Bir kızla tanıştım. (kadın) internette. Konuşmak hoş. İletişim için pek çok ortak konu var. 38 yaşında. Tanışmak istedim. Genelde bir tarih, diğeri, çiçekler, şarap, tatlılar. Denizde gün batımları, öpücükler…) karidesli bira. Bir hafta sonra canı sıkılmış gibi deniz kenarına gitmeyi, emekli olmayı ve yarın bir haftalığına başka bir şehre annesini ziyarete gitmeyi teklif etti. Ve böylece bir randevu, çiçekler ve şarap ayarladım. Onu soymaya başladı. Ama istemiyor, bugün konuşamayacak ama beni gerçekten memnun etmek istiyor. Umurumda değil. Emmeye başladı ve öyle bir utanç duydu ki... nasıl oral seks yapılacağını hiç bilmiyor. Penisin üzerinde zımpara kağıdı gibi dişler var. Ona dişlerinle penise dokunmana gerek olmadığını söylüyorum. Sanırım anlıyorum. Sonra dişlerimle geri döndüm. Kısacası... Onu birkaç kez durdurdum ve sonra onu ağzına çektim. Böyle bir oral seks karşısında şok oldum. Penis çiziklerle kaplıydı ve iyileşmesi iki hafta sürdü. Her ne kadar önermesine rağmen artık bu arkadaşla tanışma arzusu yoktu.
. Hiç iğrenç bir oral seks yaptın mı???)))
Bir kızla tanıştım. (kadın) internette. Konuşmak hoş. İletişim için pek çok ortak konu var. 38 yaşında. Tanışmak istedim. Genelde bir tarih, diğeri, çiçekler, şarap, tatlılar. Denizde gün batımları, öpücükler…) karidesli bira. Bir hafta sonra canı sıkılmış gibi deniz kenarına gitmeyi, emekli olmayı ve yarın bir haftalığına başka bir şehre annesini ziyarete gitmeyi teklif etti. Ve böylece bir randevu, çiçekler ve şarap ayarladım. Onu soymaya başladı. Ama istemiyor, bugün konuşamayacak ama beni gerçekten memnun etmek istiyor. Umurumda değil. Emmeye başladı ve öyle bir utanç duydu ki... nasıl oral seks yapılacağını hiç bilmiyor. Penisin üzerinde zımpara kağıdı gibi dişler var. Ona dişlerinle penise dokunmana gerek olmadığını söylüyorum. Sanırım anlıyorum. Sonra dişlerimle geri döndüm. Kısacası... Onu birkaç kez durdurdum ve sonra onu ağzına çektim. Böyle bir oral seks karşısında şok oldum. Penis çiziklerle kaplıydı ve iyileşmesi iki hafta sürdü. Her ne kadar önermesine rağmen artık bu arkadaşla tanışma arzusu yoktu. . Hiç iğrenç bir oral seks yaptın mı???))) :shamp:
Lanet olsun, muhtemelen hiç tecrübesi yokmuş gibi davranıp işi abarttı
Bence oral seks yüzünden ayrılmak aptalca, en azından yeniden eğitim almayı deneyebilirsin .
Bana öyle geliyor ki, iyi bir şey yapmaktansa kötü bir şey yapmak daha iyidir, aksi takdirde, iyi emerseniz bir erkek düzenli seks bile istemez (((
These users thanked the author Bir denizkızı for the post (total 2):
Lanet olsun, muhtemelen hiç tecrübesi yokmuş gibi davranıp işi abarttı *x) Bence oral seks yüzünden ayrılmak aptalca, en azından yeniden eğitim almayı deneyebilirsin . Bana öyle geliyor ki, iyi bir şey yapmaktansa kötü bir şey yapmak daha iyidir, aksi takdirde, iyi emerseniz bir erkek düzenli seks bile istemez (((
Rusalka, Ona nedenini açıkladı.) Eğer 20 yaşında olsaydı açıklamak, öğretmek mümkün olurdu..)), ama 38 yaşındaki bir kadına bir şeyler öğretmek... bu sadece zaman kaybı. Bırakın başkasını çiğnesin.))
[ref=#804000]Rusalka[/ref], Ona nedenini açıkladı.) Eğer 20 yaşında olsaydı açıklamak, öğretmek mümkün olurdu..)), ama 38 yaşındaki bir kadına bir şeyler öğretmek... bu sadece zaman kaybı. Bırakın başkasını çiğnesin.)) :shamp:
Boşanmış 39 yaşındaki eski seks partnerim de bana o kadar kötü, ilkel bir oral seks yaptı ki. Elinde penisi ortasının üstünde tuttu ve penisin yalnızca üst kısmını, yani üst üçte birlik kısmını emdi. Doğru, ondan bu yüzden değil, işyerinde 25 yaşındaki genç bir meslektaşıyla birlikte olduğu için ayrıldılar.
Boşanmış 39 yaşındaki eski seks partnerim de bana o kadar kötü, ilkel bir oral seks yaptı ki. Elinde penisi ortasının üstünde tuttu ve penisin yalnızca üst kısmını, yani üst üçte birlik kısmını emdi. Doğru, ondan bu yüzden değil, işyerinde 25 yaşındaki genç bir meslektaşıyla birlikte olduğu için ayrıldılar.
[quote=Plug post_id=123539 time=1666062402 user_id=11336] Nasıl oral seks yapılacağını hiç bilmiyor. Penisin üzerinde zımpara kağıdı gibi dişler var [/quote] Yani belki de eski sevgilisi bundan hoşlanıyordu ve o da şimdi bu işletim sistemini uyguluyor..
[quote=Plug post_id=123571 time=1666070049 user_id=11336] Ona nedenini açıkladı.) [/quote] Nasıl tepki verdi?
[quote=Plug post_id=123571 time=1666070049 user_id=11336] Eğer 20 yaşında olsaydı , açıklamak, öğretmek isterdim..)), ama 38 yaşındaki bir kadına bir şey öğretmek... bu sadece zaman kaybı. [/quote] Eğer arzun varsa öğretebilirsin. Her iki tarafta da) Burada yaş kritik değildir.
Burada her şey öğrenme arzusuna bağlıdır
Eğer öğrenmeye hazırsanız ve tavsiye ver ama birkaç düzine kez sabırlı olman gerekiyor
Böyle bir kız vardı
Çok berbattı ....
Daha doğrusu harika başladı, sonra öyle bir coşkuya kapıldı ki her şeyi unuttu.... Ve ısırdı....
Onu 3 yıldır tanıyorum , şimdi elektrikli süpürge gibi berbat...
Doğru, artık onu çok nadir görüyorum, evlendim.
Burada her şey öğrenme arzusuna bağlıdır Eğer öğrenmeye hazırsanız ve [url=viewtopic.php?t=5316 ] tavsiye ver[/url] ama birkaç düzine kez sabırlı olman gerekiyor Böyle bir kız vardı Çok berbattı .... Daha doğrusu harika başladı, sonra öyle bir coşkuya kapıldı ki her şeyi unuttu.... Ve ısırdı.... Onu 3 yıldır tanıyorum , şimdi elektrikli süpürge gibi berbat... Doğru, artık onu çok nadir görüyorum, evlendim.
Ben 20 yaşında evlendim, eşim 18 yaşındaydı. Regl olduğunda zorla oral seks yaptı. Oral seksi tanımıyordu ama bir şekilde yazarla aynı şekilde yaptı. Elimi biraz salladım. Tamamını ağzına almadı ama sadece yarısını aldı ve başını yaladı, ısırdı, penisini o kadar emdi ki ağız kaslarını güçlü bir şekilde gererek bir vakum yarattı, ama her zamankinden daha kötü çıktı. ve yorgun olduğu için bu eziyete son vermek zorunda kaldı. Eliyle çalışmaya devam etti ve banyoya geldiğim banyoya geçti. Ve sonra her şey yıkanıp gitti. Kısacası, ilk oral seks eşimden - acı, acı, sağlık ve biraz tecrübe.
These users thanked the author çapkın for the post:
Ben 20 yaşında evlendim, eşim 18 yaşındaydı. Regl olduğunda zorla oral seks yaptı. Oral seksi tanımıyordu ama bir şekilde yazarla aynı şekilde yaptı. Elimi biraz salladım. Tamamını ağzına almadı ama sadece yarısını aldı ve başını yaladı, ısırdı, penisini o kadar emdi ki ağız kaslarını güçlü bir şekilde gererek bir vakum yarattı, ama her zamankinden daha kötü çıktı. ve yorgun olduğu için bu eziyete son vermek zorunda kaldı. Eliyle çalışmaya devam etti ve banyoya geldiğim banyoya geçti. Ve sonra her şey yıkanıp gitti. Kısacası, [url=viewtopic.php?t=6006]ilk oral seks[/url] eşimden - acı, acı, sağlık ve biraz tecrübe.
Kadın, evet beğendim..)) ha ha. Eğer mazoşist ise.)
8 dakika 32 saniye sonra gönderilir: Akteya , Yetişkin bir kadına oral seks yapmayı öğretir miydim?) Buna ihtiyacım var mı?)) İsteseydim, sik kemirmeyi uzun zaman önce bırakırdım. Ben onun ilki değilim ve sanırım diğer adamlar da bundan pek hoşlanmadı. :şampuan:
[ref=#804000]Kadın[/ref], evet beğendim..)) ha ha. Eğer mazoşist ise.) :shamp:
[size=85][color=green]8 dakika 32 saniye sonra gönderilir:[/color][/ size] [ref=#0000ff]Akteya[/ref] , Yetişkin bir kadına oral seks yapmayı öğretir miydim?) Buna ihtiyacım var mı?)) İsteseydim, sik kemirmeyi uzun zaman önce bırakırdım. Ben onun ilki değilim ve sanırım diğer adamlar da bundan pek hoşlanmadı. :şampuan:
Plug: ↑18 Oct 2022, 06:06
Bir kızla tanıştım. (kadın) internette. Konuşmak hoş. İletişim için pek çok ortak konu var. 38 yaşında. Tanışmak istedim. Genelde bir tarih, diğeri, çiçekler, şarap, tatlılar. Denizde gün batımları, öpücükler…) karidesli bira. Bir hafta sonra canı sıkılmış gibi deniz kenarına gitmeyi, emekli olmayı ve yarın bir haftalığına başka bir şehre annesini ziyarete gitmeyi teklif etti. Ve böylece bir randevu, çiçekler ve şarap ayarladım. Onu soymaya başladı. Ama istemiyor, bugün konuşamayacak ama beni gerçekten memnun etmek istiyor. Umurumda değil. Emmeye başladı ve öyle bir utanç duydu ki... nasıl oral seks yapılacağını hiç bilmiyor. Penisin üzerinde zımpara kağıdı gibi dişler var. Ona dişlerinle penise dokunmana gerek olmadığını söylüyorum. Sanırım anlıyorum. Sonra dişlerimle geri döndüm. Kısacası... Onu birkaç kez durdurdum ve sonra onu ağzına çektim. Böyle bir oral seks karşısında şok oldum. Penis çiziklerle kaplıydı ve iyileşmesi iki hafta sürdü. Bu arkadaş önermesine rağmen artık onunla tanışma isteği kalmamıştı.
O zaman tecrübeli, profesyonel birini aramalısın) )
Ve bu işi nasıl doğru yapılıroral seks
[quote=Plug post_id=123539 time=1666062402 user_id=11336] Bir kızla tanıştım. (kadın) internette. Konuşmak hoş. İletişim için pek çok ortak konu var. 38 yaşında. Tanışmak istedim. Genelde bir tarih, diğeri, çiçekler, şarap, tatlılar. Denizde gün batımları, öpücükler…) karidesli bira. Bir hafta sonra canı sıkılmış gibi deniz kenarına gitmeyi, emekli olmayı ve yarın bir haftalığına başka bir şehre annesini ziyarete gitmeyi teklif etti. Ve böylece bir randevu, çiçekler ve şarap ayarladım. Onu soymaya başladı. Ama istemiyor, bugün konuşamayacak ama beni gerçekten memnun etmek istiyor. Umurumda değil. Emmeye başladı ve öyle bir utanç duydu ki... nasıl oral seks yapılacağını hiç bilmiyor. Penisin üzerinde zımpara kağıdı gibi dişler var. Ona dişlerinle penise dokunmana gerek olmadığını söylüyorum. Sanırım anlıyorum. Sonra dişlerimle geri döndüm. Kısacası... Onu birkaç kez durdurdum ve sonra onu ağzına çektim. Böyle bir oral seks karşısında şok oldum. Penis çiziklerle kaplıydı ve iyileşmesi iki hafta sürdü. Bu arkadaş önermesine rağmen artık onunla tanışma isteği kalmamıştı. [/quote]
O zaman tecrübeli, profesyonel birini aramalısın) )
Ve bu işi [url=viewtopic.php? t=10242]nasıl doğru yapılır [/url]oral seks
Genel olarak hayata karşı bu tavrımı, hayata iyi yerleşmiş, kendinden oldukça memnun, maddi destekle birçok sevgilisi olan, bir sürü tuhaf şey yapan ve eğlenen, kırk yaşındayken beklenmedik bir...
Last post
iyi çalışmak ve kariyer gelişimi, deneyimlerime göre bunlar iki farklı beceridir; bir kişi işte sonsuz derecede yetenekli olabilir, ancak kariyerinde ilerleme ve yeteneklerini genişletme konusunda...
anonim
Eh, yani... Avukat olarak çalışıyordu. Çok fazla erotik fantezisi olduğunu söyledi. Örneğin: bir arabada buluşmak... belki şehirde, bahçede bir yerde... Belden aşağısı çıplak olacak, külotunu...
Last post
Bir metresim vardı, bir kızın ortaya çıktığını biliyordu, kıskançlık gibi görünüyordu, sonra bir şekilde tanıştık ve onun başka biriyle sikişmemden hoşlandığını gördüm.
Yani eğer eşimle üçlü seks...
Herkese merhaba, isimsiz olarak sorabilir miyim, genel olarak, kısa bir süre önce böyle bir durum vardı; küçük bir grupla bir eğlence merkezinde tatil yapıyorduk, tabii ki alkol falan vardı ve iki...
Last post
Herkese merhaba, isimsiz olarak söyleyebilir miyim, genel olarak, kısa bir süre önce böyle bir durum vardı; küçük bir grupla bir rekreasyon merkezinde tatil yapıyorduk, tabii ki alkol falan vardı ve...
Tuvalette üç adam oral seks. Bundan sonra kendimi bir fahişe olarak görüyorum. Bu duygudan kurtulmak için ne yapmalıyım?
Last post
Tuvalette üç adamı emdim. Bundan sonra kendimi bir fahişe olarak görüyorum. Ne yapmalı bu duygudan kurtulmak için?
Beğendiyseniz neden ondan kurtulasınız ki?