyla içki içtikten sonra zaten uyuyan annemi tamamen soyup onu benim görebileceğim bir yere bırakması provokasyon olarak adlandırılabilir
5 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Yukarıda açıklandığı gibi - babanın onu çıplak bırakabileceği durumlar. Provokasyon da olabilirdi, ihmal de olabilirdi. Ayrıca ara sıra onları seks yaparken yakaladım. Bu, kendi içinde seksi olduğu ve sıcakta evin içinde sadece tangayla yürüyebildiği gerçeğine ek olarakTakma ad: ↑31 Aug 2022, 06:08 Annenize olan ilginiz nasıl ortaya çıktı? Buna ne katkıda bulundu!
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
- Bulkin
-
- heyecanlanıyorum
Anne yalnızca tanga giyerken ona sarılmak/öpüşmek veya annenin ereksiyon hakkında yorum yapması bir provokasyon olabilir , örneğin.
2 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Genel olarak, seni fena halde kıskanıyorum! Sanırım, koşulların iyi bir birleşimiyle annenle konuşabilirsin ve bakmayı/dokunmayı isteyin.
Anneleriyle gönüllü ve aşk dolu seks yapan kişiler daha iyi bir şey olmadığını söylüyor ve isteyerek inanıyorum.
Eh, belki bir provokasyon değil ama sadece çocuğun kadın vücuduna aşina olmasını istiyorlardı.LustFromBeyond: ↑31 Aug 2022, 07:46 kendi içinde seksi olduğunu ve sıcakta evin içinde yalnızca tangayla dolaşabildiğini
Anne yalnızca tanga giyerken ona sarılmak/öpüşmek veya annenin ereksiyon hakkında yorum yapması bir provokasyon olabilir , örneğin.
2 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Genel olarak, seni fena halde kıskanıyorum! Sanırım, koşulların iyi bir birleşimiyle annenle konuşabilirsin ve bakmayı/dokunmayı isteyin.
Anneleriyle gönüllü ve aşk dolu seks yapan kişiler daha iyi bir şey olmadığını söylüyor ve isteyerek inanıyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
Ayrıca bunun hayatta yapabileceğiniz en iyi seks olduğunu ve hiçbir şeyin onunla karşılaştırılamayacağını düşünüyorum.
-
- Sürtünmeler
Sana katılıyorum, bu gerçeğin ta kendisi neredeyse tamamen çıplaklık bir provokasyon sayılmaz. Olası bir provokasyon, babanın aşırı sarhoşken anneyi soymasıdır. Aslında onunla ne istersem yapabilirdim (yukarıda söylediğim gibi seks yapmaya cesaret edemedim). Belki bu aynı zamanda kadın bedeniyle tanışmak içindi ya da belki babamın benimle ve karısıyla ilgili fantezileri vardı. Ne yazık ki, şu anda babamla bu tür konuları tartışacak kadar yakın olmadığım için bunu öğrenemiyorum. Babada ensest fantezilerden şüphelenirken annede şüphelenmiyorum.
- Bulkin
-
- heyecanlanıyorum
Bu gelecekte sizi bir şekilde etkiledi mi? Örneğin kendimi benden genç biriyle seks yaparken hayal edemiyorum.LustFromBeyond: ↑31 Aug 2022, 08:51 Temelde onunla istediğimi yapabilirdim (yukarıda söylediğim gibi seks yapmaya cesaret edemedim). Belki de bu aynı zamanda kadın bedenini tanımak içindi
-
- Sürtünmeler
Ensest ve rol yapma oyunlarıyla ilgili fanteziler dışında, sanmıyorum bunun bu konu üzerinde herhangi bir etkisi var. Geriye kalan bir şey daha var ama cinsel çekim açısından hem benden küçük kızlara hem de benden büyük kızlara ilgi duyuyorum. Yani ilgileneceğim spesifik bir tür yok, gerisini ihmal ediyorum
- Bulkin
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Hemen hemen tüm oğullar annelerine karşı çekim duyarlar. Yani bunda doğaüstü hiçbir şey yok.
-
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 6 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies