Karınızın sevgilisinin penisiyle ilgileniyor musunuz?
-
Автор темы12345
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Karınızın sevgilisinin penisiyle ilgileniyor musunuz?
Sağda solda dedikleri gibi çoğu kadının kocasını aldattığı, bazılarının bundan haberi olmadığı, bazı kocaların ise bunu bildiği ve kendilerini böyle bir kadere razı ettikleri bir sır değil.
Ama yapmayın. sevgilinizin penisini (koyunu) karınızın görme isteğiniz mi var? Ona dokunmak ister misin, yoksa buna benzer bir şey mi?
Ama yapmayın. sevgilinizin penisini (koyunu) karınızın görme isteğiniz mi var? Ona dokunmak ister misin, yoksa buna benzer bir şey mi?
- These users thanked the author 12345 for the post (total 3):
- Lazobay, Romalılar, Guguk kuşu
-
- ön sevişme
- Total posts: 113
- Registered for: 3 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Eşinizin sevgilisinin penisiyle ilgileniyor musunuz?
Elbette ona ne yaptığını bu kadar görmek ilginç olacak. Ondan sonra bardağa saplanan kalem gibi doğrudan beni hissetmediğini söylüyor. Tabii zamanla her şey normale döner, daralır.
-
Автор темы12345
- Orgazm!
Benimkinin de kocaman siki olan bir tanesi vardı, bana bundan bahsettiğinde , onu döven, altında inlediği ve kıvrandığı bu aleti görmek, hatta elleriyle ona dokunmak, onu tekrar kedisine sokmak için öyle bir istek vardı ki.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 4 years 1 month
Hiç pasif bir rol oynamak istediniz mi? Diyelim ki karınızın sevgilisine oral seks yapın
-
- Penetrasyon
- Total posts: 207
- Orientation: heteroseksüel
Her zaman karımın içine giren siklere bakarım, karımın ters kovboy kızda sikildiğini izlemek en uygunudur, içindeki sik ne kadar büyükse, sikişirken karını yalamak ve başkasının sikine dokunmak o kadar heyecan vericidir. burnu da güzel
-
Автор темы12345
- Orgazm!
Karısı elbette bunu kabul etmiyor ama bazen onun yerine sevgililerini koymaya bile hazır. .
Bunu o kadar çok hayal ettim ki sadece hazır değilim onu görmeye geldim ama hatta onu emip karımın amının içine sokmaya bile hazırım.
Karısı elbette bunu kabul etmiyor ama bazen onun yerine sevgililerini koymaya bile hazır. .
-
- ön sevişme
Kim burada?!, bi pasın kendisi. Ama karımı beceriyorum, oral seks yapmak istemiyorum
-
Автор темы12345
- Orgazm!
ama onun sikiyle ya da sevgilime yapmak istediğim şey
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 4 years 1 month
Ve karımın önünde başka bir adama oral seks mi yapayım?
-
- ön sevişme
Evet, bir şekilde ona karşı hiçbir çekim yok. Her ne kadar onun tohumunu onun kedisinden denemiş olsam da (eve getirdim). Nedenini bilmiyorum. Belki bana göre değil
1 dakika 47 saniye sonra gönderildi: Kim var orada?!, biliyor ben geçtim. Bence sorarsa sorun kalmaz. Onun önünde oyuncaklarını emdiğimde daha da heyecanlanıyor
1 dakika 47 saniye sonra gönderildi: Kim var orada?!, biliyor ben geçtim. Bence sorarsa sorun kalmaz. Onun önünde oyuncaklarını emdiğimde daha da heyecanlanıyor
-
Автор темы12345
- Orgazm!
RomanS,
Benimki çalışmıyor Bi-pasif olduğumu bil, bunu ona söyleyemezsin, anlamaz.
Benimki çalışmıyor Bi-pasif olduğumu bil, bunu ona söyleyemezsin, anlamaz.
-
- ön sevişme
12345, özür dilerim. Bu çok moral bozucu. Benim için çok daha kolay. Ama sanırım benim eğilimlerim yüzünden bir sevgili edindi. Karşı değilim tam tersine destekliyorum
-
Автор темы12345
- Orgazm!
neden tam olarak senin eğilimlerin yüzünden? eğilimleriniz yüzünden onu yatakta tatmin edemediğinizi mi düşünüyorsunuz?
-
- ön sevişme
12345 ve o da. Boyutu pek iyi değil. Doğrudan diyor ki - seni hissetmiyorum. Onu bakire olarak aldım, merakın rol oynadığını düşünüyorum.
-
Автор темы12345
- Orgazm!
Iz - Sanırım bu yüzden ben de yan tarafta sevişmeye başladım, her ne kadar o bunu kabul etmese de.
Benim de küçük bedenim var ve büyük bedenleri seviyor, onu büyük nesnelerle sikmemi gerçekten seviyor .
Iz - Sanırım bu yüzden ben de yan tarafta sevişmeye başladım, her ne kadar o bunu kabul etmese de.
- These users thanked the author 12345 for the post (total 2):
- Esinti, Cock Yaşlı***
-
- ön sevişme
12345, benim için de aynısı. Neden ve nereye gittiğini bilmeme rağmen ikimiz de bu konuyu gündeme getirmiyoruz. Bir tür tabu. Yukarıda yazdığım gibi büyüklüğü makul. Bunu bir sorumluluk olarak anlıyorum
-
Автор темы12345
- Orgazm!
Evet, cinsiyet konusunda hâlâ önemli bir rol oynadığı söylenebilir.. Onu her kadın gibi anlıyorum, herkes anlamak ister maksimum zevk alın.
-
- ön sevişme
12345, işte bu kadar. Farklı erkekleri denemeden anlayamazsınız. Bunu ona düzenli olarak anlatıyorum - keşke normal boyutta olsaydın ve benim bayat halim olmasaydı...
-
Автор темы12345
- Orgazm!
RomanS, Erkeklerin seni siktiğini biliyor mu? Senin ya da onun sevgililerinin seni onun önünde sikmenizi istemem.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 3 years 10 months
Arkadaşım beni ağzına almam için ikna etmeye çalıştı, reddetti, onu kıçından zar zor ikna etti, köpek gibi ayağa kalktı, ciyakladı ve her yere ciyakladı. Bunun nasıl bir cihaz olduğunu, neden emmeyi reddettiğini ve kıçından rahatsız olduğunu merak ediyorum.
-
- ön sevişme
12345, bu yüzden dil üzerinde daha çok çalışıyorum. Bu onu %100 boşalır
52 saniye sonra gönderildi:
12345, Bilmiyorum. Ama beni nasıl aldıklarını ya da nasıl berbat olduğumu görmek istediğini söylüyor
52 saniye sonra gönderildi:
12345, Bilmiyorum. Ama beni nasıl aldıklarını ya da nasıl berbat olduğumu görmek istediğini söylüyor
-
Автор темы12345
- Orgazm!
Ayrıca onu yalamayı da seviyorum. her zaman seksten sonra onun amını yalarım ve o yine dilimden boşalır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Kışın, karımın bir arkadaşının düğününde, eşim ve ben sabahları bizden yaşlı başka bir adamla bir dolapta yatmak zorunda kaldığımızda, avucumla onun o adam olduğunu keşfettiğimde. büyük aletini arkadan karısının külotuna dayamıştı. Sonra felç oldum ve parmaklarımı artık çok kalın, sert ve sıcak olan penisinden çekemedim. Ve ben daha da felç oldum, bu güzel penisin karımın küçük ve düzgün amına mutlaka girmesini, böylece gerçek bir erkeğin penisini içinde hissedebilmesini arzulamaktan korktum. Zaten oldukça ıslak olan külotunu parmaklarımla kenara ittiğimde ve elimle penisini karımın amına yönlendirdiğimde ve ardından karımın ağır nefesleri altında ağzı açık, onu öperken, penisinin nasıl olduğunu parmaklarımla hissettim. , tekrar tekrar, sağlam ve kendinden emin bir şekilde karımın derinliklerine, daha da derinlerine iniyor ve avucumla karımın kasıklarını ve toplarını bir arada tuttuğumu hissettiğimde, onun devasa penisinin tamamının zaten karımın içinde olduğunu fark ettim. ve karım uzun süre inlediğinde, aşırı heyecandan dolayı spontan bir orgazm yaşadım ve bilincimi kaybettim ve sadece karımın orgazm sırasında nasıl sarsıldığını, tırnaklarını sırtıma batırdığını ve tüm gücüyle amını onun üzerine daha da sert bastırdığını hissederek uyandım. dick ve sanki taşaklarının arkasında, kıçına daha yakın olan sikinin üzerinde, sperminin güçlü bir dürtüsü onun içinden geçti ve donuk bir kükreme ile devasa penisinin tüm uzunluğu boyunca derin şiddetli orgazmına daldı. , karısının içinde.
Sert, sıcak, kalın, nabız gibi atan penisinin hissi beni çok uzun süre rahatsız etti, özellikle de avucumun testislerini eşimin bacaklarının arasındaki kasık üzerinde hissettiğim his ve penisinin tamamının içeride olduğunun farkındalığı ve sperminin sonsuza kadar karımın vücudunda kalacağının bilinciyle orgazm dürtüsü, yani karım artık sadece bana değil, ona da ait.
En şaşırtıcısı eşimin ona hamile kalması ve ondan çocuk sahibi olması ihtimaline karşı sakindim, üstelik buna pek de karşı değil gibi görünüyordum.
Sert, sıcak, kalın, nabız gibi atan penisinin hissi beni çok uzun süre rahatsız etti, özellikle de avucumun testislerini eşimin bacaklarının arasındaki kasık üzerinde hissettiğim his ve penisinin tamamının içeride olduğunun farkındalığı ve sperminin sonsuza kadar karımın vücudunda kalacağının bilinciyle orgazm dürtüsü, yani karım artık sadece bana değil, ona da ait.
En şaşırtıcısı eşimin ona hamile kalması ve ondan çocuk sahibi olması ihtimaline karşı sakindim, üstelik buna pek de karşı değil gibi görünüyordum.
-
Автор темы12345
- Orgazm!
Bu yönde size iyi şanslar!
Geriye kalan tek şey, başınıza böyle bir vakanın gelmesine ve en önemlisi penisinizin böyle bir vakaya layık olmasına imrenmek.Truwor: ↑06 Sep 2022, 02:30 Kışın eşimin arkadaşının düğününde, eşim ve ben sabahları bizden yaşlı başka bir adamla bir dolapta yatmak zorunda kaldık, sonra avucumla keşfettiğimde Karısının külotunu büyük penisin arkasından dinlendiriyordu, sonra felç oldu ve parmaklarımı artık çok kalın, sert ve sıcak olan penisinden çekemedim. Ve ben daha da felç oldum, bu güzel penisin karımın küçük ve düzgün amına mutlaka girmesini, böylece gerçek bir erkeğin penisini içinde hissedebilmesini arzulamaktan korktum. Zaten oldukça ıslak olan külotunu parmaklarımla kenara ittiğimde ve elimle penisini karımın amına yönlendirdiğimde ve ardından karımın ağır nefesleri altında ağzı açık, onu öperken, penisinin nasıl olduğunu parmaklarımla hissettim. , tekrar tekrar, sağlam ve kendinden emin bir şekilde karımın derinliklerine, daha da derinlerine iniyor ve avucumla karımın kasıklarını ve toplarını bir arada tuttuğumu hissettiğimde, onun devasa penisinin tamamının zaten karımın içinde olduğunu fark ettim. ve karım uzun süre inlediğinde, aşırı heyecandan dolayı kendiliğinden bir orgazm yaşadım ve bilincimi kaybettim ve sadece karımın orgazm sırasında nasıl titrediğini, tırnaklarını sırtıma batırdığını ve tüm gücüyle amını daha da sert bir şekilde ittiğini hissederek uyandım. siki ve toplarının arkasında, kıçına daha yakın olan sikinde olduğu gibi, sperminin güçlü bir dürtüsü içinden geçti ve donuk bir kükreme ile şiddetli orgazmını derin, büyük penisinin tüm uzunluğu boyunca patlattı , karısının içinde.
Sert, sıcak, kalın, nabız gibi atan penisinin hissi beni çok uzun süre rahatsız etti, özellikle de avucumun karımın bacaklarının arasındaki kasık üzerinde olduğu testislerinin hissi, onun penisin tamamı karımın içinde ve sperminin sonsuza kadar karımın vücudunda kalacağını bilerek orgazm dürtüsü, bu da şu anlama geliyor: karım artık sadece bana değil, aynı zamanda ona da ait
En çok da ona ait. şaşırtıcı olan, eşimin ona hamile kalması ve ondan çocuk sahibi olması ihtimaline karşı sakin olmamdı, üstelik buna pek de karşı değilmiş gibi görünüyordum.
Bu yönde size iyi şanslar!
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
Elbette öyle. Ve sadece dokunmak değil. Köpek stili duran bir kadının altına yattığınızda tüm süreci görüyorsunuz, sonra penisi yalıyorsunuz ve vajina gibi kokuyor. Ama seninki onun kıçındayken onun aletini elinde hissetmek özellikle güzel.
- These users thanked the author VNK for the post (total 5):
- 12345, Alex yapardı, Romalılar, Esinti, Cock Yaşlı***
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post (total 2):
- YeniDim, 12345
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
Sevgilimin kocası, onu deliğine sokmadan önce aletimi kokladığında çılgınca heyecanlanıyorum
- These users thanked the author Big_daddy92 for the post:
- seksforumu_
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 3 years
Gördüm)) Aile dostu)) sık sık hamamda birlikte buharlaşırdı ve benden önce karımı sikti. Doğru, bunu bilmediğimi sanıyordum. Tabii ki dokunma arzusu yoktu, bundan hiç bahsetmiyorum))) Ama nasıl becerdi ve ağzıma koydu, elbette onunla seks hayal ettim o zamanlar genellikle vahşiydi
-
Автор темы12345
- Orgazm!
Yani seninkinden önce tanıdığınız, gelecekteki eşinizle zaten tanışıyorlardı ve o da onu becerdi mi?
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 3 years
Kesinlikle) ve sikip ağzına verdi. Ve onun tanıdığı de. Her ne kadar o bunu reddetse de. İlgilenirseniz bana yazın, sohbet edelim.12345: ↑08 Sep 2022, 06:20Yani seninkinden önce tanıdığınız, birbirlerini zaten tanıyorlardı ve o da onu becerdi mi? n
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
O zamanlar karım olmayan eşim farklı partnerler tarafından birçok kez sikildi ve hala ondan bu konuyu detaylı olarak duymayı seviyorum. Böylece belli bir fetiş bile geliştirdim. Bir zamanlar karımı siken herkese oral seks yapmak ve onların koca olduğumu ve neden onları yaladığımı bilmelerini isterim. Karımı siken bir adamın ağzına almak ve aynı zamanda onu nasıl becerdiğini dinlemek heyecan verici ve keyifliydi.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Üçünün arasındaki konu ilginç sanırım))) peki hem sevgilinin hem de karısının yüzünü kıracaklardan eskisi o olacak
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 534 Views
-
Last post by Gudgeon
-
- 89 Replies