Yeni bir ilişki içindeyken eski sevgililerine dönen kızlar
-
Автор темыKumlu
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yeni bir ilişki içindeyken eski sevgililerine dönen kızlar
9 yıllık evlilik ve ardından gelen boşanmanın ardından, yaptığım hataları hesaba katarak ve kendim üzerinde çalışarak yeni bir ilişki kurma fikri aklıma geldi. Böylece kocası ilk kızı sikti, ondan gerçekten nefret ediyordu, onu hemen sakinleştirdim ve o çocuğun içinden ağladı, babası (annesi bir sonraki buluşmalarına karşı olduğu için) ve o da ona döndü, ağladı, bunun sadece olduğunu söyledi çocuğun iyiliği için ama geri döndü. 2 hafta sonra zaten arayıp ondan yardım istedi, eski sevgilisini söndürmeye geldiğimde çıkıp kocası olduğunu ve dokunulmaması gerektiğini söyledi. 3 yıl geçti ve bu yıl tesadüfen tanıştık ve bana artık bir ilişkilerinin olmadığını, elbette tutkulu seks yaptığımızı söyledi, ancak sabahları ona karşı beni dolduran duygulara sahip değildim, ben doğrudan ona bundan bahsettim ve ayrıldık. İkinci adam onu para konusunda aldattı ve beni öğrenir öğrenmez beni geri itmeye başladı, af diledi ve o da ona ikinci bir şans vermeye karar verdi, ben de hayrete düşmüştüm, pekala. Üçüncüsü vardı, hikayelerine göre eski sevgilisi bir pislikti, ama onun bana sahip olduğunu öğrenir öğrenmez (ve sonradan birbirimizi tanıyorduk), hemen kız kardeşi, çocuğu ve Annesi de onu kendisine dönmeye ikna etti. Burada prensip olarak, dedikleri gibi, yeni hiçbir şey umurumda değildi. Sonra bu hikayeler sona erdi ve aynı zamanda bir ilişkiye girme fikri de ortadan kalktı. Bana hikayelerinizi anlatırsanız çok minnettar olacağım kızlar. Gelecekteki deneyimler için buna gerçekten ihtiyacım var, sanırım bu tür hikayeleri olan tek kişi ben değilim. Böyle bir adım attığında kızı neyin motive ettiğini merak ediyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 8 months
Re: Yeni bir ilişki yaşarken eski sevgililerine dönen kızlar
İlişkiler, kadın algısı vb. konularda güzel kurslar var. Eğer istersen, öğrenmek için bir kursa gitmek ve daha fazla hata yapmamak daha iyi olur.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Bir tür fetişin mi var, neden böyle insanları arıyorsun?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Görünüşe göre adamın öyle bir kaderi var ki, ona sürekli aynı dersi veriyor. hiçbir şekilde öğrenemeyeceğini. Sonuç çıkarmalıyız.
- These users thanked the author Dokunma Sanatı for the post:
- Kumlu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 82 Replies
- 10418 Views
-
Last post by Sanek007