Beyler, ilk kez oral seks yaptığınız zamanı hatırlıyor musunuz?
-
Автор темыBüyük oğlan
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Beyler, ilk kez oral seks yaptığınız zamanı hatırlıyor musunuz?
19 yaşımda olduğumu hatırlıyorum, seçtiğim kişi (şu anki eşim) 14 buçuk yaşındaydı.
Gerçek şu ki bunu hiç yapmadım ama ona yapmayı gerçekten istedim. İçimdeki bu arzuyu uyandıran ilk kız oydu. Ama bir şey uzun zamandır beni geride tutuyordu. Düşmanlık falan değil, hayır. Bunu açıklayamam. Bir zamanlar neredeyse bu noktaya gelmemize rağmen. Ama sonra reddetti. Sana bu zevki yaşatmak istediğimi söylüyorum. Ama bu onun için ilk seferdi ve birçok kompleksi vardı. Ana argümanı şuydu: "Orası temiz değil." Benim için sorun olmadığını söylüyorum. Ve bu gerçekten de öyleydi.
’inci kez tekrar buluştuğumuzda, ona doğrudan arzumdan bahsettim, o çok heyecanlandığı anda söyledim ve o bunu tamamen farklı algıladı, bu da izin verdi aktif olarak harekete geçeceğim. Ve durum da buna katkıda bulundu.
Daha sonra bunu hatırladıklarında, bana uzun süre eziyet ettiği için onu hep kınadım.
Sonunda, seks yaptıktan altı ay sonra cunnilingus yaptım. ilk kez.
Gerçek şu ki bunu hiç yapmadım ama ona yapmayı gerçekten istedim. İçimdeki bu arzuyu uyandıran ilk kız oydu. Ama bir şey uzun zamandır beni geride tutuyordu. Düşmanlık falan değil, hayır. Bunu açıklayamam. Bir zamanlar neredeyse bu noktaya gelmemize rağmen. Ama sonra reddetti. Sana bu zevki yaşatmak istediğimi söylüyorum. Ama bu onun için ilk seferdi ve birçok kompleksi vardı. Ana argümanı şuydu: "Orası temiz değil." Benim için sorun olmadığını söylüyorum. Ve bu gerçekten de öyleydi.
’inci kez tekrar buluştuğumuzda, ona doğrudan arzumdan bahsettim, o çok heyecanlandığı anda söyledim ve o bunu tamamen farklı algıladı, bu da izin verdi aktif olarak harekete geçeceğim. Ve durum da buna katkıda bulundu.
Daha sonra bunu hatırladıklarında, bana uzun süre eziyet ettiği için onu hep kınadım.
Sonunda, seks yaptıktan altı ay sonra cunnilingus yaptım. ilk kez.
- These users thanked the author Büyük oğlan for the post (total 7):
- Sibiryak89, Anastasya 2005, Juravl, Alexsss, çiçek hastalığı, Natalie, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
- Registered for: 3 years 7 months
Re: Arkadaşlar ilk kez oral seks yaptığınız zamanı hatırlıyor musunuz?
Ben hatırlıyorum. Ben 17 yaşındaydım, arkadaşım 15 yaşındaydı. O zamanlar internet yoktu, adının ne olduğunu bile bilmiyordum cunnilingus
, onu orada öpmek istedim. Her ikisi de hoşuna gitti.

- These users thanked the author vslv for the post (total 3):
- Sibiryak89, Fargal94, Eustace
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 2 years 11 months
13 yaşındayken ikinci kuzenim bana öğretti. Hoşuma gitti.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
16 yaşımda ilk kez kız arkadaşıma bunu yaptım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 3 years
Cunnilingus yaptırdım ve 3 dakika sonra bir kadın yapıldı.
- These users thanked the author Kız Alla for the post (total 3):
- Sibiryak89, Büyük oğlan, Eklembacaklılar
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 2 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
Koca çocuk,
16 yaşında eskimiş . Partnerim 40 yaşındaydı
Henüz hiç deneyimim olmadı ama o beğendi
16 yaşında eskimiş . Partnerim 40 yaşındaydı
Henüz hiç deneyimim olmadı ama o beğendi
- These users thanked the author Takma ad for the post (total 2):
- Sibiryak89, Mihail06
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 2 years 10 months
Kız kardeşime)))) bu benim ve onun için ilk oral seks)) ve bundan ilk orgazm))
- These users thanked the author Ateev for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 3 years 11 months
Evet, şimdi olduğu gibi hatırlıyorum. Oldukça gençtim, yaşımı yazmayacağım ama bayan yirmi üç yaşındaydı. Ve bunu bana kendisi teklif etti. Bu ağabeyimin arkadaşıydı, birkaç gün bizimle yaşadı. Ona bakmaya devam ettim. Ve bir sabah annem ve ağabeyim bir yere gittiklerinde beni yanına çağırdı ve “onun için iyilik yapmamı” istedi. Mutfaktaydı, çok kısa bir elbiseyle masadaki bir taburede oturuyordu. Bu arada, oldukça kıllı olan ıslak amını nasıl yaladığımı çok iyi hatırlıyorum - daha sonra uzun bir süre saçından tükürdüm. Çok "aktı" - neredeyse tüm yüzüm ıslaktı ve sonra geldiğinde neredeyse beni boğuyordu - uyluklarını başımı aralarına alacak şekilde sıkıca sıktı.
- These users thanked the author Din71 for the post (total 4):
- Romalılar, Büyük oğlan, Sibiryak89, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 3 years
ilk kez[/url] Bunu arabada, ön koltukta, karanlıkta müstakbel eşime yaptım. Son derece sakıncalı ve görünmezdi, ancak zorluklar beni korkutmadı)
- These users thanked the author Bir aleyhtar olarak4 for the post (total 3):
- Romalılar, Büyük oğlan, Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 113
- Orientation: biseksüel
25 yaşında, zaten evli. 18 yaşındaydı. Uzun süre bunu yapmama izin vermedi. Yaladığım anda çok şiddetli bir şekilde geldi. Ama artık bunu yapmama izin vermeyeceğini, bunun yanlış olduğunu söyledi. Sonuç olarak, çok geçmeden hiçbir seks cunnilingus olmadan tamamlanmadı. Beni boşaltan yalnızca o.
- These users thanked the author Romalılar for the post (total 4):
- Büyük oğlan, Sibiryak89, Fargal94, Serg_A
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Yaklaşık 17 yaşındayım. Gelecekteki ilk eşime (o zaman bunu düşünmediler bile) ve hemen 69’da, pozun buna denildiğini bilmeseler de)) Az önce anlaştık, o benimle. Onunla birlikteyim. Ve aynı zamanda, her ikisinin de partnerinin kendisine ait olanı alacağından korkmasının ama "borcunu" ödemek istememesinin nedeni de budur. Ve o günlerde kimse "waffler" ve "am yalama" ile ünlü olmak istemiyordu))))
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
Geleceğim ve eski eşimle oral seks yapmayı denedim, o zamanlar neredeyse 19 yaşındaydım ve o da neredeyse 17 yaşındaydı.
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
Konu sahibi hatırlattı. Eşimle (şimdiki eski eşim) neredeyse aynı yaşta ve aynı durumdayız. 2005 yılında, ben 18 yaşındayken bekaretimi aldı. Sonra çıkmaya başladık, evine geldim. Gece kaldı. Bir gün seks yaptığımızda aşağı indim ve ona oral seks yaptım. İnledi, ben onun meyve sularını yalayarak çok uğraştım. Sonra bir oyuncak bile aldık. İki küp vardı ve üzerlerinde şunlar yazıyordu: Bir yer (dudaklar, penis, vajina, popo, göğüs ve mide (bence)) ve bir eylem - öp, yala, ısır ve başka bir şey. Hatta bir şekilde oynamayı bile denedik. Eski karımdan sonra tüm partnerlerime oral seks verdim. Bir arkadaş elbette buna karşıydı. Cunnilingus’u tanımadı, aşağıya indiğimde çığlık attı: "Ne yapacaksın, yapma!"
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 7 months
İlk kezDüğünden birkaç ay sonra eşime yaptım. Ben 26 yaşındaydım, o ise 31 yaşındaydı. Seks öncesi her zamanki ön sevişmeyi dudaktan öpücüklerle yaşadık ama bu sefer daha da aşağılara batmaya başladım. Eşim ilk başta kalçalarını sımsıkı tutuyordu ama yavaş yavaş açıldı ve başımı okşamaya başladı. 10-15 dakika sonra bana doğru ilerledi ve sonunda geldi.
Geçmişindeki engin tecrübesine rağmen kimsenin ona bunu yapmadığı ortaya çıktı ve bana çok teşekkür etti.
Geçmişindeki engin tecrübesine rağmen kimsenin ona bunu yapmadığı ortaya çıktı ve bana çok teşekkür etti.
- These users thanked the author PrematüreDöl for the post (total 2):
- Fargal94, Serg_A
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
Elbette hatırlıyorum.
Evlendim ve karımın beni emmesini istedim, ama o reddetti, sanki bu uygunsuz bir şey, yapmayacağım ve sonra bir "şövalye hamlesi" yapmaya karar verdim. evet dediği gibi onu kendim yalamak ve emilecektim. Ağzıyla yalayana kadar uzun bir süre beni içeri almadı, ama yine de bunu bir veya iki kez, bir veya iki ay boyunca yapabildim, onu yaladım ve ancak o bunun hoş olduğunu anladığında , beni emmeye başladı ve bu süre zarfında kendimi o kadar kaptırdım ki oral seks olmadan bunu yapamazdım... bu yüzden tutkulu bir am yalayıcı oldum!
Evlendim ve karımın beni emmesini istedim, ama o reddetti, sanki bu uygunsuz bir şey, yapmayacağım ve sonra bir "şövalye hamlesi" yapmaya karar verdim. evet dediği gibi onu kendim yalamak ve emilecektim. Ağzıyla yalayana kadar uzun bir süre beni içeri almadı, ama yine de bunu bir veya iki kez, bir veya iki ay boyunca yapabildim, onu yaladım ve ancak o bunun hoş olduğunu anladığında , beni emmeye başladı ve bu süre zarfında kendimi o kadar kaptırdım ki oral seks olmadan bunu yapamazdım... bu yüzden tutkulu bir am yalayıcı oldum!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
21 yaşındayken, kendisi de 21 yaşında olan kız arkadaşım öğrenciydi, sonra benim ilk eşim ve çocuğumun annesi oldu... Seks terapistinin dersini dinlediğimi söylüyorlar, bizi evimize getirdiler. yurt, planlı bir ders ve ilk kez bunun olduğunu ve bunun aile hayatı için oldukça normal olduğunu ve hiç şaka olmadığını duydum))))
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Serg_A
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 3 years 2 months
18 yaşındaydım ve çok utangaçtı, külotunu çıkardım ve hemen onu yalamaya başladım ve utançtan ayaklarıyla başımı sıktı, kedisi hala tıraşsızdı, gerçekten beğendim, ilk olmasına rağmen O zamanlar boşalmamıştı ama sonra düzgün bir şekilde bitirdi)
- These users thanked the author Büyük ile küçük for the post (total 2):
- Serg_A, Mihail06
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 2 years 5 months
Sanırım 18-19 yaşlarındaydım. Sınıf arkadaşlarının buluşması. Kafeden sonra eski sınıf arkadaşımla evime gittim. İlk defa bir kadının vajinasının tadına baktım.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 6 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 9 months
Hatırlıyorum, hava karanlıktı, ondan önce 10 saniyelik seks için gelmiştim ve çok utanıyordum. Bir şeyi yalamaya çalıştım ve hareket halindeyken bunun nasıl daha keyifli olacağını bulmaya çalıştım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 383
- Registered for: 2 years 4 months
İlk oral seks yaptığımda 23 yaşımdayken eşimin üzerindeydim, amımı yalayana kadar bana seks yapmadı. Şimdi 67 yaşındayım ve oral seks yapmayı seksten daha çok seviyorum.
- These users thanked the author Mihail06 for the post (total 2):
- Büyük oğlan, Serg_A
-
- Penetrasyon
- Total posts: 273
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 4 months
Elbette hatırlıyorum, ilk cinsel partnerime oral seks yapmıştım. Doğru, yalnızca bir kez. Sonra çok utangaçtı ama ben ısrar ettim. Aslında ısıtılmasına gerek yoktu. Sürekli susturuyordu.
-
- Sürtünmeler
Anastasia2005, oral seks ister misin?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
Evet. Yaklaşık 17 yaşımdaydım, arkadaşlarımla ve kız arkadaşlarımla kulübede dinleniyordum. Şirket büyük ve çeşitliydi; yaşları 16’dan 30’a kadardı.) Çok iyiye gittim ve bayıldım. Boğulduğum için uyandım, gözlerimi açtım ve benden çok daha yaşlı bir kızın kedisiyle yüzümde süründüğünü keşfettim)) Bana uzun süre eziyet etti, ama hoşuma gitti))
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
20 yaşındayken bir kızla çıktık ve ilk seks oldukça garip ve spontaneydi, ancak ikinci seferde oraya gitmek istediğimden zaten emindim
O kadar mütevazıydı ki, vücudunu öpmeye başladığımda tamamen sessizleşti))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
İlk deneme 16 yaşındaydı. Kesinlikle bana ya da partnerime yakışmadı. 17 yaşında gelecekteki karısıyla tanıştı. Seksten önce bir başlangıç olarak onunla denediler. Ama orgazma ulaşamadım. 25’ten sonra her ikisi için de çok heyecan verici bir hal aldı, onları orgazma ulaştırdı. O zamandan beri seksten önce ve sonra pratik yapıyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 4 years
Kesin olarak söylemeyeceğim, 8 yaşlarındayken bir kızın amını öptüm, sonra adının ne olduğunu bilmiyordum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 4 months
Tabii hatırlıyorum, ilk kız Yulka 69 pozisyonda üstüme oturmuştu, doğal olarak kafam karışmadı)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 3 months
6 yaşındayken komşumun Pia’sını öptüm, o 4 yaşındaydı, sonra 14 yaşındaydı, zaten yeğenine oral seks yapmıştı, daha gençti
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 2 years 6 months
1994 yılında pansiyonun adı. 38 yaşındaki Vorovsky, 20 yaşındaki bir adama aşık oldu. Onu ilk kez 69. pozisyonda siktim. Ve bunun GAY değil BI pasif olduğunu fark ettim.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
- Registered for: 2 years 8 months
Genel olarak bir kadınla ilk seksim geç, 19 yaşında gerçekleşti. Hatta 14-16 yaşlarında düzenli seks yapanları bile kıskanıyorum))
Sevgilim 18 yaşındaydı, öğrenciydi.
Geldik tatile giden ve evdeki bitkileri sulamak için anahtarları bırakan teyzesinin dairesine.
Biz de oraya gittik. Yaz, güneş, sıcaklık. Mutfakta biraz votka ya da seyreltilmiş alkol içtik (Royal o zamanlar hâlâ popülerdi, kim ne olduğunu bile hatırlıyor) - ama fazla içmedik.
Bu bizim ilk seksimizdi.
Soyulduk. Şey... İlk defa çıplak bir kız cesedi görüyorum, çok güzel. Onun amını yalamaya, seks üzerine birçok literatür okumaya karar verdim - bunun doğru, sağlıklı ve kesinlikle normal olduğunu biliyordum. Durumu biraz daha karmaşık hale getiren ise regl döneminde olmasıydı. Ama bu beni durdurmadı, çok fazla değildiler - bu yüzden amcığı hiç tiksinmeden kendim için oldukça rahat bir şekilde yaladım. Benim için her şey yolunda gitti)) Yarım saat sonra bekaretini bozma noktasına geldik. Sonra seks için birkaç kez daha buluştuk ama sadece ilk ve son buluşmalarımızı çok iyi hatırlıyorum, ortada buluşmalar vardı ama hafızam tamamen bulanık.
İşte bu ilk deneyim oral seks.
Geldik tatile giden ve evdeki bitkileri sulamak için anahtarları bırakan teyzesinin dairesine.
Biz de oraya gittik. Yaz, güneş, sıcaklık. Mutfakta biraz votka ya da seyreltilmiş alkol içtik (Royal o zamanlar hâlâ popülerdi, kim ne olduğunu bile hatırlıyor) - ama fazla içmedik.
Bu bizim ilk seksimizdi.
Soyulduk. Şey... İlk defa çıplak bir kız cesedi görüyorum, çok güzel. Onun amını yalamaya, seks üzerine birçok literatür okumaya karar verdim - bunun doğru, sağlıklı ve kesinlikle normal olduğunu biliyordum. Durumu biraz daha karmaşık hale getiren ise regl döneminde olmasıydı. Ama bu beni durdurmadı, çok fazla değildiler - bu yüzden amcığı hiç tiksinmeden kendim için oldukça rahat bir şekilde yaladım. Benim için her şey yolunda gitti)) Yarım saat sonra bekaretini bozma noktasına geldik. Sonra seks için birkaç kez daha buluştuk ama sadece ilk ve son buluşmalarımızı çok iyi hatırlıyorum, ortada buluşmalar vardı ama hafızam tamamen bulanık.
İşte bu ilk deneyim oral seks.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970

. Sonra bana bir zamanlar hepatit B hastası olduğunu, yani gerçekten ölebileceğini söyledi
.
Eğer kan yoluyla bulaşan saçmalıklardan korkmasaydım regl dönemimde de yalardım. Bir defasında birine adet döneminde onu yalayacağımı söylemiştim, o da bana eğer onunla evlenmezsem öleceğimi çünkü kandan güçlü bir aşk büyüsü geldiğini söylediJuravl: ↑18 May 2023, 10:26 Genel olarak bir kadınla ilk seksim geç, 19 yaşımda gerçekleşti. Hatta 14-16 yaşlarında düzenli seks yapanları bile kıskanıyorum))
Bu bizim ilk seksimizdi.
İşte bu ilk deneyim cunnilingus. n
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 2 months
En büyük kuzenimin[/url] Onunla gittim ve o sırada 14 yaşındaydı, Rusya’dan köye büyükannesini ziyarete geldi ve sadece uzan dedi, eteğini kaldırdı ve işte her zaman düşündüğüm kişi o ! Yüzüne oturdu ve dilini çıkar dedi, hazırdı ve istiyordu) ve ben de evlenene kadar onu yaladım
- These users thanked the author benim günüm for the post:
- Mihail06
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
İlk Kuni 16 yaşında. Benden 8 yaş büyük, tamamen tanınmayan bir kadın. Ayrıca ilk oral seks[/url] ve cinsiyet. Ama onu nasıl yaladığını hatırlıyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
RomanS ve diğerleri neden oral seks yapmıyor? seni boşaltır mı?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
İlk defa 18 yaşındayken arkadaşım 14 yaşındaydı, sonra onu becerdim
-
- Sürtünmeler
Kız kardeşime Cooney’i ilk yaptığımda 10 yaşındaydı, o ise 9 yaşındaydı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 2 years 1 month
Müstakbel eşime ilk kez oral seks yaptığımda ben 21 yaşındaydım, o da 18 yaşındaydı ve köyde bir bankta oturuyordu, onu uzun süre ikna etmeye çalıştım, pes etmedi, bu Utangaç olduğu ortaya çıktı, amcığı biraz fazla büyümüştü

- These users thanked the author Nicholas 22 for the post:
- Fargal94
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 511 Views
-
Last post by Zance439