Vajina boyutu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Vajina büyüklüğü
Hımm... yani hayır, hayır
- These users thanked the author Marisola for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Mart
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ ve hissedersiniz tohumun derinliklerdeki darbesi?
Yani sıcaklık farklı değil, ancak buz topunu sonuna kadar sokarsanız soğuduğunu duyabiliyor musunuz?

Yani sıcaklık farklı değil, ancak buz topunu sonuna kadar sokarsanız soğuduğunu duyabiliyor musunuz?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
siktir))) Hayal ettiğim anda zaten üşüdüm .. oraya buzlu veya soğuk bir şey koyamazsınız)) sadece sıcak bir şey alabilirsiniz.. vücut sıcaklığı veya hatta daha sıcak 37-38 derece)
Eğer bir darbe ise, o zaman hissedeceğim elbette)) Adam boşaldığında penisin nabzını hissediyorum.. buz gibi!!..

- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Mart
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
Ve yine de her yerde penisin başının her zaman yumuşak olduğunu yazıyorlar, hatta sert bir taşla bile -kadına zarar vermemek için. Ama cam olanlar zordur! Seni yaralamaları mümkün mü? Ve hala eğilmiyorlar.
nFakat fallus oda sıcaklığında, ısınmamış mı? Veya daha da önemlisi metal veya cam, daha sonra ısındıkları açıktır, ancak ilk başta soğukturlar!◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑01 Jul 2022, 09:07 Eğer doğrudan bir darbe ise elbette hissedeceğim)) Adam boşaldığında penisimin nabzını hissediyorum.. buz gibi!! .. kötü)))) Zaten üşüdüm, hayal ettiğim anda!.. buzlu veya soğuk bir şey içemezsin)) sadece sıcak bir şeyler içebilirsin.. vücut ısısı ve hatta daha sıcak 37-38 derece)
Ve yine de her yerde penisin başının her zaman yumuşak olduğunu yazıyorlar, hatta sert bir taşla bile -kadına zarar vermemek için. Ama cam olanlar zordur! Seni yaralamaları mümkün mü? Ve hala eğilmiyorlar.
-
- ön sevişme
- Total posts: 113
- Orientation: biseksüel
niqk, her zaman olmasa da. Onun benim olduğu gibi ben de ilkim. Boyutunu çok iyi biliyordum; doğumdan sonra kesinlikle arttı, ama kritik düzeyde değil. Bedenim çok büyük olmasa da onun için yeterliydi. Ve sonra bir anda alışılmadık derecede geniş olduğunu fark etmeye başladım, camdaki bir kalem gibi düştüm. Ona nedenini sordum? Bana bunun heyecanlandığım ve seni istediğim için olduğunu söyledi. Genel olarak onu sarsan kişinin babası olduğunu hemen tahmin ettim ama bu başka bir hikaye. Artık flört etmeyi bıraktılar ve onun amının boyutu bebeğime uyum sağlayacak. Büyük bir cihazla yuvarlanmak aynı zamanda çok şey ifade ettiğinden
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
Fallus’u her zaman sıcak suya koyuyorum ki ısınsın.. Asla soğuk şeyleri kendime itmiyorum)) Kafa konusunda aynı fikirdeyim .. sert oyuncaklardan sonra içerideki her şey acıyor ve sistit belirtileri ortaya çıkıyor, ancak bu canlı bir peniste olmuyor .. eğer adam yeterince nazikse ve çılgınca ve kaba bir şekilde sikişmiyorsa.Bolbol: ↑01 Jul 2022, 09:14Fakat fallus oda sıcaklığında, ısınmamış mı? Veya daha da önemlisi metal veya cam, daha sonra ısındıkları açıktır, ancak ilk başta soğukturlar!◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑01 Jul 2022, 09:07 Doğrudan bir darbeyse elbette hissedeceğim)) Adam boşaldığında penisin nabzını hissediyorum. . buzlu!!.. kötü))) Zaten hayal ettiğim anda üşüdüm!.. buzlu veya soğuk bir şey içemezsin)) sadece sıcak bir şeyler içebilirsin.. vücut ısısı, hatta daha sıcak 37-38 derece)
Ve yine de her yerde penisin başının her zaman yumuşak olduğunu yazıyorlar, hatta sert bir taşla bile -kadına zarar vermemek için. Ama cam olanlar zordur! Seni yaralamaları mümkün mü? Ve bükülmezler de.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- Yün, annem adam yaptı, Mart
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
Bu beni de şaşırttı. Eski eşim için 28 yaşında olmasına rağmen sanki boşlukta gibi ve belki penisim tabiri caizse biraz küçük ama 17 cm de normal. Sonrasında boşanmış biriyle tanıştım, kendisi 42 yaşında, bir oğlu bir de kızı var, kızı yeni evlendi, çok sıkı biri, her seferinde heyecan oluyor hem o hem de benim için
- These users thanked the author Z00fil for the post (total 2):
- Aslan 123540, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
Kız kardeşiminki çok büyük, yastıkları çok mmmm, karımınki bir kızınki gibi, sikiştiğimde her katını hissediyorum. Ama her zaman bir kız kardeş isterim, yeterince ablam yok, orgazma elimi uzatmam gerekiyor.
- These users thanked the author 1520’yi al for the post (total 4):
- Aslan 123540, Fargal94, Sibiryak89, Mart
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
U Benimki küçük görünüyor, iki tane doğurdum. Sıkı görünüyor. Bazen "2 üyeyle" pratik yapıyoruz. İyi bir yağlamayla dikkatlice giriyorum
- These users thanked the author nvrskpan for the post (total 13):
- Fargal94, İvannavi, Aslan 123540, SERG!!, Vadim1972, Sibiryak89, fırçalamak, Alex 17, Mart, İskoç, Nicholas 22, Vetal B, Alex431
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
Lütfen katılmıyorum. her şey çok bireysel
- These users thanked the author Fargal94 for the post:
- annem adam yaptı
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Boyut değiştikçe duyumlar da değişiyor.
Onunla henüz genç bir kızken ilişkiye başlayan bir arkadaşım var ve ben de onunla ilk ilişki kuranlardan biriydim; tamamen sıkı ve esnektim, seks sadece bir heyecandı.
Zaman geçtikçe evlilik, vahşi yaşam ve bir çocuğun doğumu vajinasının büyüklüğüne katkıda bulundu, bir el sorunsuz bir şekilde vajinaya girmeye başladı ve onunla düzenli seks yapmak artık daha kolay hale geldi. ilginç değil, çoğunlukla anal veya oral seks, vajinaya yumruk sokma, yani bitirelim.
Şimdi ikinci kez evlendi, ikinci bir çocuk doğurdu ve işler biraz sakinleşmiş gibi görünüyor . Kocamı ve onu bilmiyorum ama mutlu yaşıyorlar gibi görünüyor, bu da herkesin her şeyden memnun olduğu anlamına geliyor.
Onunla henüz genç bir kızken ilişkiye başlayan bir arkadaşım var ve ben de onunla ilk ilişki kuranlardan biriydim; tamamen sıkı ve esnektim, seks sadece bir heyecandı.
Zaman geçtikçe evlilik, vahşi yaşam ve bir çocuğun doğumu vajinasının büyüklüğüne katkıda bulundu, bir el sorunsuz bir şekilde vajinaya girmeye başladı ve onunla düzenli seks yapmak artık daha kolay hale geldi. ilginç değil, çoğunlukla anal veya oral seks, vajinaya yumruk sokma, yani bitirelim.
Şimdi ikinci kez evlendi, ikinci bir çocuk doğurdu ve işler biraz sakinleşmiş gibi görünüyor . Kocamı ve onu bilmiyorum ama mutlu yaşıyorlar gibi görünüyor, bu da herkesin her şeyden memnun olduğu anlamına geliyor.
- These users thanked the author aşıklar for the post (total 3):
- Fargal94, Romalılar, frefbjgbjdfbjdf
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Bana göre vajina esneyebilir ve daralabilir. Önemli olan mahrem kasları iyi durumda tutmaktır.
Annem vajinal fistingi seviyor ama onunla seks yaparken bile vajinasının duvarlarının penisimi nasıl sıkı sıkıya sıkıştırdığını hissedebiliyorum ve bu bana özellikle keyif veriyor orgazmdan önce nabzı atmaya başladıklarında zevk, sanki siki sağmaya başlayacakmış gibi
Annem vajinal fistingi seviyor ama onunla seks yaparken bile vajinasının duvarlarının penisimi nasıl sıkı sıkıya sıkıştırdığını hissedebiliyorum ve bu bana özellikle keyif veriyor orgazmdan önce nabzı atmaya başladıklarında zevk, sanki siki sağmaya başlayacakmış gibi
- These users thanked the author Esnek for the post (total 4):
- Fargal94, annem adam yaptı, Elena Lukina, Lisa24
-
- Potansiyel seks nesnesi
58 yaşında bir kadından oda kiraladım. Güzel, dar bir am, biraz kuru, ancak hemen yapıştırmazsanız ve uyarılması ve nemlendirilmesi için zaman vermezseniz, o zaman bunu kayganlaştırıcılar olmadan da yapabilirsiniz. 61 yaşına gelene kadar üç yıl boyunca onunla yaşadı. O zamanlar sahip olduğu tek kişi bendim. Bazen yakınlık istemesine rağmen her şey benim inisiyatifimle gerçekleşti. Kızları getirmeme izin verdi. O zaman 25-28 yaşlarındaydım. Annemden birkaç yaş büyük. Çok kıllıydı, hiç tıraş olmuyordu ve içeri girmeme izin veriyordu, gerçi ilk seferinde bana sadece prezervatif vermişti. Daha sonra prezervatif olmadan içeriye boşalmak mümkün oldu. Bu onun boşalmasını daha da zorlaştırdı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
Eşimin vajina ölçüleri fiziğine tamamen zıt. 160 boyunda ve 105 civarında ağırlığıyla çok derin ama o kadar dar ki doğal yollarla doğum yapamıyor.
Hiç penis sokmadığım için bu hisleri karşılaştıracak hiçbir şeyim yok. eşim dışında diğer kadınların vajinaları. Ama genel olarak çok hoş.
Hiç penis sokmadığım için bu hisleri karşılaştıracak hiçbir şeyim yok. eşim dışında diğer kadınların vajinaları. Ama genel olarak çok hoş.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
Benimki çok dar. Her zaman büyük zorluklarla nüfuz ediyorum. Neredeyse her zaman önce dil üzerinde çalışmanız gerekir. Onunla ilk seks yaptığımda frenulumu tamamen kırdım. İlk başta seks sırasında bunu fark etmedim, aşırı heyecanlandım. İki çocuğumuz var ve ikisinde de sezaryen oldu. Vajina çok dar kaldı. Burada başka bir başlıkta fotoğraf paylaşmıştım.
- These users thanked the author Vladtsst for the post (total 3):
- Sibiryak89, Fargal94, Mart
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
evet buna katılıyorum, kadınların vajinaları farklıdır, büyükleri var, küçükleri var, çok büyükleri var mesela annemin çok büyük bir girişi var, el bileğine kadar rahatlıkla girebiliyor; .
-
Bir iş gezisinde seks için bir çalışanı işe aldı. 53 yaşında, annemle aynı yaşta, 7 yıldır dul. İçeri girmek biraz zor oldu. Kocasından başka erkeği yoktu. Daha sonra seksten sonra amının ne kadar kırmızı ve gergin olduğunu fark ettim. Benden ona boşalmamamı istedi.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
hayır, duyguyu etkilemez, duyguyu etkileyen heyecandır. ve rıza ve özgürleşme yoluyla istediğiniz her şeyi koyabilirsiniz
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Beden sadece erkekler için önemli değil
- These users thanked the author kimse.birisi for the post:
- Sibiryak89
-
Benimkinin de sağlıklı bir amcığı var, 16 yaşımızdan beri birlikte olmamıza rağmen böyle bir amcınız olduğunu söyleyemezsiniz. İki taraflı bir simülatörümüz var, ikiye katlanır ve 18’e 5,5’im uyuyor!!!
-
Bu parametreleri, yani burada yazılanlarla vajina ve anüsün boyutlarını annemden aldım. Çocukluğumdan beri giriş genişti, tam da çocukluktan beri ve buraya yazmayı sevdikleri gibi biraz kırık olduğu için değil. Ben de bu özelliklerimi kızıma aktardım. Bu arada, örneğin bazı genelevler vajinası geniş ve anüsü gelişmiş kızları almayı tercih ediyor.
Yani her şey ebeveynlerinin sana ne vereceğine bağlı.
Yani her şey ebeveynlerinin sana ne vereceğine bağlı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Benimki 2 kez doğum yaptı ama jimnastikte spor ustası, iki parmağı ona rahat, boyutu anlaşılabilir ama kendisi vajinasıyla geri dönüş hattına çekilemeyen bir penisi sıkabiliyor, o öyle şakaları var ki, Şu anda seni sonuna kadar sağacağım diyor, ekeceğim gibi...
Her şey herkese göre farklıdır...
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Fargal94, üçgen
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
Sibiryak89, Peki ne diyeyim sen’ şanslısın)
- These users thanked the author Fargal94 for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
Destekliyorum.... arkadaşım yumruk ve kabaktan sonra akşamları kova gibi bir amcık yapıyor, yumruk kolayca kabul ediyor susturma ve ertesi sabah... delik bakire gibi sıkı... iki parmak sokulamıyor
- These users thanked the author Zulook for the post (total 2):
- Sibiryak89, Mihaaaa 4
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Uvi1969, здравствуй!
- These users thanked the author Allah 1974 for the post:
- annem adam yaptı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Doğru. Doğru, karımla değil, tanıdığım bir kızla. Onu yerleştirmeye çalıştım - işe yaramadı - yapamadım. Eve geldiğimde penisimin acıdığını fark ettim. Sonra dürtüyü keşfettim.
))))))
Doğru. Doğru, karımla değil, tanıdığım bir kızla. Onu yerleştirmeye çalıştım - işe yaramadı - yapamadım. Eve geldiğimde penisimin acıdığını fark ettim. Sonra dürtüyü keşfettim.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
Şimdi sevgililerimden birini hatırladım, benimkine vizon demişti))
- These users thanked the author Kadın for the post (total 2):
- İvannavi, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Bir kız arkadaş vardı - bu süreçte vajina çok hızlı bir şekilde genişledi... Avuç içi girdi. Ancak derinlik çok sığdı; penis ancak yarısına sığabiliyordu. Çok rahatsız edici ve saldırgandı - kız çok iyiydi. Bir şekilde dışarı çıkmam gerekiyordu.
- These users thanked the author Mart for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
Haklısın, herkes farklı, birinde vibratörlerle sevişmeyi gerçekten seviyordum, hem o hem de ben bundan gerçekten hoşlandık, diğeri ise yoğun biriydi ve kaslarını nasıl çalıştıracağını biliyordu, bu yüzden hareket etmesine bile gerek kalmadı, o vızıltıyı kendisi sağdı.
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
Samimi hayatımda küçük dudakları olan bir kadını orgazma ulaştırmanın büyük vajinaya göre çok daha kolay ve hızlı olduğunu fark ettim. Ancak hızlı bir orgazm o kadar parlak değildir ve uzun sürmez.
-
Sığ vajinaya gelince... Bir kızın buna benzer bir tane olduğunu doğruluyorum. Hoşuma gitmedi, her zaman biraz eksik ifade kalıyordu, yine de şaka değilse onun için sorun değil...
-
- Orgazm!
- Total posts: 896
Bir kız aktif bir yaşam tarzı sürdürüyorsa ve vajinasını oyuncaklarla ve özel egzersizlerle eğitiyorsa, iki penis sığdırabilir ve bu durumda bir kızınki gibi dar olur.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
İki tanesini denemedim. Ama büyük penisi kabul etmiyorum. Acıtmak. Benim için en iyi boyut 15-17 cm, popoda 19’a kadar destekleyebilirim.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 5):
- Mart, Sibiryak89, annem adam yaptı, Mihaaaa 4, Alex-888
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
Vajina büyüklüğü cinsiyeti önemli ölçüde etkiler. Daha doğrusu, büyüklüğün kendisi değil, pelvik kasların tonusu ve gerginliği. Orada her şey darsa penis sıkı ve sıkı bir şekilde sarılmıştır, çok gevşekse sadece tek bir yerde baskı yapıyormuş gibi hissedilir. Bana gelince, bunlar sadece farklı hisler ve tüm seçenekler kendi yollarıyla iyi.
Fakat kendilerinin bana söylediğine göre bir kadın için daha sıkı olması daha iyi.
Karım, doğumdan sonra Çocukların kaslarını eski şekline döndürmek için çok çaba harcadılar ve bu başarılı oldu. Her şey oldukça mümkün: egzersizler, özel simülatörler ve diğer şeyler. Bu da onun cinsel duyumlarını önemli ölçüde geliştirdi.
Fakat kendilerinin bana söylediğine göre bir kadın için daha sıkı olması daha iyi.
Karım, doğumdan sonra Çocukların kaslarını eski şekline döndürmek için çok çaba harcadılar ve bu başarılı oldu. Her şey oldukça mümkün: egzersizler, özel simülatörler ve diğer şeyler. Bu da onun cinsel duyumlarını önemli ölçüde geliştirdi.
- These users thanked the author Şamanakalar for the post (total 4):
- Fargal94, Sibiryak89, annem adam yaptı, Lisa24
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
İkinci bir eşim var. İki kez doğum yaptım. Bir oğlu ve bir kızı var. Eşimin vajinasına iki penis yerleştirmeye çalıştılar ve bu tam olarak iki penisti, bir penis ve bir yapay penis değil. Eksikliğinden dolayı yağlayıcı kullanmadıkları için takmak zordu. Her iki penisi de ancak arkadaşım ve ben zaten çok fazla uyarıldığımızda ve penislerimizden bol miktarda pre-cum akmaya başladığında mümkün oldu. Kim bilmez, bu sümüğe benzeyen şeffaf bir maddedir. İçinde sperm olabileceğini söylediler ama umursamadık.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
Şimdi ilginç, bunu hangi pozisyonda yaptınız? Seks sırasında arkadaşınızın penisinden başka bir şey hissettiniz mi?Karımın vajinasına iki penis sokmaya çalıştılar ve bu bir penis ve bir yapay penis değil, tam olarak iki penisti
- These users thanked the author Şamanakalar for the post:
- Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Tamamen eğlence olsun diye denemek istedim. Bunun için farklı pozisyonlar denedik, nedense bir kadının kovboy kız pozisyonunda bir erkeğin üzerinde yüz yüze olmasının ve ikincisinin arkadan gelip penisini de vajinaya sokmasının en uygun olduğuna emindik. Bazı nedenlerden dolayı, kovboy kız pozisyonunda karımın siklerinden birinin neredeyse bir ıslık sesiyle fırlamasına rağmen bizim için hiçbir şey yolunda gitmedi. İkincisini eklemek imkansızdı. Eşim acı çekiyordu, çığlık attı ve eğer onunla böyle dalga geçersek hiçbirimize vermeyeceğini söyledi. Zaten tüm umudumuzu kaybetmiştik ve sonra eşim tam tersini denemeyi önerdi. Vaftiz babamız benden genç olmasına rağmen benimkinden daha uzun ve biraz daha kalın bir penise sahip. Vaftiz babası sırtüstü uzandı, karısı sırtı yüzüne dönük olarak onun üstüne çıktı, vaftiz babası önce onu toplara kadar soktu, sonra yarıya kadar çıkardı, karısı gözlerimin içine bakıyor ve bir işaret yapıyor gözleriyle benim de onu koymamı istedi. Yasladım ama orada yer yoktu. Eşim eliyle penisimi tuttu, vaftiz babasının penisini aşağı bastırdı ve benim penisim de içeri girdi. Hareket etmek zahmetli olduğundan her bir bireyle sırayla devam etti.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 3):
- Şamanakalar, Fargal94, annem adam yaptı
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
New post Vajina ve anüs fotoğraflarının altındaki yorumlara bir kez daha şaşırdım
by Misafir_524 » » in Seks çardağı - 54 Replies
- 6070 Views
-
Last post by Rodeville
-
-
- 54 Replies
- 1466 Views
-
Last post by Amatör
-
- 29 Replies