Çıplaklar ailelerinde işler nasıl gidiyor?
-
Автор темыBingoMemeler
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Çıplaklar ailelerinde işler nasıl gidiyor?
Herkese merhaba!
Burada çıplaklar, yani aile çıplakları ile ilgili ilginç bir soru ortaya çıktı.
Bildiğim kadarıyla sadece kumsalda değil, evde de çıplak dolaşan çıplaklar ailesi var.
Bir oğlunun penisinin annesine sertleştiği veya ebeveynlerinin önünde sertleştiği bir durumu hayal edelim. Ne yapacaklar?
Bu konuyla ilgilenen bir kişiyle iletişim kurduğunda, bunun genellikle seks veya mastürbasyonla bittiğini söyledi. Bana öyle geliyor ki bu garip ve herkes için geçerli değil.
Böyle bir durumda gerçekte ne olduğunu düşünüyorsunuz veya biliyor musunuz?
P. S. Kimsenin buna pek dikkat etmediğini düşünüyorum, en fazla heyecanlanan kişi gerginliği atmak için tuvalete gidiyor.
Burada çıplaklar, yani aile çıplakları ile ilgili ilginç bir soru ortaya çıktı.
Bildiğim kadarıyla sadece kumsalda değil, evde de çıplak dolaşan çıplaklar ailesi var.
Bir oğlunun penisinin annesine sertleştiği veya ebeveynlerinin önünde sertleştiği bir durumu hayal edelim. Ne yapacaklar?
Bu konuyla ilgilenen bir kişiyle iletişim kurduğunda, bunun genellikle seks veya mastürbasyonla bittiğini söyledi. Bana öyle geliyor ki bu garip ve herkes için geçerli değil.
Böyle bir durumda gerçekte ne olduğunu düşünüyorsunuz veya biliyor musunuz?
P. S. Kimsenin buna pek dikkat etmediğini düşünüyorum, en fazla heyecanlanan kişi gerginliği atmak için tuvalete gidiyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 2 years 10 months
Re: Çıplaklar ailelerinde işler nasıl gidiyor?
Evet, böyle bir durumda ne yaptıklarını ben de bilmek isterim.
Ben de çıplaklarla rahatlamak isterim. Ama kafamı karıştıran şey penisin gerçekten dikleşebilmesidir.
Sahilde kalktım. Ama şortla oradayım.
Ve eğer herkesin önünde ayağa kalkarsa ve orada çocuklarla birlikte rahatlarlarsa, o zaman ne yapmalı? Yere mi uzanacaksınız? :)
Ben de çıplaklarla rahatlamak isterim. Ama kafamı karıştıran şey penisin gerçekten dikleşebilmesidir.
Sahilde kalktım. Ama şortla oradayım.
Ve eğer herkesin önünde ayağa kalkarsa ve orada çocuklarla birlikte rahatlarlarsa, o zaman ne yapmalı? Yere mi uzanacaksınız? :)
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыBingoMemeler
- Flört etmek
Fakat tüm ailenizle birlikte evde çıplak dolaştığınızda penisiniz sertleşirse, odaya gitmen gerekiyor yoksa onu öldürebilirsin. kimsenin umrunda değil mi? Bu ilginç bir an.
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 2 years 10 months
Bu sitede her türlü cinsellikle meşgul insan çeşitli saçmalıklar buluyor ve bunlardan biri de birinin tüm aileyle birlikte evin içinde çıplak dolaşması....
Çıplakların evde çıplak dolaştığını nereden duydunuz??? Plajdaki çıplaklar tek bir nedenden dolayı çıplaktırlar; tüm vücutlarının güneşlenmesini isterler, daha fazlasını değil. Hiç kimse bütün aileyle birlikte evde çıplak dolaşmaz. Çünkü rahat değil.BingoBoobs: ↑17 Aug 2022, 08:26 Fakat tüm ailenizle birlikte evin içinde çıplak dolaşıyorsanız ve penisiniz dik durumdaysa, odaya girmeniz gerekir yoksa kimsenin umrunda olmadığı için gol atabilir misiniz?
Bu sitede her türlü cinsellikle meşgul insan çeşitli saçmalıklar buluyor ve bunlardan biri de birinin tüm aileyle birlikte evin içinde çıplak dolaşması....
- These users thanked the author sahte for the post (total 3):
- Allah 1974, Gami, Tekrar Geri Dön
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 3 years 4 months
Almanya ve İspanya’da doğacılık çok popüler ve insanlar mümkün olduğunca kıyafetsiz ve evde yaşamayı tercih ediyorlar. İşte tam da bu şekilde kendilerini rahat hissediyorlar, aileleri de öyle.
Diğer bir şey de natürist ailelerde herkes buna alışkın ve kimse kimseye küsmüyor, onlar için cinsel organlar kulak, parmak kadar normal...
Diğer bir şey de natürist ailelerde herkes buna alışkın ve kimse kimseye küsmüyor, onlar için cinsel organlar kulak, parmak kadar normal...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 3 years 3 months
Biz çıplaklar değiliz. Ama artık Türkiye’de yaşıyoruz ve 30 yaşını aştığımızda apartman dairesinde neredeyse her zaman eşimle çıplak dolaşıyoruz, bazen eşim sadece külot giyiyor. örneğin bunun gibi.
IMG_20220807_165024.jpg
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 9 months
-
Автор темыBingoMemeler
- Flört etmek
5 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
5 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
En azından bizim şehrimizde bir grup var çıplaklar için sadece aileler ve çiftler var. Bir araya geliyorlar, birlikte vakit geçiriyorlar, mangal, sauna, karaoke falan ama hepsi çıplak. Orada birbirlerini siktiklerini söylemiyorum.
5 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Şahsen bana öyle geldi ki Çıplaklık sadece bronzlaşmakla ilgili değildir, solaryumda tam bir bronzluk elde edebilirsiniz. Ve çıplaklar bütün bir topluluktur ve büyük olasılıkla kendi felsefeleri vardır (bu konuyu derinlemesine incelemedim ama sanırım var)sveta.ponamarenko: ↑17 Aug 2022, 09:07 tüm vücutlarının güneşlenmesini istiyorlar, başka bir şey istemiyorlar.
5 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
Photos maalesef açmıyorum, açıp bakacağım)demon_x: ↑17 Aug 2022, 11:13 IMG_20220807_165024.jpg
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 9 months
Haklısın; ona inanmıyorsun! Biz 35 yıldan fazla deneyime sahip çıplaklarız ve çocuklarımız büyüdü, torunlarımız var ve her şey yolunda, kimse kimseyi beceremez!
Çıplaklık, natürizm, hayatınızdaki konfora yönelik bir tutum felsefesidir
Muhatabınız çok dar görüşlü! Çıplaklık ve natürizm hakkında hiçbir fikri yok.BingoBoobs: ↑14 Aug 2022, 18:46 Bu konuyla ilgilenen bir kişiyle iletişim kurduğunda, konunun genellikle seks veya mastürbasyonla bittiğini söyledi. Bana öyle geliyor ki bu garip ve herkes için geçerli değil.
Haklısın; ona inanmıyorsun! Biz 35 yıldan fazla deneyime sahip çıplaklarız ve çocuklarımız büyüdü, torunlarımız var ve her şey yolunda, kimse kimseyi beceremez!
Çıplaklık, natürizm, hayatınızdaki konfora yönelik bir tutum felsefesidir

-
Автор темыBingoMemeler
- Flört etmek
Kendime çıplaklar diyemem çünkü bazen çıplak geziyorum, o zaman da sadece evde. Ama yine de özgürlüğü ve hafifliği hissediyorum.
Belki bir gün plaja giderim ve topluluğa katılırım.
Ben de aynı şeyden bahsediyorum, bu yüzden sözlerim muhatap kafamı karıştırdı.
Kendime çıplaklar diyemem çünkü bazen çıplak geziyorum, o zaman da sadece evde. Ama yine de özgürlüğü ve hafifliği hissediyorum.
Belki bir gün plaja giderim ve topluluğa katılırım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 9 months
BingoBoobs,
yolcunuzun arabayı sürmesine izin verin ! Biz nüdistiz, birçok arkadaşımız aileden nüdisttir. Ve bir araya geldiğimizde ensest ya da seks olmuyor....
Sadece külotsuz hayatın tadını çıkarıyoruz. bu, önyargılardan kurtulmak ve bedenin özgürlüğüdür!
yolcunuzun arabayı sürmesine izin verin ! Biz nüdistiz, birçok arkadaşımız aileden nüdisttir. Ve bir araya geldiğimizde ensest ya da seks olmuyor....
Sadece külotsuz hayatın tadını çıkarıyoruz. bu, önyargılardan kurtulmak ve bedenin özgürlüğüdür!
- These users thanked the author George for the post (total 3):
- BingoMemeler, şeytan_x, Vadim77
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 2 years 5 months
Çıplak, evde ve seks olmadan... Çıplaklar hareketinde ne büyük bir hayal kırıklığı! :)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 2 years 6 months
Bunda yanlış bir şey yok) Hiçbir şey yapmanıza gerek yok, kendi kendine geçer, geçmezse emekli olabilir ve gerginliğinizi azaltabilirsiniz.
Bizim ailede seks, seks bu da mümkün ama hemen söyleyeyim, bu çıplaklar için tipik bir durum değil.
Bizim ailede seks, seks bu da mümkün ama hemen söyleyeyim, bu çıplaklar için tipik bir durum değil.
- These users thanked the author Bayan Misty for the post:
- Dart
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
Kesinlikle atipik. Kabul ediyorum. Gençken, çıplakların olduğu yerde seks de olur diye düşünürdüm ama öylece dolaştım ve onları gaflarımla utandırdım. Hatta bazı yerlerde gelip yorum bile yapabiliyorlar. Daha sonra yaşım ilerledikçe ve Avrupa’nın diğer yerlerini ziyaret ettikçe bunun herhangi bir cinsel çekicilik taşımadığını fark ettim

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years 4 months
MissMisty, Merhaba)) Ben de öyle anlıyorum
Mesela bir arkadaşım var, onlar çıplaklar değil)) Ama oğluna ilk kez 9 yaşındayken oral seks yaptı yaşında, tabiri caizse sorunu gafletle çözdü
Artık kocaları ve kızlarıyla çok sık yatıyorlar, seviyorlar bu iş ve hepsi bu))
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 6 months
Çıplaklar teşhirciler gibidir. Orada seks olmayabilir. Ancak eş değiştirenlerin farklı bir felsefesi vardır. Bildiğim kadarıyla genellikle aile içinde seks yapıyorlar.
6 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
BingoBoobs, dik bir penisle swinger’lara gitmek daha iyidir)
6 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
BingoBoobs, dik bir penisle swinger’lara gitmek daha iyidir)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 148 Views
-
Last post by Lesha Alexey
-
-