Size hayatımdan bir anı anlatmaya karar verdim, askerliğimin ikinci yılında askerlik yaparken parkta bir kadınla tanıştım, yanıma oturdu, burada oturup konuştular, bana şunları söyledi. engelli bir kızı var, onu sikmeyi kabul edecek bir erkek arıyor, hamile kalmadan bile boşalabileceğini söyledi
Gerçekten şaşırdım ama sonra deneyelim dedi ve gittik evine geldiler, bekle dedi, ben her şeyi hazırlayacağım, sen odaya girerken soyun, ben hızla soyunup yürüdüm, kanepeye geldim, sonra içeri girdi kadın hadi gidelim dedi, kalktım, kalktım. zaten çıplaktı, beni muayene etti ve güzel bir aletin olduğunu söyledi
yatak odasına girdik, kızı zaten çıplak yatıyordu, o zaman gözüme çarpan şey onun amının tıraş edilmiş olmasıydı, senin olduğunu söyledi, ne istersen bunu onunla yapmak istiyorum
Tamam dedim, hızla ona yaklaştım ve onu okşamaya başladım, sonra sikim ayağa kalktı ama bacaklarımı açtım ve üzerine uzandım ve hızla ona doğru sürdüm. uzun süre bitirmedim, çabuk bitirdim çünkü bir yıldan fazla bir süredir bir kadınla birlikte olmadım
sonra onun üzerine tırmandı ve uzun bir süre onu sürdü
sonra bitirdi
doyduğumda dinlenmek için dışarı çıktım, sonra içeri girdi ve her şeyin bittiğini söyledi
sonra ona uzun süredir bakire olmadığını ve benden önce bakire olduğunu sordum yaklaşık üç yıldır aynı birimden bir adam tarafından kıçından sikildi
sonra kimse ve hiç kimse aynı fikirde olmadı, o hayır dedi
sonra tüm Valya kızını sikmek için onlara koştu, sonra annesiyle tanıştım, adı Valya’ydı
Neredeyse bir yıl boyunca engelli bir kadını becerdim
Sonra Valya’ya ona ne olduğunu sordum, hafif beyin felci
neredeyse hiç konuşmuyor
hikaye bu
Engelli bir kişiyle seks.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Engelli biriyle seks
[quote=Stien post_id=19452 time=1625918153 user_id=1710]
Engelli bir kişiyi seve seve sikerim. Bir insana neşe getirdiğinizi anlamak güzel
[/quote] birçok ülkede yardıma yönelik özel hizmetler vardır ve yalnızca eski SSCB ülkelerinde herkes engelli kişilerin ihtiyaç duymadığını düşünür seks.
Engelli bir kişiyi seve seve sikerim. Bir insana neşe getirdiğinizi anlamak güzel
[/quote] birçok ülkede yardıma yönelik özel hizmetler vardır ve yalnızca eski SSCB ülkelerinde herkes engelli kişilerin ihtiyaç duymadığını düşünür seks.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Tüp ligasyonu uçmaya karşı %100 koruma sağlamaz! Kaldırma çok daha güvenilirdir.Vasyanitsa: ↑08 Jul 2021, 17:55 Üstelik...
Doktorlar bu konuyu biliyor ve bu nedenle engelli kadınların tüpleri sıkışıp kalmasın diye bağlanıyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
Sözde "normal" olanların olmadığını düşünüyorum. Sadece birisi bu arzuları kendi içinde tutuyor, onlara bir çıkış yolu vermiyor, toplumda "normal" kabul ediliyor, ama gerçekte öyle değil, sadece ona bir çıkış yolu vermiyor. Ve diğerleri, tam tersine, hayatın biri ve diğeri olmayacağının farkına vararak tüm ciddi şeylere düşkündürler.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 299
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kim olursanız olun insanlar birbirini seviyor ve sikişiyor. Tek bir hayat vardır ve o geri döndürülemez
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Orientation: biseksüel
niqk: ↑23 Jul 2021, 18:12tabii ki annesi gibi
9 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Neredeyse bir sanıyordum seçenek ama bir yerlerde tabu, eş kardeş ya da arkadaş gibi.
Diyelim ki bir kız diyelim ki yürüyemiyor, 20 kere götürmüş, sonra sıkılmış ve aşık olup gitmiş
sanki onu sikti, onu kullandı ve şimdilik, sonra vicdanı ona işkence edecek.
Bir kız ve erkek kardeşin daha dürüst olmasını anlıyorum
-
- Potansiyel seks nesnesi

Lanet olsun, kör randevuya çıktın
ama yine de bir iyilik yapmayı reddetmediğin için harikasın.
Ben de bir erkekle kör randevuya çıktım.

Ben de bir erkekle kör randevuya çıktım.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 1597 Views
-
Last post by Truwor
-
- 16 Replies