Annem sikimi yıkıyor.
-
Автор темыHATA
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Annem sikimi yıkıyor.
Annem sikimi yıkadı.
20 dakika 12 saniye sonra gönderildi: bu çok hoş
20 dakika 12 saniye sonra gönderildi: bu çok hoş
- These users thanked the author HATA for the post (total 8):
- Bir bilezik, annem adam yaptı, Ahah, Alex 17, Vanyua4, Süleyman, Sibiryak89, Polyansky
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
- Registered for: 3 years 4 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
Автор темыHATA
- Orgazm!
-
- heyecanlanıyorum
Re: Annem sikimi yıkıyor.
Ne kadar memnun olduğunu gösteren fotoğrafları bana gösterebilir misin?
- These users thanked the author Bir bilezik for the post (total 2):
- Anonim, Mart
-
Автор темыHATA
- Orgazm!
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыHATA
- Orgazm!
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
- Registered for: 3 years 9 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 3 months
ayrıca memnun bir annenin fotoğrafını veya hatta bir videosunu alabilir miyim?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
Sikiniz neden kalkmadı? Muhtemelen kolsuz bir iktidarsız mı?
Siz de muhtemelen kolsuz bir sakatsınız?
Sikiniz neden kalkmadı? Muhtemelen kolsuz bir iktidarsız mı?
-
Автор темыHATA
- Orgazm!
-
- heyecanlanıyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 8 months
HATA, herkese bir iyilik yapın - daha az iğrenç bir şey koyun aww’daki fotoğraf. Gözler kanıyor.
Konu umurumda değil, herkes istediği gibi otuzbir çekiyor. Peki neden bu cehennemi herkese ifşa edelim?
Konu umurumda değil, herkes istediği gibi otuzbir çekiyor. Peki neden bu cehennemi herkese ifşa edelim?
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 9 months
Evet bu anne değil. Ve yazarın karısı! Annem de penisin fotoğraflarını çekti, değil mi? Evet, buna inandım! Avatarında eşi var!
- These users thanked the author çapkın for the post (total 2):
- Kırk beşinci, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
Annemi 6 yıl boyunca günde 2-3 defa mahrem yerlerde yıkadım... o da mutlu oldu ve bana teşekkür etti... Burada görüyorum ki birçok insan akrabalarının kirli ve kötü kokmasından rahatsız oluyor.. .
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Birinin eli, birinin penisini yıkadı
Kanıt nerede? Yoksa sadece saçmalamak için mi, en azından orada çim yetişmeyecek mi?
Kanıt nerede? Yoksa sadece saçmalamak için mi, en azından orada çim yetişmeyecek mi?
- These users thanked the author Evgeniy7519 for the post:
- George
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
1) Kendi hayatlarından memnuniyetsizlik. İnsan mutsuz olduğunda, kendi kişiliğinden, başarılarından, çevresinden vs. memnun olmadığından öfkesini başkalarından çıkarır. Başkalarına (hem yakın insanlara hem de yabancılara) neden hakaret ettiklerini bile her zaman anlamıyorlar.
2) Mizaç özellikleri, güçlü heyecanlanma. Çoğu zaman insanlar, artık duygularını kontrol edemedikleri bir öfke anında birine hakaret edebilir veya başka bir kişiye karşı saldırgan bir davranışta bulunabilirler. Bu genellikle bir kavga durumunda olur. Duygular yatışıp mantık geri geldiğinde, birçok kişi söylediklerinden veya yaptıklarından pişman olur ve af diler.
3) Kibir. Çevrelerindeki bazı kişilerin statülerinin daha düşük olduğuna mantıksız bir şekilde inanan insanlar var. Saygılı ve dostane iletişim onların güçlü noktası değildir.
4) Başkalarının pahasına kendini onaylama. Başkalarını küçük düşürerek bazı insanlar kendilerini daha güçlü hissederler. Her ne kadar bu sadece kendini kandırma olsa da. Böyle bir kendini onaylamanın arkasında, kural olarak, kendinden şüphe duyma ve aşağılık kompleksi vardır.
5) Kültür ve eğitim eksikliği. Çocuklukta nezaket ve hoşgörü kuralları aşılanmadıysa, yetişkinlikte bu, diğer insanlara karşı kabalık ve saygısız tutumla sonuçlanabilir. Çoğunlukla sokakta büyüyen çocuklar ise çevrenin olumsuz etkilerine maruz kalarak kaba iletişim kurmaya alıştılar.
6) Provokasyon amaçlı hakaret. Bir kişiyi kızdırmak, onu başkalarının önünde kötü göstermek, itibarını zedelemek istediklerinde bu yönteme başvurulur. Ve tüm bunlar genellikle görgü tanıklarının gözleri önünde gerçekleşir.
===========
Kabalığın nedenlerini analiz ettiğimizde, bunun arkasında neredeyse her zaman kendinden şüphenin yattığını anlıyoruz. ve birçok kompleks ve suçlunun kendisiyle ilgili gizli tatminsizliği. Bu tür insanlar merhametten başka hiçbir şeyi hak etmiyorlar. Sonuçta çok mutsuzlar. Ancak ne yazık ki bir anda kabalık ve hakaretlerle karşılaştığımızda bunu hemen fark edip soğukkanlı kalamayız. Çoğunlukla alışık olduğumuz bir şekilde tepki veririz ve bu her zaman etkili olmaz.
İnsanlar neden başkalarına hakaret eder, kabadırvassabi2023: ↑02 Nov 2022, 08:01 Okunmamış mesaj vassabi2023 » 16 dakika önce
Ne zamandır ibnesin, Rus olmadığını fark ettin mi? Lanet olsun, hafızası, geçmişi, ataları yok.
1) Kendi hayatlarından memnuniyetsizlik. İnsan mutsuz olduğunda, kendi kişiliğinden, başarılarından, çevresinden vs. memnun olmadığından öfkesini başkalarından çıkarır. Başkalarına (hem yakın insanlara hem de yabancılara) neden hakaret ettiklerini bile her zaman anlamıyorlar.
2) Mizaç özellikleri, güçlü heyecanlanma. Çoğu zaman insanlar, artık duygularını kontrol edemedikleri bir öfke anında birine hakaret edebilir veya başka bir kişiye karşı saldırgan bir davranışta bulunabilirler. Bu genellikle bir kavga durumunda olur. Duygular yatışıp mantık geri geldiğinde, birçok kişi söylediklerinden veya yaptıklarından pişman olur ve af diler.
3) Kibir. Çevrelerindeki bazı kişilerin statülerinin daha düşük olduğuna mantıksız bir şekilde inanan insanlar var. Saygılı ve dostane iletişim onların güçlü noktası değildir.
4) Başkalarının pahasına kendini onaylama. Başkalarını küçük düşürerek bazı insanlar kendilerini daha güçlü hissederler. Her ne kadar bu sadece kendini kandırma olsa da. Böyle bir kendini onaylamanın arkasında, kural olarak, kendinden şüphe duyma ve aşağılık kompleksi vardır.
5) Kültür ve eğitim eksikliği. Çocuklukta nezaket ve hoşgörü kuralları aşılanmadıysa, yetişkinlikte bu, diğer insanlara karşı kabalık ve saygısız tutumla sonuçlanabilir. Çoğunlukla sokakta büyüyen çocuklar ise çevrenin olumsuz etkilerine maruz kalarak kaba iletişim kurmaya alıştılar.
6) Provokasyon amaçlı hakaret. Bir kişiyi kızdırmak, onu başkalarının önünde kötü göstermek, itibarını zedelemek istediklerinde bu yönteme başvurulur. Ve tüm bunlar genellikle görgü tanıklarının gözleri önünde gerçekleşir.
===========
Kabalığın nedenlerini analiz ettiğimizde, bunun arkasında neredeyse her zaman kendinden şüphenin yattığını anlıyoruz. ve birçok kompleks ve suçlunun kendisiyle ilgili gizli tatminsizliği. Bu tür insanlar merhametten başka hiçbir şeyi hak etmiyorlar. Sonuçta çok mutsuzlar. Ancak ne yazık ki bir anda kabalık ve hakaretlerle karşılaştığımızda bunu hemen fark edip soğukkanlı kalamayız. Çoğunlukla alışık olduğumuz bir şekilde tepki veririz ve bu her zaman etkili olmaz.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 2 years 6 months
Ben bir babayım, oğluma banyo yaptırıyorum. Bazen... Onu mastürbasyon yapıyorum))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: eşcinsel
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-