İsimsiz olarak. Taç atışı değil. D19 Üç ay önce seks için bir adamla tanıştım...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 İsimsiz olarak. Taç atışı değil. D19 Üç ay önce seks için bir adamla tanıştım...

Unread post by Anonim »

İsimsiz olarak. Taç atışı değil. D19 Üç ay önce seks flörtü yoluyla bir erkekle hiçbir zorunluluk olmadan tek gecelik ilişki için tanıştım. Buluştuk, benim evimde konyak içtik, sabahın beşine kadar sohbet ettik, sonra da yakınlaşmadan uykuya daldık. Ben onun hayatıyla ilgili her şeyi öğrendim, o da benim hakkımda her şeyi bir gecede öğrendi. Daha sonra VKontakte’de bana aşık olduğunu ve ruhunu açtığı ilk kız olduğumu ve bunun alkolle ilgili olmadığını yazdı. Daha sonra ailesi ve ağabeyiyle tanıştım. Depresyona girdi ve iki hafta boyunca ortadan kayboldu. Çok endişelendim. Onunla tanıştık ve uyuduk (zaten ayıktım). Aşık oldum ve o da ciddi bir ilişki teklif etti. Birlikte yaşamak ve birlikte yaşamak istedik ama 12 gün sonra tekrar ortadan kayboldu
Bunun başka bir depresyon olduğunu düşündüm. Daha sonra annesi beni arayıp Paşa’nın odasında kendini astığını söylüyor. Kavga edip etmediğimizi sordu. Beni cenazeye ve anmaya çağırdı. Kendisiyle görüştüm ve benim için değerli bir insan olduğu için ona para verdim. Cenazeye gelmedim, çok acı vericiydi. Bu olaydan sonra ruhum çılgına döndü. Sürekli uyanıyorum ve bana öyle geliyor ki yanımda yatıyor, tüm yastıklar ve çarşaflar onun kokuyor. Sanırım deliriyorum. Yeni asker sabah işe gitmek için kalktığında Paşa’yı görüyorum ve ona ismiyle sesleniyorum, sonra başım dönüyor ve tekrar uykuya dalıyorum. Banyoda yıkanırken Paşa’nın sesini duyuyorum, kolonyasının kokusunu duyuyorum. Yeni şehit hiçbir şey bilmiyor, bende bir sorun olduğunu görüyor ama gerçeği söylemeye cesaret edemiyorum, yoksa beni aptal durumuna düşürür. Benim ailem yok. Paylaşacak kimse yok. Paşa’nın annesi ve ağabeyiyle iletişim kuruyorum. Beni yerden düşmekten kurtaran tek şey bu. Uğruna hala hayatta olduğum tek şey. Marina Teyzem bana kalan en kıymetli şey, annem gibidir. Artık Paşa’yı bu kadar özleyemem ve onu bu son adımı atmaya iten şeyin ne olduğunu bilmiyorum.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Anonim. Taç atışı değil. D19 Üç ay önce seks için bir adamla tanıştım...

Unread post by Nikk »

Zavallı kız! Bir psikoterapiste ihtiyacınız var. Ve acilen! Ta ki çatı çıkana kadar...
Dimo
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Dimo »

Anlıyorum ama yeni adam nereden geldi?
İtaatkar çocuk
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33

Unread post by İtaatkar çocuk »

Ya da belki medyumların savaşına dönüşebilir mi? :facepalm:
These users thanked the author İtaatkar çocuk for the post:
Mart
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371

Unread post by Kral Kuş »

Anonim, Eğer bu doğruysa acilen bunu yapmamız gerekiyor Herhangi bir yerden iletişime geçin, ancak bu forumda değil.
Çarşamba
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by Çarşamba »

Konu eski ve belki de araç zaten ele alınmıştır. Evlendi ve çocuklara bakıcılık yaptı.
MarlowGX
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Orientation: biseksüel

Unread post by MarlowGX »

Sonuç olarak, ilk karşınıza çıkanlarla yatmanın bir anlamı yok!
gnusmalar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by gnusmalar »

Bir psikoloğu deneyin
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”