Anal
-
Автор темыTempy_Brennan
- ön sevişme
- Total posts: 107
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Anal
(bir telefon şirketinde şoför, pezevenk olarak çalıştıktan sonra, geyler için asıl heyecanın, bir kadın imajında yaşamaları olduğu yönünde bir fikrim var (kendilerini bir kadın olarak hayal edin) ) Peki, kadınlar onları hem ağızda hem de kıçta kullanıyorlar. (Kadınlardan nefret ediyorlar)!! Bir erkeğin göt deliğini beğenmedim... (kadınınkinden daha büyük) Ve ağzı... birçok kişi söylüyor erkekler oral seks yapmayı biliyor.. Güzel olan yer gibi.. Bütün bunlar saçmalık! Benim için en sikilen kadın anal deliği bir erkeğinkinden daha küçük!

- These users thanked the author Wiginmakgreger for the post:
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 2 years 8 months
Ahhh... (Burada bir küfür olsa gerek). Kimin umrunda... Gerçekten ilgileniyorsanız deneyin, belki anlarsınız.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 3 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 2 years 8 months
Lezbiyen seks konusunda olduğu gibi bu konuda da sakinim. Ama bu lezbiyen olduğum anlamına gelmiyor, sadece kabul ettim. Ve kızmıyorum ve bağırmıyorum) herkes kendi seçimini yapıyor
Neredeyse evet. Öfke varsa ilgi de vardır. Belki insan kendi içinde ızdırap çekiyor, bir yandan bunun doğru olmadığını düşünüyor ama diğer yandan denemek istiyor. Bu her zaman olur.
Lezbiyen seks konusunda olduğu gibi bu konuda da sakinim. Ama bu lezbiyen olduğum anlamına gelmiyor, sadece kabul ettim. Ve kızmıyorum ve bağırmıyorum) herkes kendi seçimini yapıyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 4):
- Viktor (git-git), özellikle, Sasha0090, Kamçarus
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Akteya, pek katılmıyorum. Bir kişi bu konuyla ilgilenmese de öfkelenebilir. Kelimeden - kesinlikle! Yetiştirilme tarzına, doğasına ve diğer her şeye karşı belirli bir konu gündeme geliyor.
Uzun vadeli sonuçları toplum için çok olumsuz olabileceğinden birileri kızabilir.
Örneğin, transseksüel insanlar. Sonuçta ne kadar çok trans varsa doğum oranı da o kadar düşük olacak. Zaten nüfusumuzda
bir azalma var...
Uzun vadeli sonuçları toplum için çok olumsuz olabileceğinden birileri kızabilir.
Örneğin, transseksüel insanlar. Sonuçta ne kadar çok trans varsa doğum oranı da o kadar düşük olacak. Zaten nüfusumuzda
bir azalma var...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
- Registered for: 2 years 1 month
Ben biseksüelim.
Ve heyecan büyük bir zevk.
Neden hemen eşcinsel olduk?Tempy_Brennan: ↑27 Apr 2023, 23:37 Eşcinsel olmanın heyecanı nedir? Kıçını teslim etmek mi, yoksa birini emmek mi?
Ben biseksüelim.
Ve heyecan büyük bir zevk.
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
- Registered for: 2 years 9 months
En çok kıçımdan hoşlanıyorum, ağızdan pek değil, gerçi sevgilim sorarsa alabilirim ve o da ağzına boşalabilir. ama bu daha çok bir istisnadır. kuraldan daha. çoğunlukla kıçından.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 1 month
vladis,
Ben bunun tersini, daha çok oral seks yapıyorum. Ben de anal seviyorum ama rahat koşullarda, acele etmeden, daha sonra duş alıp kendime gelme fırsatıyla. Sadece emdiğim ortaklar vardı.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- Vladi’ler
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
- Registered for: 2 years 1 month
Toplantıların rahat koşullarda, evde veya otelde yapılmasını, cinsel kavgalardan önce partnerimi duşta yıkayabildiğimi ve doğal olarak rahat bir yatakta olmasını da seviyorum. çarpıcı seks ve sakince erkeğimin göğsünde yatarken aklım başıma geliyor ...
A eğlence gibi şeylere karşı tamamen doğru bir tutum.
Toplantıların rahat koşullarda, evde veya otelde yapılmasını, cinsel kavgalardan önce partnerimi duşta yıkayabildiğimi ve doğal olarak rahat bir yatakta olmasını da seviyorum. çarpıcı seks ve sakince erkeğimin göğsünde yatarken aklım başıma geliyor ...
- These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post:
- Vladi’ler
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 1 year 9 months
Kıçtaki spermden gelen teslimiyet hissi, inanılmaz orgazm ve coşku.
Tempy_Brennan: ↑27 Apr 2023, 23:37 Eşcinsel olmanın heyecanı nedir? Kıçını mı teslim edeceksin, yoksa birini mi emeceksin?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post