Erkeklere dövme yaptırmayı sever misiniz? dövmen var mı?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Nika_miku
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Registered for: 5 years 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Erkeklere dövme yaptırmayı sever misiniz? dövmen var mı?

Unread post by Nika_miku »

Vücut dövmelerinden kimler, hangi tarzlarda, hangi yerlerde etkileniyor? Çok ilginç. Mesela ben kız dövmelerini seviyorum, 2 ben ama daha fazlasını yapacağım, eski dövmeyi ve geleceğini derecelendirin lütfen: 3
Eğer ilgileniyorsanız, resimlerinizi paylaşabilirsiniz :cat2:
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 10 months
 Re: Erkeklere dövme yaptırmayı sever misiniz? dövmen var mı?

Unread post by Gudgeon »

Ne kızlarda ne de erkeklerde hoşuma gitmiyor... Eğer benimkinde bir şey olsa karşı olurdum. Bunun gerçekleşmeyecek olması iyi...
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 4):
Serg22, Takma ad, Diğerleri_p, S.E.R.A.F.II. M
Автор темы
Nika_miku
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Gudgeon: 23 Nov 2022, 17:37 Ne kızlarda ne de erkeklerde hoşuma gitmiyor... Eğer benimkinde bir şey olsa buna karşı olurdum. Bunun olmayacağı iyi bir şey...

Ve bazı nedenlerden dolayı mı yoksa sadece natüralizmden mi yanasınız?
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Evet, ben natüralizmden yanayım. Ve ayrıca her türlü kelebek çiçeği bir kız üzerinde ilginç görünebilir, ancak 40’ına gelindiğinde tombul bir bayanın pembe taytına benziyor: gülünç ve çocukça.
Erkekler genellikle daha havalı ve daha acımasız görünmeleri için dövme yaptırırlar. Horozlara benziyor; en gür ve renkli kuyruğu olan daha havalı, kahkahalar ve hepsi bu. Dövmeler çok nadiren konuyla ilgilidir. Ve daha da az sıklıkla yaşam için bir konu üzerinde. İmaj, düşünme, toplumdaki konum, statü - tüm bunlar değişir ve dövme artık geçerli olmayabilir. Düşünün, 22 değil 45 yaşındasınız. Bir aile babasısınız (ya da öyle olsa) ya da bir yönetici ya da iş sahibisiniz... Ve göğsünüzün zemininde yine uzanmış bir çocuk perisi var. Çok komik! :-D
Hayır, tartışmıyorum, artık imajınıza ve yöneliminize uyuyorlar ve muhtemelen sosyal çevreniz onları büyük bir hızla kabul edecek... Ama gelecek için. .. ben yapmazdım. Ama yine söylüyorum ya benim, ya da sen. Karar sana kalmış ;) Ben de böyle bir saç modeliyle pembe bir kazak giymeye cesaret edemezdim :-D Bu senin fotoğrafınsa elbette .
These users thanked the author Gudgeon for the post:
S.E.R.A.F.II. M
Автор темы
Nika_miku
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Gudgeon: 23 Nov 2022, 18:55 Evet, ben natüralizmden yanayım. Ve ayrıca her türlü kelebek çiçeği bir kız üzerinde ilginç görünebilir, ancak 40’ına gelindiğinde tombul bir bayanın pembe taytına benziyor: gülünç ve çocukça.
Erkekler genellikle daha havalı ve daha acımasız görünmeleri için dövme yaptırırlar. Horozlara benziyor; en gür ve renkli kuyruğu olan daha havalı, kahkahalar ve hepsi bu. Dövmeler çok nadiren konuyla ilgilidir. Ve daha da az sıklıkla yaşam için bir konu üzerinde. İmaj, düşünme, toplumdaki konum, statü - tüm bunlar değişir ve dövme artık geçerli olmayabilir. Düşünün, 22 değil 45 yaşındasınız. Bir aile babasısınız (ya da öyle olsa) ya da bir yönetici ya da iş sahibisiniz... Ve göğsünüzün zemininde yine uzanmış bir çocuk perisi var. Çok komik! :-D
Hayır, tartışmıyorum, artık imajınıza ve yöneliminize uyuyorlar ve muhtemelen sosyal çevreniz onları büyük bir hızla kabul edecek... Ama gelecek için. .. ben yapmazdım. Ama yine söylüyorum ya benim, ya da sen. Karar sana kalmış ;) Ben de böyle bir saç modeliyle pembe bir kazak giymeye cesaret edemezdim :-D Bu senin fotoğrafınsa elbette .
Aslında dövmelerim benim için önemli olan şeylerle ve çağrışımlarla ilişkilendiriliyor, tabii ki bu yaşta çocuksu görünebilirsin ama eğer bir işletme sahibiyseniz bunun hiç de önemli olmadığını düşünüyorum çünkü çoğu zaman takım elbise giyiyorsunuz))
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Nika_miku: 23 Nov 2022, 19:07 dövmelerim benim için önemli olan şeylerle ve çağrışımlarla ilişkilendiriliyor
Durum böyleyse iyi olur, sadece "Resmi beğendim ".
nBu arada işletme sahiplerinin artık takım elbise giymesi gerekmiyor... Birçok kişi kot pantolonla tişört giyiyor. bunu söyleyemezsin.
Автор темы
Nika_miku
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Evet, doğru)
Ama dövme benim için bir sanattır ve her halükarda insan, doğanın kendisi için bile bir tuval olarak kalır)
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830
Orientation: heteroseksüel

Unread post by çapkın »

Sağ göğsümde bir dövme var. Stil - Çöp Polka. Neyse, fotoğraf yayınlamayacağım. Tek bir şey söyleyeceğim, bunun kızlara bir çağrı olduğu anlamına geliyor - "Kızlar, sigara içmeyin, aksi halde böyle görünürsünüz!" İşte o zamanlar ben de öyle düşünmüştüm ve öğrenciyken iletmek istediğim mesaj buydu. eski bir dövmenin içini doldurmak. Ama artık fikrim biraz değişti. Sigara içen kızlara sadık olmaya başladım. Bu onun seçimi!
İşte stil hakkında - https://translated.turbopages.org/proxy ... döküntü_polka. Ve dövmenin doğru yerde olması ve kendisi de güzel olması durumunda dövmelerin hem erkeklerde hem de kadınlarda güzel görüneceğine inanıyorum. Ve herkes bunu yapıp yapmamaya karar verir!
Eğer ilgileniyorsanız, fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz
Dürüst olmak gerekirse, bir tür fotoğrafınız var çocukluk dövmesi. Anime mi yoksa ne?
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Şalun70 »

Tüm kardeşlere merhaba... 55.DMP 165.PMP
Автор темы
Nika_miku
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Debauchee: 23 Nov 2022, 19:24 Sağ göğsümde bir dövme var. Stil - Çöp Polka. Neyse, fotoğraf yayınlamayacağım. Tek bir şey söyleyeceğim, bunun kızlara bir çağrı olduğu anlamına geliyor - "Kızlar, sigara içmeyin, aksi halde böyle görünürsünüz!" İşte o zamanlar ben de öyle düşünmüştüm ve öğrenciyken iletmek istediğim mesaj buydu. eski bir dövmenin içini doldurmak. Ama artık fikrim biraz değişti. Sigara içen kızlara sadık olmaya başladım. Bu onun seçimi!
İşte stil hakkında - https://translated.turbopages.org/proxy ... döküntü_polka. Ve dövmenin doğru yerde olması ve kendisi de güzel olması durumunda dövmelerin hem erkeklerde hem de kadınlarda güzel görüneceğine inanıyorum. Ve herkes bunu yapıp yapmamaya karar verir!
Dürüst olmak gerekirse, bir tür fotoğrafınız var çocukluk dövmesi. Anime mi ne?
Dövmemdeki çağrışımlar açısından Fox benim, sakura arkamda güzel yapraklarla büyüyor, sakura ailem ve tüm sevdiklerim Düşen yapraklar çoktan gitmiş olanlardır; yaprağın üzerine ruh yazılır, omuza gökyüzü yazılır ve yere toprak yazılır. Kısaca bu kadar. Yeni okul stili.

28 saniye sonra gönderildi:
Sağ göğsümde bir dövme var. Stil - Çöp Polka. Neyse, fotoğraf yayınlamayacağım. Tek bir şey söyleyeceğim, bunun kızlara bir çağrı olduğu anlamına geliyor - "Kızlar, sigara içmeyin, aksi halde böyle görünürsünüz!" İşte o zamanlar ben de öyle düşünmüştüm ve öğrenciyken iletmek istediğim mesaj buydu. eski bir dövmenin içini doldurmak. Ama artık fikrim biraz değişti. Sigara içen kızlara sadık olmaya başladım. Bu onun seçimi!
Dürüst olmak gerekirse, bir tür fotoğrafınız var çocukluk dövmesi. Anime mi ne?
Dövmemdeki çağrışımlar açısından Fox benim, sakura arkamda güzel yapraklarla büyüyor, sakura ailem ve tüm sevdiklerim Düşen yapraklar çoktan gitmiş olanlardır; yaprağın üzerine ruh yazılır, omuza gökyüzü yazılır ve yere toprak yazılır. Kısaca bu kadar. Yeni okul tarzı.
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Takma ad »

Erkeklerde veya kızlarda dövmenin hiçbir türünden hoşlanmam. Dövme ve piercing
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Nika_miku: 23 Nov 2022, 22:16 on dövmemde Tilki benim, sakura arkamda büyüyor
Tamam, öyle olsun. Ve sonra pembe mantarların altındaki kütüğün üzerinde kırmızı bir köpek gördüm :-D
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, S.E.R.A.F.II. M
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830

Unread post by çapkın »

Nika_miku: 23 Nov 2022, 22:16 Dövmemdeki çağrışımlar açısından Tilki benim, sakura arkamda güzel yapraklarla büyüyor, sakura ailem ve tüm sevdiklerim, düşen yapraklar çoktan ayrılanlar, ruh taç yaprağının üzerinde yazılı, gökyüzü omuzda, yerde - Dünya. Kısaca bu kadar. Yeni okul tarzı.
Anladım. Aynı şeyi iki kez yazmaya gerek yoktu)))
alex.block
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by alex.block »

foto-59-3.jpg

foto-59-3.jpg
5nica
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 171

Unread post by 5nica »

Ve internette bir yerlerde moda dövmelerle ilgili bir şakayı tartışıyorlardı...
Çince karakterler için bir moda vardı. Adam kendine enjeksiyon yapmış. "Ben acımasız bir erkeğim" yazdığını sanıyordum.
Çinlilerin görüşlerinin farklı olduğu ortaya çıktı. Birisi "Soylu bir aileden gelen bakire"yi okur, diğeri ise "Haşlanmış et" okur
Genel olarak doğu hassas bir konudur, onlar için bir göze ve göze ihtiyacınız vardır.
Neden aldın, o zaman satıyorum, kendim orada değildim :)
Vici
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Vici »

Çoğu şey bir erkeğin görünüşüne bağlıdır. Bazen dövmeler birine yakışır ama hiçbiri diğerine yakışmaz. Bir dövmem var, dürüst olmak gerekirse çok aptal bir çocuk olarak yaptırdım onu: on dört yaşında. Annemin izniyle. Ama şu ana kadar hiç pişman olmadım, gerçekten beğendim)
These users thanked the author Vici for the post:
Geçit
Viar
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 105

Unread post by Viar »

Erkeklere yapılan dövmeleri gerçekten seviyorum, acımasız olanları. benimki kendisi için yapmak istemiyor (ama bende var)
Arianna
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 228

Unread post by Arianna »

Dövmeleri seviyorum (çarpık değillerse), onlara basit davranıyorum ve herkese tavsiye ediyorum, dövme için evrensel bir anlam icat etmenin gerekli olmadığına inanıyorum, sadece güzel görünmesini ve beğenilmesini sağlayabilirsiniz. ayna. Dövmem yok çünkü... Ne istediğimi düşünemiyorum, sadece aynı şeyden ne kadar çabuk sıkıldığımı kendimden biliyorum. Not: Kayınvalidem 50 yaşında omzuna bir dövme yaptırdı - en sevdiği zambakları seviyor ve hiçbir şeyden pişman değil
These users thanked the author Arianna for the post (total 2):
Geçit, Nika_miku
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Erkeklerde dövme yapmayı seviyorum ama vücudun atletik ve bakımlı olması önemli. Benim de birkaç dövmem var. İlkini yaptıktan sonra durmak çok zordur)
These users thanked the author Geçit for the post:
Nika_miku
Mishanja11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308

Unread post by Mishanja11 »

Hiç kimsenin dövmesini sevmiyorum.
These users thanked the author Mishanja11 for the post (total 2):
Gudgeon, S.E.R.A.F.II. M
Polly
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Polly »

Önemli olan dövme değil. Onların var olup olmaması umurumda değil. Dövmelere karşı değilim ama onun için de değil. Bir kişiden etkilenirsiniz ve çekim anında düşündüğünüz son şey dövmelerdir.
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by içinde »

Herhangi bir dövme, ilişkilendirme - "bölgeden çıkarıldı"
These users thanked the author içinde for the post (total 2):
Gudgeon, S.E.R.A.F.II. M
Mauser606
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9

Unread post by Mauser606 »

Baldırımda dövme var gerisini düşünmüyorum
N@TyPaL
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194

Unread post by N@TyPaL »

bir noktada bunu gerçekten yapmak istedim ama kendimi bilerek bıraktım. Çünkü yıllar geçtikçe birçok şeye dair görüşler değişir ve eğer zaten bir şeyi daha sonra bırakmak istememek için doldurmanız gerekiyorsa. Özellikle gençken sanki bir resim yaparsınız ya da bir şarkı bulursunuz ve 5 yıl sonra onu izlemek ya da dinlemek bile utanç verici olur. Sonsuza kadar sürecek olan temel şeyleri dövmek de aptalca; birçok dövme sever sonunda tüm vücutlarını bunlarla kaplıyor ve onları birinden diğerine dönüştürüyor. Yurtdışında yaşayıp insanlara baktığımda, buradaki kültürün çok gelişmiş olduğunu ve yayına alındığını, dövmelerin silinmesinin de işin ayrılmaz bir parçası olduğunu fark ettim :D Burada gerçekten sevindirici olan şey şu: Bunları takanlara karşı bir önyargı yok, örneğin bizim ülkelerde olduğu gibi, kollarınızda dövme olan siz asla devlette ya da bankada iş alamıyorsunuz ama burada dövmeli polisler ve süpermarketlerdeki tezgahtarlar ve komşunuz da var. 50’li yaşlarının sonlarında bir köpek
These users thanked the author N@TyPaL for the post (total 2):
Arianna, Devam etmek
Alinka_Ya
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Alinka_Ya »

hayır, bundan hoşlanmıyorum, ne kendimden, ne erkeklerden, ne kızlardan, hiç hoşlanmıyorum! BUNU neden kendine yapman gerektiğini anlamıyorum?
These users thanked the author Alinka_Ya for the post:
S.E.R.A.F.II. M
S.E.R.A.F.II. M
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by S.E.R.A.F.II. M »

Ne için? Birçok kişi kalabalığın arasından sıyrılmak istediğini söylüyor. İşe yaramayacak. Tam tersine, birbirinden yalnızca partak şekli ve sayısı bakımından farklı olan boyalı inek sürüsüne katılırlar. Yani bir sürüdeki inekler farklı renklerdedir)))
Güzel bir kız gördüm ve kolları ve bacakları partaklarla doluydu. Sadece yaklaşık üç metrelik bir mesafeden bakıldığında resmin tamamı bir tür noktaya dönüşüyor. Görünüşe göre kız en son ne zaman kendini yıkadığını tamamen unutmuş.
These users thanked the author S.E.R.A.F.II. M for the post (total 2):
Hafta sonu, Gudgeon
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”