Sevgili kızlar. Cumswap (öpüşerken partnerinize sperm aktarılması) hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
Автор темыAaron_smith
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Sevgili kızlar. Cumswap (öpüşerken partnerinize sperm aktarılması) hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bir kızın oral seksten sonra spermimi ağzıma dökeceğini düşünmek çok heyecan verici. Bu deneyimi yaşayan var mı? Kızlar bu sizi tahrik ediyor mu?
- These users thanked the author Aaron_smith for the post (total 4):
- Nikita85, Islak, Asgard, IDVS03082008
-
- Penetrasyon
- Total posts: 254
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Sevgili kızlar. Cumswap (öpüşerken partnerinize sperm aktarılması) hakkında ne düşünüyorsunuz?
sorun nedir ona bunu anlat
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
Cevap: Sevgili kızlar. Cumswap (öpüşerken partnerinize sperm aktarılması) hakkında ne düşünüyorsunuz?
İletmeyi gerçekten seviyorum! Bu sadece bir erkek için değil başka bir kız için de mümkün
FFM’yi seviyorum.

- These users thanked the author Oksana Hayvanat Bahçesi 1111112 for the post (total 6):
- Aaron_smith, Nikita85, Al Admin Rutovich, Mihaaaa 4, IDVS03082008, Dostumun yüzü
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 3 years 5 months
Cevap: Sevgili kızlar. Cumswap (öpüşerken spermin partnerinize aktarılması) hakkında ne düşünüyorsunuz?
Evet benim isteğim üzerine oldu, ben de beğendim, kız arkadaşım da) "Bu alışılmadık bir şey" dedi.)
- These users thanked the author IkaRuss for the post:
- IDVS03082008
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Sevgili kızlar. Cumswap (öpüşerken spermin partnerinize aktarılması) hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sanırım buna "kartopu" deniyor
- These users thanked the author Nikita85 for the post (total 2):
- Evgeniy7519, seksforumu_
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 9 months
Bu, bir kızın ağzı spermle dolu olduğunda yapılır, o zaman erkeğin bir kadın gibi sırtüstü, yüzü yukarıya yatması en iyisidir. Daha sonra üstteki kız, erkeği öperken, ağzından boşalmak ve tüm spermi erkeğin ağzına aktarmak çok rahattır. Bir kızın amından gelen sperm de aynı şekilde aktarılır: Kız, amıyla erkeğin ağzının üstüne oturur ve onun amından gelen sperm onun ağzına akar. Anal seks sırasında bu mümkündür, ancak erkek spermi kızın poposundan çok isteksizce akar.
Mfm’de, bir adam diğerinin ağzına boşaldığında ve spermi kıza aktarmak istediğinde, kız yüzüstü yatar ve adam onu yukarıdan öper ve spermi kıza aktarır. diğer adam onun ağzına.
Mfm’de, bir adam diğerinin ağzına boşaldığında ve spermi kıza aktarmak istediğinde, kız yüzüstü yatar ve adam onu yukarıdan öper ve spermi kıza aktarır. diğer adam onun ağzına.
- These users thanked the author Truwor for the post (total 2):
- IDVS03082008, IkaRuss
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 14 Replies
- 1442 Views
-
Last post by BarsukPalmiye