[quote=Populator post_id=133652 time=1667985827 user_id=12577] Çünkü video çekiyoruz., videonun ekran görüntüsü. [/quote] Yani sen üçüncü müsün? Operatör için mi? :göz kırp:
Hepimiz yetişkiniz ve bunun bir telekız olduğunu anlıyoruz. Çünkü arkadaşlarımın karımı becerdiğini ve arkadaşlarımın bunu bildiğini hayal edemiyorum, arkadaşlarımın arkadaşları ve daha sonra yüzlerce ortak tanıdık benim deli olduğumu düşünecekler mi? ve karısının bir fahişe olduğunu??? Çok gurur verici bir görüş.
These users thanked the author Fan96 for the post:
Hepimiz yetişkiniz ve bunun bir telekız olduğunu anlıyoruz. Çünkü arkadaşlarımın karımı becerdiğini ve arkadaşlarımın bunu bildiğini hayal edemiyorum, arkadaşlarımın arkadaşları ve daha sonra yüzlerce ortak tanıdık benim deli olduğumu düşünecekler mi? ve karısının bir fahişe olduğunu??? Çok gurur verici bir görüş.
Şimdilik bu internetten alınmış bir fotoğraf. Daha fazlası değil. Kimse bunu kimseye kanıtlamak zorunda değil... siparişi vermeniz başka bir konu. kişisel fotoğraflar ve ardından her türlü kontrol ve bu bir gerçek değil Bu bir aldatmaca değil. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yarı zamanlı bir işle ilgileniyor musunuz?
Şimdilik bu internetten alınmış bir fotoğraf. Daha fazlası değil. Kimse bunu kimseye kanıtlamak zorunda değil... siparişi vermeniz başka bir konu. [url=viewtopic.php? t=795]kişisel fotoğraflar[/url] ve ardından her türlü kontrol ve bu bir gerçek değil Bu bir aldatmaca değil. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yarı zamanlı bir işle ilgileniyor musunuz?
[quote=Populator post_id=133724 time=1667993324 user_id=12577] Bu tür şeylerden hoşlanan eşler var. [/quote] Öyle eşler yok... Fahişeler kulüplerde çalışıyor.
sevgilim de tanıdığım adamlar tarafından sikildi, ancak onlar onun benim önümde sikilebileceğini ve onu nasıl becerdiklerini en ince ayrıntısına kadar bildiğimi bilmiyorlardı.
These users thanked the author fare60 for the post:
sevgilim de tanıdığım adamlar tarafından sikildi, ancak onlar onun benim önümde sikilebileceğini ve onu nasıl becerdiklerini en ince ayrıntısına kadar bildiğimi bilmiyorlardı.
Misha60: ↑06 Sep 2023, 07:44
sevgilim de tanıdığım adamlar tarafından sikildi, ancak onlar onun benim önümde sikilebileceğini ve onu nasıl becerdiklerini en ince ayrıntısına kadar bildiğimi bilmiyorlardı
Nasıl oluyor da bunu senin önünde yaptıklarını bilmiyorsun?
[quote=Misha60 post_id=252285 time=1693975489 user_id=9032] sevgilim de tanıdığım adamlar tarafından sikildi, ancak onlar onun benim önümde sikilebileceğini ve onu nasıl becerdiklerini en ince ayrıntısına kadar bildiğimi bilmiyorlardı [/quote ]
Nasıl oluyor da bunu senin önünde yaptıklarını bilmiyorsun?
Eşim kızıyla birlikte denizde tatildeydi. Kıyıdaki ahşap evlerde yaşıyorlardı. Karısı evde iki adamla yatıyordu ve kızı yanlışlıkla her şeyi pencereden gördü. Kız o zamanlar yaklaşık on yaşındaydı.
These users thanked the author Zhora Kuni for the post (total 3):
Eşim kızıyla birlikte denizde tatildeydi. Kıyıdaki ahşap evlerde yaşıyorlardı. Karısı evde iki adamla yatıyordu ve kızı yanlışlıkla her şeyi pencereden gördü. Kız o zamanlar yaklaşık on yaşındaydı.
Fan96: ↑09 Nov 2022, 12:42
Hepimiz yetişkiniz ve bunun bir telekız olduğunu anlıyoruz. Çünkü arkadaşlarımın karımı becerdiğini ve arkadaşlarımın bunu bildiğini hayal edemiyorum, arkadaşlarımın arkadaşları ve daha sonra yüzlerce ortak tanıdık benim deli olduğumu düşünecekler mi? ve karısının bir fahişe olduğunu??? Çok gurur verici bir fikir.
Karımın bir fahişe olmasını isterim ve tanıdığım herkesin bunu bilmesini isterim
These users thanked the author Rasaroam for the post:
[quote=Fan96 post_id=133667 time=1667986938 user_id=10453] Hepimiz yetişkiniz ve bunun bir telekız olduğunu anlıyoruz. Çünkü arkadaşlarımın karımı becerdiğini ve arkadaşlarımın bunu bildiğini hayal edemiyorum, arkadaşlarımın arkadaşları ve daha sonra yüzlerce ortak tanıdık benim deli olduğumu düşünecekler mi? ve karısının bir fahişe olduğunu??? Çok gurur verici bir fikir. [/quote]
Karımın bir fahişe olmasını isterim ve tanıdığım herkesin bunu bilmesini isterim ;)
Zhora Kuni: ↑06 Sep 2023, 16:07
Karım kızıyla birlikte denizde tatil yapıyordu. Kıyıdaki ahşap evlerde yaşıyorlardı. Karısı evde iki adamla yatıyordu ve kızı yanlışlıkla her şeyi pencereden gördü. Kız o sırada yaklaşık on yaşındaydı.
[quote="Zhora Kuni" post_id=252554 time=1694005635 user_id=14689] Karım kızıyla birlikte denizde tatil yapıyordu. Kıyıdaki ahşap evlerde yaşıyorlardı. Karısı evde iki adamla yatıyordu ve kızı yanlışlıkla her şeyi pencereden gördü. Kız o sırada yaklaşık on yaşındaydı. [/quote]
Kimse onu fark etmedi. Pencerelerin panjurları kapalıydı. Panjurların çatlaklarından annesinin ve diğer insanların amcalarının nasıl amcık yaptığını gördü. Kızı gördüklerine bakılırsa neredeyse kekelemeye başlamıştı. Daha sonra bana büyük bir güvenle iki yıl sonrasını anlattı, ilk önce eşimle benim bu yüzden boşanmayacağımızdan emin olduktan sonra.
These users thanked the author Zhora Kuni for the post (total 3):
[quote=Rasrom post_id=252557 time=1694006317 user_id=7703] Kızı da mı çekildi? [/quote] Kimse onu fark etmedi. Pencerelerin panjurları kapalıydı. Panjurların çatlaklarından annesinin ve diğer insanların amcalarının nasıl amcık yaptığını gördü. Kızı gördüklerine bakılırsa neredeyse kekelemeye başlamıştı. Daha sonra bana büyük bir güvenle iki yıl sonrasını anlattı, ilk önce eşimle benim bu yüzden boşanmayacağımızdan emin olduktan sonra.
Zhora Kuni: ↑06 Sep 2023, 16:07
Karım kızıyla birlikte denizde tatil yapıyordu. Kıyıdaki ahşap evlerde yaşıyorlardı. Karısı evde iki adamla yatıyordu ve kızı yanlışlıkla her şeyi pencereden gördü. Kız o sırada yaklaşık on yaşındaydı.
On yaşındayken, bunu gören bir kız bunun ne olduğunu zaten biliyor ama neden annesi bunu yapıyorsa büyük olasılıkla artık bir erkek veya kız kardeşinin olacağını düşünecektir. Annemin bunu babamla değil, iki kişinin amcasıyla aynı anda yaptığını görmek gerçekten şok edici.
These users thanked the author Andryuşa for the post:
[quote="Zhora Kuni" post_id=252554 time=1694005635 user_id=14689] Karım kızıyla birlikte denizde tatil yapıyordu. Kıyıdaki ahşap evlerde yaşıyorlardı. Karısı evde iki adamla yatıyordu ve kızı yanlışlıkla her şeyi pencereden gördü. Kız o sırada yaklaşık on yaşındaydı. [/quote] On yaşındayken, bunu gören bir kız bunun ne olduğunu zaten biliyor ama neden annesi bunu yapıyorsa büyük olasılıkla artık bir erkek veya kız kardeşinin olacağını düşünecektir. Annemin bunu babamla değil, iki kişinin amcasıyla aynı anda yaptığını görmek gerçekten şok edici.
Kimse onu fark etmedi. Pencerelerin panjurları kapalıydı. Panjurların çatlaklarından annesinin ve diğer insanların amcalarının nasıl amcık yaptığını gördü. Kızı gördüklerine bakılırsa neredeyse kekelemeye başlamıştı. Sonra iki yıl sonra bana büyük bir güvenle söyledi, ilk önce eşimle benim bu yüzden boşanmayacağımızdan emin olduktan sonra.
[quote=Populator post_id=133399 time=1667944437 user_id=12577] :shamp: Güzel delik. [/quote]Böyle bir arkadaş ve kız arkadaş bulmayı çok isterim!
[size=85][color= green]2 dakika 54 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote="Zhora Kuni" post_id=252561 time=1694007048 user_id=14689] [quote=Rasrom post_id=252557 time=1694006317 user_id =7703] Kızı da mı çekildi? [/quote] Kimse onu fark etmedi. Pencerelerin panjurları kapalıydı. Panjurların çatlaklarından annesinin ve diğer insanların amcalarının nasıl amcık yaptığını gördü. Kızı gördüklerine bakılırsa neredeyse kekelemeye başlamıştı. Sonra iki yıl sonra bana büyük bir güvenle söyledi, ilk önce eşimle benim bu yüzden boşanmayacağımızdan emin olduktan sonra. [/quote]Aferin kızım! Aklına gelen ilk şey ailesidir!
Kesinlikle yakalandı. Onunla sevişmemizi her zaman dışarıdan izlemek istemiştim ama eşim video kaydına karşıydı. Kısacası gizli kameralı bir saat aldım. Harika şeyler. Bilmiyorsanız tahmin edemezsiniz. Uzaktan çevrimiçi izleyebilir veya yazabilirsiniz. Yatak odasına kurdum ve karımın sevgilisi tarafından sikildiğini gördüm. Konuşmalarından bunun düğünümüzden hemen sonra başladığını anladım. Eşinin ailesinin başka şehirden eski bir tanıdığıdır. Onun da bir ailesi var, çocukları var.
İş gezileri için sık sık şehrimize geliyor. Her zaman bizimle yaşıyor. Bazen birkaç hafta bile oluyor. Hiç şüpheli bir şey fark etmedim. Ama karımı düzenli olarak çektiği ortaya çıktı. Penisi tabii ki çok büyük ve video benimkinin çok iyi hissettirdiğini gösteriyor.
Eşimin davranışını analiz ettiğimde, artık onun geldiğinde cinsel aktivitesinin çok daha düşük olduğunu gösteren işaretlerin olduğunu anlıyorum. Ancak bunu misafirden rahatsız olduğu gerçeğiyle ilişkilendirdi. Utangaç olduğunu düşünmüştüm.
Videoyu birkaç kez izledim çünkü çok heyecan verici.
These users thanked the author Omut46 for the post (total 5):
Kesinlikle yakalandı. Onunla sevişmemizi her zaman dışarıdan izlemek istemiştim ama eşim video kaydına karşıydı. Kısacası gizli kameralı bir saat aldım. Harika şeyler. Bilmiyorsanız tahmin edemezsiniz. Uzaktan çevrimiçi izleyebilir veya yazabilirsiniz. Yatak odasına kurdum ve karımın sevgilisi tarafından sikildiğini gördüm. Konuşmalarından bunun düğünümüzden hemen sonra başladığını anladım. Eşinin ailesinin başka şehirden eski bir tanıdığıdır. Onun da bir ailesi var, çocukları var. İş gezileri için sık sık şehrimize geliyor. Her zaman bizimle yaşıyor. Bazen birkaç hafta bile oluyor. Hiç şüpheli bir şey fark etmedim. Ama karımı düzenli olarak çektiği ortaya çıktı. Penisi tabii ki çok büyük ve video benimkinin çok iyi hissettirdiğini gösteriyor. Eşimin davranışını analiz ettiğimde, artık onun geldiğinde cinsel aktivitesinin çok daha düşük olduğunu gösteren işaretlerin olduğunu anlıyorum. Ancak bunu misafirden rahatsız olduğu gerçeğiyle ilişkilendirdi. Utangaç olduğunu düşünmüştüm. Videoyu birkaç kez izledim çünkü çok heyecan verici.
Omut46: ↑25 Oct 2023, 11:34
Kesinlikle yakalandı. Onunla sevişmemizi her zaman dışarıdan izlemek istemiştim ama eşim video kaydına karşıydı. Kısacası gizli kameralı bir saat aldım. Harika şeyler. Bilmiyorsanız tahmin edemezsiniz. Uzaktan çevrimiçi izleyebilir veya yazabilirsiniz. Yatak odasına kurdum ve karımın sevgilisi tarafından sikildiğini gördüm. Konuşmalarından bunun düğünümüzden hemen sonra başladığını anladım. Eşinin ailesinin başka şehirden eski bir tanıdığıdır. Onun da bir ailesi var, çocukları var.
İş gezileri için sık sık şehrimize geliyor. Her zaman bizimle yaşıyor. Bazen birkaç hafta bile oluyor. Hiç şüpheli bir şey fark etmedim. Ama karımı düzenli olarak çektiği ortaya çıktı. Penisi tabii ki çok büyük ve video benimkinin çok iyi hissettirdiğini gösteriyor.
Eşimin davranışını analiz ettiğimde, artık onun geldiğinde cinsel aktivitesinin çok daha düşük olduğunu gösteren işaretlerin olduğunu anlıyorum. Ancak bunu misafirden rahatsız olduğu gerçeğiyle ilişkilendirdi. Utangaç olduğunu düşünmüştüm.
İşte arkadaşın!?
Ama aslında bu benim hatam.
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
[quote=Omut46 post_id=277618 time=1698222884 user_id=21374] Kesinlikle yakalandı. Onunla sevişmemizi her zaman dışarıdan izlemek istemiştim ama eşim video kaydına karşıydı. Kısacası gizli kameralı bir saat aldım. Harika şeyler. Bilmiyorsanız tahmin edemezsiniz. Uzaktan çevrimiçi izleyebilir veya yazabilirsiniz. Yatak odasına kurdum ve karımın sevgilisi tarafından sikildiğini gördüm. Konuşmalarından bunun düğünümüzden hemen sonra başladığını anladım. Eşinin ailesinin başka şehirden eski bir tanıdığıdır. Onun da bir ailesi var, çocukları var. İş gezileri için sık sık şehrimize geliyor. Her zaman bizimle yaşıyor. Bazen birkaç hafta bile oluyor. Hiç şüpheli bir şey fark etmedim. Ama karımı düzenli olarak çektiği ortaya çıktı. Penisi tabii ki çok büyük ve video benimkinin çok iyi hissettirdiğini gösteriyor. Eşimin davranışını analiz ettiğimde, artık onun geldiğinde cinsel aktivitesinin çok daha düşük olduğunu gösteren işaretlerin olduğunu anlıyorum. Ancak bunu misafirden rahatsız olduğu gerçeğiyle ilişkilendirdi. Utangaç olduğunu düşünmüştüm. Videoyu birkaç kez izledim çünkü çok heyecan verici. [/quote]
Bir arkadaşım karımı sevdiğini dürüstçe itiraf ederse ve hem karıma hem de bana karşı hoş davranıyorsa, o zaman kıskançlık ve sahiplenme duyguları yerine herkeste karşılıklı sevgi, heyecan ve zevk arzusu gelir. İnanılmaz zevkin yanı sıra, bu aynı zamanda eşime çifte ilgi, çifte ilgi ve hediyeler, eşime birkaç gün gittiğimde evde yalnız kalmama fırsatı ve ayrıca tatil yerlerine iki kat daha sık uçma fırsatı, ya benimle ya da bir arkadaşımla. Eşim arkadaşımızın ikinci çocuğunu doğurmasına karşı çıkmıyor. Bu soru beni de inanılmaz heyecanlandırıyor.
These users thanked the author Truwor for the post (total 2):
Bir arkadaşım karımı sevdiğini dürüstçe itiraf ederse ve hem karıma hem de bana karşı hoş davranıyorsa, o zaman kıskançlık ve sahiplenme duyguları yerine herkeste karşılıklı sevgi, heyecan ve zevk arzusu gelir. İnanılmaz zevkin yanı sıra, bu aynı zamanda eşime çifte ilgi, çifte ilgi ve hediyeler, eşime birkaç gün gittiğimde evde yalnız kalmama fırsatı ve ayrıca tatil yerlerine iki kat daha sık uçma fırsatı, ya benimle ya da bir arkadaşımla. Eşim arkadaşımızın ikinci çocuğunu doğurmasına karşı çıkmıyor. Bu soru beni de inanılmaz heyecanlandırıyor.
Populator, üzgünüm göremiyorum
18 dakika 29 saniye sonra gönderildi: Tania, ama bu çok tuhaf. Olaydan sonra bir şekilde eski sevgilimi yakaladım.
Bir veya iki hafta başka bir şehirde annesiyle birlikte kaldı.
Ve annemin yanından (bize) döndükten sonra biz de elbette
Birinin zaten orada olduğunu ancak içeri girdiğimde fark ettim.
Bu bir “kova”ya benzemiyor.
Hayır, sadece o girmediğinde. Bir gün seks yapmadım, oradaki her şey bir bakireninki gibi sıkılaştı.
İlk başta mastürbasyon yaptığımı düşündüm.
Hayır... Bunu inkar ettim, hatta mastürbasyon yapmak bile yapmadı’ o kadar esnemiyor.
Genel olarak frene bastım...çünkü deneyimsizdim ve zaten yanımda birisi olduğu için mutluydum. n
Sonuç olarak ayrıldık... Benzer sebepler vardı ve bu ağır bastı.
These users thanked the author Maksimum for the post:
[size=85][color=green] 18 dakika 29 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]Tania[/ref], ama bu çok tuhaf. Olaydan sonra bir şekilde eski sevgilimi yakaladım. Bir veya iki hafta başka bir şehirde annesiyle birlikte kaldı. Ve annemin yanından (bize) döndükten sonra biz de elbette Birinin zaten orada olduğunu ancak içeri girdiğimde fark ettim. Bu bir “kova”ya benzemiyor. Hayır, sadece o girmediğinde. Bir gün seks yapmadım, oradaki her şey bir bakireninki gibi sıkılaştı. İlk başta mastürbasyon yaptığımı düşündüm. Hayır... Bunu inkar ettim, hatta mastürbasyon yapmak bile yapmadı’ o kadar esnemiyor.
Genel olarak frene bastım...çünkü deneyimsizdim ve zaten yanımda birisi olduğu için mutluydum. n Sonuç olarak ayrıldık... Benzer sebepler vardı ve bu ağır bastı.
Truwor: ↑05 Nov 2023, 02:31
Bir arkadaşım karımı sevdiğini dürüstçe itiraf ediyorsa ve hem eşime hem de bana karşı hoş davranıyorsa, o zaman kıskançlık ve sahiplenme duyguları yerine herkeste karşılıklı sevgi, heyecan ve haz alma arzusu gelir. İnanılmaz zevkin yanı sıra, bu aynı zamanda eşime çifte ilgi, çifte ilgi ve hediyeler, eşime birkaç gün gittiğimde evde yalnız kalmama fırsatı ve ayrıca tatil yerlerine iki kat daha sık uçma fırsatı, ya benimle ya da bir arkadaşımla. Eşim arkadaşımızın ikinci çocuğunu doğurmasına karşı çıkmıyor. Bu soru beni de inanılmaz heyecanlandırıyor.
Üçünüz "vakit geçirmiyor musunuz"? Aksi takdirde üçümüz çocuk sahibi olmak için bir etkinlik düzenleyeceğiz, o zaman kıskançlık olmayacak....
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
[quote=Truwor post_id=283012 time=1699140704 user_id=9292] Bir arkadaşım karımı sevdiğini dürüstçe itiraf ediyorsa ve hem eşime hem de bana karşı hoş davranıyorsa, o zaman kıskançlık ve sahiplenme duyguları yerine herkeste karşılıklı sevgi, heyecan ve haz alma arzusu gelir. İnanılmaz zevkin yanı sıra, bu aynı zamanda eşime çifte ilgi, çifte ilgi ve hediyeler, eşime birkaç gün gittiğimde evde yalnız kalmama fırsatı ve ayrıca tatil yerlerine iki kat daha sık uçma fırsatı, ya benimle ya da bir arkadaşımla. Eşim arkadaşımızın ikinci çocuğunu doğurmasına karşı çıkmıyor. Bu soru beni de inanılmaz heyecanlandırıyor. [/quote]
Üçünüz "vakit geçirmiyor musunuz"? Aksi takdirde üçümüz çocuk sahibi olmak için bir etkinlik düzenleyeceğiz, o zaman kıskançlık olmayacak....
Truwor: ↑05 Nov 2023, 02:31
Eğer bir arkadaşım karımı sevdiğini dürüstçe itiraf ederse ve hem karıma hem de bana karşı hoş davranıyorsa, o zaman kıskançlık ve sahiplenme duyguları yerine herkeste karşılıklı sevgi, heyecan ve haz alma arzusu gelir . İnanılmaz zevkin yanı sıra, bu aynı zamanda eşime çifte ilgi, çifte ilgi ve hediyeler, eşime birkaç gün gittiğimde evde yalnız kalmama fırsatı ve ayrıca tatil yerlerine iki kat daha sık uçma fırsatı, ya benimle ya da bir arkadaşımla. Eşim arkadaşımızın ikinci çocuğunu doğurmasına karşı çıkmıyor. Bu soru beni de inanılmaz heyecanlandırıyor.
Üçünüz "vakit geçirmiyor musunuz"? Aksi halde üçümüz çocuk sahibi olmak için bir etkinlik düzenleyeceğiz, o zaman kıskançlık olmayacak...
Elbette yapacağız. Şu ana kadar çocuk hakkında sadece heyecan verici konuşmalar yapıldı. Kıskançlık yok, durumların alışılmadıklığından, tabiri caizse adrenalinden zevk var.
[quote=Tania post_id=286043 time=1699687308 user_id=10913] [quote=Truwor post_id=283012 time=1699140704 user_id= 9292] Eğer bir arkadaşım karımı sevdiğini dürüstçe itiraf ederse ve hem karıma hem de bana karşı hoş davranıyorsa, o zaman kıskançlık ve sahiplenme duyguları yerine herkeste karşılıklı sevgi, heyecan ve haz alma arzusu gelir . İnanılmaz zevkin yanı sıra, bu aynı zamanda eşime çifte ilgi, çifte ilgi ve hediyeler, eşime birkaç gün gittiğimde evde yalnız kalmama fırsatı ve ayrıca tatil yerlerine iki kat daha sık uçma fırsatı, ya benimle ya da bir arkadaşımla. Eşim arkadaşımızın ikinci çocuğunu doğurmasına karşı çıkmıyor. Bu soru beni de inanılmaz heyecanlandırıyor. [/quote]
Üçünüz "vakit geçirmiyor musunuz"? Aksi takdirde üçümüz çocuk sahibi olmak için bir etkinlik düzenleyeceğiz, o zaman kıskançlık olmayacak.... [/quote][quote=Tania post_id=286043 time=1699687308 user_id=10913] [quote=Truwor post_id=283012 time=1699140704 user_id=9292] Bir arkadaşım karımı sevdiğini dürüstçe itiraf ederse ve hem karıma hem de bana karşı hoş davranıyorsa, o zaman kıskançlık ve sahiplenme duyguları yerine herkeste karşılıklı sevgi, heyecan ve zevk arzusu gelir. İnanılmaz zevkin yanı sıra, bu aynı zamanda eşime çifte ilgi, çifte ilgi ve hediyeler, eşime birkaç gün gittiğimde evde yalnız kalmama fırsatı ve ayrıca tatil yerlerine iki kat daha sık uçma fırsatı, ya benimle ya da bir arkadaşımla. Eşim arkadaşımızın ikinci çocuğunu doğurmasına karşı çıkmıyor. Bu soru beni de inanılmaz heyecanlandırıyor. [/quote]
Üçünüz "vakit geçirmiyor musunuz"? Aksi halde üçümüz çocuk sahibi olmak için bir etkinlik düzenleyeceğiz, o zaman kıskançlık olmayacak... [/quote] Elbette yapacağız. Şu ana kadar çocuk hakkında sadece heyecan verici konuşmalar yapıldı. Kıskançlık yok, durumların alışılmadıklığından, tabiri caizse adrenalinden zevk var.
Omut46: ↑25 Oct 2023, 11:34
İşte arkadaşın!?
Ama prensipte bu onun hatası.
Click to expand ...
Suçunun kendisi olduğunu düşünmüyor. karısının keyfi.
[quote=Tania post_id=279271 time=1698543721 user_id=10913] [quote=Omut46 post_id=277618 time=1698222884 user_id= 21374] Kesinlikle yakalandı. Onunla sevişmemizi her zaman dışarıdan izlemek istemiştim ama eşim video kaydına karşıydı. Kısacası gizli kameralı bir saat aldım. Harika şeyler. Bilmiyorsanız tahmin edemezsiniz. Uzaktan çevrimiçi izleyebilir veya yazabilirsiniz. Yatak odasına kurdum ve karımın sevgilisi tarafından sikildiğini gördüm. Konuşmalarından bunun düğünümüzden hemen sonra başladığını anladım. Eşinin ailesinin başka şehirden eski bir tanıdığıdır. Onun da bir ailesi var, çocukları var. İş gezileri için sık sık şehrimize geliyor. Her zaman bizimle yaşıyor. Bazen birkaç hafta bile oluyor. Hiç şüpheli bir şey fark etmedim. Ama karımı düzenli olarak çektiği ortaya çıktı. Penisi tabii ki çok büyük ve video benimkinin çok iyi hissettirdiğini gösteriyor. Eşimin davranışını analiz ettiğimde, artık onun geldiğinde cinsel aktivitesinin çok daha düşük olduğunu gösteren işaretlerin olduğunu anlıyorum. Ancak bunu misafirden rahatsız olduğu gerçeğiyle ilişkilendirdi. Utangaç olduğunu düşünmüştüm. Videoyu birkaç kez izledim çünkü çok heyecan verici. [/quote]
İşte arkadaşın!? Ama prensipte bu onun hatası. [/quote]Suçunun kendisi olduğunu düşünmüyor. karısının keyfi.
Tania: ↑29 Oct 2023, 04:42
İşte sana bir arkadaş!?
Fakat prensip olarak bu onun kendi hatası.
Bence bir aile dostu her zaman onun arkadaşını siker eş. Bu yüzden o bir aile dostudur. Eğer koca bunu bilmiyorsa veya inkar ediyorsa, bu onun gerçekten hiçbir şey bilmediğindendir. Ama bence bir aile dostu HER ZAMAN karısını siker.
Başka bir şey de, kocanın tüm bunların sorumluluğunu üstlenmesi ve bir şekilde her şeyi tersine çevirebilmesidir, böylece tüm bunlar onun arkasından gerçekleşmez ve dahası, böylece ondan gizlenmez.
Bence bir ailede bu tür şeylere izin veriliyorsa, o zaman ancak üçünün de bunu bilmesi gerekir. Daha fazlasını söyleyeceğim - ideal olarak üçünün de bu işe dahil olması durumunda.
Ailedeki kocanın asker olduğu veya vardiyalı çalıştığı durumlar da var, o zaman bunun da daha iyi olduğunu düşünüyorum bir arkadaşınıza bakmak ve onu bir şekilde evinize tanıtmak. Peki, üçlüyü kışkırt. Ve zaman zaman onu eve davet edin ve şu ya da bu bahaneyle geceyi orada bırakın.
Ve tüm bunlar, eğer koca orada üç ay boyunca vardiyaya giderse, o zaman öyle olsun. bu bir aile dostunun karısını ziyaret ettiğini söyledi. Her şey solcu, anlaşılmaz bir adamdan daha iyidir. Ve yine kıskançlık yok. Yine, bir erkeğin birkaç veya üç ay vardiyaya gittiğinde her şeyi düğümlediğini söyleyerek karısına herhangi bir konuda yalan söylemesine de gerek yok.
Genel olarak tüm bunların böyle olduğunu düşünüyorum. Birbirinize yalan söylemekten ve sürekli birbirinize inanmamaktan daha iyidir. Seni arkandan sikeceklerini kesin olarak bilmek ya da tahmin etmek.
Birlikte yaşadığın kişiye güvenmemek, kıskanmak berbat bir şey. Bu sürekli güvensizlik birlikte yaşamı zehirler. Birbirinize olan hassasiyeti ve güveni öldürür.
Hayır, bence sürekli birbirinize yalan söylemektense müzakere etmek daha iyidir.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
[quote=Tania post_id=279271 time=1698543721 user_id=10913] İşte sana bir arkadaş!? Fakat prensip olarak bu onun kendi hatası. [/quote] Bence bir aile dostu her zaman onun arkadaşını siker eş. Bu yüzden o bir aile dostudur. Eğer koca bunu bilmiyorsa veya inkar ediyorsa, bu onun gerçekten hiçbir şey bilmediğindendir. Ama bence bir aile dostu HER ZAMAN karısını siker. Başka bir şey de, kocanın tüm bunların sorumluluğunu üstlenmesi ve bir şekilde her şeyi tersine çevirebilmesidir, böylece tüm bunlar onun arkasından gerçekleşmez ve dahası, böylece ondan gizlenmez.
Bence bir ailede bu tür şeylere izin veriliyorsa, o zaman ancak üçünün de bunu bilmesi gerekir. Daha fazlasını söyleyeceğim - ideal olarak üçünün de bu işe dahil olması durumunda. Ailedeki kocanın asker olduğu veya vardiyalı çalıştığı durumlar da var, o zaman bunun da daha iyi olduğunu düşünüyorum bir arkadaşınıza bakmak ve onu bir şekilde evinize tanıtmak. Peki, üçlüyü kışkırt. Ve zaman zaman onu eve davet edin ve şu ya da bu bahaneyle geceyi orada bırakın.
Ve tüm bunlar, eğer koca orada üç ay boyunca vardiyaya giderse, o zaman öyle olsun. bu bir aile dostunun karısını ziyaret ettiğini söyledi. Her şey solcu, anlaşılmaz bir adamdan daha iyidir. Ve yine kıskançlık yok. Yine, bir erkeğin birkaç veya üç ay vardiyaya gittiğinde her şeyi düğümlediğini söyleyerek karısına herhangi bir konuda yalan söylemesine de gerek yok. Genel olarak tüm bunların böyle olduğunu düşünüyorum. Birbirinize yalan söylemekten ve sürekli birbirinize inanmamaktan daha iyidir. Seni arkandan sikeceklerini kesin olarak bilmek ya da tahmin etmek.
Birlikte yaşadığın kişiye güvenmemek, kıskanmak berbat bir şey. Bu sürekli güvensizlik birlikte yaşamı zehirler. Birbirinize olan hassasiyeti ve güveni öldürür. Hayır, bence sürekli birbirinize yalan söylemektense müzakere etmek daha iyidir.
padshiy: ↑12 Nov 2023, 05:07
Sizi bilmem ama benim için kural şudur:
“Bir arkadaşın karısı tabudur” ve sen ne kadar istersen o hareketlilik gösterir
Sanırım durum şöyle...
Mesela birinin bir arkadaşı var. Ve bu arkadaş karısına rakiptir. Neden bunu şimdi anlatamayacak kadar tembelim, sanırım durumun tam olarak böyle olduğunu kabul edeceksiniz.
Ve o zaman ya kadın, arkadaşını kocasının hayatından çıkaracaktır. Veya...
Ya da o da ondan hoşlanıyor. Eğer ona tahammül ederse ve kocasını bu arkadaşıyla paylaşmak zorunda kalırsa. Ve olan da tam olarak budur; paylaşmak.
Ve eğer hala evdeki bir arkadaşına tahammül ediyorsa ve kocasını onunla paylaşıyorsa, sonuç olarak bu arkadaş sıklıkla evde ve genel olarak ailede oldukça yakın bir insan. Neredeyse bir kardeş gibi. Ve buna göre arkadaşın karısıyla çok yakın ve dostane bir ilişkisi vardır. Ve genel olarak birbirlerinden hoşlanmaktan başka bir şey yapamazlar, aksi takdirde uzun zaman önce kavga ederlerdi ve karısı onu eve sokmayı bırakırdı. Ve kocamın kel noktası da yemiş olacaktı, çünkü kendisi zaten berbat durumda ve genel olarak...
Ve er ya da geç, bir kaza onları kesinlikle birbirine yaklaştıracak ve böylece birileri ayrılacak. mutlaka başkasının üzerine tırmanın. Ve başlatıcının mutlaka bir arkadaş olması gerekmiyor. Belki de karısı olacak. Ne olabileceğini asla bilemezsin. Çoğu zaman bu, üçümüz kulübede içki içerken ve kocamız bayıldığında olur. Üstelik iyice ve sıkı bir şekilde, karısı ve arkadaşı frenlerini kaybettiler. Peki...
Belki o zaman devamı olmayacak ve halk hiçbir şey söylememe ve bu konuyu sürdürmeme konusunda anlaşacaktır. Ya da belki ikisi de bundan hoşlanır ve bu durum, onlar ateşe verene kadar uzun bir süre devam edebilir.
Genel olarak öyle düşünüyorum... nElbette karınızın peşinden kendiniz gitmelisiniz. Kendi inisiyatifinizle bir arkadaşa veya erkek kardeşe ihtiyacınız yok. Yani yapmamalısınız.
Ama girişim bir arkadaşınızın eşinden veya erkek kardeşinden geliyorsa bence reddedemezsiniz.
Çünkü düzenin tamamını bilmiyor olabilirsiniz. Belki ikisi de bu konuda hemfikirdi.
Belki de bu işe karışmaya çalışıyorlardı, üçü de bu işi seninle başlatmak istiyordu. Nasıl tepki vereceğinizi asla bilemezsiniz. Bir arkadaşınıza üçlü seks teklif ettiğinizde bu şekilde reddedersiniz. Ve tüm bunları daha sonra kime ve ne zaman anlatacağını düşünün.
Ve eğer ilk önce ona karısıyla yatmayı teklif etmeye çalışırsanız. Ve belki de sürecin bir yerinde koca ortaya çıkacaktır. Veya bir şekilde katılın. Ya da bir arkadaşla karısı arasında seks gerçekleştikten sonra, ordunun söylemeyi sevdiği gibi, daha fazla operasyonel alan ortaya çıkıyor. Eğer eşiniz bundan hoşlanmazsa bu konuyu kapatabilirsiniz. Kocasına çok öfkeli olduğu için her şeyi anlattığını, bir şekilde bir şeylerin çözülmesi gerektiğini söylediklerini anlatabilirsiniz. Ve ikisinin de bu işe devam etme teklifi vardı ama üçüyle birlikte.
Eğer bir arkadaş kategorik olarak reddederse, o zaman her halükarda ailede istenmeyen biri olur . Ve kocanın bilip bilmemesi önemli değil. Ve böylece öngörülemeyen sonuçları olan uygunsuz bir insan haline gelirsiniz. Ve eğer kocanız hiçbir şey bilmiyorsa, o zaman genel olarak karınız için çok tehlikeli olursunuz. İstediğiniz zaman kocanıza verebilirsiniz. Bunu anlıyor. Kocası buna inanmayabilir ama tortu kalacaktır. Ve bir arkadaş söz konusu olduğunda ne yapılacağı da belirsizdir; ona inanın ya da inanmayın.
Genel olarak, bir arkadaşınızın karısını hiçbir koşulda reddedemezsiniz - ne yaparsanız yapın. öyle olunca her şey kötü çıkıyor.
Ayrıca eşinin bu teklifini de hiçbir şekilde kocaya söylememelisiniz.
Bu nedenle elbette gerçekten isteseniz bile eşinizin peşinden gitmek zorunda değilsiniz, ama eğer bunu kendisi teklif ederse, o zaman çıkış yolu yoktur - sikişmek zorunda kalacak.
[quote=padshiy post_id=286613 time=1699754874 user_id=20246] Sizi bilmem ama benim için kural şudur: “Bir arkadaşın karısı tabudur” ve sen ne kadar istersen o hareketlilik gösterir [/quote] Sanırım durum şöyle... Mesela birinin bir arkadaşı var. Ve bu arkadaş karısına rakiptir. Neden bunu şimdi anlatamayacak kadar tembelim, sanırım durumun tam olarak böyle olduğunu kabul edeceksiniz. Ve o zaman ya kadın, arkadaşını kocasının hayatından çıkaracaktır. Veya... Ya da o da ondan hoşlanıyor. Eğer ona tahammül ederse ve kocasını bu arkadaşıyla paylaşmak zorunda kalırsa. Ve olan da tam olarak budur; paylaşmak.
Ve eğer hala evdeki bir arkadaşına tahammül ediyorsa ve kocasını onunla paylaşıyorsa, sonuç olarak bu arkadaş sıklıkla evde ve genel olarak ailede oldukça yakın bir insan. Neredeyse bir kardeş gibi. Ve buna göre arkadaşın karısıyla çok yakın ve dostane bir ilişkisi vardır. Ve genel olarak birbirlerinden hoşlanmaktan başka bir şey yapamazlar, aksi takdirde uzun zaman önce kavga ederlerdi ve karısı onu eve sokmayı bırakırdı. Ve kocamın kel noktası da yemiş olacaktı, çünkü kendisi zaten berbat durumda ve genel olarak...
Ve er ya da geç, bir kaza onları kesinlikle birbirine yaklaştıracak ve böylece birileri ayrılacak. mutlaka başkasının üzerine tırmanın. Ve başlatıcının mutlaka bir arkadaş olması gerekmiyor. Belki de karısı olacak. Ne olabileceğini asla bilemezsin. Çoğu zaman bu, üçümüz kulübede içki içerken ve kocamız bayıldığında olur. Üstelik iyice ve sıkı bir şekilde, karısı ve arkadaşı frenlerini kaybettiler. Peki...
Belki o zaman devamı olmayacak ve halk hiçbir şey söylememe ve bu konuyu sürdürmeme konusunda anlaşacaktır. Ya da belki ikisi de bundan hoşlanır ve bu durum, onlar ateşe verene kadar uzun bir süre devam edebilir.
Genel olarak öyle düşünüyorum... nElbette karınızın peşinden kendiniz gitmelisiniz. Kendi inisiyatifinizle bir arkadaşa veya erkek kardeşe ihtiyacınız yok. Yani yapmamalısınız. Ama girişim bir arkadaşınızın eşinden veya erkek kardeşinden geliyorsa bence reddedemezsiniz. Çünkü düzenin tamamını bilmiyor olabilirsiniz. Belki ikisi de bu konuda hemfikirdi. Belki de bu işe karışmaya çalışıyorlardı, üçü de bu işi seninle başlatmak istiyordu. Nasıl tepki vereceğinizi asla bilemezsiniz. Bir arkadaşınıza üçlü seks teklif ettiğinizde bu şekilde reddedersiniz. Ve tüm bunları daha sonra kime ve ne zaman anlatacağını düşünün.
Ve eğer ilk önce ona karısıyla yatmayı teklif etmeye çalışırsanız. Ve belki de sürecin bir yerinde koca ortaya çıkacaktır. Veya bir şekilde katılın. Ya da bir arkadaşla karısı arasında seks gerçekleştikten sonra, ordunun söylemeyi sevdiği gibi, daha fazla operasyonel alan ortaya çıkıyor. Eğer eşiniz bundan hoşlanmazsa bu konuyu kapatabilirsiniz. Kocasına çok öfkeli olduğu için her şeyi anlattığını, bir şekilde bir şeylerin çözülmesi gerektiğini söylediklerini anlatabilirsiniz. Ve ikisinin de bu işe devam etme teklifi vardı ama üçüyle birlikte.
Eğer bir arkadaş kategorik olarak reddederse, o zaman her halükarda ailede istenmeyen biri olur . Ve kocanın bilip bilmemesi önemli değil. Ve böylece öngörülemeyen sonuçları olan uygunsuz bir insan haline gelirsiniz. Ve eğer kocanız hiçbir şey bilmiyorsa, o zaman genel olarak karınız için çok tehlikeli olursunuz. İstediğiniz zaman kocanıza verebilirsiniz. Bunu anlıyor. Kocası buna inanmayabilir ama tortu kalacaktır. Ve bir arkadaş söz konusu olduğunda ne yapılacağı da belirsizdir; ona inanın ya da inanmayın.
Genel olarak, bir arkadaşınızın karısını hiçbir koşulda reddedemezsiniz - ne yaparsanız yapın. öyle olunca her şey kötü çıkıyor. Ayrıca eşinin bu teklifini de hiçbir şekilde kocaya söylememelisiniz. Bu nedenle elbette gerçekten isteseniz bile eşinizin peşinden gitmek zorunda değilsiniz, ama eğer bunu kendisi teklif ederse, o zaman çıkış yolu yoktur - sikişmek zorunda kalacak.
The saç gömlek: ↑12 Nov 2023, 06:34
Yani Tabii ki, gerçekten isteseniz bile karınızın üzerine tırmanmak zorunda değilsiniz, ancak kendisi bunu teklif ederse, o zaman çıkış yolu yoktur; onu becermek zorunda kalacaksınız.
Bir çıkış yolu var; arkadaşına sikişip her şeyi anlatma.
Ve sonra karar verin (eğer arkadaşınız arkadaş olursa)
Bunu birlikte nasıl kullanabilirsiniz!
Ya da aceleci sonuçlara varmayın ve kendi yollarınıza gidin .
[ref=#804000]Saç gömleği[/ref], [quote=Vasyanitsa post_id=286628 time=1699760068 user_id=20537] Yani Tabii ki, gerçekten isteseniz bile karınızın üzerine tırmanmak zorunda değilsiniz, ancak kendisi bunu teklif ederse, o zaman çıkış yolu yoktur; onu becermek zorunda kalacaksınız. [/quote] Bir çıkış yolu var; arkadaşına sikişip her şeyi anlatma. Ve sonra karar verin (eğer arkadaşınız arkadaş olursa) Bunu birlikte nasıl kullanabilirsiniz! Ya da aceleci sonuçlara varmayın ve kendi yollarınıza gidin .
Aion2012Dead: ↑12 Nov 2023, 06:55
Bir çıkış yolu var - arkadaşına sikişme ve her şeyi anlatma.
Ve sonra karar ver (eğer arkadaşın arkadaş olursa)
Onu birlikte nasıl kullanabilirsin!
Ya da aceleci sonuçlara varıp kendi yolunuza gitmeyin.
Görünüşe göre hiç evli arkadaşınız yokmuş. Evli bir arkadaşınıza karısı hakkında her şeyi anlatarak onu çok zor bir duruma soktuğunuzu anlayın.
Çünkü o zaman bir seçim yapması gerekiyor; kime inanmalı? Kendiniz için mi yoksa karınız için mi? Çünkü eğer koca konunun içinde değilse ve karının size yaptığı teklif onun inisiyatifiyse o zaman bunu asla kabul etmeyecektir. Ve kocası senden ziyade ona inanmayı tercih ediyor. Çünkü o ona senden daha yakın.
Çünkü ortak bir bütçeleri, ortak bir yaşam alanı, ortak bir buzdolabı var. Birbirlerini sikiyorlar. Bazı ev eşyalarını ikiye bölüyorlar. Çoraplarını, iç çamaşırlarını ve gömleklerini yıkıyor. O da evde kendisi için zor olan bir şey yapıyor. Onların bir ailesi var. Onlar bir.
Kimsin sen!? Sen sadece bir arkadaşsın. Bugün arkadaşım. Ve yarın senin de bir karın olacak ve o da sana tüm arkadaşlarından daha yakın olacak.
Ve genel olarak sana bir sır vereceğim. Kimse evlenmediği sürece erkek arkadaşlığı canlıdır. Birisi evlendiğinde, erkek arkadaşlığı doğal olarak sona erer. Ve hiçbir normal erkek karısını arkadaşlarıyla takas etmez. Bunların hepsi bir sürü saçmalık. Aslında dostun ve eşin olacağı terazide kimse dostunu seçmez. Evli olan her erkek kendine bir eş seçecektir.
Nedenini biliyor musun?
Bir keresinde hastanedeydim, hastanedeydim. Önce operasyonla, sonra bir şekilde Kovid’le. Yani birlikte yattığım erkeklerin koğuşuna sadece eşleri ve anneleri geldi ve paket teslim etti. Ve ben bir ay boyunca koğuşta yatarken ne arkadaşlarımın ne de meslektaşlarımın koğuştaki komşularımın yanına geldiğini hiç görmedim. Sadece eşler ve anneler.
Bu da erkek arkadaşlığının ne kadar değerli olduğunun göstergesi.
Bütün bunlar kimse evli değilken yaşanıyor.
Last edited by Saç gömlek on 12 Nov 2023, 07:50, edited 1 time in total.
[quote=Aion2012Dead post_id=286633 time=1699761325 user_id=6819] Bir çıkış yolu var - arkadaşına sikişme ve her şeyi anlatma. Ve sonra karar ver (eğer arkadaşın arkadaş olursa) Onu birlikte nasıl kullanabilirsin! Ya da aceleci sonuçlara varıp kendi yolunuza gitmeyin. [/quote]Görünüşe göre hiç evli arkadaşınız yokmuş. Evli bir arkadaşınıza karısı hakkında her şeyi anlatarak onu çok zor bir duruma soktuğunuzu anlayın. Çünkü o zaman bir seçim yapması gerekiyor; kime inanmalı? Kendiniz için mi yoksa karınız için mi? Çünkü eğer koca konunun içinde değilse ve karının size yaptığı teklif onun inisiyatifiyse o zaman bunu asla kabul etmeyecektir. Ve kocası senden ziyade ona inanmayı tercih ediyor. Çünkü o ona senden daha yakın.
Çünkü ortak bir bütçeleri, ortak bir yaşam alanı, ortak bir buzdolabı var. Birbirlerini sikiyorlar. Bazı ev eşyalarını ikiye bölüyorlar. Çoraplarını, iç çamaşırlarını ve gömleklerini yıkıyor. O da evde kendisi için zor olan bir şey yapıyor. Onların bir ailesi var. Onlar bir. Kimsin sen!? Sen sadece bir arkadaşsın. Bugün arkadaşım. Ve yarın senin de bir karın olacak ve o da sana tüm arkadaşlarından daha yakın olacak.
Ve genel olarak sana bir sır vereceğim. Kimse evlenmediği sürece erkek arkadaşlığı canlıdır. Birisi evlendiğinde, erkek arkadaşlığı doğal olarak sona erer. Ve hiçbir normal erkek karısını arkadaşlarıyla takas etmez. Bunların hepsi bir sürü saçmalık. Aslında dostun ve eşin olacağı terazide kimse dostunu seçmez. Evli olan her erkek kendine bir eş seçecektir.
Nedenini biliyor musun? Bir keresinde hastanedeydim, hastanedeydim. Önce operasyonla, sonra bir şekilde Kovid’le. Yani birlikte yattığım erkeklerin koğuşuna sadece eşleri ve anneleri geldi ve paket teslim etti. Ve ben bir ay boyunca koğuşta yatarken ne arkadaşlarımın ne de meslektaşlarımın koğuştaki komşularımın yanına geldiğini hiç görmedim. Sadece eşler ve anneler. Bu da erkek arkadaşlığının ne kadar değerli olduğunun göstergesi. Bütün bunlar kimse evli değilken yaşanıyor.
saç gömlek,
Siktir et! !!!
Bu çok saçma!!!!!
Ne arkadaş, ne eş, ne eş dostu ya da arkadaşın karısı!
Kimse yok. işte bu kadar.
4 dakika 19 saniye sonra gönderildi: saç gömlek, Evli olmadığınız hiç kimse yok, bunların hepsi gelenek. İnsanlar özgürdür ve köledirler. Ya özgürlüğü bilmeden ölürüz ya da bilerek ölürüz!!!
[ref=#804000]saç gömlek[/ref], Siktir et! !!! Bu çok saçma!!!!! Ne arkadaş, ne eş, ne eş dostu ya da arkadaşın karısı! Kimse yok. işte bu kadar.
[size=85] [color=green]4 dakika 19 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#804000]saç gömlek[/ref], Evli olmadığınız hiç kimse yok, bunların hepsi gelenek. İnsanlar özgürdür ve köledirler. Ya özgürlüğü bilmeden ölürüz ya da bilerek ölürüz!!!
Aion2012Dead: ↑12 Nov 2023, 07:37
Kimse kimseyle evli değil, bunların hepsi gelenek. İnsanlar özgürdür ve köledirler. Ya özgürlüğü bilmeden ölürüz, ya da bilerek ölürüz!!!
Hayatınızı nasıl yöneteceğiniz sizin işiniz. Tibet’e gidebilir, orada bir dağa tırmanabilir ve orada çıplak oturup meditasyon yapabilirsiniz. Ve uzun zamandır alıştığım her şeyden özgür olmak. İnternetten, elektrikten, buharlı ısıtmadan, sıcak sudan, toplu taşıma araçlarından, cep telefonundan, bilgisayardan. Her şeyden.
O halde bu özgürlüğü deneyimleyin. Ve şimdi, anladığım kadarıyla özgür değilsin çünkü kira, olanaklar için ödeme yapmak zorundasın. Acımasız para kazanın. Ve bunu yapmak için iş yerindeki birine itaat edin. Ama bu sizin seçiminiz.
Çünkü engelli değilseniz tüm bunlardan kurtulabilirsiniz. Tek yapmanız gereken rahatlıktan, rahatlıktan ve para kazanmak için ihtiyacınız olan her şeyden vazgeçmek. Hepimizin alışık olduğu tüm bu kolaylıklar söz konusu.
Manastıra gidebilirsiniz. Eğer Ortodoks inancımızı beğenmiyorsanız Çin’e bir bilet alıp oradaki bir Budist manastırına gelebilirsiniz. Ama ilk etapta bunu kabul etmeyebilirler. Ve eğer yaparlarsa, sizi uzun ve sıkı çalışmaya zorlayacaklardır. Ve artık manevi arayışlar için zamanınız olmayacak. Ve düşüneceğiniz tek şey oradan nasıl defolup gideceğiniz olacak.
"...hakkında...ya özgürlüğü bilmeden öl, ya da onu bilerek öl!!!" nBir şekilde serçeden veya karıncadan farklı olduğunuzdan emin misiniz? Yanlışlıkla bir karıncanın üzerine bastığınızda bir şeyler bildiklerinden emin misiniz?
[quote=Aion2012Dead post_id=286642 time=1699763851 user_id=6819] Kimse kimseyle evli değil, bunların hepsi gelenek. İnsanlar özgürdür ve köledirler. Ya özgürlüğü bilmeden ölürüz, ya da bilerek ölürüz!!! [/quote] Hayatınızı nasıl yöneteceğiniz sizin işiniz. Tibet’e gidebilir, orada bir dağa tırmanabilir ve orada çıplak oturup meditasyon yapabilirsiniz. Ve uzun zamandır alıştığım her şeyden özgür olmak. İnternetten, elektrikten, buharlı ısıtmadan, sıcak sudan, toplu taşıma araçlarından, cep telefonundan, bilgisayardan. Her şeyden. O halde bu özgürlüğü deneyimleyin. Ve şimdi, anladığım kadarıyla özgür değilsin çünkü kira, olanaklar için ödeme yapmak zorundasın. Acımasız para kazanın. Ve bunu yapmak için iş yerindeki birine itaat edin. Ama bu sizin seçiminiz.
Çünkü engelli değilseniz tüm bunlardan kurtulabilirsiniz. Tek yapmanız gereken rahatlıktan, rahatlıktan ve para kazanmak için ihtiyacınız olan her şeyden vazgeçmek. Hepimizin alışık olduğu tüm bu kolaylıklar söz konusu. Manastıra gidebilirsiniz. Eğer Ortodoks inancımızı beğenmiyorsanız Çin’e bir bilet alıp oradaki bir Budist manastırına gelebilirsiniz. Ama ilk etapta bunu kabul etmeyebilirler. Ve eğer yaparlarsa, sizi uzun ve sıkı çalışmaya zorlayacaklardır. Ve artık manevi arayışlar için zamanınız olmayacak. Ve düşüneceğiniz tek şey oradan nasıl defolup gideceğiniz olacak.
"...hakkında...ya özgürlüğü bilmeden öl, ya da onu bilerek öl!!!" nBir şekilde serçeden veya karıncadan farklı olduğunuzdan emin misiniz? Yanlışlıkla bir karıncanın üzerine bastığınızda bir şeyler bildiklerinden emin misiniz?
Çifte oral seks yapmayı, bir kızın iki erkeğin arasında diz çökmesini, her iki penisi de ellerine almasını ve sırayla her birini emmeye başlamasını hayal etmeyi seviyorum. İlk başta yavaşça, yavaş...
Last post
Sadece ikisi ağza çok iyi oturuyor ve birbirine müdahale etmiyor, ancak üçü zaten çok fazla: biri berbat ve ikisi mastürbasyon, birinin kıçında, birinin ağzında ve birinin her birinde olmasını...
İşin özü şu ki ben annemle birlikteyim, babam yanımda yatıyor, bir fil gibi mutlu ve sonrasında beni köpek stili becermeye çalışıyor. Bu normal mi yoksa böyle ebeveynleri bırakmalı mıyım?
Last post
Çocukken bir arkadaşımın başına bu gelmişti. Ebeveynlerle. Gerçekten beğendiğini söylüyor. Babası onu 7 yaşında sikmeye başladı. Önce ağzına, sonra kıçına. Daha önce de annemin göğüslerini yalamış ve...
Yani iki erkek kardeş var ve her ikisinin de ailesi var. Veya aileleri olan iki kız kardeş.
Ve erkek veya kız kardeşlerden oluşan bu iki aile, diyelim ki, önce aile dostu oldular, sonra bir olaydan...
Last post
Bu tür insanların olması pek olası değildir; genellikle yakın akrabalarla yapılan seks herkesten gizli tutulur ve haklı olarak da öyledir. Ensestte üçüncü bir tekerlek vardır, elbette istisnalar da...