Kız arkadaşım sikimi seviyor...

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Misafir
Potansiyel seks nesnesi
 Kız arkadaşım sikimi seviyor...

Unread post by Misafir »

Sanırım kız arkadaşım beni değil sikimi seviyor. 25/8 sikişiyoruz, onun beni siktiğini söyleyebilirsin, ben onu sikmiyorum. Gerçekten yoruldum zaten, haha. Bugün onun benim üzerime atlaması ile uyandım. İşyerinde de aynı şey var, beni tuvalete seks için götürüyor. Ve eğer oyunda sıkışıp kalırsam durmadan berbat olurum. Genel olarak çok meşgulüm.
Ne yapmalıyız arkadaşlar?

O 27, ben 24 yaşındayım
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kız arkadaşım sikimi seviyor

Unread post by Nikk »

Misafir: 09 Feb 2020, 23:34 Sanırım kız arkadaşım beni değil sikimi seviyor. 25/8 sikişiyoruz, onun beni siktiğini söyleyebilirsin, ben onu sikmiyorum. Gerçekten yoruldum zaten, haha. Bugün onun benim üzerime atlaması ile uyandım. İşyerinde de aynı şey var, beni tuvalete seks için götürüyor. Ve eğer oyunda sıkışıp kalırsam durmadan berbat olurum. Genel olarak çok meşgulüm.
Ne yapmalısınız arkadaşlar?

O 27 yaşında, ben 24
Tadını çıkarın hayat!! ! Burada, forumda az maaş almaktan, soğuk kız arkadaşlardan, isteksiz eşlerden şikayet eden bir sürü erkek var... Ve sen! Tamamen bir seks kutlaması!!!
Deneyimlerimi paylaşabilirim. Karım da aynı seks bağımlısı; her zaman, her yerde sikişmeye hazır! Bu yüzden düzenli olarak yüzme havuzunu ve ona bağlı fitness salonunu ziyaret ediyorum. Eşim benim için uygun beslenmeyi ayarladı: et, baharatlar, şifalı bitkiler, her türlü vitamin vb. Cinsel tekniklerle ilgili birçok kılavuz okudum. Ve doğal olarak kız arkadaşımı tatmin etmek için pratikte birçok teknikte ustalaştım. Elbette sevgilimin bedenini ve ruhunu inceledim ve artık onun tüm arzularını ve kaprislerini biliyorum. Ve ikisi de çok mutlu!
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 347
Orientation: biseksüel

Unread post by Alinka »

Misafir: 09 Feb 2020, 23:34 Sanırım kız arkadaşım beni değil sikimi seviyor.
Bence her kız için erkek arkadaşı ve onun siki bir bütündür, çünkü ne zaman erkek arkadaşını düşünmeye başlarsın, bilinçaltında her türlü hoş şeyi düşünürsün ve hoş şeyler hem adamın kendisinden hem de partnerinden gelir... :oops: :angel: :muza:
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Alinka: 10 Jul 2020, 10:18 Bence her kız için erkek arkadaşı ve üyesi tek bir bütündür, çünkü erkek arkadaşınızı düşünmeye başladığınızda bilinçaltınızda her türlü hoş şeyi düşünürsünüz ve hoş şeyler hem erkeğin kendisinden hem de kendisinden gelir. onun üyesi .. :oops: :angel: :muza:
nElbette! Bir erkek ve penis, bir kız ve vulva ile aynı bütündür! Bir şeyi düşünürken, istemeden başka bir şeyi hafızanızdan çıkarırsınız. Ve sonra son (ya da son değil) seksi hatırlıyorum. Dick ayağa kalkıyor! Ve onu güzel bir gafla memnun etmek için arkadaşının yanına koşuyorsun! Ve o da sizi muhteşem nektarla dolu misafirperver bir çiçekle memnun ediyor! Ve yola çıktık!... Doğruca Cennete!... :angel:
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 347
Orientation: biseksüel

Unread post by Alinka »

niqk: 10 Jul 2020, 18:28 Üye ayağa kalkıyor! Ve onu güzel bir gafla memnun etmek için arkadaşının yanına koşuyorsun! Ve o da sizi muhteşem nektarla dolu misafirperver bir çiçekle memnun ediyor! Ve başlıyoruz!... Doğruca Cennete!...
18 yaş ve üzeri için senaryolar veya yetişkinler için kitaplar yazmalısınız... :oku: her şeyi böyle sunuyorsun... :oops: :roll:
These users thanked the author Alinka for the post (total 2):
Altı, Nandandaar
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Alinka: 26 Jul 2020, 01:42 18 yaş ve üzeri için senaryolar veya yetişkinler için kitap yazmanız gerekiyor... :read: her şeyi bu şekilde sunarsınız... :oops: :roll:
Önemli olan kendinizi heyecanlı ve keyifli hissetmeniz... Ben her zaman sizin için hazırım!
Din28
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by Din28 »

Bu harika!
Alex231
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 56

Unread post by Alex231 »

Sanki buraya övünmeye gelmişsin gibi...
These users thanked the author Alex231 for the post (total 2):
Nandandaar, seksmarina80
_mister_JAOY
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22

Unread post by _mister_JAOY »

sevdiği iyi bir şey
seksmarina80
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 147
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by seksmarina80 »

Alex231: 09 Feb 2022, 13:39 Sanki buraya övünmeye gelmişsiniz gibi...
Konunun başlığını öyle gördüm....tam olarak bu aklıma geldi diye düşündüm.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”