Çocukluktan itibaren
-
Автор темыKotishny
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Çocukluktan itibaren
Muhtemelen hepsini bir araya getireceğim. Bazen olanları hatırlamak faydalıdır. Özellikle de iz bırakan bir şeyse.
---
Eh, annemle babamın seks yaptığını ilk gördüğümde, muhtemelen anaokuluna yeni gitmeye başlıyordum. Annem muhtemelen 27-28 yaşlarındaydı. Onlarla aynı odada uyudum. Yatağım köşede duruyordu, arkaları bana dönük sandalyelerle ayrılmıştı. Nedenini bilmiyorum, gece uyandığımda ilgimi çeken sesler duydum. Sandalyelerin arkasından baktığımda şunu gördüm: babam yarı oturuyordu, bacakları dizlerinden bükülmüştü. Annem onun üstüne çıkıp sırtını dizlerine dayadı. Babam memesini emiyor. Ve tüm bunlara ağır nefes alma ve inleme eşlik ediyor. Elbette ağladım. Bir süre sonra annem çıplak ve güzel bir şekilde yanıma koştu.
---
Annem gençken benden pek çekinmezdi. Evin içinde iç çamaşırlarıyla dolaştı. Ya şort ve tişörtle, çıplak bir vücutta. Ve ebeveynlerinin birbirlerini ne kadar sevdiklerini saklamadılar. Ve bu iyi. Babam sık sık annemin kıçına şaplak atardı. Seni göğsünden yakalayabilirdim. Çoğunlukla dilleriyle öpüştüler.
---
Başka bir daireye taşındığımızda zaten kendi odam vardı. Ama çok uzun zamandır karanlıktan korkuyordum. Ve ağlayarak annesini aradı. Çıplak halde koşarak geldi. Ama yine de hızlı nefes alıp vermeyle. Şimdi görünüşe göre orada onların dikkatini dağıttığımı anlıyorum).
---
Sabah. Bir izin günüydü. Uyandım ve onlara "günaydın" dilemek için yatak odalarına koştum. Babam çoktan şortuyla yatağın yanında duruyordu. Annem karnının üstünde çıplak yatıyor. Babam battaniyeyi hızla onun üzerine attı. Babam da "hadi gidelim, annemin dinlenmeye ihtiyacı var" dedi.
---
Başka bir daireye taşındım... Akşam. Annem ve babam birlikte hamama gittiler. Bir süre sonra onlara bir şey söylemeye karar verdim, kapıyı açıyorum, küvette çıplak bir şekilde oturuyorlar, karşılıklı öpüşüyorlar. Annem çok yemin etti. Bana "Ya seks yapsaydık?" diye sordu.
---
Çocukluğum boyunca, yaz boyunca ailem beni bahçedeki büyükannem ve büyükbabamın yanına gönderdi.
Ve sadece bir kez hatırlıyorum, biz de geceyi orada geçirdik. Ama biz hamamda uyuduk. Orada ne olduğunu görmek elbette ilginç olurdu...
---
Okul zamanı. Okul çıkışı onlardan önce geldiğim için, merakımdan annemle babamın dolaplarındaki raflarda neler olduğuna bakmak istedim. O zamanlar beni titreten fotoğrafların olduğu iki klasör buldum. Birinin siyah beyaz fotoğrafları, diğerinin ise renkli fotoğrafları vardı. Siyah beyazlı, farklı pozlarda tamamen çıplak bir anne vardı. Babam düğünden önce onun fotoğraflarını çekmişti. Ve hamileliğine dair birkaç fotoğraf. Ve renkli olanlarda - anne yaklaşık 30 yaşında, tamamen çıplak değil, aynı zamanda samimi bir fotoğraf.
---
Rentv geceleri erotik film gösterdi. Ve bunu kaçırmamaya çalıştım. Ta ki bir gün duvarın arkasından sesler duyana kadar. Daha önce kulak misafiri olmak için bardağı baş aşağı duvara yaslamanız gerektiğini öğrenmiştim. Ben de yaptım. Yatağın gıcırtılarını, annemin inlemelerini (önce zayıf, sonra giderek daha güçlü) ve şaplaklarını dinledim. Ve annemin parlak orgazmları. Sonra kazara çöpte prezervatif buldum. Yataklarının yanında prezervatif ve doğum kontrol hapıtabletler. Ayrıca ilk kez sarsıldı.
---
Eh, annemle babamın seks yaptığını ilk gördüğümde, muhtemelen anaokuluna yeni gitmeye başlıyordum. Annem muhtemelen 27-28 yaşlarındaydı. Onlarla aynı odada uyudum. Yatağım köşede duruyordu, arkaları bana dönük sandalyelerle ayrılmıştı. Nedenini bilmiyorum, gece uyandığımda ilgimi çeken sesler duydum. Sandalyelerin arkasından baktığımda şunu gördüm: babam yarı oturuyordu, bacakları dizlerinden bükülmüştü. Annem onun üstüne çıkıp sırtını dizlerine dayadı. Babam memesini emiyor. Ve tüm bunlara ağır nefes alma ve inleme eşlik ediyor. Elbette ağladım. Bir süre sonra annem çıplak ve güzel bir şekilde yanıma koştu.
---
Annem gençken benden pek çekinmezdi. Evin içinde iç çamaşırlarıyla dolaştı. Ya şort ve tişörtle, çıplak bir vücutta. Ve ebeveynlerinin birbirlerini ne kadar sevdiklerini saklamadılar. Ve bu iyi. Babam sık sık annemin kıçına şaplak atardı. Seni göğsünden yakalayabilirdim. Çoğunlukla dilleriyle öpüştüler.
---
Başka bir daireye taşındığımızda zaten kendi odam vardı. Ama çok uzun zamandır karanlıktan korkuyordum. Ve ağlayarak annesini aradı. Çıplak halde koşarak geldi. Ama yine de hızlı nefes alıp vermeyle. Şimdi görünüşe göre orada onların dikkatini dağıttığımı anlıyorum).
---
Sabah. Bir izin günüydü. Uyandım ve onlara "günaydın" dilemek için yatak odalarına koştum. Babam çoktan şortuyla yatağın yanında duruyordu. Annem karnının üstünde çıplak yatıyor. Babam battaniyeyi hızla onun üzerine attı. Babam da "hadi gidelim, annemin dinlenmeye ihtiyacı var" dedi.
---
Başka bir daireye taşındım... Akşam. Annem ve babam birlikte hamama gittiler. Bir süre sonra onlara bir şey söylemeye karar verdim, kapıyı açıyorum, küvette çıplak bir şekilde oturuyorlar, karşılıklı öpüşüyorlar. Annem çok yemin etti. Bana "Ya seks yapsaydık?" diye sordu.
---
Çocukluğum boyunca, yaz boyunca ailem beni bahçedeki büyükannem ve büyükbabamın yanına gönderdi.
Ve sadece bir kez hatırlıyorum, biz de geceyi orada geçirdik. Ama biz hamamda uyuduk. Orada ne olduğunu görmek elbette ilginç olurdu...
---
Okul zamanı. Okul çıkışı onlardan önce geldiğim için, merakımdan annemle babamın dolaplarındaki raflarda neler olduğuna bakmak istedim. O zamanlar beni titreten fotoğrafların olduğu iki klasör buldum. Birinin siyah beyaz fotoğrafları, diğerinin ise renkli fotoğrafları vardı. Siyah beyazlı, farklı pozlarda tamamen çıplak bir anne vardı. Babam düğünden önce onun fotoğraflarını çekmişti. Ve hamileliğine dair birkaç fotoğraf. Ve renkli olanlarda - anne yaklaşık 30 yaşında, tamamen çıplak değil, aynı zamanda samimi bir fotoğraf.
---
Rentv geceleri erotik film gösterdi. Ve bunu kaçırmamaya çalıştım. Ta ki bir gün duvarın arkasından sesler duyana kadar. Daha önce kulak misafiri olmak için bardağı baş aşağı duvara yaslamanız gerektiğini öğrenmiştim. Ben de yaptım. Yatağın gıcırtılarını, annemin inlemelerini (önce zayıf, sonra giderek daha güçlü) ve şaplaklarını dinledim. Ve annemin parlak orgazmları. Sonra kazara çöpte prezervatif buldum. Yataklarının yanında prezervatif ve doğum kontrol hapıtabletler. Ayrıca ilk kez sarsıldı.
- These users thanked the author Kotishny for the post (total 9):
- Juravl, Ötesinden Gelen Şehvet, Fargal94, Sibiryak89, deen-don, Solgans1970, Vik.ruba80, Tenos, 18Yur@74
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 3 years 11 months
Yanıt: Çocukluğumdan beri
peki anne babanın şiddetle sikişmesinde ne sorun var ve bundan hoşlandılar
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
Ah evet, keşke tüm bu çocukluk anlarını yeniden yaşayabilseydim, ama yetişkin gözleriyle) formatınızı (kulağa “sen” gibi mi geliyor?) beğendim. Ben de bu tür pek çok durumu yazabilirim, ancak bu sizin konunuzun bir taklidi olacaktır, bu yüzden bunları hızlıca listeleyeceğim. Çocukken neden kendilerini odaya kilitlediklerini anlamamıştım, üstelik garip sesler duyuluyordu ve kapı açıldığında odada tuhaf bir koku vardı. Annemle babamın banyoda seks yapmasını izlediğimi hatırlıyorum (orada hala harika bir izleme deliği var, o zamanlar babamın köpek stili vardı). Okul yıllarımda akşamları şapkamın nerede olduğunu sormak için koştuğumu, annemin babamın üzerine atladığını hatırlıyorum. Aslında onların sürecini kesintiye uğratmam hem utanç verici hem de nahoş bir durum. Forumda ayrı bir başlıkta ailemin güzel bir yürüyüş yaptığı ve gecenin bir yarısı tamamen çıplak anneme dokunma fırsatı bulduğum bir durumu yazdım. Genel olarak yazı için teşekkür ederiz yazar!
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 9):
- Kotishny, Herurg, Fargal94, Hayalet, Sibiryak89, deen-don, Makar1977, Tenos, PavelNokia
-
Автор темыKotishny
- heyecanlanıyorum
Yavaş yavaş devam edeceğim
...
Annem doğum izninden döndüğünde hâlâ anaokuluna gitmediğim ortaya çıktı; o periyodik olarak iş gezilerine gidiyordu. Babamın yanında kaldım. Bilmiyorum, onu becerebilecek kişinin babası olmadığı düşüncesi beni her zaman heyecanlandırıyordu.
---
Bu arada konu babamla seks değil. Videolarını buldum. Eskimiş. Kaset üzerinde. Daire fotoğrafta gördüğüme benziyor. Anneme benzeyen bir kız vardı. Ama adam baba değildi. Ona oral seks yaptı. Ve "üstte" pozisyonda seks vardı. Ağzına ve kedisine girdi.
Ama yine de babama benzemiyordu...
10 saat 15 dakika 56 saniye sonra gönderilir:
Ben ilkokuldayken ailem bir parti için arkadaşlarını görmeye gitti. Geç döndük. Ben çoktan yattım. Ama koridorda kıyafetlerini değiştirirken konuşmalarını duydum. Annem babama arkadaşlarının poposuna dokunduğunu söyledi.
Bunu da hatırlıyorum
14 saat 58 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Anladığım kadarıyla babam prezervatiflerden pek hoşlanmıyordu.
Yanlışlıkla annemin doğum öncesi kliniğindeki kartına rastladığımda, doğumumdan altı ay sonra geciktiğine dair bir not vardı. Ve hamilelikten şüpheleniyorlardı.
Daha sonra bir spiral takması gerekti.
Eh, aktif hayatı boyunca (cinsel anlamda) çoğunlukla doğum kontrol hapı aldı. İkinci çocuk istediler ama olmadı... Ve şimdi pişmanım..
...
Annem doğum izninden döndüğünde hâlâ anaokuluna gitmediğim ortaya çıktı; o periyodik olarak iş gezilerine gidiyordu. Babamın yanında kaldım. Bilmiyorum, onu becerebilecek kişinin babası olmadığı düşüncesi beni her zaman heyecanlandırıyordu.
---
Bu arada konu babamla seks değil. Videolarını buldum. Eskimiş. Kaset üzerinde. Daire fotoğrafta gördüğüme benziyor. Anneme benzeyen bir kız vardı. Ama adam baba değildi. Ona oral seks yaptı. Ve "üstte" pozisyonda seks vardı. Ağzına ve kedisine girdi.
Ama yine de babama benzemiyordu...
10 saat 15 dakika 56 saniye sonra gönderilir:
Ben ilkokuldayken ailem bir parti için arkadaşlarını görmeye gitti. Geç döndük. Ben çoktan yattım. Ama koridorda kıyafetlerini değiştirirken konuşmalarını duydum. Annem babama arkadaşlarının poposuna dokunduğunu söyledi.
Bunu da hatırlıyorum
14 saat 58 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Anladığım kadarıyla babam prezervatiflerden pek hoşlanmıyordu.
Yanlışlıkla annemin doğum öncesi kliniğindeki kartına rastladığımda, doğumumdan altı ay sonra geciktiğine dair bir not vardı. Ve hamilelikten şüpheleniyorlardı.
Daha sonra bir spiral takması gerekti.
Eh, aktif hayatı boyunca (cinsel anlamda) çoğunlukla doğum kontrol hapı aldı. İkinci çocuk istediler ama olmadı... Ve şimdi pişmanım..
- These users thanked the author Kotishny for the post (total 8):
- Ötesinden Gelen Şehvet, Herurg, Fargal94, Hayalet, Sibiryak89, deen-don, Solgans1970, Vik.ruba80
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 171
- Registered for: 2 years 7 months
"Gözetleme"
Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun
ve herkese tüm fantezilerinin gerçekleşmesini diliyorum!
Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun
ve herkese tüm fantezilerinin gerçekleşmesini diliyorum!
- These users thanked the author 5nica for the post (total 8):
- Ötesinden Gelen Şehvet, Kotishny, Korsan, Oleg257, Alex Alex, Vik.ruba80, PavelNokia, Esnek
-
- Sürtünmeler
Ama bu beklenmedik bir tebrik) Bu resim bana çocukluğumda, bir ara can sıkıntısından ebeveynlerimden birinin saçını kestirmesini beklediğim bir durumu hatırlattı. , Yere oturdum ve bir anda kuaför çok yakından geçti. Eteğin altında beyaz dantelli külot gördüm) Size ve bu forumun tüm kızlarına iyi bayramlar!
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 2):
- Fargal94, Kotishny
-
Автор темыKotishny
- heyecanlanıyorum
Yaz aylarında vaftiz ailemle birlikte kulübede tatil yaptık. O zaman anaokuluna gittim. Köyün içinde dolaşıyorduk: ben, annem, babam ve vaftiz kardeşim. Göle ulaştık. Sonra ailem vaftiz kardeşimden beni bir süreliğine götürmesini istedi.
Ve meğerse havluya sarılı çıplak bir annenin fotoğrafını çekmek istiyorlarmış.
https://i.postimg.cc/m2y0grBm/image.jpg
Отправлено спустя 17 часов 19 минут 54 секунды:
Тот диван, на котором папа маму фотографировал и на котором они спали (и не только спали) - до сих пор стоит у бабушки. Необычные ощущения сидеть на диване, на котором скорее-всего тебя зачали)
Отправлено спустя 35 минут 22 секунды:
Пока была молодая и лет до 40, мама очень любила носить стринги.
В медкарте беременной было прямо написано с восклицательным знаком: "носить подходящую одежду".
+ Помню как куда-то должны были идти. Собирались. Сидели у них в спальне. И мама ходила по спальне в белом лифчике и белых стрингах. Папа ещё тогда просил ее: "а попой повернись".
Ve meğerse havluya sarılı çıplak bir annenin fotoğrafını çekmek istiyorlarmış.
https://i.postimg.cc/m2y0grBm/image.jpg
Отправлено спустя 17 часов 19 минут 54 секунды:
Тот диван, на котором папа маму фотографировал и на котором они спали (и не только спали) - до сих пор стоит у бабушки. Необычные ощущения сидеть на диване, на котором скорее-всего тебя зачали)
Отправлено спустя 35 минут 22 секунды:
Пока была молодая и лет до 40, мама очень любила носить стринги.
В медкарте беременной было прямо написано с восклицательным знаком: "носить подходящую одежду".
+ Помню как куда-то должны были идти. Собирались. Сидели у них в спальне. И мама ходила по спальне в белом лифчике и белых стрингах. Папа ещё тогда просил ее: "а попой повернись".
- These users thanked the author Kotishny for the post (total 7):
- Ötesinden Gelen Şehvet, Morpheus, Fargal94, Sibiryak89, Vik.ruba80, deen-don, Korsan
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Muhtemelen aptalca, ama ben yetişkin evli bir adam olarak bazen 5-6 yaşlarında küçük bir kız olmak istiyorum. Annemle babamın seks yaptığını gizlice gözetlemek istiyorum, ne yaptıklarını anlamadan ama merakla yanıp tutuşarak. Sonra çıplak babamı gözetlemeye başlamak, kucağına oturmak ve aletini kıçımla hissetmek istiyorum. Evin içinde çıplak dolaşmak, küçük kıçınla seni baştan çıkarmaya çalışmak. Bir gün buna dayanmasını ve bir anne gibi amını öpmemi istemesini istiyorum.
Umarım benim kızımın da böyle arzuları olur.
Umarım benim kızımın da böyle arzuları olur.
- These users thanked the author -demokrat- for the post (total 5):
- Tolkala, sapık, mihuil678, Guguk kuşu, mercek
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 2 months
LustFromBeyond böylece kızınızın sizi öpme arzusu olsun kedi, hazırlıklı olması ve buna yönlendirilmesi gerekiyor. Arzunun kendisi görünmeyebilir.
- These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
- sapık, Guguk kuşu
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыKotishny
- heyecanlanıyorum
Annem ve babam küçükken sadece annemin ebeveynleriyle değil aynı zamanda babamın ebeveynleriyle de yaşıyorlardı. Yazlıktan birkaç fotoğraf var. Tavan arasında yatağın üzerinde fotoğraf çektikleri yer. Ve annemin sadece külot giydiği sahilde bir fotoğraf.
- These users thanked the author Kotishny for the post:
- Ötesinden Gelen Şehvet
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
nBu büyük olasılıkla gençliğimden geliyor.
Bir zamanlar, üniversiteden mezun olduktan çok sonra, Tasarım Enstitüsü’nün bölümlerinden birinde çalışmaya geldim. Bölüm, oturma odasına dönüştürülen penceresiz küçük bir bitişik odaya sahip büyük bir odada bulunuyordu ve içinde yüksek sırtlı ve korkunç derecede gıcırdayan eski bir deri kanepe duruyordu. Buna Stalinsky deniyordu. Nedenini bilmiyorum ama durum bu. Ekip arkadaş canlısıydı ve samimi bir şekilde şarkı söyledi. Herkes genç yeni kıza çıplak bir kıç vermeyi bir onur olarak görüyordu. Genel olarak altı ay boyunca, mağazadaki tüm meslektaşlarım gibi ben de orayı birkaç kez ziyaret ettim.
İşte bu yüzden, yıllar sonra memleketime döndüğümde, tek İlk çalışma arkadaşlarımdan biri olarak bu çizime baktığımda ve bu eski mobilya mucizesini gördüğümde, istemsizce çok heyecan verici bir duygu yaşadım
https://i.postimg.cc/Xvm4y4d1/i-C0-Ln62d-QZk.jpg
Вот очень похожий только цвет был темный.
Muhtemelen biraz konu dışı, ama....
nBu büyük olasılıkla gençliğimden geliyor.
Bir zamanlar, üniversiteden mezun olduktan çok sonra, Tasarım Enstitüsü’nün bölümlerinden birinde çalışmaya geldim. Bölüm, oturma odasına dönüştürülen penceresiz küçük bir bitişik odaya sahip büyük bir odada bulunuyordu ve içinde yüksek sırtlı ve korkunç derecede gıcırdayan eski bir deri kanepe duruyordu. Buna Stalinsky deniyordu. Nedenini bilmiyorum ama durum bu. Ekip arkadaş canlısıydı ve samimi bir şekilde şarkı söyledi. Herkes genç yeni kıza çıplak bir kıç vermeyi bir onur olarak görüyordu. Genel olarak altı ay boyunca, mağazadaki tüm meslektaşlarım gibi ben de orayı birkaç kez ziyaret ettim.
İşte bu yüzden, yıllar sonra memleketime döndüğümde, tek İlk çalışma arkadaşlarımdan biri olarak bu çizime baktığımda ve bu eski mobilya mucizesini gördüğümde, istemsizce çok heyecan verici bir duygu yaşadım
https://i.postimg.cc/Xvm4y4d1/i-C0-Ln62d-QZk.jpg
Вот очень похожий только цвет был темный.
-
Автор темыKotishny
- heyecanlanıyorum
Ama ilginç. Babamın annesi büyükanne, babamın okuldan sonra ne olacağına karar verirken asker olmayı düşündüğünü söyledi. Ve bu ilginç: bildiğim kadarıyla ordunun çok sayıda çocuğu var (eşleri onları çok sık doğuruyor) ve konu seks konusunda doyumsuzlar. Merak ediyorum: Eğer babam o zaman asker olsaydı, kaç erkek ve kız kardeşim olurdu? Ve annemin her zaman hamile kalacağını mı düşünüyorum?
Bunu tartışabiliriz
Bunu tartışabiliriz
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Bunu nereden aldın? Asker eşleri asker olmayan erkeklerin eşlerinden nasıl farklıdır?
- These users thanked the author Tanya for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
Tania, askeri selamı yerine asker eşleri selam veriyor)
P. S: alınma, şaka yapıyorum)
P. S: alınma, şaka yapıyorum)
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
- deen-don
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 3 years 11 months
Ayrıca çocukluktan beri... İki buçuk yaşındayım... Zaten dördümüz tek odalı bir dairede yaşıyorduk. Kız kardeşim birkaç ay önce doğdu. Gece inlemelerden, hıçkırıklardan uyandım... Korktum. Yatağa oturdum, ağladım... Çıplak anne yanıma atladı ve beni kollarına aldı. Sarıldı, sakinleşti... Sıcak vücudunun sıcaklığını, kokularını... göğüslerinin sertliğini hala hatırlıyorum...
- These users thanked the author zıt for the post (total 4):
- Fargal94, Kotishny, Sibiryak89, Makar1977
-
- Orgazm!
olağanüstü bir hafızamalon: ↑22 Mar 2023, 10:38 Ayrıca çocukluktan beri... İki buçuk yaşındayım... Zaten dördümüz tek odalı bir dairede yaşıyorduk. Kız kardeşim birkaç ay önce doğdu. Gece inlemelerden, hıçkırıklardan uyandım... Korktum. Yatağa oturdum, ağladım... Çıplak anne yanıma atladı ve beni kollarına aldı. Sarıldı, sakinleşti... Sıcak vücudunun sıcaklığını, kokularını... göğüslerinin elastikiyetini hâlâ hatırlıyorum...
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
- Tanya
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
Bilmiyorum ama çocukluğumda annemle babamın seks yaptığını hatırlamıyorum. geceleri onları görmediğimde ya da duymadığımda değil. 5 yaşıma kadar annemle hamama gittim, sonra 6 yaşımdan itibaren zaten komşumla hamama gittim, şehir hamamımız vardı ve M ile F ayrıydı. rahatsız etmek. O zaman buna ihtiyacımız yoktu, dışarı çıkıp en azından bir şeyler oynamalıydık ama evde değil. Evet, farklı oyunlarımız, bankalarımız, kleklerimiz, saklambaçlarımız, atıcılarımız vardı ve başka hiçbir şey düşünmedik. bu zaten 14-16 yaşlarında. ama hayır, biz her zaman kendinden büyük erkeklerle arkadaştık, onların sohbetlerinden “deneyim” kazandık))
Ve aslında sokak, içeri girmene izin vermezlerse çok kötüydü... ama şimdi tamamen farklı.
Ve aslında sokak, içeri girmene izin vermezlerse çok kötüydü... ama şimdi tamamen farklı.
-
- Orgazm!
Sadece bir olay hatırlıyorum; 7-8 yaşlarındaydım, kesin olarak bilmiyorum. İki daireli büyük bir ahşap evde yaşıyorduk. Üç odamız vardı, çocuk odası en uçtaydı, sonra koridor, sonra yatak odası ve girişte giriş yolunda olanaklar vardı (okuyun: bir delik). Ve koridor yatak odasının yanından geçerek tüm daireyi boydan boya geçiyordu. Bir gün gece tuvalete gidiyordum ve annemle babamın yatak odasından tuhaf sesler duydum. Sabah kız kardeşime muhtemelen bir erkek/kız kardeşimiz olacağını söylediğimi hatırlıyorum
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
- Kotishny, Makar1977
-
Автор темыKotishny
- heyecanlanıyorum
Evimizde farklı doğum günlerinin kutlandığı albümlerdeki fotoğraflarda (elbette gizli değiller) - babam sık sık anneme sarıldığında eli göğsünün üzerinde yatıyordu.
___
Bazen hafta sonları kalkarsınız ve anaokuluna veya okula gitmenize gerek kalmaz. Annem çoktan mutfakta kahvaltı hazırlıyordu. Hatırladığım kadarıyla - evdeki bir sundress’te. Üstelik evde hiç iç çamaşırı giymezdi.
Babası uyanır, mutfağa gelir ve onun kıçına şaplak atar.
12 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Ve tabii ki muhtemelen 40 yaşına kadar annem çıplak uyuyordu. Belki babamla seks yapmak daha kolay olurdu...
___
Bazen hafta sonları kalkarsınız ve anaokuluna veya okula gitmenize gerek kalmaz. Annem çoktan mutfakta kahvaltı hazırlıyordu. Hatırladığım kadarıyla - evdeki bir sundress’te. Üstelik evde hiç iç çamaşırı giymezdi.
Babası uyanır, mutfağa gelir ve onun kıçına şaplak atar.
12 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Ve tabii ki muhtemelen 40 yaşına kadar annem çıplak uyuyordu. Belki babamla seks yapmak daha kolay olurdu...
- These users thanked the author Kotishny for the post (total 3):
- Fargal94, Ötesinden Gelen Şehvet, Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Registered for: 3 years
,
Ben de bu arzuya sahibim, bazen her şeyiyle erkek olmak gibi bir arzum var artık bilgim var ha..-demokrat-: ↑09 Mar 2023, 05:50 Muhtemelen aptalca ama ben yetişkin, evli bir adam olarak bazen 5-6 yaşlarında küçük bir kız olmak istiyorum. Annemle babamın seks yaptığını gizlice gözetlemek istiyorum, ne yaptıklarını anlamadan ama merakla yanıp tutuşarak. Sonra çıplak babamı gözetlemeye başlamak, kucağına oturmak ve aletini kıçımla hissetmek istiyorum. Evin içinde çıplak dolaşmak, küçük kıçınla seni baştan çıkarmaya çalışmak. Bir gün buna katlanmasını ve bir anne gibi amını öpmemi istemesini istiyorum.
-
Автор темыKotishny
- heyecanlanıyorum
Bir okul çocuğu olarak kendimi nasıl yaktığımı da yazmaya değer. Babamın televizyonun altında erotik kasetleri vardı. Ben de onlara ulaştım. Okuldan sonra geldiğimde klasik erotik filmi "Paprika" filmini açtım. Ve kaseti kayıt cihazından çıkarmayı unuttu. İçinde bulunduğu kutu yakınlarda duruyordu. Annem o zamanlar çok küfür ederdi)
- These users thanked the author Kotishny for the post (total 2):
- Bay Hamsterrr, Ötesinden Gelen Şehvet
-
- Orgazm!
ama yine de utanç vericiydi)
Ben de gerçekten çok heyecanlanmıştım ama babam hiçbir şey söylemedi ve genellikle hiçbir şey görmemiş gibi davrandı. bandı sakladımKotishny: ↑25 Mar 2023, 06:26 Eh, okul çocuğuyken kendimi nasıl yaktığımı da yazmaya değer. Babamın televizyonun altında erotik kasetleri vardı. Ben de onlara ulaştım. Okuldan sonra geldiğimde klasik erotik filmi "Paprika" filmini açtım. Ve kaseti kayıt cihazından çıkarmayı unuttu. İçinde bulunduğu kutu yakınlarda duruyordu. Annem o zaman çok küfretmişti)
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
- Kotishny, Ötesinden Gelen Şehvet
-
Автор темыKotishny
- heyecanlanıyorum
Bir gün ailem beni duvardan dinlediğim için yaktı. Odamın zemini yeterince gıcırdıyordu ve yine gürültülü ve tutkulu bir anne orgazmının ardından babamın bir yere gittiğini duydum. Mümkün olduğunca sessiz bir şekilde yatağa dönmeye çalıştım ama babam her şeyi anladı. Tabii biraz utandım ama bana hiçbir şey söylemediler)
- Fargal94, Ötesinden Gelen Şehvet
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
İkinci sınıfta bir yerlerde, belki üçüncü sınıfta, tam hatırlamıyorum, geceyi bir arkadaşımda geçirdim. O zamanlar uçak modellemeyle ilgileniyorduk. Kod modelinin gövdesi geç saatlere kadar yapıştırılmıştı. Dairemiz küçüktü, sıkışıktı ve birisi sürekli yolumu kapatıyordu. Arkadaşımın iki odalı bir dairesi vardı ve annesiyle birlikte yaşıyordu. Geceyi evden uzakta geçirdiğim ilk seferdi; annemden neredeyse hiç izin istemedim. Böylece sabah kalktık ve okul ve işe gitmek için hazırlanmaya başladık. Kendimi yıkamak için banyoya girdim. Bunu birlikte yaşadılar. O zaman kapısının mandalının olmamasına, hatta hiç kilidi olmamasına şaşırmıştım, ama kapıda böyle bir mandal vardı.
Ben de işedim ve kendimi yıkamaya başladım. Diş fırçası almadım ve parmağıma biraz diş macunu sürüp ağzımı biraz tazelemeye karar verdim. Lavabonun önünde duruyorum ve bu manipülasyonları yapıyorum. Aniden kapı açılıyor ve arkadaşımın annesi Ira Teyze içeri giriyor. Bornozunun eteğini kaldırıyor, tuvalete oturuyor ve yazmaya başlıyor. Bunu tamamen gelişigüzel yapıyor, bana hiç dikkat etmiyor.
Bu dönüş karşısında şaşkına döndüm, ne yapacağımı anlamadım. Bakabilirsin ya da bakmayabilirsin ya da banyodan tamamen çıkman gerekir. Ona gizlice bakmaya karar verdim. Hızla ağzını çalkalayıp havluya döndü ve aynı anda Ira Teyzeye baktı. Bakışlarımı fark etti.
- "Bir saniye, birazdan orada olacağım," dedi bana oldukça sakin bir şekilde, muhtemelen benim de tuvalete gitmek istediğime karar verdi.
- Zaten ben de tuvalete gitmek istediğime karar verdi. diye yazdım, artık "istiyorum" diye cevap verdim.
"Tamam, güzel," diye kabul etti.
Zamanı daha uzun tutmaya çalıştım çünkü burada bulunmak çok ilginçti çok samimi bir süreç. Belki Ira Teyzenin amını görecek kadar şanslı olursun. Kısacası yakınlarda bir yerde bir şeyler yapıyormuş gibi yaparak etrafı araştırıyordum. Sonunda yazmayı bitirdi, kağıdı yırttı ve ustaca kendini aşağıdan sildi. Ira Teyze ayağa kalktığında bir anlığına bacaklarının arasındaki kıvrımlı tümseği fark etmeyi başardım. Bornozun etek kısmı kapandı ve gösteri sona erdi. Daha fazla orada kalmam için bir bahane kalmadığından nihayet ayrıldım. Ve Ira Teyze hâlâ içerideydi. Orada ne yaptığını bilmiyorum.
O gün o kadar çok duygu yakaladım ki bu birkaç hafta sürdü. Daha sonra birkaç kez daha benzer durumlar yaşandı. Çok heyecanlı ve güzeldi.
Ben de işedim ve kendimi yıkamaya başladım. Diş fırçası almadım ve parmağıma biraz diş macunu sürüp ağzımı biraz tazelemeye karar verdim. Lavabonun önünde duruyorum ve bu manipülasyonları yapıyorum. Aniden kapı açılıyor ve arkadaşımın annesi Ira Teyze içeri giriyor. Bornozunun eteğini kaldırıyor, tuvalete oturuyor ve yazmaya başlıyor. Bunu tamamen gelişigüzel yapıyor, bana hiç dikkat etmiyor.
Bu dönüş karşısında şaşkına döndüm, ne yapacağımı anlamadım. Bakabilirsin ya da bakmayabilirsin ya da banyodan tamamen çıkman gerekir. Ona gizlice bakmaya karar verdim. Hızla ağzını çalkalayıp havluya döndü ve aynı anda Ira Teyzeye baktı. Bakışlarımı fark etti.
- "Bir saniye, birazdan orada olacağım," dedi bana oldukça sakin bir şekilde, muhtemelen benim de tuvalete gitmek istediğime karar verdi.
- Zaten ben de tuvalete gitmek istediğime karar verdi. diye yazdım, artık "istiyorum" diye cevap verdim.
"Tamam, güzel," diye kabul etti.
Zamanı daha uzun tutmaya çalıştım çünkü burada bulunmak çok ilginçti çok samimi bir süreç. Belki Ira Teyzenin amını görecek kadar şanslı olursun. Kısacası yakınlarda bir yerde bir şeyler yapıyormuş gibi yaparak etrafı araştırıyordum. Sonunda yazmayı bitirdi, kağıdı yırttı ve ustaca kendini aşağıdan sildi. Ira Teyze ayağa kalktığında bir anlığına bacaklarının arasındaki kıvrımlı tümseği fark etmeyi başardım. Bornozun etek kısmı kapandı ve gösteri sona erdi. Daha fazla orada kalmam için bir bahane kalmadığından nihayet ayrıldım. Ve Ira Teyze hâlâ içerideydi. Orada ne yaptığını bilmiyorum.
O gün o kadar çok duygu yakaladım ki bu birkaç hafta sürdü. Daha sonra birkaç kez daha benzer durumlar yaşandı. Çok heyecanlı ve güzeldi.
- These users thanked the author Kostiai72 for the post (total 7):
- Fargal94, Ötesinden Gelen Şehvet, Sibiryak89, Vik.ruba80, Juravl, PavelNokia, 18Yur@74
-
Автор темыKotishny
- heyecanlanıyorum
Herkese selam.
Ama kim senin yaşındayken annesine aşık olur ki?
Şimdi düşünüyorum da: Annemin benim yaşımda + - olduğu fotoğrafa bakınca ona aşık olacağımı anlıyorum.
Ama kim senin yaşındayken annesine aşık olur ki?
Şimdi düşünüyorum da: Annemin benim yaşımda + - olduğu fotoğrafa bakınca ona aşık olacağımı anlıyorum.
- These users thanked the author Kotishny for the post (total 3):
- yıl1, Ötesinden Gelen Şehvet, Fargal94
-
Автор темыKotishny
- heyecanlanıyorum
Şimdi itiraf ediyorum:
Annemle babamın verdiği prezervatif paketlerini bulduğumda onları deldim. Gerçekten bir erkek veya kız kardeş istiyordum. İşte ben de böyleydim. (Her şey günahsız değildir)))
Annemle babamın verdiği prezervatif paketlerini bulduğumda onları deldim. Gerçekten bir erkek veya kız kardeş istiyordum. İşte ben de böyleydim. (Her şey günahsız değildir)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
Çocukluğumdan beri hiçbir şey hatırlanmıyor. Cinselleşmeyle bir şekilde bağlantılı olan ilk şey 11 - 12 yaştır, ancak hiçbir çöp olmadan, olgunlaşma ve artan ilgiyle orantılı olarak her şey düzgün ve kademelidir.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Wolffr
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 10 months
Delinmelerden ne oldu???
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Kotishny
-
Автор темыKotishny
- heyecanlanıyorum
Hayır. Annem bir gecikme yaşadı ama sonunda işe yaramadıDeliklerinizden dolayı bir şey mi oldu???
-
- En güçlü orgazm!
Ben de ailemle yalnızım. Çocukken bir kız kardeş veya erkek kardeş istedim. Anne ve babası söz verdi ama sözlerini hiçbir zaman tutmadılar. Babam uzun süre Libya’da çalıştı. Annem de ilk başta onunla birlikte ayrıldı, ancak sonra geri döndü çünkü sık sık hasta olan büyükannesi evde kaldı. Annem bir tür emtia üssünde çalışıyordu. Yeterince güzeldi ve eminim başka erkeklerle de ilişkileri vardı. Bana öyle geliyor ki hamilelik ve kürtaj bile vardı ve belki birden fazla. Bir keresinde arkadaşımla kesinlikle bir şey tartışmıştım ama o zamanlar hâlâ küçüktüm ve bu konuda çok az şey anlıyordum.
- Kotishny
-
- Sürtünmeler
Aşkı bilmiyorum ama ona kesinlikle dikkat ederim. Çok güzeldi ve o yıllara ait samimi fotoğraflarına baktığınızda onun aynı zamanda çok seksi bir kaltak olduğunu da anlıyorsunuz. İyi bir şekilde kaltak
- Fargal94, Kotishny
-
- En güçlü orgazm!
Ve ben de benimkine aşık olurdum. Annemin okul çağındaki fotoğraflarına baktım, sınıf arkadaşlarımla karşılaştırdım, sadece 2-3 kız hala karşılaştırılabiliyordu.
- Kotishny
-
Автор темыKotishny
- heyecanlanıyorum
Bu arada babamın seks sırasında inlediğini pek hatırlamıyorum. Belki bunu yüksek sesle yapmamıştır ve annesi onu bastırmıştır.
Fakat öte yandan, kullanılmış prezervatifler periyodik olarak çöpe atılıyor ve anne doğum kontrol testeresi. Böylece sonunda bitirdi.
Fakat öte yandan, kullanılmış prezervatifler periyodik olarak çöpe atılıyor ve anne doğum kontrol testeresi. Böylece sonunda bitirdi.
-
- Sürtünmeler
Kural olarak, konu seks olduğunda erkekler kızlardan daha sessizdir. Ama kadınların inlemeleri kulaklara sadece müziktir. Şimdi annemin inlemesini duymayı çok isterimKotishny: ↑05 Jun 2023, 04:58 Bu arada babamın seks sırasında inlediğini pek hatırlamıyorum. Belki bunu yüksek sesle yapmamıştı ve annesi onu boğmuştu.
Ama öte yandan: kullanılmış prezervatifler periyodik olarak çöpe atılıyordu ve anne doğum kontrol gördüm. Sonunda bitirdi
- Makar1977, Kotishny
-
Автор темыKotishny
- heyecanlanıyorum
Evet, ben de tekrar dinlerdim. Çok hoş bir duygu.LustFromBeyond: ↑05 Jun 2023, 06:51 Kural olarak erkekler konu seks olduğunda daha sessizdir. Ama kadınların inlemeleri kulaklara sadece müziktir. Şimdi annemin inlemesini dinlemeyi çok isterim
- These users thanked the author Kotishny for the post:
- Ötesinden Gelen Şehvet
-
- heyecanlanıyorum
- Registered for: 2 years
Yedi yaşımdayken, babamın annemi nasıl parçaladığını muhtemelen defalarca görmüşümdür... tek odalı bir yurt odasında yaşıyorduk... onların yatağı benim karşımdaydı... seslerden uyandım.. . ve gözlerimi hafifçe açtım... annem ağlıyordu... bacaklarını omuzlarına koyarak sırtüstü yatıyordu baba..ve adam öfkeyle onu dövdü, büyük ihtimalle kıçından... ağladı..şimdi Anal seksi seviyorum..
- These users thanked the author Alex Alex for the post (total 2):
- Makar1977, Sibiryak89
-
Автор темыKotishny
- heyecanlanıyorum
Annemle babamın nasıl flört ettiğini de hatırlıyorum. Benim için mümkün olduğu kadar fark edilmemeye çalışıyordu ama o dikkat etti.
Babam dairede şortla dolaşıyordu. Ve eliyle penisine dokundu ve şöyle dedi: "Tavşan cinsel açıdan çok endişeli")
hatırladım
Babam dairede şortla dolaşıyordu. Ve eliyle penisine dokundu ve şöyle dedi: "Tavşan cinsel açıdan çok endişeli")
hatırladım
- Ötesinden Gelen Şehvet, Fargal94
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 2 months
Evet, bu izlerden hâlâ çok sayıda varsa ve bunları siz vermediyseniz bunu hatırlamak çok faydalıdır. çocuklukta herhangi bir anlam.
- These users thanked the author Vik.ruba80 for the post (total 2):
- Kotishny, Ötesinden Gelen Şehvet
-
Автор темыKotishny
- heyecanlanıyorum
Annemle babamın evinde, benim odamda bir sandalye var. Ve bir zamana kadar buna hiç önem vermedim - sandalye sandalye gibidir. Ama babamın ben doğmadan önce kiralık bir dairede annemin çıplak fotoğraflarını çektiği o siyah beyaz fotoğraflarda, bu sandalyeyi hatırladım. Annem üstüne çıplak oturdu. Çok hoş bir duygu.
- Ötesinden Gelen Şehvet, hayalet
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 272 Views
-
Last post by Ötesinden Gelen Şehvet