Ensestfantezi

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Marinaa
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Ensestfantezi

Unread post by Marinaa »

Genç bir anneyi sikiyordum ve onun 7 yaşındaki oğlu yatak odasına baktı ve sordu: burada ne yapıyorsun? Elbette onu dışarı attık ama sonrasında onu dışarı atmasaydık ne olacağını hayal etmeye başladı.
İçeriye girdiyse bu, görmek istediğini görmek istediği anlamına geliyordu: nasıl annesi sikildi mi yoksa annesini çıplak mı görmek istedi?
nSonra ona çıplak annemi gösterdiğimi hayal ettim, onun bacaklarını ve dudaklarını nasıl açtığını, onu yaladığını, sonra küçük kedisini emdiğini ve sonra onu siktiğini.
O yaşta kedi kaç cm olur, boşalır mı... ilginç oldu. Sarhoştu, tüm bunlara izin verir miydi?)
Genel olarak bu konu heyecan vericiydi.
O yaşta annemi kim gözetledi, böyle anlarda ne yapmak istiyordun?
These users thanked the author Marinaa for the post:
DEF#1
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel
 Re: Ensest fantezisi

Unread post by Alexb »

Üvey babam annemden 10 yaş büyüktü ve evlendiğinde hepimizin aynı yatakta yatmasını istedi, ben zaten 12 yaşlarındaydım. Bu yüzden beni duvara yasladılar ve yanıma yattılar. üvey babam annemi becerdiğinde onu hep bana doğru çevirir ve ona baskı yapardı.
These users thanked the author Alexb for the post:
Marinaa
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Merin333: 10 Sep 2022, 10:28 Genel olarak bu konu heyecan vericiydi
7 yıl yeterli değil ama 14-16 yaşlarında olsaydı oldukça güzel olurdu hayal kurmak mümkün. Ve sonra muhtemelen kendi çıkarlarını gözetecekti. Ona annesinin erojen bölgelerini gezdirebilirsiniz))

46 saniye sonra gönderilir:
Üvey babam annemden 10 yaş büyüktü ve evlendiğinde hepimizin aynı yatakta yatmamızı istedi, ben zaten 12 yaşındaydım
Peki bu sizi gelecekte nasıl etkiledi? Annemi istedin mi? Yaşlı kadınları mı istedin?
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
Marinaa
Arip11
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by Arip11 »

LustFromBeyond, Her zaman bir teyze istemiştim...31 sarsıldım ona... Yürümedi, yazık ama sorun değil, büyüklerle ayrı düştüm.. 55+..
Автор темы
Marinaa
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81

Unread post by Marinaa »

Alexb: 10 Sep 2022, 10:50 Üvey babam annemden 10 yaş büyüktü ve evlendiğinde hepimizin aynı yatakta yatmasını istedi, ben zaten 12 yaşındaydım. Bu yüzden beni duvara yasladılar ve yanıma yattılar. ve üvey babam ara sıra annemi becerdiğinde onu bana doğru çevirip baskı yapıyordu.
Annem buna nasıl tepki verdi? Onu çıplak gördün mü, sekslerini?
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Merin333: 10 Sep 2022, 10:28 Genç bir anneyle sevişiyordum ve onun 7 yaşındaki oğlu yatak odasına bakıp sordu: burada ne yapıyorsun? Elbette onu dışarı attık ama sonrasında onu dışarı atmasaydık ne olacağını hayal etmeye başladı.
İçeriye girdiyse bu, görmek istediğini görmek istediği anlamına geliyordu: nasıl annesi sikildi mi yoksa annesini çıplak mı görmek istedi?
nSonra ona çıplak annemi gösterdiğimi hayal ettim, onun bacaklarını ve dudaklarını nasıl açtığını, onu yaladığını, sonra küçük kedisini emdiğini ve sonra onu siktiğini.
O yaşta kedi kaç cm olur, boşalır mı... ilginç oldu. Sarhoştu, tüm bunlara izin verir miydi?)
Genel olarak bu konu heyecan vericiydi.
O yaşta annemi kim gözetledi, böyle anlarda ne yapmak istiyordun?
Bunların hepsi bir fantezi. 7 yaşında amın ne olduğunu bilmiyor musun?
Eğer 3 cm’lik bir mastürbasyon yapmıyorsa, muhtemelen 7-9 cm’lik bir mastürbasyon yapar
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Esnek »

Fanteziler, bunlar sadece fantezilerdir, içlerinde herkesle her şeyi yapabileceğinize dair, ancak gerçek hayatta her şey çok daha karmaşıktır. Hedefinize ulaşmak için uzun süre ve çok çalışmanız gerekiyor, ayrıca şansa da ihtiyacınız var, aksi takdirde başka çare yok.
These users thanked the author Esnek for the post:
Fan
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

Return to “Ensest”