Eğer ilgileniyorsanız, resimlerinizi paylaşabilirsiniz
Erkeklere dövme yaptırmayı sever misiniz? dövmen var mı?
-
Автор темыNika_miku
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 78
- Registered for: 5 years 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Vücut dövmelerinden kimler, hangi tarzlarda, hangi yerlerde etkileniyor? Çok ilginç. Mesela ben kız dövmelerini seviyorum, 2 ben ama daha fazlasını yapacağım, eski dövmeyi ve geleceğini derecelendirin lütfen: 3
-
Gudgeon
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1279
- Registered for: 3 years 2 months
Re: Erkeklere dövme yaptırmayı sever misiniz? dövmen var mı?
Ne kızlarda ne de erkeklerde hoşuma gitmiyor... Eğer benimkinde bir şey olsa karşı olurdum. Bunun gerçekleşmeyecek olması iyi...
- These users thanked the author Gudgeon for the post (total 4):
- Serg22, Takma ad, Diğerleri_p, S.E.R.A.F.II. M
-
Автор темыNika_miku
- heyecanlanıyorum

Ve bazı nedenlerden dolayı mı yoksa sadece natüralizmden mi yanasınız?
Ve bazı nedenlerden dolayı mı yoksa sadece natüralizmden mi yanasınız?
-
Gudgeon
- En güçlü orgazm!

Evet, ben natüralizmden yanayım. Ve ayrıca her türlü kelebek çiçeği bir kız üzerinde ilginç görünebilir, ancak 40’ına gelindiğinde tombul bir bayanın pembe taytına benziyor: gülünç ve çocukça.
Erkekler genellikle daha havalı ve daha acımasız görünmeleri için dövme yaptırırlar. Horozlara benziyor; en gür ve renkli kuyruğu olan daha havalı, kahkahalar ve hepsi bu. Dövmeler çok nadiren konuyla ilgilidir. Ve daha da az sıklıkla yaşam için bir konu üzerinde. İmaj, düşünme, toplumdaki konum, statü - tüm bunlar değişir ve dövme artık geçerli olmayabilir. Düşünün, 22 değil 45 yaşındasınız. Bir aile babasısınız (ya da öyle olsa) ya da bir yönetici ya da iş sahibisiniz... Ve göğsünüzün zemininde yine uzanmış bir çocuk perisi var. Çok komik!
Hayır, tartışmıyorum, artık imajınıza ve yöneliminize uyuyorlar ve muhtemelen sosyal çevreniz onları büyük bir hızla kabul edecek... Ama gelecek için. .. ben yapmazdım. Ama yine söylüyorum ya benim, ya da sen. Karar sana kalmış
Ben de böyle bir saç modeliyle pembe bir kazak giymeye cesaret edemezdim
Bu senin fotoğrafınsa elbette .
Erkekler genellikle daha havalı ve daha acımasız görünmeleri için dövme yaptırırlar. Horozlara benziyor; en gür ve renkli kuyruğu olan daha havalı, kahkahalar ve hepsi bu. Dövmeler çok nadiren konuyla ilgilidir. Ve daha da az sıklıkla yaşam için bir konu üzerinde. İmaj, düşünme, toplumdaki konum, statü - tüm bunlar değişir ve dövme artık geçerli olmayabilir. Düşünün, 22 değil 45 yaşındasınız. Bir aile babasısınız (ya da öyle olsa) ya da bir yönetici ya da iş sahibisiniz... Ve göğsünüzün zemininde yine uzanmış bir çocuk perisi var. Çok komik!
Hayır, tartışmıyorum, artık imajınıza ve yöneliminize uyuyorlar ve muhtemelen sosyal çevreniz onları büyük bir hızla kabul edecek... Ama gelecek için. .. ben yapmazdım. Ama yine söylüyorum ya benim, ya da sen. Karar sana kalmış
- These users thanked the author Gudgeon for the post:
- S.E.R.A.F.II. M
-
Автор темыNika_miku
- heyecanlanıyorum

Aslında dövmelerim benim için önemli olan şeylerle ve çağrışımlarla ilişkilendiriliyor, tabii ki bu yaşta çocuksu görünebilirsin ama eğer bir işletme sahibiyseniz bunun hiç de önemli olmadığını düşünüyorum çünkü çoğu zaman takım elbise giyiyorsunuz))Gudgeon: ↑23 Nov 2022, 18:55 Evet, ben natüralizmden yanayım. Ve ayrıca her türlü kelebek çiçeği bir kız üzerinde ilginç görünebilir, ancak 40’ına gelindiğinde tombul bir bayanın pembe taytına benziyor: gülünç ve çocukça.
Erkekler genellikle daha havalı ve daha acımasız görünmeleri için dövme yaptırırlar. Horozlara benziyor; en gür ve renkli kuyruğu olan daha havalı, kahkahalar ve hepsi bu. Dövmeler çok nadiren konuyla ilgilidir. Ve daha da az sıklıkla yaşam için bir konu üzerinde. İmaj, düşünme, toplumdaki konum, statü - tüm bunlar değişir ve dövme artık geçerli olmayabilir. Düşünün, 22 değil 45 yaşındasınız. Bir aile babasısınız (ya da öyle olsa) ya da bir yönetici ya da iş sahibisiniz... Ve göğsünüzün zemininde yine uzanmış bir çocuk perisi var. Çok komik!![]()
Hayır, tartışmıyorum, artık imajınıza ve yöneliminize uyuyorlar ve muhtemelen sosyal çevreniz onları büyük bir hızla kabul edecek... Ama gelecek için. .. ben yapmazdım. Ama yine söylüyorum ya benim, ya da sen. Karar sana kalmışBen de böyle bir saç modeliyle pembe bir kazak giymeye cesaret edemezdim
Bu senin fotoğrafınsa elbette .
-
Gudgeon
- En güçlü orgazm!

nBu arada işletme sahiplerinin artık takım elbise giymesi gerekmiyor... Birçok kişi kot pantolonla tişört giyiyor. bunu söyleyemezsin.
Durum böyleyse iyi olur, sadece "Resmi beğendim ".
nBu arada işletme sahiplerinin artık takım elbise giymesi gerekmiyor... Birçok kişi kot pantolonla tişört giyiyor. bunu söyleyemezsin.
-
Автор темыNika_miku
- heyecanlanıyorum

Evet, doğru)
Ama dövme benim için bir sanattır ve her halükarda insan, doğanın kendisi için bile bir tuval olarak kalır)
Ama dövme benim için bir sanattır ve her halükarda insan, doğanın kendisi için bile bir tuval olarak kalır)
-
çapkın
- Orgazm!

- Total posts: 830
- Orientation: heteroseksüel
Sağ göğsümde bir dövme var. Stil - Çöp Polka. Neyse, fotoğraf yayınlamayacağım. Tek bir şey söyleyeceğim, bunun kızlara bir çağrı olduğu anlamına geliyor - "Kızlar, sigara içmeyin, aksi halde böyle görünürsünüz!" İşte o zamanlar ben de öyle düşünmüştüm ve öğrenciyken iletmek istediğim mesaj buydu. eski bir dövmenin içini doldurmak. Ama artık fikrim biraz değişti. Sigara içen kızlara sadık olmaya başladım. Bu onun seçimi!
İşte stil hakkında - https://translated.turbopages.org/proxy ... döküntü_polka. Ve dövmenin doğru yerde olması ve kendisi de güzel olması durumunda dövmelerin hem erkeklerde hem de kadınlarda güzel görüneceğine inanıyorum. Ve herkes bunu yapıp yapmamaya karar verir!
İşte stil hakkında - https://translated.turbopages.org/proxy ... döküntü_polka. Ve dövmenin doğru yerde olması ve kendisi de güzel olması durumunda dövmelerin hem erkeklerde hem de kadınlarda güzel görüneceğine inanıyorum. Ve herkes bunu yapıp yapmamaya karar verir!
Dürüst olmak gerekirse, bir tür fotoğrafınız var çocukluk dövmesi. Anime mi yoksa ne?Eğer ilgileniyorsanız, fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz
-
Şalun70
- Nirvana’dayım

- Total posts: 2554
- Registered for: 3 years
Tüm kardeşlere merhaba... 55.DMP 165.PMP
-
Автор темыNika_miku
- heyecanlanıyorum

28 saniye sonra gönderildi:
Dövmemdeki çağrışımlar açısından Fox benim, sakura arkamda güzel yapraklarla büyüyor, sakura ailem ve tüm sevdiklerim Düşen yapraklar çoktan gitmiş olanlardır; yaprağın üzerine ruh yazılır, omuza gökyüzü yazılır ve yere toprak yazılır. Kısaca bu kadar. Yeni okul stili.Debauchee: ↑23 Nov 2022, 19:24 Sağ göğsümde bir dövme var. Stil - Çöp Polka. Neyse, fotoğraf yayınlamayacağım. Tek bir şey söyleyeceğim, bunun kızlara bir çağrı olduğu anlamına geliyor - "Kızlar, sigara içmeyin, aksi halde böyle görünürsünüz!" İşte o zamanlar ben de öyle düşünmüştüm ve öğrenciyken iletmek istediğim mesaj buydu. eski bir dövmenin içini doldurmak. Ama artık fikrim biraz değişti. Sigara içen kızlara sadık olmaya başladım. Bu onun seçimi!
İşte stil hakkında - https://translated.turbopages.org/proxy ... döküntü_polka. Ve dövmenin doğru yerde olması ve kendisi de güzel olması durumunda dövmelerin hem erkeklerde hem de kadınlarda güzel görüneceğine inanıyorum. Ve herkes bunu yapıp yapmamaya karar verir!Dürüst olmak gerekirse, bir tür fotoğrafınız var çocukluk dövmesi. Anime mi ne?Eğer ilgileniyorsanız, fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz
28 saniye sonra gönderildi:
Dövmemdeki çağrışımlar açısından Fox benim, sakura arkamda güzel yapraklarla büyüyor, sakura ailem ve tüm sevdiklerim Düşen yapraklar çoktan gitmiş olanlardır; yaprağın üzerine ruh yazılır, omuza gökyüzü yazılır ve yere toprak yazılır. Kısaca bu kadar. Yeni okul tarzı.Sağ göğsümde bir dövme var. Stil - Çöp Polka. Neyse, fotoğraf yayınlamayacağım. Tek bir şey söyleyeceğim, bunun kızlara bir çağrı olduğu anlamına geliyor - "Kızlar, sigara içmeyin, aksi halde böyle görünürsünüz!" İşte o zamanlar ben de öyle düşünmüştüm ve öğrenciyken iletmek istediğim mesaj buydu. eski bir dövmenin içini doldurmak. Ama artık fikrim biraz değişti. Sigara içen kızlara sadık olmaya başladım. Bu onun seçimi!
İşte stil hakkında - https://translated.turbopages.org/proxy ... döküntü_polka. Ve dövmenin doğru yerde olması ve kendisi de güzel olması durumunda dövmelerin hem erkeklerde hem de kadınlarda güzel görüneceğine inanıyorum. Ve herkes bunu yapıp yapmamaya karar verir!Dürüst olmak gerekirse, bir tür fotoğrafınız var çocukluk dövmesi. Anime mi ne?Eğer ilgileniyorsanız, fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz
-
Takma ad
- Penetrasyon

- Total posts: 260
- Registered for: 3 years 3 months
Erkeklerde veya kızlarda dövmenin hiçbir türünden hoşlanmam. Dövme ve piercing
-
Gudgeon
- En güçlü orgazm!

Tamam, öyle olsun. Ve sonra pembe mantarların altındaki kütüğün üzerinde kırmızı bir köpek gördüm
- These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, S.E.R.A.F.II. M
-
çapkın
- Orgazm!

- Total posts: 830
Anladım. Aynı şeyi iki kez yazmaya gerek yoktu)))
-
alex.block
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 3 years 10 months
-
5nica
- Oral stimülasyon

- Total posts: 171
Ve internette bir yerlerde moda dövmelerle ilgili bir şakayı tartışıyorlardı...
Çince karakterler için bir moda vardı. Adam kendine enjeksiyon yapmış. "Ben acımasız bir erkeğim" yazdığını sanıyordum.
Çinlilerin görüşlerinin farklı olduğu ortaya çıktı. Birisi "Soylu bir aileden gelen bakire"yi okur, diğeri ise "Haşlanmış et" okur
Genel olarak doğu hassas bir konudur, onlar için bir göze ve göze ihtiyacınız vardır.
Neden aldın, o zaman satıyorum, kendim orada değildim
Çince karakterler için bir moda vardı. Adam kendine enjeksiyon yapmış. "Ben acımasız bir erkeğim" yazdığını sanıyordum.
Çinlilerin görüşlerinin farklı olduğu ortaya çıktı. Birisi "Soylu bir aileden gelen bakire"yi okur, diğeri ise "Haşlanmış et" okur
Genel olarak doğu hassas bir konudur, onlar için bir göze ve göze ihtiyacınız vardır.
Neden aldın, o zaman satıyorum, kendim orada değildim
-
Vici
- Flört etmek

- Total posts: 27
- Registered for: 2 years 11 months
Çoğu şey bir erkeğin görünüşüne bağlıdır. Bazen dövmeler birine yakışır ama hiçbiri diğerine yakışmaz. Bir dövmem var, dürüst olmak gerekirse çok aptal bir çocuk olarak yaptırdım onu: on dört yaşında. Annemin izniyle. Ama şu ana kadar hiç pişman olmadım, gerçekten beğendim)
-
Viar
- ön sevişme

- Total posts: 105
Erkeklere yapılan dövmeleri gerçekten seviyorum, acımasız olanları. benimki kendisi için yapmak istemiyor (ama bende var)
-
Arianna
- Penetrasyon

- Total posts: 228
Dövmeleri seviyorum (çarpık değillerse), onlara basit davranıyorum ve herkese tavsiye ediyorum, dövme için evrensel bir anlam icat etmenin gerekli olmadığına inanıyorum, sadece güzel görünmesini ve beğenilmesini sağlayabilirsiniz. ayna. Dövmem yok çünkü... Ne istediğimi düşünemiyorum, sadece aynı şeyden ne kadar çabuk sıkıldığımı kendimden biliyorum. Not: Kayınvalidem 50 yaşında omzuna bir dövme yaptırdı - en sevdiği zambakları seviyor ve hiçbir şeyden pişman değil
-
Geçit
- Nirvana’dayım

- Total posts: 6415
Erkeklerde dövme yapmayı seviyorum ama vücudun atletik ve bakımlı olması önemli. Benim de birkaç dövmem var. İlkini yaptıktan sonra durmak çok zordur)
-
Mishanja11
- Sürtünmeler

- Total posts: 308
Hiç kimsenin dövmesini sevmiyorum.
- These users thanked the author Mishanja11 for the post (total 2):
- Gudgeon, S.E.R.A.F.II. M
-
Polly
- ön sevişme

- Total posts: 112
- Registered for: 3 years 1 month
Önemli olan dövme değil. Onların var olup olmaması umurumda değil. Dövmelere karşı değilim ama onun için de değil. Bir kişiden etkilenirsiniz ve çekim anında düşündüğünüz son şey dövmelerdir.
-
içinde
- Orgazm!

- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 11 months
Herhangi bir dövme, ilişkilendirme - "bölgeden çıkarıldı"
- These users thanked the author içinde for the post (total 2):
- Gudgeon, S.E.R.A.F.II. M
-
Mauser606
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Baldırımda dövme var gerisini düşünmüyorum
-
N@TyPaL
- Oral stimülasyon

- Total posts: 194
- Registered for: 2 years 10 months
bir noktada bunu gerçekten yapmak istedim ama kendimi bilerek bıraktım. Çünkü yıllar geçtikçe birçok şeye dair görüşler değişir ve eğer zaten bir şeyi daha sonra bırakmak istememek için doldurmanız gerekiyorsa. Özellikle gençken sanki bir resim yaparsınız ya da bir şarkı bulursunuz ve 5 yıl sonra onu izlemek ya da dinlemek bile utanç verici olur. Sonsuza kadar sürecek olan temel şeyleri dövmek de aptalca; birçok dövme sever sonunda tüm vücutlarını bunlarla kaplıyor ve onları birinden diğerine dönüştürüyor. Yurtdışında yaşayıp insanlara baktığımda, buradaki kültürün çok gelişmiş olduğunu ve yayına alındığını, dövmelerin silinmesinin de işin ayrılmaz bir parçası olduğunu fark ettim
Burada gerçekten sevindirici olan şey şu: Bunları takanlara karşı bir önyargı yok, örneğin bizim ülkelerde olduğu gibi, kollarınızda dövme olan siz asla devlette ya da bankada iş alamıyorsunuz ama burada dövmeli polisler ve süpermarketlerdeki tezgahtarlar ve komşunuz da var. 50’li yaşlarının sonlarında bir köpek
- These users thanked the author N@TyPaL for the post (total 2):
- Arianna, Devam etmek
-
Alinka_Ya
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 79
- Registered for: 2 years 10 months
hayır, bundan hoşlanmıyorum, ne kendimden, ne erkeklerden, ne kızlardan, hiç hoşlanmıyorum! BUNU neden kendine yapman gerektiğini anlamıyorum?
- These users thanked the author Alinka_Ya for the post:
- S.E.R.A.F.II. M
-
S.E.R.A.F.II. M
- Flört etmek

- Total posts: 29
- Registered for: 2 years 7 months
Ne için? Birçok kişi kalabalığın arasından sıyrılmak istediğini söylüyor. İşe yaramayacak. Tam tersine, birbirinden yalnızca partak şekli ve sayısı bakımından farklı olan boyalı inek sürüsüne katılırlar. Yani bir sürüdeki inekler farklı renklerdedir)))
Güzel bir kız gördüm ve kolları ve bacakları partaklarla doluydu. Sadece yaklaşık üç metrelik bir mesafeden bakıldığında resmin tamamı bir tür noktaya dönüşüyor. Görünüşe göre kız en son ne zaman kendini yıkadığını tamamen unutmuş.
Güzel bir kız gördüm ve kolları ve bacakları partaklarla doluydu. Sadece yaklaşık üç metrelik bir mesafeden bakıldığında resmin tamamı bir tür noktaya dönüşüyor. Görünüşe göre kız en son ne zaman kendini yıkadığını tamamen unutmuş.
- These users thanked the author S.E.R.A.F.II. M for the post (total 2):
- Hafta sonu, Gudgeon
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 436 Views
-
Last post by İrlandalı kırbaç