Penise kondom
-
Автор темыMaşa 8
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 10 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Üyelere prezervatif takmak
Henüz evlenmemişken, üniversitede okumak. Kuzeniyle birlikte kiraladıkları kiralık bir dairede yaşıyordu. Benden iki yaş büyük ve aynı enstitüde sadece son sınıfta okudu. Onunla karı-koca olarak yaşıyorlardı. Çocuk sahibi olmamak için prezervatif kullanıyorlardı. Kız kardeşim onu penisime takmayı çok severdi. Bazen kız kardeşimin lastik bantsız olmasını istediği oluyordu. Lastik bant olmadan daha hızlı geldik.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 8 months
Re: Üyelere prezervatif takmak
Şu anda hatırladığım kadarıyla bu kız kardeş büyük kalçalıydı ve görünüşe göre kıçını vurgulamak için modaya uygun bir eşofman giymişti. Şu anda onlara tayt denirdi. Ve günlük yaşamda onunla nerede karşılaşsam, ona her zaman sert bir bakışla bakardım. Benden birkaç yaş büyüktü. Ve tabii ki onu becermek gibi bir fikrim yoktu - ne olursa olsun!
Ama şimdi anlıyorum ki o zamanlar şansım çok yüksekti. Çatı katındaki samanlıkta uyudu. Ve sanırım orada da mastürbasyon yaptı. Ve sanırım geceleri samanlıkta küstahça yanına gelip seks konusunda yardım isteseydim, sanırım yine de bir konuda anlaşabilirdik.
Genel olarak gençlere tavsiyeler ...
Onların daveti olmadan kadınların pencerelerine ve samanlıklarına tırmanın. Sizden bunu bekliyor olabilirler. Ama hiçbir şey söylemelerine izin vermiyor. Ve davete nasıl tepki vereceğinizi bilmiyorlar - aniden reddedeceksiniz ve bu her kadın için çok acı verici.
Bir zamanlar, ben hâlâ okuldayken, ailemiz yaz için şehirden bir köy evine taşınmıştı. . Ve bütün yaz orada yaşadım. Ve bir gün kız öğrenci olan kuzenim yaz için bizi ziyarete geldi. Annesi babamın kız kardeşidir.Henüz evli olmadığımda, okulu bitirdikten hemen sonra enstitüde okumaya gittim. Kuzeniyle birlikte kiraladıkları kiralık bir dairede yaşıyordu. Benden iki yaş büyük ve aynı enstitüde sadece son sınıfta okudu. Onunla karı-koca olarak yaşıyorlardı. Çocuk sahibi olmamak için prezervatif kullanıyorlardı. Kız kardeşim onu penisime takmayı çok severdi. Bazen kız kardeşimin lastik bantsız olmasını istediği oluyordu. Lastik bant olmadan daha hızlı geldik.
Şu anda hatırladığım kadarıyla bu kız kardeş büyük kalçalıydı ve görünüşe göre kıçını vurgulamak için modaya uygun bir eşofman giymişti. Şu anda onlara tayt denirdi. Ve günlük yaşamda onunla nerede karşılaşsam, ona her zaman sert bir bakışla bakardım. Benden birkaç yaş büyüktü. Ve tabii ki onu becermek gibi bir fikrim yoktu - ne olursa olsun!
Ama şimdi anlıyorum ki o zamanlar şansım çok yüksekti. Çatı katındaki samanlıkta uyudu. Ve sanırım orada da mastürbasyon yaptı. Ve sanırım geceleri samanlıkta küstahça yanına gelip seks konusunda yardım isteseydim, sanırım yine de bir konuda anlaşabilirdik.
Genel olarak gençlere tavsiyeler ...
Onların daveti olmadan kadınların pencerelerine ve samanlıklarına tırmanın. Sizden bunu bekliyor olabilirler. Ama hiçbir şey söylemelerine izin vermiyor. Ve davete nasıl tepki vereceğinizi bilmiyorlar - aniden reddedeceksiniz ve bu her kadın için çok acı verici.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- Hafta sonu
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
- Registered for: 1 year 3 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
- Registered for: 2 years