Güzel delik.

Nasıl oluyor da bunu senin önünde yaptıklarını bilmiyorsun?Misha60: 06 Sep 2023, 07:44 sevgilim de tanıdığım adamlar tarafından sikildi, ancak onlar onun benim önümde sikilebileceğini ve onu nasıl becerdiklerini en ince ayrıntısına kadar bildiğimi bilmiyorlardı

Karımın bir fahişe olmasını isterim ve tanıdığım herkesin bunu bilmesini isterimFan96: 09 Nov 2022, 12:42 Hepimiz yetişkiniz ve bunun bir telekız olduğunu anlıyoruz. Çünkü arkadaşlarımın karımı becerdiğini ve arkadaşlarımın bunu bildiğini hayal edemiyorum, arkadaşlarımın arkadaşları ve daha sonra yüzlerce ortak tanıdık benim deli olduğumu düşünecekler mi? ve karısının bir fahişe olduğunu??? Çok gurur verici bir fikir.

Kızınız da mı kenara çekildi?Zhora Kuni: 06 Sep 2023, 16:07 Karım kızıyla birlikte denizde tatil yapıyordu. Kıyıdaki ahşap evlerde yaşıyorlardı. Karısı evde iki adamla yatıyordu ve kızı yanlışlıkla her şeyi pencereden gördü. Kız o sırada yaklaşık on yaşındaydı.

Kimse onu fark etmedi. Pencerelerin panjurları kapalıydı. Panjurların çatlaklarından annesinin ve diğer insanların amcalarının nasıl amcık yaptığını gördü. Kızı gördüklerine bakılırsa neredeyse kekelemeye başlamıştı. Daha sonra bana büyük bir güvenle iki yıl sonrasını anlattı, ilk önce eşimle benim bu yüzden boşanmayacağımızdan emin olduktan sonra.

On yaşındayken, bunu gören bir kız bunun ne olduğunu zaten biliyor ama neden annesi bunu yapıyorsa büyük olasılıkla artık bir erkek veya kız kardeşinin olacağını düşünecektir. Annemin bunu babamla değil, iki kişinin amcasıyla aynı anda yaptığını görmek gerçekten şok edici.Zhora Kuni: 06 Sep 2023, 16:07 Karım kızıyla birlikte denizde tatil yapıyordu. Kıyıdaki ahşap evlerde yaşıyorlardı. Karısı evde iki adamla yatıyordu ve kızı yanlışlıkla her şeyi pencereden gördü. Kız o sırada yaklaşık on yaşındaydı.

Böyle bir arkadaş ve kız arkadaş bulmayı çok isterim!
Aferin kızım! Aklına gelen ilk şey ailesidir!Kimse onu fark etmedi. Pencerelerin panjurları kapalıydı. Panjurların çatlaklarından annesinin ve diğer insanların amcalarının nasıl amcık yaptığını gördü. Kızı gördüklerine bakılırsa neredeyse kekelemeye başlamıştı. Sonra iki yıl sonra bana büyük bir güvenle söyledi, ilk önce eşimle benim bu yüzden boşanmayacağımızdan emin olduktan sonra.

Size birkaç ekran görüntüsü göstermek istiyorum. Çok heyecan verici bir hikaye

İşte arkadaşın!? Ama aslında bu benim hatam.Omut46: 25 Oct 2023, 11:34 Kesinlikle yakalandı. Onunla sevişmemizi her zaman dışarıdan izlemek istemiştim ama eşim video kaydına karşıydı. Kısacası gizli kameralı bir saat aldım. Harika şeyler. Bilmiyorsanız tahmin edemezsiniz. Uzaktan çevrimiçi izleyebilir veya yazabilirsiniz. Yatak odasına kurdum ve karımın sevgilisi tarafından sikildiğini gördüm. Konuşmalarından bunun düğünümüzden hemen sonra başladığını anladım. Eşinin ailesinin başka şehirden eski bir tanıdığıdır. Onun da bir ailesi var, çocukları var.
İş gezileri için sık sık şehrimize geliyor. Her zaman bizimle yaşıyor. Bazen birkaç hafta bile oluyor. Hiç şüpheli bir şey fark etmedim. Ama karımı düzenli olarak çektiği ortaya çıktı. Penisi tabii ki çok büyük ve video benimkinin çok iyi hissettirdiğini gösteriyor.
Eşimin davranışını analiz ettiğimde, artık onun geldiğinde cinsel aktivitesinin çok daha düşük olduğunu gösteren işaretlerin olduğunu anlıyorum. Ancak bunu misafirden rahatsız olduğu gerçeğiyle ilişkilendirdi. Utangaç olduğunu düşünmüştüm.
Videoyu birkaç kez izledim çünkü çok heyecan verici.

Üçünüz "vakit geçirmiyor musunuz"? Aksi takdirde üçümüz çocuk sahibi olmak için bir etkinlik düzenleyeceğiz, o zaman kıskançlık olmayacak....Truwor: 05 Nov 2023, 02:31 Bir arkadaşım karımı sevdiğini dürüstçe itiraf ediyorsa ve hem eşime hem de bana karşı hoş davranıyorsa, o zaman kıskançlık ve sahiplenme duyguları yerine herkeste karşılıklı sevgi, heyecan ve haz alma arzusu gelir. İnanılmaz zevkin yanı sıra, bu aynı zamanda eşime çifte ilgi, çifte ilgi ve hediyeler, eşime birkaç gün gittiğimde evde yalnız kalmama fırsatı ve ayrıca tatil yerlerine iki kat daha sık uçma fırsatı, ya benimle ya da bir arkadaşımla. Eşim arkadaşımızın ikinci çocuğunu doğurmasına karşı çıkmıyor. Bu soru beni de inanılmaz heyecanlandırıyor.

Tania: 11 Nov 2023, 10:21Üçünüz "vakit geçirmiyor musunuz"? Aksi takdirde üçümüz çocuk sahibi olmak için bir etkinlik düzenleyeceğiz, o zaman kıskançlık olmayacak....Truwor: 05 Nov 2023, 02:31 Eğer bir arkadaşım karımı sevdiğini dürüstçe itiraf ederse ve hem karıma hem de bana karşı hoş davranıyorsa, o zaman kıskançlık ve sahiplenme duyguları yerine herkeste karşılıklı sevgi, heyecan ve haz alma arzusu gelir . İnanılmaz zevkin yanı sıra, bu aynı zamanda eşime çifte ilgi, çifte ilgi ve hediyeler, eşime birkaç gün gittiğimde evde yalnız kalmama fırsatı ve ayrıca tatil yerlerine iki kat daha sık uçma fırsatı, ya benimle ya da bir arkadaşımla. Eşim arkadaşımızın ikinci çocuğunu doğurmasına karşı çıkmıyor. Bu soru beni de inanılmaz heyecanlandırıyor.
Elbette yapacağız. Şu ana kadar çocuk hakkında sadece heyecan verici konuşmalar yapıldı. Kıskançlık yok, durumların alışılmadıklığından, tabiri caizse adrenalinden zevk var.Üçünüz "vakit geçirmiyor musunuz"? Aksi halde üçümüz çocuk sahibi olmak için bir etkinlik düzenleyeceğiz, o zaman kıskançlık olmayacak...Bir arkadaşım karımı sevdiğini dürüstçe itiraf ederse ve hem karıma hem de bana karşı hoş davranıyorsa, o zaman kıskançlık ve sahiplenme duyguları yerine herkeste karşılıklı sevgi, heyecan ve zevk arzusu gelir. İnanılmaz zevkin yanı sıra, bu aynı zamanda eşime çifte ilgi, çifte ilgi ve hediyeler, eşime birkaç gün gittiğimde evde yalnız kalmama fırsatı ve ayrıca tatil yerlerine iki kat daha sık uçma fırsatı, ya benimle ya da bir arkadaşımla. Eşim arkadaşımızın ikinci çocuğunu doğurmasına karşı çıkmıyor. Bu soru beni de inanılmaz heyecanlandırıyor.

Suçunun kendisi olduğunu düşünmüyor. karısının keyfi.Tania: 29 Oct 2023, 04:42İşte arkadaşın!? Ama prensipte bu onun hatası.Omut46: 25 Oct 2023, 11:34 Kesinlikle yakalandı. Onunla sevişmemizi her zaman dışarıdan izlemek istemiştim ama eşim video kaydına karşıydı. Kısacası gizli kameralı bir saat aldım. Harika şeyler. Bilmiyorsanız tahmin edemezsiniz. Uzaktan çevrimiçi izleyebilir veya yazabilirsiniz. Yatak odasına kurdum ve karımın sevgilisi tarafından sikildiğini gördüm. Konuşmalarından bunun düğünümüzden hemen sonra başladığını anladım. Eşinin ailesinin başka şehirden eski bir tanıdığıdır. Onun da bir ailesi var, çocukları var.
İş gezileri için sık sık şehrimize geliyor. Her zaman bizimle yaşıyor. Bazen birkaç hafta bile oluyor. Hiç şüpheli bir şey fark etmedim. Ama karımı düzenli olarak çektiği ortaya çıktı. Penisi tabii ki çok büyük ve video benimkinin çok iyi hissettirdiğini gösteriyor.
Eşimin davranışını analiz ettiğimde, artık onun geldiğinde cinsel aktivitesinin çok daha düşük olduğunu gösteren işaretlerin olduğunu anlıyorum. Ancak bunu misafirden rahatsız olduğu gerçeğiyle ilişkilendirdi. Utangaç olduğunu düşünmüştüm.
Videoyu birkaç kez izledim çünkü çok heyecan verici.

Bence bir aile dostu her zaman onun arkadaşını siker eş. Bu yüzden o bir aile dostudur. Eğer koca bunu bilmiyorsa veya inkar ediyorsa, bu onun gerçekten hiçbir şey bilmediğindendir. Ama bence bir aile dostu HER ZAMAN karısını siker.

Sanırım durum şöyle...padshiy: 12 Nov 2023, 05:07 Sizi bilmem ama benim için kural şudur: “Bir arkadaşın karısı tabudur” ve sen ne kadar istersen o hareketlilik gösterir

Bir çıkış yolu var; arkadaşına sikişip her şeyi anlatma.The saç gömlek: 12 Nov 2023, 06:34 Yani Tabii ki, gerçekten isteseniz bile karınızın üzerine tırmanmak zorunda değilsiniz, ancak kendisi bunu teklif ederse, o zaman çıkış yolu yoktur; onu becermek zorunda kalacaksınız.

Görünüşe göre hiç evli arkadaşınız yokmuş. Evli bir arkadaşınıza karısı hakkında her şeyi anlatarak onu çok zor bir duruma soktuğunuzu anlayın.Aion2012Dead: 12 Nov 2023, 06:55 Bir çıkış yolu var - arkadaşına sikişme ve her şeyi anlatma.
Ve sonra karar ver (eğer arkadaşın arkadaş olursa)
Onu birlikte nasıl kullanabilirsin!
Ya da aceleci sonuçlara varıp kendi yolunuza gitmeyin.

Hayatınızı nasıl yöneteceğiniz sizin işiniz. Tibet’e gidebilir, orada bir dağa tırmanabilir ve orada çıplak oturup meditasyon yapabilirsiniz. Ve uzun zamandır alıştığım her şeyden özgür olmak. İnternetten, elektrikten, buharlı ısıtmadan, sıcak sudan, toplu taşıma araçlarından, cep telefonundan, bilgisayardan. Her şeyden.Aion2012Dead: 12 Nov 2023, 07:37 Kimse kimseyle evli değil, bunların hepsi gelenek. İnsanlar özgürdür ve köledirler. Ya özgürlüğü bilmeden ölürüz, ya da bilerek ölürüz!!!