Herkese merhaba
-
- Potansiyel seks nesnesi
Herkese merhaba
Herkese merhaba! Sanal ortam kurmak istiyorum
Lütfen bana web’i nasıl kullanacağımı öğret)
Nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum ama bence çok havalı
https://vk.com/emoji/e/f09f9885.png
Но у меня очень странная киска.. немного стесняюсь
пишите, ТОЛЬКО СМЕЛЫЕ!!!
https://sun6-13.userapi.com/c855520/v85 ... JknbMk.jpg
пишите, ТОЛЬКО СМЕЛЫЕ!!!
https://sun6-13.userapi.com/c855520/v85 ... JknbMk.jpg
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
-
-
Yanıt: Herkese merhaba
2 yıl önce harika bir bayanla yazıştım. Beni MFM’ye davet etti ama her şey yazışmalara bağlıydı ve bu da kendiliğinden sona erdi. İsterseniz deneyin - koscova92 @ bk ru belki de hâlâ konuyla ilgilidir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Я - смелый! Пиши в личку - разберем, что там с твоей киской...Guest: ↑12 Nov 2019, 09:03 Herkese merhaba! Sanal ortam kurmak istiyorum
пишите, ТОЛЬКО СМЕЛЫЕ!!!
https://sun6-13.userapi.com/c855520/v855520996/1430ff/JNZJUJknbMk.jpg
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Misafir, şu soruyla ilgileniyorum: nasıl cunnilingus’tan gelen beyaz kayganlaştırıcıyla boşalmak için ne kadar zamana ihtiyacın var, eski sevgilim beni 40 dakika boyunca taciz etti, oysa diğer bayanlar 15-20 dakika
5 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Ve erkeğe hükmetmek istiyorsanız (yani am yalamak ve kıçını okşamak gibi) bunu kabul ediyorum am yalamayı sevdiğimi kimsenin bilmemesi şartıyla am yalayıcı ol ve anüsü okşa
9 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Bu kadar iştah açıcı birini 15 yılda çifte orgazma getirirdim, cunnilingus Ani, başkasının amından sonra bile, bunu yapmak istiyorum yala, eşim bana yalamayı öğretti, hoşuma gitti ve gerçekten istiyorum. İlk buluşmadaki bayan bile şoka girdiğinde, hemen amını ve kıçını yalamaya başladım, heyecanlandı ama artık ona bir erkek gibi davranmıyordu, sadece am yalayıcı ve kıç okşayıcı gibi davranıyordu.
6 dakika 53 saniye sonra gönderildi :
işte bu yüzden bir kadını yalarsan 300 %, kızın gözünde adam gibi, düşüyorsun, am yalıyor, şahsen benim için bu bir hobi ve bayanlar için aşağılayıcı bir takma ad. Birini yaladığı bir durum vardı ve herkese söyledi, herkes güldü, ama neredeyse her akşam kendisi Anya için oral seks istedi. Genel olarak tecrübem var. anilingus’tan sadece biri geldi ve 50 dakika sonra
Ve erkeğe hükmetmek istiyorsanız (yani am yalamak ve kıçını okşamak gibi) bunu kabul ediyorum am yalamayı sevdiğimi kimsenin bilmemesi şartıyla am yalayıcı ol ve anüsü okşa
Bu kadar iştah açıcı birini 15 yılda çifte orgazma getirirdim, cunnilingus Ani, başkasının amından sonra bile, bunu yapmak istiyorum yala, eşim bana yalamayı öğretti, hoşuma gitti ve gerçekten istiyorum. İlk buluşmadaki bayan bile şoka girdiğinde, hemen amını ve kıçını yalamaya başladım, heyecanlandı ama artık ona bir erkek gibi davranmıyordu, sadece am yalayıcı ve kıç okşayıcı gibi davranıyordu.
işte bu yüzden bir kadını yalarsan 300 %, kızın gözünde adam gibi, düşüyorsun, am yalıyor, şahsen benim için bu bir hobi ve bayanlar için aşağılayıcı bir takma ad. Birini yaladığı bir durum vardı ve herkese söyledi, herkes güldü, ama neredeyse her akşam kendisi Anya için oral seks istedi. Genel olarak tecrübem var. anilingus’tan sadece biri geldi ve 50 dakika sonra
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
kadınları yala ve hiçbir şey düşünme... sen harika bir adamsınAmatör: ↑01 May 2022, 18:10 Misafir, ilgileniyorum soru şu, kaç yaşındasın? cunnilingus’tan gelen beyaz kayganlaştırıcıyla boşalmak zaman alıyor, eski sevgilim bana 40 dakika boyunca tacizde bulundu, diğer bayanlar ise 15-20 dakika sürdü
ve erkeğe hükmetmek istiyorsunuz (yani, amını yalamak ve okşamak gibi) am yalamayı sevdiğimi kimsenin bilmemesi koşuluyla am yalayıcı olmayı ve anüsü okşamayı kabul ederim
Bu kadar iştah açıcı birini 15 yılda çifte orgazma ulaştırırdım, Ani’yi hemen oral seks yapar, hatta başkasınınkinden sonra bile amcık, onu yalamak istiyorum, karım bana yalamayı öğretti, hoşuma gitti ve gerçekten istiyorum. İlk buluşmadaki bayan bile şoka girdiğinde, hemen amını ve kıçını yalamaya başladım, heyecanlandı ama artık ona bir erkek gibi davranmıyordu, sadece am yalayıcı ve kıç okşayıcı gibi davranıyordu.
işte bu yüzden bir kadını yalarsan 300 %, kızın gözünde adam gibi, düşüyorsun, am yalıyor, şahsen benim için bu bir hobi ve bayanlar için aşağılayıcı bir takma ad. Birini yaladığı bir durum vardı ve herkese söyledi, herkes güldü, ama neredeyse her akşam kendisi Anya için oral seks istedi. Genel olarak tecrübem var. bunlardan yalnızca biri anilingus’tan geldi ve 50 dakika sonra
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Evet. Eğer bunu 2 yıl önce fark etseydim) tamamen farklı bir konuşma olurdu! süper fotoğraf.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
Kıç harika. Ben çekingen olanlardan değilim, o yüzden kişisel bir sohbete geçelim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies