Sanırım dün eşim beni aldattı

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Kahve
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50
 Cevap: Eşimin dün beni aldattığını düşünüyorum

Unread post by Kahve »

Ne yapabilirsin, olur :unknown:
Skf
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 299
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Skf »

Pek çok farklı ipucu. Ama ben bunun doğru olduğunu düşünüyorum ve düşünüyorum. Çift varsa tatillerini birlikte geçirmeliler. Kulübe veya misafirlere nereye gitmeli
Helgardmo
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Orientation: biseksüel

Unread post by Helgardmo »

Evgeniy (iğrenç zorba): 09 Jun 2021, 17:31 Okudum, böyle kadınları nereden soyuyorsun? Sızdıran bir amcıkla evlenirsen neden şaşırırsın? O halde sürtük kız arkadaşları varsa evinde ne görmeyi bekliyorsun? Melekler ve melekler mi? Eğer kadının bir şeytansa onun da gerçekten halesi var mı!? Siz zavallı köylüler, sizi gizli eşcinseller olarak etiketlediklerini düşünmediniz! Neden sordun ki? Evet, sadece şapkasını başkasının sperminin yerine koydu, bilmeden ona oral seks yaptın ve her şey hazır. Sikini sikti ve o her yere geldi, sen sevgilini şeker dudaklarından ve yanaklarından öptün. Peki, siktiğinin spermi ne kadar lezzetli?
Ural mı, tayga mı yoksa tundra mı? Taş Devri’nden ilginç mesaj! Hatta evli misin? Peki, madem bu kadar çılgınsın, forumda neyi unuttun?

5 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Skf: 19 Aug 2022, 09:54 Birçok farklı ipucu. Ama ben bunun doğru olduğunu düşünüyorum ve düşünüyorum. Çift varsa tatillerini birlikte geçirmeliler. Kulübe veya misafirlere nereye gitmeli?
Özellikle arkadaşlarınızla bira eşliğinde futbol oynamak istiyorsanız ve o da arkadaşlarıyla martini eşliğinde dans ediyorsa!
Sasha1127
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Sasha1127 »

Tabii ki burada hikayelerin olması çok yazık
Megapup’lar
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 123

Unread post by Megapup’lar »

Peki, karınızın [url=viewtopic.php?t=3643]sarhoş herkese verebilir. Artık bunu kendi avantajınıza kullanabilirsiniz.
Beğenmek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Beğenmek »

:roll: Anlayın ve affedin
Değiştirmek
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by Değiştirmek »

Fortniter: 10 Nov 2019, 00:50 Bir gecede hiçbir yere gitmenize izin veremezsiniz. Ve kulüp daha da fazlası.
Görünüşe göre o senin karın değil, özgür bir kadın
bu doğru, eğer seninse, onunla git
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260

Unread post by Takma ad »

Eşinizle konuşun. Kesinlikle aldatıyorsanız ve buna dayanamıyorsanız ayrılmak daha iyidir. Veya tam tersine, daha çok açık bir ilişki içinde yaşayın. Birisinin bu konuda sorunu yok
viktor.shestakov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by viktor.shestakov »

Yorumlarınızı okudum, artık kimseyle aynı bardaktan içmeyeceğim

21 saniye sonra gönderildi:
Masal geyiği, bunlar nereden geliyor?
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 629

Unread post by çiçek hastalığı »

Benimkiyle o kadar çok dalga geçtim ki, bir şirket partisinden eve sarhoş ve bir hafta çalışmaktan yorulmuş olarak geldi ve giyinik bir şekilde uyuyakaldı. Onu soydum, taytını yırttım ve onu becerdim. Onu bir battaniyeyle örtüp uyumasına izin verdim.
Sabah akşamdan kalma bir halde uyanıyor ve elbette elinde olmadan yırtık taytları ve amındaki spermleri fark ediyor. Hiç göstermedi. Kendi başına geldiğini, soyunduğunu ve uykuya daldığını söyledim.
Muhtemelen hala bunu sarhoş bir şekilde ona kimin verdiğini merak ediyordu. Ve evet, artık ben olmadan bu bok sarhoş olmuyor
These users thanked the author çiçek hastalığı for the post (total 2):
sendeledim, Alex7515
Slv3rF0x
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102

Unread post by Slv3rF0x »

poxuer: 31 Aug 2022, 05:57 Kendi başına geldiğini, soyunduğunu ve uykuya daldığını söylemiştim.
Onun gerçekten bu şekilde sikilmesini ister miydin? Ya da en azından prezervatifle?
Alp9000
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42

Unread post by Alp9000 »

Sarhoş bir kadını nasıl sikebilirsin? Bu ilginç değil ama kendisinin tam tersi olduğunu düşünüyorum. Bir taksi şoförü bulup her şeyin nasıl olduğunu öğrenmek daha iyi. Bulunabileceğini düşünüyorum. Kameralar tarafından.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Alpine9000: 09 Oct 2022, 21:08 Sarhoş bir kadını nasıl sikebilirsin? Bu ilginç değil ama kendisinin tam tersi olduğunu düşünüyorum. Bir taksi şoförü bulup her şeyin nasıl olduğunu öğrenmek daha iyi. Bulunabileceğini düşünüyorum. Kameralara göre.
Tamamen sarhoşsan ve patates çuvalı gibiysen, o zaman elbette evet, burada pek eğlence yok. Evet ve muhtemelen rahatsız edici.
Ama asıl mesele şu ki, sarhoş kadınlar göğüslerine ve amlarına dokunmaya başladıklarında genellikle buna bir şekilde tepki vermeye başlıyorlar.
Yani, bu bir tür bulundukları bilinçdışı durum. Kadın uyuyor gibi görünüyor ama her şeyi hissediyor.

Ve rüyasında birinin onu sikmek istediğini görüyor. Ve ona farklı yerlerine dokunuyor. Ve tamamen sarhoş ama şu anda olup bitenleri rüyasında görüyormuş gibi görünüyor. Onu soyuyorlar, farklı yerlerine dokunuyorlar. Klitorise dokunulması. Ve tüm bunları hayal ettiğini zannedip heyecanlanmaya devam ediyor. ORADA sızmaya başlıyor. Penisi elleriyle alır. Onu sarsmak. Sert kafasıyla amını okşuyor. Ve ona öyle geliyor ki şu anda tüm bunları hayal ediyor.

Ve beyninin bir yerinde, tüm bunları daha önce bir şekilde zaten hayal ettiğini anlıyor. Ve şu anda bunların hepsi sadece güzel, hoş bir rüya.
Ve daha önce rüyasında gördüğü şeyi yapmaya devam ediyor: penisini okşuyor, taşaklarına dokunuyor. Daha sonra bu penisi kendi içine yerleştiriyor ve çok memnun oluyor ve bunun devam etmesini, durmamasını istiyor.

Ama bütün mesele şu ki, tüm bunlar bir rüyada değil, burada ve burada oluyor. şimdi. Ve birisi sarhoş bir kadını siktiğinde genellikle olan şey kabaca budur. O sadece bir çeşit bilinçsiz durumda. Sanki bir rüyadaymış gibi. Ve aynı zamanda bunun bir rüya olduğunu düşünüyorum; kadınlar kural olarak mevcut tüm frenleri serbest bırakıyor. Bu yüzden sarhoş bir kadının am sahibi olmadığını söylüyorlar. Çünkü sarhoş olduğunda başına gelen her şeyi sanki bir rüyadaymış gibi algılıyor.

Ama bazen bir kadın o kadar sarhoş olur ki patates çuvalı gibi görünür. İnsanlar da böyle insanları sikiyor. Ancak burada çok az zevk var ve yalnızca uzun süredir seks yapmamış erkekler için uygundur. Ve böyle bir seks yumrukla yapmaktan daha iyidir.
Yine, bu gibi durumlarda kadın hiç heyecanlanmaz - ORADA her şey kurudur. Genel olarak öyle.
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633

Unread post by Timurlenk »

Bunun olması üzücü. çiftler her zaman anlaşamazlar. Çoğu zaman boşanmalar oluyor. Burada tavsiye edilecek bir şey yok. Ya da karınızın bu tür toplantılara veya sadece onunla birlikte gitmesine izin vermeyin.
Ampland
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75

Unread post by Ampland »

Rahmetli eşim ölmeden bir buçuk yıl önce bir sevgili edindi ve beni hala sevdiğine dair güvence verdi. Gece uçuşları bahanesiyle (profesyonel bir şofördü), sabah saat üçte gelip evlilik yatağına düşmeyi başardı. Birkaç saat arayla benimle ve onunla sevişti. Onu çok sevdiğim ve ona güvendiğim için hiçbir şeyin farkına varmadım. Birlikte zina yapmak başka şey, küstah ve kendine güvenen bir yüzle eşinizi boynuzlamak başka şey.
These users thanked the author Ampland for the post:
sapık
sor61
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 89

Unread post by sor61 »

Daha az içmelisin. Kadınlar ayık olduklarında bile erkeklerden daha çok sikişmek isterler. Ve içki içtiklerinde her şeyi kabul ediyorlar ve amlarını ve kıçlarını açığa çıkarıyorlar.
These users thanked the author sor61 for the post (total 2):
çiçek hastalığı, Sibiryak89
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Ampland: 16 Feb 2023, 17:19 Rahmetli eşim ölümünden bir buçuk yıl önce bir sevgili edindi ve beni hala sevdiğine dair güvence verdi. Gece uçuşları bahanesiyle (profesyonel bir şofördü), sabah saat üçte gelip evlilik yatağına düşmeyi başardı. Birkaç saat arayla benimle ve onunla sevişti. Onu çok sevdiğim ve ona güvendiğim için hiçbir şeyin farkına varmadım. Birlikte zina yapmak başka şey, küstah ve kendinden emin bir yüzle eşinizi boynuzlamak başka şey.
Peki ona ne oldu?
İzleyin Yankovsky ve Garmash’ın başrollerde yer aldığı "Aşık" (2002) filmi.
Demek istediğim şu ki her şey her zaman net değildir. Tabii ki sana sempati duymama rağmen.
Ampland
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Ampland »

Anlayışınız için teşekkürler! Beyin kanamasından, hemorajik felçten öldü. Bu tıbbi bir ölüm nedenidir. Varoluşsallık burada açıklanamayacak kadar karmaşıktır. Şunu söylemem yeterli: Onun ölümünden sonra onunla geçirdiğimiz tüm hayatı andığım 500 sayfalık bir kitap yazdım.
These users thanked the author Ampland for the post (total 3):
çiçek hastalığı, Fargal94, sapık
Sevgililer Günü-74
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119

Unread post by Sevgililer Günü-74 »

Anonim: 10 Nov 2019, 00:06 Sanırım dün eşim beni aldattı. Arkadaşlarıyla bir kulüpte buluşuyorlar, sabah bir yere geliyorlar, içiyorlar, gürültü yapmamaya çalışıyorlar ve hemen hamama gidiyorlar. Uyandım ama göstermedim. Daha sonra uzanıp uykuya daldı. Elimi amının üzerine koydum, külotundan belli oluyor, demek ki orada yıkanmış. Bugün yarım gün uyudu, tanımadığı bir numara onu birkaç kez aradı, sonra bütün akşam biriyle yazıştı. Ne yapacağımı bilmiyorum çünkü onu çok seviyorum, hiçbir şey fark etmiyormuş gibi davranıyorum. Yine de ondan ayrılamayacağım...
Bu yüzden neden eşimden ayrılayım ki? En güçlü ve en köklü ailelerde bile çoğu eş, zaman zaman başka erkeklerle cinsel ilişkiye girer. Bu normaldir ve olağan dışı bir şey olarak algılanmamalıdır. Önemli olan kadının kocasına ve çocuklarına karşı özenli ve şefkatli olması, en önemli şeyin ailesi olduğunu anlaması ve evinde iyi bir ev kadını olmasıdır. Geriye kalan her şey tamamen saçmalık.
These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post:
Tapkin
Zhik24
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70

Unread post by Zhik24 »

Bana göre aldatma ihanettir.
These users thanked the author Zhik24 for the post (total 2):
Ampland, Debaklakov
Ampland
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Ampland »

Vzhik24, tamamen katılıyorum!
These users thanked the author Ampland for the post:
Zhik24
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Valentin-74: 19 Feb 2023, 19:30 Bu yüzden neden eşinizden ayrıldınız? En güçlü ve en köklü ailelerde bile çoğu eş, zaman zaman başka erkeklerle cinsel ilişkiye girer. Bu normaldir ve olağan dışı bir şey olarak algılanmamalıdır. Önemli olan kadının kocasına ve çocuklarına karşı özenli ve şefkatli olması, en önemli şeyin ailesi olduğunu anlaması ve evinde iyi bir ev kadını olmasıdır. Geriye kalan her şey saf saçmalık.
Hadi!!!
Neden böyle yaşıyoruz!?
Keşke yapabilseydik yine de bin yıl buna göre yaşarsınız, bir süre elli yıl da böyle yaşarsınız, sonra bir çizgi çekip sıfırdan başlayabilirsiniz.
Ama aslında çok ama çok az yaşıyoruz. Her ne kadar kedilerle ve özellikle de köpeklerle karşılaştırıldığında elbette çok fazla.
Ama yine de yirmi yaşına kadar tam bir yaşam yok; çocukları için patron rolüne alışmış olan ebeveynler, aileden daha erken ayrılmalarına izin vermeyin. Evet, yirmiden sonra bile sizi manipüle etmeye çalışacaklar. Ve eğer yaşlılığınızdan önce ve yaşlılığa kadar zayıflık gösterirseniz, size emretmeye çalışacaklar ve hayatınızı çok zehirli hale getirecekler.

Yani yani...
Ve elliden sonra , her türlü yara ortaya çıkar. Fırtınalı gençlik ve kişinin sağlığına dikkat etmemesi ön plana çıkıyor. Ve bu gerçek hayatın yaklaşık otuz yıl olduğu ortaya çıkıyor. Başarısız bir şekilde evlendiğiniz karınız sizden bunu aldı. Ve bir on yıl daha, hatta daha uzun bir süre daha sorun olmazdı.

"kocasına ve çocuklarına karşı özenli ve şefkatliydi, en önemli şeyin ailesi olduğunu anladı ve o evin iyi bir hanımıydı. Geriye kalan her şey saçmalık."
Karı-koca arasındaki ilişkiden birbirinize olan güveni çıkarırsanız geriye ne kalır?
Çocuklara bakacak, yemek pişirecek ve evi temizleyecek bir kadını işe almak daha kolay değil mi?

Meğerse sadece bir adam çok tasarruf ediyormuş bir eş alarak. Eğer evlenmezseniz, o zaman çocuklar için bir bebek bakıcısı, evi temizleyecek ve yemek yapacak bir hizmetçi tutmanız ve ayrıca hafta sonları seks için birine para ödemeniz gerekir. Ve burada, bu üçü yerine, tek kişide bir eş var; seks yapmak, çocuklara bakmak, evi temizlemek ve yemek pişirmek.
Fakat soru farklı; şu mu yoksa şu adam mı? tüm bunlara ve birlikte çalışmaya vakti olmayan bu çocuklara ihtiyacı var. Ve kendisine bir daire ve eski eşofmanından başka miras kalacak hiçbir şeyi yok.
Temizlenmesi gereken bu daire ve sokağın karşısındaki kantinde yiyebileceği bu pancar çorbası. Eşsiz sekse gelince, çeşitlilik vardır ve hiçbir zorunluluk yoktur.

Ve böylece bir ailedeki en değerli şeyin birbirine güven olduğu ortaya çıktı. Ve eğer mevcut değilse, o zaman başka hiçbir şeye ihtiyaç yoktur.
Doğal seçilim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Doğal seçilim »

Düşünüyordum da...
Bak...

https://i.postimg.cc/nrYmDNY0/1.jpg

https://i.postimg.cc/BvL1gjB8/2.jpg

Peki, böyle siki olan bir adam böyle bir kadını tatmin edebilir mi? Fotoğraf doğrudan web kamerası sitelerinden birinin ekranından çekildi.
Bu photoshop değil, bu gerçek bir ekran görüntüsü. Hatta karı koca da olabilir.
Ve eğer öyleyse, o zaman birlikte yaşamaya karar verdiklerinde düşündükleri şey bu muydu?

Yani, belki de bazen erkeklerin kendisi bunun sorumlusu olabilir eşleri sola mı kaçıyor?
Evet evet aşk, yani evet iyi bir ilişki. Peki bir kadının libidosunu bu sunağa koyması gerekiyor mu? Belki de haklıdırlar, orada bir yerlerde zavallı bir kadının klitorisini kesenler. Mesela burada orgazm olmayı umursamayın. Yukarıda da yazdıkları gibi, göreviniz kocanıza karşı şefkatli olmak, çocuklarla ilgilenmek, evi temizlemek ve yemek pişirmek.
O halde ben de öyle düşünüyorum, o zaman adamın siktirip gitmesi gerekiyor hem topları hem de siki. Mesela neden tüm bu çiftçiliğe ihtiyacı var?
Çocuk doğurdular, hepsi bu! Ve damızlıktaki bir sik!

Bence bir erkek her şeyi kendisi anlamalı, kafasını kuma gömmemeli ve her şeyi aşka ve evlilikteki sadakat yükümlülüklerine yüklemeye çalışmamalı.
Ve ortada bir sorun varsa...
Yani herhangi bir nedenle kadını tatmin etmediği ortadaysa o zaman sorunu çözmemiz gerektiğini düşünüyorum. Ve bence herhangi bir psikoloğa veya androloğa gitmeye veya orada psikolog yapmaya gerek yok. Sorunu en basit ve en doğrudan çözümle çözmeye çalışmak için karınızı davet etmeniz yeterli. Hiçbir zorluk yaşamadan. Başka bir erkekle seks yapmayı dene.

Ve karınızı bunun hiçbir şekilde rastgele bir cinsel ilişki olmadığına ikna etmeye çalışın. Ve bu sürtük değil ve bunda yanlış bir şey yok. Seksten zevk almaya hakkı var. Ve belki de yataktaki üçüncü kişi bir şekilde onun ve kocasının orgazm olmasına yardımcı olabilir. Ama öncelikle kocasıyla seksin ona zevk getirmediği konusunda ne kocasına ne de kendisine yalan söylememesi gerektiğini düşünüyorum.

Tabii üçüncüsüyle de olsa evlilik yatağında da her şey aynı değil. Sonuçta iş yerinde de seks nasıl oluyor?
Bir adam bir kadına kur yapıyor. Bunu önemsiyor, düşünüyor. Belli ki adamdan hoşlanıyor, yoksa onu gönderirdi.
Yani bu iki günlük bir süreç değil. Ve her şey hemen değil, yavaş yavaş sekse doğru ilerliyor. Sanki tesadüfen. Ve sonra ikisi de arzuya kapılır. Halk arasında şehvet denir.

Ve evlilik yatağındaki üçüncü kişiyle ilgili her şey çok özeldir. Kelimenin tam anlamıyla her şey bir günde yapılır. Davet edildik, birbirimizi tanıdık ve hemen bir şeyler yapmamız gerekiyordu. Köpek severler genellikle erkek köpekleri sürtüklerle bu şekilde çiftleştirirler. Bir keresinde bu süreci gözlemlemiştim. Yani oradaki insanlar da peşinen anlaşıyorlar. Zaman ve yer hakkında. Ama yine de bu köpeklerle durum o kadar da basit değil. Ya erkek istemiyor, ya da fahişe istemiyor. Ayrıca onları bir şekilde birbirimize çekmemiz gerekiyor. Ve sonunda iş o noktaya geldiğinde ve köpek sonunda kaltağı becermeye başladığında, sahipleri de tüm bu süreçten o kadar heyecan duyuyorlar ki birbirlerinin üstüne tırmanmaya hazırlar! Bu doğru mu? Bu konu çok heyecan verici. Ve orada herkes heyecanlanacak.

Ve sanırım bu bir orman parkında bir yerde olursa ve parkın sahipleri bir erkek ve bir kadınsa ve başka kimse yoksa, o zaman oradaki insanların gerçekten atmış olduklarını düşünüyorum. komplekslerini uzaklaştırın, köpekleri bir ağaca bağlayın ki daha sonra onları aramak zorunda kalmasınlar. Kadın yaprakların üzerine bir çeşit çul serer ve insanlar bütün kalpleriyle sevişir. Çünkü uzun süre sikişen birine baktığınızda kendiniz tahrik olmuyorsanız, tamamen taşlaşmış olmalısınız. Ben ciddiyim. :-)

Genel olarak, tüm bunlar elbette, evlilik yatağınıza üçüncü bir kişiyi getirmek zordur, ancak bence erkekler Eğer bu doğruysa, bunun için gitmeli, sorunlar var. Ve bu konuyu uzatmayın ve ihanete yol açmayın. Ve asıl önemli olan hiçbir sorun yokmuş gibi davranmak değil. Ve bir şekilde bir mucizenin gerçekleşmesi umuduyla yatakta birbirinize eziyet edin.
Birdenbire olmayacak.

Bu metni size yazıyorum tam şimdi ve orada, bir sonraki pencerede teyze bu zavallı adamın amını çekmeye devam ediyor:
https:/ /i.postimg.cc/qR0J55yn/ 3.jpg

https://i.postimg .cc/4x9XNg1V/4.jpg

https: //i.postimg.cc/8kXGR5KL/5.jpg

https://i.postimg.cc/XqmtTrmh/6.jpg

Ve şu şekilde ve bu şekilde. Ve onun üzerine tırmanacak ve penisini kendi içine sokacaktır. Ve hadi üzerine atlayalım. Ancak tüm bunların ona biraz zevk getirdiği açıktır. Gerçi sikişmek istediği açık ve kendi göğüslerini okşayarak kendine yetişmeye çalışıyor.
Fakat hiçbir şey işe yaramıyor. Ama bence şu anda ona daha büyük, daha uzun ve daha kalın penisli başka bir adam verselerdi, o zaman şu anda uzaya uçardı diye düşünüyorum.
Polonya
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 547

Unread post by Polonya »

Peki, en iyi başlangıç ​​hikayesi nasıl sona erdi?
Alex020362
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 214
Orientation: aseksüel

Unread post by Alex020362 »

Fortniter: 10 Nov 2019, 00:50 Eşinizin gece hiçbir yere gitmesine izin veremezsiniz. Ve kulüp daha da önemlisi
Terliklerimi güldürme (Odessa’da dedikleri gibi). Eşinizin sizi aldatabileceğinden mi endişeleniyorsunuz? İşte bu yüzden onun kulübe gitmesine kesinlikle izin veremezsin, öyle mi? Bu, çocuksu bir gencin mantığıdır. HERHANGİ bir kadın, isterse ve bunun için bir özlem ve arzu varsa, çok sayıda insanın olduğu ve yalnız kalacak hiçbir yerin olmadığı bir apartman dairesinde bir partide bile HERHANGİ bir erkeği aldatacaktır. İsterse emekli olur! Ve siz daha gözünüzü kırpmaya bile vakit bulamadan onun sizi aldatmaya vakti olacak. Ve eğer bir alfa erkeği olarak onun yalnızca SİZE ait olmasını istiyorsanız, o zaman bu tamamen farklı yöntemler ve yollar kullanılarak elde edilir. Ve buradaki en önemli ilk koşul, KENDİSİNİN sadece sizi istemesidir. Ve başka kimse yok! Ama BUNUN İÇİN dostum, çok çalışman ve ter dökmen gerekecek! Ve bu hayatta çok şey yapın! Böylece sizi takdir eder ve sizin en iyilerin en iyisi olduğunuzu anlasın. BU’nun karaciğerine ulaşması için bu konu üzerinde çalışmanız gerekecek

17 dakika 44 saniye sonra gönderilir:
nymphet: 19 Oct 2020, 10:49 bırakın aldatsın....Onun mutlu olmasını istiyorsunuz. Bencil olma
Genel olarak canım, sana katılıyorum. Esas olarak: "...onun mutlu olmasını istiyorsun." Ama görüyorsunuz ki onlar EVLİ. Ve HER İKİSİ de mutlu olsaydı daha iyi olurdu! SESSİZ tarafta seks yaptı. Ve "MUTLU MUSUNUZ?" yatmaya gitti. Peki ya mutluluk a priori YARI olamaz? Bu bir aksiyomdur. L. Tolstoy’un "Anna Karenina" adlı eserini okudunuz mu? “Bütün mutlu aileler birbirine benzer, her mutsuz aile kendine göre mutsuzdur”
... Ah ve ah. Bir kadın yandan sikişiyorsa bu bir kaza değildir. Bu, erkeklerin "bir şekilde kazara meydana geldiği" şeydir. O sadece bunun için olgunlaşmıştır. Bir erkek bunun bir daha yaşanmamasını istiyorsa şunu düşünmelidir: Hayatında ne YANLIŞ gitti? Peki nedeni nerede... Eğer bu “onun kanındaysa” (ve bu oluyorsa), o zaman Machiavelli’nin tek bir tavsiyesi vardır: Kazanamıyorsan, liderlik et! (gülen yüz)

9 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Hepsi masum ve umursamıyorlar
Ve bu kadınlara yönelik bir soru.... Bu konudaki yorumlarını okumak ilginç olurdu. sorun. Hayat tecrübelerime dayanarak, pek çok kadının kocalarına "kıç" bile vermediğinden ve hatta oral seks bile yapmadığından eminim - HAYIR-HAYIR!!! Çok iffetli mi? Ben şüpheliyim. Çünkü Aynı hanımlar sevgililerine her şey için tam yetki veriyorlar! Ve erkeklerin her türlü cinsel kaprislerini yerine getiriyorlar. Ama kocamın isteği değil. Neden? Ben kadın değilim, bilmiyorum. Bırakın size söylesinler.
These users thanked the author Alex020362 for the post:
Fargal94
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155

Unread post by Ksenofon »

Aleks020362: 31 Aug 2023, 00:53 bir alfa erkeği olarak onun yalnızca SİZE ait olmasını istiyorsanız, BU tamamen farklı yöntemler ve yollar kullanılarak elde edilir. Ve buradaki en önemli ilk koşul, KENDİSİNİN sadece sizi istemesidir. Ve başka kimse yok! Ama BUNUN İÇİN dostum, çok çalışman ve ter dökmen gerekecek! Ve bu hayatta çok şey yapın! Böylece sizi takdir eder ve sizin en iyilerin en iyisi olduğunuzu anlasın. BUNUN karaciğerine ulaşması için bu konu üzerinde çalışmanız gerekecek
Alfa erkek alfa erkektir çünkü aranacak bir çaba yoktur kadınlar üstlenmiyor. Ama benim bahsettiğim bu değil. Cinsiyetler arasındaki ilişkiye dair bir şekilde tek taraflı bir anlayışa sahipsiniz. Tüm hayatınızı belirli bir kadının sizi aldatmamasını sağlayarak geçirin. Üzgünüm ama neden? Bu nasıl bir hedef? Yani her şeyi değiştirdim ve tüm hayatım boşuna mı oldu? Bu dünyada hala zaman ve enerji harcamaya değer birçok önemli şey var. Bir kadın kendine karşı en şefkatli muameleyi hak eder. Ona bakılmalı ve sevilmelidir. Ancak tüm bunlarla birlikte en güzel kadın bile “dünyanın göbeği değil”.
Alex020362
Penetrasyon
Penetrasyon

Ksenofont: 31 Aug 2023, 01:27 en güzel kadın bile "dünyanın göbeği değildir"
Her biri - EVET! Göbek değil. Ve göbek deliği bile yok. Ama duvara tırmanmaya hazır olduğunuz tek şey - EVET! "Tanrı’nın ve insanların önünde" yemin ettin!?
Cock Yaşlı***
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 127

Unread post by Cock Yaşlı*** »

İyi bilinen bir ifadeyi başka kelimelerle ifade edersek, o zaman - Ortaya çıkan durumu değiştiremezseniz, ona liderlik edin, onu kendi ellerinize alın. Belki bunun nasıl değiştirileceği, etkisiz hale getirilebileceği konusunda bir fikir ortaya çıkar. En basit şey elbette MFM’dir ve sonra olduğu gibi gidecektir.
These users thanked the author Cock Yaşlı*** for the post:
Fargal94
Yjjooo
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109

Unread post by Yjjooo »

Öncelikle, kendiniz üzerinde tam kontrol sahibi olana kadar sarhoşsanız neden içki içmelisiniz?
İkinci olarak, bir kadının bir yere yalnız başına içki içmeye gitmesine izin vermek zaten çok güçlü bir sinyaldir.
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aleks020362: 31 Aug 2023, 01:34 Her biri - EVET! Göbek değil. Ve göbek deliği bile yok. Ama duvara tırmanmaya hazır olduğunuz tek şey - EVET! "Tanrı’nın ve insanların önünde" yemin ettin!?
Yemin ettim ama o hile yaptı! Kusura bakmayın ama neden duvara tırmanasınız ki? Nasıl hile yaptığını daha açık hale getirmek için? Biraz hatalı mantık. Tamam o zaman. Duvara tırmandık. Bu duvarda ne kadar süre oturabilirsin? Kalk. Hayat devam ediyor. Bu duvara kaç kez tırmanmanız gerekeceği bilinmiyor!
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Alexsss
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372

Unread post by Gurme »

Anonim: 10 Nov 2019, 00:06 Sanırım dün eşim beni aldattı. Arkadaşlarıyla bir kulüpte buluşuyorlar, sabah bir yere geliyorlar, içiyorlar, gürültü yapmamaya çalışıyorlar ve hemen hamama gidiyorlar. Uyandım ama göstermedim. Daha sonra uzanıp uykuya daldı. Elimi amının üzerine koydum, külotundan belli oluyor, demek ki orada yıkanmış. Bugün yarım gün uyudu, tanımadığı bir numara onu birkaç kez aradı, sonra bütün akşam biriyle yazıştı. Ne yapmalı Bilmiyorum, onu çok sevdiğim için hiçbir şey fark etmiyormuş gibi yapıyorum. Neyse, ondan ayrılamam...

Neden beni hemen aldattın? Az önce birisiyle seks yaptı. Abidno mu? Peki, komşunu ya da kız arkadaşını sikeyim... ve sikişmeyi bir kenara bırakarak hayatına devam et. Nedense kadınların/erkeklerin evlenmeden önce yan yana ilişki yaşamasını affediyoruz... evlendikten sonra da bunu vatana ihanet sayıyoruz. Sikişmeli ve yan yatmalısın... sadece dikkatli bir şekilde... övünmeden ve eve mandavo getirmeden.
These users thanked the author Gurme for the post:
sapık
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 386

Unread post by kadınköle »

Anonim: 10 Nov 2019, 00:06 Ne yapacağımı bilmiyorum çünkü onu çok seviyorum, hiçbir şey fark etmiyormuş gibi davranıyorum. Yine de ondan ayrılamayacağım...
Bunu olduğu gibi kabul et, onunla masaya otur ve ona söyle her şeyi bildiğin, senin için olduğu değişir. Senin için sorun değil ama bırak dürüstçe konuşsun. Kiminle olduğunu bilmene bile gerek yok, sadece bil. Eğer her şey yolundaysa, hayatınıza huzur içinde devam edin. Bazen gidip başka biriyle seks yapar, gidip başka birini de görür. Daha sonra evde birlikte seks yapın. Görünüşe göre benimki uzun zamandır beni aldatıyor. Düğünden önce bile. Ama son zamanlarda her şeyi itiraf etti. Uzun bir süre ve yavaş yavaş beni bana her şeyi anlatacağı gerçeğine hazırladı: Birincisi, temalı porno, bir nevi şans eseri; sonra kocasının çalışanını aldattığına dair hikayeler, sonra seks sırasında sorulan kaygan bir soru: doğal olarak bunu başka biriyle denemek ister miyim ve benden bir karşı soru; ardından komik sohbetler: "Nereye gidiyorsun?" - "Sevgilimi göreceğim..." Ve son olarak, 6 aylık hamileyken denemek istediğini söyledi. şimdi başka biriyle. Vücudun taleplerini yazın. Tabii bir kez. Kabul ettim ama orada olmam ve herhangi bir enfeksiyona neden olmaması şartıyla. Daha sonra bundan hoşlandığımı fark ettim ve şöyle dedi: "Peki, o zaman belki bir kez daha?" Ve her şey başladı. Zamanla, bunca zamandır beni ne kadar aldattığına dair her şeyi itiraf etti. Ve hepsi penisimden memnun olmadığı için. Ya küçüktür ya da bundan zevk almaz. Sonra aramızdaki her şeyin olduğu gibi kalacağı konusunda anlaştık ama bazen (genellikle günaşırı) sevgilisiyle sırf zevk için seks yapıyordu. Ama sadece ben olmadan. 7 yıldır bu şekilde yaşıyoruz.
These users thanked the author kadınköle for the post (total 2):
Tolkala, sapık
Alex020362
Penetrasyon
Penetrasyon

Ksenofont: 31 Aug 2023, 09:24 neden duvara tırmanalım? Nasıl hile yaptığını daha açık hale getirmek için? Bir çeşit hatalı mantık.
Xenophon, sen okuryazar bir insansın (gördüğüm gibi) ve düğün öncesi kur yapmayı kastettiğimi anlamalıydın. Bu kişisel olarak sizinle ilgili değil. Onun peşinde miydi? Milyonlarca dolarlık bu adam topluluğunun en iyilerinin en iyisi olduğunu kanıtlamaya çalıştı. Ve onun gebe kalması, doğurması ve çocuk doğurması O’ndandır. Ve sonra her şeyin ters gittiği gerçeği, ne yazık ki ve ah... Ben kimin tarafındayım? Bir erkek olarak ona sempati duyuyorum. Peki onu yargılıyor muyum? Hayır. Kesin olan bir şey var: Aşk artık orada değil. Belki de değildi. En azından onun tarafından. Hanımlar artık homurdanıp fikrime meydan okuyabilir, ama... BÜTÜN kadınlar rahatlık için evlenir. Şu ya da bu biçimde. Ama her zaman bir hesaplama vardır. Sırılsıklam aşık olsa ve bu kadar ciddi bir karar vermeden önce (evlilik daveti) "kafasını kaybetmiş" olsa bile, yine de tüm AVANTAJLARI ve EKSİLERİ AĞIRLIKLA tartacaktır. Öncelikle yukarıda yazdıklarımın aynısını söyleyeyim: Birlikte hamile kalıp çocuk doğurmam gereken kişi bu mu? Karısı olmayı kabul etmeden önce karısının tam olarak bu soruyu sormuş olması muhtemeldir. Ancak zamanla seçiminde acımasızca yanıldığını fark etti. Ve bu hayatta yalnızca bir kez yaşıyoruz. (Neredeyse her zaman) "kazara" hile yapanlar biz erkekleriz: ÜZGÜNÜM! Şeytan beni yanlış anladı! Ama kadınlar HER ZAMAN BİLİNÇLİ olarak aldatırlar. Ve bu kararı başka bir adamla yatmadan çok önce vermişti. "Boşa giden gençlik hakkında" uzun düşünceler sırasında. Ve genel olarak amaçsız YAŞAM. Çünkü onun umutlarını ve beklentilerini karşılayamadı. Anlaşıldı mı Xenophon?

10 dakika 2 saniye sonra gönderildi: n
Womanslave: 31 Aug 2023, 10:28 Bazen (genellikle günaşırı) sevgilisiyle sırf zevk için seks yapar. Ama sadece ben olmadan
penisimden memnun değil.... bundan zevk almıyor. Sonra bazen (genellikle günaşırı) sevgilisiyle sırf zevk için seks yapacağı konusunda anlaştık. Ama sadece ben olmadan. 7 yıldır bu şekilde yaşıyoruz.
[/quote] "...Bütün mutlu aileler birbirine benzer, her mutsuz aile ise kendine göre mutsuzdur." (Leo Tolstoy. " Anna Karenina" )

10 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
ee penisimden memnun değilim
Büyük ihtimalle durum böyle değil. Onunla iletişim kurarken penisinizi NASIL kullandığınızdan memnun değil. Ve daha genel olarak: Onunla NASIL seks yapıyorsunuz? NE ve NASIL yaparsınız. Bir erkek olarak benden tavsiye kabul etmen pek mümkün değil. Ancak mevcut hanımlardan davanızın tartışılmasında daha aktif rol almalarını rica ediyorum. Yataktaki davranışınızda tam olarak neyi değiştirmeye çalışmanız gerektiğini size söyleyeceklerdir. Ve sadece değil. Kadınlar çok DUYGUSALDIR. Ve dizlerinize kadar bir sikiniz olsa ve onu Stradivarius’un kemanlarıyla ustaca kullansanız ve karınıza yalnızca bir "piliç" ve sikişme nesnesi gibi davransanız bile, bu pek tavsiye olmaz (en uygun olanı bile) yardımcı olacaktır. Çünkü Sorununuzu% 100 çözmek için kafanızla değil kafanızla başlamalısınız. Kadınlar KULAKLARIYLA severler! Ona bu dünyadaki son erkek olmadığını bir kez daha kanıtla. Ve sen "çöp yığınında bulunmuyorsun".
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aleks020362,
Şuna sahip olabilirsiniz ve doğru ama bazı umutsuz yargılar. Kadınlardan hiçbir farkımız yok. Anlaşma evliliği mi? Her kadın ve bu onun doğasında var, sağlıklı yavrular ve nispeten köklü bir yaşam ister. Aşk harikadır ama içgüdüden kaçış yoktur. Kadınların bütün sorunu, bir erkeğin şefkat ve sevgiyle değiştirilebileceğine inanmalarıdır. Ama bu doğru değil. Belli koşullar altında zorlamak mümkündür ama değiştirmek mümkün değildir. Bu yüzden bir keçiyle evlenir, boynuzlarını kırarlar ve sonra da kocanın keçi olmasına kızırlar. Bazıları bu inancı tüm erkek cinsiyetine yayıyor. Ama aynı zamanda rahatlık için de evlendik. Güzel, seksi, nazik ve şefkatli, dedikleri gibi hem neşeyle hem de üzüntüyle başa çıkabilen bir eşe ihtiyacımız var. Hesaplamada yanlış bir şey yok. Asıl sorun doğru hesaplamaktır. Aldatmak hiçbir zaman tesadüfi değildir. İlk olarak ve bunun bir önemi yok, bir erkek ya da kadın prensip olarak bu ihanete kendileri için izin vermelidir. Ve bundan sonra bazıları bir fırsat bekliyor, bazıları ise bilerek fırsat arıyor.

14 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Kadınköle,
Kusura bakmayın ama fizyolojik özelliklerinizin bununla hiçbir alakası yok. Ve karınız başka bir adamla yattığında değil, bunu size anlattığında zevk alıyor. Ayrıca onun itiraflarını dinleyerek farkında olmadan kafayı buluyorsunuz. Ve o bunu görüyor. Sizi yavaş yavaş böyle bir karara yönlendirdiğini kendiniz yazdınız. Ve bunun için can attığını anladığımda, her şey tamamen ortaya çıktı. Buna boynuzlamak ve seks karısı denir. Evet bu bir dereceye kadar sapkınlıktır ama kesinlikle zararlı değildir. Her ikisi de beğenirse bayrağı alın. Ve hayali eksikliklerinizi kafanızdan çıkarın. Sebebi bu değil. Seninle seks yapmaya devam ediyor. Ve diğer kadınlara ilgi duymuyorsun.
Last edited by Ksenofon on 03 Sep 2023, 12:32, edited 1 time in total.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627

Unread post by Beluga »

Dün onu aldattığını mı düşünüyorsun?
Yarın onu nasıl aldatacağını düşün!
These users thanked the author Beluga for the post:
Zorba Carrie
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Aleks020362: 03 Sep 2023, 01:03 Kadınlar KULAKLARIYLA severler! Ona bu dünyadaki son erkek olmadığını bir kez daha kanıtla. Ve "çöp yığınında bulunmadığınızı".
Bu konuda hiçbir sorunumuz yok. Çöp yığınında bulunan son adamın ben olduğumu düşünmüyor. Belki de aletimden o kadar da memnun değil, çeşitlilik istiyor. Ya da gerçekten hoşuna gitmiyor olabilir.

2 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
Ve daha genel olarak: Onunla NASIL seks yaptığınız. NE ve NASIL yaparsınız. Bir erkek olarak benden tavsiye kabul etmen pek mümkün değil.
Yanlış bir şey yapsaydım bana söylerdi. Bunu her zaman sağa, sola, daha derine, daha yükseğe, daha aşağıya vb. noktalara kadar yaptı. Ve sikiştiğim komşuyla da hiçbir sorunum yok. Her şeyden memnun.

5 dakika 16 saniye sonra gönderildi: n
Ksenofont: 03 Sep 2023, 12:29 Buna boynuzlamak ve seks karısı denir. Evet bu bir dereceye kadar sapkınlıktır ama kesinlikle zararlı değildir. Her ikisi de beğenirse bayrağı alın. Ve hayali eksikliklerinizi kafanızdan çıkarın. Sebebi bu değil. Seninle seks yapmaya devam ediyor. Ve diğer kadınlardan hoşlanmıyorsun.
Kesinlikle doğru. Bu beni çok heyecanlandırıyor: onunla seks yapmak ve bugün birisinin ondan faydalandığını bilmek. Bu boynuzlanan erkek/seks karısı. Belki penis değil ama tüm kadınların doğası gereği sürtük olduğu gerçeği: Bazıları daha fazla, bazıları daha az. Kendi annesinden başlayarak kocasını (damatını) aldatmayan tek bir kadın tanımıyorum. Ama başka kadınlardan hoşlanıyorum ve zaman zaman başka kadınlarla da seks yapıyorum. Ve eşim de bunun farkında. Karşılıklı olarak özgür bir ilişkimiz var.
These users thanked the author kadınköle for the post (total 2):
YeniDim, Alex7515
Zhora Kuni
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99

Unread post by Zhora Kuni »

Womanslave: 03 Sep 2023, 13:23 Belki sorun penis değil, tüm kadınların doğası gereği sürtük olduğu gerçeğidir: bazıları daha fazla, bazıları daha az. Kendi annesinden başlayarak kocasını (damatını) aldatmayan tek bir kadın tanımıyorum. Ama başka kadınlardan hoşlanıyorum ve zaman zaman başka kadınlarla da seks yapıyorum. Ve eşim de bunun farkında. Karşılıklı olarak özgür bir ilişkimiz var
Buna kesinlikle katılıyorum. Bunu eşimde bile görüyorum. Daha iyi görünüyor ve bir yerlerinin acıdığından şikayet etmiyor, bir gün önce biriyle güzelce seviştikten sonra evde mutfakta ve kulübede bir arı gibi oradan oraya koşuyor. Daha önce iş arkadaşlarından bir arkadaşı vardı. Çok gençti ve evli değildi. Karısı onun yanında saygın görünüyordu ve ona baktığında ağzı açılıp salyaları akıyordu. Hiç kız arkadaşı olmadığına dair söylentiler olduğu için karısı onu tamamen ilgisinden dolayı baştan çıkardı. Bundan sonra yirmi yaş daha genç görünüyordum.
These users thanked the author Zhora Kuni for the post:
Fargal94
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Zhora Kuni: 14 Sep 2023, 20:59
Womanslave: 03 Sep 2023, 13:23 Belki sorun penis değil, tüm kadınların doğası gereği sürtük olduğu gerçeğidir: bazıları daha fazla, bazıları daha az. Kendi annesinden başlayarak kocasını (damatını) aldatmayan tek bir kadın tanımıyorum. Ama başka kadınlardan hoşlanıyorum ve zaman zaman başka kadınlarla da seks yapıyorum. Ve eşim de bunun farkında. Karşılıklı olarak özgür bir ilişkimiz var
Buna kesinlikle katılıyorum. Bunu eşimde bile görüyorum. Daha iyi görünüyor ve bir yerlerinin acıdığından şikayet etmiyor, bir gün önce biriyle güzelce seviştikten sonra evde mutfakta ve kulübede bir arı gibi oradan oraya koşuyor. Daha önce iş arkadaşlarından bir arkadaşı vardı. Çok gençti ve evli değildi. Karısı onun yanında saygın görünüyordu ve ona baktığında ağzı açılıp salyaları akıyordu. Hiç kız arkadaşı olmadığına dair söylentiler olduğu için karısı onu tamamen ilgisinden dolayı baştan çıkardı. Bundan sonra yirmi yaş daha genç görünüyordu.
Karınızın yandan biriyle sikiştiğini de biliyor musunuz?
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283

Unread post by Alexsss »

Womanslave, Evet, tüm forum zaten bunun farkında) )) ))
These users thanked the author Alexsss for the post:
Sibiryak89
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Alexssss: 15 Sep 2023, 09:35 Womanslave, Evet, tüm forum zaten biliyor))))
Öyle oluyor ki, bilen herkes uzun süredir biliyor ama koca bilmiyor. Dedikodulara inanmadığı ve sevdiği kişiyi sadakatin standardı olarak gördüğü gibi…
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”