Cinsel uyumluluk
-
Автор темыVolodya
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 8 months
Cinsel uyumluluk
Merhaba
Cinsel uyumluluğa inanıyor musunuz?
3 yıldır bir kızla yaşıyorum, her şey evliliğe doğru... Ama elimden geldiğince kaçıyorum, kızımı seviyorum ve onun bir tanesi hariç her şeyini seviyorum şey, onun kokusu orada, vajinasının kokusuna dayanamıyorum, sıradan günlerde, regl sırasında, sadece kusuyorum, birçok insan kızlarının külotunu koklamaktan hoşlanır, ama ben buna dayanamıyorum.. O değil. pis kokuyor, kirli değil, hasta değil, sadece hoşuma gitmiyor, kızlarım oldu, genellikle orada değiller, genel olarak hoş bir koku kokuyor, en azından yıkanmamış kedi kokusu... Ama benimkinin... çok özel bir kokusu var... Tanımlayamam bile, ama çok ekşi... O bir Tatar... Belki de bundan dolayıdır?
Bazen düşünüyorum da belki giderim... Bırak o kendininkini bulsun, kendisi de kendininkini bulsun... Ama onu gerçekten seviyorum.
Cinsel uyumluluğa inanıyor musunuz?
3 yıldır bir kızla yaşıyorum, her şey evliliğe doğru... Ama elimden geldiğince kaçıyorum, kızımı seviyorum ve onun bir tanesi hariç her şeyini seviyorum şey, onun kokusu orada, vajinasının kokusuna dayanamıyorum, sıradan günlerde, regl sırasında, sadece kusuyorum, birçok insan kızlarının külotunu koklamaktan hoşlanır, ama ben buna dayanamıyorum.. O değil. pis kokuyor, kirli değil, hasta değil, sadece hoşuma gitmiyor, kızlarım oldu, genellikle orada değiller, genel olarak hoş bir koku kokuyor, en azından yıkanmamış kedi kokusu... Ama benimkinin... çok özel bir kokusu var... Tanımlayamam bile, ama çok ekşi... O bir Tatar... Belki de bundan dolayıdır?
Bazen düşünüyorum da belki giderim... Bırak o kendininkini bulsun, kendisi de kendininkini bulsun... Ama onu gerçekten seviyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 565
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Cinsel uyumluluk
Volodja, söyle ona! Belki bir şeyi çözebilirsin! Evet, gerçekten kontrol edilmesi gerekiyor!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Registered for: 4 years 9 months
Normalde koku olmaması gerekir. Bu temizlikle alakalı olabilir
Bu nedenle jinekoloğa gitsin.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Genel olarak sizi evlenmekten caydırmak istemem ama normalde sevdiğiniz kişinin kokusunu seversiniz. Herkes ve her yerde.
Bu romantizm ve yüksek duygularla ilgili değil, fizyolojiyle ilgili.
Bu konu hakkında biraz okursanız, aşkın gerçekte ne kadar kimya tarafından belirlendiğine şaşırabilirsiniz. gerçekten. Koku, siz hiç düşünmeseniz bile, en başından itibaren bir kişinin sizden hoşlanıp hoşlanmayacağını belirleyen en önemli faktördür. Ornanizm böylece en uygun cinsel partneri seçer. Üstelik uzun süreli bir ilişkide metabolizma diğer insanların “feromonlarına” uyum sağlayacak şekilde biraz değişir ve onlardan daha da fazla hoşlanmaya başlarlar. Zor olmasa da ilgili araştırmayı bulabilirim.
Yani uzun süreli ilişkilerde çiftler birbirlerinin kokusundan delirme eğilimindedir.
Eşim ve ben gün boyu doğal olarak birbirimizin kokusunu alabiliyoruz. ^_^.
Vajinanın özel kokusuna gelince, diğer tüm kokular size uyuyorsa o zaman jinekoloğa giderim. Belki orada kötü bir şeyler vardır.
Bu romantizm ve yüksek duygularla ilgili değil, fizyolojiyle ilgili.
Bu konu hakkında biraz okursanız, aşkın gerçekte ne kadar kimya tarafından belirlendiğine şaşırabilirsiniz. gerçekten. Koku, siz hiç düşünmeseniz bile, en başından itibaren bir kişinin sizden hoşlanıp hoşlanmayacağını belirleyen en önemli faktördür. Ornanizm böylece en uygun cinsel partneri seçer. Üstelik uzun süreli bir ilişkide metabolizma diğer insanların “feromonlarına” uyum sağlayacak şekilde biraz değişir ve onlardan daha da fazla hoşlanmaya başlarlar. Zor olmasa da ilgili araştırmayı bulabilirim.
Yani uzun süreli ilişkilerde çiftler birbirlerinin kokusundan delirme eğilimindedir.
Eşim ve ben gün boyu doğal olarak birbirimizin kokusunu alabiliyoruz. ^_^.
Vajinanın özel kokusuna gelince, diğer tüm kokular size uyuyorsa o zaman jinekoloğa giderim. Belki orada kötü bir şeyler vardır.
- These users thanked the author Şamanakalar for the post (total 2):
- Fargal94, Yabancı44
-
- Orgazm!
- Total posts: 565
- Registered for: 3 years 4 months
Shamanaks, bir uzman tüm bunları nasıl bilir? İyi tarafta değil Akıllı insanları severim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Her ihtimale karşı bir jinekoloğa gitmeniz gerektiği fikrini destekliyorum. Özellikle dedikleri gibi karşılaştırılacak bir şey varsa. Önemli olan bunu dikkatlice sunmak ve tartışmaktır.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Volodja,
Evet Maalesef bu durum böyle... Altınızın sorumluluğunu almak istemiyorum... "kimyanız" ile ne yapacağınız size kalmış. Ama bir şeyler yapılması gerekiyor çünkü seksten kaçınacaksınız, eşiniz seks isteyecek ve o zaman ikiniz de çeşitli nedenlerden dolayı sola çekileceksiniz... Hayat cehenneme dönecek ve siz yine de kaçacaksınız...
Sanırım bir seks terapisti size bir tür konuda yardımcı olacaktır. tavsiye... peki, hızlı bir çözüm olarak... duşa git... iki tane alabilirsin ve hemen orada..... Gıda ürünleriyle oynamayı dene.... Dezenfektan kullan... peki, şöyle bir şey bu...
3 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Evet Maalesef bu durum böyle... Altınızın sorumluluğunu almak istemiyorum... "kimyanız" ile ne yapacağınız size kalmış. Ama bir şeyler yapılması gerekiyor çünkü seksten kaçınacaksınız, eşiniz seks isteyecek ve o zaman ikiniz de çeşitli nedenlerden dolayı sola çekileceksiniz... Hayat cehenneme dönecek ve siz yine de kaçacaksınız...
Sanırım bir seks terapisti size bir tür konuda yardımcı olacaktır. tavsiye... peki, hızlı bir çözüm olarak... duşa git... iki tane alabilirsin ve hemen orada..... Gıda ürünleriyle oynamayı dene.... Dezenfektan kullan... peki, şöyle bir şey bu...
3 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Garip bir şey yok... oluyor... ama hastalık açısından şunu söyleyeceğim.... 3 yıl içinde adamın zaten sahip olduğu ilişki eğer hasta olsaydı bahşiş kururdu...Hasta olmadığınızdan emin misiniz? Garip bir şey
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Registered for: 3 years 2 months
Terinin kokusu hakkında ne düşünüyorsun?
Ben de kokuyorum, kocam gerçekten güçlü bir kokuya sahip olduğumu söylüyor ama başlangıçta tiksinmesine rağmen hoşuna gidiyor
Ben de kokuyorum, kocam gerçekten güçlü bir kokuya sahip olduğumu söylüyor ama başlangıçta tiksinmesine rağmen hoşuna gidiyor
- These users thanked the author Bir denizkızı for the post:
- Yün
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
Eşim
Ve metresim farklı kokuyor
Karıma oral seks yapmıyorum çünkü daha güçlü ve biraz rahatsız edici bir am kokusu var
Ama metresim benim için mükemmel bir am kokusuna sahip
Ve metresim farklı kokuyor
Karıma oral seks yapmıyorum çünkü daha güçlü ve biraz rahatsız edici bir am kokusu var
Ama metresim benim için mükemmel bir am kokusuna sahip
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
O yoksa, ben inanmıyorum inanıyorum.
Ama her zaman hedefime ulaşıyorum.
O varsa ona inanıyorum.
O yoksa, ben inanmıyorum inanıyorum.
Ama her zaman hedefime ulaşıyorum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Orientation: biseksüel
Ancak, (temel eğitim almış bir psikolog olan) eşimin de dahil olduğu araştırmalara dair ipuçları vardı.
Evet, bu tam olarak özel bir bilgi değil. LGBT konusunda olduğu gibi, tüm gerçek araştırmalar yüzeyde yatıyor. Dedikodu yapmayı tercih ettikleri için bunları okumaya pek eğilimli değiller.
Ancak, (temel eğitim almış bir psikolog olan) eşimin de dahil olduğu araştırmalara dair ipuçları vardı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 434 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 1 Replies