Geç bakireler
-
Автор темыÖtesinden Gelen Şehvet
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 11 months
Geç bakireler
Hiç deneyimi olmayan ve diyelim ki 23+ olan bakireler ve bakireler hakkında ne düşünüyorsunuz? Bunlarla ilgili herhangi bir deneyiminiz oldu mu?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Geç Bakireler
Evet, deneyimim vardı.
İkisi de 25 yaş civarındaydı.
Onlarda özel bir sorun yoktu.
Gerçi biraz tamir etmem gerekti.
İlkiyle ilgili her şeyi benim evimde yaptılar ve tanıştığımız andan itibaren onun hâlâ bir kız olduğunu hemen öğrenmedim; İki hafta konuştuk ve ilk kez geceyi orada geçirdik ve yanına yaklaşmasına izin vermedik; Ona uzun süre bu davranışının nedenlerini sordum ve bir şekilde seks konusunda hiçbir deneyimi olmadığı yavaş yavaş ortaya çıktı.
Ertesi gece seks zaten işe yaramıştı,
yapmadı Hemen vermeyeceğim, gecenin yarısını onu ikna etmeye çalışarak geçirdi, sonra bu zaten mümkün olduğunda ve o çıplakken, penisim ayakta durmayı bıraktı, çünkü... Birkaç saat sonra yoruldum. Ama bir süre sonra her şey düzeldi ve onun bekaretini aldım. Sonra bu sefer sabah tekrar seks oldu. Kahvaltıdan ve köpekle yürüyüşten sonra onu tekrar soydum ve tekrar becerdim; Duygulardan ve gerginlikten gözyaşlarına boğuldu. Daha sonra 2-3 yıl daha konuştuk, hatta birlikte yaşadık.
İkincisi tatlı, hüzünlü bir kız, çocuklarla çalışıyor, 25 yaşında, bir arkadaşlık sitesine kayıtlı. Tanıştık. Bakire olduğu ortaya çıktı. Birkaç kez buluştuk ve bir kafeye gittik. Harika öpüşüyordu; şu ana kadar hayatımda onunla öpüşürken yaşadığım kadar heyecan yaşamamıştım. Doğal yetenek. Bir gün arabada öpüştükten sonra dayanamadım, kot pantolonumdan sikimi çıkardım ve onun eliyle çektim! Yeterince çabuk geldi, her şey bir şekilde kendi kendine oldu, muhtemelen delirmişti! Bakiresin ve işte bir erkeğin kedisi, onu elinize koydular ve hatta üstüne bir erkek eliyle kapattılar ve bitirdiler - tüm eliniz spermle kaplı ve bunu ilk kez görüyorsunuz! Onun duygularını hayal edin...
Bir sonraki buluşmamızda arabada oturuyorduk, telefonla bir otel odası rezervasyonu yaptığımı söyledim - "Peki, gidelim mi?" gibi. git evet. Neyse ki her şey oradaydı. Oldukça keyifli ve hiçbir zorluk yaşamadan. Genelde çok sosyal bir insandır, iletişim kurmak ve sevişmek bir zevktir.
Bunlar benim yaşam deneyimimden hikayeler.
İkisi de 25 yaş civarındaydı.
Onlarda özel bir sorun yoktu.
Gerçi biraz tamir etmem gerekti.
İlkiyle ilgili her şeyi benim evimde yaptılar ve tanıştığımız andan itibaren onun hâlâ bir kız olduğunu hemen öğrenmedim; İki hafta konuştuk ve ilk kez geceyi orada geçirdik ve yanına yaklaşmasına izin vermedik; Ona uzun süre bu davranışının nedenlerini sordum ve bir şekilde seks konusunda hiçbir deneyimi olmadığı yavaş yavaş ortaya çıktı.
Ertesi gece seks zaten işe yaramıştı,
yapmadı Hemen vermeyeceğim, gecenin yarısını onu ikna etmeye çalışarak geçirdi, sonra bu zaten mümkün olduğunda ve o çıplakken, penisim ayakta durmayı bıraktı, çünkü... Birkaç saat sonra yoruldum. Ama bir süre sonra her şey düzeldi ve onun bekaretini aldım. Sonra bu sefer sabah tekrar seks oldu. Kahvaltıdan ve köpekle yürüyüşten sonra onu tekrar soydum ve tekrar becerdim; Duygulardan ve gerginlikten gözyaşlarına boğuldu. Daha sonra 2-3 yıl daha konuştuk, hatta birlikte yaşadık.
İkincisi tatlı, hüzünlü bir kız, çocuklarla çalışıyor, 25 yaşında, bir arkadaşlık sitesine kayıtlı. Tanıştık. Bakire olduğu ortaya çıktı. Birkaç kez buluştuk ve bir kafeye gittik. Harika öpüşüyordu; şu ana kadar hayatımda onunla öpüşürken yaşadığım kadar heyecan yaşamamıştım. Doğal yetenek. Bir gün arabada öpüştükten sonra dayanamadım, kot pantolonumdan sikimi çıkardım ve onun eliyle çektim! Yeterince çabuk geldi, her şey bir şekilde kendi kendine oldu, muhtemelen delirmişti! Bakiresin ve işte bir erkeğin kedisi, onu elinize koydular ve hatta üstüne bir erkek eliyle kapattılar ve bitirdiler - tüm eliniz spermle kaplı ve bunu ilk kez görüyorsunuz! Onun duygularını hayal edin...
Bir sonraki buluşmamızda arabada oturuyorduk, telefonla bir otel odası rezervasyonu yaptığımı söyledim - "Peki, gidelim mi?" gibi. git evet. Neyse ki her şey oradaydı. Oldukça keyifli ve hiçbir zorluk yaşamadan. Genelde çok sosyal bir insandır, iletişim kurmak ve sevişmek bir zevktir.
Bunlar benim yaşam deneyimimden hikayeler.
- These users thanked the author Juravl for the post (total 2):
- Fargal94, Ötesinden Gelen Şehvet
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
- Registered for: 2 years 9 months
Hayır, iletişim kurmuyoruz.
Onu VKontakte’de arkadaşım olarak görüyorum ama uzun yıllardır birbirimize hiçbir şey yazmadık, doğum günlerimizde birbirimizi tebrik bile etmiyoruz.
Bir yıl sonra ayrıldı - bir başkası oldukça melankolik ve çirkin sıradan bir adamla evlendi, sonra bana onun gerçekten evden çıkmadığını, sürekli bilgisayarda oynadığını yazdı. ve genellikle oldukça çocukçadır. Ama şimdi bakıyorum, zaten iki çocukları var, birlikte yaşıyorlar, bir yazlık ev, bir tür araba sonuçta ve aile tam ve görünüşe göre oldukça güçlü. Ve iyi. Evliliğin bir iki yıl içinde kendiliğinden bozulacağını ve kişinin bilgisayara, oyunlara ve biraya döneceğini sanıyordum. Ama hayır. Yaşıyorlar. Fotoğrafa göre olgunlaşmış ve güzel görünüyor. Çok iyi yapılmış. Onlara içtenlikle iyi bir yaşam ve minimum sıkıntı diliyorum.
Onu VKontakte’de arkadaşım olarak görüyorum ama uzun yıllardır birbirimize hiçbir şey yazmadık, doğum günlerimizde birbirimizi tebrik bile etmiyoruz.
Bir yıl sonra ayrıldı - bir başkası oldukça melankolik ve çirkin sıradan bir adamla evlendi, sonra bana onun gerçekten evden çıkmadığını, sürekli bilgisayarda oynadığını yazdı. ve genellikle oldukça çocukçadır. Ama şimdi bakıyorum, zaten iki çocukları var, birlikte yaşıyorlar, bir yazlık ev, bir tür araba sonuçta ve aile tam ve görünüşe göre oldukça güçlü. Ve iyi. Evliliğin bir iki yıl içinde kendiliğinden bozulacağını ve kişinin bilgisayara, oyunlara ve biraya döneceğini sanıyordum. Ama hayır. Yaşıyorlar. Fotoğrafa göre olgunlaşmış ve güzel görünüyor. Çok iyi yapılmış. Onlara içtenlikle iyi bir yaşam ve minimum sıkıntı diliyorum.
- These users thanked the author Juravl for the post (total 3):
- Ötesinden Gelen Şehvet, Alexs43, Şok
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
Örneğin, modern geleneklere göre ben kendim geç kaldım (20) ve kocam zaten 30’dan sonra dünyamıza baktı (benimle övünebilirim!).
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Alexs43, Ötesinden Gelen Şehvet, George
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years 2 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 2 years 11 months
Ben de bekaretimi geç kaybettim. Henüz 23 yaşında. Belki bu kadar geç olması boşunadır, ama kaçırdığım her şeyi hızla telafi ettim))) Partnerimle neyi sevdiğimizi hızla öğrendim. Çok tuhaf, 13-14 yaşlarımda hormonların başıma vurduğunu ve bu süreçten haberim olmadan aniden banyoda mastürbasyon yapmaya başladığımı hatırlıyorum. O zamanlar internet yoktu. Vücut sadece bunu talep etti. Sonra yapmaya değmeyeceğini düşündüm ve durmaya çalıştım))) ve 16-18 yaşlarımda libidoda bir tür baskılanma olduğunu hatırlıyorum, hatta belki depresyondu, hatta daha az mastürbasyon yapıyordum. Ve sonra o üniversitelerde bir şekilde hiçbir güzel kıza dikkat etmedim. Benim sevdiklerim beni sevmediler. Ama genel olarak konuya yaklaşımımda tembel olduğumu söyleyeceğim)) Ben sadece bir kez seks yapmaya hazır olan korkutuculardan kendim kaçındım. 3. sınıftan önce bir yerlerde bir sınıf arkadaşımın peşinde koştuğumu hatırlıyorum)) sonra başka bir kızla tanıştım ama onun zaten bir erkek arkadaşı vardı ve o da benden hoşlanıyor gibiydi ve çok iletişim kurmaya başladık ve işler çoktan sekse doğru gidiyordu. ancak tam anlamıyla bir ay tatil için ayrıldıktan sonra erkek arkadaşından hamile kaldı ve tıpkı şakadaki gibi eve gitti)))) evlendiler ve beklendiği gibi birkaç yıl sonra boşandılar))) ve sonra hemen üniversiteden sonra aşık oldum ve her şey kendi kendine oldu))) sinemada sikiştiler, çünkü başka yer yoktu))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 97
- Registered for: 2 years 8 months
Bir ara bir arkadaşım yanıma geldi ve bekaretini almamı istedi. O sırada 27 yaşındaydı
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 5 months
Bu bir deneyimdi. İlk karısı bakireydi. İkinci eşi bakire değildi ama 24 yaşında bekaretini kaybetti.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 30 Replies
- 2680 Views
-
Last post by PrematüreDöl
-
- 1 Replies
- 829 Views
-
Last post by f1n2k3
-
- 53 Replies
- 6104 Views
-
Last post by Fısıldayan
-
-
New post Kızınızı becermek için asla çok erken ve asla geç değildir!
by baştan çıkarılmış » » in Ensest - 14 Replies
- 1828 Views
-
Last post by Tolkala
-
-
- 113 Replies
- 8537 Views
-
Last post by Viragom