Çıplaklar plajı.

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Çıplaklar plajı.

Unread post by George »

lanaaas341: 02 Sep 2022, 12:02 Meme uçları alışılmadık derecede büyük görünüyordu ve herkes bana bakıyordu
Görünüşe göre.... Aslında kimse bana bakmıyor boş yere bakan ve pis kokulu bir kumaşın üzerindeymiş gibi gözleriyle soyunmayan herkes. Her şey düzenli ve asildir - güneşin, benzer düşünen insanların ve çıplak vücutların güzelliğinin tadını çıkarırsınız! :)
ben764
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by ben764 »

Nudikimde bir kazık var... Örtülü olarak mastürbasyon yapmam ya da çalıların arasına girmem gerekiyor
These users thanked the author ben764 for the post:
Mart
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 799
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by lanaaas341 »

georg: 02 Sep 2022, 12:05
lanaaas341: 02 Sep 2022, 12:02 Meme uçları alışılmadık derecede büyük görünüyordu ve herkes bana bakıyordu
Görünüşe göre.... Aslında - hayır kısa mesafeden biri, kokuşmuş bir kumaşın üzerindeki gibi gözleriyle bakmaz veya soyunmaz. Her şey düzenli ve asildir - güneşin, benzer düşünen insanların ve çıplak vücutların güzelliğinin tadını çıkarırsınız! :)
Ben öyle demiyorum....tam tersi...
George
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by George »

bu tekstille kıyaslandığında... Tekstilde - yüz kat daha kötü, hatta yağlı şakalar ve müstehcen kahkahalar! Ve orada - sarsılıyor... Ve nudica’da, eğer biri size bakıyorsa - sağlığınıza bakın, güzel vücutlara - neden güzelliğin tadını çıkarmayasınız! Yine bunlar bizim kişisel çıkarımlarımız ama Kovid nedeniyle son üç yıl dışında hemen hemen her yıl tatile çıkıyoruz....
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 799

Unread post by lanaaas341 »

O halde neden erkekler yanımda ve bacaklarımın etrafında güneşleniyor?
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

2016 yılında Tenerife’de (Kanarya Adaları), Kızıl Dağ’ın eteklerindeki La Tajita köyündeydim. Kimse Avrupa’nın her yerinden çıplakların oraya yerleştiği konusunda uyarmadı. İlk kez sahile geldik, tonlarca insan vardı ve herkes çıplaktı! Şaşkındım! Üstelik kimse kimseye dikkat etmiyor! İlk kez, plajın en ucunda, bir adamın bir kızı üstüne koyup utanmadan ona baktığında toplu seks gördüm! On iki yaşlarında bir kız, bir elinde iPhone’la yatıyor, diğer eliyle de klitorisini okşuyor... Orta yaşlı bir kadın, tembel tembel yatan adamın üzerine eğiliyor, penisini emiyor, sonra doğrulup onu sertçe çekiyor. onun eli. Ancak tüm bunlar yalnızca yakınlarda polis devriyesi olmadığında yapılıyor, aksi takdirde ceza 900 avro! Ve eğer genel ahlak kurallarını ikinci kez ihlal ederseniz, bir buçuk bin avro para cezasına çarptırılacak ve muhtemelen adadan sınır dışı edileceksiniz. Genel olarak cazibeyi yeterince gördüm ve iki haftalığına kiraladığım eve gittim. Sik ayakta, sikişmek istiyorum ama nereden am alabilirim? Geri çekil. Sonraki günlerde kimseye aldırış etmedim, yüzdüm, güneşlendim, jet skiye bindim... Saygılarımızı sunmalıyız, plaj iyi donanımlı, temiz, iyileştirme için mavi kurdele var, altyapı iyi geliştirildi... İki hafta iki gün gibi geçti! Köy, adanın en güney ucunda, Güney Havaalanı yakınında (kelimenin tam anlamıyla bir buçuk kilometre uzaklıkta) yer almaktadır. Ben tavsiye ediyorum!
These users thanked the author Piero for the post (total 2):
George, Bayan35
GİYMEK
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 371

Unread post by GİYMEK »

Piero: 02 Sep 2022, 13:36 2016 yılında Tenerife’de (Kanarya Adaları), Kızıl Dağ’ın eteklerindeki La Tajita köyündeydim. Kimse Avrupa’nın her yerinden çıplakların oraya yerleştiği konusunda uyarmadı. İlk kez sahile geldik, tonlarca insan vardı ve herkes çıplaktı! Şaşkındım! Üstelik kimse kimseye dikkat etmiyor! İlk kez, plajın en ucunda, bir adamın bir kızı üstüne koyup utanmadan ona baktığında toplu seks gördüm! On iki yaşlarında bir kız, bir elinde iPhone’la yatıyor, diğer eliyle de klitorisini okşuyor... Orta yaşlı bir kadın, tembel tembel yatan adamın üzerine eğiliyor, penisini emiyor, sonra doğrulup onu sertçe çekiyor. onun eli. Ancak tüm bunlar yalnızca yakınlarda polis devriyesi olmadığında yapılıyor, aksi takdirde ceza 900 avro! Ve eğer genel ahlak kurallarını ikinci kez ihlal ederseniz, bir buçuk bin avro para cezasına çarptırılacak ve muhtemelen adadan sınır dışı edileceksiniz. Genel olarak cazibeyi yeterince gördüm ve iki haftalığına kiraladığım eve gittim. Sik ayakta, sikişmek istiyorum ama nereden am alabilirim? Geri çekil. Sonraki günlerde kimseye aldırış etmedim, yüzdüm, güneşlendim, jet skiye bindim... Saygılarımızı sunmalıyız, plaj iyi donanımlı, temiz, iyileştirme için mavi kurdele var, altyapı iyi geliştirildi... İki hafta iki gün gibi geçti! Köy, adanın en güney ucunda, Güney Havaalanı yakınında (kelimenin tam anlamıyla bir buçuk kilometre uzaklıkta) yer almaktadır. Tavsiye ederim!
Türkiye’de de benzer bir şeyden dolayı biz de para cezasına çarptırıldık.
These users thanked the author GİYMEK for the post:
SergeyON
Livrik
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 207
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Livrik »

lanaaas341: 02 Sep 2022, 13:07 O halde erkekler neden yanımda ve bacak bölgemde güneşleniyor?
köftelerinizi tüm detaylarıyla görmek için
These users thanked the author Livrik for the post:
IkaRuss
GİYMEK
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 371

Unread post by GİYMEK »

Livrik: 02 Sep 2022, 13:53
lanaaas341: 02 Sep 2022, 13:07 O halde erkekler neden benim yanımda ve bacaklarımın olduğu bölgede güneşleniyor?
köftelerinizi tüm detaylarıyla görmek için
Bu uygunsuz bir davranış!
Slon_mt
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Slon_mt »

ilginç yer, farklı insanlar, ortak ilgi alanları
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Allah 1974 »

georg: 02 Sep 2022, 12:50 sağlığınıza bakın, güzel vücutlar - neden güzelliğin tadını çıkarmayasınız!
Orada sıradan bir plajda olması gerektiği gibi güzel vücutlar olduğunu düşünmüyorum; aşırı kilo, bira karınları, selülit ve ayrıca sarkık göğüsler , hiçbir şey tarafından yukarı çekilmedi. Model görünümün ve kasın olması gerektiğini inkar etmiyorum, ancak yalnızca birkaçı diğerlerini kıskandırıyor. Daha önce bir hamama gitmiş olanlar için bunu anlamak kolaydır. Çıplaklığımdan değil, bedenimin yaşının getirdiği mükemmellik eksikliğinden utanırdım.
These users thanked the author Allah 1974 for the post (total 4):
Yün, IkaRuss, Nikk, galibiyetle
George
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by George »

Alla1974: 03 Sep 2022, 11:09 Çıplaklığımdan değil, vücudun yaşı nedeniyle mükemmellik eksikliğinden utanırdım
Öyle olmamalısın. .. Çıplak vücut kendi içinde güzeldir ... Tanrının herkese model görünümler yaratacak kadar malzemesi yoktu....
Önemli olan insanların utangaç olmaması ve çıplaklıktan keyif almasıdır.
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years

Unread post by Yün »

Alla1974: 03 Sep 2022, 11:09 Çıplaklığımdan değil, vücudumun yaşı nedeniyle mükemmel olamadığım için utanırdım
Bu gerçek bir kadın! :daypyat: Yani. Veronica ve arkadaşları gibi bir figürünüz olsaydı çıplaklar plajında ​​soyunur muydunuz? :roll:
Rahatla_19
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157

Unread post by Rahatla_19 »

Ben de tabiri caizse tesadüfen Krasnodar bölgesinin tatil beldelerindeki bu tür plajlarda bulundum. İlginç bir manzara, size anlatacağım ama buna alışmanız gerekiyor.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

Sık sık (Karadeniz’in) kıyısı boyunca köylerden uzaklaşarak yürüyorum; birçok kez vahşi kumsallardan da geçiyorum. Her şey göründüğü kadar muhteşem değil. Yarısından fazlası bira göbeği olan ve daha uzakta görülebilecek şekilde kendilerini nasıl daha iyi konumlandıracaklarını bilmeyen erkeklerden oluşuyor. Kadınlar da çoğunlukla 50 yaş üstüdür (neden çıplak olmaktan hoşlanırlar?). Orada neredeyse hiç güzel genç yok... Ne kızlar ne de erkekler. Fit veya formda olan sadece birkaç kişi var... Aile ırkları var ama bunlar en az olanlar.
Birden fazla kez çıplak güneşlendim. Ama bu toplantılardan uzak durmaya çalışıyorum. Yani 200-300 metre ötede, yani hala mümkün gibi görünüyor ve onlarla hiçbir ilgim yok :) Bir şey görmelerinden utanmıyorum, daha çok görmüyorum Onlara bakmak istemiyorum. *x)
These users thanked the author Gudgeon for the post:
wikisistemler
Dgonio2022
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 511

Unread post by Dgonio2022 »

Gudgeon: 05 Sep 2022, 22:21 Sık sık (Karadeniz’in) kıyısı boyunca köylerden uzaklaşarak yürüyorum ve birçok kez yabani kumsallardan da geçiyorum. Her şey göründüğü kadar muhteşem değil. Yarısından fazlası bira göbeği olan ve daha uzakta görülebilecek şekilde kendilerini nasıl daha iyi konumlandıracaklarını bilmeyen erkeklerden oluşuyor. Kadınlar da çoğunlukla 50 yaş üstüdür (neden çıplak olmaktan hoşlanırlar?). Orada neredeyse hiç güzel genç yok... Ne kızlar ne de erkekler. Fit veya formda olan sadece birkaç kişi var... Aile ırkları var ama bunlar en az olanlar.
Birden fazla kez çıplak güneşlendim. Ama bu toplantılardan uzak durmaya çalışıyorum. Yani 200-300 metre ötede, yani hala mümkün gibi görünüyor ve onlarla hiçbir ilgim yok :) Bir şey görmelerinden utanmıyorum, daha çok görmüyorum Onlara bakmak istemiyorum. *x)
eğer sır değilse hangi köylerde?
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Krinitsa-Divnomorskoe (aradaki bölüm). Gelendzhik’in mavi koyundan Kabardka’ya doğru. Küçük Utrish - Büyük Utrish (ama artık oraya yürüyemezsiniz, orası "doğa koruma alanı gibi" tarafından işgal edilmiştir, aslında burası artık kelimenin tam anlamıyla kişisel arazidir - oldukça hızlı bir şekilde sizin için gelecekler ve muhtemelen şu anda orada kimse yok ). Ve bu yüzden herhangi bir köyden neredeyse bir kilometre uzakta - ve merhaba, çıplak kıçlı insanlar, ama çok az neşe var.
wikisistemler
Dgonio2022
Orgazm!
Orgazm!

Peki büyük utrish’te mi yoksa küçük olanda mı? Peki rezerv tam olarak nerede?
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Küçükten büyüğe tüm bölge artık bir doğa rezervidir. Ve oldukça iyi korunuyor. Eskiden orada bir plaj vardı... Ama artık kıyı boyunca yürüyemiyorsunuz! Bolşoy Utrish tarafında sınırı tam olarak bilmiyorum - 7-8 yıl önce oradaydım, ancak Maly Utrish’te deniz fenerinin kuzeyindeki ilk "kirpi" (ormanlı dağ) sınırıdır. rezerv ne yazık ki.
Dgonio2022
Orgazm!
Orgazm!

Apaçık. Peki büyük olana nasıl ulaşacaksınız?
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Sukko köyüne giden yol. Orası bir taş atımı uzaklıkta. Şimdi orada ne var ve nasıl - bilmiyorum. Sana söylüyorum... Uzun zamandır oradayım. İlkbahardan Divnomorsk’a yürümek daha iyi. 2-3 km yürüyüp onlarla karşılaşacaksınız. Geçen yıl oradaydım. Ve 10 yıl önce vardı - her zaman aynı yerdeler +/-... Plaj elbette ona ulaşmış insanları sürüklemiyor. Yazın belki 50 tanesi orada takılır. Yol boyunca anlayacaksınız ki sırt çantalı çıplak gezginler var :) Yunan boşluğunun arkasında (bu bir şaka değil, aslında yerin adı bu) taşların üzerinde uzun bir vuruş var. Ama yerler sessiz.
wikisistemler
Dgonio2022
Orgazm!
Orgazm!

Gudgeon: 05 Sep 2022, 23:39 Sukko köyüne giden yol. Orası bir taş atımı uzaklıkta. Şimdi orada ne var ve nasıl - bilmiyorum. Sana söylüyorum... Uzun zamandır oradayım. İlkbahardan Divnomorsk’a yürümek daha iyi. 2-3 km yürüyüp onlarla karşılaşacaksınız. Geçen yıl oradaydım. Ve 10 yıl önce vardı - her zaman aynı yerdeler +/-... Plaj elbette ona ulaşmış insanları sürüklemiyor. Yazın belki 50 tanesi orada takılır. Yol boyunca anlayacaksınız ki sırt çantalı çıplak gezginler var :) Yunan boşluğunun arkasında (bu bir şaka değil, aslında yerin adı bu) taşların üzerinde uzun bir vuruş var. Ama yerler sessiz.
Genel olarak net.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Bana öyle geliyor ki çıplaklar plajındaki en ürkütücü şey tanıdığınız insanlarla tanışmak. Bu sakıncalı olacaktır :)
Tanya
Dgonio2022
Orgazm!
Orgazm!

Gudgeon: 05 Sep 2022, 23:51 Bana öyle geliyor ki çıplaklar plajındaki en ürkütücü şey tanıdığınız insanlarla tanışmak. Bu bir rahatsızlık olacak :)
ama sorun nedir?
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Sanki yabancılar gibi, kimse seni umursamıyor, kimse ilgilenmiyor.
Sonra bam, tanıdığın biriyle karşılaşırsın ve çıplaksın, sonra da onu görmek zorunda kalırsın örneğin meslektaş/arkadaşlarsa ve hatta farklı cinsiyettelerse yüzlerce kez. Ve kızlar, anlaşılır bir şekilde, tanıdıkları herkesle omuz omuza olacak, böyle bir konu dayanmayacak, kadın cinsiyetinin kemiksiz bir dili var... Birisi gol atacak ve birisi arkasından söylentiler yayacak... Astlar bulacak tekrar dışarı. Ancak bizim insanlarımız biraz vahşidir; bu çok az insan için bir normdur.
Ve tanıdık kadınların önünde cinsel organlarınızı sergilemek pek de iyi değil...
Dgonio2022
Orgazm!
Orgazm!

Peki, şu soru ortaya çıkıyor: burada ne yapıyorlar?
uzun
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 146

Unread post by uzun »

Vika1: 10 Jun 2022, 14:33Bir hayalim var
izin ver seni oraya götüreyim. İkimiz için de daha kolay olacak.
Şiddetli
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57

Unread post by Şiddetli »

Gudgeon: 05 Sep 2022, 23:51 Çıplaklar plajındaki en ürkütücü şey tanıdıklarla tanışmak
ve ben tanıdıkları yakalamayı hayal ediyorum. En keskin biçimde ve süreçte daha iyi. Daha sonra her şeyi eğlenceli iletişime indirgeyin.
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Gudgeon: 06 Sep 2022, 10:28 Ve sonra bam, tanıdığınız biriyle karşılaşıyorsunuz ve çıplaksınız ve sonra birbirinizi yüzlerce kez tekrar görmek zorunda kalıyorsunuz, örneğin eğer iş arkadaşı/arkadaşsa, hatta farklı cinsiyettense
Ama aynı zamanda çıplaklar plajına da gittiler) Söylentileri yaymak aptalca çünkü bu onları da etkiliyor. Tam tersine böyle bir toplantıda toplumun komplekslerinden ve genel ruh halinden kimin etkilenmediğini belirlemek mümkündür)
Vertip
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 85
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Vertip »

Çıplaklar plajında ​​soyunmak hiç de korkutucu değil; mümkünse eşimle gideriz. Islak kıyafetler olmadan rahatlamak çok daha keyifli ve insanların karıma bakması hoşuma gidiyor ama bu zaten benim fetişim :)

Eğer öyleysen İlgilenirsen sana bir fotoğraf gösterebilirim. Henüz kendi fotoğraflarımı bile göremediğim doğru :)
These users thanked the author Vertip for the post (total 4):
Fargal94, Bayan35, George, Lord177
Marinaa
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81

Unread post by Marinaa »

Alırsın ve soyunursun, etrafındaki herkes çıplak, endişelenecek bir şey yok
These users thanked the author Marinaa for the post:
Marek
Irinka
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by Irinka »

Benim için nudikte yabancıların önünde soyunmak sorun değildi ama ondan sonra bile köy evi hamamında annemin ve teyzemin önünde soyunurdum, sorun buydu!!
Vertip
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 85

Unread post by Vertip »

Irinka: 15 Sep 2022, 16:44 Benim için nudikte yabancıların önünde soyunmak sorun değildi ama ondan sonra bile köy evi hamamında annem ve teyzemin önünde soyunurdum, sorun da buydu!!
Birinin sizi yargılaması veya birinin bir şeyden hoşlanmaması durumunda, sizin için önemli olan kişilerin önünde çıplak olmak sizin için çok zordur. Ancak nudica’da herkes bunun için gelir; çıplak dinlenmek :)
Irinka
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by Irinka »

hayır bu konuda değil, güzel bir vücudum var, bunu biliyorum ama akrabalarımın önünde açıkçası utandım
MaksMaks
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 141
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by MaksMaks »

Irinka: 15 Sep 2022, 17:00 hayır, bu konuda değil, güzel bir vücudum var, bunu biliyorum ama akrabalarımın önünde kesinlikle utanıyordum
bazı insanlar sadece bu utanç duygusu ve bunun üstesinden gelmek gibi :oops:
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Irinka: 15 Sep 2022, 17:00 hayır, bu konuda değil, güzel bir vücudum var, bunu biliyorum ama akrabalarımın önünde kesinlikle utanıyordum
Hatta neden bu kadar utanç verici olduğunu merak ediyorum. Üstelik hamamda mı? Hamamdaki herkes çıplak!
These users thanked the author Nikk for the post:
George
Milla
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 4 years 8 months

Unread post by Milla »

Çıplak güneşlenmeyi severim
These users thanked the author Milla for the post (total 2):
Bayan35, Vika1
gidiyorum
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Unread post by gidiyorum »

İnsanların önünde kendinizi çıplak bulmak, bazıları da çıplak olsa bile, ideal bir figüre sahip olsa bile bir tür kendini aşmadır. Yine de komik olma korkusu, rahatsız edici bir durumda olma korkusu, bazı sonuçlardan korkma, kendinizi tekrar komik bir durumda bulma korkusu var - örneğin, birisi sizin fotoğrafınızı çekmese bile fotoğraf çekecek, ancak plajın genel manzarası ve arsanın ortasında olmanız tesadüfidir. Örneğin arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz ve onlar giyineceklerdir. Evet, binlerce nüans. Bu nedenle psikolojik olarak kolay olmayabilir. Ancak o zaman kesinlikle bir alışkanlık hissi oluşacak ve her türlü duruma daha sakin ve daha sakin tepki vereceksiniz. Eğer bir tür korku olursa - bir fotoğraf, tanıdık bir fotoğraf, rahatsız edici bir durum, o zaman buna daha sonra kesinlikle çok daha kolay tepki verirsiniz. Mesela bir süredir birinin fotoğrafında yer almaktan çok korkuyordum. Elbette bu çok daha önce oldu ama fotoğrafların nasıl çekildiğini göremedim. Şüphelerim olunca net bir şekilde söyleyemedim. Her durumda ne yapmalıyım? Ama bir şey oldu. Denizden çıkıp kıyıda durdum. Üç kadın, tamamen sundress, şort ve tişörtlerle sahil boyunca yürüdü. Çok neşeli bir ruh halindeydiler ve neredeyse açıkça telefonlarıyla çekim yapıyorlardı. Her halükarda, bunu saklamadılar bile ve telefonu doğrudan bana doğrulttular. Evet, yaklaştıklarında telefonu kaldırdılar ama beni tepeden tırnağa dikkatle incelediler ve gülümsediler. Sessiz kaldım ama ne söyleyebilirdim ki? O zamandan beri çekimler konusunda çok daha sakinim. Vücut sanatına katıldığınızda fotoğrafçılık genellikle yolundadır.
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

Gudgeon: 05 Sep 2022, 23:51 Bana öyle geliyor ki çıplaklar plajındaki en ürkütücü şey tanıdığınız insanlarla tanışmak. Bu sakıncalı olacaktır :)
Evet, bu sadece çıplaklarda olmaz, prensipte tanıdıklarınız sizi çıplak bulursa, sonradan hep korkutucu oluyor, bundan sonra o arkadaşın herkese senden bahsettiği için herkesin sana baktığı hissi....
These users thanked the author Tanya for the post:
Gudgeon
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 503

Unread post by Tekrar Geri Dön »

Tania, kabuslar gibi çocukluğunuzda nerede çıplaksınız ) başkaları tarafından ve beyin utançla dolu
These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
Tanya
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”