Sevgili forum sakinleri, selamlar.
Genel olarak sorun şu, diye düşünüp duruyorum, lafı dolaştırıyorum, üç yıldır eşimle yaşıyoruz, bir kızımız dünyaya geldi, birbirimizi seviyoruz, her şey harika ama bana pek uymayan bir an var, bu da oral seks ve anal seksin olmayışı ki bu da aşırı derecede benim için gerekli, üç yıllık evlilikte iki kez anal vardı ve iki kez oral seks vardı ve sonra bitmeden birkaç dakika süren güç, klasiklere göre iyiyiz, ikimiz de birlikte bitiyoruz vb., yapabilirim Anlamıyorum ve aynı zamanda onunla bunun hakkında konuşmak istemiyorum, hala kendisinin anlayacağını düşünüyorum, ama bu konuda ne zaman ima etsem her şey gözden kaçıyor, aslında son zamanlarda sırf cinsiyet çeşitliliği olmadığı için kendime bir metres bulmaya meyilliyim, bu yüzden aileden ayrılmayacağım ve birbirimizi çok seviyoruz ama bu an bana eziyet ediyor ve kızımın doğumundan sonra, seks çok nadir oluyor ama ben buna bayılıyorum ve her zaman katlanıyorum, bu durumda tavsiyeniz nedir beyler ve bayanlar?
:muza: Sevgili forum sakinleri, selamlar. Genel olarak sorun şu, diye düşünüp duruyorum, lafı dolaştırıyorum, üç yıldır eşimle yaşıyoruz, bir kızımız dünyaya geldi, birbirimizi seviyoruz, her şey harika ama bana pek uymayan bir an var, bu da oral seks ve anal seksin olmayışı ki bu da aşırı derecede benim için gerekli, üç yıllık evlilikte iki kez anal vardı ve iki kez oral seks vardı ve sonra bitmeden birkaç dakika süren güç, klasiklere göre iyiyiz, ikimiz de birlikte bitiyoruz vb., yapabilirim Anlamıyorum ve aynı zamanda onunla bunun hakkında konuşmak istemiyorum, hala kendisinin anlayacağını düşünüyorum, ama bu konuda ne zaman ima etsem her şey gözden kaçıyor, aslında son zamanlarda sırf cinsiyet çeşitliliği olmadığı için kendime bir metres bulmaya meyilliyim, bu yüzden aileden ayrılmayacağım ve birbirimizi çok seviyoruz ama bu an bana eziyet ediyor ve kızımın doğumundan sonra, seks çok nadir oluyor ama ben buna bayılıyorum ve her zaman katlanıyorum, bu durumda tavsiyeniz nedir beyler ve bayanlar?
Çok isterdim ama o bir nedenden dolayı bu konuda kategorik davranıyor, duygularıma karşılık vereceğini umarak ona oral seks yapıyorum ama ne yazık ki bu olmuyor ve sana bir darbe indiremeyeceğimi söyleyemem iş
Çok isterdim ama o bir nedenden dolayı bu konuda kategorik davranıyor, duygularıma karşılık vereceğini umarak ona oral seks yapıyorum ama ne yazık ki bu olmuyor ve sana bir darbe indiremeyeceğimi söyleyemem iş 💁♂️
[quote=Anturage post_id=129378 time=1667201324 user_id=12405] Ben onunla bunun hakkında konuşmak istemiyorum [/quote] Ama sen sola gitmek istiyorsun.. Soruna mükemmel çözüm !
Eşinizle açık açık konuşup her şeyi anlatmalısınız. Ne istersen söyle, neden bu tür seksten kaçındığını öğren. Belki her ikisine de uygun ortak bir çözüm bulabilirsiniz.
These users thanked the author Danafil for the post:
Eşinizle açık açık konuşup her şeyi anlatmalısınız. Ne istersen söyle, neden bu tür seksten kaçındığını öğren. Belki her ikisine de uygun ortak bir çözüm bulabilirsiniz.
Mesele şu ki: Sola gitmek istemiyorum, bu yüzden bu durumda en iyi nasıl ilerleyeceğim ile ilgileniyorum, konuşmak istiyorum, ancak tepkinin olumsuz olacağını biliyorum çünkü bunu yapmaya çalıştım. tiksinti tepkisini gördüğüm bu soruya üstü kapalı bir şekilde yaklaşın
Mesele şu ki: Sola gitmek istemiyorum, bu yüzden bu durumda en iyi nasıl ilerleyeceğim ile ilgileniyorum, konuşmak istiyorum, ancak tepkinin olumsuz olacağını biliyorum çünkü bunu yapmaya çalıştım. tiksinti tepkisini gördüğüm bu soruya üstü kapalı bir şekilde yaklaşın
İlişkinin başlangıcında eşim oral seks yapmama izin vermedi; birkaç kez beni yalama girişiminden sonra neden izin vermediğini sordum. Karşılığında beni de ağzıyla şımartması gerektiğini söyledi ama o bunu istemedi. Sonra hazır olur olmaz emeceksin dedim, şimdi bacaklarını aç ve eğlen. Sonuç olarak, [url=viewtopic.php?t=8959]ağıza ilk kez[/url]
Israr etmenin faydası yok, bu sadece seni uzaklaştırır. İlişkinizi ve ilişkinizin nüanslarını bilmeden tavsiye vermek, parmağınızı gökyüzüne doğrultmaktır. Psikologların ve seksologların herhangi bir tavsiyede bulunmadan önce bir dizi yönlendirici soru sorması boşuna değil. Belki oral seksle ilgili bir çocukluk travması yaşıyor ya da belki sıradan bir tiksinti duyuyor - sanki bu dantelden idrar akıyor ve benim onu emmem gerekiyormuş gibi? Tek bir sonuç var. Eşinle konuşman gerek.. Ve sitemlerle konuşma - ben istiyorum ama berbat değilsin gibi ama konuş - neden oral sekse karşı bu kadar tavrın olduğunu paylaş, söyle bana, her şeyi anlarım.. Konuşma , gizli bir ses tonuyla, şikayet etmeden, saldırmadan, sen yalarsın ve o da karşılık olarak emmez. Ancak böyle bir konuşma sonuç doğurabilir. Ve tabii ki bu sohbette ne istediğinizi açıklayın. Ve seks sırasında ısrar etmemek ve sikini onun ağzına sokmamak daha iyidir, özellikle de onu sevdiğini yazarsan.. O istediğinde seni memnun edecektir. Ve eğer sitem eder ve ısrar edersen, belki onun ağzına koyacağını başarırsın. Ama bunu yapacak, böylece yapmamak daha iyi olacak.
These users thanked the author dva2dva for the post:
Israr etmenin faydası yok, bu sadece seni uzaklaştırır. İlişkinizi ve ilişkinizin nüanslarını bilmeden tavsiye vermek, parmağınızı gökyüzüne doğrultmaktır. Psikologların ve seksologların herhangi bir tavsiyede bulunmadan önce bir dizi yönlendirici soru sorması boşuna değil. Belki oral seksle ilgili bir çocukluk travması yaşıyor ya da belki sıradan bir tiksinti duyuyor - sanki bu dantelden idrar akıyor ve benim onu emmem gerekiyormuş gibi? Tek bir sonuç var. Eşinle konuşman gerek.. Ve sitemlerle konuşma - ben istiyorum ama berbat değilsin gibi ama konuş - neden oral sekse karşı bu kadar tavrın olduğunu paylaş, söyle bana, her şeyi anlarım.. Konuşma , gizli bir ses tonuyla, şikayet etmeden, saldırmadan, sen yalarsın ve o da karşılık olarak emmez. Ancak böyle bir konuşma sonuç doğurabilir. Ve tabii ki bu sohbette ne istediğinizi açıklayın. Ve seks sırasında ısrar etmemek ve sikini onun ağzına sokmamak daha iyidir, özellikle de onu sevdiğini yazarsan.. O istediğinde seni memnun edecektir. Ve eğer sitem eder ve ısrar edersen, belki onun ağzına koyacağını başarırsın. Ama bunu yapacak, böylece yapmamak daha iyi olacak.
Anonim ve ilginç.
SEKS SIRASINDA AĞRI: SORUNUN NEDENLERİ VE ÇÖZÜMÜ?
💔Vajinizm (çok korkutucu bir kelime) erkekler için ) - ancak bu sadece vajinanın dış üçte birindeki kasların herhangi bir...
Durum şu; bir kız arkadaşım var, uzun zamandır birlikte yaşıyoruz ve birbirimizi seviyoruz. AMA ne kadar uzun yaşarsak, seksteki aralar o kadar uzun olur ve seks o kadar az ilgi çekici olur (sadece...
Last post
Durum şu şekilde; bir kız arkadaşım var, uzun süredir birlikte yaşıyoruz ve birbirimizi seviyoruz. AMA ne kadar uzun yaşarsak, seksteki aralar o kadar uzun olur ve seks o kadar az ilgi çekici olur...
Şimdi herhangi bir iş arıyorum ama şu ana kadar hiçbir şey bulamadım. Her türlü yarı zamanlı işe hazırım.
Lütfen yemek için bana 100-200 ruble borç ver. Şimdi iş arıyorum...
Last post
Benzer bir mesaj zaten vardı. Kesinlikle. İnsanların para sahibi olmasını ve ucubelerin olmasını önleyin :ireful1: