Genç bir anneyi sikiyordum ve onun 7 yaşındaki oğlu yatak odasına baktı ve sordu: burada ne yapıyorsun? Elbette onu dışarı attık ama sonrasında onu dışarı atmasaydık ne olacağını hayal etmeye başladı.
İçeriye girdiyse bu, görmek istediğini görmek istediği anlamına geliyordu: nasıl annesi sikildi mi yoksa annesini çıplak mı görmek istedi?
nSonra ona çıplak annemi gösterdiğimi hayal ettim, onun bacaklarını ve dudaklarını nasıl açtığını, onu yaladığını, sonra küçük kedisini emdiğini ve sonra onu siktiğini.
O yaşta kedi kaç cm olur, boşalır mı... ilginç oldu. Sarhoştu, tüm bunlara izin verir miydi?)
Genel olarak bu konu heyecan vericiydi.
O yaşta annemi kim gözetledi, böyle anlarda ne yapmak istiyordun?
Ensestfantezi
-
Автор темыMarinaa
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Re: Ensest fantezisi
Üvey babam annemden 10 yaş büyüktü ve evlendiğinde hepimizin aynı yatakta yatmasını istedi, ben zaten 12 yaşlarındaydım. Bu yüzden beni duvara yasladılar ve yanıma yattılar. üvey babam annemi becerdiğinde onu hep bana doğru çevirir ve ona baskı yapardı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 10 months
46 saniye sonra gönderilir:
7 yıl yeterli değil ama 14-16 yaşlarında olsaydı oldukça güzel olurdu hayal kurmak mümkün. Ve sonra muhtemelen kendi çıkarlarını gözetecekti. Ona annesinin erojen bölgelerini gezdirebilirsiniz))
46 saniye sonra gönderilir:
Peki bu sizi gelecekte nasıl etkiledi? Annemi istedin mi? Yaşlı kadınları mı istedin?Üvey babam annemden 10 yaş büyüktü ve evlendiğinde hepimizin aynı yatakta yatmamızı istedi, ben zaten 12 yaşındaydım
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
- Marinaa
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
LustFromBeyond, Her zaman bir teyze istemiştim...31 sarsıldım ona... Yürümedi, yazık ama sorun değil, büyüklerle ayrı düştüm.. 55+..
-
Автор темыMarinaa
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years
Eğer 3 cm’lik bir mastürbasyon yapmıyorsa, muhtemelen 7-9 cm’lik bir mastürbasyon yapar
Bunların hepsi bir fantezi. 7 yaşında amın ne olduğunu bilmiyor musun?Merin333: ↑10 Sep 2022, 10:28 Genç bir anneyle sevişiyordum ve onun 7 yaşındaki oğlu yatak odasına bakıp sordu: burada ne yapıyorsun? Elbette onu dışarı attık ama sonrasında onu dışarı atmasaydık ne olacağını hayal etmeye başladı.
İçeriye girdiyse bu, görmek istediğini görmek istediği anlamına geliyordu: nasıl annesi sikildi mi yoksa annesini çıplak mı görmek istedi?
nSonra ona çıplak annemi gösterdiğimi hayal ettim, onun bacaklarını ve dudaklarını nasıl açtığını, onu yaladığını, sonra küçük kedisini emdiğini ve sonra onu siktiğini.
O yaşta kedi kaç cm olur, boşalır mı... ilginç oldu. Sarhoştu, tüm bunlara izin verir miydi?)
Genel olarak bu konu heyecan vericiydi.
O yaşta annemi kim gözetledi, böyle anlarda ne yapmak istiyordun?
Eğer 3 cm’lik bir mastürbasyon yapmıyorsa, muhtemelen 7-9 cm’lik bir mastürbasyon yapar
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Fanteziler, bunlar sadece fantezilerdir, içlerinde herkesle her şeyi yapabileceğinize dair, ancak gerçek hayatta her şey çok daha karmaşıktır. Hedefinize ulaşmak için uzun süre ve çok çalışmanız gerekiyor, ayrıca şansa da ihtiyacınız var, aksi takdirde başka çare yok.