Boynuzlayanlar hakkında fantezi kurmayı seviyoruz.
-
Автор темыromantik
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Boynuzlayanlar hakkında fantezi kurmayı seviyoruz.
Boynuzlanma fantezisi kurmayı seviyoruz, bunu tatilde bir yerde bir yabancıyla denemek istiyoruz. Bu deneyimi yaşayan var mı? :şampuan:
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Re: Aldatılanlarla ilgili fanteziler kurmayı seviyoruz.
Tatilde bir yabancıyla - hayır.
Rusya’da çok insan var
))
Rusya’da çok insan var

-
- ön sevişme
- Total posts: 140
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Çok iyi bir fikir! Biz de şanslıydık, Mallorca’da konuyu anlayan bir İspanyolla tanıştık. Harikaydı! Eğer ikiniz de bu tür maceralara ilgi duyuyorsanız, deneyin! Size iyi şanslar!
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 3 years 2 months
Her zaman bir sorum vardı: Bundan sonra karımla ilişkim ne olacak?
Karımın başkaları tarafından nasıl sikildiğini gerçekten görmek isterim ama bazen sonrasında olacaklardan korkuyorum.....
Karımın başkaları tarafından nasıl sikildiğini gerçekten görmek isterim ama bazen sonrasında olacaklardan korkuyorum.....
-
- Total posts: 22
- Registered for: 2 years 9 months
Korkmamalısınız, bu bir ilişkiler testidir, eğer sorunlarınız varsa ve sevginiz yoksa, o zaman sallanmak veya MFM bir katalizördür, boşanma veya ayrılık sürecini hızlandırır ve boşa harcamazsınız zaman ve eğer sizin için her şey yolundaysa, o zaman bu, olağanüstü duyguların ve uyumlu bir çılgınlığın patlaması olacaktır :) vızıltı inanılmaz, inanın bana, ancak partnerinizi değiştirmeden hafif bir salıncakla başlamanızı öneririm Seks açısından, benzer düşünen insanları davet edebilir ve partnerinizle başka bir çifte bakarken seks yapabilirsiniz. Eğer her şey yolunda giderse, o zaman ellerinizle ve dudaklarınızla size ve davetli çifte doğru okşamak için olası seçenekler vardır ve o zaman hayal gücünüz zaten oradadır, biz de böyle başladık ve bir sonraki aşama seks ama farklı odalar
inanın işe yarıyor, bulun Benzer düşünen insanlar için zor olmayacak, farklı odalarda seks seçeneği neden işe yarıyor? Çünkü bir kadının veya kızın bunu sizin önünüzde yapması rahat olmayabilir ve farklı odalarda prensip işlediğinde: evet bacaklarımı açıyorum ama kocam partnerini memnun etmek için orada, dışarıdan inleme sesleri geliyor başka bir oda 100 seksle çarpılır)) kocam şöyle dedi) partnerinizin sikinin altında nasıl inlediğinizi duyduğumda, partnerinizi daha öfkeli bir şekilde sikersiniz
sonra da spermlerle kaplı çıplak olarak dışarı çıkarsınız ve balkonda sigara eşliğinde şarap veya kahve harikadır

Last edited by lenok on 10 Nov 2022, 19:30, edited 1 time in total.
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
ve belki ilişki daha da yakınlaşacak ve cinsel açıdan daha parlak hale gelecektir?
10 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
10 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
ne akıllı bir kız, beş puan)lenochkapoltavec: ↑10 Nov 2022, 19:25 Korkmamalısınız, bu ilişkiler için bir testtir, eğer sorunlarınız varsa ve aşk yoksa o zaman swing veya Mzhm bir katalizördür, süreci hızlandıracaktır. boşanma ya da ayrılık, zaman kaybetmezsiniz ve eğer her şey yolundaysa, bu aşırı duygusal bir patlama ve hormonal çılgınlık olacak

-
- Total posts: 22
- Registered for: 2 years 9 months
daha parlak mı? bu hafif bir ifadeyle)))) tabii ki) ilk denemelerimizi hatırlıyorum) kocamın partnerinin inlediğini duyduğumda ona ne yaptığını anlayamadım)) penisi ve en hafif tabirle boyutu değildi çok ateşliydi ama çok inledi)) Ona ne yaptığını anlamadım? Yalıyor mu yoksa sikişiyor mu? İnlememi duymasını istedim)) ve eşimden beni kıçımdan sikmesini istedim. analdan pek hoşlanmıyorum, özellikle de boyutu vay be olduğu için, ama ben bunu tercih ettim) kıçı diz-dirsek pozisyonunda ona döndü, süreci başlattı, ben de ciyakladım ki komşular muhtemelen duymuştur, ya da yüksekten mi, acıdan mı, artık hatırlamıyorum), sonra sigara molasından sonra karılarımızla ve kocalarımızla aynı yatakta seks yapıyorduk, kocama oral seks yaptım ve her yere verdim) şok olduğunu , onu daha çok takdir etmeye başladım) bunun gibi bir şey
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
Genel olarak soru çözüldü:
Vasya2022’nin mesajı » Bugün, 18:20
Her zaman bir sorum vardı - bundan sonra eşimle olan ilişkim ne olacak?
Karımın başkaları tarafından nasıl sikildiğini görmek gerçekten hoşuma gidiyor ama bazen sonrasında olacaklardan korkuyorum....
Vasya, yapabilirsin)))
Vasya2022’nin mesajı » Bugün, 18:20
Her zaman bir sorum vardı - bundan sonra eşimle olan ilişkim ne olacak?
Karımın başkaları tarafından nasıl sikildiğini görmek gerçekten hoşuma gidiyor ama bazen sonrasında olacaklardan korkuyorum....
Vasya, yapabilirsin)))
-
Автор темыromantik
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Roman9999, ben de aynı şeyi düşünüyorum ama Başka biriyle yurtdışında olmanın daha kolay olacağını düşünüyorum
6 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Karıma bolca keyif vermeyi ve onun ne kadar iyi hissettiğini izlemeyi gerçekten seviyorum... Penisim küçük değil, kısa ama kalın istediğini söylüyor. Çapı 5.3 olan bir oyuncakla denedik, o kadar çok sikti ki, ben de içeri girmekte zorlandım, sonra saat gibi çok beğendi... O kadar çok ezdi ki, sonra oyuncağı çıkardılar. ve çok güzel, ferah, sıcak ve ıslaktı. Tatildeyken bunu önce ayrı ayrı yapmak istediğini, sonra da onu iki kez sikmemizi istediğini söylüyor, bunun gibi bir şey
6 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Karıma bolca keyif vermeyi ve onun ne kadar iyi hissettiğini izlemeyi gerçekten seviyorum... Penisim küçük değil, kısa ama kalın istediğini söylüyor. Çapı 5.3 olan bir oyuncakla denedik, o kadar çok sikti ki, ben de içeri girmekte zorlandım, sonra saat gibi çok beğendi... O kadar çok ezdi ki, sonra oyuncağı çıkardılar. ve çok güzel, ferah, sıcak ve ıslaktı. Tatildeyken bunu önce ayrı ayrı yapmak istediğini, sonra da onu iki kez sikmemizi istediğini söylüyor, bunun gibi bir şey
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 2 years 11 months
Vasya2022, Tam tersine karımı gerçekten istiyorum ben yokken bile biri tarafından sikildin! Ama sonra her şeyi anlatırdı! Bunu hayal ettiğimde çok heyecanlanıyorum! Yan tarafta seks yapmanın onun için büyük bir sorun olmayacağından eminim! Ama bana bundan hoşlanmadığını söyledi! Gerçekte bu böyle olmasa da!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 3 months
Ben de bu konuyu hayal ediyorum, bu eşim için kabul edilebilir bile değil, onu iyi tanıyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
Ded, merhaba, bunun üzerinde çalışıyorduk yaklaşık bir yıldır mzhm. İlk başta eşim buna karşı çıktı ve duymak bile istemedi. Ve şimdi zaten çok şey yaşadık. Geçenlerde saunaya gittik ama işe gitmem gerekiyordu. Tabii izin isteyebilirdim ama istemedim. Onu sevgilimizle gitmeye davet ettim, uzun süre düşündü ve karar verdi. (Sevgilimizle ancak eşimle birlikte buluşuyoruz). Uzun lafın kısası o gitti, ben de video çekmemi istedi. Onu çıkardılar. O geldiğinde oturdum, izledim ve otuzbir çektim. Harikaydı
-
- Total posts: 11
- Registered for: 2 years 5 months
Türkiye’de yaşıyorum, Rusya’da değil) Sizi deniz kenarında dinlenmeye davet edebilirim ;)
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 6 months
Tatilde bu konu çok etkileyici, özellikle de birçok insanın nasıl bir çift olduğumuzu bilmesini sağlarsanız. Ve bir erkek seçmek daha kolay...
- These users thanked the author lanaaas341 for the post:
- çoban
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 5 months
lenochkapoltavec, avatardaki fotoğraf öyle değil senin!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 14 Replies
- 1592 Views
-
Last post by kadınköle
-
- 9 Replies