Engelli bir kişiyle seks
-
- Potansiyel seks nesnesi
Engelli bir kişiyle seks
Kadınlar, engelli bir kişiyi seks partneri olarak kabul edebilir misiniz? Gerçek şu ki ben serebral palsiliyim ama kendi başıma yürüyebiliyorum. Sempati olsaydı engelli bir kişiyi seks partneri olarak algılayabilirler miydi?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Engelli biriyle seks
Merhaba, sizi normalde sıradan insanlar olarak algılıyorum. Bir süre huzurevinde kaldım ve çok fazla tecrübem var.
- These users thanked the author inna.polyakovadoroshova for the post:
- Pol66
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
Bugün benzer bir konu oluşturdum ama göremiyorum.
Strecoza, engellisin değil mi? Erkekler sizi nasıl algılıyor? Partnerinizi şok etmemek için protez takmak zorunda mısınız?
Strecoza, engellisin değil mi? Erkekler sizi nasıl algılıyor? Partnerinizi şok etmemek için protez takmak zorunda mısınız?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Orientation: heteroseksüel
ZY
Ben olmadan burada, forumda yaşayamayacağınızı anlıyorum, ancak konuyu geliştirmeyin. Hiçbir ayrıntı olmayacak. Bu bu başlıktaki ilk ve son mesajımdır.
))) Erkekler beni kollarında taşıyor)))
ZY
Ben olmadan burada, forumda yaşayamayacağınızı anlıyorum, ancak konuyu geliştirmeyin. Hiçbir ayrıntı olmayacak. Bu bu başlıktaki ilk ve son mesajımdır.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- 0dlb0, Denchik42, Don Şeytanı
-
- En güçlü orgazm!
Tek bacağı olmayan bir arkadaşım var, onunla bu konuyu konuştum, seninkini karşılaştırmak istedim. cevaplarStrecoza: ↑03 Dec 2023, 16:06))) Erkekler beni kollarında taşıyor)))Bugün benzer bir konu oluşturdum ama göremiyorum.
Strecoza, engellisin değil mi? Erkekler sizi nasıl algılıyor? Partnerlerimi şok etmemek için protez takmam gerekiyor mu?
ZY
Ben olmadan burada, forumda yaşayamayacağınızı anlıyorum, ancak konuyu geliştirmeyin. Hiçbir ayrıntı olmayacak. Bu, bu konudaki ilk ve son mesajım.
-
- En güçlü orgazm!
-
- Total posts: 17
- Orientation: biseksüel
Aşkta hiçbir kısıtlama yoktur, engelli de olsanız, normal de olsanız, bu konuda kendimi iyi hissediyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
-
- En güçlü orgazm!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Herkese selam! Tekerlekli sandalye kullanıcısıyım, çeşitli konularda, tercihen cinsel konularda iletişim arıyorum, sapkın fantezilerim var... Hiç seks yapmadım.
- These users thanked the author engelli-andre for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
ve tuvalete mi?
Hiç şüphem yok ki onu giyiyorlar ve yatarken de takıyorlar
Hiç şüphem yok ki onu giyiyorlar ve yatarken de takıyorlar
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
bana kişisel bir mesaj yaz ve konuşalımMerhaba, normalde sizi sıradan insanlar olarak algılarım. Bir süre engelliler evinde yaşadım ve çok fazla tecrübem var.
-
- Total posts: 23
Engelli miyim?
Ana teşhis: CHD ASD. Triküspit kapak yetmezliği evre 1-2. İnen aortun deformasyonu. HII A, 2 F.CL.
Ana teşhis: CHD ASD. Triküspit kapak yetmezliği evre 1-2. İnen aortun deformasyonu. HII A, 2 F.CL.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
-
- Total posts: 10
Aynı evden tanıdığım, 50 yaşlarında bir kadın gelip 30 yaşındaki kızıyla seks yapabilmem için para teklif ettiğinde kız neredeyse normal konuşuyordu, ancak sorunlarla hareket ediyordu; genel olarak takdir etti ve sonra çekip gitti ve altı ay sonra annesi geldi ve kulübeye gideceğimi söyledi, Nastya’ma göz kulak oldu, anahtarları verdi ve parayı itti, parayı almadı , anahtarlar evet, ... bir gün sonra Nastya yazıyor o toplam yemeği satın al Ben hazırladım, kendisi yiyor, tuvalete kendisi gidiyor, tamamen kendine bakıyor, genel olarak sonunda seks yaptık ve sırasında seks o tam teşekküllü bir kadındı ve açıkçası bunu benim için nasıl değerlendireceğimi bilmiyorum doğru anladılar ama hoşuma gitti ve bu onun hastalığıyla bağlantılı değil, ayrıca bu hastalığın geçirdiği süreçte hiç görünmüyor bu arada, kız olmadığı ortaya çıktı ve erkekleri olup olmadığını sorduğumda dolapta adamlarım vardı, orada öyle bir yapay penis seti keşfettim, çift olanlar ve camlar var ve bazı şekiller penise bile benzemiyor
- These users thanked the author Ivan Petrov for the post:
- Slavik 34
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Bu, ailede isteyen ve ihtiyaç duyan engelli bir erkek çocuğun olduğu ancak buna uygun bir kız bulmanın imkansız olduğu zamandır. Annem bu konudaki sorunu çözebilir ve babanın da buna anlayışla yaklaşması gerekir. Hatta belki eşinize, çocuğun buna ihtiyacı olduğunu ve tek seçeneğin bu olduğunu bile söyleyebilirsiniz.
Bu arada, bu tür durumlar da var. Ve onlardan çok azı yok.
Bilmiyorum. Böyle insanlara yazık. Ensest olasılığını kabul etmeme rağmen muhtemelen yapamadım.
Bu, ailede isteyen ve ihtiyaç duyan engelli bir erkek çocuğun olduğu ancak buna uygun bir kız bulmanın imkansız olduğu zamandır. Annem bu konudaki sorunu çözebilir ve babanın da buna anlayışla yaklaşması gerekir. Hatta belki eşinize, çocuğun buna ihtiyacı olduğunu ve tek seçeneğin bu olduğunu bile söyleyebilirsiniz.
Bu arada, bu tür durumlar da var. Ve onlardan çok azı yok.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post