Swinger alemleri

Ayrıca dört, beş, altı vb.
Автор темы
Şamanakalar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: biseksüel
 Swinger alemleri

Unread post by Şamanakalar »

Organize bir eş değiştirme partisine katılmaktan bahsetmek ilginç. Amatörce değil, arkadaşlığa dayalı olarak değil, bilet üzerinden para karşılığında düzenlendi.

Eşim ve ben daha ayrı buluşmadan önce bile pasif gözlemci olarak bunlara katıldık. Artık katılımcı olarak konuya katılmak istiyoruz. Moskova’da bu çok kolay, çünkü çok sayıda swing kulübü var ve neredeyse insanlar için yarışıyorlar ve bunların yanı sıra büyük müstehcen partiler de var.

Bu deneyimi kim yaşadı? Belki birisi düzenli olarak ziyaret eder? Bariz olanın dışında herhangi bir tuzak var mı (doğum kontrolüne iki kat dikkat edilmesi gerektiğini hatırlatmaya gerek yok)?
These users thanked the author Şamanakalar for the post (total 2):
Sasha.trofimov, ukrop1972
Erkekİçin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Swinger seks partileri

Unread post by Erkekİçin »

Ziyaret etme deneyimim oldu. Biletlere göre tabiri caizse.
Genel olarak orada bir çeşit çöp var.
Автор темы
Şamanakalar
Penetrasyon
Penetrasyon

Eşim ve ben de “biletlere” gittik ve benim de ayrı deneyimlerim ve arkadaşlarımın deneyimleri var. Ve o çok farklı. Biraz ortalama bilmek ilginç.

Eşim ve ben yakın zamanda bir kulübe gittik ve her şey oldukça soğuk geçti. Her zamanki gibi giriş erkekler için daha pahalı, çiftler için daha ucuz ve kızlar için ücretsizdi ama yine de daha fazla erkek vardı. Anladığım kadarıyla bu olayların karşılığını ancak bu şekilde alabiliriz. İnsanların ezici çoğunluğu medeni davrandı, her şey kesinlikle rızaya dayalıydı, ancak "hayır"ı hemen anlamayan bazı tuhaf kişiler hâlâ bulunmuştu.
Etkinliğin kendisi, seks için iki odası olan iyi bir saunada gerçekleşti. . Odaların dışında hiç kimse seks yapmıyordu; odalarda katılımcıların katıldığı ve ayrıldığı sürekli bir grup seks vardı. Atmosfer çok rahat ve samimiydi.

Bu yer ve insanlar bize yabancı olduğundan başlangıçta sadece bakıp sohbet etmeye gittik. Ama sonunda hoş bir çift bulduktan sonra onlar da dahil oldular. Onları "odaya" çağırdılar ve orada dördümüzle seks yaptık: önce eşim ve kızım, sonra dördümüz birlikte. Yavaş yavaş gelen "özgür" adamlar oraya karışmaya başladı. Önemli nokta: Karım 69 pozisyondaki bir kızın üstünde ve sevimli bir adam tarafından arkadan götürülürken bir grup erkek ve bir kız ortalıkta duruyor ve mastürbasyon yapıyor.

Sonunda, ne zaman Biraz ara vermek istedik, Sakince gittiler ve dinlenmeye devam ettiler.
Karımı gerçekten becermek isteyen ve ben yürüdüğüm anda onu neredeyse “odaya” sürükleyen ürkütücü bir adam olmasaydı biraz uzaklaşırsa, deneyim kesinlikle olumlu olarak adlandırılabilir.

Karısı artık gerçekten devam etmek ve tekrarlamak istiyor.
These users thanked the author Şamanakalar for the post (total 2):
SERG!!, ukrop1972
Erkekİçin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Kısaca deneyimlerimi anlatacağım.
Yalnız geldim, 20-25 kişi vardı, bekar erkek ve kadın, az sayıda çift vardı.
15 kişilik bir çekirdek oluştu, birbirimizi tanıyorduk, geri kalanı bir eklenti gibiydi.
Üzgünüm, orada herhangi bir sorun olmadan sevişebilirsin, ama aslında bunun için gelmedim. Belki içsem her şey düzelirdi, bilmiyorum. Ama görünen o ki her şey bu şekillendirilmiş çekirdek için yaratılmış ve geri kalanlar ziyafetin parasını ödüyor ve neredeyse istedikleri herkesle sevişebiliyorlar, yani tabii ki karşılıklı arzuyla.
Bazı insanlar bu formatı beğenecek , bilmiyorum.
These users thanked the author Erkekİçin for the post:
SERG!!
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Tatlı biber »

MaleFor: 08 Nov 2022, 18:55 Size kısaca deneyimlerimi anlatacağım.
Yalnız geldim, 20-25 kişi vardı, bekar erkek ve kadın, az sayıda çift vardı.
15 kişilik çekirdek bir gruptu. oluşmuş, birbirini tanıyor, geri kalanı eklenti gibi.
Üzgünüm, orada hiçbir sorun olmadan sikişebilirsin, ama aslında bunun için gelmedim. Belki içsem her şey düzelirdi, bilmiyorum. Ama görünen o ki her şey bu şekillendirilmiş çekirdek için yaratılmış ve geri kalanlar ziyafetin parasını ödüyor ve neredeyse istedikleri herkesle sevişebiliyorlar, yani tabii ki karşılıklı arzuyla.
Bazı insanlar bu formatı beğenecek , bilmiyorum.
Enayisi olmayan hayat kötüdür)) Alınmayın, her zaman iyiyi aramalısınız
These users thanked the author Tatlı biber for the post (total 2):
Cennet elmaları, SERG!!
Erkekİçin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Tatlı biber: 08 Nov 2022, 21:42 Enayisi olmadan hayat kötüdür)) Alınmayın, her zaman iyiyi aramalısınız
I tartışmıyorum. Bu format birine çok yakışacak, tamamen yorucu...
These users thanked the author Erkekİçin for the post:
????
Автор темы
Şamanakalar
Penetrasyon
Penetrasyon

Konuyu canlandırmak ama özü bozmamak için size swing ile ilgili başka bir hikaye anlatacağım. Doğru, buna sadece eşim katıldı.

Henüz benimle tanışmadığında ve 19’un biraz üzerinde, model görünümünde çok etkileyici bir kızken, bir açık pozisyon buldu. swing kulübündeki bir model. Doğal olarak kabul etti. Ve işin özü şuydu. Seks partisinde tamamen çıplak olması, konuklarla iletişim kurması, bazen "seks bölgesinde" geçit töreni yapması ama her zaman görünür olması gerekiyordu. Partinin kendisi bir kulüpte gerçekleşti.
Seks yapmak yasak değildi ama görünür olma göreviyle çelişiyordu. Bu nedenle, bir sonraki erkek veya çiftin seks bölgesine gitmesi için yaptığı çok sayıda teklifi, vitrin olarak çalıştığını öne sürerek reddetti.
Anladığı kadarıyla, kulübün ana birliğinin şunlar olması nedeniyle işe alınmıştı: 40 yaş üstü şekilsiz erkekler ve kadınlar bu yaştadır. Gerçi 19 yaşındayken bunu yanlış değerlendirebilirdi. Ve bu nedenle, bu krallığı genç ve güzel vücutlarla sulandırmak gerekiyordu.
Fakat bu hikayedeki en komik şey, ona ek olarak, model görünümlü birkaç kız ve erkeğin daha aynı amaç için işe alınmış olmasıdır. . Ve bunların arasında arkadaşları da vardı. Eşim, tanıdığım insanlarla konuşmanın ve onların siklerine ve amcıklarına bakmanın ilk başta biraz garip geldiğini söyledi. :)
Niş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Niş »

Hepimiz katılmak istiyoruz ama şehrimiz küçük, nerede olduğunu bile bilmiyoruz
Автор темы
Şamanakalar
Penetrasyon
Penetrasyon

Küçük bir tanesi ~100 bin ise, o zaman orada olma ihtimali hiç olmamasından daha yüksektir. TG ve VK’daki tematik grupları keşfetmeyi deneyin.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Üçlü”