Vücut dövmelerinden kimler, hangi tarzlarda, hangi yerlerde etkileniyor? Çok ilginç. Mesela ben kız dövmelerini seviyorum, 2 ben ama daha fazlasını yapacağım, eski dövmeyi ve geleceğini derecelendirin lütfen: 3
Eğer ilgileniyorsanız, resimlerinizi paylaşabilirsiniz
Vücut dövmelerinden kimler, hangi tarzlarda, hangi yerlerde etkileniyor? Çok ilginç. Mesela ben kız dövmelerini seviyorum, 2 ben ama daha fazlasını yapacağım, eski dövmeyi ve geleceğini derecelendirin lütfen: 3 Eğer ilgileniyorsanız, resimlerinizi paylaşabilirsiniz :cat2:
Gudgeon: ↑23 Nov 2022, 17:37
Ne kızlarda ne de erkeklerde hoşuma gitmiyor... Eğer benimkinde bir şey olsa buna karşı olurdum. Bunun olmayacağı iyi bir şey...
Ve bazı nedenlerden dolayı mı yoksa sadece natüralizmden mi yanasınız?
[quote=Gudgeon post_id=139419 time=1669214223 user_id=10218] Ne kızlarda ne de erkeklerde hoşuma gitmiyor... Eğer benimkinde bir şey olsa buna karşı olurdum. Bunun olmayacağı iyi bir şey... [/quote] Ve bazı nedenlerden dolayı mı yoksa sadece natüralizmden mi yanasınız?
Evet, ben natüralizmden yanayım. Ve ayrıca her türlü kelebek çiçeği bir kız üzerinde ilginç görünebilir, ancak 40’ına gelindiğinde tombul bir bayanın pembe taytına benziyor: gülünç ve çocukça.
Erkekler genellikle daha havalı ve daha acımasız görünmeleri için dövme yaptırırlar. Horozlara benziyor; en gür ve renkli kuyruğu olan daha havalı, kahkahalar ve hepsi bu. Dövmeler çok nadiren konuyla ilgilidir. Ve daha da az sıklıkla yaşam için bir konu üzerinde. İmaj, düşünme, toplumdaki konum, statü - tüm bunlar değişir ve dövme artık geçerli olmayabilir. Düşünün, 22 değil 45 yaşındasınız. Bir aile babasısınız (ya da öyle olsa) ya da bir yönetici ya da iş sahibisiniz... Ve göğsünüzün zemininde yine uzanmış bir çocuk perisi var. Çok komik!
Hayır, tartışmıyorum, artık imajınıza ve yöneliminize uyuyorlar ve muhtemelen sosyal çevreniz onları büyük bir hızla kabul edecek... Ama gelecek için. .. ben yapmazdım. Ama yine söylüyorum ya benim, ya da sen. Karar sana kalmış Ben de böyle bir saç modeliyle pembe bir kazak giymeye cesaret edemezdim Bu senin fotoğrafınsa elbette .
These users thanked the author Gudgeon for the post:
Evet, ben natüralizmden yanayım. Ve ayrıca her türlü kelebek çiçeği bir kız üzerinde ilginç görünebilir, ancak 40’ına gelindiğinde tombul bir bayanın pembe taytına benziyor: gülünç ve çocukça. Erkekler genellikle daha havalı ve daha acımasız görünmeleri için dövme yaptırırlar. Horozlara benziyor; en gür ve renkli kuyruğu olan daha havalı, kahkahalar ve hepsi bu. Dövmeler çok nadiren konuyla ilgilidir. Ve daha da az sıklıkla yaşam için bir konu üzerinde. İmaj, düşünme, toplumdaki konum, statü - tüm bunlar değişir ve dövme artık geçerli olmayabilir. Düşünün, 22 değil 45 yaşındasınız. Bir aile babasısınız (ya da öyle olsa) ya da bir yönetici ya da iş sahibisiniz... Ve göğsünüzün zemininde yine uzanmış bir çocuk perisi var. Çok komik! :-D Hayır, tartışmıyorum, artık imajınıza ve yöneliminize uyuyorlar ve muhtemelen sosyal çevreniz onları büyük bir hızla kabul edecek... Ama gelecek için. .. ben yapmazdım. Ama yine söylüyorum ya benim, ya da sen. Karar sana kalmış ;) Ben de böyle bir saç modeliyle pembe bir kazak giymeye cesaret edemezdim :-D Bu senin fotoğrafınsa elbette .
Gudgeon: ↑23 Nov 2022, 18:55
Evet, ben natüralizmden yanayım. Ve ayrıca her türlü kelebek çiçeği bir kız üzerinde ilginç görünebilir, ancak 40’ına gelindiğinde tombul bir bayanın pembe taytına benziyor: gülünç ve çocukça.
Erkekler genellikle daha havalı ve daha acımasız görünmeleri için dövme yaptırırlar. Horozlara benziyor; en gür ve renkli kuyruğu olan daha havalı, kahkahalar ve hepsi bu. Dövmeler çok nadiren konuyla ilgilidir. Ve daha da az sıklıkla yaşam için bir konu üzerinde. İmaj, düşünme, toplumdaki konum, statü - tüm bunlar değişir ve dövme artık geçerli olmayabilir. Düşünün, 22 değil 45 yaşındasınız. Bir aile babasısınız (ya da öyle olsa) ya da bir yönetici ya da iş sahibisiniz... Ve göğsünüzün zemininde yine uzanmış bir çocuk perisi var. Çok komik!
Hayır, tartışmıyorum, artık imajınıza ve yöneliminize uyuyorlar ve muhtemelen sosyal çevreniz onları büyük bir hızla kabul edecek... Ama gelecek için. .. ben yapmazdım. Ama yine söylüyorum ya benim, ya da sen. Karar sana kalmış Ben de böyle bir saç modeliyle pembe bir kazak giymeye cesaret edemezdim Bu senin fotoğrafınsa elbette .
Aslında dövmelerim benim için önemli olan şeylerle ve çağrışımlarla ilişkilendiriliyor, tabii ki bu yaşta çocuksu görünebilirsin ama eğer bir işletme sahibiyseniz bunun hiç de önemli olmadığını düşünüyorum çünkü çoğu zaman takım elbise giyiyorsunuz))
[quote=Gudgeon post_id=139458 time=1669218948 user_id=10218] Evet, ben natüralizmden yanayım. Ve ayrıca her türlü kelebek çiçeği bir kız üzerinde ilginç görünebilir, ancak 40’ına gelindiğinde tombul bir bayanın pembe taytına benziyor: gülünç ve çocukça. Erkekler genellikle daha havalı ve daha acımasız görünmeleri için dövme yaptırırlar. Horozlara benziyor; en gür ve renkli kuyruğu olan daha havalı, kahkahalar ve hepsi bu. Dövmeler çok nadiren konuyla ilgilidir. Ve daha da az sıklıkla yaşam için bir konu üzerinde. İmaj, düşünme, toplumdaki konum, statü - tüm bunlar değişir ve dövme artık geçerli olmayabilir. Düşünün, 22 değil 45 yaşındasınız. Bir aile babasısınız (ya da öyle olsa) ya da bir yönetici ya da iş sahibisiniz... Ve göğsünüzün zemininde yine uzanmış bir çocuk perisi var. Çok komik! :-D Hayır, tartışmıyorum, artık imajınıza ve yöneliminize uyuyorlar ve muhtemelen sosyal çevreniz onları büyük bir hızla kabul edecek... Ama gelecek için. .. ben yapmazdım. Ama yine söylüyorum ya benim, ya da sen. Karar sana kalmış ;) Ben de böyle bir saç modeliyle pembe bir kazak giymeye cesaret edemezdim :-D Bu senin fotoğrafınsa elbette . [/quote ] Aslında dövmelerim benim için önemli olan şeylerle ve çağrışımlarla ilişkilendiriliyor, tabii ki bu yaşta çocuksu görünebilirsin ama eğer bir işletme sahibiyseniz bunun hiç de önemli olmadığını düşünüyorum çünkü çoğu zaman takım elbise giyiyorsunuz))
Nika_miku: ↑23 Nov 2022, 19:07
dövmelerim benim için önemli olan şeylerle ve çağrışımlarla ilişkilendiriliyor
Durum böyleyse iyi olur, sadece "Resmi beğendim ". nBu arada işletme sahiplerinin artık takım elbise giymesi gerekmiyor... Birçok kişi kot pantolonla tişört giyiyor. bunu söyleyemezsin.
[quote=Nika_miku post_id=139461 time=1669219634 user_id=175] dövmelerim benim için önemli olan şeylerle ve çağrışımlarla ilişkilendiriliyor [/quote] Durum böyleyse iyi olur, sadece "Resmi beğendim ". nBu arada işletme sahiplerinin artık takım elbise giymesi gerekmiyor... Birçok kişi kot pantolonla tişört giyiyor. bunu söyleyemezsin.
Sağ göğsümde bir dövme var. Stil - Çöp Polka. Neyse, fotoğraf yayınlamayacağım. Tek bir şey söyleyeceğim, bunun kızlara bir çağrı olduğu anlamına geliyor - "Kızlar, sigara içmeyin, aksi halde böyle görünürsünüz!" İşte o zamanlar ben de öyle düşünmüştüm ve öğrenciyken iletmek istediğim mesaj buydu. eski bir dövmenin içini doldurmak. Ama artık fikrim biraz değişti. Sigara içen kızlara sadık olmaya başladım. Bu onun seçimi!
İşte stil hakkında - https://translated.turbopages.org/proxy ... döküntü_polka. Ve dövmenin doğru yerde olması ve kendisi de güzel olması durumunda dövmelerin hem erkeklerde hem de kadınlarda güzel görüneceğine inanıyorum. Ve herkes bunu yapıp yapmamaya karar verir!
Eğer ilgileniyorsanız, fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz
Dürüst olmak gerekirse, bir tür fotoğrafınız var çocukluk dövmesi. Anime mi yoksa ne?
Sağ göğsümde bir dövme var. Stil - Çöp Polka. Neyse, fotoğraf yayınlamayacağım. Tek bir şey söyleyeceğim, bunun kızlara bir çağrı olduğu anlamına geliyor - "Kızlar, sigara içmeyin, aksi halde böyle görünürsünüz!" İşte o zamanlar ben de öyle düşünmüştüm ve öğrenciyken iletmek istediğim mesaj buydu. eski bir dövmenin içini doldurmak. Ama artık fikrim biraz değişti. Sigara içen kızlara sadık olmaya başladım. Bu onun seçimi! İşte stil hakkında - https://translated.turbopages.org/proxy_u/en-ru. ru .351810c5-637e47a2-6c352423-74722d776562/https/en.wikipedia.org/wiki/Trash_polka. Ve dövmenin doğru yerde olması ve kendisi de güzel olması durumunda dövmelerin hem erkeklerde hem de kadınlarda güzel görüneceğine inanıyorum. Ve herkes bunu yapıp yapmamaya karar verir! [quote= Nika_miku post_id=139415 time=1669213863 user_id=175] Eğer ilgileniyorsanız, fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz [/quote] Dürüst olmak gerekirse, bir tür fotoğrafınız var çocukluk dövmesi. Anime mi yoksa ne?
Debauchee: ↑23 Nov 2022, 19:24
Sağ göğsümde bir dövme var. Stil - Çöp Polka. Neyse, fotoğraf yayınlamayacağım. Tek bir şey söyleyeceğim, bunun kızlara bir çağrı olduğu anlamına geliyor - "Kızlar, sigara içmeyin, aksi halde böyle görünürsünüz!" İşte o zamanlar ben de öyle düşünmüştüm ve öğrenciyken iletmek istediğim mesaj buydu. eski bir dövmenin içini doldurmak. Ama artık fikrim biraz değişti. Sigara içen kızlara sadık olmaya başladım. Bu onun seçimi!
İşte stil hakkında - https://translated.turbopages.org/proxy ... döküntü_polka. Ve dövmenin doğru yerde olması ve kendisi de güzel olması durumunda dövmelerin hem erkeklerde hem de kadınlarda güzel görüneceğine inanıyorum. Ve herkes bunu yapıp yapmamaya karar verir!
Dürüst olmak gerekirse, bir tür fotoğrafınız var çocukluk dövmesi. Anime mi ne?
Dövmemdeki çağrışımlar açısından Fox benim, sakura arkamda güzel yapraklarla büyüyor, sakura ailem ve tüm sevdiklerim Düşen yapraklar çoktan gitmiş olanlardır; yaprağın üzerine ruh yazılır, omuza gökyüzü yazılır ve yere toprak yazılır. Kısaca bu kadar. Yeni okul stili.
28 saniye sonra gönderildi:
Dürüst olmak gerekirse, bir tür fotoğrafınız var çocukluk dövmesi. Anime mi ne?
Dövmemdeki çağrışımlar açısından Fox benim, sakura arkamda güzel yapraklarla büyüyor, sakura ailem ve tüm sevdiklerim Düşen yapraklar çoktan gitmiş olanlardır; yaprağın üzerine ruh yazılır, omuza gökyüzü yazılır ve yere toprak yazılır. Kısaca bu kadar. Yeni okul tarzı.
[quote=Debauchee post_id=139467 time=1669220680 user_id=10112] Sağ göğsümde bir dövme var. Stil - Çöp Polka. Neyse, fotoğraf yayınlamayacağım. Tek bir şey söyleyeceğim, bunun kızlara bir çağrı olduğu anlamına geliyor - "Kızlar, sigara içmeyin, aksi halde böyle görünürsünüz!" İşte o zamanlar ben de öyle düşünmüştüm ve öğrenciyken iletmek istediğim mesaj buydu. eski bir dövmenin içini doldurmak. Ama artık fikrim biraz değişti. Sigara içen kızlara sadık olmaya başladım. Bu onun seçimi! İşte stil hakkında - https://translated.turbopages.org/proxy_u/en-ru. ru .351810c5-637e47a2-6c352423-74722d776562/https/en.wikipedia.org/wiki/Trash_polka. Ve dövmenin doğru yerde olması ve kendisi de güzel olması durumunda dövmelerin hem erkeklerde hem de kadınlarda güzel görüneceğine inanıyorum. Ve herkes bunu yapıp yapmamaya karar verir! [quote= Nika_miku post_id=139415 time=1669213863 user_id=175] Eğer ilgileniyorsanız, fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz [/quote] Dürüst olmak gerekirse, bir tür fotoğrafınız var çocukluk dövmesi. Anime mi ne? [/quote] Dövmemdeki çağrışımlar açısından Fox benim, sakura arkamda güzel yapraklarla büyüyor, sakura ailem ve tüm sevdiklerim Düşen yapraklar çoktan gitmiş olanlardır; yaprağın üzerine ruh yazılır, omuza gökyüzü yazılır ve yere toprak yazılır. Kısaca bu kadar. Yeni okul stili.
[size=85][color=green]28 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Debauchee post_id=139467 time=1669220680 user_id=10112] Sağ göğsümde bir dövme var. Stil - Çöp Polka. Neyse, fotoğraf yayınlamayacağım. Tek bir şey söyleyeceğim, bunun kızlara bir çağrı olduğu anlamına geliyor - "Kızlar, sigara içmeyin, aksi halde böyle görünürsünüz!" İşte o zamanlar ben de öyle düşünmüştüm ve öğrenciyken iletmek istediğim mesaj buydu. eski bir dövmenin içini doldurmak. Ama artık fikrim biraz değişti. Sigara içen kızlara sadık olmaya başladım. Bu onun seçimi! İşte stil hakkında - https://translated.turbopages.org/proxy_u/en-ru. ru .351810c5-637e47a2-6c352423-74722d776562/https/en.wikipedia.org/wiki/Trash_polka. Ve dövmenin doğru yerde olması ve kendisi de güzel olması durumunda dövmelerin hem erkeklerde hem de kadınlarda güzel görüneceğine inanıyorum. Ve herkes bunu yapıp yapmamaya karar verir! [quote= Nika_miku post_id=139415 time=1669213863 user_id=175] Eğer ilgileniyorsanız, fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz [/quote] Dürüst olmak gerekirse, bir tür fotoğrafınız var çocukluk dövmesi. Anime mi ne? [/quote] Dövmemdeki çağrışımlar açısından Fox benim, sakura arkamda güzel yapraklarla büyüyor, sakura ailem ve tüm sevdiklerim Düşen yapraklar çoktan gitmiş olanlardır; yaprağın üzerine ruh yazılır, omuza gökyüzü yazılır ve yere toprak yazılır. Kısaca bu kadar. Yeni okul tarzı.
[quote=Nika_miku post_id=139522 time=1669230992 user_id=175] on dövmemde Tilki benim, sakura arkamda büyüyor [/quote] Tamam, öyle olsun. Ve sonra pembe mantarların altındaki kütüğün üzerinde kırmızı bir köpek gördüm :-D
Nika_miku: ↑23 Nov 2022, 22:16
Dövmemdeki çağrışımlar açısından Tilki benim, sakura arkamda güzel yapraklarla büyüyor, sakura ailem ve tüm sevdiklerim, düşen yapraklar çoktan ayrılanlar, ruh taç yaprağının üzerinde yazılı, gökyüzü omuzda, yerde - Dünya. Kısaca bu kadar. Yeni okul tarzı.
[quote=Nika_miku post_id=139522 time=1669230992 user_id=175] Dövmemdeki çağrışımlar açısından Tilki benim, sakura arkamda güzel yapraklarla büyüyor, sakura ailem ve tüm sevdiklerim, düşen yapraklar çoktan ayrılanlar, ruh taç yaprağının üzerinde yazılı, gökyüzü omuzda, yerde - Dünya. Kısaca bu kadar. Yeni okul tarzı. [/quote] Anladım. Aynı şeyi iki kez yazmaya gerek yoktu)))
Ve internette bir yerlerde moda dövmelerle ilgili bir şakayı tartışıyorlardı...
Çince karakterler için bir moda vardı. Adam kendine enjeksiyon yapmış. "Ben acımasız bir erkeğim" yazdığını sanıyordum.
Çinlilerin görüşlerinin farklı olduğu ortaya çıktı. Birisi "Soylu bir aileden gelen bakire"yi okur, diğeri ise "Haşlanmış et" okur
Genel olarak doğu hassas bir konudur, onlar için bir göze ve göze ihtiyacınız vardır.
Neden aldın, o zaman satıyorum, kendim orada değildim
Ve internette bir yerlerde moda dövmelerle ilgili bir şakayı tartışıyorlardı... Çince karakterler için bir moda vardı. Adam kendine enjeksiyon yapmış. "Ben acımasız bir erkeğim" yazdığını sanıyordum. Çinlilerin görüşlerinin farklı olduğu ortaya çıktı. Birisi "Soylu bir aileden gelen bakire"yi okur, diğeri ise "Haşlanmış et" okur Genel olarak doğu hassas bir konudur, onlar için bir göze ve göze ihtiyacınız vardır. Neden aldın, o zaman satıyorum, kendim orada değildim :)
Çoğu şey bir erkeğin görünüşüne bağlıdır. Bazen dövmeler birine yakışır ama hiçbiri diğerine yakışmaz. Bir dövmem var, dürüst olmak gerekirse çok aptal bir çocuk olarak yaptırdım onu: on dört yaşında. Annemin izniyle. Ama şu ana kadar hiç pişman olmadım, gerçekten beğendim)
Çoğu şey bir erkeğin görünüşüne bağlıdır. Bazen dövmeler birine yakışır ama hiçbiri diğerine yakışmaz. Bir dövmem var, dürüst olmak gerekirse çok aptal bir çocuk olarak yaptırdım onu: on dört yaşında. Annemin izniyle. Ama şu ana kadar hiç pişman olmadım, gerçekten beğendim)
Dövmeleri seviyorum (çarpık değillerse), onlara basit davranıyorum ve herkese tavsiye ediyorum, dövme için evrensel bir anlam icat etmenin gerekli olmadığına inanıyorum, sadece güzel görünmesini ve beğenilmesini sağlayabilirsiniz. ayna. Dövmem yok çünkü... Ne istediğimi düşünemiyorum, sadece aynı şeyden ne kadar çabuk sıkıldığımı kendimden biliyorum. Not: Kayınvalidem 50 yaşında omzuna bir dövme yaptırdı - en sevdiği zambakları seviyor ve hiçbir şeyden pişman değil
These users thanked the author Arianna for the post (total 2):
Dövmeleri seviyorum (çarpık değillerse), onlara basit davranıyorum ve herkese tavsiye ediyorum, dövme için evrensel bir anlam icat etmenin gerekli olmadığına inanıyorum, sadece güzel görünmesini ve beğenilmesini sağlayabilirsiniz. ayna. Dövmem yok çünkü... Ne istediğimi düşünemiyorum, sadece aynı şeyden ne kadar çabuk sıkıldığımı kendimden biliyorum. Not: Kayınvalidem 50 yaşında omzuna bir dövme yaptırdı - en sevdiği zambakları seviyor ve hiçbir şeyden pişman değil
Önemli olan dövme değil. Onların var olup olmaması umurumda değil. Dövmelere karşı değilim ama onun için de değil. Bir kişiden etkilenirsiniz ve çekim anında düşündüğünüz son şey dövmelerdir.
Önemli olan dövme değil. Onların var olup olmaması umurumda değil. Dövmelere karşı değilim ama onun için de değil. Bir kişiden etkilenirsiniz ve çekim anında düşündüğünüz son şey dövmelerdir.
bir noktada bunu gerçekten yapmak istedim ama kendimi bilerek bıraktım. Çünkü yıllar geçtikçe birçok şeye dair görüşler değişir ve eğer zaten bir şeyi daha sonra bırakmak istememek için doldurmanız gerekiyorsa. Özellikle gençken sanki bir resim yaparsınız ya da bir şarkı bulursunuz ve 5 yıl sonra onu izlemek ya da dinlemek bile utanç verici olur. Sonsuza kadar sürecek olan temel şeyleri dövmek de aptalca; birçok dövme sever sonunda tüm vücutlarını bunlarla kaplıyor ve onları birinden diğerine dönüştürüyor. Yurtdışında yaşayıp insanlara baktığımda, buradaki kültürün çok gelişmiş olduğunu ve yayına alındığını, dövmelerin silinmesinin de işin ayrılmaz bir parçası olduğunu fark ettim Burada gerçekten sevindirici olan şey şu: Bunları takanlara karşı bir önyargı yok, örneğin bizim ülkelerde olduğu gibi, kollarınızda dövme olan siz asla devlette ya da bankada iş alamıyorsunuz ama burada dövmeli polisler ve süpermarketlerdeki tezgahtarlar ve komşunuz da var. 50’li yaşlarının sonlarında bir köpek
These users thanked the author N@TyPaL for the post (total 2):
bir noktada bunu gerçekten yapmak istedim ama kendimi bilerek bıraktım. Çünkü yıllar geçtikçe birçok şeye dair görüşler değişir ve eğer zaten bir şeyi daha sonra bırakmak istememek için doldurmanız gerekiyorsa. Özellikle gençken sanki bir resim yaparsınız ya da bir şarkı bulursunuz ve 5 yıl sonra onu izlemek ya da dinlemek bile utanç verici olur. Sonsuza kadar sürecek olan temel şeyleri dövmek de aptalca; birçok dövme sever sonunda tüm vücutlarını bunlarla kaplıyor ve onları birinden diğerine dönüştürüyor. Yurtdışında yaşayıp insanlara baktığımda, buradaki kültürün çok gelişmiş olduğunu ve yayına alındığını, dövmelerin silinmesinin de işin ayrılmaz bir parçası olduğunu fark ettim :D Burada gerçekten sevindirici olan şey şu: Bunları takanlara karşı bir önyargı yok, örneğin bizim ülkelerde olduğu gibi, kollarınızda dövme olan siz asla devlette ya da bankada iş alamıyorsunuz ama burada dövmeli polisler ve süpermarketlerdeki tezgahtarlar ve komşunuz da var. 50’li yaşlarının sonlarında bir köpek
Ne için? Birçok kişi kalabalığın arasından sıyrılmak istediğini söylüyor. İşe yaramayacak. Tam tersine, birbirinden yalnızca partak şekli ve sayısı bakımından farklı olan boyalı inek sürüsüne katılırlar. Yani bir sürüdeki inekler farklı renklerdedir)))
Güzel bir kız gördüm ve kolları ve bacakları partaklarla doluydu. Sadece yaklaşık üç metrelik bir mesafeden bakıldığında resmin tamamı bir tür noktaya dönüşüyor. Görünüşe göre kız en son ne zaman kendini yıkadığını tamamen unutmuş.
These users thanked the author S.E.R.A.F.II. M for the post (total 2):
Ne için? Birçok kişi kalabalığın arasından sıyrılmak istediğini söylüyor. İşe yaramayacak. Tam tersine, birbirinden yalnızca partak şekli ve sayısı bakımından farklı olan boyalı inek sürüsüne katılırlar. Yani bir sürüdeki inekler farklı renklerdedir))) Güzel bir kız gördüm ve kolları ve bacakları partaklarla doluydu. Sadece yaklaşık üç metrelik bir mesafeden bakıldığında resmin tamamı bir tür noktaya dönüşüyor. Görünüşe göre kız en son ne zaman kendini yıkadığını tamamen unutmuş.
Kızlar, erkeklerde piercing ve dövme yaptırmayı sever misiniz? Cevabınız evet ise stüdyodaki örnekler
Last post
Siz kızlar erkeklerde piercing ve dövme yaptırmayı sever misiniz? Eğer öyleyse, o zaman stüdyoya örnekler
Erkekler dövmelerden hoşlanırlar (eğer atletiklerse)... Pirsing konusunda ne cevap...
Dövme sanatçılarında genellikle gelenek olduğu gibi, deliklerin üzerinde bir kelebek ve bu deliklere ayni ödeme yapılır . Ve hem kesme işleminin kendisini hem de çifte...
Bazen burnu, dudağı veya çok sayıda dövmesi olan bir kız gördüğümde, bazen sakince ona yaklaşıp seks yapmayı teklif edebiliyormuşsunuz gibi geliyor - bu onun için oldukça kolay) Ne düşünüyorsun?...
Last post
Bazen burnu, dudağı delik veya çok sayıda dövmesi olan bir kız gördüğümde, bazen sakince ona yaklaşıp seks yapmayı teklif edebiliyormuşsunuz gibi geliyor - onun için bu oldukça kolay) Ne...