43 yaşındaki bir adamın bir öğrenciyle yatması normal mi?
-
Автор темыAndrey 15.09.2005
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 2 years 6 months
43 yaşındaki bir adamın bir öğrenciyle yatması normal mi?
Cuma günü baba öğrencisiyle birlikte eve geldi. Yaklaşık 20 dakika oturdular ve sinemaya gittiler. O sırada annemin yanına gittim, akşam babam aradı ve geceyi annemin yanında geçirmemi istedi. Yani onu geceliğine bize getirdiğini anladım. Yani onunla sevişti. Yaş olarak onun kızı olacak yaşta, yani 20-25 yaşlarındadır. Bana göre bu pedofiliye benziyor, siz ne düşünüyorsunuz?
- These users thanked the author Andrey 15.09.2005 for the post (total 2):
- Vik.ruba80, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Orientation: biseksüel
Re: 43 yaşındaki bir erkeğin bir öğrenciyle yatması normal mi?
Bu pedofili değil. 20 yaşında zaten cinsel açıdan tamamen olgunlaşmış durumda. İki yetişkin seks yapmaya karar verir; bu normaldir. Gerisi sadece subjektif ahlaki çerçeve meselesidir. Ama geceyi evde değil sessizce geçirdiğine bakılırsa, genel olarak özgür mü?
- These users thanked the author Bayan Misty for the post (total 7):
- Mosiya, Mart, Fan, Rasaroam, Sibiryak89, Alexsss, PavelNokia
-
Geceyi evde geçirmediler Geceyi bizim evde geçirmem büyük ihtimalle babamın geceyi annemle geçirmemi istemesinin sebebiydi. Annem ve babam boşanmış ve iki evde yaşıyorum (aynı duraktalar)Ama geceyi evde değil de sessizce geçirdiği gerçeğine bakılırsa genel olarak özgür mü?
- These users thanked the author Andrey 15.09.2005 for the post:
- Vik.ruba80
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
-
Hayır. Yılbaşı gecesi konuştuğu oturum. Babam atletiktir ama kendisi oldukça sıradandır, güzel değildir. Onu 20 dakika gördüm, oldukça mütevazı bir kız. Valla bana öyle geldiSınava böyle mi girdi?
- These users thanked the author Andrey 15.09.2005 for the post:
- Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
Andrey15.09.2005, ebeveynler boşanmış olduğundan, kız reşit oldu. Ve babam yaşlı değil, hala seks istiyor ve yapabiliyor ve işte böyle bir fırsat! Yani bunların hepsi normal)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 8 months
Kısacası saçmalıktan keyif almak yerine acı çekiyorsunuz.
Siktir. Eğer şanslıysan. Bir kız yeterince iyidir; bu onun onun kızı olduğu anlamına gelmez, evet, sikebilirsin. 20-25 yaş pedofili değildir, uyanın! Aynı standartlarda mısınız, sübyancı değil misiniz?Yani onu sikti. Yaş olarak onun kızı olacak yaşta, yani 20-25 yaşlarındadır. Bana göre bu pedofiliye benziyor
Kısacası saçmalıktan keyif almak yerine acı çekiyorsunuz.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 3 years 5 months

Bunun gibi bir sürü çift var, sadece seks değil.. Genç kızların kafaları Sovyet kompleksleriyle dolu değil, 40 yaş üstü çoğunluk gibi :evet:
Hâlâ annem var, bu yüzden babam aptalı terk etti. Sanki babası sübyancıymış gibi oğlunun frenlerini babasına çeviriyor. Annemin tüylü şeyi manipüle etmesine ve kendine bakmasına gerek yoktu. Çok basit. Anne oğlunun beynini kırıyor, kompleksler aşılıyor...
Herkes kendine ait)))
O sadece lanetGudgeon: ↑29 Nov 2022, 00:09Siktir. Eğer şanslıysan. Bir kız yeterince iyidir; bu onun onun kızı olduğu anlamına gelmez, evet, sikebilirsin. 20-25 yaş pedofili değildir, uyanın! Siz de aynı standartlarda mısınız, pedofil değil misiniz?Andrey15.09.2005: ↑28 Nov 2022, 23:16 Yani onu becerdi. Yaş olarak onun kızı olacak yaşta, yani 20-25 yaşlarındadır. Bana göre bu pedofiliye benziyor
Kısacası saçmalıklardan zevk almak yerine acı çekiyorsunuz.

Bunun gibi bir sürü çift var, sadece seks değil.. Genç kızların kafaları Sovyet kompleksleriyle dolu değil, 40 yaş üstü çoğunluk gibi :evet:
Hâlâ annem var, bu yüzden babam aptalı terk etti. Sanki babası sübyancıymış gibi oğlunun frenlerini babasına çeviriyor. Annemin tüylü şeyi manipüle etmesine ve kendine bakmasına gerek yoktu. Çok basit. Anne oğlunun beynini kırıyor, kompleksler aşılıyor...
Herkes kendine ait)))
- These users thanked the author Tatlı biber for the post (total 3):
- Julikos, Vladtsst, Mart
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
Dürüst olmak gerekirse, bu iğrenç konuya kesinlikle değinmek gibi bir niyetim yoktu, ama yakın zamanda çekilmiş bir yabancı ders videosunda bir kız pedofilinin ergenlik çağındaki çocuklara yönelik bir cinsel tercih olduğunu oldukça ciddi bir şekilde anlatıyordu ve bu , modern araştırmalara göre pedofili, heteroseksüellikle aynı olan değişmez bir cinsel yönelimdir, tam anlamıyla bu yayını yapmamı sağladı.
Bu materyalde pedofililerin kim olduğunu, ne yaptıklarını, neden böyle olduklarını öğreneceğiz. hor görülen ve normal insanların nefret ettiği ve genel olarak pedofilinin ne olduğu. Materyali üç bileşene ayıralım: Bir yetişkinin çocuklara yönelik patolojik cinsel çekiciliği. Çocukların cinsel istismarı. Küçüklere karşı cinsel suçlar. Pedofili nedir? Pedofili, çocuklara (erkek, kız veya her ikisi) yönelik yoğun ve ısrarlı bir cinsel ilgi türüdür; ergenlik öncesi (ergenliğin başlangıcından önce) ve erken ergenlik çağındaki (ergenliğin başlangıcı, ortalama olarak kızlarda 8-9, erkeklerde 10-11 yaşında başlayan) çocuklara cinsel çekimle ifade edilen bir zihinsel bozukluk. Pedofililer, pedofili tanısı almış kişilerdir, yani çocuklara karşı sürekli cinsel çekim duyan kişilerdir. Bunun, hukuk biliminde doğrudan kullanılmayan tamamen psikolojik ve seksolojik bir terim olduğunu anlamakta fayda var.
Çoğu pedofili, cinsel tercihlerini fantezilerinde gerçekleştiren, internette iletişim kuran ve ilgili kişilerle video izleyen hasta insanlardır. içerik. Bu arada, ikincisi aynı zamanda bazı ülkelerde suç olarak kabul ediliyor veya en azından delilleri tehlikeye atmak için mükemmel. Pedofililerin tedavisi zordur. Genel olarak bu ancak hastanın bilgilendirilmiş onam vermesi ve tedaviye uyması durumunda mümkündür. Ve bu durumda bile prognoz her zaman olumlu değildir.
Kaynak: https://proslo.ru/kto-takie-pedofily-i- ... edofilija/
==== =========== ==========
Andrey15.09.2005,
Sübyancıların kim olduğunu öğrendikten sonra... Babanız hakkındaki fikrimi açıklayacağım...
İçgüdülerim mektubun onun tarafından yazılmadığını gösteriyor. oğlum... Ama "aşağılanmış ve hakarete uğramış" bir anne tarafından... aileden kaçan kocasına kamuoyunu göstermek için... başka bir kadına aşık olduğu için ne kadar da "alçak" bir adam. .. İşte karşınızda oğul kılığında hanımefendi... Eşinizle zaten ayrı yaşıyorsunuz... Birlikte yaşamamanızın sebebi nedir? İhanetleriniz mi, dış görünüşünüze bakma konusundaki isteksizliğiniz mi, tembelliğiniz mi, ailenizde seks eksikliğiniz mi, aşkın sönmesi mi, dayanılmaz hayat mı? Neden seninle bir aile kuran kişi... bir anda her şeyi alıp terk etti...? Belki şantaj yapmak yerine kendinize dikkat edin ve eksiklerinizi giderin...?
Ya yine yanılmışım ve sen gerçekten bu babanın oğlusun... Zaten imamın babasını görüyorsun farklı yaşam alanlarında yaşıyorlar... . bu, birlikte rahat olmadıkları anlamına geliyor... Her birinin kendi mutluluğu hakkı var... ve kirli burnunuzu temiz kıçlarına sokmanıza gerek yok... Evet, ebeveynler arasındaki boşanmanın hoş olmadığını anlıyorum ama stresli... ama sizin bencilliğiniz uğruna, anne ve baba mutlu bir aile gibi davranarak birlikte yaşadıklarında çok daha fazla stres olacak...
BIRAKIN ONLAR İLİŞKİLERİNİ ÇÖZMELİ...
Pedofiller kimdir ve ne yaparlar? Pedofili nedir?Cuma günü baba öğrencisiyle birlikte eve geldi. Yaklaşık 20 dakika oturdular ve sinemaya gittiler. O sırada annemin yanına gittim, akşam babam aradı ve geceyi annemin yanında geçirmemi istedi. Yani onu geceliğine bize getirdiğini anladım. Yani onunla sevişti. Yaş olarak onun kızı olacak yaşta, yani 20-25 yaşlarındadır. Bana göre bu pedofiliye benziyor, ne düşünüyorsunuz?
Dürüst olmak gerekirse, bu iğrenç konuya kesinlikle değinmek gibi bir niyetim yoktu, ama yakın zamanda çekilmiş bir yabancı ders videosunda bir kız pedofilinin ergenlik çağındaki çocuklara yönelik bir cinsel tercih olduğunu oldukça ciddi bir şekilde anlatıyordu ve bu , modern araştırmalara göre pedofili, heteroseksüellikle aynı olan değişmez bir cinsel yönelimdir, tam anlamıyla bu yayını yapmamı sağladı.
Bu materyalde pedofililerin kim olduğunu, ne yaptıklarını, neden böyle olduklarını öğreneceğiz. hor görülen ve normal insanların nefret ettiği ve genel olarak pedofilinin ne olduğu. Materyali üç bileşene ayıralım: Bir yetişkinin çocuklara yönelik patolojik cinsel çekiciliği. Çocukların cinsel istismarı. Küçüklere karşı cinsel suçlar. Pedofili nedir? Pedofili, çocuklara (erkek, kız veya her ikisi) yönelik yoğun ve ısrarlı bir cinsel ilgi türüdür; ergenlik öncesi (ergenliğin başlangıcından önce) ve erken ergenlik çağındaki (ergenliğin başlangıcı, ortalama olarak kızlarda 8-9, erkeklerde 10-11 yaşında başlayan) çocuklara cinsel çekimle ifade edilen bir zihinsel bozukluk. Pedofililer, pedofili tanısı almış kişilerdir, yani çocuklara karşı sürekli cinsel çekim duyan kişilerdir. Bunun, hukuk biliminde doğrudan kullanılmayan tamamen psikolojik ve seksolojik bir terim olduğunu anlamakta fayda var.
Çoğu pedofili, cinsel tercihlerini fantezilerinde gerçekleştiren, internette iletişim kuran ve ilgili kişilerle video izleyen hasta insanlardır. içerik. Bu arada, ikincisi aynı zamanda bazı ülkelerde suç olarak kabul ediliyor veya en azından delilleri tehlikeye atmak için mükemmel. Pedofililerin tedavisi zordur. Genel olarak bu ancak hastanın bilgilendirilmiş onam vermesi ve tedaviye uyması durumunda mümkündür. Ve bu durumda bile prognoz her zaman olumlu değildir.
Kaynak: https://proslo.ru/kto-takie-pedofily-i- ... edofilija/
==== =========== ==========
Andrey15.09.2005,
Sübyancıların kim olduğunu öğrendikten sonra... Babanız hakkındaki fikrimi açıklayacağım...
İçgüdülerim mektubun onun tarafından yazılmadığını gösteriyor. oğlum... Ama "aşağılanmış ve hakarete uğramış" bir anne tarafından... aileden kaçan kocasına kamuoyunu göstermek için... başka bir kadına aşık olduğu için ne kadar da "alçak" bir adam. .. İşte karşınızda oğul kılığında hanımefendi... Eşinizle zaten ayrı yaşıyorsunuz... Birlikte yaşamamanızın sebebi nedir? İhanetleriniz mi, dış görünüşünüze bakma konusundaki isteksizliğiniz mi, tembelliğiniz mi, ailenizde seks eksikliğiniz mi, aşkın sönmesi mi, dayanılmaz hayat mı? Neden seninle bir aile kuran kişi... bir anda her şeyi alıp terk etti...? Belki şantaj yapmak yerine kendinize dikkat edin ve eksiklerinizi giderin...?
Ya yine yanılmışım ve sen gerçekten bu babanın oğlusun... Zaten imamın babasını görüyorsun farklı yaşam alanlarında yaşıyorlar... . bu, birlikte rahat olmadıkları anlamına geliyor... Her birinin kendi mutluluğu hakkı var... ve kirli burnunuzu temiz kıçlarına sokmanıza gerek yok... Evet, ebeveynler arasındaki boşanmanın hoş olmadığını anlıyorum ama stresli... ama sizin bencilliğiniz uğruna, anne ve baba mutlu bir aile gibi davranarak birlikte yaşadıklarında çok daha fazla stres olacak...
BIRAKIN ONLAR İLİŞKİLERİNİ ÇÖZMELİ...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
- Registered for: 2 years 7 months
Ben biraz diğer taraftan gideceğim.
Gerçekten 20-25 yaş ile 40-45 yaş arasında o kadar büyük bir fark olduğunu ve buna odaklanmaya değer olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Sadece siz varsınız gençseniz - ve hayal kırıklığına uğrayacaksınız, 45 yıl çok çabuk gelecek ve şok olacaksınız - 45 yaşındasınız ve sikişebiliyorsunuz, hayatı dolu dolu yaşayabilirsiniz, seyahat edebilirsiniz vb. vb. Bunu en az 20 yaşına geldiğinizde isteyeceksiniz!
Ve sonra yeni gençlik senin hakkında şöyle konuşacak: "Bu 45 yaşındaki yaşlı adamlar sekse nerede başlıyor, zamanın doldu - işte burada olacaksın?" bu konuyu hatırla.
Benim için babam çok şanslıydı; kendi yaşında, kendi yaşında biriyle değil, kendisinden daha genç bir kadınla seks yapmıştı. İşte bir insanı kıskanmanın ve onun adına sevinmenin zamanı geldi!
Gerçekten 20-25 yaş ile 40-45 yaş arasında o kadar büyük bir fark olduğunu ve buna odaklanmaya değer olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Sadece siz varsınız gençseniz - ve hayal kırıklığına uğrayacaksınız, 45 yıl çok çabuk gelecek ve şok olacaksınız - 45 yaşındasınız ve sikişebiliyorsunuz, hayatı dolu dolu yaşayabilirsiniz, seyahat edebilirsiniz vb. vb. Bunu en az 20 yaşına geldiğinizde isteyeceksiniz!
Ve sonra yeni gençlik senin hakkında şöyle konuşacak: "Bu 45 yaşındaki yaşlı adamlar sekse nerede başlıyor, zamanın doldu - işte burada olacaksın?" bu konuyu hatırla.
Benim için babam çok şanslıydı; kendi yaşında, kendi yaşında biriyle değil, kendisinden daha genç bir kadınla seks yapmıştı. İşte bir insanı kıskanmanın ve onun adına sevinmenin zamanı geldi!

-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 7 months
25 yaşında, daha az öğrenci, daha çok yüksek lisans öğrencisi! Ve baban da onun doktora tezini yazarken danışmanı! Lisansüstü öğrencilerinin %90’ı kendilerini bu şekilde, bir öğretmenle yataktayken savunuyor! Bu zaten en başından beri kastediliyor! Üniversitemden kesinlikle biliyorum!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
- Vik.ruba80
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 8 months
Yazar, kaç yaşındasın? Bu haberi o kadar büyüttünüz ki (takma adınıza bakılırsa) sanki 15-15 yaşındaymışsınız gibi geliyor. Büyük ihtimalle babanın böyle genç bir kızla seks yaptığına ve seninle değil de çocukça bir kıskançlığa kapılıyorsun! Hayatta kalacaksın. Bekle, sen de üniversitedeki sınıf arkadaşınla seks yapacaksın. :göz kırp:
- These users thanked the author çapkın for the post (total 2):
- Fan, Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Registered for: 4 years 7 months
Her şey yolunda. Ülkenin önde gelen üniversitelerinden birinin 60 yaşındaki rektörünün 23 yaşındaki yüksek lisans öğrencisiyle evlendiği bir vaka biliyorum. Bu, IMHO, onun açısından aptallık, ama onun için hesaplama.Cuma günü baba öğrencisiyle birlikte eve geldi. Yaklaşık 20 dakika oturdular ve sinemaya gittiler. O sırada annemin yanına gittim, akşam babam aradı ve geceyi annemin yanında geçirmemi istedi. Yani onu geceliğine bize getirdiğini anladım. Yani onunla sevişti. Yaş olarak onun kızı olacak yaşta, yani 20-25 yaşlarındadır. Bana göre bu pedofiliye benziyor, ne düşünüyorsunuz?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Çok garip bir soru! Bu şunu sormak gibidir: Bir erkeğin bir kadınla yatması normal midir? Daha normal olamazdı!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 2 years 4 months
Sorun ne)))) Kayınvalidem, "uzun süredir olmasa da" kırk yaşında bir adamla (öğretmen) evliydi, 18 yaşındaydı, öğrenci))))
- These users thanked the author paganel for the post:
- Vik.ruba80
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
2 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
pedofili yok. O bir yetişkin.Cuma günü baba öğrencisiyle birlikte eve geldi. Yaklaşık 20 dakika oturdular ve sinemaya gittiler. O sırada annemin yanına gittim, akşam babam aradı ve geceyi annemin yanında geçirmemi istedi. Yani onu geceliğine bize getirdiğini anladım. Yani onunla sevişti. Yaş olarak onun kızı olacak yaşta, yani 20-25 yaşlarındadır. Bana göre bu pedofiliye benziyor, ne düşünüyorsunuz?
2 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
onun yaşına gelene kadar her şeyi kendiniz anlayacaksınız.Cuma günü baba öğrencisiyle birlikte eve geldi. Yaklaşık 20 dakika oturdular ve sinemaya gittiler. O sırada annemin yanına gittim, akşam babam aradı ve geceyi annemin yanında geçirmemi istedi. Yani onu geceliğine bize getirdiğini anladım. Yani onunla sevişti. Yaş olarak onun kızı olacak yaşta, yani 20-25 yaşlarındadır. Bana göre bu pedofiliye benziyor, ne düşünüyorsunuz?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
- Registered for: 2 years 5 months
İnsan ancak babası için mutlu olabilir. Pek çok ülkede bir öğrenciyle seks yapmak için çok yüksek bedeller ödeyebiliyor, ancak Sovyet sonrası ülkelerimizde buna göz yumuyorlar. Ve eğer onunla bu şekilde yatarsa ve bu sayılmaz, çünkü o atletik ve 40’lı yaşlarındaki bir kişi olarak ilginç, bu onu bir kez daha karakterize ediyor. Ayrıca satır aralarında bir tür kıskançlık da olabilir, çünkü ebeveynler ayrıdır veya baba öğrencileri alır, ancak kendisi yalnızca seks hakkında hayal kurabilir. Her iki durumda da bırakın eğlensin ve hayatını yaşasın.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 418
- Registered for: 2 years 9 months
Gerçekten umrumda değil. İkisi de kendi isteğiyle uyursaCuma günü baba öğrencisiyle birlikte eve geldi. Yaklaşık 20 dakika oturdular ve sinemaya gittiler. O sırada annemin yanına gittim, akşam babam aradı ve geceyi annemin yanında geçirmemi istedi. Yani onu geceliğine bize getirdiğini anladım. Yani onunla sevişti. Yaş olarak onun kızı olacak yaşta, yani 20-25 yaşlarındadır. Bana göre bu pedofiliye benziyor, ne düşünüyorsunuz?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 2 years 11 months
60 yaşındakilerin 18 yaşındakilerle ilişkisi olduğu vakaları biliyorum.
Petrosyan’a bakın
Petrosyan’a bakın
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
Andrey15.09.2005,
Bu sadece normal değil, olması gereken de bu...!!!
Bu sadece normal değil, olması gereken de bu...!!!
-
O zaman herkes 20 yaşında kadınlarla evlenirdi yaşlı genç. Ama bu olmuyor. Onun kızı olacak kadar iyi
Kıskançlık yok, o sadece onun kızı olacak kadar iyi
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
43 yaşında bir adamın bir öğrenciyle ve genel olarak sadece genç bir kızla yatması çok kötü :)
Böylesine çaresiz bir davranışta bulunmaya zaten karar verdiyseniz, o zaman bunu yapmalısınız zaten uyumuyor çünkü kız genç, bir erkekten en azından bütün gece, hiç uyumadan seks bekliyor.
Bunu kendimden söyleyebilirim. 57 yaşındayım ve genç bir kıza böyle bir şey teklif etmeden önce hemen kafamda kabul ederse ne olur, sonra nasıl uykuya dalmayacağım seçeneğini düşünürüm :)
Böylesine çaresiz bir davranışta bulunmaya zaten karar verdiyseniz, o zaman bunu yapmalısınız zaten uyumuyor çünkü kız genç, bir erkekten en azından bütün gece, hiç uyumadan seks bekliyor.
Bunu kendimden söyleyebilirim. 57 yaşındayım ve genç bir kıza böyle bir şey teklif etmeden önce hemen kafamda kabul ederse ne olur, sonra nasıl uykuya dalmayacağım seçeneğini düşünürüm :)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
- Registered for: 2 years
Konu başlığı: "43 yaşındaki bir erkeğin bir öğrenciyle yatması normal midir?"
Cevap: Bir erkek normal değildir. Bir erkek için - evet. (Buradaki farkın ne olduğunu anlıyor musunuz?
)
Peki, kusura bakmayın, burada pedofili nedir? 20 yaş artık çocuk değil yetişkindir.
Cevap: Bir erkek normal değildir. Bir erkek için - evet. (Buradaki farkın ne olduğunu anlıyor musunuz?

Peki, kusura bakmayın, burada pedofili nedir? 20 yaş artık çocuk değil yetişkindir.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 1 month
Evet, bu harika. Geldiyseniz neden orada olduğunuzu biliyordunuz, belli ki markalara bakmak için değil. Genç, tombul bir öğrenci beni görmeye geldi ve kilosu konusunda oldukça karmaşıktı. Ve sekste harikalar yarattı. Akranlarım arasında partner bulamadım. Ben de bir kez şok oldum. Fransızca öğretmeni velileri aradığında. Babam bir zamanlar evdeydi. Ofiste konuştular, iki saat geçti, ne konuşabilirlerdi ki? Ofise baktım, kimse yoktu, metodologlara gittim ve orada onu tüm gücüyle becerdi. Yavaş yavaş çıktım, en azından kendimi yakmadım.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Ayrıca çok genç kızların bir şekilde kendinden büyük erkeklerden hoşlandığını fark ettim. Geçen yılbaşında, bir şirket partisinden sonra, şu anda evli olan bir kızla seks yaptım ve büyük ihtimalle o zamanlar bile evlenmeyi planladığı genç bir adam vardı. Kendisi zayıftı, kızımdan neredeyse on yaş küçüktü ve seks konusunda o kadar hoştu ki ben de batırmak istemedim, bu yüzden elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Daha sonra neredeyse evlenene kadar onunla görüştük. Hiçbir şey bilmiyordum ve sonra bana bu hafta sonu evleneceğimi söyledi. Benim için bir şoktu.Vik.ruba80: ↑26 May 2023, 13:37 Evet, bu harika. Geldiyseniz neden orada olduğunuzu biliyordunuz, belli ki markalara bakmak için değil. Genç, tombul bir öğrenci beni görmeye geldi ve kilosu konusunda oldukça karmaşıktı. Ve sekste harikalar yarattı
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 2 years 10 months
İşte öğrenciye de bir soru: Birinden nasıl bu kadar tiksiniyor? yaşlı mı? Ve böyle gençleri seven erkekler bunu yapıyor çünkü yaşlı kadınlar onlara vermiyor ve genç kadınları kandırmak onlar için daha kolay. Üstelik kız öğrenciler onlara daha bağımlıdır.Cuma günü baba öğrencisiyle birlikte eve geldi. Yaklaşık 20 dakika oturdular ve sinemaya gittiler. O sırada annemin yanına gittim, akşam babam aradı ve geceyi annemin yanında geçirmemi istedi. Yani onu gece için bize getirdiğini anladım. Yani onunla sevişti. Yaş olarak onun kızı olacak yaşta, yani 20-25 yaşlarındadır. Bana göre bu pedofiliye benziyor, ne düşünüyorsunuz?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Ve yine tartışacağım! Hayatın güzelliği çeşitliliğidir! Ve onun yaşındaki kadınlar ve genç kadınlar bunu ona veriyordu; sorun ne? Peki ya siz, kişisel soruyu bağışlayın, gerçekten sadece tek bir kategorideki kadınlarla mı yatıyorsunuz?
7 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Hata! 43 yaşında mı? Kelime yok... Evet, 40 yaşına gelindiğinde bir erkek, sadece itmeyi değil, seks sanatını da yeni anlamaya başlıyor.
Ve yine tartışacağım! Hayatın güzelliği çeşitliliğidir! Ve onun yaşındaki kadınlar ve genç kadınlar bunu ona veriyordu; sorun ne? Peki ya siz, kişisel soruyu bağışlayın, gerçekten sadece tek bir kategorideki kadınlarla mı yatıyorsunuz?
7 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Ben de bunu fark ettim ve bu arada, bu erkekler için de aynı şekilde geçerli. Hayır ama başka türlü nasıl olabilir? Ustalık tecrübedir, gelişmedir, pratiktir! Saatlerce, yıllarca pratik - ve işte, hiçbir genç vücut/el/dil benim vücudumla 45 yaş üstü bir adamın kolayca yapabileceği şeyi yapamaz. Tekrar söylüyorum bu erkekler için de geçerli. Benden çok daha genç sevgililerim vardı, kocamın da böyle kızları vardı. Herkes memnun, bu normal.Andrey Lukashov: ↑26 May 2023, 14:05 Ayrıca çok genç kızların bir şekilde kendinden büyük erkeklerden hoşlandığını fark ettim.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Serg_A, Beluga, Lexa55
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 2 years 5 months
Kesinlikle normal, 16 rıza yaşıdır! 17 yaşında bir kız arkadaşım vardı ve ben 50 yaşındaydım. Mükemmel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 237
- Registered for: 2 years 2 months
Üniversitede bir öğretmenle yattım, o 45 yaşındaydı, ben 20 yaşındaydım, her şey yolundaydı, bunda özel bir şey yoktu, o da evliydi ve ben hiçbir şeye rol yapmadım, harika vakit geçirdik...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Wow) Peki.....neden olmasın?) Yaş ayrımcılığına dayalı önyargıların üstesinden geldiğin için aferin kız.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Serg_A, Beluga, Alexsss
-
- Penetrasyon
- Total posts: 237
- Registered for: 2 years 2 months
Oldukça çekiciydi ve üniversite ofisinde seks çok havalıydı)))
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
Sadece fikir vermek için ekleyeceğim. Bu forumda (ilk başta şaşırdım bile) eğilim tam tersi - gençler ortalama 20-30 yaş büyük kadınlarla seks istiyor... Ve belki sadece bu forumda değil. Ve sadece bu değil. Ben de 40 yaşının üzerinde olduğum için arada sırada üniversite çağındaki erkeklerin ilgi işaretlerini görüyorum. Hatta alışmaya bile başladım.
Hadi bu şekilde yapalım. Seks her zaman evlilik sebebi değildir. Buna katılıyor musun?O zaman herkes kendisinden 20 yaş küçük kadınlarla evlenirdi. Ama bu olmuyor. Onun kızı olacak kadar iyi
Sadece fikir vermek için ekleyeceğim. Bu forumda (ilk başta şaşırdım bile) eğilim tam tersi - gençler ortalama 20-30 yaş büyük kadınlarla seks istiyor... Ve belki sadece bu forumda değil. Ve sadece bu değil. Ben de 40 yaşının üzerinde olduğum için arada sırada üniversite çağındaki erkeklerin ilgi işaretlerini görüyorum. Hatta alışmaya bile başladım.
Neden kötü -Bu? Her iki taraf da karar verirse, iyi değil mi? Şimdi size kişisel olarak şunu söyleyeceğim: Eğer uykuya dalmaktan korkuyorsanız, zor bir günün ardından yorgunsanız hiç seks yapmaya çalışmamalısınız. Başka bir zaman seç! Ve geceleri seks yapmak o kadar da gerekli değil. Gün içinde de harika, inanın bana.Andrey Lukashov: ↑26 May 2023, 13:00 43 yaşındaki bir adamın bir öğrenciyle ve genel olarak sadece genç bir kızla yatması çok kötü :)
Bence bu umutsuz hareketi yapmaya karar verirseniz, hiçbir durumda uyumamalısınız, çünkü genç bir kız en azından bütün gece, hiç uyumadan bir erkekten seks bekler.
Bunu kendimden söyleyebilirim. 57 yaşındayım ve genç bir kıza böyle bir şey teklif etmeden önce, ya o kabul ederse ve o zaman nasıl uyuyamayacağım sorusunu kafamda hemen çözüyorum :)
Kabul ediyorum.Hata! 43 yaşında mı? Kelimelere gerek yok.... Evet, 40 yaşına gelen bir erkek, sadece itmeyi değil, seks sanatını da yeni yeni anlamaya başlıyor.
- These users thanked the author Marion for the post (total 5):
- Zorba Carrie, Sibiryak89, Serg_A, Manfred, Kral Kuş
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
Peki, bir erkek, karısını şaftla dövmesine izin verilmeyen bir adamdır ve diğer tüm kadınlara buna göre davranan)))
-
- Nirvana’dayım
Andrey15.09.2005, nasıl kıskançlık olmuyor? Onun kızı olacak kadar iyi olduğu tezini o kadar özenle sürdürüyorsun ki, herkes uzun zamandır anladı: Bu kızın yatağında olmamasını kıskanıyorsun! Kendinizi de aynı şekilde bulun ve babanızın hayattan keyif almasına engel olmayın
!
!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Eğer baba öğretmense bu bir ahlaki etik meselesidir, gerisi ona iyi şanslar
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Serg_A, Endişeli
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
Bunda anormal olan ne olabilir? :bilinmiyor:
- These users thanked the author aryamari for the post (total 2):
- Sibiryak89, Beluga
-
- Nirvana’dayım
Güzel soru! Büyüleyici bir kızı görmezden gelmek normal değil!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 949 Views
-
Last post by AlexK85
-
- 50 Replies