Mükemmel çalıştığımı söylemeyeceğim, hayır! Evet, konuları sevdim, sadece başarılı olmakla kalmadım, aynı zamanda bölümün laboratuvarında ara sıra seçmeli dersler de aldım - ve iyi bir ilerleme kaydettim, evet! Ama... Zorluk şuydu ki, kardeşimi aynı anaokuluna götürüp ondan almak zorundaydım ve hastalandığında (ki bu çok sık olmasa da oluyordu!) evde onunla oturmak ve... Doğru: ilk derslere kronik olarak geç kalıyor, sıklıkla son dersten ayrılıyor ve ara sıra hiç gelmiyor - ve muhtar yazıyor, tam bir kaltak! Ve oturuma yaklaştıkça sorunlar ortaya çıkıyor: ya laboratuvarı geçemeyeceksiniz, o zaman zorunlu bir çifti kaçıracaksınız ya da başka bir şeyi kaçıracaksınız - bunlara "kuyruk" deniyor! :) Genellikle her şey kolayca çözülürdü - bölümün doçenti neşeli ve uyumlu bir adamdı ve materyali mükemmel öğrencilerden daha kötü bilmediğimi çok iyi bildiğinden, sadece kör oldu "eksikliklerin" çoğuna dikkat edin. Ancak bir keresinde bu numara işe yaramadı - kendini hastaneye kaldırdı ve seans "Varanglılar" tarafından yandan kapatıldı... Ama konu bununla ilgili değil - sadece manzara...
Genel olarak, altmış yaşlarında canlı bir amca-büyükbaba komisyona başkanlık etti... Ve hemen beni ensemden yakaladı: bu kuyruklardan benim için bile çok fazla vardı - sonra parayla geçici bir pusu kurduk ve yarı zamanlı bir işe girmek zorunda kaldım, bu da katılım üzerinde pek olumlu bir etki yaratmadı!

Ve sonra bir gün beni binalar arasındaki geçişte yakaladı ve anlayışlı bir şekilde malzemeyi "sıkıştırmayı" teklif etti (bunda da yine hiçbir sorun yoktu - ve biliyordu) oldukça iyi!) “daha rahat bir ortamda” diye düşünmeye başladım!.. Hayır, beni becermek istediğini bu şekilde anladım - tüm "sıkıntı" ve "istişareler" bununla sınırlı kalacaktı!

Genel olarak kendim bir karara varmadan şansa güvendim ve aslında kura çektim, iki rublelik bir banknot çıkarıp havaya fırlattı! (öğretmenin çılgın bakışı ektedir...

Aslında "nasıl" sorusunun cevabı o kadar da zor değildi: hatta Çok uzman olmayan mağazalarda, hem uzak bir sunucuya hem de yerleşik bir flash sürücüye kayıt yapan oldukça taşınabilir video kameraları ücretsiz olarak satın almak hala mümkündü! Zorluk farklıydı; tespit edilme riski! Bu piç kurusunun "objektif kontrol araçlarının" varlığını tam olarak nasıl kontrol edeceğini bilmiyordum? Belki beni doğrusal olmayan bir yer belirleyiciyle inceliyordur! Veya dairede sesten optik aralıklara kadar tüm frekansları bozan bir sinyal bozucu açılacak! :) Genel olarak çıldırmak zorunda kaldım: banka kartı şeklinde neredeyse düz bir kamera satın aldım, kendi tasarımımı üzerine kopyaladım, üzerine bir parça çift taraflı bant yapıştırdım arka taraf, manyetik şeridin rengi ve şekli ve bu şeytanın gücü için dua edin, kartı eline almadı - bir kabartma (bu, bir karttaki harfleri sıkıştırmak için böyle bir alet!) Riske girmedim kameranın iç kısmına ve karttaki banta zarar vermeyecek şekilde kullanılması “şüpheli” olacaktır.

Boşuna korktum: Amca benimle eşikte çoktan sabahlığıyla karşılaştı ve kafası henüz tamamen kuru değildi ve herhangi bir sorun hakkında düşünmedi bile, hemen soyunmayı teklif etti (başka ne - ben) zaten kısa hafif bir etek ve ona uygun bir üstle geldim :)) ve ofise git (nerede?)! Hmmm, Savetsky antilikhentleri için yaşamak için kötü bir yer değil: Standart bir yüksek binadan neredeyse ayırt edilemeyen evin her katında yalnızca iki daire vardı - ve hala kaç oda ve metrekare olduğunu anlamıyorum? !

Ofiste geniş bir sedirin üzerinde oturuyorum, elimde bir fincan kahveyle etrafıma bakıyorum, o da karşıdaki sandalyede oturuyor sehpa - konuşuyoruz... :)
- Muhtemelen davete kızmıştınız? - gülümsüyor gibi görünüyor ama meraklı bir bakışı var.
- Hayır, pek değil!
- Neden öyle?
- Peki, bilmiyorum. .. - Düşündüğünü sanıyorum ve utanarak gülümsüyor: Teorik olarak her şeyin parasını ödemek zorundasın!
- İşte! Doğru!
Sessiz, bir yudum alıyor.
- Peki, bu senin için ilk sefer değil, değil mi?
- Peki... hayır.
- Ah, erkek arkadaşın var mı?
- Ah, ne zaman? - Yalan söylemiyorum bile, şaşırdım: Evde bir şeyler yapmam, ders çalışmam ve çalışmam gerekiyor - bu nasıl bir adam?
- Evet, evet...
Tekrar duraklatın; ve kamera için uygun bir yer buldum: TV’nin yanındaki rafta.
- Ah, ne kadar güzel! - Kendimi yakaladım ve birkaç adım attıktan sonra bu raftan bir stand üzerinde küçük taşlardan oluşan bir panel alıyorum - gri ve koyu yeşil renkler, koyu gri ve beyaz tonlarda dekore edilmiş "sözde kamerayı" mükemmel bir şekilde kamufle ediyor.
- Hehe, Çek Cumhuriyeti’nden bir hediye!
- Orada arkadaşların var mı?
- Hayır, kızım orada evlendi! - tipik, evet! Vatanlarını uzaktan sevmeyi severler... :)
- Şanslı! - Pişmanlıkla ve biraz da kıskançlıkla iç çekiyorum ve paneli yerine koyuyorum - kamera yerli yerinde! :)
Kahve bitti.
- Kendini göster!..
- Ne demek istiyorsun?
n- Peki, bornozunu aç!
Utanarak üstünü biraz açıyorum...
- Sıkma! Her şeyi aç, seni aptal! - gülüyor: Orada çok cesurdum!..
Babamın yalanlarına nasıl kandığımı hatırlıyorum ve yüzümün ne kadar sıcak olduğunu hissederek bacaklarımı bir araya getirdim ve bornozumu yavaşça sedirin üzerine indirdim - oyun doğal olmalı! :)
- Ve sen iyisin, düzgün vücutlu! - Dudaklarımı bile yaladım: Bacaklarını aç!
Onları biraz telaşla açtım...
- Vay be, sen! Bir ergen gibi!
Utançla omuz silkiyorum ve yanaklarım giderek daha da yanıyor: O olayın ayrıntılarını kafamda aldatıcı bir şekilde yeniden canlandırıyorum. :) Aptal gibi görünüyor! :)
- Tamam, ortalığı toplayıp geri döneceğim. Hiçbir yere gitmeyin! - yine gülüyor.
Neden bahsediyorsun canım! Nereye gideceğim? delil olmadan mı? :)
Geri döndüğünde bornozunu çıkarıyor ve sandalyenin arkasına asarak tüm "ihtişamıyla" yanıma geliyor...
Artık bu adamı daha detaylı anlatmanın zamanı geldi değil mi?

Ama geri dönelim.. . :)
- Prezervatife ihtiyacınız var mı? Yoksa bu elastik bantları sevmiyorum...
- Hayır!.. Güvenli vakit geçiriyorum... - yani, evet! Spermisit - neden korkuyorsunuz? :)
- O halde hareket edin! - pufun yanında yatıyor: Hadi, işe koyul!
Tereddüt etmiş gibi yaparak (öh, ne kadar iğrenç!

- Hayır, senin bu tür şeylerin hayranı değilim! Üstüne otur - çalışmak bana göre değil, değil mi? - biraz huysuzca.
Dizimle öne çıkıyorum, nişan alıyorum ve yavaşça oturuyorum. Biraz dar - istemiyorum, sadece bir sayıya hizmet ediyorum, bu yüzden hiç yağlama yok, biraz oturup biraz ayağa kalkmam gerekiyor, her seferinde biraz daha derine oturuyorum...
- Vay, ne kadar sıkı! Uzun zamandır burada olan var mı?
- Aha! - İki hafta önceki çılgınlığı hatırlayarak sarhoş olmaya devam ediyorum - peki, ne kadar zaman oldu? Sadece iki hafta falan!.. :)
Çok güzel! Gövde derisi hâlâ pürüzlü ve her "çömelme" giderek daha heyecan verici hale geliyor; Hatta şaşırtıcı; istemedin, değil mi?

Yukarı-aşağı, yukarı-aşağı, yukarı-aşağı - ölçülü bir şekilde, neredeyse ondan havalanıyor ve tekrar alçalıyor - ve giderek daha çok ısınan tatlılık dalgaları, şimdi birbirleriyle örtüşmeye başlıyorlar, şimdi birleşiyorlar... Giderek daha fazla, şimdi, biraz - orada! :) Ah evet! Varış geldi... Sadece bir tür rekor - "istenmeyen"den varışa kadar, altı ya da yedi dakika geçti, artık yok! :)
- Vay be, güzel! - Refleks olarak "hemşire"yi sıktım - orgazm sırasında kontrol edilmiyor: Evet, seni fahişe çalışman lazım - milyoner olacaksın!
- Bitirdin mi?..
n- Hayır, hayır, henüz çok erken! Haydi işe! - zaten mırıldanıyor: Yoksa biraz dinlenecek misin? - "önemseyen" ne!..
Bal dalgaları dolaşıyor ve çarpışıyor, yavaşça soluyor - ve şimdi devam edebilirim...
On dakika sonra bir kez daha bitirdi - şiddetle, inleyerek, acıya kadar, beni sıkıca kendi üzerine dikip kuyruğunu açıkça sallayana kadar; öyle ki neredeyse yeniden orgazm oluyordum, ama bu çok üzücü - beni hemen yan tarafıma duvara yasladı ve dışarı çıktı... Lanet olsun.

- Vay be, ne kahrolası bir fahişesin sen! - tüm zarafet rüzgardaki polenler gibi uçup gitti: Hadi, daha fazlasını ister misin?
- Peki.. .
- Mırıldanma! - yeter: Ne istediğini anlıyorum!
- Biraz var... - ama istiyorum!
- Peki, sabırlı olun, biraz dinlenip devam edeceğim... - işte size karahindiba dedesi
- Teşekkürler! - kibar ve saf bir aptal olmalısın - kayıt henüz bitmedi.

Yan yana yatıyoruz.
- Ne kadar zamandır birliktesin? seviştin mi?
nAh, ne kadar kibarca - "siktiğin"! :)
- Pek sayılmaz...
- İlk kimdi?
Kahretsin, umurunda değil mi? Yoksa "yanmak" konuşması başladı mı? :)
- Komşu çocuk, falanca küçük şey hakkında neden yalan söyleyesin ki?

- Peki sen ve velet bunu öğrendiniz mi?
- Hayır, sonra daha yaşlı biriyle tanıştım.
- Sen’ Bakalım, benden teşekkür et! - kahretsin, başvuru! :) Ne keçi, değil mi? Her ne kadar tatlı olsa da elinizden bırakamazsınız!.. :)
- Kesinlikle! - Gülümsüyorum. Evet, bu benim için gerçekten komik - yaşlı bir satir, sıradan bir peri aracılığıyla diğerine merhaba diyor! Ah, kalkma!

- Ne yapıyorsun?
Açıklayacağım - neredeyse hiç yok kırgın olmak için bir neden. Kıkırdadı, doğru tahmin etti!
- Ve sende mizah var!
- Mizah olmadan yaşamak daha zor...
- Evet... Peki ne olmuş? İstemedin mi?
Utanarak gülümsüyorum.
- Hadi aynısını yapalım, - telaşla ayağa kalkmaya yardım ediyor: Şimdi kıpırdama, tamam mı?
- Hı-hı, - bu ne buldu? Hatta ilginç...
- Korkmayın, hoşunuza gidecek! Eğer işe yararsa...
- Ne olacak? - biraz korktum.
- Bak. Önemli olan, ne kadar istesen de kendini hareket ettirme ve içindeki hisleri dinle, tamam mı?
- Tamam..
Yavaşça onu içeri itiyor, tüm içeri giriyor bir şekilde ve - zar zor, azar azar - biraz bastırıp bırakıyor, basıyor ve bırakıyor, her seferinde zar zor algılanabilen bir ağrı, hatta en ufak bir gölgesi bile kalmayıncaya kadar başını dinlendiriyor... Hımmm... Yeni bir şey...
İlk başta özel bir şey hissetmedim: Evet, inatçı, hatta ilginç - ne olmuş yani?

Ve işte o anda yabanturpu tamamen içimde hissettim ve gördüm: kökten uca, rahim ağzını geriye doğru itip dibe yaslanıyor ve dinlenirken hafifçe şişiyor ve Rahim ağzına baskı yapan bu şişkinlikle biraz daha küçülüyor, onu itiyor ve dışarı atıyor, ama o ayrılmıyor, küstahça onu tekrar tekrar itiyor... Kahretsin!!! Orada bir şey patladı, vücudumun her yerine yakıcı tatlı bir ürperti yaydı ve bu tatlı ve ekşi ürperti topuklarımdan başımın tepesine kadar her tarafıma nüfuz etti ve zamanın dışına çıktım ve hafifçe titriyordum ve bu piç beni kaldırıp indirmeye çalıştı, hatta ona öfkeyle ve nefretle hırladım ve o bunu fark etti, küçük bir iblis gibi güldü ve onu tekrar daha da derine itti... Siktir-I-I-I-I-I-I...
I aynı görünüme sahipti - bu metni o zaman yaptığım kayda bakarak yazdım; Objektif olarak değerlendirme fırsatı var.

Aslında bundan sonra olanlar pek romantik değildi - lafı uzatmadan beni “altın duş” için azarladılar, beni temizliğe ve çarşafı yıkamaya zorladılar (iyi ki Osmanlı deri döşemeliydi!) ve kayıt defterini suratına fırlatıp onu neredeyse çıplak bir şekilde kapıdan dışarı attılar, defolup gitmesini söylediler - kamerasını zar zor çıkarmayı başardı, neredeyse hırsızlık suçlamasıyla karşılaşıyordu. bu lanet panel

Ve eve döndüğümde kendime sorduğum ilk soru BU NEDİR :)
Şu ana kadar İKİ farklı çıkış yaşadım - kafasında ve tüm vücudu boyunca çok net bir şekilde tanımlanmış bir duyu merkezi olan ve daha da uzaklaşan klitorisin kendisinden ve vajinanın bulunduğu yerdeki "vizonun" ağzından. halka önce yüzeye yayılıyor ve sonra derinlere nüfuz ediyor, ama merkezi... rahim mi yoksa rahim ağzı mı? Peki neden şimdi, sağır da olsa onu hissediyorum? deliğin tüm derinliği ve eskisi gibi değil - tam ağızda, klitorisin köklerinin biraz derinliklerinde ve en altta - evet ve sonra sadece sert bir şekilde vururlarsa acı mı olur?

Beş gün sonra, yaşlı çörek "çaya" davet etmeye çalıştı ama Daha önce planladığım gibi, ona kahrolası bir gülümsemeyle kaydı gösterdim - ve eğer iyi bir çocuk değilse onu dekanın ofisine götüreceğime söz verdim!.. Yine de gittim - bu “deneyim” beni çok duygulandırdı mutlu.

Aslında ona birkaç kez daha "biraz bakmak için" baktım - ta ki sonunda emekli olana kadar, "miras"ı halefine "miras" olarak devretti, "... ama bu başka bir hikaye!.." (C), L, Kanevsky : )