Çocuklar kaç yaşında orgazm olabilir?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
İskoç
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 182
Registered for: 2 years 7 months
 Çocuklar kaç yaşında orgazm olabilir?

Unread post by İskoç »

Kız kardeşimle yaşadığım tecrübeye göre, ilk doğumunu 6-7 yaşlarında yaptığını söyleyebilirim, bazen yan yatıyorduk ve başını dudaklarının arasına yaladım, oturmayı öğrettim, yalamaya çalıştım, onu hatırlıyorum, sonra kemik gibi sert ve keskinleşti, sonra gürültülü bir şekilde nefes almaya başladı ve beni durdurmaya çalıştı, yeter artık dedi, muhtemelen yeni hislerden korkmuştu ve sonunda bir köpek yavrusu gibi titreyip sızlandı, ben bacaklarının arasına bırak...
Sizin buna benzer bir şeyiniz var mıydı? Oğlum, kızım...
These users thanked the author İskoç for the post (total 8):
Mart, Morpheus, Tip, Sibiryak89, Herurg, DEF#1, Aion2012Ölü, Al Admin Rutovich
Ivp1967
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251
Orientation: biseksüel
 Re: Çocuklar kaç yaşında orgazm olabilir?

Unread post by Ivp1967 »

6 yaşında kendimi okşamaya başladım ve orgazm oldum ama çok uzun süre amımı ovmak zorunda kaldım. Daha sonra kafa tam olarak açılmadı ve bu da hızlı orgazma engel teşkil etti. Ama kesinlikle öyleydi.
These users thanked the author Ivp1967 for the post (total 3):
İskoç, Herurg, Guguk kuşu
seksi seviyorum
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by seksi seviyorum »

5 yaşımda boşalmaya başladım, penisimi bacaklarımın arasına alıp dalgalar halinde sıktığımda çok tatlı hisler alıyorum ve orgazma ulaşıyorum. Sonra berrak bir sıvı çıktı, görünüşe göre boşalma öncesi.
Evde, anaokulunda, sonra okuldaki derslerde böyle oldum. Tek bir eksi vardı: Hijyen sık sık iç çamaşırı değiştirmeyi gerektiriyordu.
12 yaşımda penisimi elimle çekmeye başladım, büyük arkadaşlarımdan ders aldım ve sonra sadece elimi kullanmaya geçtim.
These users thanked the author seksi seviyorum for the post (total 2):
İskoç, Herurg
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Piero »

Doktorlar çocukların gerçek orgazmı 6 yaş civarında yaşamaya başladıklarını söylüyor. Bundan önce çocuklar mastürbasyon yapabilir (bazen aşırı derecede) ve bu tür eylemler özel bir hoş hisle sonuçlanır, ancak gerçek bir orgazm değil! En ilginç olanı ise kızların genellikle erkeklerden önce orgazm olabilmeleridir!
These users thanked the author Piero for the post (total 3):
merhaba duymuyorum., İskoç, Aion2012Ölü
Kız Alla
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Kız Alla »

Yaşımı belirlemek zor, çoktan unuttum ama zaten bir kız öğrenci olduğumdan eminim.
These users thanked the author Kız Alla for the post (total 9):
Ivp1967, Sergey.v, İskoç, Mart, Eski Şeytan, Sibiryak89, Ted_2023, Biyel kolu, edgard.shuhard
Murzik45
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 169
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Murzik45 »

Tam olarak kaç yaşında olduğunu söyleyemem, gün boyunca gerçek hayatta gördüm ebeveynlerin seks yapması . tüm detaylarıyla. Kedi ayağa kalktı ve zaten titriyordu. Orgazma elimle dokundum ama sperm yoktu, bir süre orada asılı kaldı.
These users thanked the author Murzik45 for the post (total 2):
Ivp1967, İskoç
Автор темы
İskoç
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by İskoç »

İlk gönderiyi düzenleyemiyorum ((Ö9 kendi düzeltmelerini ekledi.
Oku - Sana el sallamayı (ve sonra dikmeyi) öğrettim ve beceriksizce yaptım, kırbaçlamadım)))
Bir mesaj kayboldu ya da teslim edilmedi, tekrar ediyorum:
Ben de ilk orgazmımı 8 yaşımda, muhtemelen 8+ yaşımda yaşadım, ayrıca penisimi bacaklarımın arasına sıkıştırdım ve bacaklarımla oynayarak penisimi ritmik olarak sıktım, casusluk yaptım annemle babam yan koltukta sevişirken (tek odalı bir odada yaşıyorlardı), annem inledi, fısıltıyla bir şekilde onu sarsmasını istedi, kanepe gıcırdadı ve ben bir gün geldim... Hatırlıyorum o kadar tatlıydı ki benim gözler yüzdü ve anüsümde tatlı bir çekiş vardı... her seksten sonra annem kalktı ve derin uyuyup uyumadığımı görmek için dikkatle bana baktı ama horluyordum)
These users thanked the author İskoç for the post:
Mart
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440

Unread post by Mart »

Yaklaşık 5 yaşımdan beri kediyle oynuyorum. Hoştu ama orgazm hissi yoktu. Çok daha sonra, zaten sperm varken ortaya çıktılar. Ve hemen değil.
These users thanked the author Mart for the post (total 2):
sapık, Alexsss
Автор темы
İskoç
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by İskoç »

Ablamdan 10 yaş büyüğüm, at oynuyorduk, üzerime oturuyordu ve onu kusuyordum, iki yaşındaydı ve bir şekilde pelvik bölgedeki bu titremeler beni heyecanlandırdı) Külotumu indirdim , onu çıkardı ve onu amıyla birlikte amının üzerine oturttu, aramızda tutarak) ve sonra hafif bir boyunduruk))) periyodik olarak ayağa kalktı, ona baktı ve arkasına yaslandı, sonra farklı bir şekilde yaptı, ama başlangıç ​​gibiydi Bu)))
These users thanked the author İskoç for the post (total 8):
Morpheus, Dmanson, Mart, sapık, 1520’yi al, Guguk kuşu, Aion2012Ölü, Juravl
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Morpheus »

Ortalama bir genç için mastürbasyon yapmaya çok geç başladım, zaten 15(!) yaşındaydım *x) Ve bunların hepsi tesadüfen oldu. Sabah battaniyenin altında yatıyordum ve sabahki gafımın geçmediğini hissediyorum. Bir penisin, onu çekersen ne kadar büyüyebileceği ilginç olmaya başladı (:shamp: diye düşündüm) ve sonra birdenbire bana çarptı... Duygular tarif edilemezdi! İlk başta korktum, benden ne tür beyazımsı bir sıvı sıçradı? :udivlenie: ve sonra bunun sperm (diğer adıyla malofya) olduğu aklıma geldi ve bunu daha yaşlı, "ileri düzey" akranlarımdan çok şey duymuştum. O andan itibaren, her gün mastürbasyon yapmaya başladım ve sıklıkla arka arkaya iki kez boşalmayı başardım, ancak ikinci seferde hoş olmayan hislerin üstesinden gelmek ve orgazmın gelmesi için daha uzun süre beklemek zorunda kaldım.
Ve böylece benim Sekse olan ilgi muhtemelen 6 yaş civarında başladı. 11-12 yaşlarımdayken, ailemle birlikte tek odalı "küçük bir ailede" yaşadım, açıldığında neredeyse ailemin uyuduğu kanepenin üzerinde duran bir koltukta uyudum. Bir gün ben uzun süre uyuyamadım, annem de babam da uzun süre yatmadı, sonra onlar yattı ve sonra ilk kez onların seks yaptıklarına tanık oldum. Önce sessizce kendini bir battaniyeyle örttü, sonra annem sandalyenin yanında köpek gibi durdu ve babası da onun arkasına oturdu. Yazın, yataktaki sundurmada uyumak zorunda kalıyordum, çoğu zaman uyuyamıyordum ve yarı kapalı göz kapaklarımla babamın uyuduğumdan emin olmak için bana baktığını gördüm ve balkon kapısını kapatarak balkon kapısını kapattım. annemle seks yaptım, hatta sık sık onun inlemelerini bile duydum. Bu beni çılgınca heyecanlandırdı, çok korkunçtu ama sonra otuzbir çekmek aklıma bile gelmedi :unknown: . Bir süre sonra, 16 yaşıma geldiğimde aileme 2 odalı bir daire verildi ve benim de kendi odam vardı. Çoğu zaman bilinçli olarak uyanık kaldım ve ailemin seks yapmaya başlamasını bekledim, hafif açık kapının önünde sessizce durdum ve sadece ailemin odasından gelen sesleri dinledim. Annem sık sık inlemeye başladı ve bunca zaman boyunca penisimi elimle çektim, bezin içine boşalttım, tatmin oldum ve yatağa gittim. :)
These users thanked the author Morpheus for the post (total 4):
İskoç, Juravl, Mart, Biyel kolu
Dmanson
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15

Unread post by Dmanson »

Kızım ilk kez 7’de geldi. Her şey olması gerektiği gibiydi; bacakları titremeye başladı, buharlı lokomotif gibi nefes almaya başladı ve sonra itmeye başladı. Daha sonra rahat bir şekilde yattım. )) Klasik.
These users thanked the author Dmanson for the post (total 10):
Ivp1967, Mart, Zar, Juravl, Ted_2023, Aion2012Ölü, Islak, slavik.meshalkin, frenk, Esnek
Автор темы
İskoç
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by İskoç »

Dmanson: 05 Nov 2022, 04:15 Kızım ilk kez 7 yaşında bitirdi
Bana nasıl başladığınız, kaç yaşında olduğu, şu anda ne yaptığı hakkında daha fazla bilgi verin. çok ilginç bir konu)
Juravl
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181

Unread post by Juravl »

İlk orgazmımı 15 yaşımda yaşadım.
Evet, oldukça geç, bu benim için şaşırtıcı.
Üstelik ondan önce ıslak rüyalar da yoktu, yani en azından öyle bir şey hatırlamıyorum.

Akşam kendimi banyoda yıkadım, köpürdüm penisim, bunu düşündüm ve mekanik olarak elimi sabunla yıkadı, penisi kaygan, sabunlu avuç içiyle kavrayarak şaftta yürüdü.
Bir şekilde elimi penis üzerinde gezdirmenin keyifli hale geldiğini fark ettim. Birkaç hareketten sonra geldim - ilk spermTabii şaşırdım ve orgazm çok güçlüydü, banyoda otururken çoktan aşağıya kaydım, mutluluk içinde... Sperme baktığımı hatırlıyorum, avuç içindeydi sabun köpüklerinin arasında elimin Çok ilginçti. Tabii daha sonra bunu tekrarlamaya karar verdim ama vücudum güç toplayınca. Birkaç gün sonra riske girdim (kendime iyileşmek için bir hafta vermeme rağmen) - o zaman bana vücudumu zorlamamak ve ona tekrar sperm biriktirme fırsatı vermemek çok önemliymiş gibi geldi, bir nedenden dolayı bu fikir... Kısacası 2 günde bir düzenli mastürbasyon yapmaya başladım. Eh, 19 yaşında, ilk seks zaten bir kızla yapılır - elbette bugünün standartlarına göre geç, ama ne yapabilirsin? Ama sonra bunu telafi ettim😄
These users thanked the author Juravl for the post (total 4):
Morpheus, Mart, Islak, Biyel kolu
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227

Unread post by Morpheus »

Dmanson: 05 Nov 2022, 04:15 Kızım ilk kez 7 yaşına geldi. Her şey olması gerektiği gibiydi; bacakları titremeye başladı, buharlı lokomotif gibi nefes almaya başladı ve sonra itmeye başladı. Daha sonra rahat bir şekilde yattım. )) Klasik
İşte bu yüzden benim çocukluğumda, ona oral seks yaptığımda bazen beklenmedik bir şekilde beni uzaklaştırmaya başladı ve artık oral seks istemedim ve ona gelmeme izin vermedi. Belki de bu hisleri henüz anlamamıştı ve kendisinde bir sorun olduğundan korkuyordu... :bilinmiyor:
These users thanked the author Morpheus for the post (total 2):
Mart, Aion2012Ölü
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by rmt »

Skotch: 04 Nov 2022, 11:36 Kız kardeşimle yaşadığım tecrübeye göre, ilk doğumunu 6-7 yaşlarında yaptığını, bazen yan yattığımızı, başını dudaklarının arasına sıkıştırdığımı, dik oturmayı öğrettiğimi, oturmayı denediğimi söyleyebilirim. onu yaladım, onu hatırlıyorum sonra kemik gibi sert ve keskin hale geldi, sonra gürültülü bir şekilde nefes almaya başladı ve beni durdurmaya çalıştı, bu kadar yeter dedi, muhtemelen yeni hislerden korkmuştu ve sonunda bir köpek yavrusu gibi titreyip sızlandı , bacaklarının arasına bıraktım...
Hiç buna benzer bir şey yaşadınız mı? Oğlum, kızım...
2,5 yaşındaki kızlar kesinlikle buna sahip olabilir. Gençliğimde beklenmedik bir olay oldu. Komşu dizlerinin üstüne oturmuş çizim yapıyordu. Ve sonra herhangi bir dokunuşta zayıf bir noktam var. Neyse onlarla biraz oynamaya başladı. Ve bir şekilde tepki vereceğini düşünmemiştim. Ve aniden çizmeyi bıraktı ve başını avuçlarının arasına alıp masaya koydu, açıkça eğleniyordu, o zaman bile anlamıştım. Sonra doğal olarak onu biraz becerdi ve dizlerinden kaldırdı. İşler öyle yürümedi, gözyaşlarına boğuldu ve tekrar gözyaşlarına boğuldu. Korktum ve onu sakinleştirmek için şunu bunu denedim. Sonra kanepeye oturdu, tekrar kendi üzerine koydu, penisini alttan bastırmaya başladı ve parmağıyla öne doğru yardım etti (tahmin ettiğim gibi bilmiyorum). Yeterince hızlı, küçük nefeslerle geldi, elini çekti, dikkatlice dizlerinin üzerinden kalktı ve bana bakarak yanına oturdu. Tamamen kadınsı, minnettar bir görünüm. Sonra en ufak bir fırsatta yanıma koştu, ondan nasıl kurtulacağımı bilmiyordum. Ve bu bir yandan hoş, hatta sizi tahrik ediyor, aynı zamanda utanç verici ve sinir bozucu. Duygular kümesi böyledir.
These users thanked the author rmt for the post (total 6):
Morpheus, İskoç, Juravl, Guguk kuşu, Islak, sağırlığın
ira_pz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 143

Unread post by ira_pz »

Oğlum 5 yaşındayken sperm olmadan da orgazm oldu tabii. 7 yaşındayken bir miktar sıvı zaten serbest kalmıştı. 12 yaşımda zaten spermim vardı)) 10 yaşımda babam benimle başladığında gerçek bir orgazm yaşadım.
LediXXX
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 116

Unread post by LediXXX »

ira_pz: 06 Nov 2022, 13:02 10 yaşımdayken babamın benimle başlamasıyla gerçek bir orgazm yaşadım
Açıkla :)
These users thanked the author LediXXX for the post:
Juravl
Maşa12
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Maşa12 »

Morpheus: 05 Nov 2022, 20:45
Dmanson: 05 Nov 2022, 04:15 Kızım ilk kez 7 yaşına geldi. Her şey olması gerektiği gibiydi; bacakları titremeye başladı, buharlı lokomotif gibi nefes almaya başladı ve sonra itmeye başladı. Daha sonra rahat bir şekilde yattım. )) Klasik
İşte bu yüzden benim çocukluğumda, ona oral seks yaptığımda bazen beklenmedik bir şekilde beni uzaklaştırmaya başladı ve artık oral seks istemedim ve ona gelmeme izin vermedi. Belki de bu hisleri henüz anlamamıştı ve kendisinde bir sorun olduğundan korkuyordu... :unknown:
nHayır, sadece bazen duygular bunaltıcıdır. Deneyimlerime dayanarak, çocuklukta zevkin zirvesinde bir orgazmın, eğer aktif uyarılmaya devam ederseniz, bazen acı verici hislere dönüştüğünü söyleyeceğim. Bu nedenle, bir kız orgazm yaşadıktan sonra okşamayı bırakmayı isterse, duyumlar engelleyici hale gelir ve rahatsızlığın yerini zevk alır. Durup aklının başına gelmesine izin vermeliyiz :))
Автор темы
İskoç
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by İskoç »

5 yaşındaki bir çocuğun anal uyarımı ereksiyona yol açtı, aynı şey bir başkasının başına da geldi, muhtemelen Biseksüel olarak mı doğduk?)))
These users thanked the author İskoç for the post:
Guguk kuşu
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by rmt »

Skotch: 10 Nov 2022, 09:43 5 yaşındaki bir çocuğun anal uyarımı ereksiyona yol açtı, diğerlerinin de başına aynı şey geldi, muhtemelen Bi olarak mı doğduk?)))
Onu eşcinsel olarak mı yetiştirmek istiyorsunuz?
Wot_ja
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 286
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Wot_ja »

Skotch: 10 Nov 2022, 09:43 5 yaşındaki bir çocuğun anal uyarımı ereksiyona yol açtı, aynı şey diğerlerinin de başına geldi, muhtemelen çift doğmuşuzdur?)))
tüm çocuklar bi..ilaç okuyun..herkes için orgazm farklıdır..ve mastürbasyon biter

1 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Çocuklar her şeyle ilgilenir, biz yetişkinler sadece onlara rehberlik ederiz...belki de bu doğru değildir
Автор темы
İskoç
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by İskoç »

rmt: 13 Nov 2022, 08:37 Onu eşcinsel olarak mı yetiştirmek istiyorsunuz?
Hayır, bu manipülasyonları uyuyan bir insanla yaptım.
Wot_ja
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 286
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Wot_ja »

Dmanson: 05 Nov 2022, 04:15 Kızım ilk kez 7 yaşına geldi. Her şey olması gerektiği gibiydi; bacakları titremeye başladı, buharlı lokomotif gibi nefes almaya başladı ve sonra itmeye başladı. Daha sonra rahat bir şekilde yattım. )) Klasik .
bu hayatta olmaz... ama gerçek gibi görünüyor... ya da sık sık pedoyu izliyorsunuz
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776

Unread post by HATA »

7 yıl sonra bir kıza oral seks yaptım, sürüleri sallamaya başladı, bacaklarıyla seğirmeye başladı, başımı sıktı ve amımdan beyaz kalın bir sıvı aktı
These users thanked the author HATA for the post (total 2):
Mart, frenk
gümüş_fox
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 293

Unread post by gümüş_fox »

BUGOR: 13 Nov 2022, 13:09 amın aktı
7 yaşındayken mi? Tabii ki.
These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 3):
Mosiya, Fan, Morpheus
HATA
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by HATA »

silver_fox, hiçbir şey anlamadım
gümüş_fox
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 293

Unread post by gümüş_fox »

Bu soruyu cevaplamak için en azından yaklaşık olarak ne olduğunu bilmek güzel olurdu - bu orgazm! Çok basitleştirmek gerekirse (anlamak için), orgazm, orgazm sinir merkezinde biriken yükün çevre dokulara elektriksel olarak bozulmasıdır. Bu yüzden varışa yumuşama da deniyor! İnsan genel olarak çok karmaşık bir biyokimyasal ve biyoelektrik makinedir; fiziksel ve kimyasal süreçlerin karmaşıklığı, tıpkı bir boğa ve bir koyun gibi, doğadaki diğer tüm olguları gizler.
Dolayısıyla basit bir sonuç: orgazm her an mümkündür. Sinir sistemi ve elektrokimyasal dengenin (hormonla karıştırılmamalıdır!) sinir uyarılarının potansiyelinin iletilmesini ve birikmesini mümkün kıldığı yaş. Doktorlar daha kesin konuşacaklardır ama ben kendi adıma şunu belirteceğim ki insan sinir sistemi bu gelişim düzeyine doğum öncesi dönemde ulaşır. :)
Gerçekte, orgazmın ortaya çıkması büyük ölçüde devam eden uyarıya (okuma - orgazm merkezinde potansiyel birikimi) dikkat edilmesine ve korku gibi dikkat dağıtıcı faktörlerin bulunmamasına bağlıdır. , utanç vb. ( okuma - birikmiş şarjın parazitik sızıntılarının olmaması). :)
Amatörce bir bakış ve açıklama uğruna bana tükürmek, bok atmak berbat bir şey: bana açıkladılar, ben de anladığım kategorilere dönüştürüp sunumda sundum. mümkün olduğunca anladığım dil - hepsi bu! Analojilerin doğruluğundan eminim, çünkü bunlar pratikle doğrulandı, geri kalan "incelikler" benim için önemli değil - teknik bir "kulem" var, geleneksel olarak "somunları sıkıyorum" ve teorileri derinlemesine inceliyoruz... : )

1 dakika 9 saniye sonra gönderilir:
BUGOR: 13 Nov 2022, 13:39anlayamadı
ve bu şekilde kalmasına izin verdi.
These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 5):
Nikk, Firavun faresi, Fan, Ahah, İskender
Motor
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by Motor »

Kendimi bildim bileli öğretmenlik yapıyorum, ilk seferini hatırlamıyorum. Tüm anaokulunu ve tüm okulu bitirdim. İlk başta duygular canlıydı, sonra donuklaştı. Sinir sistemi üzerindeki aşırı stres onu zayıflattı, sık sık hastaydı ve öğrenmede, akranlarıyla ve kızlarla iletişimde zorluklarla karşılaştı. 23 yaşıma kadar tam anlamıyla seks yapmadım, başladığımda çok zorlandım, seksten yoruldum, gücümü kaybettim ve orgazma yorgunluk eşlik etti. Kız anlayamadı, sanki bir ilişkinin başında genç alnının çıkmaması gerekiyormuş gibi kırıldı ama ben haftada birkaç kez yapabiliyordum ama toparlanamıyordum. Sonra alıştım, bir yıllık ilişki ve düzenli seksten sonra güçlendim. Ama yine de erken boşalma prostatit ve cinsel işlev bozukluğuna yol açtı, seks istemiyorum. Eğer seks özel bir heyecansa, bu hiçbir kadından gelmez. Mastürbasyon kötüdür, erken mastürbasyon daha da kötüdür.
These users thanked the author Motor for the post:
Mart
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440

Unread post by Mart »

Engine: 13 Nov 2022, 14:38 Kendimi bildim bileli 31 çekiyorum, ilk seferini hatırlamıyorum. Tüm anaokulunu ve tüm okulu salladım. İlk başta duygular canlıydı, sonra donuklaştı. Sinir sistemine aşırı yük binmesi zayıfladı...
Hatırladığım kadarıyla bitirdim, ilkini hatırlamıyorum. Tüm anaokulunu ve tüm okulu salladım. İlk başta duygular canlıydı, sonra donuklaştı. Sinir sistemi üzerindeki aşırı stres onu zayıflatmış olabilir. Ancak mastürbasyon ve ardından seks arzusu yoğunlaştı. O zamandan bu yana epey zaman geçti... kahretsin... insanlar o kadar uzun yaşamıyor... Bunca zamandır mastürbasyon yapmayı bırakmadım, bunu (oldukça başarılı bir şekilde söylemeliyim) kadınlarla seks hayatıyla birleştirdim, evlilikler, sadakatsizlik, açık sözlü erkeklik ve hamile kız arkadaşlar ve eşler, evli ve gayri meşru çocuklar... Şimdi, onun en büyük yıllarından bu yana, mastürbasyon konusunda daha mütevazı oldum - günde birkaç defadan fazla değil, Aldatma pratikte sona erdi - Mutluluğun sadece cinsel partner sayısında ve sıçrayan sperm miktarında olmadığını fark ettim, geri kalan her şey yaşlı erkekler için tipiktir...
These users thanked the author Mart for the post:
gümüş_fox
HATA
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by HATA »

silver_fox, все понятно
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

silver_fox: 13 Nov 2022, 13:59 Bu soruyu cevaplamak için en azından yaklaşık olarak bunun ne olduğunu bilmek güzel olurdu: bu orgazm! Çok basitleştirmek gerekirse (anlamak için), orgazm, orgazm sinir merkezinde biriken yükün çevre dokulara elektriksel olarak bozulmasıdır. Bu yüzden varışa yumuşama da deniyor! İnsan genel olarak çok karmaşık bir biyokimyasal ve biyoelektrik makinedir; fiziksel ve kimyasal süreçlerin karmaşıklığı, tıpkı bir boğa ve bir koyun gibi, doğadaki diğer tüm olguları gizler.
Dolayısıyla basit bir sonuç: orgazm her an mümkündür. Sinir sistemi ve elektrokimyasal dengenin (hormonla karıştırılmamalıdır!) sinir uyarılarının potansiyelinin iletilmesini ve birikmesini mümkün kıldığı yaş. Doktorlar daha kesin konuşacaklardır ama ben kendi adıma şunu belirteceğim ki insan sinir sistemi bu gelişim düzeyine doğum öncesi dönemde ulaşır. :)
Gerçekte, orgazmın ortaya çıkması büyük ölçüde devam eden uyarıya (okuma - orgazm merkezinde potansiyel birikimi) dikkat edilmesine ve korku gibi dikkat dağıtıcı faktörlerin bulunmamasına bağlıdır. , utanç vb. ( okuma - birikmiş şarjın parazitik sızıntılarının olmaması). :)
Amatörce bir bakış ve açıklama uğruna bana tükürmek, bok atmak berbat bir şey: bana açıkladılar, ben de anladığım kategorilere dönüştürüp sunumda sundum. mümkün olduğunca anladığım dil - hepsi bu! Analojilerin doğruluğundan eminim, çünkü bunlar pratikle doğrulandı, geri kalan "incelikler" benim için önemli değil - teknik bir "kulem" var, geleneksel olarak "somunları sıkıyorum" ve teorilere dalmak... : )
Neden tükürüp fırlatasınız ki? Genel olarak her şey doğru ve net bir şekilde sunulmaktadır. Ve asıl önemli olan teorik zevkler değil, iyi ortaklarla pratik yapmaktır! Böyle bir avatarı olan tatlı bir kızın muhtemelen bir düzine avatarı vardır! :cat1:
Alexs43
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70

Unread post by Alexs43 »

Bence herkes için farklı
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

11 yaşındayken paralelden bir kızla seks yaptım ve bunun ne kadar hoş olduğunu hissettim... O zamandan beri uzun mesafelere gitmek çok keyifli😄
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Servis
Mosiya
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by Mosiya »

10-11 yaşlarında beden eğitimi sırasında bir ipe tırmanırken)))
These users thanked the author Mosiya for the post (total 3):
Mart, Fan, Biyel kolu
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 894
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Lisa24 »

8 yaşındayken kesinlikle ağız okşamalarından tam teşekküllü bir orgazm yaşadım. Kuzenimle hastanecilik oynuyordum ve aniden yalamamı önerdi, kabul ettim ve çok hızlı ve çok beklenmedik bir şekilde geldi. Ondan önce ne kadar okşasak da boşalmadım. Çok hoş geldi, kendime dokundum ama gelmedim.
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 14):
Ahah, Korsan, Vitali, Rasaroam, Juravl, Fargal94, İskoç, Aion2012Ölü, netshadow99, Denis881, Delmek, frenk, Sibiryak89, edgard.shuhard
Yardım etmek
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Yardım etmek »

İlginç anılarilk orgazmla ilgili
Ted_2023
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Ted_2023 »

İlk seferimi canlı bir şekilde hatırlamıyorum, anaokulunda sessiz bir uyku sırasında kendime dokunduğumu ve ondan sonra kendimi iyi hissettiğimi hatırlıyorum, muhtemelen bir orgazmdı))
PrematüreDöl
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by PrematüreDöl »

14 yaşıma kadar her şey çok küçüktü ve kılsızdı, ne uyarılma ne de cinsel arzular yaşamadım. Sonra yavaş yavaş gelişmeye başladı ve 15’e yaklaştıkça ilk kez uykumda geldim. Ama bu şimdiki gibi orgazm değildi, sadece aşağıdaki her şey bir anlığına kasıldı ve bir damla sıvı dışarı çıktı. Mastürbasyondan ancak 2 yıl sonra kendi kendine çıkmaya başladı.
Manya
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Manya »

8 yaşımdayken denedim ve hoşuma gitti
These users thanked the author Manya for the post (total 5):
Rasaroam, sapık, Delmek, frenk, edgard.shuhard
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Rasaroam »

Lisa24: 20 Jun 2023, 00:39 8 yaşındayken kesinlikle ağız okşamalarından tam bir orgazm yaşadım. Kuzenim ve ben hastanede oynuyorduk ve aniden onu yalayalım dedi, kabul ettim ve çok hızlı ve çok beklenmedik bir şekilde geldi. Tam teşekküllü bir çekim yaşadım. Ondan önce ne kadar okşasam da boşalmadım. Çok güzeldi, kendime dokundum ama boşalmadım.
Lizochka, sen misin?!
Peki ya çocuklarla cinsel ilişkinin önlenmesine ve hatta giyinik çocukların porno forumlarında sergilenmesinin engellenmesine ne dersiniz?!
Ve ayrıca 8 yaşındayken amını yalamak için teşhir etti! Ay-ay-ay!!🤣🤣🤣
These users thanked the author Rasaroam for the post (total 3):
Vadim77, Aion2012Ölü, İskender
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”