İsimsiz olarak. İnsanların gerçek tavsiyeye ihtiyacı var! 17 yaşındaydım ve bir adamla tanıştım.

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 İsimsiz olarak. İnsanların gerçek tavsiyeye ihtiyacı var! 17 yaşındaydım ve bir adamla tanıştım.

Unread post by Guest »

İsimsiz olarak. İnsanların gerçek tavsiyeye ihtiyacı var! 17 yaşındaydım ve 26 yaşında bir adamla tanıştım. Bir çocuğu ve karısı var. Bekaretimi onunla kaybettim. Bir yıldır bir ilişkimiz var. Ya karısını öldüreceğine ya da boşanıp çocuğunu yetimhaneye bırakacağına yemin etti. O ve ben bir yıldır birlikteyiz ve her gün onun boşanmasını bekliyorum çünkü öldürürse hapse girecek ama ben onu beklemeye hazırım. Arkadaşım bana bir aptal olduğumu ve bu hastalıklı ilişkiye son vermem gerektiğini söylüyor. Geçenlerde bir sınıf arkadaşım bana asılmaya başladı. O çok iyi bir çocuk, birçok kız onu seviyor, onu azarladım. Ve genel olarak üniversiteden vazgeçtim ve okumayı bıraktım. Stepan benim için bir daire kiralıyor ve ben orada yaşıyorum, o geliyor ve sevişiyoruz. Herhangi bir koruma kullanmıyor, ona güveniyorum. Onun için daha hoş. Geçenlerde karısıyla pazarda tanıştım ve o da yüzüme gülüp bana çöp dedi. Asla boşanmayacağını söyledi. Styopa’ya onun önünde sorduğumda sustu ve yere baktı. Ne yapmalıyım? Onu karısından nasıl uzaklaştırırız? Onu çok seviyorum, ayrılmak istiyor anlıyorum ama bana izin vermiyor. Onu ve çocuğunu şımartmak istiyorum. Yardımcı olacağını düşünüyor musun? Styopa daha az aramaya başladı ve beni ziyaret etmeyi bıraktı; kendime yer bulamıyorum. Bu kaltak aynı zamanda bir yere taşınacaklarını da söyledi. Styopa sessiz ve telefon numarası da sessiz. Ne olduğunu anlamıyorum, onu seviyorum
Burbon4ik
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Anonim. İnsanların gerçek tavsiyeye ihtiyacı var! 17 yaşındaydım ve bir adamla tanıştım.

Unread post by Burbon4ik »

Siz nereden bu kadar sikiliyorsunuz? Bu yüzden her zaman şunu söyledim: Evli bir yetişkinle olmak reşit olmayan biriyle olmaktan daha iyidir. Onu götürün, bıçaklayın, zarar verin... Hasta mı bunlar?
These users thanked the author Burbon4ik for the post (total 3):
Sibiryak89, Herurg, Juravl
Petroviç
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Anonim. İnsanların gerçek tavsiyeye ihtiyacı var! 17 yaşındaydım ve bir adamla tanıştım.

Unread post by Petroviç »

Sen de onun kadar berbatsın.
These users thanked the author Petroviç for the post:
Juravl
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”