Herkes öyle söylüyor ta ki şu ana kadar Nihayet gerçekle yüzleşecekleri son an. Demek istediğim, pek çok ebeveyn safça, on altı yaşındaki çocuklarının üç ya da dört yaşındaki çocuklarının aynı olduğuna inanıyor. Çünkü böylesi daha basit ve herkes onun hayatı boyunca üç yaşındayken nasılsa aynı olmasını istiyor. Masum, iyi huylu, güvenilir ve samimi.Kakentiy: 31 Jul 2022, 23:07 Saç gömleği, hayır, sadece buzun ince olmadığını biliyor))) Benim için kızım cinsel anlamda bir kadın değil. Yani oradaki durum umutsuz. Bana öyle geliyor ki (özellikle de ailede oyun oynamayı seven bir çocuk olduğu için) umurunda değil)
Ama çocuklarımızın bize güvenmelerini ve inanmalarını bırakmaları için her şeyi kendimiz yapıyoruz. Kendi kurallarımızı kendimiz çiğniyoruz ve her zaman her şeyi lehimize çeviriyoruz.
Biz hiçbir sorun yokmuş gibi davranarak çocuklarımızın sorunlarına göz yumuyoruz. Yetişkin bir çocuk sorunu bir şekilde tanımlamaya çalışırsa, bunun hakkında konuşmak ve tartışmak istemeyiz.
Biz de seks olmadan uzun vadeli bir varoluşu hayal edemiyoruz, ancak çocuklarla ilişkilerimizde bunu bir sorun olarak görmeyin. Ve bunun hakkında konuşmak ya da tartışmak istemiyoruz. Totestosteronun çocuklarda her yerden dışarı fırladığı ve yetişkinlere göre çok daha fazla olduğu gerçeğine rağmen.
TV’de bir yerde bazı doktorlar, bir yetişkine pompalarsanız vücudunda ne kadar totestosteron üretildiğini söyledi. bir gencin vücuduna sahipse, bu yetişkin ulaşabildiği her şeyle hemen çiftleşecektir. Tabureye ulaşırsa tabureyi sikecektir. Ebeveynler hiçbir sorun yokmuş gibi davranıyorlar. Ayrıca ebeveynler hatalarını ve hatalarını çocuklarının önünde kabul etmek istemezler. Genel olarak iş yerinde patron gibi davranıyorlar.
İş yerindeki bir patronun aslında sevilmediğini, astlarının arkasından şaka yapıp onu azarlamasını öğrenmesinin de rahatsız edici olacağını düşünüyorum. . Ve elbette patron da astlarının kendisini sevdiğini ve saygı duyduğunu düşünüyor. Astlarına karşı adil ve duyarlı olması.
Ebeveynlerin çocuklarının kendilerine güvendiğine, onları sevdiğine ve hâlâ beş yaşındayken oldukları gibi olduklarına inanmaları da bir o kadar saflıktır.
Eğer yetişkin bir çocuk, anne babasına gerçek durumu anlatmaya çalışırsa, iki saat boyunca beyni sikilecektir. Ayrıca bir ay boyunca cep harçlığından mahrum kalma. Peki, çocuk için önemli olan başka bir şey daha var.
Genel olarak ben tüm bunlara ebeveynlerin ikiyüzlülüğü diyorum ve tüm bunlar aslında Tanrı’nın karşısında iğrenç bir şey.
Ve aynı çocuklar, aslında reşit olmak ve hayatlarında bazı önemli kararları bağımsız olarak alabilmek için sabırsızlanıyorlar. Ve böylece nihayet, ebeveynlerin bazı itirazlarına yanıt olarak, omzunun üzerinden atabilirsin - baba, beni rahat bırak!!!
Öne çıkan ilk nesneyle anında kafama vurulma riski olmadan el.