Ayrılma sebebi olarak oral seks.

Penisin, alıcı partnerin ağzı, dili, dişleri veya boğazı tarafından pasif olarak uyarıldığı oral seks
Автор темы
Fiş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Ayrılma sebebi olarak oral seks.

Unread post by Fiş »

Bir kızla tanıştım. (kadın) internette. Konuşmak hoş. İletişim için pek çok ortak konu var. 38 yaşında. Tanışmak istedim. Genelde bir tarih, diğeri, çiçekler, şarap, tatlılar. Denizde gün batımları, öpücükler…) karidesli bira. Bir hafta sonra canı sıkılmış gibi deniz kenarına gitmeyi, emekli olmayı ve yarın bir haftalığına başka bir şehre annesini ziyarete gitmeyi teklif etti. Ve böylece bir randevu, çiçekler ve şarap ayarladım. Onu soymaya başladı. Ama istemiyor, bugün konuşamayacak ama beni gerçekten memnun etmek istiyor. Umurumda değil. Emmeye başladı ve öyle bir utanç duydu ki... nasıl oral seks yapılacağını hiç bilmiyor. Penisin üzerinde zımpara kağıdı gibi dişler var. Ona dişlerinle penise dokunmana gerek olmadığını söylüyorum. Sanırım anlıyorum. Sonra dişlerimle geri döndüm. Kısacası... Onu birkaç kez durdurdum ve sonra onu ağzına çektim. Böyle bir oral seks karşısında şok oldum. Penis çiziklerle kaplıydı ve iyileşmesi iki hafta sürdü. Her ne kadar önermesine rağmen artık bu arkadaşla tanışma arzusu yoktu.
. Hiç iğrenç bir oral seks yaptın mı???))) :shamp:
Bir denizkızı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251
Registered for: 3 years 2 months
 Re: Ayrılma nedeni olarak oral seks

Unread post by Bir denizkızı »

Lanet olsun, muhtemelen hiç tecrübesi yokmuş gibi davranıp işi abarttı *x)
Bence oral seks yüzünden ayrılmak aptalca, en azından yeniden eğitim almayı deneyebilirsin .
Bana öyle geliyor ki, iyi bir şey yapmaktansa kötü bir şey yapmak daha iyidir, aksi takdirde, iyi emerseniz bir erkek düzenli seks bile istemez (((
These users thanked the author Bir denizkızı for the post (total 2):
İsveç125, vox
Автор темы
Fiş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Fiş »

Her randevudan sonra iki hafta boyunca penisimi tedavi etmek istemiyorum. Ve oral seks olmadan seks şekersiz çay gibidir...))) :shamp:
These users thanked the author Fiş for the post:
Piero
Bir denizkızı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Bir denizkızı »

Tak, en azından söylemediğin bir şeyi söyle’ Bunun için onunla tanışmak istemiyorum, en azından bilecek
Автор темы
Fiş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Fiş »

Rusalka, Ona nedenini açıkladı.) Eğer 20 yaşında olsaydı açıklamak, öğretmek mümkün olurdu..)), ama 38 yaşındaki bir kadına bir şeyler öğretmek... bu sadece zaman kaybı. Bırakın başkasını çiğnesin.)) :shamp:
These users thanked the author Fiş for the post:
Piero
SON
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by SON »

Boşanmış 39 yaşındaki eski seks partnerim de bana o kadar kötü, ilkel bir oral seks yaptı ki. Elinde penisi ortasının üstünde tuttu ve penisin yalnızca üst kısmını, yani üst üçte birlik kısmını emdi. Doğru, ondan bu yüzden değil, işyerinde 25 yaşındaki genç bir meslektaşıyla birlikte olduğu için ayrıldılar.
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261

Unread post by Kadın »

Plug: 18 Oct 2022, 06:06 Nasıl oral seks yapılacağını hiç bilmiyor. Penisin üzerinde zımpara kağıdı gibi dişler var
Yani belki de eski sevgilisi bundan hoşlanıyordu ve o da şimdi bu işletim sistemini uyguluyor..
d4d
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by d4d »

Plug: 18 Oct 2022, 08:14 Ona nedenini açıkladı.)
Nasıl tepki verdi?
Eğer 20 yaşında olsaydı , açıklamak, öğretmek isterdim..)), ama 38 yaşındaki bir kadına bir şey öğretmek... bu sadece zaman kaybı.
Eğer arzun varsa öğretebilirsin. Her iki tarafta da) Burada yaş kritik değildir.
Akteya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227

Unread post by Akteya »

Belki ayrılmak için bir neden arıyorsunuz? Her zaman konuşabilirsin, bana bundan nasıl hoşlandığını ve nasıl olması gerektiğini anlatabilirsin
Sivil8
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42

Unread post by Sivil8 »

Burada her şey öğrenme arzusuna bağlıdır
Eğer öğrenmeye hazırsanız ve tavsiye ver ama birkaç düzine kez sabırlı olman gerekiyor
Böyle bir kız vardı
Çok berbattı ....
Daha doğrusu harika başladı, sonra öyle bir coşkuya kapıldı ki her şeyi unuttu.... Ve ısırdı....
Onu 3 yıldır tanıyorum , şimdi elektrikli süpürge gibi berbat...
Doğru, artık onu çok nadir görüyorum, evlendim.
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by çapkın »

Ben 20 yaşında evlendim, eşim 18 yaşındaydı. Regl olduğunda zorla oral seks yaptı. Oral seksi tanımıyordu ama bir şekilde yazarla aynı şekilde yaptı. Elimi biraz salladım. Tamamını ağzına almadı ama sadece yarısını aldı ve başını yaladı, ısırdı, penisini o kadar emdi ki ağız kaslarını güçlü bir şekilde gererek bir vakum yarattı, ama her zamankinden daha kötü çıktı. ve yorgun olduğu için bu eziyete son vermek zorunda kaldı. Eliyle çalışmaya devam etti ve banyoya geldiğim banyoya geçti. Ve sonra her şey yıkanıp gitti. Kısacası, ilk oral seks eşimden - acı, acı, sağlık ve biraz tecrübe.
These users thanked the author çapkın for the post:
Fiş
Автор темы
Fiş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Fiş »

Kadın, evet beğendim..)) ha ha. Eğer mazoşist ise.) :shamp:

8 dakika 32 saniye sonra gönderilir:
Akteya , Yetişkin bir kadına oral seks yapmayı öğretir miydim?) Buna ihtiyacım var mı?)) İsteseydim, sik kemirmeyi uzun zaman önce bırakırdım. Ben onun ilki değilim ve sanırım diğer adamlar da bundan pek hoşlanmadı. :şampuan:
Vasa007
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24

Unread post by Vasa007 »

Hiç böyle vakalar olmadı
Ortega
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Ortega »

Plug: 18 Oct 2022, 06:06 Bir kızla tanıştım. (kadın) internette. Konuşmak hoş. İletişim için pek çok ortak konu var. 38 yaşında. Tanışmak istedim. Genelde bir tarih, diğeri, çiçekler, şarap, tatlılar. Denizde gün batımları, öpücükler…) karidesli bira. Bir hafta sonra canı sıkılmış gibi deniz kenarına gitmeyi, emekli olmayı ve yarın bir haftalığına başka bir şehre annesini ziyarete gitmeyi teklif etti. Ve böylece bir randevu, çiçekler ve şarap ayarladım. Onu soymaya başladı. Ama istemiyor, bugün konuşamayacak ama beni gerçekten memnun etmek istiyor. Umurumda değil. Emmeye başladı ve öyle bir utanç duydu ki... nasıl oral seks yapılacağını hiç bilmiyor. Penisin üzerinde zımpara kağıdı gibi dişler var. Ona dişlerinle penise dokunmana gerek olmadığını söylüyorum. Sanırım anlıyorum. Sonra dişlerimle geri döndüm. Kısacası... Onu birkaç kez durdurdum ve sonra onu ağzına çektim. Böyle bir oral seks karşısında şok oldum. Penis çiziklerle kaplıydı ve iyileşmesi iki hafta sürdü. Bu arkadaş önermesine rağmen artık onunla tanışma isteği kalmamıştı.
O zaman tecrübeli, profesyonel birini aramalısın) )
Ve bu işi nasıl doğru yapılıroral seks
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Oral seks”